Κάρι, μια υπέροχη γατούλα και τα 4 μωράκια της
+30
koneko
vaso
gatoula46
chocoulini
fotini123
f.m123
Karamela
psipsa
Dreamer
otz
Mau
ZIZIKOS
Gatoplikti
gigi&nala
moukelis
josephinemrg
thanoschris1
catsforever
alex..niaou
kouix
Nea Gatomama
Ηρακλένια
tsili
Φανούλα
marina289
LAROGATA
houlieta
Alcione
Witch girl
kat-cats
34 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 12
Σελίδα 2 από 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Απ: Κάρι, μια υπέροχη γατούλα και τα 4 μωράκια της
Καλε,τι "ζουζουνακια" είναι αυτά?!Να τα χαιρεστε τα γατακια!
catsforever- Junior Cat
-
Τόπος : σπιτι μου,στο γατοσπιτο
Αριθμός γατουνίων : ολα τα γατακια της γειτονιας τα οποια ταϊζουμε!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γαταχείμωνο ή γατακαλόκαιρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Μερλινα
Motto : Τα ομορφοτερα πραγματα στη ζωη δεν ειναι πραγματα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/03/2013
Mood :
kat-cats έγραψε:Της δίνω nutram kitten και κονσέρβες bozita. Χθες της έδωσα λίγο παστίτσιο, 2-3 μακαρονάκια μην φανταστείς με κιμά αλλά δεν τα έφαγε και τα πήρα αμέσως και τα πέταξα. Λέω μήπως την πείραξε η κονσέρβα που είχε ελάφι...;; μήπως της έπεσε βαρύ;;; μήπως σκουλήκια...;;;
μπορει η κονσερβα να της επεσε οντως βαρια. αν ειχε σκουλικακια,θα τα βλεπες μεσα στα κακα της.. βλεπεις εσυ σκουλικια στη διαρροια? σν οχι,τοτε δεν παιζει!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
Παιδιά μόλις κάθησα...μόλις γύρισα από τη δουλειά προσπάθησα και τα κατάφερα και άλλαξα την πανα της μέσα στη γατοφόρο και έτσι είναι καθαρά και πάλι....της αγόρασα κοτόπουλο, το έβρασα με ρύζι όπως μου είπε η γιατρός και την τάισα. Μετά πήγα και της αγόρασα τη royal gastro itestinal και της έδωσα και από αυτή. Εφαγε το Μιλουδάκι το χάιδεψα και τώρα κάθεται μέσα με τα μωράκια της.
Μου είπε η γιατρός αν ξανακάνει θα το έχω στο νου μου και θα την πάω από εκεί. Είναι ευαίσθητη φαίνεται και εγώ της αγόρασα νέες τροφές για να την περιποιηθώ και ίσως της έκανα κακό με την άμεση αλλαγή. Θα δούμε....είναι κουρασμένη και αδύνατη αλλα ελπίζω να πάει καλύτερα!!!
τα μπουρεκάκια δείχνουν μια χαρά και χάρηκα πολύ που κάθονται πάλι στα καθαρά!! ευχαριστώ για την υποστήριξη!!
Μου είπε η γιατρός αν ξανακάνει θα το έχω στο νου μου και θα την πάω από εκεί. Είναι ευαίσθητη φαίνεται και εγώ της αγόρασα νέες τροφές για να την περιποιηθώ και ίσως της έκανα κακό με την άμεση αλλαγή. Θα δούμε....είναι κουρασμένη και αδύνατη αλλα ελπίζω να πάει καλύτερα!!!
τα μπουρεκάκια δείχνουν μια χαρά και χάρηκα πολύ που κάθονται πάλι στα καθαρά!! ευχαριστώ για την υποστήριξη!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Σήμερα το πρωί πήρα μερικές φωτογραφίες. Επιφυλάσσομαι για καλύτερες το ΣΚ.....τα μπεμπάκια έχουν αρχίσει και εξερευνούν...και έχουν και τα ματάκια τους αρχίσει να ανοίγουν....Απολαύστε Μιλού και μπεμπάκια!!
-
καλά, είναι κούκλα και τα μωράκια υπέροχα!!!!!
Alcione- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 6
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/11/2013
Σε ευχαριστούμε!
Τυχερά να είναι μόνο....αχ για να δούμε!!! το Σάββατο θα έρθει μια κοπέλα να τα δει από κοντά....ενδιαφέρεται μάλλον για το πορτοκαλάκι! μια άλλη κοπέλα ενδιαφέρεται για το απαλό γκριζάκι....για τα άλλα δύο τα γκριζούλια δεν έχει υπάρχει ενδιαφέρον. Και είανι τόσο όμορφο το γκρι τους...είναι μολυβένια και έχουν ρίγες στο κορμάκι τους...ελπίζω μόλις βγάλω καλύτερες φωτο να δουν κι άλλοι την ομορφιά τους!!!
Τυχερά να είναι μόνο....αχ για να δούμε!!! το Σάββατο θα έρθει μια κοπέλα να τα δει από κοντά....ενδιαφέρεται μάλλον για το πορτοκαλάκι! μια άλλη κοπέλα ενδιαφέρεται για το απαλό γκριζάκι....για τα άλλα δύο τα γκριζούλια δεν έχει υπάρχει ενδιαφέρον. Και είανι τόσο όμορφο το γκρι τους...είναι μολυβένια και έχουν ρίγες στο κορμάκι τους...ελπίζω μόλις βγάλω καλύτερες φωτο να δουν κι άλλοι την ομορφιά τους!!!
-
ειναι απιστευτα ομορφα ολα τους!
αλλα πειραζει που εγω εχωπαθει την καραπλακαρα μου με την μαμα μιλου?? τί χρωματα φοβερα ειναι τουτα??? εντονα,ζωηρα,κ ενα μυτονι ζωγραφια! απιστευτο προσωπακι εχει!
αλλα πειραζει που εγω εχωπαθει την καραπλακαρα μου με την μαμα μιλου?? τί χρωματα φοβερα ειναι τουτα??? εντονα,ζωηρα,κ ενα μυτονι ζωγραφια! απιστευτο προσωπακι εχει!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Mood :
Αχ τι καλά νέα!!.... Μακάρι να βρουν και τα άλλα δύο μωρουλάκια τα μόνιμα σπιτάκια τους και να έχουν όμορφη ζωούλα.
Σε καμμιά βδομάδα που θα έχουν μεγαλώσει κι άλλο θα φαίνονται καλύτερα στις φωτογραφίες - που σίγουρα θα βοηθήσουν. Σ΄αυτές που ανέβασες το πορτοκαλάκι φαίνεται μόνο σε μία στο βάθος...τα γκριζούλια είναι πραγματικά πολύ όμορφα.
Αλλά και η μαμά κούκλα, το μυτίνι της είναι τόοοοοοσο ροζ... τέλειο!!
Σε καμμιά βδομάδα που θα έχουν μεγαλώσει κι άλλο θα φαίνονται καλύτερα στις φωτογραφίες - που σίγουρα θα βοηθήσουν. Σ΄αυτές που ανέβασες το πορτοκαλάκι φαίνεται μόνο σε μία στο βάθος...τα γκριζούλια είναι πραγματικά πολύ όμορφα.
Αλλά και η μαμά κούκλα, το μυτίνι της είναι τόοοοοοσο ροζ... τέλειο!!
thanoschris1- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood :
Κατερίνα, εχουμε διαδηλώσεις........
ο Λαος απαιτεί, το πορτοκαλακι να εμφανισθεί....
ο Λαος απαιτεί, το πορτοκαλακι να εμφανισθεί....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
alex..niaou έγραψε:ειναι απιστευτα ομορφα ολα τους!
γιατι τα ματια της....??????
Πω πω... τι φοβερο χρώμα μάτια που έχει.....
ΑΝ παρουν απο της μαμα τους τα μάτια τα γκρι σκουρακια, θα ειναι για πολλες
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Mood :
Σας ευχαριστώ πολύ!!! μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί το παλεύουμε....η Μιλού δεν θέλει καθόλου τον Ιντεφίξ....χθες στο τσακ πρόλαβα να μην του βγάλει τα μάτια...κι αυτός ο έρημος δεν προσπαθεί να προφυλαχθεί γιατί δεν μπορεί να καταλάβει ότι μια γάτα δεν τον θέλει.... η Κίρα είναι ολίγον τρελαμένη αλλά ενταξει αυτό το ξέραμε...
Μακάρι να πάνε καλά για όλα γιατί είναι δύσκολο...τόσα μωράκια περιμένουν και το καταλαβαίνω ότι το καθένα με την τύχη του...
προς το παρόν σας βάζω δύο φωτογραφίες σημερινές...είχε διάθεση για χουζούρι στην αγκαλιά της μαμάς του οπότε δεν το έβγαλα....υπόσχομαι και με νεότερες!!!
Οσο για τη Μιλού και εγώ νομίζω ότι είναι πολύ όμορφη....και τα χρώματά της είναι όμορφα αλλά και τα μάτια της....ζαφειρένια!!
Μακάρι να πάνε καλά για όλα γιατί είναι δύσκολο...τόσα μωράκια περιμένουν και το καταλαβαίνω ότι το καθένα με την τύχη του...
προς το παρόν σας βάζω δύο φωτογραφίες σημερινές...είχε διάθεση για χουζούρι στην αγκαλιά της μαμάς του οπότε δεν το έβγαλα....υπόσχομαι και με νεότερες!!!
Οσο για τη Μιλού και εγώ νομίζω ότι είναι πολύ όμορφη....και τα χρώματά της είναι όμορφα αλλά και τα μάτια της....ζαφειρένια!!
-
Tι όμορφα που ειναι μαμα και μωρα,καλη τυχη να εχουν ολα τους και χιλια μπραβο σου
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
-
Ναι μωρέ , κούκλα είναι η Μιλού και 1000000 μπράβο σε σας!
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια! εμείς δεν κάνουμε τίποτα φοβερό....απλά της δώσαμε λίγη ασφάλεια και φαγάκι! αυτό που ελπίζουμε να της δώσουμε είναι μια καλύτερη ζωή και σε εκείνη και στα μπεμπάκια!! ελπίζουμε να τα καταφέρουμε!
Σήμερα σας έχω απολαυστικά μπεμπάκια και Μιλουδίτσα! τα ατιμούλια έχουν αρχίσει και κάνουν παιχνιδάκια, πέφτουν ανάσκελα, έχουν μεγάλη πλάκα!!
Σήμερα σας έχω απολαυστικά μπεμπάκια και Μιλουδίτσα! τα ατιμούλια έχουν αρχίσει και κάνουν παιχνιδάκια, πέφτουν ανάσκελα, έχουν μεγάλη πλάκα!!
-
Κοίτα χοντρούλα κοιλίτσα το πορτοκαλάκι.... αλλά και το γκριζάκι που τεντώνεται και χασμουριέται.... και αυτή πού είναι στη σειρά και τα 4... μα τι ωραίες φωτογραφίες... όντως απολαυστικές!!!
thanoschris1- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood :
το οποιο γκριζακι ουσιαστικα δεν ειναι γκριζακι τωρα που το βλεπω αλλα μπλε κρεμ ταρταρουγινι κοριτσουλινι ομορφο!!!!!!!
πεθαινω λεμε!
πεθαινω λεμε!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Mood :
Αλήθεια είναι κοριτσάκι το γκριζάκι...;;; χαίρομαι που σας αρέσουν παιδιά!!! γι αυτά τα δύο έχει υπάρξει ενδιαφέρον....για να δούμε για τα άλλα δύο.....
-
Γεια σας το πορτοκαλακι ειναι κοριτσακι ή αγορακι?
josephinemrg- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 0
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/04/2014
Δεν έχω δει για κανένα ακόμα γατάκι το φύλο τους....ήθελα να το κάνω ΣΚ ίσως, να δω και αν θα το αναγνωρίσω.... όμως λογικά είναι αγόρι!
-
το μπεμπε λογικα ειναι αγορι καθως το 99% των πορτοκλαογατων ειναι αγορακια..
επειδη ομως η μαμα του ειναι τριχρωμουλα κ εχει κ αυτη προτοκαλι,με βαση την γατο-γενετικη,αν ο μπαμπας ηταν κ αυτος πορτοκαλης τοτε μπορει να ειναι κ κοριτσι! (μονο τοτε βγαινουν κοριτσια πορτοκαλι,οταν η μαμα ειναι τριχρωμη κ ο μπαμπας πορτοκαλης!)
επειδη ομως η μαμα του ειναι τριχρωμουλα κ εχει κ αυτη προτοκαλι,με βαση την γατο-γενετικη,αν ο μπαμπας ηταν κ αυτος πορτοκαλης τοτε μπορει να ειναι κ κοριτσι! (μονο τοτε βγαινουν κοριτσια πορτοκαλι,οταν η μαμα ειναι τριχρωμη κ ο μπαμπας πορτοκαλης!)
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Mood :
Αχ τι ωραία....δεν το ήξερα....μόνο τότε βγαίνει κοριτσάκι εε;;; τι καλά....η Τζιντζερούλα μου ήταν πορτοκαλένια...το κοριτσάκι μου δηλ. είχε πορτοκαλί μπαμπά και κάλικο μανούλα.... και το απαλό γκριζάκι γιατι μπορεί να είναι κοριτσάκι....;;; ξέρουμε...;;;
-
ε ναι,γιατι ειναι tortie (ταρταρουγα χωρις λευκο ομως) δλδ εχει γκρι (μπλε η επισημη ονομασια) και κρεμ (απ'ο,τι βλεπω δεν ειναι λευκες,αλλα ουτε πορτοκαλι οι "πιτσιλιες"της αλλα ενα μπεζ-σομον=κρεμ) και οι tortie ειναι παντα κοριτσακια κατα 99.9999% (εκτος απο τις ελαχιστες φορες που ειναι αγορια αλλα τοτε ειναι παντα στειρα! )kat-cats έγραψε:Αχ τι ωραία....δεν το ήξερα....μόνο τότε βγαίνει κοριτσάκι εε;;; τι καλά....η Τζιντζερούλα μου ήταν πορτοκαλένια...το κοριτσάκι μου δηλ. είχε πορτοκαλί μπαμπά και κάλικο μανούλα.... και το απαλό γκριζάκι γιατι μπορεί να είναι κοριτσάκι....;;; ξέρουμε...;;;
δεν ειναι καθε διχρωμη γατουλα ταρταρουγα,πρεπει να εχει ενα βασικο χρωμα στο οποιο να μην υπαρχουν "σταμπες" αλλου χρωματος αλλα "πιστιλιες" κ πατουσια αλλου χρωματος!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Mood :
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση!! τέλειες οι πληροφορίες!! άρα η ταρταρούγα μας είναι κορίτσι...μάλιστα....και τα γκριζάκια τα πιο σκούρα;; αυτά μπορούμε να ξέρουμε;;;
-
να σου πω,δεν καλοφαινονται στις φωτος.. αν καποιο απο τα αλλα 2 ειναι σαν την ταρταρουγα,τοτε ειναι κοριτσακι.. μου φαινονται για κανονικα τιγρακια ομως,οποτε θα πρεπει να τα κοιταξεις με τον παραδοσιακο τροπο για να ξερεις.. ( κ τα αλλα κοιτα τα,μην εχουμε πεσει στην εξαιρεση! )
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Mood :
-
Καλημέρα και πάλι!!!
Ήθελα να σας πω ότι σήμερα το πρωί έκανα μια βλακεία....πήρα την Κίρα να της κόψω τα νυχια έξω στο μπαλκόνι και βέβαια έγινε πανικός...η Κίρα ούρλιαζε, κιχχχχ τρελά αλλά και η Μιλού αγχώθηκε και βγήκε από το κουτί και φώναζε και έκανε κιχχχχχ στην Κίρα και φυσικά ο Ιντεφίξ γαύγιζε τρελά.....και έγινε ο χαμός.....δύσκολη η συγατο-σκυλο-συγκατοίκηση
Ήθελα να σας πω ότι σήμερα το πρωί έκανα μια βλακεία....πήρα την Κίρα να της κόψω τα νυχια έξω στο μπαλκόνι και βέβαια έγινε πανικός...η Κίρα ούρλιαζε, κιχχχχ τρελά αλλά και η Μιλού αγχώθηκε και βγήκε από το κουτί και φώναζε και έκανε κιχχχχχ στην Κίρα και φυσικά ο Ιντεφίξ γαύγιζε τρελά.....και έγινε ο χαμός.....δύσκολη η συγατο-σκυλο-συγκατοίκηση
-
αχ,δεν πρεπει να αγχωνεται η μανουλα,εχει προτεραιοτητα αυτον τον καιρο.. μην τους βγαζεις εξω τους..μονιμους,οσο γινεται,για να αποφευγονται τετοια!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Mood :
Ναι τα κανα σαλάτα!!! και φοβήθηκα μην της κοπεί και το γάλα....μετά της μιλούσα και έκλεινε τα ματάκια ευχαριστημένη, ηρέμησε και κάθησε μέσα και τα μωράκια τη θήλαζαν.... έχεις δίκιο δεν πρέπει να γίνονται τέτοια....δεν το σκέφτηκα ότι θα γίνει τέτοιος χαμός :-(
-
Καλημέρα σε όλους! τα μπεμπάκια μας σήμερα είναι 17 ημερών γατουδάκια!! μεγαλώνουν και ομορφαίνουν!!! η Μιλού τα προσέχει πολύ, αλλά ευτυχώς με αφήνει να τα πιάνω, να τα βγάζω έξω για να μπορώ να τους καθαρίσω! Σας βάζω σημερινές πρωινές φωτο να τα θαυμάσετε!! η Μιλού έχει ομορφύνει πολύ!!! μακάρι να βρουν καλά σπιτάκια όλα τους!!
-
Αχ , μπράβο σας , μπράβο και στη Μιλού!
Την καλύτερη τύχη να έχουν τα κουκλάκια!
Την καλύτερη τύχη να έχουν τα κουκλάκια!
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
................
-
Mood :
Καλημέρα σε όλους, Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη!!
έχω καιρό να σας γράψω τα νέα από τη μικρή οικογένεια γατουδίων!!! τα μωράκια μεγαλώνουν και ομορφαίνουν! είναι ήδη 35 ημερών και αύριο τα 2 θα πάνε σε ένα ζευγάρι στο Χαλάνδρι οπου θα ζουν πλέον μαζί με το σκυλάκι που έχει η οικογένεια!!! πιστεύω ότι εφόσον θα είναι μαζί η αλλαγή θα τους έρθει πιο εύκολα αν και είμαι βέβαιη ότι θα υποφέρουν αρχικά μακριά από την ασφάλεια της μανούλας τους.... :-( Τα παιδιά που θα τις πάρουν, είναι θηλυκά βλέπετε, έχουν και ένα μικρό κήπο περιφραγμένο, υποσχέθηκαν να τις στειρώσουν οπότε οι γατούλες μας θα έχουν και την πολυτέλεια του κήπου εκτός από του σπιτιού!!
Ο μικρός πορτοκαλάκης, ή Ντιέγκο όπως τον ονόμασε η νέα του μαμά, θα πάει στο νέο του σπίτι από εβδομάδα....είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι που τον αγαπάει πολύ ήδη....μου στέλνει μηνύματα συνέχεια για να μαθαίνει την εξέλιξή του....ο Ντιέγκο λοιπόν θα ζει στο εξης στα Βριλήσσια, μέσα σε σπίτι, και πιστεύω ότι θα τον λατρέψουν όλοι....ήδη η νέα του μαμά είναι εντελώς τρελαμένη!!
Και μας μένει το ένα το γκριζάκι μας το ζουμπουρλωτό, η Φοίβη ή Λούσι όπως λέμε να την ονομάσουμε.... ακόμη δεν έχει βρεθεί γονιός γι αυτό το πλασματάκι....ελπίζουμε ότι κάτι θα γίνει και θα βρει κι αυτή το σπίτι των ονείρων της.
Αλλιώς θα δούμε πως θα το χειριστούμε....
Οσο για την απόλυτη μανούλα, την πανέμορφη και καλή Μιλού μας έχουμε αποφασίσει να τη στειρώσουμε. Μόλις φύγουν όλα τα μωράκια και μπορεί να γίνει αυτό, ίσως τέλος της άλλης εβδομάδας.
Προς το παρόν η συμβίωση με ολα τα μελη του σπιτιού είναι σε εμπόλεμη κατάσταση :-( η Μιλού δεν θέλει τον Ιντεφίξ, η Κίρα τη Μιλού κ.ο.κ... θα δούε τι θα γίνει και πως θα το χειριστούμε κι αυτό. Ελπίζω ότι όλο και κάτι θα γίνει, θα δοθεί και η μικρή Φοίβη και θα μπορέσω να τα καταφέρω με τη Μιλού.....όνειρο ίσως αλλά ακόμη ελπίζω....
Καλημέρα και πάλι!!!
έχω καιρό να σας γράψω τα νέα από τη μικρή οικογένεια γατουδίων!!! τα μωράκια μεγαλώνουν και ομορφαίνουν! είναι ήδη 35 ημερών και αύριο τα 2 θα πάνε σε ένα ζευγάρι στο Χαλάνδρι οπου θα ζουν πλέον μαζί με το σκυλάκι που έχει η οικογένεια!!! πιστεύω ότι εφόσον θα είναι μαζί η αλλαγή θα τους έρθει πιο εύκολα αν και είμαι βέβαιη ότι θα υποφέρουν αρχικά μακριά από την ασφάλεια της μανούλας τους.... :-( Τα παιδιά που θα τις πάρουν, είναι θηλυκά βλέπετε, έχουν και ένα μικρό κήπο περιφραγμένο, υποσχέθηκαν να τις στειρώσουν οπότε οι γατούλες μας θα έχουν και την πολυτέλεια του κήπου εκτός από του σπιτιού!!
Ο μικρός πορτοκαλάκης, ή Ντιέγκο όπως τον ονόμασε η νέα του μαμά, θα πάει στο νέο του σπίτι από εβδομάδα....είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι που τον αγαπάει πολύ ήδη....μου στέλνει μηνύματα συνέχεια για να μαθαίνει την εξέλιξή του....ο Ντιέγκο λοιπόν θα ζει στο εξης στα Βριλήσσια, μέσα σε σπίτι, και πιστεύω ότι θα τον λατρέψουν όλοι....ήδη η νέα του μαμά είναι εντελώς τρελαμένη!!
Και μας μένει το ένα το γκριζάκι μας το ζουμπουρλωτό, η Φοίβη ή Λούσι όπως λέμε να την ονομάσουμε.... ακόμη δεν έχει βρεθεί γονιός γι αυτό το πλασματάκι....ελπίζουμε ότι κάτι θα γίνει και θα βρει κι αυτή το σπίτι των ονείρων της.
Αλλιώς θα δούμε πως θα το χειριστούμε....
Οσο για την απόλυτη μανούλα, την πανέμορφη και καλή Μιλού μας έχουμε αποφασίσει να τη στειρώσουμε. Μόλις φύγουν όλα τα μωράκια και μπορεί να γίνει αυτό, ίσως τέλος της άλλης εβδομάδας.
Προς το παρόν η συμβίωση με ολα τα μελη του σπιτιού είναι σε εμπόλεμη κατάσταση :-( η Μιλού δεν θέλει τον Ιντεφίξ, η Κίρα τη Μιλού κ.ο.κ... θα δούε τι θα γίνει και πως θα το χειριστούμε κι αυτό. Ελπίζω ότι όλο και κάτι θα γίνει, θα δοθεί και η μικρή Φοίβη και θα μπορέσω να τα καταφέρω με τη Μιλού.....όνειρο ίσως αλλά ακόμη ελπίζω....
Καλημέρα και πάλι!!!
-
Μπράβο Κατερίνα μου, πολύ χαίρομαι!
Ό,τι καλύτερο και για την Φοίβη
και φυσικά για την υπέροχη μανούλα τους!
Ό,τι καλύτερο και για την Φοίβη
και φυσικά για την υπέροχη μανούλα τους!
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Σελίδα 2 από 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Παρόμοια θέματα
» Γατουλα με τα 2 μωρακια της αναζητουν σπιτι ΑΜΕΣΑ
» Φιλοξενία κανείς?7 μωράκια!
» 4 μωράκια (δεν αφοδεύουν) ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???
» Τζίντζερ μια υπέροχη μουσουδίτσα ψάχνει το παντοτινό της σπίτι(υιοθετήθηκε)
» Τα λατρεμενα μου μωρακια...
» Φιλοξενία κανείς?7 μωράκια!
» 4 μωράκια (δεν αφοδεύουν) ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???
» Τζίντζερ μια υπέροχη μουσουδίτσα ψάχνει το παντοτινό της σπίτι(υιοθετήθηκε)
» Τα λατρεμενα μου μωρακια...
Σελίδα 2 από 12
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios