Χαρίζεται αγαποπομπός τιγρέ χρώματος! Υιοθετήθηκε!!
+30
m.kat
tia
Δ²
Mary-Fish
vaso
Osi
tania g
Дanae
Gatoplikti
calliope g.
Chouzouris
f.m123
ralou
Τζούλι το Κατσούλι
FROGK
tsili
doremi
psipsa
funambolo
koneko
Πούπσυ
Ηρακλένια
Debbie4ever
ΜαύροςΓάτος
otz
YNL
Dreamer
houlieta
Kikiriki
marina289
34 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 7 από 10
Σελίδα 7 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Απ: Χαρίζεται αγαποπομπός τιγρέ χρώματος! Υιοθετήθηκε!!
Καλέ, από αυτό το βλέμμα προκύπτει το Σιέλος που τόσο του πάει!otz έγραψε:Ρε συ, τι πλασματάκι είναι αυτό! Τι βλέμμα!
Μαρινάκι, κάθε μέρα ξεχωριστά και βλέπουμε...
Μην κάνεις πλάνα και υποθέσεις...
Αυριο μπορεί να βρει ο Δήμος μια τσάντα με 100ευρα στο αμάξι...
Μεθαυριο μπορεί να κερδίσεις το Τζοκερ...
Ποιος ξέρει;
Τον Αιμίλιο τον αγαπάει η Σιέλ και αυτό ισούται με όλες τις θαυμάστριες του πλανήτη!
Άκου ¨Σιέλος¨!
¨η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους¨...houlieta έγραψε:
Τον Αιμίλιο τον αγαπάει η Σιέλ και αυτό ισούται με όλες τις θαυμάστριες του πλανήτη!
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Είναι αγαπούλα! Φαίνεται!
Μαρίνα αυτό είναι το να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο κι όχι μισογεμάτο. Ακόμα και σ αυτή τη περίπτωση, που θα γίνει γάτος της αυλής, καλό θα του έχεις κάνει. Τι λες τώρα? Θα ήταν καλύτερα να τον άφηνες να τον κλότσαγε ο κάθε %^&**(#$ για να μη μπει στο μαγαζί του? (να γεννήσει??? τι άλλο θα ακούσουμε)
Εγώ το σκέφτομαι έτσι, ενώ ήταν στο δρόμο χωρίς φροντίδα και φαί, τον πήρες, τον τάισες, τον περιποιήθηκες, του χάρισες ένα διάστημα παραπάνω μέσα σε σπίτι.. κι από κει και πέρα, ακόμα κι αν είναι στην αυλή, θα έχει φαγάκι, νεράκι κι αγάπη.
Δεν είναι το ίδιο!
Μαρίνα αυτό είναι το να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο κι όχι μισογεμάτο. Ακόμα και σ αυτή τη περίπτωση, που θα γίνει γάτος της αυλής, καλό θα του έχεις κάνει. Τι λες τώρα? Θα ήταν καλύτερα να τον άφηνες να τον κλότσαγε ο κάθε %^&**(#$ για να μη μπει στο μαγαζί του? (να γεννήσει??? τι άλλο θα ακούσουμε)
Εγώ το σκέφτομαι έτσι, ενώ ήταν στο δρόμο χωρίς φροντίδα και φαί, τον πήρες, τον τάισες, τον περιποιήθηκες, του χάρισες ένα διάστημα παραπάνω μέσα σε σπίτι.. κι από κει και πέρα, ακόμα κι αν είναι στην αυλή, θα έχει φαγάκι, νεράκι κι αγάπη.
Δεν είναι το ίδιο!
m.kat- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 1 σπίτι + 2 στον κήπο
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ουφφ.. δεν μπορώ πια να αποφασίσω πια πρωτοθέλω!
Ημερομηνία Εγγραφής : 25/02/2012
Mood :
αϊ αγκρί!m.kat έγραψε:Είναι αγαπούλα! Φαίνεται!
Δεν είναι το ίδιο!
Mary-Fish- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2012
Mood :
Κι εγώ συμφωνώ. Ακόμα και στην αυλή της μαμάς σου θα είναι πιο ασφαλής και χαρούμενος απ' ό,τι εκεί που ήταν. Άσε που υποψιάζομαι ότι θα είσαι κάθε τρεις και λίγο εκεί να τον βλέπεις.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Ναι,έχετε δίκιο, αϊ αγκρί και εγώ τελικά!
Και επειδή πολύ Μάρθα Βούρτση έχω γίνει , σταματάω την κλάψα!
Και επειδή πολύ Μάρθα Βούρτση έχω γίνει , σταματάω την κλάψα!
-
Mood :
Kαλημέρα απ'το αγόρι με τη σπιρτάδα στο βλέμμα!
-
Mood :
Αααααα.... Η μπάλα γυρίζει αλλά η γη δε γυρίζει;marina289 έγραψε:Kαλημέρα απ'το αγόρι με τη σπιρτάδα στο βλέμμα!
Είστε....πολύ ωραίος κύριε!
Μα δεν αφήνεις ποτέ τίίποτα να πέσει κάτω;;; ( καλό αυτό βέβαια από πολλές απόψεις... )
Το βλέμμα είναι ένα περιεκτικότατο βλέμμα, και έχει σπιρτάδα, τρυφερότητα ,αθωότητα, περιέργεια και μπόόόλικο χιούμορ! (ξέρεις, ξέρεις... )
Και ναι, είναι ωραίο το αγόρι!
-
Mood :
Και μην ξεχνάτε! Χαρίζεται ο καρδουλίτσος!
πώς σας φαίνεται η ταυτοτητούλα μας;;
- Σπόιλερ:
- Δεν είχαν μονόχρωμο κόκκινο λουράκι, και αυτό που μου έφεραν έχει κάτι πολύχρωμα πατουσάκια που δεν μου αρέσουν. Μάλλον θα του το γυρίσω από την ανάποδη να μην φαίνονται τα πατούσια...
Αλλά η κόκκινη καρδούλα σούπερ ε;;
-
Mood :
Είναι πανέμορφος. Το βλέμμα του μου θυμίζει πολύ το Σειριούλη μας. Αν έβρισκα μια δουλειά θα τον ήθελα πολύ κοντά μας. Το λουράκι είναι τέλειο, με γεια του.
calliope g.- Γατ-εθελόντρια
-
Τόπος : Νίκαια Αττική
Αριθμός γατουνίων : 5 + 1 αγγελούδι και 1 σκυλάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : 'Ανοιξη-Φθινόπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : 'Ολα όσα έχουν γούνα!
Motto : Αύριο όλα θα είναι καλύτερα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/10/2012
Mood :
Μαρινα τελειο!
FROGK- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Ladenburg
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova
Motto : Μοιρασμένη λύπη είναι μισή λύπη, αλλά η ευτυχία, όταν μοιράζεται, διπλασιάζεται.
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/10/2011
Mood :
marina289 έγραψε:
Σαν να μου φαίνεται μεγαλύτερη από το αυτάκι του και είναι και κόκκινη.
Είναι θεϊκή η ταυτότητα, όσο πιο μεγάλη τόσο το καλύτερο τη λατρεύω!!!
Γιατί "χαρίζεται - απλώς - αγαποπομπός"; η χουρχουρομηχανή τι απέγινε; δεν πιστεύω να χάλασε!!!
Γιατί "χαρίζεται - απλώς - αγαποπομπός"; η χουρχουρομηχανή τι απέγινε; δεν πιστεύω να χάλασε!!!
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
του πάει φοβερά το κοκκινο και ας είναι λίγο μεγάλη η καρδούλα!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Ηρακλής grr έγραψε:Είναι θεϊκή η ταυτότητα, όσο πιο μεγάλη τόσο το καλύτερο τη λατρεύω!!!
με πεθανες!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
Ωραία είναι!! Κ ο τύπος ωραιότερος!
- Σπόιλερ:
- Κουμπαράκι το Small πήρες? Είχα σκοπό να του πάρω κ εγώ αλλά αν είναι αυτό το small θα τον ενοχλεί. Εδώ τον ενοχλεί και μασάει το βαρελάκι το μικρό.
-
Mood :
Τον ξέρω αυτόν τον νταλκά, σύντομα με δουλίτσα εύχομαι!calliope g. έγραψε:Είναι πανέμορφος. Το βλέμμα του μου θυμίζει πολύ το Σειριούλη μας. Αν έβρισκα μια δουλειά θα τον ήθελα πολύ κοντά μας. Το λουράκι είναι τέλειο, με γεια του.
Κατα τ'άλλα ευχαριστούμε πολύ!
Νι, νι, νιιι!!FROGK έγραψε:Μαρινα τελειο!
Εμ τί θα ήταν Γιάννη μας;; Κιτρινιάρα χλωμή και αρρωστιάρα;YNL έγραψε:marina289 έγραψε:
Σαν να μου φαίνεται μεγαλύτερη από το αυτάκι του και είναι και κόκκινη.
Ένας γάτος με μεγάλη καρδιά, έπρεπε και να φορέσει μεγάλη καρδιά!Ηρακλής grr έγραψε:Είναι θεϊκή η ταυτότητα, όσο πιο μεγάλη τόσο το καλύτερο τη λατρεύω!!!
Και εμένα μου αρέσει που δεν είναι διακριτική!
( Δεν χάλασε το χουρχουρομηχάνημα, απλώς είπα να μαζέψω λίγο τον τίτλο! )
Ναι , του πάει! Επίτηδες την παρήγγειλα καρδουλάρα!Πούπσυ έγραψε:του πάει φοβερά το κοκκινο και ας είναι λίγο μεγάλη η καρδούλα!!
alex..niaou έγραψε:Ηρακλής grr έγραψε:Είναι θεϊκή η ταυτότητα, όσο πιο μεγάλη τόσο το καλύτερο τη λατρεύω!!!
με πεθανες!
Mary-Fish έγραψε:Ωραία είναι!! Κ ο τύπος ωραιότερος!
- Σπόιλερ:
Κουμπαράκι το Small πήρες? Είχα σκοπό να του πάρω κ εγώ αλλά αν είναι αυτό το small θα τον ενοχλεί. Εδώ τον ενοχλεί και μασάει το βαρελάκι το μικρό.
- Σπόιλερ:
- Το μεγάλο μέγεθος είναι κουμπαρούλα!
-
Mood :
marina289 έγραψε:
Εμ τί θα ήταν Γιάννη μας;; Κιτρινιάρα χλωμή και αρρωστιάρα;
Μαρίνα τώρα είδα το θέμα σας!! τι όμορφο αγόρι που είναι....τα μάτια του είναι σμαραγδένια....και η κοιλίτσα του καφετίζει πολύ όμορφα!! κούκλος είναι και πραγματικά εύχομαι να βρει ένα σπιτάκι να μην νοιώσει ποτέ ξανά μόνος!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
(για να είναι ασορτί με την ταυτοτητούλα του)
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Mood :
Ο πιο κουλ γάτος του σπιτιού είναι ο Σιέλος!...
Συμφωνώ και αιτούμαι το όνομά του να γίνει και επισήμως Σιέλος.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Οχι ρε, κάθε κουλ γατος έχει παραπάνω από ένα ονόματα!otz έγραψε:Συμφωνώ και αιτούμαι το όνομά του να γίνει και επισήμως Σιέλος.
Κ εγώ γουστάρω το όνομα Σιέλος. μου θυμίζει τους σιελογόνους αδένες. Ξέρεις από κει που σου τρέχουν τα σάλια!houlieta έγραψε:Οχι ρε, κάθε κουλ γατος έχει παραπάνω από ένα ονόματα!otz έγραψε:Συμφωνώ και αιτούμαι το όνομά του να γίνει και επισήμως Σιέλος.
- Σπόιλερ:
- Άλλαξε τον τίτλο σε Σιέλος
-
Mood :
Φρίξο-Σιέλο είσαι πολύ πολύ όμορφος και η ταυτοτητούλα σου πάει τρέλα!
υγ: Δεν μ'αρέσει ρε παιδιά το Σιέλος... Από πού βγήκε αυτό το πράγμα; Τι σόι όνομα είναι αυτό; Κι εμένα σάλια μου θυμίζει... ή το αρσενικό της Σιέλ... απαπα... δεν μ'αρέσει καθόλου!
Φρίξος και πάλι Φρίξος!
υγ: Δεν μ'αρέσει ρε παιδιά το Σιέλος... Από πού βγήκε αυτό το πράγμα; Τι σόι όνομα είναι αυτό; Κι εμένα σάλια μου θυμίζει... ή το αρσενικό της Σιέλ... απαπα... δεν μ'αρέσει καθόλου!
Φρίξος και πάλι Φρίξος!
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
Αφού τον βλέπεις και σου τρέχουν τα σάλια!
-
Mood :
τουλάχιστον ας το κάνουμε Sielo...!
tia- Gatus Xenitemenus
-
Τόπος : Ιταλία
Αριθμός γατουνίων : 4 ζουζούνια σπίτι: τον Othello την Luna τον καρπό του έρωτα τους τον Liu και την Brighitta + 2 τσουτσουκάκια τον Luther και την Goldene που ζούνε με τους γονείς μου!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας κρύοο παγωνιαααά
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Freddochino amore mio ti voglio solo mio!!
Motto : La felicita' puo' essere misurata in gatti...piu' gatti hai,piu' felice sei!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/01/2012
Mood :
Φριξοσιελοχουρχουρομηχαναγαποπομπέ, είσαι τρέλα με την κόκκινη καρδούλα σου!! Να είσαι πολύ προσεκτικός πού θα τη χαρίσεις, σε παρακαλώ!
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
YNL έγραψε:marina289 έγραψε:
Εμ τί θα ήταν Γιάννη μας;; Κιτρινιάρα χλωμή και αρρωστιάρα;
Eυχαριστούμε Κατερίνα!kat-cats έγραψε:Μαρίνα τώρα είδα το θέμα σας!! τι όμορφο αγόρι που είναι....τα μάτια του είναι σμαραγδένια....και η κοιλίτσα του καφετίζει πολύ όμορφα!! κούκλος είναι και πραγματικά εύχομαι να βρει ένα σπιτάκι να μην νοιώσει ποτέ ξανά μόνος!!
Ναι, η κοιλίτσα καφετίζει και είναι και πιο τριχωτή από το υπόλοιπο σώμα! Και δίνει συνέχεια κοιλίτσα το μωρό!
(και σας καλημερίζει! )
otz έγραψε: (για να είναι ασορτί με την ταυτοτητούλα του)
Είναι πολύ κουλ ο Φρίξος! ...houlieta έγραψε:Ο πιο κουλ γάτος του σπιτιού είναι ο Σιέλος!...
otz έγραψε:Συμφωνώ και αιτούμαι το όνομά του να γίνει και επισήμως Σιέλος.
houlieta έγραψε:Οχι ρε, κάθε κουλ γατος έχει παραπάνω από ένα ονόματα!otz έγραψε:Συμφωνώ και αιτούμαι το όνομά του να γίνει και επισήμως Σιέλος.
Mary-Fish έγραψε:Κ εγώ γουστάρω το όνομα Σιέλος. μου θυμίζει τους σιελογόνους αδένες. Ξέρεις από κει που σου τρέχουν τα σάλια!houlieta έγραψε:Οχι ρε, κάθε κουλ γατος έχει παραπάνω από ένα ονόματα!otz έγραψε:Συμφωνώ και αιτούμαι το όνομά του να γίνει και επισήμως Σιέλος.
- Σπόιλερ:
Άλλαξε τον τίτλο σε Σιέλος
Dreamer έγραψε:Φρίξο-Σιέλο είσαι πολύ πολύ όμορφος και η ταυτοτητούλα σου πάει τρέλα!
Φρίξος και πάλι Φρίξος!
Mary-Fish έγραψε:Αφού τον βλέπεις και σου τρέχουν τα σάλια!
tia έγραψε:τουλάχιστον ας το κάνουμε Sielo...!
Ε ντάξει, ξεσαλλώσατε πάλι!
Το αγόρι λέγεται Φρίξος , και πλέον έχει χαραχτεί επίσημα και στην κόκκινη καρδουλάρα!
Τα υπόλοιπα είναι ευπρόσδεκτα παρατσούκλια!
Ευχαριστούμε συμπεθερούλα!Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Φριξοσιελοχουρχουρομηχαναγαποπομπέ, είσαι τρέλα με την κόκκινη καρδούλα σου!! Να είσαι πολύ προσεκτικός πού θα τη χαρίσεις, σε παρακαλώ!
-
Mood :
Απίθανος είναι....Η Τελευταία φωτο με την κοιλίτσα είναι εκπληκτική...Φιλάκια στην κοιλίτσα αυτή την όμορφη από μένα
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Απίθανο κοιλουμπάκι!
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Eίμαι πολύ στενοχωρημένη...
Μας συνέβη κάτι τραγικό.
Ο Φρίξος μας έπεσε από τον 6ο όροφο, από το μπαλκόνι, κάτω...
Τώρα ήρθαμε από το κτηνιατρείο, του κάναμε ακτινογραφίες , εξετάσεις κτλ, γιατί κούτσαινε ακόμη πιο πολύ, πονούσε και έκλαιγε, έτρεμε ολόκληρος, ήταν εντελώς σοκαρισμένος.
Δεν έχω να πω πολλά, είμαι σκασμένη. Η ακτινογραφία έδειξε μόνο ένα παλιό τραύμα , στην άρθρωση- θεμα απο παλιά , που ήταν και ο λόγος που κούτσαινε απ'όταν τον βρήκα. Τώρα μετά την πτώση κουτσαίνει πιο αισθητά...
Για να του κάνουμε τις εξετάσεις και την ακτινογραφία δώσαμε μάχη. Το γατί ήταν σοκαρισμένο, και δεν τον έπιασε η πρώτη ηρεμιστική, και για να του κάνουμε δεύτερη παλεύαμε 3 άνθρωποι...
Τώρα συνέρχεται από την ηρεμιστική...Πονάει...
Η ειρωνεία είναι ότι σήμερα το απόγευμα , μία ώρα πριν την πτώση, με πήρε μια κοπέλα που ενδιαφερόταν για τον μικρό, και κλείσαμε ραντεβού να έρθουν αύριο το απόγευμα...
Άλλη ειρωνία,την ώρα που βγήκε στο μπαλκόνι, ανέβαζα αυτό το βίντεο για να γελάσουμε..
Ήταν τυχερός πάνω στην ατυχία του, γιατί 5 εκατοστά πιο δίπλα να έπεφτε θα καρφωνόταν στα κάγκελα που έχουν σχήμα δόρατος και είναι μυτερά στην πάνω μεριά τους....
Αυτά τα νέα μας...
Μας συνέβη κάτι τραγικό.
Ο Φρίξος μας έπεσε από τον 6ο όροφο, από το μπαλκόνι, κάτω...
Τώρα ήρθαμε από το κτηνιατρείο, του κάναμε ακτινογραφίες , εξετάσεις κτλ, γιατί κούτσαινε ακόμη πιο πολύ, πονούσε και έκλαιγε, έτρεμε ολόκληρος, ήταν εντελώς σοκαρισμένος.
Δεν έχω να πω πολλά, είμαι σκασμένη. Η ακτινογραφία έδειξε μόνο ένα παλιό τραύμα , στην άρθρωση- θεμα απο παλιά , που ήταν και ο λόγος που κούτσαινε απ'όταν τον βρήκα. Τώρα μετά την πτώση κουτσαίνει πιο αισθητά...
Για να του κάνουμε τις εξετάσεις και την ακτινογραφία δώσαμε μάχη. Το γατί ήταν σοκαρισμένο, και δεν τον έπιασε η πρώτη ηρεμιστική, και για να του κάνουμε δεύτερη παλεύαμε 3 άνθρωποι...
Τώρα συνέρχεται από την ηρεμιστική...Πονάει...
Η ειρωνεία είναι ότι σήμερα το απόγευμα , μία ώρα πριν την πτώση, με πήρε μια κοπέλα που ενδιαφερόταν για τον μικρό, και κλείσαμε ραντεβού να έρθουν αύριο το απόγευμα...
Άλλη ειρωνία,την ώρα που βγήκε στο μπαλκόνι, ανέβαζα αυτό το βίντεο για να γελάσουμε..
- Σπόιλερ:
Ήταν τυχερός πάνω στην ατυχία του, γιατί 5 εκατοστά πιο δίπλα να έπεφτε θα καρφωνόταν στα κάγκελα που έχουν σχήμα δόρατος και είναι μυτερά στην πάνω μεριά τους....
Αυτά τα νέα μας...
-
Mood :
-
Mood :
Ελα μη κάνεις έτσι...
Αυριο θα είναι όλα καλύτερα...
Ο μικρός είναι τσαουσάκι, αλλά παραμένει υπεροχότατος και ευτυχως, η τυχη του δεν τον αφησε...
Αυτα εχουν συμβεί σε τόσους ανθρώπους, ειναι απρόβλεπτα τα σκασμένα...
Αυριο θα είναι όλα καλύτερα...
Ο μικρός είναι τσαουσάκι, αλλά παραμένει υπεροχότατος και ευτυχως, η τυχη του δεν τον αφησε...
Αυτα εχουν συμβεί σε τόσους ανθρώπους, ειναι απρόβλεπτα τα σκασμένα...
- Σπόιλερ:
- Και όσο εγραφες εσυ τα απο πάνω εγω εγραφα αυτα:...
Ηθελα να σας πω ότι από κοντά είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ...
Δλδ, δεν έχω λόγια...
Το χρώμα του είναι καφέ από κάτω, όχι λαδι όπως συνηθως τα τιγράκια...
Απαλός σαν βελούδο...
Με ένα υπέροχο μουτράκι και δυο σμαραγδενια, περίεργα ματάκια...
Αγαπώ...
Σελίδα 7 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Παρόμοια θέματα
» Χαρίζεται αγαποπομπός-χουρχουρομηχανή (νέο μοντέλο), ακούραστος ζυμωτής! Υιοθετήθηκε!!
» Χαρίζεται αγαποπομπός-χουρχουρομηχανή, η cherish!
» Χαρίζεται τιγρέ γατούλης
» Χαριζεται αρσενικο τιγρε γατακι
» ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ - Υιοθετήθηκε
» Χαρίζεται αγαποπομπός-χουρχουρομηχανή, η cherish!
» Χαρίζεται τιγρέ γατούλης
» Χαριζεται αρσενικο τιγρε γατακι
» ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ - Υιοθετήθηκε
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 7 από 10
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios