Γλυκύτατα μωρούλια ψάχνουν τον άνθρωπό τους
+8
psipsa
Leviathan
LAROGATA
belezza
ZIZIKOS
Gatoplikti
Lina
Stella M.
12 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 4 από 4
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Γλυκύτατα μωρούλια ψάχνουν τον άνθρωπό τους
Μπραβο βρε Στελλα μου ,με το καλο .Ευχομαι και στα υπολοιπα να βρεθει κατι εξ ισου καλο .
Ειναι πολυ σημαντικη η πρωτη επαφη.Εγω τσεκαρα τους υποψηφιους ,οταν ερχοταν σπιτι, βλεποντας πως τους αντιμετωπιζαν τα μπομπινελια.
Ειναι πολυ σημαντικη η πρωτη επαφη.Εγω τσεκαρα τους υποψηφιους ,οταν ερχοταν σπιτι, βλεποντας πως τους αντιμετωπιζαν τα μπομπινελια.
belezza- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καταχειμωνο στην εξοχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιο κανει τουμπιτσες και χαρουλες
Motto : οτι τελειωνει δινει τη θεση του σ αυτο που πρεπει να ερθει
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/02/2016
Mood :
Ναι κι εγώ εμπιστεύομαι πάρα πολύ τα ένστικτά τους!
Η κοπέλα μου ενέπνευσε εξαρχής εμπιστοσύνη, ενδιαφέρθηκε για τη Ζεν από νωρίς και βόλεψε που είναι από Θεσσαλονίκη κι έτσι ήπιαμε σήμερα καφέ και γνωριστήκαμε κι από κοντά.
Τα έχει όλα ήδη έτοιμα στο σπίτι της, φαγητό κι αμμολεκάνη στημένα και περιμένουν το Ζενάκι να γίνει η γατοκυρία του σπιτιού!
Η κοπέλα μου ενέπνευσε εξαρχής εμπιστοσύνη, ενδιαφέρθηκε για τη Ζεν από νωρίς και βόλεψε που είναι από Θεσσαλονίκη κι έτσι ήπιαμε σήμερα καφέ και γνωριστήκαμε κι από κοντά.
Τα έχει όλα ήδη έτοιμα στο σπίτι της, φαγητό κι αμμολεκάνη στημένα και περιμένουν το Ζενάκι να γίνει η γατοκυρία του σπιτιού!
Stella M.- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κάποτε μου άρεζε η βροχή, τώρα σκέφτομαι τα ζουζουνάκια που γυρνάνε έξω..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Αρουλίνη που βρήκα σκαρφαλωμένο σε ένα δέντρο στη βροχή και τον έδωσα για υιοθεσία..Οι νέοι γατογονείς όμως τον λατρεύουν!
Motto : Αύριο είναι μια καινούργια μέρα
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/01/2017
Mood :
-
Mood :
Τι όμορφα νέα!
Καλή επιτυχία και με τη στείρωση, να πάνε όλα καλά και να απολαύσει όμορφες στιγμές στο καινούριο της σπιτάκι!
Καλή επιτυχία και με τη στείρωση, να πάνε όλα καλά και να απολαύσει όμορφες στιγμές στο καινούριο της σπιτάκι!
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
Τέλεια νέα !!!!!!!
Πόσο χαίρομαι !!!
Τα ζώα κοινωνικά ή μη έχουν ένστικτο τελικά κι αυτό στο απέδειξαν και οι δικές σου οι κοκκόνες όχι μόνο το Ζενάκι
Καλή επιτυχία με την στείρωση και νάχει μια υπέργλυκη ζωή όπως μέχρι τώρα
Εννοείται ότι περιμένουμε και τις νέες φωτο πριν την αναχώρησή της.
Μάλλον η μαμά της δεν πολυμπαίνει στο φόρουμ και θέλουμε να τη καμαρώσουμε πριν φύγει για το νέο της σπιτάκι
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Καλη επιτυχια.με τη στειρωση του κοριτσιου και.γρηγορα αγκαλια με τη νεα της μαμα ο
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Ευχαριστούμε πολύ!
Η αλήθεια τελικά είναι πως όσο περισσότερο εμπλέκεσαι με ένα γατούδι, τόσο πιο αγχωτική είναι η διαδικασία της στείρωσης
Ανυπομονώ να κάνουμε χαδάκια αύριο που θα ξυπνήσει μετά την επέμβασή της.
Εννοείται θα κάνουμε φωτογράφηση, αφιερωμένη εξαιρετικά στην κοριτσάρα μας τη στρουμπουλή, πριν αλλά και αφού τη χαιρετήσουμε, μη νομίζετε!
Τα άλλα δυο μωρούλια μας τα ζήτησαν ξανά σήμερα..."για τα ποντίκια στο χωριό"
Δέχομαι ότι ένα γατάκι αυλής που θα είναι φροντισμένο κτλ, είναι καλύτερα από το δρόμο, αλλά πραγματικά μου ήρθε να της πω "Δε τα βλέπεις μαρή που είναι στα πούπουλα, αυτά βρήκες να ζητήσεις για τα ποντίκια;"
Πφφφ, δεν ξέρω τι θα γίνει με αυτή την περίπτωσή μας!
Καλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δε μένουν καν στο χωριό. Θεσσαλονίκη μένουν και θα τα πήγαιναν στην αυλή στο χωριό..άμαθα γατιά, να τα παρατήσεις σε μια αυλή
Η αλήθεια τελικά είναι πως όσο περισσότερο εμπλέκεσαι με ένα γατούδι, τόσο πιο αγχωτική είναι η διαδικασία της στείρωσης
Ανυπομονώ να κάνουμε χαδάκια αύριο που θα ξυπνήσει μετά την επέμβασή της.
Εννοείται θα κάνουμε φωτογράφηση, αφιερωμένη εξαιρετικά στην κοριτσάρα μας τη στρουμπουλή, πριν αλλά και αφού τη χαιρετήσουμε, μη νομίζετε!
Τα άλλα δυο μωρούλια μας τα ζήτησαν ξανά σήμερα..."για τα ποντίκια στο χωριό"
Δέχομαι ότι ένα γατάκι αυλής που θα είναι φροντισμένο κτλ, είναι καλύτερα από το δρόμο, αλλά πραγματικά μου ήρθε να της πω "Δε τα βλέπεις μαρή που είναι στα πούπουλα, αυτά βρήκες να ζητήσεις για τα ποντίκια;"
Πφφφ, δεν ξέρω τι θα γίνει με αυτή την περίπτωσή μας!
Καλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δε μένουν καν στο χωριό. Θεσσαλονίκη μένουν και θα τα πήγαιναν στην αυλή στο χωριό..άμαθα γατιά, να τα παρατήσεις σε μια αυλή
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κάποτε μου άρεζε η βροχή, τώρα σκέφτομαι τα ζουζουνάκια που γυρνάνε έξω..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Αρουλίνη που βρήκα σκαρφαλωμένο σε ένα δέντρο στη βροχή και τον έδωσα για υιοθεσία..Οι νέοι γατογονείς όμως τον λατρεύουν!
Mood :
Το Ζενούδι μας από την Παρασκευή βρίσκεται στην αγκαλιά της γατομαμάς της!
21 Μαρτίου βράδυ τη βρήκα, την είχαν αποχωρίσει από τη μανούλα της, 21 Σεπτεμβρίου παραδόθηκε στη παντοτινή της γατομαμά..
6 μήνες μαζί, αισθητή η απουσία της, μα και χαρούμενα συναισθήματα, αφού το Ζενάκι βρήκε τον άνθρωπό της και θα γίνει η γατοκυρία ενός σπιτιού
Θα ακολουθήσουν φωτογραφίες!
Πάντως το κορίτσι μόλις έφτασε στο καινούργιο σπίτι βγήκε άρχισε να κάνει βαρελάκια, όπως μου έστειλε η νέα μαμά σε βίντεο ενώ κοιμούνται ήδη παρεούλα!
Περιμένουμε το επόμενο σαββατοκύριακο το Φανούλη & την Έρη επίσκεψη. Έχω αγωνία!
Στειρώθηκε κι η μικρή σταλίτσα η Έρη. Ο αδερφός της ήταν δίπλα της με φροντίδα και αγάπη. Τόσο συγκινητικά δεμένα!
Ελπίζω τα δικά μου κορίτσια να δείξουν την ίδια καλή διάθεση που είχαν ιδίως με την Έρη, για να δούμε...
21 Μαρτίου βράδυ τη βρήκα, την είχαν αποχωρίσει από τη μανούλα της, 21 Σεπτεμβρίου παραδόθηκε στη παντοτινή της γατομαμά..
6 μήνες μαζί, αισθητή η απουσία της, μα και χαρούμενα συναισθήματα, αφού το Ζενάκι βρήκε τον άνθρωπό της και θα γίνει η γατοκυρία ενός σπιτιού
Θα ακολουθήσουν φωτογραφίες!
Πάντως το κορίτσι μόλις έφτασε στο καινούργιο σπίτι βγήκε άρχισε να κάνει βαρελάκια, όπως μου έστειλε η νέα μαμά σε βίντεο ενώ κοιμούνται ήδη παρεούλα!
Περιμένουμε το επόμενο σαββατοκύριακο το Φανούλη & την Έρη επίσκεψη. Έχω αγωνία!
Στειρώθηκε κι η μικρή σταλίτσα η Έρη. Ο αδερφός της ήταν δίπλα της με φροντίδα και αγάπη. Τόσο συγκινητικά δεμένα!
Ελπίζω τα δικά μου κορίτσια να δείξουν την ίδια καλή διάθεση που είχαν ιδίως με την Έρη, για να δούμε...
-
Mood :
Πολυ χαρηκα για τη μικρη Ζεν. Παντα ομως υπαρχει η δυσκολια του αποχωρισμου .Εγω την βιωσα ως εντονη απουσια με ολα .Γραψε μας περισσοτερα για τη μεταφορα .Ειχε αντιδρασεις ή οχι?
Ευχομαι τα καλυτερα στο κοριτσακι και συντομα να εχουμε φωτογραφιες της
Ευχομαι τα καλυτερα στο κοριτσακι και συντομα να εχουμε φωτογραφιες της
-
Mood :
Ουφ ολ'αυτά τα ανάκατα συναισθήματα που νιώθουμε όλοι όταν τα αγαπημένα μας φεύγουν για μια νέα αγκαλιά.Να έχει μια όμορφη ζωούλα το Ζενάκι, ναι Στέλλα γράψε μας πώς έφτασε στον τελικό προορισμό και βέβαια αναμένουμε φωτογραφίες από το νέο της σπιτάκι!!!!
-
Mood :
Χαιρομαι που το Ζενακι βρηκε καλ'η οικογενεια
Γενικα οταν μια υιοθεσια πηγαινει καλα , τι συναισθημα ανακουφισης ειναι αυτο.
Σου παιρνει την λυπη και ξερεις πως οτι εγινε ηταν για καλο.
Να εχει μαι υπεροχη ζωη γεματη αγκαλιες και χαδια
Γενικα οταν μια υιοθεσια πηγαινει καλα , τι συναισθημα ανακουφισης ειναι αυτο.
Σου παιρνει την λυπη και ξερεις πως οτι εγινε ηταν για καλο.
Να εχει μαι υπεροχη ζωη γεματη αγκαλιες και χαδια
dagger- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Δάφνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 16 και τέλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : όλες τις εποχές .... με μια αδυναμία στον χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τώρα πια κανένα ...έκλεισα σαν γατομάνα
Motto : follow your dream
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2015
Mood :
Εύχομαι στη μικρούλα σου να έχει μια υπέροχη ζωή και νάναι πάντα τυχερή και υγιής.
Γλυκόπικρο το συναίσθημα αλλά τόσο μεγάλη χαρά που το μεγάλωσες και βρήκε το δικό του σπίτι
Καλή ζωούλα και περιμένουμε φωτο ε ????
Γλυκόπικρο το συναίσθημα αλλά τόσο μεγάλη χαρά που το μεγάλωσες και βρήκε το δικό του σπίτι
Καλή ζωούλα και περιμένουμε φωτο ε ????
-
Mood :
Να γράψω και τα δικά μας ευχάριστα, αν και είχαν αρχίσει να διαφαίνονται νωρίτερα οι εξελίξεις μας, ας το κάνω κι επίσημο
Υιοθετήθηκαν!!!!
Το Ζενούδι έφτασε στο σπίτι της στην Ελβετία το ξημέρωμα. Ήταν κυρία σε όλο το ταξίδι και παρά την ταλαιπωρία γουργούριζε μόλις έφτασε στο σπίτι της.
Παραμένει απόλυτα ανθρωποκεντρική και κοινωνική, όπως πληροφορήθηκα από τη γατομαμά της όσες μέρες είναι μαζί.
Ε και τα άλλα δυο...Φανούλης κι Έρη...
Έγιναν ανιψάκια μου Των κοριτσιών μου τα ξαδέρφια.
Βρήκαν το γατομπαμπά τους στο πρόσωπο του δικού μου αδερφού.
Μας ήρθαν επίσκεψη χθες, πέρασαν το μεγάλο crash test, δηλαδή το πως θα αντιδράσουν τα κορίτσια μου καθώς μόνιμα μένουν στην Ξάνθη, μα θα βρίσκονται περιστασιακά.
Η επανασύνδεση πήγε ανέλπιστα καλά, όχι τέλεια, μα πολύ πολύ καλύτερα απ'ότι περίμενα.
Ο αδερφός δεν είναι πλέον άγατος και τα μωρούλια έχουν μπαμπά & θεία που τα λατρεύουν, πρακτικά 2 σπίτια με την προίκα τους να τα περιμένει οποιαδήποτε ώρα και 3 ξαδέρφες δεκτικές, έτοιμες να επιβάλλουν την τάξη και να δείξουν τους κανόνες του σπιτιού μεν, μα και να παίξουν μαζί τους!
Ο μόνος όρος που έθεσαν είναι να μην κοιμούνται τα μωρά με τη δική τους μαμά, θέλουν αποκλειστικότητα κι όλα καλά!
Άλλα 3 γατάκια αυτού του κόσμου σπιτωμένα λοιπόν. Όλες μας τις θετικές σκέψεις στα πλάσματα που ψάχνουν!!!
Πάντα υπάρχει ελπίδα!
Υιοθετήθηκαν!!!!
Το Ζενούδι έφτασε στο σπίτι της στην Ελβετία το ξημέρωμα. Ήταν κυρία σε όλο το ταξίδι και παρά την ταλαιπωρία γουργούριζε μόλις έφτασε στο σπίτι της.
Παραμένει απόλυτα ανθρωποκεντρική και κοινωνική, όπως πληροφορήθηκα από τη γατομαμά της όσες μέρες είναι μαζί.
Ε και τα άλλα δυο...Φανούλης κι Έρη...
Έγιναν ανιψάκια μου Των κοριτσιών μου τα ξαδέρφια.
Βρήκαν το γατομπαμπά τους στο πρόσωπο του δικού μου αδερφού.
Μας ήρθαν επίσκεψη χθες, πέρασαν το μεγάλο crash test, δηλαδή το πως θα αντιδράσουν τα κορίτσια μου καθώς μόνιμα μένουν στην Ξάνθη, μα θα βρίσκονται περιστασιακά.
Η επανασύνδεση πήγε ανέλπιστα καλά, όχι τέλεια, μα πολύ πολύ καλύτερα απ'ότι περίμενα.
Ο αδερφός δεν είναι πλέον άγατος και τα μωρούλια έχουν μπαμπά & θεία που τα λατρεύουν, πρακτικά 2 σπίτια με την προίκα τους να τα περιμένει οποιαδήποτε ώρα και 3 ξαδέρφες δεκτικές, έτοιμες να επιβάλλουν την τάξη και να δείξουν τους κανόνες του σπιτιού μεν, μα και να παίξουν μαζί τους!
Ο μόνος όρος που έθεσαν είναι να μην κοιμούνται τα μωρά με τη δική τους μαμά, θέλουν αποκλειστικότητα κι όλα καλά!
Άλλα 3 γατάκια αυτού του κόσμου σπιτωμένα λοιπόν. Όλες μας τις θετικές σκέψεις στα πλάσματα που ψάχνουν!!!
Πάντα υπάρχει ελπίδα!
-
Mood :
Ποσο χαιρομαι Στελλα μου με τετοια νεα . Μπραβο στην Ελβετιδα δεσποινιδα πλεον που εδειξε τοσο καλη συμπεριφορα.Στο αεροπλανο δεν αντεδρασε ? μπραβοοοο! Να εβαζα εγω το νιαουρελο αλλα και τον μπακαρα τοσες ωρες ταξιδι? Α! θα ειχαμε αναγκαστικη προσγειωση
Επισης μπραβο στον αδελφο σου ,που κρατησε τα μωρακια .Ετσι τωρα δε θα χεις την αγωνια της σωστης ή λαθος υιοθεσιας. Θα ειναι μεσα στην ιδια οικογενεια ,ενω τα ιδια δε θα εχουν να περασουν το στρες της προσαρμογης
-
Mood :
Τι όμορφα νέα, τέλεια!
Μπράβο στον αδερφούλη που πήρε αυτή την απόφαση, τέτοια λουκουμάκια πώς να μην σε κερδίσουν.
Καλή ζωούλα και στο Ζενάκι, κορίτσι από σπίτι, να μαθαίνουμε πάντα τα καλά της νέα!!!!!
Μπράβο στον αδερφούλη που πήρε αυτή την απόφαση, τέτοια λουκουμάκια πώς να μην σε κερδίσουν.
Καλή ζωούλα και στο Ζενάκι, κορίτσι από σπίτι, να μαθαίνουμε πάντα τα καλά της νέα!!!!!
-
Mood :
Ουάοουυυυυυ !!!!
Τι υπέροχα νέα
Ο αδελφός αποφάσισε να γίνει γατομπαμπάς των υπεροχων μωρουδίων
Τι πιο τέλειο.
Θα έχουν μια υπέροχη ζωή μαζί, θεία και ξαδελφούλες και τα πάντα εις διπλούν
Να τα χαίρεστε και να σας/του ζήσουν και επίσημα
υγ. φωτος απ το Ζενάκι plsss.. αναμένουμε
-
Mood :
Μα τι υπεροχα νεα,η ιστορια των γατομωρων μας εκλεισε με τον καλυτερο τροπο.Να εχουν ολα τους μια υπεροχη ζωη και η ελβετιδα δεσποινις και τα γατοανιψακια σου
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
και τον βρήκαν! Υιοθετήθηκαν..εδώ και καιρό
Ένα αφιέρωμα πολύ Ζεν!
Η ιστορία κοινή, κάποιος απομάκρυνε 3 γατούδια από τη μαμά τους, τα πέταξε, βρέθηκαν παγωμένα, μεγάλωσαν με μπιμπερό, η Ζεν, η Έρη κι ο Φανούλης μας.
Η Έρη κι ο Φανούλης έμειναν στην οικογένεια, αφού υιοθετήθηκαν από τον αδερφό μου, ενώ το ανθρωποκεντρικό Ζενούδι μας έφυγε στο εξωτερικό με τη νέα της γατομαμά, όπου και μεγαλώνει απολαμβάνοντας χάδια, προσοχή κι αγκαλίτσες!
Χρωστώ λοιπόν εδώ και καιρό ένα αφιέρωμα σε όσους μας προώθησαν και πέρασαν μαζί μας την αγωνία της υιοθεσίας.
Η γατομαμά της Ζεν μας τροφοδοτεί συχνά με υλικό της μπουμπούκας μας κι εμείς την καμαρώνουμε.
Κλείνω λοιπόν το ποστ με Ζεν διάθεση
Ένα ζεν γατάκι εξαρχής
έγινε ένα ακόμη πιο ζεν κοριτσάκι
χουζούρευε μαζί με τα αδέρφάκια της
και περίμενε κι αυτή τον άνθρωπό της!
Και μεγάλωνε..
κι έκανε τσαχπινιές
κι η γατομαμά της την είδε στο γατόσπιτο και την ερωτεύτηκε, την υιοθέτησε και ταξίδεψαν μαζί, σε ένα σπίτι έτοιμο από πριν για εκείνη με ολόδικό της δέντρο και λεκάνη και παιχνίδια και τα κονσερβάκια της να την περιμένουν.
Κι η Ζεν μάλλον το ήξερε κι ήταν μια θεά σε όλο το ταξίδι της και γουργούρισε από την πρώτη στιγμή στο νέο της σπίτι.
Έκτοτε συνεχίζει να "παιδεύει" τη γατομαμά της και να μοιράζει χαδάκια κι αγκαλίτσες σε όποιον τη γνωρίζει, σαν να είναι αυτός ο σκοπός της, να μοιράζει παντού αγάπη αυτό το γατίδιο.
Απολαύστε!
Δε τη χορταίνω!
Μου λείπει πολύ και τη σκέφτομαι συχνά μα εύχομαι να είχαν όλα τα πλασματάκια του κόσμου τη δική της τύχη!
Τα άλλα δυο ζοντοβολίδια βεβαίως βρίσκονται στο θέμα της Φόρεστ, της Φούσκας & της Γκρίνιας, ως επίσημα γατοξαδέρφια πλέον, οπότε θα μαθαίνετε νέα τους πιο τακτικά εκεί.
Και κάπως έσυ κλείνει αισίως το κεφάλαιο της αναζήτησης σπιτιού αυτών των μωρών.
Μακάρι έτσι να εξελίσσονται τα πράγματα για όλα εκείνα που βρίσκονται σε ανάγκη, μακάρι
Η ιστορία κοινή, κάποιος απομάκρυνε 3 γατούδια από τη μαμά τους, τα πέταξε, βρέθηκαν παγωμένα, μεγάλωσαν με μπιμπερό, η Ζεν, η Έρη κι ο Φανούλης μας.
Η Έρη κι ο Φανούλης έμειναν στην οικογένεια, αφού υιοθετήθηκαν από τον αδερφό μου, ενώ το ανθρωποκεντρικό Ζενούδι μας έφυγε στο εξωτερικό με τη νέα της γατομαμά, όπου και μεγαλώνει απολαμβάνοντας χάδια, προσοχή κι αγκαλίτσες!
Χρωστώ λοιπόν εδώ και καιρό ένα αφιέρωμα σε όσους μας προώθησαν και πέρασαν μαζί μας την αγωνία της υιοθεσίας.
Η γατομαμά της Ζεν μας τροφοδοτεί συχνά με υλικό της μπουμπούκας μας κι εμείς την καμαρώνουμε.
Κλείνω λοιπόν το ποστ με Ζεν διάθεση
Ένα ζεν γατάκι εξαρχής
έγινε ένα ακόμη πιο ζεν κοριτσάκι
χουζούρευε μαζί με τα αδέρφάκια της
και περίμενε κι αυτή τον άνθρωπό της!
Και μεγάλωνε..
κι έκανε τσαχπινιές
κι η γατομαμά της την είδε στο γατόσπιτο και την ερωτεύτηκε, την υιοθέτησε και ταξίδεψαν μαζί, σε ένα σπίτι έτοιμο από πριν για εκείνη με ολόδικό της δέντρο και λεκάνη και παιχνίδια και τα κονσερβάκια της να την περιμένουν.
Κι η Ζεν μάλλον το ήξερε κι ήταν μια θεά σε όλο το ταξίδι της και γουργούρισε από την πρώτη στιγμή στο νέο της σπίτι.
Έκτοτε συνεχίζει να "παιδεύει" τη γατομαμά της και να μοιράζει χαδάκια κι αγκαλίτσες σε όποιον τη γνωρίζει, σαν να είναι αυτός ο σκοπός της, να μοιράζει παντού αγάπη αυτό το γατίδιο.
Απολαύστε!
Δε τη χορταίνω!
Μου λείπει πολύ και τη σκέφτομαι συχνά μα εύχομαι να είχαν όλα τα πλασματάκια του κόσμου τη δική της τύχη!
Τα άλλα δυο ζοντοβολίδια βεβαίως βρίσκονται στο θέμα της Φόρεστ, της Φούσκας & της Γκρίνιας, ως επίσημα γατοξαδέρφια πλέον, οπότε θα μαθαίνετε νέα τους πιο τακτικά εκεί.
Και κάπως έσυ κλείνει αισίως το κεφάλαιο της αναζήτησης σπιτιού αυτών των μωρών.
Μακάρι έτσι να εξελίσσονται τα πράγματα για όλα εκείνα που βρίσκονται σε ανάγκη, μακάρι
-
Mood :
Στελλα μου ,τελειο το αφιερωμα στο ζενουδι.Μπραβο .Μακαρι οντως ολα να εβρισκαν τον ανθρωπο τους και να επαυαν να ειναι στο δρομο.
-
Mood :
Τι υπέροχο και ζέν αφιέρωμα !!!!
Απ τα πολύ τυχερά γατούδια
Ούτε εσύ ίσως φανταζόσουν ότι θα είχε τόσο απίστευτη εξέλιξη η υιοθεσία των μωρών που κάποιος ασυνήδειτος προσπάθησε να τους στερήσει τη ζωή πετώντας τα
Χαίρομαι πολύ για όλα τους και εύχομαι το Ζενούδι (σας) να είναι πολλά πολλά και γουργουριστα χρόνια με τη νέα της μαμά που απότι φαίνεται και την υπεραγαπάει και τη κακομαθαίνει και καλά κάνει. Είναι σίγουρο ότι θα έχει μια υπέροχη ζωή
-
Mood :
Τι γλυκό αφιέρωμα γι'αυτά τα υπέροχα μωρά που όντως στάθηκαν τόσο τυχερά που βρέθηκαν κοντά σας.Για το Ζενούδι δεν το συζητώ, σκέτο καμάρι στις φωτογραφίες.Πάντα ν'ακούμε και να βλέπουμε τέτοια!!!!!!
-
Mood :
Πόσο τυχερά τα γατάκια που βρέθηκαν στο δρόμο σου!
LIZA_T- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/09/2016
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Ο Misha & Ρένια ψάχνουν (ακόμα) τον άνθρωπό τους...
» Γατοκουλουράκια ενός μήνα ψάχνουν τους ανθρώπους τους
» Χιονονιφάδες καλοκαιρινές, με λίγη δόση από αλμύρα ζητούν τον Άνθρωπο τους! Υιοθετήθηκαν!!!
» Oι μικρές μας Θεές ψάχνουν για τον θρόνο τους
» Τρία γλυκούτσικα φατσάκια ψάχνουν την δική τους οικογένεια!(Τα δύο βρήκαν σπιτάκι!)
» Γατοκουλουράκια ενός μήνα ψάχνουν τους ανθρώπους τους
» Χιονονιφάδες καλοκαιρινές, με λίγη δόση από αλμύρα ζητούν τον Άνθρωπο τους! Υιοθετήθηκαν!!!
» Oι μικρές μας Θεές ψάχνουν για τον θρόνο τους
» Τρία γλυκούτσικα φατσάκια ψάχνουν την δική τους οικογένεια!(Τα δύο βρήκαν σπιτάκι!)
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 4 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios