Oι μικρές μας Θεές ψάχνουν για τον θρόνο τους
+9
kat-cats
vicky babis
moukelis
ZIZIKOS
marina289
tinkaki
kouix
gigi&nala
LAROGATA
13 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Oι μικρές μας Θεές ψάχνουν για τον θρόνο τους
Η Ρέα και η 'Ηρα οι δυο μικρές μας θεές ψάχνουν ένα θρόνο στην πιο τρυφερή θέση της καρδιά σας.
Τα κοριτσάκια μας είναι δυο μωρά περίπου 1 μηνός που εγκαταλείφθηκαν έξω απ΄το ιατρείο της κτηνιάτρου μας πριν λίγες μέρες .
Κάποιοι "καλοί" άνθρωποι αποφάσισαν ότι η ζωή αυτών των υπέροχων πλασμάτων δεν είχε καμμιά αξία ,τα χώρισαν απ΄τη μανούλα τους και τα καταδίκασαν ,τουλάχιστον είχαν την "ευαισθησία"να τ'αφήσουν έξω απο ένα κτηνιατρείο ,χωρίς καν να σκεφτούν αν τα μικρούλια θα μπορούσαν να τα καταφέρουν.Οι μικρούλες δεν πρόλαβαν να χορτάσουν τη μητρική αγκαλιά,βρίσκονται πίσω απ΄τα κάγκελα ενός κλουβιού ,μόλις κάποιος τα πλησιάζει ,κρέμονται στα κάγκελα και αποζητούν την αγκαλιά και τα χάδια.
Παρ'ολο που πρόλαβαν να δουν την ανθρώπινη σκληρότητα,κάπου εκεί έξω σίγουρα υπάρχει μια αγκαλιά που θ'ανοίξει και θα τους δώσει την αγάπη που στερήθηκαν.
Η βερυκοκένια μας είναι η Ρέα και η μπαμπακένια μας η Ήρα,χαρίζονται μαζί ή χώρια ,θα δοθούν αποπαρασιτωμένες και με όλη τους την προίκα.Τρώνε κονσέρβα και κροκετούλες και πηγαίνουν στην άμμο τους.'Οποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει με το 6976075126
Τα κοριτσάκια μας είναι δυο μωρά περίπου 1 μηνός που εγκαταλείφθηκαν έξω απ΄το ιατρείο της κτηνιάτρου μας πριν λίγες μέρες .
Κάποιοι "καλοί" άνθρωποι αποφάσισαν ότι η ζωή αυτών των υπέροχων πλασμάτων δεν είχε καμμιά αξία ,τα χώρισαν απ΄τη μανούλα τους και τα καταδίκασαν ,τουλάχιστον είχαν την "ευαισθησία"να τ'αφήσουν έξω απο ένα κτηνιατρείο ,χωρίς καν να σκεφτούν αν τα μικρούλια θα μπορούσαν να τα καταφέρουν.Οι μικρούλες δεν πρόλαβαν να χορτάσουν τη μητρική αγκαλιά,βρίσκονται πίσω απ΄τα κάγκελα ενός κλουβιού ,μόλις κάποιος τα πλησιάζει ,κρέμονται στα κάγκελα και αποζητούν την αγκαλιά και τα χάδια.
Παρ'ολο που πρόλαβαν να δουν την ανθρώπινη σκληρότητα,κάπου εκεί έξω σίγουρα υπάρχει μια αγκαλιά που θ'ανοίξει και θα τους δώσει την αγάπη που στερήθηκαν.
Η βερυκοκένια μας είναι η Ρέα και η μπαμπακένια μας η Ήρα,χαρίζονται μαζί ή χώρια ,θα δοθούν αποπαρασιτωμένες και με όλη τους την προίκα.Τρώνε κονσέρβα και κροκετούλες και πηγαίνουν στην άμμο τους.'Οποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει με το 6976075126
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Απ: Oι μικρές μας Θεές ψάχνουν για τον θρόνο τους
στις μικρές θεότητες!
Η μπαμπακένια Ήρα μου έλιωσε την καρδιά...
Η μπαμπακένια Ήρα μου έλιωσε την καρδιά...
gigi&nala- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1 το Ναλακι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμωνας!
Motto : τα μυαλά και τα αερόστατα δουλέυουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2012
Mood :
Εγω βλεπω ενα κλουβακι που μου μοιαζει με βάζο.... και μεσα βλεπω, μαρμελάδα βερίκοκο και πορτοκάλι......
θα ζησω γιατρε μου...?
θα ζησω γιατρε μου...?
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
δεν ειναι απιστευτα όμορφα ?και εγω τα ερωτευτηκα αμεσως,μακαρι να βρουν ενα σπιτακι γρηγορα και να υιοθετηθουν μαζιkouix έγραψε:Εγω βλεπω ενα κλουβακι που μου μοιαζει με βάζο.... και μεσα βλεπω, μαρμελάδα βερίκοκο και πορτοκάλι......
θα ζησω γιατρε μου...?
-
Mood :
Νομιζω οτι ολα τα μωρακια που ειναι ορφανα, ειναι ΙΔΑΝΙΚΕΣ περιπτωσεις για αυτους που θα ηθελαν ενα γατακι να το μεγαλωσουν απο πολυ μωρο....
Ποσο μάλλον οταν ειναι δυο αδερφακια που σημαίνει οτι κι αυτα θα εχουν γατοπαρεουλα, το ενα τ' αλλο.....
Ελπιζω συντομα να εχουν μια καλη τύχη!!!!!
(και μπράβο στην κτηνίατρό σου, που έχει καλή καρδιά και τα φιλοξενεί.....δεν το κανουν πολλοί κτηνιατροι αυτο....)
Ποσο μάλλον οταν ειναι δυο αδερφακια που σημαίνει οτι κι αυτα θα εχουν γατοπαρεουλα, το ενα τ' αλλο.....
Ελπιζω συντομα να εχουν μια καλη τύχη!!!!!
(και μπράβο στην κτηνίατρό σου, που έχει καλή καρδιά και τα φιλοξενεί.....δεν το κανουν πολλοί κτηνιατροι αυτο....)
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Mood :
Και τα δύο είναι πολύ όμορφα μπουλουκάκια. Μακάρι να μη χωριστούν και να μεγαλώσουν παρέα. Αλλά όπως και να έχει εύχομαι να είναι καλότυχα!
tinkaki- Prime Cat
-
Τόπος : αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1 και μοναδικό μέσα στο σπίτι και πολλά απ'έξω
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : άνοιξη-καλοκαίρι και όποτε βγαίνει ο ήλιος
Motto : keep calm and smile like a Cheshir cat
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/05/2013
Mood :
εγω παλι δεν καταλαβαινω το αλλο γιατι οποιος πεταει μωρα δεν δινει εστω και ενα περιθωριο μιας βδομαδας ,βαζοντας αγγελιες μπας και υιοθετηθουν τα εκαστοτε μωρα.Οσο ειναι μικρα τοσες μεγαλυτερες πιθανοτητες εχουν να υιοθετηθουν.Τοσο χωρο πιανουν ή τοσο βαρος εχει μια κουτα με τα μικρα σε μια γωνια?
-
Mood :
αχ, υπέροχα είναι Μαράκι!
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Τι γλυκουλίνα θεούλη μου !!!!!
Πως μπορουν και τα πετάνε
Αχ μακάρι να βρούν ένα καλό σπιτάκι !!
Πως μπορουν και τα πετάνε
Αχ μακάρι να βρούν ένα καλό σπιτάκι !!
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
θελουν ακομα μαμα κ μπαμπα?
vicky babis- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 0
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/04/2014
Aν ενδιαφερεστε επικοινωνηστε μαζι μου,στο τηλεφωνο που εχω βαλειvicky babis έγραψε:θελουν ακομα μαμα κ μπαμπα?
-
Mood :
Θα σας τηλεφωνησω αυριο,σας ευχαριστω για την απαντηση καλο βραδυ
vicky babis- Kitten
-
Μα τι όμορφα πλάσματα είναι αυτά....λουκουμάκια σωστά!!! μακάρι να βρουν μαζί ένα σπιτάκι.....καλή τύχη μικρούλια μου!!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
οι μικρες μας μεχρι την Τεταρτη καλως εχοντων των πραγματων θα βρισκονται στα νεα τους σπιτια.Η Ρέα θα δοθει σ'εναν εξαιρετο κυριο εδω στην Αθηνα που απαντησε στην αγγελια μας,μιλησαμε πολυ στο τηλεφωνο,εξαιρετικος,συνειδητοποιημενος,εχει περασει ολη του τη ζωη εχοντας ζωα και με γνωσεις που ξεπερνουν τις δικες μου.Η Ηρα θα ταξιδεψει στην Μεσσηνια τη Τεταρτη ,την ηθελε πολυ το νεο μελος μας η vicky-babis μιλησα μαζι της συνειδητοποιημενη και εκεινη και νομιζω οτι θα ειναι και μια πολυ καλη γατομαμα.Επομενως την Τεταρτη ελπιζω να κλειδωθει και αυτη η αγγελια.Αλλα εκεινο που θα ειναι το μεγαλυτερο θαυμα ειναι οτι μπορει να δοθει και η μικρη Ζωιτσα,ο κυριος που θα παρει την Ρεα μολις του ειπα για την περιπτωση της Ζωιτσας ευαισθητοποιηθηκε αμεσως.Μετα απο το τηλεφωνημα που ειχαμε πηρε μια φιλη του και της ειπε για την περιπτωση και το συζηταει,με ξαναπηρε τηλεφωνο και του εδωσα και αλλες πληροφοριες και θα ξαναμιλησουμε και το βραδυ.Παιδια αν γινει και αυτο ,θ'αρχιζω να πιστευω στα θαυματα,να σας πω και το μικρο μου μυστικο,οταν η μικρη χαροπαλευε ,σκεφτομουν αν σωνοταν να την ονομαζα Ραλλου και αυτο γιατι και εκεινη εχει προβλημα με τη λεκανη της ,οπως και η Ρουλιτσα μας ,ειναι πορτοκαλια που ηταν τ'αγαπημενα γατια της ,οπως και ο αγαπημενος της Μερλυν,πονεσε και παλεψε πολυ οπως και η γατουλα μας,με προλαβε ο φιλος μου και την ειπε Ζωη,δεν ειπα τιποτα γιατι ελπιζα οτι θα τη κραταγε ,εφοσον ομως δεν θα γινει αυτο,νομιζω οτι δικαιουμαι μαζι με την υιοθεσια της ,να της δωσω και το νεο της ονομα.Καντε πολλες πολλες προσευχες παιδια για την μικρη Ραλλου,αυτη το χρειαζεται περισσοτερο απ'ολους ,οπως και για τις μικρες μου να πανε χωρις απροοπτα στα νεα τους σπιτια
-
Mood :
Αχ , τι καλά νέα είναι αυτά!
Μακάρι να έχει την καλύτερη τύχη και η Ζωίτσα.
Νάσαι καλά Μαρία για όλο το καλό που κάνεις!
Μακάρι να έχει την καλύτερη τύχη και η Ζωίτσα.
Νάσαι καλά Μαρία για όλο το καλό που κάνεις!
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Όλα να πάνε κατ' ευχήν
Antilkmene- Senior Cat
-
Τόπος : Βριλήσσια
Αριθμός γατουνίων : 3
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/06/2012
Mood :
LAROGATA έγραψε:οι μικρες μας μεχρι την Τεταρτη καλως εχοντων των πραγματων θα βρισκονται στα νεα τους σπιτια.Η Ρέα θα δοθει σ'εναν εξαιρετο κυριο εδω στην Αθηνα που απαντησε στην αγγελια μας,μιλησαμε πολυ στο τηλεφωνο,εξαιρετικος,συνειδητοποιημενος,εχει περασει ολη του τη ζωη εχοντας ζωα και με γνωσεις που ξεπερνουν τις δικες μου.Η Ηρα θα ταξιδεψει στην Μεσσηνια τη Τεταρτη ,την ηθελε πολυ το νεο μελος μας η vicky-babis μιλησα μαζι της συνειδητοποιημενη και εκεινη και νομιζω οτι θα ειναι και μια πολυ καλη γατομαμα.Επομενως την Τεταρτη ελπιζω να κλειδωθει και αυτη η αγγελια.Αλλα εκεινο που θα ειναι το μεγαλυτερο θαυμα ειναι οτι μπορει να δοθει και η μικρη Ζωιτσα,ο κυριος που θα παρει την Ρεα μολις του ειπα για την περιπτωση της Ζωιτσας ευαισθητοποιηθηκε αμεσως.Μετα απο το τηλεφωνημα που ειχαμε πηρε μια φιλη του και της ειπε για την περιπτωση και το συζηταει,με ξαναπηρε τηλεφωνο και του εδωσα και αλλες πληροφοριες και θα ξαναμιλησουμε και το βραδυ.Παιδια αν γινει και αυτο ,θ'αρχιζω να πιστευω στα θαυματα,να σας πω και το μικρο μου μυστικο,οταν η μικρη χαροπαλευε ,σκεφτομουν αν σωνοταν να την ονομαζα Ραλλου και αυτο γιατι και εκεινη εχει προβλημα με τη λεκανη της ,οπως και η Ρουλιτσα μας ,ειναι πορτοκαλια που ηταν τ'αγαπημενα γατια της ,οπως και ο αγαπημενος της Μερλυν,πονεσε και παλεψε πολυ οπως και η γατουλα μας,με προλαβε ο φιλος μου και την ειπε Ζωη,δεν ειπα τιποτα γιατι ελπιζα οτι θα τη κραταγε ,εφοσον ομως δεν θα γινει αυτο,νομιζω οτι δικαιουμαι μαζι με την υιοθεσια της ,να της δωσω και το νεο της ονομα.Καντε πολλες πολλες προσευχες παιδια για την μικρη Ραλλου,αυτη το χρειαζεται περισσοτερο απ'ολους ,οπως και για τις μικρες μου να πανε χωρις απροοπτα στα νεα τους σπιτια
Πραγματικά τα νέα σας είναι υπέροχα. Τι ωραία που και τα δύο λοκουμάκια θα βρούν σπιτάκι.
Αλλά πιο πολύ χαίρομαι για την Ζωούλα γιατί της αξίζει να βρεί μια ζεστή αγκαλιά κι ένα καλο σπιτάκι που θα την αγαπάνε και θα την φροντίζουμε όπως πραγματικά το αξίζει.
Νομίζω ότι σου ανήκει δικαιωματικά η απόφαση να της αλλάξεις το όνομα και να της δώσεις το συγκεκριμένο δίνοντάς την στην καινούργια οικογένειά της.
Τα θαύματα τελικά συμβαίνουν στους καλούς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!!!
-
Mood :
Συγκινήθηκα....χαίρομαι τόσο όταν βρίσκουν σπιτάκι....είδες δεν πρέπει να απελπιζόμαστε....εύχομαι να πάνε όλα όπως πρέπει και για την μικρούλα Ραλού! μπράβο σας για ότι κάνατε!!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
η μικρούλα Ρέα βρίσκεται ήδη στο νέο της σπίτι και δεν θα της λείψει η παρέα γιατί στο νέο της σπίτι υπάρχουν δυο σκυλιά απόλυτα εξοικιωμένα με τις γάτες. Τη μικρούλα Ήρα την περίμενουν οι νεοι της γατογονείς την Τετάρτη πως και πως,μιλησα σημερα και της ετοιμαζουν τη προικα της
Όσο για την Ραλλου τα πραγματα ειναι υπο συζητηση,αλλα δεν απελπιζομαι ποτε δεν ξερεις τι γινεται,μπορει ο μπαμπας της Ρεας να την πεισει τη φιλη του και η μικρη να εχει μια ανελπιστη τυχη,αλλωστε εχει αποδειξει οτι μες την ατυχια της ,ενας καλος αγγελος την προστατευει
Όσο για την Ραλλου τα πραγματα ειναι υπο συζητηση,αλλα δεν απελπιζομαι ποτε δεν ξερεις τι γινεται,μπορει ο μπαμπας της Ρεας να την πεισει τη φιλη του και η μικρη να εχει μια ανελπιστη τυχη,αλλωστε εχει αποδειξει οτι μες την ατυχια της ,ενας καλος αγγελος την προστατευει
-
Mood :
LAROGATA έγραψε:
Νομίζω ότι όλοι ξέρουμε ποιος την προστατεύει τη μικρή Ραλλού. Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά.
Μόνο να μαθαίνουμε νέα της !!!
-
Mood :
+1000000ZIZIKOS έγραψε:LAROGATA έγραψε:
Νομίζω ότι όλοι ξέρουμε ποιος την προστατεύει τη μικρή Ραλλού. Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά.
Μόνο να μαθαίνουμε νέα της !!!
-
Mood :
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
Απο χθες το βραδυ και η μικρούλα Ήρα βρίσκεται στο σπίτι της ,η μαμά της μου έστειλε φωτογραφία της ,μόλις την παρέλαβε και είναι ήδη ξετρελλαμένη.Και αυτή η μικρούλα θα έχει για παρέα το σκύλο της οικογένειας που και αυτός αγαπάει τις γάτες.'Ετσι λοιπόν και οι δυο μικρές μας ταχτοποιήθηκαν ,μακάρι να είναι το ίδιο τυχερά όλα τ'αδεσποτάκια του κόσμου.
Μπορούμε λοιπόν να κλειδώσουμε και αυτη την αγγελία
-
Mood :
LAROGATA έγραψε:Απο χθες το βραδυ και η μικρούλα Ήρα βρίσκεται στο σπίτι της ,η μαμά της μου έστειλε φωτογραφία της ,μόλις την παρέλαβε και είναι ήδη ξετρελλαμένη.Και αυτή η μικρούλα θα έχει για παρέα το σκύλο της οικογένειας που και αυτός αγαπάει τις γάτες.'Ετσι λοιπόν και οι δυο μικρές μας ταχτοποιήθηκαν ,μακάρι να είναι το ίδιο τυχερά όλα τ'αδεσποτάκια του κόσμου.
Ti ωραία νέα. Περιμένουμε φωτό
-
Mood :
επειδη ξερω οτι περιμενατε να δειτε τη μικρη Ηρα....οριστε λοιπον!!!! " />
vicky babis- Kitten
-
vicky babis- Kitten
-
vicky babis- Kitten
-
[img][/img]
εν καιρο θα ανεβασουμε κ αλλεσ για να μασ λετε αν μεγαλωνει αρκετα μιασ κ τρωει συνεχεια....τα φιλια μασ σε ολουσ σασ μα πιο πολυ στη Μαρια που αν δεν ηταν αυτη δεν θα την ειχαμε αυτη τη στιγμη ΧΧΧΧ
εν καιρο θα ανεβασουμε κ αλλεσ για να μασ λετε αν μεγαλωνει αρκετα μιασ κ τρωει συνεχεια....τα φιλια μασ σε ολουσ σασ μα πιο πολυ στη Μαρια που αν δεν ηταν αυτη δεν θα την ειχαμε αυτη τη στιγμη ΧΧΧΧ
vicky babis- Kitten
-
ειναι ΘΕΑ.......
-
Mood :
Αχου!Η Ηρα είναι πολύ γλυκια!Εχει μεγαλωσει!Η Ρεα τι κανει?Μακαρι να βρει κι αυτή ένα ζεστο σπιτικο που θα τη φιλοξενησει για παντα!
catsforever_- Junior Cat
-
Τόπος : Σπίτι μου.
Αριθμός γατουνίων : 1 και καλό και ένα αδεσποτάκι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο και γατακαλόκαιρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : όλα τα γατούνια της γειτονιάς!
Motto : Τα ομορφότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/05/2014
Mood :
Bρε καλως τες δεν αργησατε καθολου .Πολυ χαιρομαι που το κοριτσακι μας ειναι καλα,θα δεις Βικυ θα μεγαλωσει τοσο γρηγορα που δεν θα το πιστευεις.Και ναι ειναι μια κουκλα,να μας την προσεχεις. Οσο για την Ρεα υιοθετηθηκε δυο μερες πριν απ΄την Ηρα απο εναν κυριο εδω στην Αθηνα ,μια χαρουλα ειναι και εκεινη.Ευχαριστουμε γατομαμα Βικυ που μας δινεις την ευκαιρια να βλεπουμε την μικρουλα .Ξερεις τι παθαινουμε ολοι οσοι συμμετεχουμε στην προσπαθεια να υιοθετηθουν καποια ζωακια?Στο τελος τα ερωτευομαστε και ενδομυχα θελουμε να τα κρατησουμε ολα
-
Mood :
Βικυ μου καλυτερα ν'ανοιξεις καινουργιο θεμα στην μικρη,γιατι εδω θα χανονται τα νεα σας
-
Mood :
Παρόμοια θέματα
» Γατοκουλουράκια ενός μήνα ψάχνουν τους ανθρώπους τους
» Δυο μικρές άσπρες κουκλίτσες ψάχνουν ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ σπίτι !
» Οι τρεις μικρές δεσποινίδες (συν τα εφτά τους αδερφάκια) θέλουν σπίτι μόνιμο <3
» Γλυκύτατα μωρούλια ψάχνουν τον άνθρωπό τους
» 6 αδερφακια λιγων ημερων και η μαμα τους ψαχνουν σπιτακι.
» Δυο μικρές άσπρες κουκλίτσες ψάχνουν ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ σπίτι !
» Οι τρεις μικρές δεσποινίδες (συν τα εφτά τους αδερφάκια) θέλουν σπίτι μόνιμο <3
» Γλυκύτατα μωρούλια ψάχνουν τον άνθρωπό τους
» 6 αδερφακια λιγων ημερων και η μαμα τους ψαχνουν σπιτακι.
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios