Χαρίζεται αγαποπομπός-χουρχουρομηχανή (νέο μοντέλο), ακούραστος ζυμωτής! Υιοθετήθηκε!!
+14
otz
Ηρακλένια
tania g
SophiCat
ralou
Antilkmene
tsili
moukelis
kat-cats
f.m123
houlieta
doremi
FROGK
marina289
18 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Χαρίζεται αγαποπομπός-χουρχουρομηχανή (νέο μοντέλο), ακούραστος ζυμωτής! Υιοθετήθηκε!!
- Σπόιλερ:
- Noμίζω ότι πλέον πολλοί από εμάς έχουμε αναπτύξει υπερφυσικές αισθήσεις και ικανότητες όσον αφορά εντοπισμό απροστάτευτων γατουνίων...
Είμαστε ικανοί να ακούμε νιαούρισμα γατιού από χιλιόμετρο...και ενώ κανείς από τους γύρω μας δεν ακούει τίποτα!
Η πρώτη μου γνωριμία με τον Ιούλιο (ο πρωταγωνιστής αυτής της αγγελίας) ήταν καθαρά ακουστική...
Δούλευα και κατα διαστήματα άκουγα κλάμα-έκκληση μωρού γατιού...
-Μην ακούς. Μην ακούς!! ΔΕΝ ακούς!....Δεν ακούς τίποτα...., προσπαθούσα να υποβάλλω τον εαυτό μου...
Οι ¨σειρήνες¨ συνέχισαν να ακούγονται , ...ώσπου κάποια στιγμή αποφάσισα να ρωτήσω τους συναδέλφους...¨ακούτε γατάκι να κλαίει;;¨
Συγκεντρώνονται....συγκεντρώνονται....
-Όχι! Δεν ακούγεται τίποτα!
Εγώ όμως το άκουγα, το άκουγα καθαρά και συνέχεια, και ήλπιζα ότι όταν σχολάσω δεν θα το βρω, ότι θα είναι -κλασσικά- κάπου χωμένο, κάτω από κάποιο αυτοκίνητο, κτλ,κτλ....
- Σπόιλερ:
- Ετοιμάζομαι να σχολάσω...
-Φεύγεις, και δεν κοιτάζεις δεξιά αριστερά,...δεν ψάχνεις, δεν ψάχνεσαι, απλά Φ-Ε-Υ-Γ-Ε-Ι-Σ! , δίνω οδηγίες στον εαυτό μου.
Βγαίνω λοιπόν,και...το βλέμμα μου πέφτει πάνω του στο δευτερόλεπτο!
Στην απέναντι στάση βλέπω θολά και αδιάφορα ένα σωρό κόσμο να περιμένει το λεωφορείο, και το μόνο που επιλέγει να ξεχωρίσει το βλέμμα μου, είναι ένα γατουνάκι!.... ανάμεσά τους ένα τόσο δα γατουνάκι, που κανείς δεν του δίνει σημασία, και που περιμένει το δικό του Λεωφορείο 9 για τον παράδεισο....
- Σπόιλερ:
- Πάω...χουρχουρίζει, τρίβεται, ζυμώνει....ζυμώνει, χουρχουρίζει, τρίβεται....
Αγοράκι μυρίζομαι...
Ασυναίσθητα κοιτάζω το πίσω μέρος του και .... όπως το περίμενα! Αγοράκι!
Δεν γίνεται ! Θα το πάρω, πού να το αφήσω μια σταλιά στη λεωφόρο;;
Αλλά και πώς να το πάρω με το λεωφορείο;;
Τηλέφωνο στον Δήμο!....
¨Να...ξέρεις...Έχω βρει ένα γατουνάκι.....¨ δεν με αφήνουν οι φωνές του να ολοκληρώσω!...
Ωρύεται ότι τα γατιά μας προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους και ότι δεν έχω μυαλό, ότι θα τα αναστατώσω και... τζίφος
Αποφασίζω να πάρω ταξί-μεγάλη η χάρη του!....Τον Ιούλιο θα τον πάρω!
- Σπόιλερ:
- Πάω σπίτι με το μωρό συνέχεια να ζυμώνει και να χουρχουρίζει στην αγκαλιά μου. Μπαίνω σπίτι , και -μα τί αντίληψη έχουν!- βαράει συναγερμός! Ο Αίμιλιος χωρίς καν να δει, χωρίς καν να ακούσει, ψυχανεμίζεται ότι κάτι καινούριο ήρθε, και εξαφανίζεται ...η Μελίνα βάζει τις αυτούλες πίσω και είναι στην τσίτα... Ο Δήμος....Αχ....Φωνές, φωνές, φωνές....Διάφορες φράσεις και ανάμεσά τους να επαναλαμβάνει ¨δεν έχεις μυαλό¨ και ¨δεν έχεις καθόλου μυαλό¨...
- Σπόιλερ:
- Τον παίρνω και τον πάω στην αυλή της μαμάς μου....όχι στο δωμάτιο! Στην αυλή...Δεν θέλω να δημιουργήσω ιδιαίτερους συναισθηματικούς δεσμούς, δεν θέλω να μάθει το μέσα, ή μάλλον δεν θέλω να ξεμάθει το έξω...εεε, απ'τη λεωφόρο που τον βρήκα, καλύτερα θα είναι-προσπαθώ να με παρηγορήσω...
Του βάζω να φάει και τρέμει από τη λαιμαργία ...ρίγη!
Κάθομαι , χάδια, ασταμάτητο -μόνιμα ενσωματωμένο- χουρχουρητό, ασταμάτητα ζυμαράκια.. κάποια στιγμή φεύγω....
Το βράδυ ξαναπάω....δεν τον βλέπω πουθενά...Ενοχές....
- Σπόιλερ:
- Το επόμενο πρωί ετοιμάζομαι να πάω στη δουλειά...Ανοίγω την θήκη των γυαλιών μου, εξαφανισμένα τα γυαλιά...
Ωχ! Τα ξέχασα στην αυλή, εκεί που άφησα τον Ιούλιο...
Δεν έχω χρόνο να πάω να ψάξω μήπως τα βρω...Λέω στον Δήμο να πάει εκείνος...
Σε λίγο με παίρνει τηλ. περιχαρής!
- Μωρό μου, βρήκα τα γυαλιά, βρήκα και τον γατούλη!
8 το πρωί αυτό...
Στις 11 με ξαναπαίρνει....
-¨Ακόμα με τον γατούλη είμαι! Μωρέ είναι πολύ καλός αυτός! Τον πήρα από την αυλή και τον πήγα πάνω στο δωματιάκι....¨
Κάπως έτσι έχει ο πρόλογος της ιστορίας....
Να πω ότι είναι ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ χαδιάρης;;
Να πω ότι δεν τον έχω ακούσει ΣΤΙΓΜΗ να ΜΗΝ χουρχουρίζει;;
Να πω ότι δεν σταματάει ΠΟΤΕ να ζυμώνει;;
Να πω ότι έχει ένα χαρακτήρα ΟΝΕΙΡΟ;;
Να πω ότι έχει πάρει αρχές από τη μανούλα του και δεν δαγκώνει ΚΑΘΟΛΟΥ;
Να πω ότι είναι το καλύτερο παιδί;;
Χαρίζεται ο Ιούλιος για όποιον θέλει να έχει όλο το χρόνο Ιούλιο!...
Θα εμβολιαστεί , θα αποπαρασιτωθεί, θα σενιαριστεί και όποιος τον πάρει θα πάθει την πλάκα του με το μωρό!
FROGK!!!!
(Tηλ 6988-765739)
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Απ: Χαρίζεται αγαποπομπός-χουρχουρομηχανή (νέο μοντέλο), ακούραστος ζυμωτής! Υιοθετήθηκε!!
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Μαρινα τι παιδι ειναι αυτο!!!!!Τι ζυμωτηρι ασταματητο! Τι χουρχουριτο! Αχ τι μου εκανες παλι βρε Μαρινα!
- Σπόιλερ:
- Αλλα ο Φριξ Φριξ... ΚΑΨΟΥΡΑ!!!!
FROGK- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Ladenburg
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova
Motto : Μοιρασμένη λύπη είναι μισή λύπη, αλλά η ευτυχία, όταν μοιράζεται, διπλασιάζεται.
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/10/2011
Mood :
Απ: Χαρίζεται αγαποπομπός-χουρχουρομηχανή (νέο μοντέλο), ακούραστος ζυμωτής! Υιοθετήθηκε!!
Εσύ ήθελα να μου κάνεις ποδαρικό!!
Δεν υπάρχει το παιδί αυτό! Δεν υπάρχει!!
Και ... ....
Δεν υπάρχει το παιδί αυτό! Δεν υπάρχει!!
Και ... ....
- Σπόιλερ:
- Ο Φρίξος ήταν πιο πολύπλευρος χαρακτήρας..ήταν και τρυφερός, ήταν και κωλοπαίδι, είχε απ'όλα.
Αυτός είναι ΜΟΝΟ τρυφερός. ΜΟΝΟ χαδιάρης. Δεν είναι παιχνιδιάρης -αν και μωρό- , αλλά είναι ΜΟΝΟ , συνέχεια, ακούραστα χαδιάρης...
-
Mood :
Τον αγαπω! Φαινεται πως κι αυτος θα καψει πολλες καρδιες! Καλη τυχη να εχει το χουρχουρινι!!!!
Τυχερα τα γατακια που βρισκονται στο δρομο σου Μαρινα!
Τυχερα τα γατακια που βρισκονται στο δρομο σου Μαρινα!
FROGK- Καλλιτεχνό-γατα
-
Motto : Μοιρασμένη λύπη είναι μισή λύπη, αλλά η ευτυχία, όταν μοιράζεται, διπλασιάζεται.
Mood :
Μακάρι να βρει και αυτός αγάπη και θαλπωρή...
Δύσκολοι καιροί όμως για υιοθεσίες...
Δύσκολοι καιροί όμως για υιοθεσίες...
-
Mood :
Μαρινα να δεις που ολα θα πανε καλα και θα βρει το καλυτερο σπιτακι! Ειναι πολυ "αγαπησιμος"! Τι κανει τωρα το ψιψικακι?
FROGK- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Μακάρι! Σε θεωρώ γουρλού!
Στο δωματιάκι είναι, μόνος του.
Είναι πολύ καλό μωρό ο σκατούλης, υπομονετικό και ήσυχο, και με περιμένει πώς και πώς!
Στο δωματιάκι είναι, μόνος του.
Είναι πολύ καλό μωρό ο σκατούλης, υπομονετικό και ήσυχο, και με περιμένει πώς και πώς!
-
Mood :
Aχ βρε Μαρίνα, με το καλό να υιοθετηθεί κι αυτό το αγαπάκι!
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Ευχαριστούμε!doremi έγραψε: Aχ βρε Μαρίνα, με το καλό να υιοθετηθεί κι αυτό το αγαπάκι!
Όμορφο δεν είναι το μωλό;;
Μόνο αυτό;;houlieta έγραψε:Παπιόγατος...
Τίποτα για την εμορφάδα του ;;
-
Mood :
Ζύυυυμωμα ..!!!
Φάααατσα!!!!
Ταλαιπωρημένο μουτράκι
Καλή τύχη
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Ματάκια απίστευτα γλυκά έχει ο χαδιάρης σου.Και το χρώμα του είναι από τα πιο κολακευτικά σε γατί.
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Τα ειπαν όλα οι παραπάνω!
Και μόνο που έπεσε στα χέρια σου πριγκιποποιήθηκε!...
Μακάρι να έχει μια καλή τυχη και να βρεθεί ένα σπίτι με αγαπη για τον μπεμπούλη...
Μακάρι να έχει μια καλή τυχη και να βρεθεί ένα σπίτι με αγαπη για τον μπεμπούλη...
Μαρίνα τι να πω είσαι πολυ καλός άνθρωπος! Ο μικρός ειναι πολυ όμορφος και απίστευτες χαδιαρούλης! Εύχομαι να βρεθεί σπιτάκι γι αυτο το μικράκι!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Aαααααααααααααααααααααααχ, τι καλός και γλυκός που είναι!!!!!
Να έχει την καλύτερη τύχη
Μαρίνα μου τι να πω!!!
Μαρίνα μου τι να πω!!!
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Αχ!!!Βρε Μαρινάκι, μπραβο που το πήρες το ψυχακι. Τι απίστευτο γουργουριστό φατσόνι είναι αυτό.
Αυτό που λες για τις ικανότητες εντοπισμού γατουνιών ισχυεί και όντως "πάσχουμε" οι περισσότεροι εδώ.Και λέω πάσχουμε γιατί δεν είναι από τις ικανότητες που εκτιμώνται ιδιαιτέρως.Εγώ είναι το τρίτο γατί που βρίσκω μέσα σε 2 1/2 εβδομάδες. Τα άλλα (2 αδερφάκια)τα έδωσα , αυτό , θα δείξει, μπορεί και να το κρατήσω.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και το γλυκό αγαπάκι να προσφέρει σύντομα τα γουργουριστά ζυμωματάκια του στους πιο άξιους γατογονείς...
Αυτό που λες για τις ικανότητες εντοπισμού γατουνιών ισχυεί και όντως "πάσχουμε" οι περισσότεροι εδώ.Και λέω πάσχουμε γιατί δεν είναι από τις ικανότητες που εκτιμώνται ιδιαιτέρως.Εγώ είναι το τρίτο γατί που βρίσκω μέσα σε 2 1/2 εβδομάδες. Τα άλλα (2 αδερφάκια)τα έδωσα , αυτό , θα δείξει, μπορεί και να το κρατήσω.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και το γλυκό αγαπάκι να προσφέρει σύντομα τα γουργουριστά ζυμωματάκια του στους πιο άξιους γατογονείς...
Antilkmene- Senior Cat
-
Τόπος : Βριλήσσια
Αριθμός γατουνίων : 3
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/06/2012
Mood :
Μακαρι το τυχερο δωματιο και ο τυχερος παπιος να δωσουν και σ αυτο το γατακι την ευκαιρια για μια καλη ζωη!
Μωρε δεν ειναι που ειναι πανεμορφος... Ειναι αυτο το συνεχες χουρχουρισμα και τα ευγενικα ματακια και τα πατουσακια που με ελιωσαν! Ουτε που ξερω ποσες φορες ειδα το βιντεο του.
Καλη τυχη μωρακι...
Μωρε δεν ειναι που ειναι πανεμορφος... Ειναι αυτο το συνεχες χουρχουρισμα και τα ευγενικα ματακια και τα πατουσακια που με ελιωσαν! Ουτε που ξερω ποσες φορες ειδα το βιντεο του.
Καλη τυχη μωρακι...
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
f.m123 έγραψε:
Ζύυυυμωμα ..!!!
Φάααατσα!!!!
Ταλαιπωρημένο μουτράκι
Καλή τύχη
doremi έγραψε: Ματάκια απίστευτα γλυκά έχει ο χαδιάρης σου.Και το χρώμα του είναι από τα πιο κολακευτικά σε γατί.
houlieta έγραψε:Τα ειπαν όλα οι παραπάνω!
kat-cats έγραψε:Μαρίνα τι να πω είσαι πολυ καλός άνθρωπος! Ο μικρός ειναι πολυ όμορφος και απίστευτες χαδιαρούλης! Εύχομαι να βρεθεί σπιτάκι γι αυτο το μικράκι!
moukelis έγραψε:Καλη τύχη γλύκουλε!
tsili έγραψε:Aαααααααααααααααααααααααχ, τι καλός και γλυκός που είναι!!!!!
Μαρίνα μου τι να πω!!!
Antilkmene έγραψε:Αχ!!!Βρε Μαρινάκι, μπραβο που το πήρες το ψυχακι. Τι απίστευτο γουργουριστό φατσόνι είναι αυτό.
Ρούλα , από την πρώτη στιγμή το ένα του ματάκι του μου θύμισε της φρέγιας! (έχει πιο έντονο eye-liner στο ένα)ralou έγραψε:Μακαρι το τυχερο δωματιο και ο τυχερος παπιος να δωσουν και σ αυτο το γατακι την ευκαιρια για μια καλη ζωη!
Καλη τυχη μωρακι...
Λες να είναι τυχερός ο πάπιος; Μακάρι!
-
Mood :
καλή τύχη όμορφε......
Τυχεροί αυτοί που θα σε αποκτήσουν!!!!!
Τυχεροί αυτοί που θα σε αποκτήσουν!!!!!
SophiCat- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 04
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : PHILIA,LIU,
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/11/2012
Mood :
Καλη τυχη ομορφογατε...
Μαρινα...
Μαρινα...
tania g- Mature Cat
-
Τόπος : Δραμα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακαδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/02/2013
Mood :
Τι κανετε??????
FROGK- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Kαλά είμαστε!
Ο μικρούλης από χθες το βράδυ είναι μαζί μας, σε ξεχωριστό δωματιάκι!
Έκλαιγε συνέχεια, μα συνέχεια μένοντας μόνος τόσες ώρες, και δεν αντέχεις να ακούς αυτό το πλάσμα να κλαίει γοερά...
Και είναι τόσο μικιό για να μπορεί να κάθεται τόσες ώρες μόνο...
Πριν το έβγαλα λίγο με το δικά μου να κόψω αντιδράσεις.
Οι γνωστές , πολύ γνωστές και αναμενόμενες πλέον....
Αχί και Αρί γλυκύτατοι και χαρούμενοι που ήρθε επισκέπτης.
Μελί κακιά σμέρνα, Μίλιος φοβισμένος και εξ αποστάσεως...
Αυτό είναι ένα λατρεμένο , υπέροχο μωρό.....είναι καψούρα ο μπέμπης!
Ο μικρούλης από χθες το βράδυ είναι μαζί μας, σε ξεχωριστό δωματιάκι!
Έκλαιγε συνέχεια, μα συνέχεια μένοντας μόνος τόσες ώρες, και δεν αντέχεις να ακούς αυτό το πλάσμα να κλαίει γοερά...
Και είναι τόσο μικιό για να μπορεί να κάθεται τόσες ώρες μόνο...
Πριν το έβγαλα λίγο με το δικά μου να κόψω αντιδράσεις.
Οι γνωστές , πολύ γνωστές και αναμενόμενες πλέον....
Αχί και Αρί γλυκύτατοι και χαρούμενοι που ήρθε επισκέπτης.
Μελί κακιά σμέρνα, Μίλιος φοβισμένος και εξ αποστάσεως...
Αυτό είναι ένα λατρεμένο , υπέροχο μωρό.....είναι καψούρα ο μπέμπης!
-
Mood :
μια τζούρα από Ιούλιο !
-
Mood :
Ααα μπα, άκυρες οι προαναφερθείσες αντιδράσεις...
Τελικά αντιδράνε αλλιώτικα όταν έχουν να κάνουν με μωρό...
Τους κάνει εντύπωση, νομίζω ότι δεν έχουν την αίσθηση ότι πρόκειται για γάτα! Και προσπαθούν να καταλάβουν τιν τούτο που κάνει όλο βλακείες και τρέχει απο δω και απο κει!
Τους κάνει εντύπωση, νομίζω ότι δεν έχουν την αίσθηση ότι πρόκειται για γάτα! Και προσπαθούν να καταλάβουν τιν τούτο που κάνει όλο βλακείες και τρέχει απο δω και απο κει!
-
Mood :
-
Mood :
μικρός και μεγάλος αγαπούλης μαζί = +
καλή τύχη στον Ιούλιο είναι καταπληκτικό μωρούλι!
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
Εγω τα λυπάμαι τα μεγάλα πάντως (και τα δικά σου και τα δικά μου)...marina289 έγραψε:Ααα μπα, άκυρες οι προαναφερθείσες αντιδράσεις...
Επίσης, ο Αρίστος έχει αποκτήσει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου...
Όχι, να τα λέμε αυτά...
Καλά έκανες και το πήρες σπίτι το μικρό γιατι εχει αναγκη τους ανθρώπους, αλλά κακώς τον έφερες στο σπιτι που ζει και ο Δήμος...
Θα ζήσουμε τρελά ντεζαβού....
Eυχαριστούμε!!Ηρακλής grr έγραψε:μικρός και μεγάλος αγαπούλης μαζί = +
Είναι απίστευτος ο Ιούλιος!....λυπάμαι που δεν μπορώ να μεταφέρω το πόσο εκπληκτικός είναι!
Δίπλα μου είναι, κολλημένος σα στρειδάκι και χουρχουρίζει...
Χαίρομαι που έχεις αντιληφθεί την αβάσταχτη μπουνταλότητα και αγαθότητα του Αρίτου!houlieta έγραψε:Εγω τα λυπάμαι τα μεγάλα πάντως (και τα δικά σου και τα δικά μου)...marina289 έγραψε:Ααα μπα, άκυρες οι προαναφερθείσες αντιδράσεις...
Επίσης, ο Αρίστος έχει αποκτήσει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου...
Όχι, να τα λέμε αυτά...
Καλά έκανες και το πήρες σπίτι το μικρό γιατι εχει αναγκη τους ανθρώπους, αλλά κακώς τον έφερες στο σπιτι που ζει και ο Δήμος...
Θα ζήσουμε τρελά ντεζαβού....
...το απίστευτο μωρό περιμένει!
-
Mood :
Αδύνατον να κάτσει να τον βγάλεις φωτογραφία...
Το μυτόνι μας πάντα βρώμικο , αφού τρώει και αυτό μαζί μας υγρή τροφούλα....
Ιούλιος!
Μοναδικός!
Το μυτόνι μας πάντα βρώμικο , αφού τρώει και αυτό μαζί μας υγρή τροφούλα....
Ιούλιος!
Μοναδικός!
-
Mood :
marina289 έγραψε:
χαχαχαχχαχα σκοπός επετεύχθη!!!! ο Αρίστος κάτω, ο Ιούλιος επάνω μα ήταν προκλητικός κι ο Αρίστος κουνούσε την ουρά τι φταίει το μωρό!!!
και είναι και τρελό μωρό...παίζει με το οτιδήποτε!!! τυχερό που βρέθηκε μπροστά σου...εύχομαι να βρει γρήγορα ένα σπιτάκι!!!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Έλα ρεεε! Τι καλός ο Αριστάκος! Υιοθετεί όλα τα καινούρια γατιά;
Το μικρούλι τους έχει τουμπάρει όλους, ε;
Το μικρούλι τους έχει τουμπάρει όλους, ε;
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Τέλειος είναι Μαρίνα!!!! Σκέτη γλύκα!
FROGK- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Γλύκας είναι, τρελός είναι, ματάρες έχει, τυχερός όποιος τον πάρει
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Από χθες το γλυκό μωρό είναι στο σπίτι της μαμάς μου,
γιατί ο Δήμος υπέκυψε στις κόνξες και τους χειρισμούς του ΦροϋντΜίλιου, που το έπαιζε ¨άνοιξε πέτρα για να μπω¨ , απομονωνόταν , κρυβόταν και έκανε τις γνωστές Μιλιονιές.
Εγώ προσπάθησα να είμαι λίγο πιο bitch γιατί δεν διατίθεμαι να χορεύω όπως παίζει ο Μίλιος το ντέφι , κυρίως γιατί δεν θεωρώ ότι του κάνουμε καλό όταν θεωρούμε ότι τον προστατεύουμε παρέχοντάς του ένα αποστειρωμένο περιβάλλον και περπατάμε στις μύτες μην τυχόν και τσαλακωθεί ο μυγιάγγιχτος ....
Ας όψεται που δεν έχει υποχωρήσει ακόμα το θέμα της ουρολοίμωξης , αλλιώς θα σου έλεγα αν θα έδινα σημασία στα τερτίπια του!
Από την ώρα που έφυγε το μωρό, είναι μια χαρά ο λαμόγιος, βγάζει κραυγές λυκόπουλου (τέτοια χαρά λέμε ), ανεβοκατεβαίνει στο ψυγείο, τρέχει , παίρνει τις γνωστές Μιλιονοποζεριές και μου έρχεται να τον πιάσω από την αλεποουρά να τον κάνω 10 σβούρες!
Οι fbκικοί βάλτε ένα χεράκι για το μωρό μωρέ!
γιατί ο Δήμος υπέκυψε στις κόνξες και τους χειρισμούς του ΦροϋντΜίλιου, που το έπαιζε ¨άνοιξε πέτρα για να μπω¨ , απομονωνόταν , κρυβόταν και έκανε τις γνωστές Μιλιονιές.
Εγώ προσπάθησα να είμαι λίγο πιο bitch γιατί δεν διατίθεμαι να χορεύω όπως παίζει ο Μίλιος το ντέφι , κυρίως γιατί δεν θεωρώ ότι του κάνουμε καλό όταν θεωρούμε ότι τον προστατεύουμε παρέχοντάς του ένα αποστειρωμένο περιβάλλον και περπατάμε στις μύτες μην τυχόν και τσαλακωθεί ο μυγιάγγιχτος ....
Ας όψεται που δεν έχει υποχωρήσει ακόμα το θέμα της ουρολοίμωξης , αλλιώς θα σου έλεγα αν θα έδινα σημασία στα τερτίπια του!
Από την ώρα που έφυγε το μωρό, είναι μια χαρά ο λαμόγιος, βγάζει κραυγές λυκόπουλου (τέτοια χαρά λέμε ), ανεβοκατεβαίνει στο ψυγείο, τρέχει , παίρνει τις γνωστές Μιλιονοποζεριές και μου έρχεται να τον πιάσω από την αλεποουρά να τον κάνω 10 σβούρες!
Οι fbκικοί βάλτε ένα χεράκι για το μωρό μωρέ!
-
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Χαρίζεται αγαποπομπός-χουρχουρομηχανή, η cherish!
» Χαρίζεται "νέο μοντέλο ΙΧ"-ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ
» Χαρίζεται αγαποπομπός τιγρέ χρώματος! Υιοθετήθηκε!!
» ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ - Υιοθετήθηκε
» Χαρίζεται ο ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ! Υιοθετήθηκε!!
» Χαρίζεται "νέο μοντέλο ΙΧ"-ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ
» Χαρίζεται αγαποπομπός τιγρέ χρώματος! Υιοθετήθηκε!!
» ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ - Υιοθετήθηκε
» Χαρίζεται ο ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ! Υιοθετήθηκε!!
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios