Γλυκύτατα μωρούλια ψάχνουν τον άνθρωπό τους
+8
psipsa
Leviathan
LAROGATA
belezza
ZIZIKOS
Gatoplikti
Lina
Stella M.
12 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 2 από 4
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Γλυκύτατα μωρούλια ψάχνουν τον άνθρωπό τους
Τέλειο το αφισάκι τα μωράκια μοναδικα και η αδυναμια μου ειναι ο μπεμπάκος (ναι εγω το λεω αυτο)
Αντε μωρε, τετοια μωρούλια να μην τα ζητάει κανεις? Η εποχή θα φταει....
Που θα βρειτε βρε τέτοιους χαρακτήρες κοινωνικοποιημένους απο 3 τετράποδες μαμάδες που τους έμαθαν τους καλύτερους τροπους ,αλλα και την φροντίδα της μοναδικής μαμάς Στέλλας !!
Τρέξτε να προλάβετε λεμεεεεε
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Stella M. έγραψε:
Εεεεε;
Ολα τα λεφτα το αφισακι
Μακαρι να τα ερωτευθει καποιος/α και να τα παρει ... και τα 3 μαζι
dagger- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Δάφνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 16 και τέλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : όλες τις εποχές .... με μια αδυναμία στον χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τώρα πια κανένα ...έκλεισα σαν γατομάνα
Motto : follow your dream
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2015
Mood :
αχ μωρέ μωρέ
Τέλειο το αφισάκι για τα υπέροχα γατομοντελάκια
Την καλύτερη τύχη νάχουν είναι τόσο γλύκα και τα τρία
υγ. ααααααααχχχχχχχχχ αυτό το πορτοκαλούδι
μούχει κλέψει τη καρδιά
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Ψυχουλίνια μου άντε να βρείτε το καλύτερο σπιτάκι, μετά της μαμάς-Στέλλας!
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
Εχω κοινοποιησει στο f/b την αγγελια ,το αφισακι μπορω με καποιο τροπο?
belezza- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καταχειμωνο στην εξοχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιο κανει τουμπιτσες και χαρουλες
Motto : οτι τελειωνει δινει τη θεση του σ αυτο που πρεπει να ερθει
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/02/2016
Mood :
το κανεις save σα φωτογραφια και το αναρτας σα δικη σου αναρτηση στο φβ ετσι εκανα κι εγω!!!! αντε να εντεινουμε τις προσπαθειες μας να φτασουν οι φωτο των μωρων ανα την οικουμενη να βρεθουν οι ανθρωποι που θα τα λατρεψουν!!!
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
Το κοινοποιησα απο σενα
-
Mood :
Όπως το γράφει η psipsa θα υπέθετα κι εγώ belezza μου, εκτός αν σε βολεύει να στο στείλω με μειλ.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις κοινοποιήσεις!
Είχαμε το πρώτο θετικό τηλέφωνο, με ενέπνευσε το παληκάρι. Ανασταλτικός παράγοντας βεβαίως η απόσταση..
Θα συνεννοηθώ όμως με το αδερφό μου μήπως βρούμε κάποια λύση να τα μεταφέρουμε εμείς εφόσον βρεθεί κάτι καλό!
Μακάρι, μακάρι!
Μ'έχει φάει η στενοχώρια τόσες μέρες με το θέμα τους.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις κοινοποιήσεις!
Είχαμε το πρώτο θετικό τηλέφωνο, με ενέπνευσε το παληκάρι. Ανασταλτικός παράγοντας βεβαίως η απόσταση..
Θα συνεννοηθώ όμως με το αδερφό μου μήπως βρούμε κάποια λύση να τα μεταφέρουμε εμείς εφόσον βρεθεί κάτι καλό!
Μακάρι, μακάρι!
Μ'έχει φάει η στενοχώρια τόσες μέρες με το θέμα τους.
Stella M.- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κάποτε μου άρεζε η βροχή, τώρα σκέφτομαι τα ζουζουνάκια που γυρνάνε έξω..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Αρουλίνη που βρήκα σκαρφαλωμένο σε ένα δέντρο στη βροχή και τον έδωσα για υιοθεσία..Οι νέοι γατογονείς όμως τον λατρεύουν!
Motto : Αύριο είναι μια καινούργια μέρα
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/01/2017
Mood :
Ηταν πιο ευκολο να το κοινοποιησω σαν ανακοινοποιηση απο τη Δαφνη .Μη στεναχωριεσαι θα ερθει η ωρα τους .ΕΙιπαμε θελει χρονο. Αν η περιπτωση ειναι καλη ,προσπαθησε μηπως βρεθει ο τροπος . Απο που ειναι το παιδι?
-
Mood :
Αθήνα είναι, δε μιλήσαμε πολύ, αλλά μου έβγαλε κάτι θετικό ξέρω κι εγώ..
Κόλλησε προφανώς λίγο στην απόσταση και μου είπε ότι κρατάει το τηλέφωνο να το συζητήσουν και να αποφασίσουν.
Θα μιλήσω κι εγώ με τον αδερφό μου, να δω τι μπορούμε να κάνουμε.
Αν είναι όλα αίσια, θα προσπαθήσουμε να τα κατεβάσουμε, ελπίζω να μην κολλήσουμε εκεί, αν κι εγώ για ένα μήνα και δεν μπορώ να κουνηθώ από εδώ, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα το βρούμε!
'Ηταν το πρώτο σοβαρό τηλέφωνο. Βλέπουμε.
Κόλλησε προφανώς λίγο στην απόσταση και μου είπε ότι κρατάει το τηλέφωνο να το συζητήσουν και να αποφασίσουν.
Θα μιλήσω κι εγώ με τον αδερφό μου, να δω τι μπορούμε να κάνουμε.
Αν είναι όλα αίσια, θα προσπαθήσουμε να τα κατεβάσουμε, ελπίζω να μην κολλήσουμε εκεί, αν κι εγώ για ένα μήνα και δεν μπορώ να κουνηθώ από εδώ, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα το βρούμε!
'Ηταν το πρώτο σοβαρό τηλέφωνο. Βλέπουμε.
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κάποτε μου άρεζε η βροχή, τώρα σκέφτομαι τα ζουζουνάκια που γυρνάνε έξω..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Αρουλίνη που βρήκα σκαρφαλωμένο σε ένα δέντρο στη βροχή και τον έδωσα για υιοθεσία..Οι νέοι γατογονείς όμως τον λατρεύουν!
Mood :
Λογω εξετασεων ,καταλαβα .Αν παντως το αποφασισει μηπως μοιραζατε την αποσταση
-
Mood :
Ναι κι εγώ το σκέφτηκα να το μοιράσουμε, θα συνεννοηθούμε μεταξύ μας και θα ξαναμιλήσω με το παληκάρι για λεπτομέρειες, γιατί δεν είπαμε και πολλά.
Το μόνο στο οποίο είμαι αρνητική είναι να τα στείλω έτσι, με μεταφορική δίχως να έχω καν εικόνα που πάνε.
Τόσο καιρό δεν είχαμε ούτε ένα τηλέφωνο, μόνο μια γνωστή μου που τα ήθελε για ποντίκια στην αποθήκη, έλεος! Το παιδί ήταν ενθουσιασμένο με τα βίντεο των μωρών. Θα δούμε, μένω στο ότι είχαμε ένα θετικό τηλέφωνο έστω και θα προσπαθήσω να το διευθετήσω.
Το μόνο στο οποίο είμαι αρνητική είναι να τα στείλω έτσι, με μεταφορική δίχως να έχω καν εικόνα που πάνε.
Τόσο καιρό δεν είχαμε ούτε ένα τηλέφωνο, μόνο μια γνωστή μου που τα ήθελε για ποντίκια στην αποθήκη, έλεος! Το παιδί ήταν ενθουσιασμένο με τα βίντεο των μωρών. Θα δούμε, μένω στο ότι είχαμε ένα θετικό τηλέφωνο έστω και θα προσπαθήσω να το διευθετήσω.
-
Mood :
Εγω παντως ειχα παρατηρησει οτι εκει που δεν επαιρνε κανεις ,ξαφνικα πλακωναν ολοι μαζι
-
Mood :
αντε με το καλο!!!!! να σου στελνουμε οοοολοι την πιο θετικη μας ενεργεια και να βαλουμε εντονα στο μυαλο μας να βρεθουν σπιτακια για τα μωρα!!! ευχομαι η αποσταση να μη σας ειναι εμποδιο.
και για να εχουμε μια ιδεα απο που σε βρηκε το παλικαρι; να εχουμε στο νου μας ποια σαιτ εχουν τη μεγαλυτερη απηχηση για υιοθεσιες!!!
και για να εχουμε μια ιδεα απο που σε βρηκε το παλικαρι; να εχουμε στο νου μας ποια σαιτ εχουν τη μεγαλυτερη απηχηση για υιοθεσιες!!!
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Mood :
Να και κάτι ευχάριστο
Μακάρι να πάνε όλα καλά και πιστεύω ότι και το θεμα της απόστασης θα λυθεί.
Για ποιο απ τα μωρά ενδιαφέρθηκε ο νεαρός ?
Στέλνουμε όλη τη θετική ενέργεια να βρούν όλα τον ανθρωπό τους
-
Mood :
Mακαρι να κατσει η υιοθεσια αν και μακρια,παντως με μεταφορικη ειναι δυσκολο ,κανονικα απαγορευεται η μεταφορα ζωω,και με τα κτελ δεν γινεται ασυνοδευτα,αν τελικα κατι γινει με το νεαρο,ισως να μας βοηθησει ο αντρας μιας κοπελας που μου εχει υιοθετησει γατακια και πηγαινοερχεται θΕΣ/ΚΗ-ΑΘΗΝΑ
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Ευχαριστούμε πολύ πολύ για τη θετική ενέργεια!
Τελικά ήταν όντως φυσιολογικός άνθρωπος. Μας είπε ότι θα υιοθετήσει κάποιο γατάκι εκεί.. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ λογική αντίδραση. Εφόσον δεν υπάρχει λόγος που να καθιστά την υιοθεσία των μικρών υψηλής προτεραιότητας, είναι λογικό να ψάξει κάτι πιο κοντά. Ποιο γατάκι δεν αξίζει σπίτι, ποιο δεν είναι αξιολάτρευτο, αυτή είναι η αλήθεια.
Είχε δει τα βίντεο των μωρών και του άρεσε που είναι κοινωνικοποιημένα και με ρώτησε αν έχει μείνει κάποιο..Με άλλα λόγια δεν είχε θέμα με την εμφάνιση του μικρού, καλή περίπτωση, δεν μας έκατσε
Ποιος ξέρει ίσως κάποιο άλλο γατάκι από εδώ να βρει τον άνθρωπό του! Κέρδος είναι και αυτό.
Είδε κοινοποίηση στη σελίδα κάποιας φιλοζωικής στο facebook, άρα το facebook την έκανε τη δουλειά! Γι'αυτό σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά για τις κοινοποιήσεις και ακόμη ελπίζουμε!
Τελικά ήταν όντως φυσιολογικός άνθρωπος. Μας είπε ότι θα υιοθετήσει κάποιο γατάκι εκεί.. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ λογική αντίδραση. Εφόσον δεν υπάρχει λόγος που να καθιστά την υιοθεσία των μικρών υψηλής προτεραιότητας, είναι λογικό να ψάξει κάτι πιο κοντά. Ποιο γατάκι δεν αξίζει σπίτι, ποιο δεν είναι αξιολάτρευτο, αυτή είναι η αλήθεια.
Είχε δει τα βίντεο των μωρών και του άρεσε που είναι κοινωνικοποιημένα και με ρώτησε αν έχει μείνει κάποιο..Με άλλα λόγια δεν είχε θέμα με την εμφάνιση του μικρού, καλή περίπτωση, δεν μας έκατσε
Ποιος ξέρει ίσως κάποιο άλλο γατάκι από εδώ να βρει τον άνθρωπό του! Κέρδος είναι και αυτό.
Είδε κοινοποίηση στη σελίδα κάποιας φιλοζωικής στο facebook, άρα το facebook την έκανε τη δουλειά! Γι'αυτό σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά για τις κοινοποιήσεις και ακόμη ελπίζουμε!
- Σπόιλερ:
- Ξεκινήσαμε εγκλιματισμό και κάτω πάντως, για κάθε ενδεχόμενο..ότι πιο δύσκολο έχω κάνει στο γατόκοσμο, πραγματικά..Ευτυχώς βοηθάνε πάρα πολύ οι συμπεριφορές των κάτω γατών, πραγματικά υπέροχα πλάσματα!
-
Mood :
τΙ να πω βρε Στελλα μου ,πραγματικα ειναι δυσκολη ιστορια και το να κατεβαζεις κατω μωρα που εσυ τα μεγαλωσες ακομα πιο δυσκολο . Μακαρι να τα δει ο ανθρωπος τους ,μωρα ειναι ακομα
-
Mood :
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Εχεμ, κυρίες και κύριοι, τα μωρούλια αυτά ακόμη αναζητούν τον άνθρωπό τους, να μην ξεχνιόμαστε!
Λίγα έμειναν πια να πω για τον υπέροχο χαρακτήρα τους, αν και καθημερινά κάνουν και μια γλυκουλιά ακόμη, πλάσματα τρυφερά.
Το Ζενάκι μας μόνο είχε μια πολύ ωραία πρόταση, ίσως να βρήκε τη γατομαμά της
Παρόλα αυτά, ζητάμε να θαυμάσετε την ομορφιά μας άλλη μια φορά, γιατί για το χαρακτήρα μας δε αρκούν πια οι περιγραφές!
Φανούλης ο ατρόμητος, ο άντρας του σπιτιού, δε μασάει ούτε με την ηλεκτρική, μα στέκεται προσοχή σε ένα γρύλισμα από τις κυρίες του σπιτιού μικρές και μεγάλες. Εξακολουθεί να γουργουρίζει ασταμάτητα. Ανέχεται κυριολεκτικά τα πάντα από την αδερφούλα Έρη.
Περιττό να πω ότι όσο μεγαλώνει ομορφαίνει!
Μα ποιος δεν θέλει ένα τέτοιο μουτράκι να τον παρακολουθεί στη βιβλιοθήκη του;!
Μονίμως την κοιλιά του μας δείχνει ο μπαγασάκος, μονίμως
Και το άλλο το μαγικό...και τα 3 αδέρφια απολαμβάνουν όσο τίποτα χαδάκια στην κοιλίτσα! Τρομερό;
Δίχως αιφνιδιαστικές επιθέσεις, μόνο χαδάκια!
Η θεατρίνα Έρη, ατελείωτες πόζες γουργουρητά, παιχνίδια, σκαρφαλώματα. Η χαρά του Θεού συμπυκνώθηκε και μπήκε σε μεγάλη δόση σε αυτό το γατάκι! Ακόμη χαμογελαστή, πάντα επικοινωνιακή και αποδεικνύεται σιγά σιγά και ιδιαίτερα κοινωνική. Της αρέσει να γνωρίζει άλλες γάτες!
Εκτός από διαλείμματα αγκαλιάς, σταματά το παιχνίδι για να φροντίσει και τον αδερφό έτσι;
ε και που και που τα λέει και με την αδερφούλα Ζεν
και συνεχίζουμε ξανά τις τσαχπινιές, ενώ εφευρίσκουμε νέους τρόπους να ενοχλήσουμε το Φανούλη όταν κοιμάται!
Ω ναι, κοιμάται το αγορίνι κι η αδερφή του αποφάσισε πως αυτή είναι η πιο βολική στάση για να φάει!
Και για το Ζενάκι τι να πει πια κανείς, στάσεις όλο φινέτσα ή και μαγκιά, όλες παρμένες από την ενήλικη sassy cat του σπιτιού, τη θεία Φούσκα!
Το Φουσκάκι junior ακολουθεί με περίσσεια χάρη τα βήματα της θείας και τα ακολουθεί επάξια!
και κάπως έτσι με αυτό το ύφος, ενώ την έψαχνα για ώρα, νιώθω να αναβιώνω την παιδική ηλικία της Φουσκίτσας μου.
"Μα καλά δεν με έχει δει τόοοση ώρα;! Seriously?"
Και μετά το γατοσνομπισμό, έρχεται το ωωωωω,
γατοχαδάκια στη γατοκοιλίτσα και μια γλυκιά γατοαγκαλίτσα από δυο τρυφερά πατουσούδια!
Άντε και για το τέλος να πούμε ότι είναι τόσο ευπροσάρμοστα που μιμούνται ακόμη και τους γεωμετρικούς σχηματισμούς των σκεπασμάτων!
Άμα λέμε γατούδια για σπίτι..το εννοούμε!
Αυτά για σήμερα, σκεφτείτε μας άλλη μια φορά και ξέρετε θα επανέλθουμε με νέο υλικό δεν παραιτούμαστε έτσι!
Α! Και μιας και δεν φτάνει η ζέστη..να λιώσουμε λίγο με κανένα από τα γλυκύτατά μας βίντεο.
Στη φωλίτσα καθόταν η θεία Φόρεστ, αυτή η δυσπρόσιτη η όμορφη. Μόλις έφυγε, πήγε το Ζενάκι..προσωπικά κόντεψα να κλάψω!
Αλλά για να μην παρασυγκινηθούμε, ας δούμε τα χαρούμενα μας,
γατοπαιχνίδια τι άλλο;
Λίγα έμειναν πια να πω για τον υπέροχο χαρακτήρα τους, αν και καθημερινά κάνουν και μια γλυκουλιά ακόμη, πλάσματα τρυφερά.
Το Ζενάκι μας μόνο είχε μια πολύ ωραία πρόταση, ίσως να βρήκε τη γατομαμά της
Παρόλα αυτά, ζητάμε να θαυμάσετε την ομορφιά μας άλλη μια φορά, γιατί για το χαρακτήρα μας δε αρκούν πια οι περιγραφές!
Φανούλης ο ατρόμητος, ο άντρας του σπιτιού, δε μασάει ούτε με την ηλεκτρική, μα στέκεται προσοχή σε ένα γρύλισμα από τις κυρίες του σπιτιού μικρές και μεγάλες. Εξακολουθεί να γουργουρίζει ασταμάτητα. Ανέχεται κυριολεκτικά τα πάντα από την αδερφούλα Έρη.
Περιττό να πω ότι όσο μεγαλώνει ομορφαίνει!
Μα ποιος δεν θέλει ένα τέτοιο μουτράκι να τον παρακολουθεί στη βιβλιοθήκη του;!
Μονίμως την κοιλιά του μας δείχνει ο μπαγασάκος, μονίμως
Και το άλλο το μαγικό...και τα 3 αδέρφια απολαμβάνουν όσο τίποτα χαδάκια στην κοιλίτσα! Τρομερό;
Δίχως αιφνιδιαστικές επιθέσεις, μόνο χαδάκια!
Η θεατρίνα Έρη, ατελείωτες πόζες γουργουρητά, παιχνίδια, σκαρφαλώματα. Η χαρά του Θεού συμπυκνώθηκε και μπήκε σε μεγάλη δόση σε αυτό το γατάκι! Ακόμη χαμογελαστή, πάντα επικοινωνιακή και αποδεικνύεται σιγά σιγά και ιδιαίτερα κοινωνική. Της αρέσει να γνωρίζει άλλες γάτες!
Εκτός από διαλείμματα αγκαλιάς, σταματά το παιχνίδι για να φροντίσει και τον αδερφό έτσι;
ε και που και που τα λέει και με την αδερφούλα Ζεν
και συνεχίζουμε ξανά τις τσαχπινιές, ενώ εφευρίσκουμε νέους τρόπους να ενοχλήσουμε το Φανούλη όταν κοιμάται!
Ω ναι, κοιμάται το αγορίνι κι η αδερφή του αποφάσισε πως αυτή είναι η πιο βολική στάση για να φάει!
Και για το Ζενάκι τι να πει πια κανείς, στάσεις όλο φινέτσα ή και μαγκιά, όλες παρμένες από την ενήλικη sassy cat του σπιτιού, τη θεία Φούσκα!
Το Φουσκάκι junior ακολουθεί με περίσσεια χάρη τα βήματα της θείας και τα ακολουθεί επάξια!
και κάπως έτσι με αυτό το ύφος, ενώ την έψαχνα για ώρα, νιώθω να αναβιώνω την παιδική ηλικία της Φουσκίτσας μου.
"Μα καλά δεν με έχει δει τόοοση ώρα;! Seriously?"
Και μετά το γατοσνομπισμό, έρχεται το ωωωωω,
γατοχαδάκια στη γατοκοιλίτσα και μια γλυκιά γατοαγκαλίτσα από δυο τρυφερά πατουσούδια!
Άντε και για το τέλος να πούμε ότι είναι τόσο ευπροσάρμοστα που μιμούνται ακόμη και τους γεωμετρικούς σχηματισμούς των σκεπασμάτων!
Άμα λέμε γατούδια για σπίτι..το εννοούμε!
Αυτά για σήμερα, σκεφτείτε μας άλλη μια φορά και ξέρετε θα επανέλθουμε με νέο υλικό δεν παραιτούμαστε έτσι!
Α! Και μιας και δεν φτάνει η ζέστη..να λιώσουμε λίγο με κανένα από τα γλυκύτατά μας βίντεο.
Στη φωλίτσα καθόταν η θεία Φόρεστ, αυτή η δυσπρόσιτη η όμορφη. Μόλις έφυγε, πήγε το Ζενάκι..προσωπικά κόντεψα να κλάψω!
Αλλά για να μην παρασυγκινηθούμε, ας δούμε τα χαρούμενα μας,
γατοπαιχνίδια τι άλλο;
-
Mood :
Πανέμορφα γλυκά πλασματάκια ποιός δεν τα έχει δει ακόμα?Άντε σύντομα να ακούσουμε τα καλά τους νέα!!!!!!!!!
-
Mood :
Το πόσο απολαμβάνω τα γατορεπορτάζ σου δε λέγεται
Ε-λει-ω-σα με τα μωράκια εννοείται. Είναι τόσο όμορφα, παιχνιδιάρικα και τόσο κοινωνικοποιημένα
ΕΙΝΑΙ μωρά για σπίτι κι εύχομαι να βρεθεί αυτός/αυτή που θα τα αγαπήσει και τα προσέχει όσο εσείς
Πιστεύω στη καλή τους τύχη που τα άγγιξε όταν συναντηθήκατε
Είναι λατρεία τα άτιμα
Ε-λει-ω-σα με τα μωράκια εννοείται. Είναι τόσο όμορφα, παιχνιδιάρικα και τόσο κοινωνικοποιημένα
ΕΙΝΑΙ μωρά για σπίτι κι εύχομαι να βρεθεί αυτός/αυτή που θα τα αγαπήσει και τα προσέχει όσο εσείς
Πιστεύω στη καλή τους τύχη που τα άγγιξε όταν συναντηθήκατε
Είναι λατρεία τα άτιμα
-
Mood :
Σας χιλιοευχαριστούμε! Να μας σκέφτεστε!
Συνεχίζουμε ακάθεκτοι την εκστρατεία αναζήτησης σπιτιού!
Θα το βρούμε!
Θα το βρούμε!
-
Mood :
Τόσο όμορφα, τόσο χαριτωμένα! Εύχομαι να ακούσουμε ευχάριστα σύντομα …
Anastasia Piretzi- Mature Cat
-
Τόπος : Χαλάνδρι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Χρυσούλα της Σαλαμίνας.
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/10/2016
Mood :
Stella M. έγραψε:Σας χιλιοευχαριστούμε! Να μας σκέφτεστε!
Θα το βρούμε!
Εννοείτε ότι σας σκεφτόμαστε και ότι θα βρεθεί σπιτάκι
Αυτά τα μωρά Μεγάλωσαν μέσα στα πούπουλα δεν είναι για το δρόμο
-
Mood :
Πραγματικα Στελλα ειναι απολαυση οι περιγραφές σου , απολαυση τα βιντεο και οι εικονες που βγάζουν ευτυχισμενες στιγμες και πολλη γλύκα !!
Τι κριμα που δεν γινεται να ειστε ολοι μαζι εκει μια οικογένεια!! Ευχομαι να βρεθει ο ανθρωπος που θα πάρει αυτα τα υπεροχα πλάσματα που μεγαλώνουν στα χέρια σου με τον καλυτερο τροπο και να τα προσέχει οπως εσυ!
Τι κριμα που δεν γινεται να ειστε ολοι μαζι εκει μια οικογένεια!! Ευχομαι να βρεθει ο ανθρωπος που θα πάρει αυτα τα υπεροχα πλάσματα που μεγαλώνουν στα χέρια σου με τον καλυτερο τροπο και να τα προσέχει οπως εσυ!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Μακάρι ρε παιδιά, μακάρι
Εγώ καλά τα γράφω, ο σωστός γατογονιός δεν τα είδε ακόμη ή για να είμαι ακριβής σχεδόν κανένας γατογονιός δεν ενδιαφέρθηκε.
Είχαμε πρόσφατα ένα από εκείνα τα άκυρα τηλέφωνα, του τύπου "Να μιλήσουμε την τάδε ώρα;" (γιατί είχα μάθημα) "Ναι, βεβαίως, λέγομαι έτσι κ έτσι" Πήρα "Ναι να σας πάρω σε 10 λεπτά;"..Παίρνει ακόμη..
Δε λέει να γυρίσει το πράμα..
Ανανεώνω αγγελίες, της χρυσής ευκαιρίας τις αναβάθμισα κιόλας, θα αναβαθμίσω ξανά κι όμως
Δε λέω, όποιος τα μεγαλώσει τα βρίσκει ξεχωριστά, όμως κάνοντας τη σύγκριση με άλλα γατάκια, είτε τα κορίτσια μου μικρά, είτε κάποια που φιλοξένησα, αυτά τα μωρά είναι το κάτι άλλο σαν χαρακτήρες! Δεν έχω λόγια, γι'αυτό το βρίσκω πραγματικά κρίμα να μη βρούνε σπίτι.
Ε, υποψήφιοι γατογονείς, για να μη νομίζετε ότι μεροληπτούμε και λέμε μόνο τα καλά, για να εντυπωσιάσουμε, θα σας πω και τα αρνητικά.
Η Ζεν απεχθάνεται τον καθαρισμό με το μωρομάντηλο, η Έρη είναι παααάρα πολύ δραστήρια..βέβαια αυτό δεν ξέρω ποιος μπορεί να το θεωρήσει αρνητικό κι ο Φανούλης δυσανασχέτησε όταν ο γιατρός του έβαλε θερμόμετρο.
Αυτά! Κοντά 3 μήνες πια μαζί και αυτά είναι ειλικρινά τα μόνα "αρνητικά" που έχω εντοπίσει σε αυτά τα πλάσματα.
Οτιδήποτε άλλο μπορώ να σκεφτώ, που θα ήθελε ένας άνθρωπος από ένα γατοσυντροφάκι το έχουν!! Αλήθεια το έχουν.
Κάποια γατάκια είναι πιο παιχνιδιάρικα, κάποια πιο τρυφερά, κάποια πιο ανθρωποκεντρικά, κάποια τα πάνε καλά με άλλα ζώα, κάποια όχι. Μερικά ελέγχουν τα νύχια τους,μερικά είναι καλόβολα..
Αυτά τα τρία αστεράκια έχουν το πακέτο!!!
Έκδοση συλλεκτική, όχι αστεία! Προλάβετε!
Εγώ καλά τα γράφω, ο σωστός γατογονιός δεν τα είδε ακόμη ή για να είμαι ακριβής σχεδόν κανένας γατογονιός δεν ενδιαφέρθηκε.
Είχαμε πρόσφατα ένα από εκείνα τα άκυρα τηλέφωνα, του τύπου "Να μιλήσουμε την τάδε ώρα;" (γιατί είχα μάθημα) "Ναι, βεβαίως, λέγομαι έτσι κ έτσι" Πήρα "Ναι να σας πάρω σε 10 λεπτά;"..Παίρνει ακόμη..
Δε λέει να γυρίσει το πράμα..
Ανανεώνω αγγελίες, της χρυσής ευκαιρίας τις αναβάθμισα κιόλας, θα αναβαθμίσω ξανά κι όμως
Δε λέω, όποιος τα μεγαλώσει τα βρίσκει ξεχωριστά, όμως κάνοντας τη σύγκριση με άλλα γατάκια, είτε τα κορίτσια μου μικρά, είτε κάποια που φιλοξένησα, αυτά τα μωρά είναι το κάτι άλλο σαν χαρακτήρες! Δεν έχω λόγια, γι'αυτό το βρίσκω πραγματικά κρίμα να μη βρούνε σπίτι.
Ε, υποψήφιοι γατογονείς, για να μη νομίζετε ότι μεροληπτούμε και λέμε μόνο τα καλά, για να εντυπωσιάσουμε, θα σας πω και τα αρνητικά.
Η Ζεν απεχθάνεται τον καθαρισμό με το μωρομάντηλο, η Έρη είναι παααάρα πολύ δραστήρια..βέβαια αυτό δεν ξέρω ποιος μπορεί να το θεωρήσει αρνητικό κι ο Φανούλης δυσανασχέτησε όταν ο γιατρός του έβαλε θερμόμετρο.
Αυτά! Κοντά 3 μήνες πια μαζί και αυτά είναι ειλικρινά τα μόνα "αρνητικά" που έχω εντοπίσει σε αυτά τα πλάσματα.
Οτιδήποτε άλλο μπορώ να σκεφτώ, που θα ήθελε ένας άνθρωπος από ένα γατοσυντροφάκι το έχουν!! Αλήθεια το έχουν.
Κάποια γατάκια είναι πιο παιχνιδιάρικα, κάποια πιο τρυφερά, κάποια πιο ανθρωποκεντρικά, κάποια τα πάνε καλά με άλλα ζώα, κάποια όχι. Μερικά ελέγχουν τα νύχια τους,μερικά είναι καλόβολα..
Αυτά τα τρία αστεράκια έχουν το πακέτο!!!
Έκδοση συλλεκτική, όχι αστεία! Προλάβετε!
-
Mood :
Δυστυχως δεν ξερω τι εχει συμβει ,ισως η μεγαλυτερη οικονομικη στενωση που εχει αρχισει να φαινεται πια.Αλλα βλεπω οτι δεν υπαρχει το ενδιαφερον και οι επιλογες που υπηρχαν μεχρι και περυσι.Στα μακαρον ε ιχα κανει καταλογο και διαλεγα,απορριπτοντας οτι δεν με επειθε.Στα ντονατς φανηκε η μεγαλη διαφορα. Φτασανε 5 μηνων για να βρεθει κατι αξιολογο .Και να σκεφτεις οτι πηρε 2 μαζι η κοπελα που τα υιοθετησε .τι να πω? Μονο καλη τυχη
-
Mood :
Τι να πω, ίσως ο γατοθεούλης να έχει άλλα σχέδια από αυτά που εγώ θα προτιμούσα..
Πλησιάζουν οι μέρες του αποχωρισμού και μελαγχολώ η αλήθεια είναι.
Δύσκολο ρε παιδιά, δύσκολο.
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα συνεχίσουν να δέχονται αγάπη. Μεγάλωσαν με αγάπη και θα συνεχίσουν να ζουν νιώθοντας πάντα αγάπη.
Κατ'αυτή την έννοια, ήταν, είναι και θα είναι τυχερά!
Πλησιάζουν οι μέρες του αποχωρισμού και μελαγχολώ η αλήθεια είναι.
Δύσκολο ρε παιδιά, δύσκολο.
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα συνεχίσουν να δέχονται αγάπη. Μεγάλωσαν με αγάπη και θα συνεχίσουν να ζουν νιώθοντας πάντα αγάπη.
Κατ'αυτή την έννοια, ήταν, είναι και θα είναι τυχερά!
-
Mood :
Είναι στενόχωρο που αυτά τα πλάσματα με τους ξεχωριστούς χαρακτήρες δεν βρήκαν ακόμα σπιτάκι.Ο κόσμος πλέον το βλέπει ως πολύ δύσκολο να υιοθετήσει ένα ζωάκι και αν κάτι δεν είναι σοβαρό ίσως καλύτερα να μην γίνει.Μην απελπίζεσαι Στέλλα.Ξέρω πόσο εύκολο είναι να πεις τα κρατάω και άλλο τόσο δύσκολο να αυξηθεί ο γατοπληθυσμός σου κατά τρία γατάκια ακόμα.Χώρια όλα τ'άλλα που έχεις να φροντίζεις.Συνεχίζεις να προωθείς και να έχεις θετική σκέψη.
Σύντομα θα βρουν το καλύτερο και σίγουρα δεν είναι εμπόδιο το ότι μεγαλώνουν .
Σύντομα θα βρουν το καλύτερο και σίγουρα δεν είναι εμπόδιο το ότι μεγαλώνουν .
-
Mood :
-Φανούλη κοίτα κοίτα! Καρακάξα!
-Που ρε Έρη και δεν άκουσα;
-Βλέπεις τι με κάνει συνέχεια, έτσι;
Ακόμη ψάχνουμε! Δεν έχουμε παραιτηθεί!
-Που ρε Έρη και δεν άκουσα;
-Βλέπεις τι με κάνει συνέχεια, έτσι;
Ακόμη ψάχνουμε! Δεν έχουμε παραιτηθεί!
-
Mood :
καλε εκεινο εκει το μπαλκονακι που φαινεται στις φωτογραφιες σας δεν ειναι διαθεσιμο να βολευτουνε τα μικρα;; απο το δρομο χιλιες φορες καλυτερα θα ειναι... αν τα αφησετε εκει με τα κρεβατακια τους και την αμμο μια χαρα θα ειναι... τα δικα μου παντως Στελλα οκτω μεσα σε ενα μπαλκονι ειναι και ρουπι δε λενε να κουνησουν απο εκει...
-
Mood :
Psipsa μου αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες είναι το μπαλκόνι μας, αλλά αν ήταν να διαμορφώσω κάποιο χώρο για να μείνουν μαζί μου δε θα ήταν αυτό, αλλά το σπίτι μου κι αυτό δεν μπορώ να το κάνω και νομίζω πως δε θα μπορώ για κάποια χρόνια ακόμη σίγουρα.
Ονειρεύομαι κι εγώ ένα ωραίο γατόσπιτο, με τα ραφάκια του, τις κρυψώνες του, τα γατόδεντρά του, ναι..να έχουν όλα το χώρο τους. Κατάφερα να "τροποποιήσω" το εξοχικό λιγάκι κατ'αυτό τον τρόπο. 3 χρόνια παιδευόμουν σιγά σιγά.
Πως να τα αφήσω στο μπαλκόνι, όταν θα βλέπει η Έρη τη Γκρίνια να χαϊδεύεται μέσα κι αυτή θα περιορίζεται έξω;
Θα μου πεις προτιμάς το έξω;
Άλλα λέει η καρδιά μου κι άλλα η λογική μου.
Η λογική μου λοιπόν λέει ότι κάθε ζωή έχει τα καλά και τα κακά της.
Γράφω τα υπόλοιπα σε σπόιλερ για να μη χαθεί ο ρους της μωροαγγελίας
Είναι οι σκέψεις που κάνω βασικά και κάποιες διαπιστώσεις που έκανα στην πορεία από την ολιγόμηνη συμβίωσή μου με 6 γατούλες
Κι όση ώρα έκατσα να γράψω, μιας και τα βράδια είναι αφιερωμένα εξαιρετικά πάντα στα λατρεμένα μου τετράποδα για άλλη μια φορά ζητούν.
Η Φόρεστ νιαούριζε ασταμάτητα το μισό χρόνο που σας γράφω.
Αγκαλιά ήθελε. Την έχω εδώ μαζί μου.
Εδώ και λίγη ώρα με φωνάζει όμως το Ζενάκι. Κι εκείνη την αγκαλίτσα της θέλει. Εγώ τις θέλω όλες αλλά μπρώ να δώσω μόνο μια τη φορά!
Και σήμερα μπορώ σε όλα! Δε μπορώ να τους εξηγήσω, γιατί δεν γίνεται τα υπόλοιπα βράδια..ούτε να τους παρέχω εναλλακτική που θα γεμίζει αυτό το κενό..
Αδράττω λοιπόν την ευκαιρία να υπενθυμίσω ότι Φανούλης και Έρη ψάχνουν ακόμη τους γονείς τους ρε παιδιά! Αυτόν που την έχει ελεύθερη την αγκαλιά ανά πάσα στιγμή να την ευχαριστηθούν! Άντε περιμένουμε κι είμαστε και limited edition φοβερά και τρομερά γατάκια, μην καθυστερείτε!
Τέλος, τα σέβη μου στα γατονοικοκυριά που καταφέρνουν να συντηρούν χαρούμενες πολλές γατούλες! Πρέπει να το αναφέρω
Εν αναμονή και πάλι!
Θα επιστρέψουμε αύριο με το καινούργιο υλικό μας!
Ονειρεύομαι κι εγώ ένα ωραίο γατόσπιτο, με τα ραφάκια του, τις κρυψώνες του, τα γατόδεντρά του, ναι..να έχουν όλα το χώρο τους. Κατάφερα να "τροποποιήσω" το εξοχικό λιγάκι κατ'αυτό τον τρόπο. 3 χρόνια παιδευόμουν σιγά σιγά.
Πως να τα αφήσω στο μπαλκόνι, όταν θα βλέπει η Έρη τη Γκρίνια να χαϊδεύεται μέσα κι αυτή θα περιορίζεται έξω;
Θα μου πεις προτιμάς το έξω;
Άλλα λέει η καρδιά μου κι άλλα η λογική μου.
Η λογική μου λοιπόν λέει ότι κάθε ζωή έχει τα καλά και τα κακά της.
Γράφω τα υπόλοιπα σε σπόιλερ για να μη χαθεί ο ρους της μωροαγγελίας
Είναι οι σκέψεις που κάνω βασικά και κάποιες διαπιστώσεις που έκανα στην πορεία από την ολιγόμηνη συμβίωσή μου με 6 γατούλες
- Σπόιλερ:
- Η άλλη όψη του νομίσματος..
Προσωπικά ζορίστηκα πάρα πολύ για να διατηρήσω αυτό τον καιρό και τις 6 γατούλες όπως "πρέπει"
Προφανώς άξιζε τον κόπο, αλλά η καθημερινότητά μας δεν μπορεί να είναι λειτουργική σε βάθος χρόνου.
Έχουμε στιγμές υπέροχες κυριολεκτικά μέσα στις μέρες που περνούν. Έχω όμως και μέρες που έχω 6 γατιά βαριεστημένα κι οι μέρες αυτές δεν ήταν λίγες.
Τα κορίτσια, νόμιζα μέχρι πρότινος ότι ζούνε σαν γατοπριγκίπισσες. Κι όμως είχα ένα κοριτσάκι που ήθελε λίγη παραπάνω αποκλειστικότητα που δεν μπορούσα να της δώσω. Για την ακρίβεια δεν το είχα καταλάβει καν.
Υπήρξαν μέρες που είχα 6 γάτες με ημιδιάρροιες, λόγω αλλαγών τροφής..τρώνε όπως να'ναι, ότι να'ναι αυτές τις μέρες ειδικά οι μεγάλες και κυριολεκτικά δεν προλάβαινα να διαπιστώσω ποια ακριβώς κάνει τι.
Κάπου εκεί λοιπόν ανάμεσα σε βρωμερές αμμολεκάνες και γατοπαραξενιές, το στρώσαμε κι αυτό.
Και μετά το Γκρινιούλι με το μάτι του
Και μετά η Φούσκα που ξύπνησε μια μέρα και μοίραζε ξύλο παντού.
Ήξερα πως κάτι την ενοχλεί. Ήθελα να παρακολουθήσω τι κάνει στην άμμο. Δεν τα κατάφερα.
Δεν καθαρίζονται όπως πριν. Δε χουζουρέυουν όπως πριν.
Και μετά έρχονται πάλι οι ώρες που παίζουν όλα μαζί και λιώνεις!
Φτάνει;
Περιττό να πω, ότι λοιπές περιποιήσεις όπως το καθάρισμα των δοντιών έχουν πια παγώσει.
Πφφ..λεπτομέρειες σκέφτομαι κι εγώ καμιά φορά, όμως τελικά δε νομίζω ότι είναι.
Και μετά κοιτώ ξανά τα μπεμπάκια μου..
Ο Φανούλης δεν είναι όσο χαρούμενος θα έπρεπε να είναι. Είναι ένας γατουλάκος υπέροχος κι όμως κι αυτός έχει απλά καλές στιγμές.
Αυτό γιατί όοολες τον περιμαζεύουν.
Το διαπίστωσα κρατώντας αυτόν παρέα μαζί μου στο μπαλκόνι.
Ήταν κυριολεκτικά άλλο γατάκι. Άκουγε το όνομα του, σταμάτησε τα τρελά τα σκαρφαλώματα, έτρεχε σε μένα για ένα μπράβο κι είχε μια ουρίτσα μόνιμα όρθια. Τότε ναι ήταν πολύ χαρούμενος.
Άλλη μια φορά τον είδα έτσι, απόλυτα επικοινωνιακό και ικανοποιημένο. Ήταν την τελευταία φορά που κατεβήκαμε κάτω. Ήταν χαρούμενο που τον δέχονται αλλιώς, έτρεξε, έπαιξε, έκανε χαριτωμενιές με το Μιλού και το Γλύκα κι ας τον περιμάζεψε η Μυτούλα, έμοιαζε να έχει ελάχιστη σημασία. Όταν τον περιμαζεύει η Φούσκα..δεν είναι το ίδιο. Μαζεύεται και κάθεται ήσυχος. Γουργουρίζει πάλι, ναι, αλλά..
Η Ζεν άρχισε με περίσσεια χάρη και τσαχπινιά να διεκδικεί και το χρόνο των κοριτσιών. Είναι πλάσμα αξιολάτρευτο, γουργουριστό που ζει για τις αγκαλιές. Για αυτές τις αγκαλιές έρχεται και διώχνει τη Γκρίνια.
Η μόνη που πραγματικά απολαμβάνει τον πανζουρλισμό και τα καταφέρνει με όλα είναι η Έρη. Ναι για την Έρη δεν έχω τίποτα να πω, αλλά και πάλι δε μου αρέσει να τη χτυπάνε οι μεγάλες. Ναι μετά της δίνουν χώρο γιατί διεκδικεί και εν τέλει ίσως τα κορίτσια μου να είναι καλόβολα.
Διεκδικεί χαριτωμένα, μπεμπεκίστικα.
Πως όμως θα διεκδικήσει όταν μεγαλώσει κι αυτή και θα γίνει ολόκληρη γατούλα; Δε μπορώ να μη το σκέφτομαι.
Επίσης νομίζω όλοι με τα μωρά έτσι την πατάμε.
Λέμε είναι διαχειρίσιμα. Τι γίνεται όταν έρχεται η ώρα να μπουν 6 γάτες σε κλουβάκια, να πάρουν 6 γάτες χάπι, να βάλω σε 6 γάτες αμπούλα και να κόψω σε 6 γάτες τα νύχια ή το πιο απλό..να τις βουρτσίσω; Που οι δικές μου τουλάχιστον το απεχθάνονται και τις "κυνηγάω" παίζοντας, έτσι απλά για να καταφέρω ένα βούρτσισμα.
Και δε το συζητώ για τα έξοδα. Θα κόψουμε τα Scesirια λέω όταν το διαπραγματεύομαι μέσα μου.
Θα ταϊσω άλλες τροφές τα αδέσποτα. Κι αυτό εμένα δε μου κάνει. Αυτό που δίνω και στα κάτω, το χρειάζονται και θέλω ολόψυχα να μπορώ να συνεχίσω να το κάνω. Υπάρχουν ανάγκες έξω. Ανάγκες που δε θα λύσω με μια τριπλή υιοθεσία, αλλά μπορώ να συνεχίσω να προσφέρω το κάτι παραπάνω, διατηρώντας την εδώ και μια τριετία εδραιωμένη ισορροπία μας , με αυτές τις 3 γατούλες μέσα κι εκείνες τις 15 γατούλες έξω.
Τραυματισμοί, στειρώσεις, φάρμακα..
Κι όταν οι σπιτίσιες χρειαστούν κάτι; Δε μπορώ ούτε κατά διάνοια να τα στειρώσω με τιμές δεσποζόμενων τα 3 μικρά κι αυτό κάτι θα έπρεπε να μου λέει, για την περίπτωση ενός επείγοντος. Στον εαυτό μου τι να πω τότε; Ότι τους έδωσα σπίτι, δεν πειράζει που δεν μπορώ να τα τρέξω..
Τι θα κάνω αν συμβεί κάτι τους 3 μήνες που συνολικά δε δουλεύω μέσα στο χρόνο; Όσο κουμάντο και να κάνεις δε γίνεται.
Ξαναλέω, έλα μωρέ..έχεις αγάπη, θα το βολέψεις, θα..θα..
Η αγάπη μου δε φτάνει τελικά παρά μόνο για τα Σαββατοκύριακα τελικά, όσο κι αν αυτό με απογοητεύει. Τότε μόνο όμως είναι αρκετά χαρούμενα όλα τους. Τότε που μπορώ να τους αφιερώσω το χρόνο που αποζητούν, να είμαι πάνω τους, να μαλώσω όπου πρέπει, να επιβραβεύσω όταν χρειάζεται, να τα κανακέψω..να τα χωρίσω μέσα στο ίδιο σπίτι για κάποια ώρα, ώστε να κάνει καθένα τις αγάπες του ανενόχλητο.
Τότε η διαφορά είναι τεράστια. Τότε έχουμε ένα μικρό γατοπαράδεισο και κυλούν όλα σχεδόν άψογα.
Αυτό με κάνει να πιστεύω, ότι θα έρθει η ώρα που θα είμαι έτοιμη να προχωρήσω σε άλλη μια υιοθεσία. Το πιστεύω ότι γίνεται να ζήσουν όλα χαρούμενα, αλλά διαπίστωσα από πρώτο χέρι ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να συμβεί αυτό και δυστυχώς..εγώ δεν τις πληρώ.
Για το λόγο αυτό προσπαθώ ακόμη να τους προσφέρω την αμέσως καλύτερη επιλογή διαβίωσης. Έναν υπεύθυνο ιδιοκτήτη. Ψάχνω ακόμη, όπου κι αν πάω ρωτώ αν γνωρίζουν κάποιο που να ενδιαφέρεται για υιοθεσία.
Η αμέσως επόμενη καλύτερη επιλογή είναι να ζήσουν έξω.
Το γράφω και πιάνεται η καρδιά μου.
Κοιτώ τη μπέμπα μου την Έρη μου και τον αυταρώνη το Φανούλη και θέλω πια να κλάψω. Κι εκεί ξαναβάζω τον εαυτό μου σε σειρά και λέω αφού το έζησες αυτούς τους μήνες, ξέρεις τι χρειάζονται. Συναισθηματισμοί στην άκρη, κάνε αυτό που θεωρείς σωστό.
Κάπως έτσι εμμένω ακόμη στο ότι δεν θα μείνουν μαζί μου τα μικράκια μου.
Αλλά ρε παιδιά..εσείς τι λέτε; Δεν έχει και τα καλά του το έξω;
Το βλέπω ότι τα κάτω γατούδια είναι χαρούμενα. Τρέχουν, παίζουν, τρέφονται καλά, κινδυνεύουν, αλλά κάθε μέρα χαίρονται, ακόμη κι εκείνες τις απαίσιες τις βροχερές. Ο Γλύκας κάθε βράδυ παίζει με τα χαλίκια κι είναι όντως η εικόνα ενός χαρούμενου γάτου. Η Μυτούλα, η Κάλι, κυνηγούν, τρέχουν..είναι ζώα, βρίσκουν αυτά τις δικές τους φωλιές.
Δεν ξέρω..
Ξέρω ότι αν συμβεί κάτι στα μωρούλια, θα νιώθω απίστευτες τύψεις. Δε θέλω να το σκέφτομαι.
Κι όταν έρχεται αυτή η σκέψη, τότε θυμάμαι ξανά τον Αρουλίνη μου.
Το σκυλάκο μου, το αγόρι μου, που με έφερε στον κόσμο των ζώων.
Μακράν απείχα από την ιδιοκτήτρια κατοικιδίου που είμαι σήμερα. Άγνοια κυρίως. Όμως ήταν κι ο Αρουλίνης καλομεγαλωμένος. Το φαγάκι το καλό, τα χάδια τους, τις βόλτες του, τις φωλίτσες του..
Κάθε χρόνο τις απόκριες που στόλιζα, ο Άρης μάζευε όλες τις σερπαντίνες σε ένα σημείο κι έφτιαχνε τη δική του φωλιά, την ψευτοχορταρένια. Αυτή η ανάμνηση πάντα με συγκρατεί και με κάνει να σκέφτομαι πως τα ζώα το χρειάζονται και αυτό για να είναι πραγματικά χαρούμενα. Χόρτα, χώμα, ελευθερία. Τα κορίτσια μου τα γυαλιστερά το επαληθεύουν. Τρίβονται σαν τρελές όπου βρουν πεσμένα χώματα..χαριτολογώντας τις λέω βρωμόγατα. Είναι απλά γάτες. Και τους λείπει. Και το απολαμβάνουν.
Όπως και στις δικές μας ζωές, έτσι νομίζω και των γατών και των σκυλιών. Πάντα κάτι χάνεις, κάτι άλλο κερδίζεις. Πακέτο είναι πολύ δύσκολο να το βρεις.
Να μου γράψετε κι εδώ αν θέλετε τις σκέψεις σας. Είναι νομίζω ωραίο θέμα κι αξίζει σχολιασμού. Απλά τα βάζουμε σε σπόιλερ για να συνεχίσω με το υλικό των μωρών.
Κι όση ώρα έκατσα να γράψω, μιας και τα βράδια είναι αφιερωμένα εξαιρετικά πάντα στα λατρεμένα μου τετράποδα για άλλη μια φορά ζητούν.
Η Φόρεστ νιαούριζε ασταμάτητα το μισό χρόνο που σας γράφω.
Αγκαλιά ήθελε. Την έχω εδώ μαζί μου.
Εδώ και λίγη ώρα με φωνάζει όμως το Ζενάκι. Κι εκείνη την αγκαλίτσα της θέλει. Εγώ τις θέλω όλες αλλά μπρώ να δώσω μόνο μια τη φορά!
Και σήμερα μπορώ σε όλα! Δε μπορώ να τους εξηγήσω, γιατί δεν γίνεται τα υπόλοιπα βράδια..ούτε να τους παρέχω εναλλακτική που θα γεμίζει αυτό το κενό..
Αδράττω λοιπόν την ευκαιρία να υπενθυμίσω ότι Φανούλης και Έρη ψάχνουν ακόμη τους γονείς τους ρε παιδιά! Αυτόν που την έχει ελεύθερη την αγκαλιά ανά πάσα στιγμή να την ευχαριστηθούν! Άντε περιμένουμε κι είμαστε και limited edition φοβερά και τρομερά γατάκια, μην καθυστερείτε!
Τέλος, τα σέβη μου στα γατονοικοκυριά που καταφέρνουν να συντηρούν χαρούμενες πολλές γατούλες! Πρέπει να το αναφέρω
Εν αναμονή και πάλι!
Θα επιστρέψουμε αύριο με το καινούργιο υλικό μας!
-
Mood :
Οι μωροαγγελίες μας όλο σβήνονται από άλλα site!
Πάω να ενημερώσω και δεν υπάρχουν, ενώ είχαν δημοσιευθεί κανονικά και υπήρχαν για μέρες.
Υπάρχει ακόμη του Μαξούλη!
Σας έχει συμβεί; Και είναι η 2η φορά που συμβαίνει. Την πρώτη είπα έτυχε..τώρα τι;
Πόσο άτυχα πια αυτά τα μπεμπούδια μου;
Πάω να ενημερώσω και δεν υπάρχουν, ενώ είχαν δημοσιευθεί κανονικά και υπήρχαν για μέρες.
Υπάρχει ακόμη του Μαξούλη!
Σας έχει συμβεί; Και είναι η 2η φορά που συμβαίνει. Την πρώτη είπα έτυχε..τώρα τι;
Πόσο άτυχα πια αυτά τα μπεμπούδια μου;
-
Mood :
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Ο Misha & Ρένια ψάχνουν (ακόμα) τον άνθρωπό τους...
» Γατοκουλουράκια ενός μήνα ψάχνουν τους ανθρώπους τους
» Χιονονιφάδες καλοκαιρινές, με λίγη δόση από αλμύρα ζητούν τον Άνθρωπο τους! Υιοθετήθηκαν!!!
» Oι μικρές μας Θεές ψάχνουν για τον θρόνο τους
» Τρία γλυκούτσικα φατσάκια ψάχνουν την δική τους οικογένεια!(Τα δύο βρήκαν σπιτάκι!)
» Γατοκουλουράκια ενός μήνα ψάχνουν τους ανθρώπους τους
» Χιονονιφάδες καλοκαιρινές, με λίγη δόση από αλμύρα ζητούν τον Άνθρωπο τους! Υιοθετήθηκαν!!!
» Oι μικρές μας Θεές ψάχνουν για τον θρόνο τους
» Τρία γλυκούτσικα φατσάκια ψάχνουν την δική τους οικογένεια!(Τα δύο βρήκαν σπιτάκι!)
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 2 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios