Cat Lovers Gold γατοτροφή...
+2
kat-cats
Дanae
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Cat Lovers Gold γατοτροφή...
Πώς σας φαίνεται η παρακάτω γατοτροφή, σύμφωνα με την ανάλυση που παρατίθεται στο σάιτ;
http://www.dogloversgold.eu/usa/canalyse.html
Ακόμα κι εγώ καταλαβαίνω ότι οι Orijen/Acana είναι κλάσης ανώτερες, αλλά έχω αναγκαστεί να κάνω περικοπές στα πάντα...και...την αγόρασα.
Έχετε ακούσει τίποτα; Κοστίζει 24 ευρώ -> 5 κιλά. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο στα ίδια χρήματα, αλλά καλύτερης ποιότητας;;;
Δέχομαι γνώμες, heeelp
http://www.dogloversgold.eu/usa/canalyse.html
Ακόμα κι εγώ καταλαβαίνω ότι οι Orijen/Acana είναι κλάσης ανώτερες, αλλά έχω αναγκαστεί να κάνω περικοπές στα πάντα...και...την αγόρασα.
Έχετε ακούσει τίποτα; Κοστίζει 24 ευρώ -> 5 κιλά. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο στα ίδια χρήματα, αλλά καλύτερης ποιότητας;;;
Δέχομαι γνώμες, heeelp
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Ν.Ηράκλειο
Αριθμός γατουνίων : 2 μέσα + τα κηπογατάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΟΛΑ τα γατομωράκια
Motto : Time spent with cats is never wasted, S.F.
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/06/2012
Mood :
Απ: Cat Lovers Gold γατοτροφή...
Πίσω απ' την τροφή, τα γράφει έτσι:
Γεύμα κοτόπουλο (28%), καστανό ρύζι (28%), σολομός (19%), λίπος κοτόπουλου (6,5%), αποξηραμένα αβγά (6%), λιναρόσπορος (3,7%), μαγιά μπίρας (2%), minerals (1%), βιταμίνες (1%), λάδι σολομού (0,5%), ιχθυάλευρα (0,5%), ταυρίνη, DL-μεθειονίνη, μήλο (0,05%), καρότο (0,05%), μηδική (0,05%), μέντα (0,05%), μύρτιλλα (0,1%), πρεβιοτικά (0,05%), φρούτο-ολιγοσακχαρίτες (0,05%), φυσικό αντιοξειδωτικό (0,05%), εκχύλισμα yucca (0,05%)...
Αυτά περίπου...
+Crude Protein: min 32%
Crude Oils & Fats: min 18%
Crude Fiber: max 1,5%
Crude Ash: max 7%
Moisture: max 10%
Γεύμα κοτόπουλο (28%), καστανό ρύζι (28%), σολομός (19%), λίπος κοτόπουλου (6,5%), αποξηραμένα αβγά (6%), λιναρόσπορος (3,7%), μαγιά μπίρας (2%), minerals (1%), βιταμίνες (1%), λάδι σολομού (0,5%), ιχθυάλευρα (0,5%), ταυρίνη, DL-μεθειονίνη, μήλο (0,05%), καρότο (0,05%), μηδική (0,05%), μέντα (0,05%), μύρτιλλα (0,1%), πρεβιοτικά (0,05%), φρούτο-ολιγοσακχαρίτες (0,05%), φυσικό αντιοξειδωτικό (0,05%), εκχύλισμα yucca (0,05%)...
Αυτά περίπου...
+Crude Protein: min 32%
Crude Oils & Fats: min 18%
Crude Fiber: max 1,5%
Crude Ash: max 7%
Moisture: max 10%
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Τα συστατικά είναι πολύ καλά. Διαβάζω και διάφορα που έχουν γράψει κατά καιρούς για δοκιμές σε σκύλους αλλά και για γάτες και είναι θετικά ΟΛΑ τα σχόλια και μάλιστα λένε πως είναι νόστιμη και την τρώνε μια χαρά.
Μην έχεις καθόλου άγχος...όλοι αναγκαζόμαστε να κάνουμε περικοπές ακόμη και για τα παιδιά μας και για εμάς....τα ζώα μας κι αυτά μαζί! να λέμε μόνο να μαστε καλά να τα χουμε όσο καλύτερα γίνεται!!
Μην έχεις καθόλου άγχος...όλοι αναγκαζόμαστε να κάνουμε περικοπές ακόμη και για τα παιδιά μας και για εμάς....τα ζώα μας κι αυτά μαζί! να λέμε μόνο να μαστε καλά να τα χουμε όσο καλύτερα γίνεται!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Αγχώνομαι μήπως δεν έπρεπε να κάνω αλλαγή με τροφή που δεν είναι διαδεδομένη στην Ελλάδα... Από την άλλη, συγκρίνοντάς τη με άλλες στην ίδια τιμή, έβλεπα ότι υπερέχει κατά πολύ.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Έχω ακόμα μπόλικη Orijen & λίγη Acana, οπότε η μετάβαση θα είναι πολύυυ σταδιακή, μην προκύψει και καμιά διάρροια....Ουφ...
Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Έχω ακόμα μπόλικη Orijen & λίγη Acana, οπότε η μετάβαση θα είναι πολύυυ σταδιακή, μην προκύψει και καμιά διάρροια....Ουφ...
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
καλη φαινεται! Σαν την Orijen μου φαινεται με την διαφορα οτι αυτη εχει ρυζι και η αλλη αρακα ως πηγη υδατανθρακων. Το ρυζι ειναι και σε πολυ χαμηλο ποσοστο, οποτε μια χαρα!
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Αχ, ωραία!! Μακάρι να είναι καλή!!koneko έγραψε:καλη φαινεται! Σαν την Orijen μου φαινεται με την διαφορα οτι αυτη εχει ρυζι και η αλλη αρακα ως πηγη υδατανθρακων. Το ρυζι ειναι και σε πολυ χαμηλο ποσοστο, οποτε μια χαρα!
Θέλω να δω και πώς θα τους κάτσει... Ξεκίνησα, ήδη, σταδιακή (και χαλαρήη) μετάβαση & είμαι σε ετοιμότητα για αλλαγές σε κόπρανα, διάθεση, τρίχωμα, όρεξη, κλπ
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Η κροκετα περιπου τι μεγεθος εχει? Με ενδιαφερει να ειναι μικρη.
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 ζωη να'χουν!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την τρελη και τις Χιονατες!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/01/2012
Mood :
Έχει το ίδιο μέγεθος με Orijen/Acana, με σχήμα x.Μαυρογατος έγραψε:Η κροκετα περιπου τι μεγεθος εχει? Με ενδιαφερει να ειναι μικρη.
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Πολύ καλή φαίνεται και πολύ φθηνή.Από πού την παίρνεις;Κάνα μαγαζί online να την πουλάει να δοκιμάζαμε κι εμείς;
ΒρουκοΜπετινόσπιτο- Senior Cat
-
Τόπος : Κέρκυρα
Αριθμός γατουνίων : 2 αδέλφια,λατρεμένα και κακομαθημένα + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας για χουχούλιασμα ..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τις χνουδόμπαλες της Μαρίνας,και μια ταρταρούγα με φακίδες.
Motto : Every dog has his day - but the nights are reserved for the cats.
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/07/2012
Mood :
Ένα μόνο μαγαζί βρήκα. Από αυτό την αγόρασα -> http://www.doglovers.gr/index.php/catfoofΒρουκοΜπετινόσπιτο έγραψε:Πολύ καλή φαίνεται και πολύ φθηνή.Από πού την παίρνεις;Κάνα μαγαζί online να την πουλάει να δοκιμάζαμε κι εμείς;
Είναι στην Κερατέα και κάνει διανομές δωρεάν για τον νομό Αττικής. Μπορείς να πληρώσεις είτε με αντικαταβολή (χωρίς χρηματική επιβάρυνση), είτε μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό.
Νόμιζα πως θα την καθυστερήσουν...κι όμως μου την παρέδωσαν σε λιγότερο από 24ωρο, αφότου με πήραν να συνεννοηθούμε για ώρα παράδοσης.
Ευγενέστατος και ο κύριος που την παρέδωσε, από μόνος του μου είπε 1-2 πράγματα για την τροφή.
Εννοείται, μου άφησαν πολύ καλή εντύπωση όλα αυτά!
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Στη μυρωδιά πως είναι; Σαν την Ακάνα;Γιατί τα δικά μου δεν την βάζουν στο στόμα τους.Μικρότερη συσκευασία φέρνει άραγε;Дanae έγραψε:Ένα μόνο μαγαζί βρήκα. Από αυτό την αγόρασα -> http://www.doglovers.gr/index.php/catfoofΒρουκοΜπετινόσπιτο έγραψε:Πολύ καλή φαίνεται και πολύ φθηνή.Από πού την παίρνεις;Κάνα μαγαζί online να την πουλάει να δοκιμάζαμε κι εμείς;
Είναι στην Κερατέα και κάνει διανομές δωρεάν για τον νομό Αττικής. Μπορείς να πληρώσεις είτε με αντικαταβολή (χωρίς χρηματική επιβάρυνση), είτε μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό.
Νόμιζα πως θα την καθυστερήσουν...κι όμως μου την παρέδωσαν σε λιγότερο από 24ωρο, αφότου με πήραν να συνεννοηθούμε για ώρα παράδοσης.
Ευγενέστατος και ο κύριος που την παρέδωσε, από μόνος του μου είπε 1-2 πράγματα για την τροφή.
Εννοείται, μου άφησαν πολύ καλή εντύπωση όλα αυτά!
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τις χνουδόμπαλες της Μαρίνας,και μια ταρταρούγα με φακίδες.
Mood :
Στις τροφές για σκύλους νομίζω πως έχει επιλογή σε κιλά, άρα ίσως δεν έχει μικρότερη ποσότητα για γάτες... Όμως, μπορείς να κάνεις τηλεφωνική παραγγελία και να ρωτήσεις.
Θα έλεγα πως έχουν κλασική "κροκετίσια" μυρωδιά, δεν μου θυμίζουν τη μπόχα της Acana. Ο ένας μου γάτος που είναι και ο δύσκολος με το φαΐ την έφαγε εύκολα.
Την Acana Grassland πχ τις πρώτες μέρες, ούτε ανακαταμένη με Orijen δεν την έτρωγε. Την Acana με το ψάρι δεν την έφαγε ποτέ. Κονσέρβες δεν τρώει με καμία δύναμη...εεε, γενικά δεν τον λες και εύκολο...
Θα έλεγα πως έχουν κλασική "κροκετίσια" μυρωδιά, δεν μου θυμίζουν τη μπόχα της Acana. Ο ένας μου γάτος που είναι και ο δύσκολος με το φαΐ την έφαγε εύκολα.
Την Acana Grassland πχ τις πρώτες μέρες, ούτε ανακαταμένη με Orijen δεν την έτρωγε. Την Acana με το ψάρι δεν την έφαγε ποτέ. Κονσέρβες δεν τρώει με καμία δύναμη...εεε, γενικά δεν τον λες και εύκολο...
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Αα, παρεμπιπτόντως, έστειλα και mail (στον αντιπρόσωπο, όχι στο μαγαζί) για να ρωτήσω το ποσοστό μαγνησίου, μιας και δεν αναγράφεται στην τροφή & μου απάντησαν ότι είναι 0,08. Νομίζω καλά είναι για στειρωμένους...Οι Orijen & Acana έχουν 0,09.
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Ελπίδες μου δίνεις. Μπορεί να δοκιμάσω μόλις τελειώσει το απόθεμα από 4 μάρκες που έχω ακόμα στο σπίτι και αν δεν την θέλουν θα την φάνε τα αδέσποτα και θα κάνουν γιορτή.Дanae έγραψε:Στις τροφές για σκύλους νομίζω πως έχει επιλογή σε κιλά, άρα ίσως δεν έχει μικρότερη ποσότητα για γάτες... Όμως, μπορείς να κάνεις τηλεφωνική παραγγελία και να ρωτήσεις.
-
Mood :
μακάρι να την καταδεχτούν!! και, κυρίως, μακάρι να αποδειχτεί καλή τροφή....ΒρουκοΜπετινόσπιτο έγραψε:Ελπίδες μου δίνεις. Μπορεί να δοκιμάσω μόλις τελειώσει το απόθεμα από 4 μάρκες που έχω ακόμα στο σπίτι και αν δεν την θέλουν θα την φάνε τα αδέσποτα και θα κάνουν γιορτή.
Ποιες μάρκες έχεις τώρα και δεν τις τρώνε; Ή μόνο Acana δεν τρώνε;
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Δεν τρώνε καμιά τροφή grain free εκτός από την granatapet.Εχουμε δοκιμάσει..(orijen,acana,pronature,blue,aplaws,και ότι άλλο υπάρχει στην αγορά.)Ολες καταλήγουν στα αδέσποτα.Τώρα έχω μισό σακούλι pronature,μισό ΑΝF holistic (που την έφαγαν μόνο για μια μέρα) Ρόυαλ που τους αρέσει αλλά δεν θέλω να τους δίνω,και δύο σακούλια granatapet που ήρθαν σήμερα και τα αρχίσαμε με όρεξη.Дanae έγραψε:μακάρι να την καταδεχτούν!! και, κυρίως, μακάρι να αποδειχτεί καλή τροφή....ΒρουκοΜπετινόσπιτο έγραψε:Ελπίδες μου δίνεις. Μπορεί να δοκιμάσω μόλις τελειώσει το απόθεμα από 4 μάρκες που έχω ακόμα στο σπίτι και αν δεν την θέλουν θα την φάνε τα αδέσποτα και θα κάνουν γιορτή.
Ποιες μάρκες έχεις τώρα και δεν τις τρώνε; Ή μόνο Acana δεν τρώνε;
-
Mood :
Αα, παραείναι δύσκολοι!!! Εντάξει, μένουν κάποιες ακόμα να δοκιμάσουν (πχ, Precept, NutraGold)...αλλά μάλλον είναι της ανθυγιεινής διατροφής τα παιδιάΒρουκοΜπετινόσπιτο έγραψε:Δεν τρώνε καμιά τροφή grain free εκτός από την granatapet.Εχουμε δοκιμάσει..(orijen,acana,pronature,blue,aplaws,και ότι άλλο υπάρχει στην αγορά.)Ολες καταλήγουν στα αδέσποτα.Τώρα έχω μισό σακούλι pronature,μισό ΑΝF holistic (που την έφαγαν μόνο για μια μέρα) Ρόυαλ που τους αρέσει αλλά δεν θέλω να τους δίνω,και δύο σακούλια granatapet που ήρθαν σήμερα και τα αρχίσαμε με όρεξη.
Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις και την Cat Lovers Gold όταν σου τελειώσουν αυτές που έχεις & να την ανακατεύεις με καμιά Royal που τους αρέσει, μπας και τη δεχτούν ευκολότερα. Το έχεις ξανακάνει με κάποια από αυτές;
Δεν ξέρω πόσα γραμμάρια τους δίνεις, αλλά μπορείς να μειώσεις λίγο και τη συνολική ποσότητα κατά τη διάρκεια της μετάβασης, ώστε να την τρώνε και με μεγαλύτερη λαχτάρα-πείνα...
Α! Ή κάνε κάτι παρόμοιο με τη GranataPet...τώρα το πρόσεξα ότι πήρες άλλη σήμερα.
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Αυτό έκανα..ανακάτευα την pronature με Royal αλλιώς δεν την έτρωγαν.Θα την πάρω αυτήν που λές.Μακάρι να είχε μικρότερη συσκευασία αλλά δεν έχει.Η τιμή είναι καλή όμως.Οσο δίνω για 10κιλο Ρόυαλ έχει.Η granatapet μου κοστίζει πολύ πιο ακριβά.Дanae έγραψε:Αα, παραείναι δύσκολοι!!! Εντάξει, μένουν κάποιες ακόμα να δοκιμάσουν (πχ, Precept, NutraGold)...αλλά μάλλον είναι της ανθυγιεινής διατροφής τα παιδιάΒρουκοΜπετινόσπιτο έγραψε:Δεν τρώνε καμιά τροφή grain free εκτός από την granatapet.Εχουμε δοκιμάσει..(orijen,acana,pronature,blue,aplaws,και ότι άλλο υπάρχει στην αγορά.)Ολες καταλήγουν στα αδέσποτα.Τώρα έχω μισό σακούλι pronature,μισό ΑΝF holistic (που την έφαγαν μόνο για μια μέρα) Ρόυαλ που τους αρέσει αλλά δεν θέλω να τους δίνω,και δύο σακούλια granatapet που ήρθαν σήμερα και τα αρχίσαμε με όρεξη.
Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις και την Cat Lovers Gold όταν σου τελειώσουν αυτές που έχεις & να την ανακατεύεις με καμιά Royal που τους αρέσει, μπας και τη δεχτούν ευκολότερα. Το έχεις ξανακάνει με κάποια από αυτές;
Δεν ξέρω πόσα γραμμάρια τους δίνεις, αλλά μπορείς να μειώσεις λίγο και τη συνολική ποσότητα κατά τη διάρκεια της μετάβασης, ώστε να την τρώνε και με μεγαλύτερη λαχτάρα-πείνα...
Α! Ή κάνε κάτι παρόμοιο με τη GranataPet...τώρα το πρόσεξα ότι πήρες άλλη σήμερα.
Υ.Γ.Τα γρμμάρια που τρώνε είναι ελάχιστα.,Ο Βρούκος ζήτημα να φάει 20-30 γρ.Τρώει κρέας αυτός,δεν έχει ανάγκη.Η άλλη η ανορεξική με 50 γρ θα έχει στουμπώσει.Αφαγη από κούνια.
-
Mood :
Λίγο τρώνε, όντως... Αν πάρεις την Cat Lovers Gold, πες μου εντυπώσεις & πώς τους έκατσε (αν τη φάνε δηλαδή). Εγώ είμαι στην μετάβαση, οπότε όλα ρέουν φυσιολογικά ακόμα.
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Ετοιμαζόμουν να ρωτησω για αυτό..Дanae έγραψε:Αα, παρεμπιπτόντως, έστειλα και mail (στον αντιπρόσωπο, όχι στο μαγαζί) για να ρωτήσω το ποσοστό μαγνησίου, μιας και δεν αναγράφεται στην τροφή & μου απάντησαν ότι είναι 0,08. Νομίζω καλά είναι για στειρωμένους...Οι Orijen & Acana έχουν 0,09.
Μου την δίνει οταν δεν γραφουν τα μεταλλικά στοιχεία στην συσκευασία, το θεωρώ ύποπτο...
Για πες μας, ενα μήνα μετα πως είναι η διατροφή σας;
Παρόμοια θέματα
» Χαλασμένη γατοτροφή;
» Άγνωστη Γατοτροφή
» triple crown-γατοτροφή
» Help me...!!! Ξεμεινα απο γατοτροφη! τι να του δωσω???
» Προσφέρονται 2 εικοσακιλα σακια γατοτροφη DELICAT
» Άγνωστη Γατοτροφή
» triple crown-γατοτροφή
» Help me...!!! Ξεμεινα απο γατοτροφη! τι να του δωσω???
» Προσφέρονται 2 εικοσακιλα σακια γατοτροφη DELICAT
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios