Χαρίζεται αγαποπομπός τιγρέ χρώματος! Υιοθετήθηκε!!
+30
m.kat
tia
Δ²
Mary-Fish
vaso
Osi
tania g
Дanae
Gatoplikti
calliope g.
Chouzouris
f.m123
ralou
Τζούλι το Κατσούλι
FROGK
tsili
doremi
psipsa
funambolo
koneko
Πούπσυ
Ηρακλένια
Debbie4ever
ΜαύροςΓάτος
otz
YNL
Dreamer
houlieta
Kikiriki
marina289
34 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 10
Σελίδα 1 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Χαρίζεται αγαποπομπός τιγρέ χρώματος! Υιοθετήθηκε!!
Στον δρόμο με τα μαγαζιά στην Αμφιάλη,στην Π.Τσαλδάρη, είδα έναν όμορφο γατούλη/α ( ; ) , τιγρούλη/α με κόκκινο λουράκι και όμορφα φωτεινά πράσινα μάτια,
να κάθεται σε ένα πατάκι μπροστά από ένα μαγαζί, και από πάνω του κάποιοι μαγαζάτορες να τον κοιτάζουν και να σχολιάζουν γελώντας.
Θεώρησα ότι κάποιος από αυτούς έχει αναλάβει την φροντίδα του, τον χάζεψα λίγο και έστρεψα αλλού το βλέμμα.
Ξαφνικά ακούω φωνές, γυρίζω και βλέπω τον γατούλη να προσπαθεί απεγνωσμένα να μπει σε κάποιο μαγαζί, να τον διώχνουν έξω, μετά προσπαθεί να μπει στο επόμενο μαγαζί, και βλέπω μια αχαρακτήριστη ...να τον διώχνει με τις κλοτσιές.
Ο γάτος άρχισε να κλαίει γοερά, και όταν της είπα ¨μην το κλοτσάτε¨, μου κάνει ¨θέλει να γεννήσει μέσα στο μαγαζί μου¨
( Εντελώς άσχετο συμπέρασμα... )
Η ουσία είναι ότι ο γάτος έψαχνε να κουρνιάσει σε γωνιές που θυμίζουν σπίτι (στο πατάκι, σε εσωτερικούς χώρους-μαγαζιά κτλ), και ήταν ήμερος.
Κούτσαινε συν τοις άλλοις, κάπου έχει χτυπήσει το πίσω ποδαράκι του...
Πρώτη φορά τον έβλεπαν οι μαγαζάτορες , και αφού ρώτησα τριγύρω (όχι σε μεγάλο φάσμα όμως γιατί δεν είχα χρόνο) και είδα ότι δεν ανήκει σε κανένα , τον πήρα και τον έχω σε ένα δωματιάκι στην ταράτσα, στο σπίτι των γονιών μου.
Αν τον αναζητάει κάποιος....
Επίσης ζητώ από τους φεισμπουκικούς να το αναρτήσουν στο φβ , αλλά αν είναι εύκολο περιμένετε να βάλω και καμιά φωτογραφία του ... (σήμερα-αύριο θα βάλω)
ευχαριστώ!
( το τηλ μου για όποιον τον αναζητάει 6988-765739 )
να κάθεται σε ένα πατάκι μπροστά από ένα μαγαζί, και από πάνω του κάποιοι μαγαζάτορες να τον κοιτάζουν και να σχολιάζουν γελώντας.
Θεώρησα ότι κάποιος από αυτούς έχει αναλάβει την φροντίδα του, τον χάζεψα λίγο και έστρεψα αλλού το βλέμμα.
Ξαφνικά ακούω φωνές, γυρίζω και βλέπω τον γατούλη να προσπαθεί απεγνωσμένα να μπει σε κάποιο μαγαζί, να τον διώχνουν έξω, μετά προσπαθεί να μπει στο επόμενο μαγαζί, και βλέπω μια αχαρακτήριστη ...να τον διώχνει με τις κλοτσιές.
Ο γάτος άρχισε να κλαίει γοερά, και όταν της είπα ¨μην το κλοτσάτε¨, μου κάνει ¨θέλει να γεννήσει μέσα στο μαγαζί μου¨
( Εντελώς άσχετο συμπέρασμα... )
Η ουσία είναι ότι ο γάτος έψαχνε να κουρνιάσει σε γωνιές που θυμίζουν σπίτι (στο πατάκι, σε εσωτερικούς χώρους-μαγαζιά κτλ), και ήταν ήμερος.
Κούτσαινε συν τοις άλλοις, κάπου έχει χτυπήσει το πίσω ποδαράκι του...
Πρώτη φορά τον έβλεπαν οι μαγαζάτορες , και αφού ρώτησα τριγύρω (όχι σε μεγάλο φάσμα όμως γιατί δεν είχα χρόνο) και είδα ότι δεν ανήκει σε κανένα , τον πήρα και τον έχω σε ένα δωματιάκι στην ταράτσα, στο σπίτι των γονιών μου.
Αν τον αναζητάει κάποιος....
Επίσης ζητώ από τους φεισμπουκικούς να το αναρτήσουν στο φβ , αλλά αν είναι εύκολο περιμένετε να βάλω και καμιά φωτογραφία του ... (σήμερα-αύριο θα βάλω)
ευχαριστώ!
( το τηλ μου για όποιον τον αναζητάει 6988-765739 )
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Απ: Χαρίζεται αγαποπομπός τιγρέ χρώματος! Υιοθετήθηκε!!
Nάτος ο κούκλος!
Όπως όλα τα τιγράκια, έχει υπέροχο χαρακτήρα!...
Νομίζω φαίνεται και στο βλέμμα του...
Όπως όλα τα τιγράκια, έχει υπέροχο χαρακτήρα!...
Νομίζω φαίνεται και στο βλέμμα του...
- Σπόιλερ:
- τί φύλο είναι;;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την marina289 στις Σαβ Μαρ 16, 2013 11:59 am, 1 φορά
-
Mood :
έχει πολύ γλυκιά φατσούλα!
Μήπως να έβαζες κάποιες αγγελίες εκεί κοντά που βρέθηκε; Μπορεί να έπεσε από κάποιο μπαλκόνι ή να το έσκασε ( αν δεν είναι στειρωμένος) και τώρα να μη ξέρει πως να γυρίσει.
Μήπως να έβαζες κάποιες αγγελίες εκεί κοντά που βρέθηκε; Μπορεί να έπεσε από κάποιο μπαλκόνι ή να το έσκασε ( αν δεν είναι στειρωμένος) και τώρα να μη ξέρει πως να γυρίσει.
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Μαρινα, γυρισε τον ανασκελα να του χαϊδεψεις την κοιλίτσα.
Αν ειναι αγόρι έχει "εξόγκωμα" εκεί που είναι το πουλάκι του και είναι χαμηλά...
Αν ειναι αγόρι έχει "εξόγκωμα" εκεί που είναι το πουλάκι του και είναι χαμηλά...
Αχ κουκλί μου! Τι υπέροχα ματάκια μωρέ... τι βλέμμα!
Μαρίνα είναι κούκλος!
Για αγοράκι μου κάνει όπως τον βλέπω... Και μου φαίνεται και... "ξεφούσκωτος". Μάλλον για στειρωμένος φαίνεται... χμμμμ...
Μαρίνα είναι κούκλος!
Για αγοράκι μου κάνει όπως τον βλέπω... Και μου φαίνεται και... "ξεφούσκωτος". Μάλλον για στειρωμένος φαίνεται... χμμμμ...
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
Nαι, είναι γλύκας ο άτιμος!Kikiriki έγραψε:έχει πολύ γλυκιά φατσούλα!
Η αμέσως επόμενή μου κίνηση είναι να βάλω αφισάκια. Την Τρίτη θα πάω να βάλω.
Παρότι είναι δεκτικός στα χάδια και χουρχούρης, δεν θέλω να τον γυρίσω ανάσκελα για την ώρα, είναι πολύ φρέσκια η σχέση μας και θέλω να προχωρήσουμε σιγά-σιγά στα ανάσκελα...houlieta έγραψε:Μαρινα, γυρισε τον ανασκελα να του χαϊδεψεις την κοιλίτσα.
Το εξόγκωμα όμως υπάρχει αν είναι στειρωμένος;;
Με τα δικά μου που είναι φουντωτά , δεν έχω καταφέρει να εκπαιδευτώ σε τέτοιες ανατομικές λεπτομέρειες...
υγ- Ρε συ Χουλιέτα, εδώ καταλαβαίνεις το φύλο σε μικρά ποντικόγατα, και σε αυτόν εδώ δεν μπορείς να καταλάβεις;;
( το είδες το σπόιλερ;; )
Ναι μωρέέ, είναι κούκλος ο άτιμος.....Dreamer έγραψε:Αχ κουκλί μου! Τι υπέροχα ματάκια μωρέ... τι βλέμμα!
Μαρίνα είναι κούκλος!
Και εμένα για αγοράκι μου κάνει...
-
Mood :
Το είδα ρε συ αγαπη αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά...
Ετσι στεγνα θα έλεγα κορίτσι αλλά η φωτογραφία δεν είναι ΑΑ καταλληλη για διαγνώσεις.
Αν τον γυρίσεις ανάσκελα θα σου πω... Αν και θα καταλάβεις και μόνη σου!
Ετσι στεγνα θα έλεγα κορίτσι αλλά η φωτογραφία δεν είναι ΑΑ καταλληλη για διαγνώσεις.
Αν τον γυρίσεις ανάσκελα θα σου πω... Αν και θα καταλάβεις και μόνη σου!
- Σπόιλερ:
- (θα δεις το πουλάκι του λέμε, αν είναι αγόρι. Αυτό το εξόγκωμα δεν πάει πουθενά, παραμένει στην θέση του και μετα την στείρωση)
- Σπόιλερ:
- ααα, για το πουλάκι λες...νόμιζα ότι έλεγες για τα μπαλάκια.
Καλά, ούτως ή άλλως δεν έχει και τόση σημασία το φύλο αυτή τη στιγμή, αλλά ότι κάποιος ίσως στενοχωριέται για την απουσία του ...
-
Mood :
Το έχω ηδη ανεβασει στο fb στις φιλοζωικές σελίδες και ήδη κοινοποιήθηκε από κάποιες και αρχισαν τα share!
Και στο myban επίσης...
Και στο myban επίσης...
-
Mood :
Με λουράκι σίγουρα ανήκει κάπου και χάθηκε η δύστυχη (κορίτσι το βλέπω) Αλλά σίγουρα Μαρίνα πρέπει να ανήκει σε οικογένεια που βρίσκεται πίσω από την Τσαλδάρη αλλά άντε με τόσα στενά να εντοπιστεί από που ήλθε.
Αυτή η μανία να βάζουν λουράκια και να μην γράφουν με ανεξίτηλο ένα τηλέφωνο πάνω στο λουράκι, μου την δίνει τελικά.
Αυτή η μανία να βάζουν λουράκια και να μην γράφουν με ανεξίτηλο ένα τηλέφωνο πάνω στο λουράκι, μου την δίνει τελικά.
Τι όμορφο γατάκι! Μάλλον τον έχασαν. Το λουράκι και το κουδουνάκι με παραπέμπει σε κάποιον που δε θέλει να χάσει τη γάτα του. Βέβαια, με τους ανθρώπους ποτέ δεν ξέρεις... Μακάρι να βρεθεί ο γονιός!
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Ναι, προς τα κει σκοπεύω να πάω από Τρίτη...YNL έγραψε:Με λουράκι σίγουρα ανήκει κάπου και χάθηκε η δύστυχη (κορίτσι το βλέπω) Αλλά σίγουρα Μαρίνα πρέπει να ανήκει σε οικογένεια που βρίσκεται πίσω από την Τσαλδάρη αλλά άντε με τόσα στενά να εντοπιστεί από που ήλθε.
Σκέφτομαι ότι ίσως να μην έκανα καλά που τον/την πήρα από την περιοχή , αν υπήρχε μια ελπίδα να επιστρέψει...α
Αλλά την περιοχή εκεί την ξέρεις, λεωφόρος κτλ., αυτό αγαθιάρικο και καλό, και οι μαγαζάτορες ...χμ...δεν χάρηκαν ιδιαίτερα με την εμμονή του να τρυπώσει σε κάποιο μαγαζί να βρει καταφύγιο...
Μακάρι!otz έγραψε:Τι όμορφο γατάκι! Μάλλον τον έχασαν. Το λουράκι και το κουδουνάκι με παραπέμπει σε κάποιον που δε θέλει να χάσει τη γάτα του. Βέβαια, με τους ανθρώπους ποτέ δεν ξέρεις... Μακάρι να βρεθεί ο γονιός!
-
Mood :
Αααα, τώρα που το σκέφτομαι, αφού λες εσύ κορίτσι, τότε θα είναι αγόρι!YNL έγραψε:Με λουράκι σίγουρα ανήκει κάπου και χάθηκε η δύστυχη (κορίτσι το βλέπω)
Θα φωνάξουμε και την xeniaeva και τον vag-x να μας κάνουν γνωμάτευση, και αν πουν και αυτοί ¨κορίτσι¨, τότε στάνταρ θα είναι αγόρι!
-
Mood :
Θεος!!!!!!!!!!!!! Ερωτευτηκα!!!!!
Μαρινα μου προωθουμε για να γυρισει γρηγορα στο σπιτακι του! Καλη τυχη!
ΜαύροςΓάτος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : δύο πανθηράκια!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όσες ζουν στους αφιλόξενους δρόμους
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2012
Mood :
Για να σου έκανε εσένα κατευθείαν "κλικ", θα είναι τσουτσουνοφορέας.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
P.S Εμένα αγοράκι μου κάνει!
ΜαύροςΓάτος- Senior Cat
-
Mood :
Μαρινα αν ειναι αρσενικος κατω απο τον ποπο του θα δεις δυο μπαλακια!Αν ειναι στειρωμενος θα ειναι πιο μικροι οι ορχεις,αν οχι θα ειναι μεγαλυτεροι!Οπως και να χει θα τους δεις!
ΜαύροςΓάτος- Senior Cat
-
Mood :
Κι εγώ για αγόρι το κόβω! Έχει τα ίδια μπαλάκια με ένα τιγρέ που κυκλοφορεί στην γειτονιά μου! Έχουν κι οι δύο την ίδια μαύρη γραμμή να χωρίζει το δεξί από το αριστερό!
Debbie4ever- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : Δύο. Το θηρίο και την γλύκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Χούλιο, Ρίκυ, Ερμής
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
χαχαχαχαχαχαχαχα καλο!!!!!!!! Κοψτε του λιγο και το λουρακι που του κρεμεται,θα τον ενοχλει τον κακομοιρη!Πω, παντως ειναι πανεμορφος επαθα αμοκ μολις τον ειδα!!!!
ΜαύροςΓάτος- Senior Cat
-
Mood :
Κι εμένα για αγόρι μου κάνει ρε παιδιά... Έχει τις ίδιες ξαφούσκωτες μπαλίτσες που έχουν και τα δικά μου! Τώρα, βέβαια, η Χουλιομάνα με προβλημάτισε που είπε κορίτσι γιατί μια εξειδίκευση την έχει, αλλά τι να πω;;;
Μακάρι πραγματικά να βρεθεί ο ιδιοκτήτης, αν και πιο πολύ μου κάνει για εγκατάλειψη, αν και ποτέ δεν ξέρεις... Τι νόημα έχει, όμως, το λουράκι χωρίς όνομα;
Φαίνεται πολύ γλυκοφατσούλα πάντως το μανάρι μου! Α ρε Μαρίνα... τιγροαγαπούλες! Τι άλλο θες, πες μου...
Μακάρι πραγματικά να βρεθεί ο ιδιοκτήτης, αν και πιο πολύ μου κάνει για εγκατάλειψη, αν και ποτέ δεν ξέρεις... Τι νόημα έχει, όμως, το λουράκι χωρίς όνομα;
Φαίνεται πολύ γλυκοφατσούλα πάντως το μανάρι μου! Α ρε Μαρίνα... τιγροαγαπούλες! Τι άλλο θες, πες μου...
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
marina289 έγραψε:Ναι, προς τα κει σκοπεύω να πάω από Τρίτη...
Σκέφτομαι ότι ίσως να μην έκανα καλά που τον/την πήρα από την περιοχή , αν υπήρχε μια ελπίδα να επιστρέψει...α
Αλλά την περιοχή εκεί την ξέρεις, λεωφόρος κτλ., αυτό αγαθιάρικο και καλό, και οι μαγαζάτορες ...χμ...δεν χάρηκαν ιδιαίτερα με την εμμονή του να τρυπώσει σε κάποιο μαγαζί να βρει καταφύγιο...
Ρε Μαρίνα για να θέλει να μπει στο μαγαζί μήπως το είχε κάποιος μαγαζάτορας προς τα πάνω η κάτω και το κοριτσάκι νόμιζε πως θα έμπαινε στο δικό του? Θυμήσου την περίπτωση του κούκλου που λέγαμε την άλλη φορά που τελικά μας βγήκε Μόνικα. Η Ιδιοκτήτρια της Μόνικας έκλεισε το μαγαζί και άνοιξε νέο μαρκετάκι πιο πάνω σε 4 στενά ( έρχεται η ανάπτυξη που λέει ο Αντωνάκης ) αλλά η Μόνικα εξακολουθεί να έρχεται καμιά φορά και τρώει έξω από το γκαράζ μου
Μαρίνα, όπως το βλέπω στη φωτο και εμένα για αγοράκι μου μοιάζει. Φαίνεται να έχει αρκετό χώρο ανάμεσα στα γεννητικά του όργανα και στον πωπό του, ενώ τα κοριτσάκια τα έχουν πολύ κοντά μεταξύ τους.
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
Ευχαριστώ!! Ναι μωρέ, είναι γλύκας ο κερατούκλης!!Μαύρος Γάτος έγραψε:Θεος!!!!!!!!!!!!! Ερωτευτηκα!!!!!
Και να μην είναι εγώ Μάρκο τον φωνάζω!otz έγραψε:Για να σου έκανε εσένα κατευθείαν "κλικ", θα είναι τσουτσουνοφορέας.
Μαύρος Γάτος έγραψε:Μαρινα αν ειναι αρσενικος κατω απο τον ποπο του θα δεις δυο μπαλακια!Αν ειναι στειρωμενος θα ειναι πιο μικροι οι ορχεις,αν οχι θα ειναι μεγαλυτεροι!Οπως και να χει θα τους δεις!
Debbie4ever έγραψε:Κι εγώ για αγόρι το κόβω! Έχει τα ίδια μπαλάκια με ένα τιγρέ που κυκλοφορεί στην γειτονιά μου! Έχουν κι οι δύο την ίδια μαύρη γραμμή να χωρίζει το δεξί από το αριστερό!
Πάντως είναι άμαθο να ζει έξω, και αυτό είναι εμφανές. Και εκτός αυτού είναι πολύ επιβαρυντικό το προβληματάκι στο πίσω πόδι.Dreamer έγραψε:Κι εμένα για αγόρι μου κάνει ρε παιδιά... Έχει τις ίδιες ξαφούσκωτες μπαλίτσες που έχουν και τα δικά μου! Τώρα, βέβαια, η Χουλιομάνα με προβλημάτισε που είπε κορίτσι γιατί μια εξειδίκευση την έχει, αλλά τι να πω;;;
Θα δούμε...
YNL έγραψε:marina289 έγραψε:Ναι, προς τα κει σκοπεύω να πάω από Τρίτη...
Ρε Μαρίνα για να θέλει να μπει στο μαγαζί μήπως το είχε κάποιος μαγαζάτορας προς τα πάνω η κάτω και το κοριτσάκι νόμιζε πως θα έμπαινε στο δικό του? Θυμήσου την περίπτωση του κούκλου που λέγαμε την άλλη φορά που τελικά μας βγήκε Μόνικα. Η Ιδιοκτήτρια της Μόνικας έκλεισε το μαγαζί και άνοιξε νέο μαρκετάκι πιο πάνω σε 4 στενά ( έρχεται η ανάπτυξη που λέει ο Αντωνάκης ) αλλά η Μόνικα εξακολουθεί να έρχεται καμιά φορά και τρώει έξω από το γκαράζ μου
Ηρακλής grr έγραψε:Μαρίνα, όπως το βλέπω στη φωτο και εμένα για αγοράκι μου μοιάζει. Φαίνεται να έχει αρκετό χώρο ανάμεσα στα γεννητικά του όργανα και στον πωπό του, ενώ τα κοριτσάκια τα έχουν πολύ κοντά μεταξύ τους.
-
Mood :
Μαρινάκι άσε τις μελέτες κι ακου τον ...... εμπειρότερο του φόφουμ
Βρε αν τον δεις να περπαταει με ορθια ουρα τσεκαρε αναμεσα στα ποδια αν βλεπεις τους ορχεις. Μπαμ κανουν!Αλλιως ειναι κοριτσακι!Αν και εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι γατουλης και μαλιστα αρκετα νεαρος!
ΜαύροςΓάτος- Senior Cat
-
Mood :
Θα πάω να τα μελετήσω αύριο στο φως στης ημέραςYNL έγραψε:Μαρινάκι άσε τις μελέτες κι ακου τον ...... εμπειρότερο του φόφουμ
Μαύρος Γάτος έγραψε:Βρε αν τον δεις να περπαταει με ορθια ουρα τσεκαρε αναμεσα στα ποδια αν βλεπεις τους ορχεις. Μπαμ κανουν!Αλλιως ειναι κοριτσακι!Αν και εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι γατουλης και μαλιστα αρκετα νεαρος!
Μωρέ δεν έχει και πολύ σημασία αν είναι αγόρι ή κορίτσι...
- Σπόιλερ:
- ούτως ή άλλως Μάρκο τον φωνάζω
-
Mood :
http://www.ailouros.gr/%CE%93%CE%AC%CF%84%CE%B1/%CE%93%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%91%CF%81%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%AE%CE%98%CE%B7%CE%BB%CF%85%CE%BA%CF%8C/tabid/84/Default.aspx
ΜαύροςΓάτος- Senior Cat
-
Mood :
καλα σιγουρα! Σημασια εχει να βρεθουν οι ιδιοκτητες αλλα σε περιπτωση που δεν βρεθουν και θες να το δωσεις για υιοθεσια καλο ειναι να ξερεις το φυλο του!
ΜαύροςΓάτος- Senior Cat
-
Mood :
ε νομίζω καλά κάνω και τον φωνάζω Μάρκο!Μαύρος Γάτος έγραψε:http://www.ailouros.gr/%CE%93%CE%AC%CF%84%CE%B1/%CE%93%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%91%CF%81%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%AE%CE%98%CE%B7%CE%BB%CF%85%CE%BA%CF%8C/tabid/84/Default.aspx
-
Mood :
είναι κούκλος! το κοινοποίησα!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Πούπσυ έγραψε:είναι κούκλος! το κοινοποίησα!
-
Mood :
τι γλυκος γατουλης!!!! Μακαρι να τον βρει αυτος/η που τον εχασε!
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Βασικά μακάρι να τον έχασε...(και όχι να τον παράτησε...)
-
Mood :
Σήμερα θα σας παρουσιάσω μια φιλία που γεννιέται, μια μεγάλη αγάπη...
Ο Μάρκος ο γατής, και ο Ακάκιος ο παπής!
Όταν πήγα το πρωί τους τσάκωσα να κοιμούνται αγκαλίτσα!
Αποθανάτισα την στιγμή πριν μπω μέσα στο δωματιάκι και τoυς τη χαλάσω...
Έπειτα ο Μάρκος ο Μαρκήσιος με κοίταξε παρακλητικά και μου ζήτησε να τον βγάλω λίγο έξω να λιαστεί...
Βοήθησε τον θείο Τάσο στην κηπουρική...
Κυνήγησε μια μελισσούλα παρά το πονεμένο ποδαράκι...
Λιάστηκε και ονειροπόλησε ...ότι επέστρεψε στο σπιτάκι του...ή ότι βρήκε καινούριο σπιτάκι...δεν κατάλαβα καλά!...μπερδεμένα μου τα έλεγε...
Αποκοιμήθηκε...και είδε μόνο όμορφα όνειρα!
Η κυρία που μας κλότσαγε προχθές ήταν ένας κακός εφιάλτης που τον έχουμε ήδη ξεχάσει...
Κάτσαμε ώρες πολλές έξω στην ταράτσα...και μετά επιστρέψαμε και πάλι στον φίλο μας τον Ακάκιο! Και αρχίσαμε να τον ζυμώνουμε...
Το ζύμωμα θέλει επιμονή και ενασχόληση, δεν είναι αρπακολατζίδικη δουλειά!
Και ένα και δύο και τρία και τέσσερα, και ένα και δύο και τρία και τέσσερα!
Κάναμε χαδάκια με τον Ακάκιο...Προβλέπεται να γίνουμε πολύ καλοί φίλοι!
Εϊ ωωωωπ!
Είναι μαλακός και απαλός! Θυμίζει μαμά!
Πάμε κ'απ'την άλλη μεριά τώρα!
Ωπ! Τί θόρυβος ήταν αυτός;; Α, ο θείος Τάσος, ακόμα μαστορεύει...
Ύπνο τώρα...
Θα δούμε μόνο όμορφα όνειρα...
Ο Μάρκος ο γατής, και ο Ακάκιος ο παπής!
Όταν πήγα το πρωί τους τσάκωσα να κοιμούνται αγκαλίτσα!
Αποθανάτισα την στιγμή πριν μπω μέσα στο δωματιάκι και τoυς τη χαλάσω...
Έπειτα ο Μάρκος ο Μαρκήσιος με κοίταξε παρακλητικά και μου ζήτησε να τον βγάλω λίγο έξω να λιαστεί...
Βοήθησε τον θείο Τάσο στην κηπουρική...
Κυνήγησε μια μελισσούλα παρά το πονεμένο ποδαράκι...
Λιάστηκε και ονειροπόλησε ...ότι επέστρεψε στο σπιτάκι του...ή ότι βρήκε καινούριο σπιτάκι...δεν κατάλαβα καλά!...μπερδεμένα μου τα έλεγε...
Αποκοιμήθηκε...και είδε μόνο όμορφα όνειρα!
Η κυρία που μας κλότσαγε προχθές ήταν ένας κακός εφιάλτης που τον έχουμε ήδη ξεχάσει...
Κάτσαμε ώρες πολλές έξω στην ταράτσα...και μετά επιστρέψαμε και πάλι στον φίλο μας τον Ακάκιο! Και αρχίσαμε να τον ζυμώνουμε...
Το ζύμωμα θέλει επιμονή και ενασχόληση, δεν είναι αρπακολατζίδικη δουλειά!
Και ένα και δύο και τρία και τέσσερα, και ένα και δύο και τρία και τέσσερα!
Κάναμε χαδάκια με τον Ακάκιο...Προβλέπεται να γίνουμε πολύ καλοί φίλοι!
Εϊ ωωωωπ!
Είναι μαλακός και απαλός! Θυμίζει μαμά!
Πάμε κ'απ'την άλλη μεριά τώρα!
Ωπ! Τί θόρυβος ήταν αυτός;; Α, ο θείος Τάσος, ακόμα μαστορεύει...
Ύπνο τώρα...
Θα δούμε μόνο όμορφα όνειρα...
-
Mood :
Σελίδα 1 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Παρόμοια θέματα
» Χαρίζεται αγαποπομπός-χουρχουρομηχανή (νέο μοντέλο), ακούραστος ζυμωτής! Υιοθετήθηκε!!
» Χαρίζεται αγαποπομπός-χουρχουρομηχανή, η cherish!
» Χαρίζεται τιγρέ γατούλης
» Χαριζεται αρσενικο τιγρε γατακι
» ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ - Υιοθετήθηκε
» Χαρίζεται αγαποπομπός-χουρχουρομηχανή, η cherish!
» Χαρίζεται τιγρέ γατούλης
» Χαριζεται αρσενικο τιγρε γατακι
» ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ - Υιοθετήθηκε
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 10
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios