Γλυκύτατα μωρούλια ψάχνουν τον άνθρωπό τους
+8
psipsa
Leviathan
LAROGATA
belezza
ZIZIKOS
Gatoplikti
Lina
Stella M.
12 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 4
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Γλυκύτατα μωρούλια ψάχνουν τον άνθρωπό τους
Τρισχαριτωμένα μωράκια που κάποιος πέταξε ένα βράδυ, τα κατάφεραν, μεγάλωσαν, άφησαν το μπιμπερό και ψάχνουν πια το παντοτινό τους σπιτάκι!
Αναζητούν ιδιοκτήτη υπεύθυνο, που θα τα λατρέψει, όπως τους αξίζει και θα τους χαρίσει μια χαρούμενη αποκλειστικά σπιτίσια ζωή!
Διανύουν την πέμπτη τους εβδομάδα, έχουν αποπαρασιτωθεί και χρησιμοποιούν ήδη επιμελώς την άμμο.
2 κοριτσάρες τσαχπίνες κι ένα ξανθό λατρεμένο αγορίνι, που έδωσε μάχες για να τα καταφέρει!
Να κάνουμε και χωριστά τις απαραίτητες συστάσεις
Το τιγρένιο μας κορίτσι με τα υπέροχα μοτίβα, ήρεμο από την αρχή, απόλυτα παιχνιδιάρικο, γουργουρίζει από το πρώτο άγγιγμα. Ένα πλασματάκι βολικό σε όλα του!
Η μικρή μας ντίβα! Η πιο παιχνιδιάρα, ατρόμητη, μικροσκοπική κυρία. Πανέξυπνη και γλυκύτατη!
Και το αγοράκι της παρέας, που αποζητά ανθρώπινη επαφή από πολύ μικρή ηλικία, ο μικρουλάκος της γέννας, που εξελίσσεται σε έναν υπέροχο παιχνιδιαρογατούλη! Ο πρώτος που έμαθε να χρησιμοποιεί την άμμο, από μόνος του παρακαλώ!
Είναι και τα τρία εξαιρετικά ανθρωποκεντρικά και έχουν κοινωνικοποιηθεί με ενήλικες γάτες, από τις οποίες ακόμη μαθαίνουν τους γατικούς τρόπους τους σωστούς αφού τις παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον!
Αναζητούν ιδιοκτήτη υπεύθυνο, που θα τα λατρέψει, όπως τους αξίζει και θα τους χαρίσει μια χαρούμενη αποκλειστικά σπιτίσια ζωή!
Διανύουν την πέμπτη τους εβδομάδα, έχουν αποπαρασιτωθεί και χρησιμοποιούν ήδη επιμελώς την άμμο.
2 κοριτσάρες τσαχπίνες κι ένα ξανθό λατρεμένο αγορίνι, που έδωσε μάχες για να τα καταφέρει!
Να κάνουμε και χωριστά τις απαραίτητες συστάσεις
Το τιγρένιο μας κορίτσι με τα υπέροχα μοτίβα, ήρεμο από την αρχή, απόλυτα παιχνιδιάρικο, γουργουρίζει από το πρώτο άγγιγμα. Ένα πλασματάκι βολικό σε όλα του!
Η μικρή μας ντίβα! Η πιο παιχνιδιάρα, ατρόμητη, μικροσκοπική κυρία. Πανέξυπνη και γλυκύτατη!
Και το αγοράκι της παρέας, που αποζητά ανθρώπινη επαφή από πολύ μικρή ηλικία, ο μικρουλάκος της γέννας, που εξελίσσεται σε έναν υπέροχο παιχνιδιαρογατούλη! Ο πρώτος που έμαθε να χρησιμοποιεί την άμμο, από μόνος του παρακαλώ!
Είναι και τα τρία εξαιρετικά ανθρωποκεντρικά και έχουν κοινωνικοποιηθεί με ενήλικες γάτες, από τις οποίες ακόμη μαθαίνουν τους γατικούς τρόπους τους σωστούς αφού τις παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον!
- Σπόιλερ:
- Τηλ. επικοινωνίας 6984287257
Stella M.- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κάποτε μου άρεζε η βροχή, τώρα σκέφτομαι τα ζουζουνάκια που γυρνάνε έξω..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Αρουλίνη που βρήκα σκαρφαλωμένο σε ένα δέντρο στη βροχή και τον έδωσα για υιοθεσία..Οι νέοι γατογονείς όμως τον λατρεύουν!
Motto : Αύριο είναι μια καινούργια μέρα
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/01/2017
Mood :
Απ: Γλυκύτατα μωρούλια ψάχνουν τον άνθρωπό τους
Λουκουμάκια και τα τρία μακάρι σύντομα να βρουν τον άνθρωπο τους!!!!!!!!!
και πολλά
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!
Σλουρπς μιάμι!!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
αχ.... υπέροχα είναι τα ζουζουνάκια
Μεγάλωσαν και φαίνονται γατάκια πια
Εύχομαι να βρούν και τα τρία τις καλύτερες οικογένειες
Είναι για φάγωμα τα άτιμα
Πορτοκαλούλης η αδυναμία μου
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Καλη καλη καλη τυχη να εχουν τα υπεροχα μπεμπακια. Η μικρη τσαχπινοντιβα αδυναμια !
belezza- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καταχειμωνο στην εξοχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιο κανει τουμπιτσες και χαρουλες
Motto : οτι τελειωνει δινει τη θεση του σ αυτο που πρεπει να ερθει
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/02/2016
Mood :
Μα η μικρή μου ντίβα δε μοιάζει να χαμογελά στη φωτογραφία που είναι όλα μαζί;;
Γλυκάκια μου!
Γλυκάκια μου!
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κάποτε μου άρεζε η βροχή, τώρα σκέφτομαι τα ζουζουνάκια που γυρνάνε έξω..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Αρουλίνη που βρήκα σκαρφαλωμένο σε ένα δέντρο στη βροχή και τον έδωσα για υιοθεσία..Οι νέοι γατογονείς όμως τον λατρεύουν!
Mood :
Μονδελο σκετο παιδι μου ,μονδελο . !!! Ο δε μικρος ιδιος ο baccarat σα να τον βλεπω
-
Mood :
Υπεροχα μωρουλια την καλυτερη τυχη να εχουν
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Stella M. έγραψε:Μα η μικρή μου ντίβα δε μοιάζει να χαμογελά στη φωτογραφία που είναι όλα μαζί;;
Γλυκάκια μου!
Μα εννοείται ότι χαμογελάει
Κλείνει το μάτι πονηρά Στο μελλοντικό γατογονιό της
-
Mood :
Υπέροχα είναι!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Κάπου στον κόσμο μου.
Αριθμός γατουνίων : x + 2 που είναι πλέον μακρυά μου ...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κανένας.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Είμαι υπερπλήρης.
Motto : ...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2014
Mood :
Να προωθήσουμε όμως λίγο ακόμη τα "έτοιμα" για το νέο τους σπίτι μωρά μας, που μ'αυτά και με εκείνα, παραμέλησα να προωθήσω εντατικά!
Ο χαρακτήρας τους (προς υποψήφιους γατογονείς)
Χωρίς υπερβολές εξαιρετικός μέχρι στιγμής! Μεγάλη εμπειρία σε μωρά δεν έχω, είναι η δεύτερη γέννα που μεγάλωσα, προηγήθηκαν τα δικά μου κορίτσια, οπότε κάνω με αυτά τη σύγκριση.
Είναι και τα 3 πολύ ανθρωποκεντρικά και πάααρα πολύ παιχνιδιάρικα, ακόμη και για δεδομένα μωρού γατιού, νομίζω πως παίζουν πολύ περισσότερο από άλλα γατάκια.
Είναι κοινωνικοποιημένα και σε αυτό βοήθησε τελικά πάρα πολύ το γεγονός ότι μεγάλωσαν με ενήλικες γάτες. Αντιλαμβάνονται τα όρια των ενηλίκων, άρα είναι ιδανικά φιλαράκια για την περίπτωση που υπάρχει ήδη γατούλα στο σπίτι. Για την άμμο τα έχω ήδη γράψει, πολύ επιμελή!
Περιμένουν μάλιστα για το φαγητό τους, δίχως τα κλασσικά σκαρφαλώματα μόλις ανόιξει η κονσέρβα. Υποθέτω πως κι αυτό από τις μεγάλες το πήραν.
Δεν είναι καθόλου επίμονα κι ότι "χρειάζεται" να μάθουν το μαθαίνουν επίσης πολύ εύκολα, γιατί βλέπουν τις μεγάλες.
Ξεκίνησαν τις πρώτες απόπειρες να βγάλουν το βράδυ στο κρεβάτι εχθές. Πήρε κυριολεκτικά το μισό χρόνο ή και λιγότερο για να αποδεχτούν ότι δεν θα ανέβουν σε σχέση με τα κορίτσια τα δικά μου όταν ήταν μωρά.
Πρόκειται για τρία πλασματάκια τρισχαριτωμένα, επικοινωνιακά και κυρίως καλόβολα!
Βέβαια, ξεπετάχτηκαν και οι εδώ σπιτίσιες μέρες σιγά σιγά τελειώνουν. ( )
Ελπίζουμε όμως να συνεχιστούν σε κάποιο άλλο σπίτι, όπου θα πάρουν μπόλικη αγάπη!
Ακολουθεί μωροαφιέρωμα!
Οι κοριτσάρες μας και το ξανθό υπομονετικό αγορίνι, που όλο το εκτοπίζουν όταν παίζουν!
Εδώ κάθεται και περιμένει σαν σωστή κυρία το φαγητό της!
Ματάρες!
Νάζια και παιχνίδια οι αδερφούλες.
Όμως όταν είναι για ύπνο, θα μας βρείτε συνήθως με το αδερφό
ο οποίος αδερφός στις μισές φωτογραφίες του είναι ανάποδα, αφού μόλις μας βλέπει γυρίζει και μας δείχνει την κοιλίτσα του!
εντάξει καταφέραμε και κάποιες κανονικές
η μια μικρή κυρία το ντελικάτο ύφος ντίβας το πήρε από τη μια εκ των μεγάλων κυριών του σπιτιού, την κυρία Φούσκα.
Bonus απολαυστικά γατοπαιχνίδια!
Ο χαρακτήρας τους (προς υποψήφιους γατογονείς)
Χωρίς υπερβολές εξαιρετικός μέχρι στιγμής! Μεγάλη εμπειρία σε μωρά δεν έχω, είναι η δεύτερη γέννα που μεγάλωσα, προηγήθηκαν τα δικά μου κορίτσια, οπότε κάνω με αυτά τη σύγκριση.
Είναι και τα 3 πολύ ανθρωποκεντρικά και πάααρα πολύ παιχνιδιάρικα, ακόμη και για δεδομένα μωρού γατιού, νομίζω πως παίζουν πολύ περισσότερο από άλλα γατάκια.
Είναι κοινωνικοποιημένα και σε αυτό βοήθησε τελικά πάρα πολύ το γεγονός ότι μεγάλωσαν με ενήλικες γάτες. Αντιλαμβάνονται τα όρια των ενηλίκων, άρα είναι ιδανικά φιλαράκια για την περίπτωση που υπάρχει ήδη γατούλα στο σπίτι. Για την άμμο τα έχω ήδη γράψει, πολύ επιμελή!
Περιμένουν μάλιστα για το φαγητό τους, δίχως τα κλασσικά σκαρφαλώματα μόλις ανόιξει η κονσέρβα. Υποθέτω πως κι αυτό από τις μεγάλες το πήραν.
Δεν είναι καθόλου επίμονα κι ότι "χρειάζεται" να μάθουν το μαθαίνουν επίσης πολύ εύκολα, γιατί βλέπουν τις μεγάλες.
Ξεκίνησαν τις πρώτες απόπειρες να βγάλουν το βράδυ στο κρεβάτι εχθές. Πήρε κυριολεκτικά το μισό χρόνο ή και λιγότερο για να αποδεχτούν ότι δεν θα ανέβουν σε σχέση με τα κορίτσια τα δικά μου όταν ήταν μωρά.
Πρόκειται για τρία πλασματάκια τρισχαριτωμένα, επικοινωνιακά και κυρίως καλόβολα!
Βέβαια, ξεπετάχτηκαν και οι εδώ σπιτίσιες μέρες σιγά σιγά τελειώνουν. ( )
Ελπίζουμε όμως να συνεχιστούν σε κάποιο άλλο σπίτι, όπου θα πάρουν μπόλικη αγάπη!
Ακολουθεί μωροαφιέρωμα!
Οι κοριτσάρες μας και το ξανθό υπομονετικό αγορίνι, που όλο το εκτοπίζουν όταν παίζουν!
Εδώ κάθεται και περιμένει σαν σωστή κυρία το φαγητό της!
Ματάρες!
Νάζια και παιχνίδια οι αδερφούλες.
Όμως όταν είναι για ύπνο, θα μας βρείτε συνήθως με το αδερφό
ο οποίος αδερφός στις μισές φωτογραφίες του είναι ανάποδα, αφού μόλις μας βλέπει γυρίζει και μας δείχνει την κοιλίτσα του!
εντάξει καταφέραμε και κάποιες κανονικές
η μια μικρή κυρία το ντελικάτο ύφος ντίβας το πήρε από τη μια εκ των μεγάλων κυριών του σπιτιού, την κυρία Φούσκα.
Bonus απολαυστικά γατοπαιχνίδια!
-
Mood :
Υπεροχα μωρα .Ευχομαι να εχουν τα καλυτερα σπιτακια. Το αγορινι στη φωτογραφια μου θυμιζει τον perlu απο τα maccaron .που βρηκε τελεια γατομαμα και περναει μια χαρα .
-
Mood :
Τα μωράκι μου τα γλυκά ψάχνουν ακόμη σπιτάκι!
Κάθε μέρα πιο υπέροχα, κάθε μέρα πιο αγαπησιάρικα!
Και τα 3 τρυφερά, παιχνιδιάρικα, μόνο χαρά μοιράζουν πραγματικά!
Επίσης να πω, ότι με εντυπωσιάζει το πόσο καλά ελέγχουν τα νύχια τους, όταν αγγίζουν ανθρώπους. Εντάξει αυτό είναι και στο γατί, αλλά και τα 3 είναι πιο προσεκτικά κι από τις δικές μου, με τις οποίες πέρασα ώρες ενασχόλησης για να μάθουν τα απαραίτητα.
Τα μωρούλια αυτά είναι απλά υπέροχα σε όλα τους.
Μα το θέλουν το χουζούρι στα σκεπάσματα! Είναι μωρά για σπίτι!
Τους μιλάς και σε παρακολουθούν με τις ματάρες τους! Τόσο ανθρωποκεντρικά!
Η τσάντα μου μεγάλη αδυναμία, η καλύτερη φωλιά κατά τη γνώμη τους!
Ποια μέρα θα κουβαλήσω κανένα μαζί μου στη δουλειά δεν ξέρω
Αγορίνι καλόβολο, συμβιβάστηκε με το 2ο όροφο του γατόδεντρου, μην ενοχλήσουμε και τις μεγάλες..αυτά τα κάνουν μόνο οι τσαούσες αδερφές!
Παίζουμε και κρυφτό, αλλά εμφανιζόμαστε όταν μας φωνάξουν!
Και δεν είμαστε πια λαιμαργόγατα, περιμένουμε υπομονετικά το φαγητό μας και το απολαμβάνουμε όταν έρθει η ώρα του! Ούτε στων ανθρώπων τα πιάτα πάμε, έτσι μα έδειξαν οι μεγάλες τετράποδες κυρίες του σπιτιού.
Λοιπόν μας θέλετε;
Κάθε μέρα πιο υπέροχα, κάθε μέρα πιο αγαπησιάρικα!
Και τα 3 τρυφερά, παιχνιδιάρικα, μόνο χαρά μοιράζουν πραγματικά!
Επίσης να πω, ότι με εντυπωσιάζει το πόσο καλά ελέγχουν τα νύχια τους, όταν αγγίζουν ανθρώπους. Εντάξει αυτό είναι και στο γατί, αλλά και τα 3 είναι πιο προσεκτικά κι από τις δικές μου, με τις οποίες πέρασα ώρες ενασχόλησης για να μάθουν τα απαραίτητα.
Τα μωρούλια αυτά είναι απλά υπέροχα σε όλα τους.
Μα το θέλουν το χουζούρι στα σκεπάσματα! Είναι μωρά για σπίτι!
Τους μιλάς και σε παρακολουθούν με τις ματάρες τους! Τόσο ανθρωποκεντρικά!
Η τσάντα μου μεγάλη αδυναμία, η καλύτερη φωλιά κατά τη γνώμη τους!
Ποια μέρα θα κουβαλήσω κανένα μαζί μου στη δουλειά δεν ξέρω
Αγορίνι καλόβολο, συμβιβάστηκε με το 2ο όροφο του γατόδεντρου, μην ενοχλήσουμε και τις μεγάλες..αυτά τα κάνουν μόνο οι τσαούσες αδερφές!
Παίζουμε και κρυφτό, αλλά εμφανιζόμαστε όταν μας φωνάξουν!
Και δεν είμαστε πια λαιμαργόγατα, περιμένουμε υπομονετικά το φαγητό μας και το απολαμβάνουμε όταν έρθει η ώρα του! Ούτε στων ανθρώπων τα πιάτα πάμε, έτσι μα έδειξαν οι μεγάλες τετράποδες κυρίες του σπιτιού.
Λοιπόν μας θέλετε;
-
Mood :
τι γλυκα μωρουλια και αυτα,μακαρι να ειναι τυχερουλια
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Γλυκάκια μου
Δε μπορώ να φανταστώ πως δεν έχουν σπάσει τα τηλέφωνα γι αυτά τα υπέροχα μικρά
Είναι πραγματικά αξιολάτρευτα και πλήρως κοινωνικοποιημένα πια.
Μην απελπίζεσαι η καλή τύχη ίσως αργεί, αλλά έρχεται. Δε μπορεί τόση προσπάθεια να πάει χαμένη και να ζήσουν στο δρόμο
Θα τα δεί ο κατάλληλος άνθρωπος κι όταν ερωτευτεί το καθένα απ αυτά τότε όλοι οι ανθρωπο/γατο/κόποι σας θα δικαιωθούν πλήρως.
Εγω είμαι σίγουρη ότι θα βρούν σπιτάκι
Εύχομαι όλα νάναι τυχερά αλλά η αδυναμία μου η μεγάλη
Λατρεία σκέτη
-
Mood :
Κι όμως ο άνθρωπός τους δεν τα είδε ακόμη και πια ανησυχώ.
Είναι τόσες πολλές οι ψυχούλες που ψάχνουν σπίτι, ποια ομορφιά, ποιο να ξεχωρίσεις, σε ποιο δεν αξίζει ένα σπιτάκι;
Στο χαρακτήρα τους και την κοινωνικοποιήσή τους ελπίζω κι εγώ.
Πραγματικά, προς τους γατογονείς που ίσως διαβάζουν την ανάρτηση. Έχουν μάθει όλα τα απαραίτητα, ξεπέρασαν όλα τα "κρίσιμα" στάδια σε θέματα συμπεριφοράς, γιατί οι ενήλικες γάτες του σπιτιού ασχολήθηκαν μαζί τους. Δεν είναι απλά ότι μεγάλωσαν παρουσία ενήλικων ζώων.
Ενδεικτικά αναφέρω το κομμάτι της κλασσικής φοβίας σε δυνατούς θορύβους. Στις δικές μου γατούλες, πήρε 2 χρόνια να συνηθίσουν το πιστολάκι. Σε αυτά τα γατούλια πήρε 2 φορές, γιατί παρακολουθούσαν τις μεγάλες, που ήταν άνετες.
Και με την ηλεκτρική κάνουμε προόδους. Αυτό γιατί το ένα κορίτσι μου κάθεται μπροστά στο κλουβάκι τους όταν δουλεύει η σκούπα, κι ας τη φοβάται ακόμη και η ίδια λίγο.
Για τους θαμώνες, η Φόρεστ είναι που τα φρουρεί.
Και περιμένουν το φαγητό τους, τα κλασσικά γατουλινίστικα σκαρφαλώματα κόπηκαν πολύ πολύ νωρίς. Ομοίως με το δικό μας φαγητό. Και γι'αυτό φρόντισαν τα μεγάλα κορίτσια.
Επομένως για όσους ενδιαφέρονται για την υιοθεσία τους, ένα μόνο πράγμα μπορώ να εγγυηθώ, είναι πλάσματα καλόβολα πραγματικά.
Βλέπετε; Μεγάλωσαν υπό το άγρυπνο βλέμμα τριών θηλυκών γατών!
Ελπίζω δε,
τα χουζούρια αυτά..
και τις μακάριες αυτές φατσούλες, που μοιάζουν πράγματι να χαμογελούν (ιδέα μου λέτε; ) να τις διατηρήσουν σε όλη την υπόλοιπη ζωή τους.
Είναι τόσες πολλές οι ψυχούλες που ψάχνουν σπίτι, ποια ομορφιά, ποιο να ξεχωρίσεις, σε ποιο δεν αξίζει ένα σπιτάκι;
Στο χαρακτήρα τους και την κοινωνικοποιήσή τους ελπίζω κι εγώ.
Πραγματικά, προς τους γατογονείς που ίσως διαβάζουν την ανάρτηση. Έχουν μάθει όλα τα απαραίτητα, ξεπέρασαν όλα τα "κρίσιμα" στάδια σε θέματα συμπεριφοράς, γιατί οι ενήλικες γάτες του σπιτιού ασχολήθηκαν μαζί τους. Δεν είναι απλά ότι μεγάλωσαν παρουσία ενήλικων ζώων.
Ενδεικτικά αναφέρω το κομμάτι της κλασσικής φοβίας σε δυνατούς θορύβους. Στις δικές μου γατούλες, πήρε 2 χρόνια να συνηθίσουν το πιστολάκι. Σε αυτά τα γατούλια πήρε 2 φορές, γιατί παρακολουθούσαν τις μεγάλες, που ήταν άνετες.
Και με την ηλεκτρική κάνουμε προόδους. Αυτό γιατί το ένα κορίτσι μου κάθεται μπροστά στο κλουβάκι τους όταν δουλεύει η σκούπα, κι ας τη φοβάται ακόμη και η ίδια λίγο.
Για τους θαμώνες, η Φόρεστ είναι που τα φρουρεί.
Και περιμένουν το φαγητό τους, τα κλασσικά γατουλινίστικα σκαρφαλώματα κόπηκαν πολύ πολύ νωρίς. Ομοίως με το δικό μας φαγητό. Και γι'αυτό φρόντισαν τα μεγάλα κορίτσια.
Επομένως για όσους ενδιαφέρονται για την υιοθεσία τους, ένα μόνο πράγμα μπορώ να εγγυηθώ, είναι πλάσματα καλόβολα πραγματικά.
Ελπίζω δε,
τα χουζούρια αυτά..
και τις μακάριες αυτές φατσούλες, που μοιάζουν πράγματι να χαμογελούν (ιδέα μου λέτε; ) να τις διατηρήσουν σε όλη την υπόλοιπη ζωή τους.
-
Mood :
Χαμογελούν!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Θελει παντα το χρονο της η διαδικασια της υιοθεσιας .Μην ανησυχεις και αγχωνεσαι απο τωρα . Υπομονη και προσοχη στις επιλογες
Τα μωρα ειναι κουκλακια και προσοντουχα . Φατσες απιστευτες
Τα μωρα ειναι κουκλακια και προσοντουχα . Φατσες απιστευτες
-
Mood :
Αχ, ότι θέλει, θέλει!
Σίγουρα θα προσέξω που θα δοθούν τα μικρά μου, όμως δεν μπορώ να μη σκεφτώ το καθαρά πρακτικό κομμάτι. Πρέπει να μάθουν κι εξώ και τώρα είναι σε ηλικία που είναι ευπροσάρμοστα.
Είνα αυτό το "αν δε..τότε τι..πώς;"
Πρέπει να το δω ρεαλιστικά για το δικό τους καλό κι αυτό δυστυχώς σημαίνει ότι πρέπει να μάθουν να τα καταφέρνουν και έξω
Σίγουρα θα προσέξω που θα δοθούν τα μικρά μου, όμως δεν μπορώ να μη σκεφτώ το καθαρά πρακτικό κομμάτι. Πρέπει να μάθουν κι εξώ και τώρα είναι σε ηλικία που είναι ευπροσάρμοστα.
Είνα αυτό το "αν δε..τότε τι..πώς;"
Πρέπει να το δω ρεαλιστικά για το δικό τους καλό κι αυτό δυστυχώς σημαίνει ότι πρέπει να μάθουν να τα καταφέρνουν και έξω
-
Mood :
Υποψηφιοι γατογονεις υπέργλυκα μωράκια ψάχνουν να σας υιοθετήσουν!!
Ειναι σπανιοι χαρακτήρες και κοινωνικοποιημένα ! Σπευσατε να προλάβετε οσο διστάζετε εσεις χανετε!!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Όπως τα λες Gatoplikti! Μωρουλάκια για σπίτι!
Μα δείτε φατσούλες!
Αν και δεν φαίνεται στις φωτογραφίες της, η Ζεν τα πιο υπέροχα μουστάκια που έχω δει. Κάποια δίχρωμα, κάποια μόνο μαύρα, κάποια μόνο λευκά
Ένα γατουλάκι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ με διαφόρα!
Τρελαίνομαι να απαθανατίζω γατοχασμουρητά!
Μα δείτε φατσούλες!
Αν και δεν φαίνεται στις φωτογραφίες της, η Ζεν τα πιο υπέροχα μουστάκια που έχω δει. Κάποια δίχρωμα, κάποια μόνο μαύρα, κάποια μόνο λευκά
-
Mood :
Ακόμα δε τα βούτηξε κανείς ???
Υποψήφιοι γατογονείς Σπεύσατε,
ειναι μικρά, είναι γλυκά,είναι συλλεκτικά
ΚΑΙ ....
πλήρως κοινωνικοποιημένα
αχ.... αυτός ο μικρός μούχει κλέψει τη καρδιά
Ίδιος ο Κανελόνε μου
αχ.. να μπορούσα να τον βουτήξω ....
Αδάαααααμ ακούς ?????
-
Mood :
Στελλα επειδη σκεφτεσαι την πιθανοτητα να μην υιοθετηθουν, περισσευουμενο μπαλκονι μηπως εχεις; να το διαμορφωσεις οπως εγω το δικο μου (το μπαλκονι το πισω το εχω μετατρεψει σε γατοσπιτο και κατοικουν ανετα εκει 8 γατες!!!) και να μενουν εκει περα τα γατουνια.... μια σκεψη εκανα μπας και σας βολεψει..
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
Stella M. έγραψε:Κι όμως ο άνθρωπός τους δεν τα είδε ακόμη και πια ανησυχώ.
Ελπίζω δε,
τα χουζούρια αυτά..
Stella M. έγραψε:Όπως τα λες Gatoplikti! Μωρουλάκια για σπίτι!
Μα δείτε φατσούλες!
Me πεθανες πρωινιάτικο
Αποφευγω να μπαινω στο θεματακι τους επειδη εγω δεν θα μπορουσα να τα δωσω και στεναχωριεμαι που δεν μπορεις να τα κρατησεις . Παρ όλα αυτα όμως , ευχομαι να πανε ολα οπως τα θελεις για τα μωρακια σου
Δεν ειναι ιδεα σου , χαμογελάνε ...
Το γατοχασμουρητο .... δεν τα πετυχαινω με τιποτα ,
Εχει δικιο η Δαφνη , δεν υπαρχει καποιο μπαλκονακι να τα περιορισεις εκει ?? Οσο να πεις το κατω είναι κάτω , κι αφου τα πανε καλα με τα κοριτσια σου ... λέω , μηπως να μενανε σε εσενα ?
Ετσι κι αλλιως μεχρι να υιοθετηθουν και αν υιοθετηθουν το μονο προβλημα είναι ο χωρος αν έχω αντιληφθει σωστα , επειδη βλεπω οτι βαζεις βαθειά το χέρι στην τσέπη για τα αδεσποτάκια σου .
Να ξερεις ομως οτι οσο περισσότερα γατιά υπαρχουν μέσα στο σπίτι τοσο ησυχια υπαρχει
Ειτε επειδή ασχολειται το ενα με το αλλο , είτε επειδη ραχατεύουν , είτε επειδή κοιμουνται αγκαλια , καθαριζει το ενα το αλλο κλπ κλπ κλπ
dagger- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Δάφνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 16 και τέλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : όλες τις εποχές .... με μια αδυναμία στον χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τώρα πια κανένα ...έκλεισα σαν γατομάνα
Motto : follow your dream
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2015
Mood :
Αχ, βρε κορίτσια, να ξέρατε πόσες φορές το ζύγισα το ενδεχόμενο, αν δεν υιοθετηθούν να μείνουν εδώ.
Δεν γίνεται. Πάντα δυστυχώς σε αυτό καταλήγω, όσο κι αν με στενοχωρεί.
Θα σας γράψω αναλυτικά τις σκέψεις μου στο ποστ των κοριτσιών. Θα ήθελα να υπάρχουν εκεί, αφού κακά τα ψέμματα μέχρι στιγμής μεγάλωσαν σαν μέλη της οικογένειας τα μωρούλια.
Ζόρικη απόφαση.
Παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε ούτε ένα τηλέφωνο, συνεχίζουμε να διαφημίζουμε την ομορφιά τους, με την ελπίδα πως απλά δεν τα είδε ακόμη ο κατάλληλος άνθρωπος.
Το Ζενάκι μας, εξελίσσεται σε νεαρά εκδοχή της Φουσκίτσας. Κορίτσι γουργουριστό, ψόφιο για αγκαλίτσες.
Και το χαμογελαστό κορίτσι μας η Έρη!
Ατελείωτες πόζες, πάντα στήνεται για φωτογράφιση, μοντέλο σωστό.
Αγκαλίτσες με τον αδερφό Φανούλη
Χουζούρια & ατελειώτα γουργουρητά
Πλάσματα υπέροχα, μοιράζουν αγάπη και χαρά!
Δεν γίνεται. Πάντα δυστυχώς σε αυτό καταλήγω, όσο κι αν με στενοχωρεί.
Θα σας γράψω αναλυτικά τις σκέψεις μου στο ποστ των κοριτσιών. Θα ήθελα να υπάρχουν εκεί, αφού κακά τα ψέμματα μέχρι στιγμής μεγάλωσαν σαν μέλη της οικογένειας τα μωρούλια.
Ζόρικη απόφαση.
Παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε ούτε ένα τηλέφωνο, συνεχίζουμε να διαφημίζουμε την ομορφιά τους, με την ελπίδα πως απλά δεν τα είδε ακόμη ο κατάλληλος άνθρωπος.
Το Ζενάκι μας, εξελίσσεται σε νεαρά εκδοχή της Φουσκίτσας. Κορίτσι γουργουριστό, ψόφιο για αγκαλίτσες.
Και το χαμογελαστό κορίτσι μας η Έρη!
Ατελείωτες πόζες, πάντα στήνεται για φωτογράφιση, μοντέλο σωστό.
Αγκαλίτσες με τον αδερφό Φανούλη
Χουζούρια & ατελειώτα γουργουρητά
Πλάσματα υπέροχα, μοιράζουν αγάπη και χαρά!
-
Mood :
Ευχομαι να εχετε τα καλυτερα
νεα .Να πανε ολα καλα
νεα .Να πανε ολα καλα
-
Mood :
Στελλα αφισακια στα κτηνιατρεια και στη γειτονια εβαλες;; εγω εδω μεχρι και στο σουπερμαρκετ βλεπω αγγελιες... και χρυση ευκαιρια ipet getpet ολα τα καλυψες;;;
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Mood :
Και Αγγελιοπολις .Εγω ειχα βαλει ,διοτι η συγκεκριμενη απευθυνεται σε ολη την Ελλαδα
-
Mood :
Μόνο το Αγγελιόπολις δεν ήξερα και είπα στον αδερφό μου να φτιάξει και στο facebook.
Αφισάκια κτλ έφτιαξα, όμως τίποτα ακόμη.
Αύριο θα κάνουμε την πρώτη μας βόλτα κάτω.
Σήμερα εμβολιαστήκαμε και πήραμε τα εύσημα από το γιατρό και για το βάρος μας, αλλά και για τη συμπεριφορά μας, παρακαλώ!
Ανανεώνουμε όμως το υλικό μας, συνεχίζουμε την αναζήτηση σπιτιού ακάθεκτοι.
Αγορίνι, γουργουρομηχανή
Και κοριτσάρες από τις λίγες!
Αφισάκια κτλ έφτιαξα, όμως τίποτα ακόμη.
Αύριο θα κάνουμε την πρώτη μας βόλτα κάτω.
Σήμερα εμβολιαστήκαμε και πήραμε τα εύσημα από το γιατρό και για το βάρος μας, αλλά και για τη συμπεριφορά μας, παρακαλώ!
Ανανεώνουμε όμως το υλικό μας, συνεχίζουμε την αναζήτηση σπιτιού ακάθεκτοι.
Αγορίνι, γουργουρομηχανή
Και κοριτσάρες από τις λίγες!
-
Mood :
Ψυχουλινια μου ομορφα! μακαρι το καλυτε ρο σπιτακι να σας τυχει
-
Mood :
Στελλιτσα μου δε δοκιμαζεις το μπαλκονι; αν το διαμορφωσεις καταλληλως μια χαρα θα βολευτουν εκει τα μωρουλινια και θα ειστε και μαζι και χωρια. Το εχω εφαρμοσει με τεραστια επιτυχια!!! κι ετσι εχω εννεα γατες καλοφροντισμενες που ενω θα μπορουσαν να την κοπανησουν δεν πανε πουθενα!!! μονο οταν χασαμε το Σταχτη ο κολλητος του κατεβηκε κατω και νιαουριζε σε ενδειξη μεγαλης διαμαρτυριας!!! τους εχω αμμολεκανες και σπιτακια και ετσι ουτε κι εμεις στο σπιτι ζοριζομαστε (γιατι εχουμε και δυο σκυλια και δυο ακομα γατες) και αυτα δεν εχουν καταληξει στο δρομο... εχουν κανει μια γατοαποικια εξαιρετικη εκει περα!!! να φανταστεις οταν επεστρεψε ο Συλβεστρος απο νοσηλεια και ειπα να τον κρατησω στο δωματιο για λιγες μερες χαλασε τον κοσμο για να παει στο μπαλκονι του!!!! τοσο το αισθανεται σπιτι του που ουτε στο δωματιο διπλα δεν καθοταν!!!
-
Mood :
Αχ.... μωρέ …
αυτά τα ζουζουνάκια είναι για σπίτι
Για κουβέρτες, αγκαλιές, μαξιλάρες κι όλα τα σχετικά για να ζήσουν σαν πριγκιπόπουλα
Καταλαβαίνω βέβαια το πρόβλημα χώρου και τα υπόλοιπα αλλά μην απελπίζεσαι ακόμα είναι μικρούλια
αποκλείεται να μη τα ζητήσει κανένας. Εγω πιστεύω ότι Απλά δε τάχει δεί ο κατάλληλος
υγ. αχ..... το πορτοκαλούδι,
η αδυναμία μου
αυτά τα ζουζουνάκια είναι για σπίτι
Για κουβέρτες, αγκαλιές, μαξιλάρες κι όλα τα σχετικά για να ζήσουν σαν πριγκιπόπουλα
Καταλαβαίνω βέβαια το πρόβλημα χώρου και τα υπόλοιπα αλλά μην απελπίζεσαι ακόμα είναι μικρούλια
αποκλείεται να μη τα ζητήσει κανένας. Εγω πιστεύω ότι Απλά δε τάχει δεί ο κατάλληλος
υγ. αχ..... το πορτοκαλούδι,
η αδυναμία μου
-
Mood :
Λοιπόν όλοι μαζί θετική σκέψη, περιμένουν τον κάποιο που ακόμη δεν τα έχει δει.Τέτοια παιδιά και με τρόπους?Σύντομα θα βρουν το καλύτερο!
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
Μην απογοητευεσαι .Θελει χρονο και επιμονη .Σιγουρα κατι θα βρεθει .Ανανεωνε διαρκως τις αγγελιες σου . Οταν ερχονται καινουριες επικαλυπτουν τις παλιες ,οποτε πρεπει να τις ξαναστελνεις
-
Mood :
Με πλήρως διαμορφωμένο χαρακτήρα πια, υπέροχο χαρακτήρα τολμώ να πω, τα μωρούλια συνεχίζουν να αναζητούν γατογονείς και αποφάσισαν να παρουσιάσουν τα προσόντα τους!
Είμαι η Ζεν και τρέχω, παίζω φωτογραφίζομαι όπως όλα τα γατάκια.
Ξέρετε όμως τι μου αρέσει περισσότερο από όλα; Μου αρέσει να κάθομαι αγκαλιά και να κοιτάζω τους ανθρώπους στα μάτια! Μου αρέσει τόσο πολύ που γουργουρίζω δυνατά κι οι άνθρωποι λιώνουν μαζί μου! Και τους βλέπω κι εγώ που γίνονται αλοιφή και τους χαϊδεύω απαλά με το πατουσάκι μου. Εννοείται πως τα νύχια μου τα ελέγχω τέλεια, για ποια με περάσατε;!
Έκανα και το εμβόλιό μου κι ο γιατρός είπε πως μου ταιριάζει το όνομά μου, γιατί είμαι μια καλόβολη κυρία!
Λοιπόν ποιος θέλει γατοχαδάκια στα μάγουλα και δυνατά γουργουρητά;
Είμαι η Έρη κι όλοι μου λένε ότι είμαι πανέξυπνη! Σιγά το πράγμα, απλά τους παρακολουθώ που μιλάνε και μαθαίνω.
Τρελαίνομαι να παίζω, έχει τόσα πολλά παιχνίδια το σπίτι! Λαστιχάκια, καπάκια, στιλό και κάλτσες, φτερά και κουδουνάκια..για μένα δεν έχει διαφορά, μ'αρέσει να παίζω ατελείωτα! Ένας λόγος μόνο υπάρχει για να σταματήσω να παίζω..μια αγκαλιά! Τι νομίζατε, το φαγητό; Ούτε με νοιάζει, αυτά είναι για τα λιχουδόγατα, εγώ θέλω παιχνίδι κι αγκαλιά.
Κι όταν τη βρω την αγκαλιά, μη νομίζετε πως γουργουρίζει μόνο η αδερφή μου που το παινεύεται! Κι εγώ γουργουρίζω ακόμη πιο δυνατά και ξέρετε κάτι; Εγώ κάνω και πατούσια!
Αγκαλίτσες και παιχνίδια κανείς;
Κι εγώ είμαι ο Φανούλης ο γουργουριστής, έτσι με λένε! Ξέρετε έχω και τεράστια υπομονή γιατί μεγάλωσα με τις δυο τρελές αδερφές μου και τις 3 μεγάλες κυρίες του σπιτιού..αυτές με τις φουντωτές κοιλίτσες. Εγώ περίμενα κι αυτές με αγνοούσαν, οι αδερφές μου μου έπαιρναν τα παιχνίδια, μέχρι που κατάφερα και πήδηξα στο ράφι που πάνε οι μεγάλες και τους έδειξα ότι είμαι ο άντρας του σπιτιού! Από τότε με σέβονται κι εμένα, όμως ακόμη που και που πρέπει να δείχνω κατανόηση στα κορίτσια αν δεν έχουν τα κέφια τους (όμως..μη το πείτε πουθενά, είμαι ο μόνος που πήρε ένα φιλάκι από τη μια τη μεγάλη μια φορά..τυχαίο δεν νομίζω! Οι αδερφές μου θα σκάσουν αν το μάθουν!)..Πφφφ
Παρόλα αυτά εγώ γουργουρίζω και περιμένω τους ανθρώοους στην πόρτα, κύριος σωστός και τους ακολουθώ μέχρι να με πάρουν μια αγκαλιά. Νομίζω ότι τους αρέσει! Και τότε, τι άλλο γουργουρίζω πάλι και γουργουρίζω αν έχω ώρα να τους δω και γουργουρίζω όταν σβήνουν το φως να κοιμηθούμε ε και εννοείται πως γουργουρίζω όταν τρώω, μα είναι τόσο νόστιμα όλα! Έτσι λοιπόν είμαι ο μόνος με δυο ονόματα και Φάνης και γουργουριστής. Κανένας στη σειρά για συνεδρεία γουργουρητού; Είμαι και ο πρώτος!
Έτσι τα μωρά μας, ακόμη ψάχνουν τον άνθρωπό τους. Ανανεώνω αγγελίες, στενεύουν τα περιθωριά μας γενικά, ελπίζουμε ακόμη!
Και το λινκ μας στο facebook
https://www.facebook.com/DaBestaBoy/posts/10214022491309352
Επίσης ευχαριστούμε την f.m123 για το υπέροχο, και σαφώς πιο εντυπωσιακό από το αρχικό μας, αφισάκι που μας έφτιαξε!
Εεεεε;
Είμαι η Ζεν και τρέχω, παίζω φωτογραφίζομαι όπως όλα τα γατάκια.
Ξέρετε όμως τι μου αρέσει περισσότερο από όλα; Μου αρέσει να κάθομαι αγκαλιά και να κοιτάζω τους ανθρώπους στα μάτια! Μου αρέσει τόσο πολύ που γουργουρίζω δυνατά κι οι άνθρωποι λιώνουν μαζί μου! Και τους βλέπω κι εγώ που γίνονται αλοιφή και τους χαϊδεύω απαλά με το πατουσάκι μου. Εννοείται πως τα νύχια μου τα ελέγχω τέλεια, για ποια με περάσατε;!
Έκανα και το εμβόλιό μου κι ο γιατρός είπε πως μου ταιριάζει το όνομά μου, γιατί είμαι μια καλόβολη κυρία!
Λοιπόν ποιος θέλει γατοχαδάκια στα μάγουλα και δυνατά γουργουρητά;
Είμαι η Έρη κι όλοι μου λένε ότι είμαι πανέξυπνη! Σιγά το πράγμα, απλά τους παρακολουθώ που μιλάνε και μαθαίνω.
Τρελαίνομαι να παίζω, έχει τόσα πολλά παιχνίδια το σπίτι! Λαστιχάκια, καπάκια, στιλό και κάλτσες, φτερά και κουδουνάκια..για μένα δεν έχει διαφορά, μ'αρέσει να παίζω ατελείωτα! Ένας λόγος μόνο υπάρχει για να σταματήσω να παίζω..μια αγκαλιά! Τι νομίζατε, το φαγητό; Ούτε με νοιάζει, αυτά είναι για τα λιχουδόγατα, εγώ θέλω παιχνίδι κι αγκαλιά.
Κι όταν τη βρω την αγκαλιά, μη νομίζετε πως γουργουρίζει μόνο η αδερφή μου που το παινεύεται! Κι εγώ γουργουρίζω ακόμη πιο δυνατά και ξέρετε κάτι; Εγώ κάνω και πατούσια!
Αγκαλίτσες και παιχνίδια κανείς;
Κι εγώ είμαι ο Φανούλης ο γουργουριστής, έτσι με λένε! Ξέρετε έχω και τεράστια υπομονή γιατί μεγάλωσα με τις δυο τρελές αδερφές μου και τις 3 μεγάλες κυρίες του σπιτιού..αυτές με τις φουντωτές κοιλίτσες. Εγώ περίμενα κι αυτές με αγνοούσαν, οι αδερφές μου μου έπαιρναν τα παιχνίδια, μέχρι που κατάφερα και πήδηξα στο ράφι που πάνε οι μεγάλες και τους έδειξα ότι είμαι ο άντρας του σπιτιού! Από τότε με σέβονται κι εμένα, όμως ακόμη που και που πρέπει να δείχνω κατανόηση στα κορίτσια αν δεν έχουν τα κέφια τους (όμως..μη το πείτε πουθενά, είμαι ο μόνος που πήρε ένα φιλάκι από τη μια τη μεγάλη μια φορά..τυχαίο δεν νομίζω! Οι αδερφές μου θα σκάσουν αν το μάθουν!)..Πφφφ
Παρόλα αυτά εγώ γουργουρίζω και περιμένω τους ανθρώοους στην πόρτα, κύριος σωστός και τους ακολουθώ μέχρι να με πάρουν μια αγκαλιά. Νομίζω ότι τους αρέσει! Και τότε, τι άλλο γουργουρίζω πάλι και γουργουρίζω αν έχω ώρα να τους δω και γουργουρίζω όταν σβήνουν το φως να κοιμηθούμε ε και εννοείται πως γουργουρίζω όταν τρώω, μα είναι τόσο νόστιμα όλα! Έτσι λοιπόν είμαι ο μόνος με δυο ονόματα και Φάνης και γουργουριστής. Κανένας στη σειρά για συνεδρεία γουργουρητού; Είμαι και ο πρώτος!
Έτσι τα μωρά μας, ακόμη ψάχνουν τον άνθρωπό τους. Ανανεώνω αγγελίες, στενεύουν τα περιθωριά μας γενικά, ελπίζουμε ακόμη!
- Σπόιλερ:
- Μας ζήτησαν για να κυνηγάμε ποντίκια σε μια αποθήκη, σε μια περιοχή με πολλά σκυλιά και ίχνος γάτας, γιατί ρίχνουν συνέχεια φόλες λέει..Ήμαρτον πια
Και το λινκ μας στο facebook
https://www.facebook.com/DaBestaBoy/posts/10214022491309352
Επίσης ευχαριστούμε την f.m123 για το υπέροχο, και σαφώς πιο εντυπωσιακό από το αρχικό μας, αφισάκι που μας έφτιαξε!
Εεεεε;
-
Mood :
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Ο Misha & Ρένια ψάχνουν (ακόμα) τον άνθρωπό τους...
» Γατοκουλουράκια ενός μήνα ψάχνουν τους ανθρώπους τους
» Χιονονιφάδες καλοκαιρινές, με λίγη δόση από αλμύρα ζητούν τον Άνθρωπο τους! Υιοθετήθηκαν!!!
» Oι μικρές μας Θεές ψάχνουν για τον θρόνο τους
» Τρία γλυκούτσικα φατσάκια ψάχνουν την δική τους οικογένεια!(Τα δύο βρήκαν σπιτάκι!)
» Γατοκουλουράκια ενός μήνα ψάχνουν τους ανθρώπους τους
» Χιονονιφάδες καλοκαιρινές, με λίγη δόση από αλμύρα ζητούν τον Άνθρωπο τους! Υιοθετήθηκαν!!!
» Oι μικρές μας Θεές ψάχνουν για τον θρόνο τους
» Τρία γλυκούτσικα φατσάκια ψάχνουν την δική τους οικογένεια!(Τα δύο βρήκαν σπιτάκι!)
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios