Χιονονιφάδες καλοκαιρινές, με λίγη δόση από αλμύρα ζητούν τον Άνθρωπο τους! Υιοθετήθηκαν!!!
+9
florans
crispyfelinagr
tzelacat
πατουσακια
thanoschris1
ZIZIKOS
Gatoplikti
kat-cats
Leviathan
13 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Χιονονιφάδες καλοκαιρινές, με λίγη δόση από αλμύρα ζητούν τον Άνθρωπο τους! Υιοθετήθηκαν!!!
Να συστηθούμε επιτέλους.. Καταρχήν η μανούλα η οποία έχει ήδη υιοθετηθεί και βρίσκεται στο σπιτάκι της.
Άφησε όμως πίσω της τρία μωρά μαργαριταρένια, με λίγο ωκεανό στα μάτια τους, που ζητούν κι αυτά τον Άνθρωπο τους!
Ένα κοριτσάκι, και δύο αγοράκια, λίγο λιγότερο από δύο μηνών, που φιλοξενούνται προσωρινά. Έχουν κάνει εσωτερική κι εξωτερική αποπαρασίτωση και είναι υγιή.
Είναι επίσης θεόκουφα, άρα και λίγο στον κόσμο τους.
Να συστηθούμε...
Τίφα, το κοριτσάκι της παρέας! Και μόνιμο θύμα bullying των άλλων δύο, εξ'ου και τα χτυπημένα ματάκια.. Ήταν λίγο φοβικούλα αρχικά, αλλά τώρα που έχει αρχίσει κι εμπιστεύεται, ξεδιπλώνει έναν υπέροχο διακριτικό χαρακτήρα!
Κλάουντ, ο τιτανοτεράστιος. Το μεγαλύτερο (και φαγανότερο, και πιο φωνακλάδικο, και πιο παιχνιδιάρικο ) μωρό της γέννας, είναι επίσης ο καλύτερα κοινωνικοποιημένος και συνήθως αυτός που κερδίζει τις εντυπώσεις.
Και τέλος, Ντένζελ! Είναι λίγο "προβληματικός" σε θέματα συμπεριφοράς ακόμα οπότε δεν είναι έτοιμος για σπιτάκι, αλλά δουλεύουμε την κοινωνικοποίηση του. Παρόλαυτα, την περισσότερη ώρα είναι καλό μωρούλι, και τα πάει περίφημα και με τη Σινιγκάμι.
Tα μωρά βρίσκονται στο Βόλο και θα δοθούν αποκλειστικά για εντός σπιτιού, με απαραίτητη προυπόθεση τη στείρωση τους στην κατάλληλη ηλικία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980153678
Email: vivliolatrhs@gmail.com
Άφησε όμως πίσω της τρία μωρά μαργαριταρένια, με λίγο ωκεανό στα μάτια τους, που ζητούν κι αυτά τον Άνθρωπο τους!
Ένα κοριτσάκι, και δύο αγοράκια, λίγο λιγότερο από δύο μηνών, που φιλοξενούνται προσωρινά. Έχουν κάνει εσωτερική κι εξωτερική αποπαρασίτωση και είναι υγιή.
Είναι επίσης θεόκουφα, άρα και λίγο στον κόσμο τους.
Να συστηθούμε...
Τίφα, το κοριτσάκι της παρέας! Και μόνιμο θύμα bullying των άλλων δύο, εξ'ου και τα χτυπημένα ματάκια.. Ήταν λίγο φοβικούλα αρχικά, αλλά τώρα που έχει αρχίσει κι εμπιστεύεται, ξεδιπλώνει έναν υπέροχο διακριτικό χαρακτήρα!
Κλάουντ, ο τιτανοτεράστιος. Το μεγαλύτερο (και φαγανότερο, και πιο φωνακλάδικο, και πιο παιχνιδιάρικο ) μωρό της γέννας, είναι επίσης ο καλύτερα κοινωνικοποιημένος και συνήθως αυτός που κερδίζει τις εντυπώσεις.
Και τέλος, Ντένζελ! Είναι λίγο "προβληματικός" σε θέματα συμπεριφοράς ακόμα οπότε δεν είναι έτοιμος για σπιτάκι, αλλά δουλεύουμε την κοινωνικοποίηση του. Παρόλαυτα, την περισσότερη ώρα είναι καλό μωρούλι, και τα πάει περίφημα και με τη Σινιγκάμι.
Tα μωρά βρίσκονται στο Βόλο και θα δοθούν αποκλειστικά για εντός σπιτιού, με απαραίτητη προυπόθεση τη στείρωση τους στην κατάλληλη ηλικία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980153678
Email: vivliolatrhs@gmail.com
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Κάπου στον κόσμο μου.
Αριθμός γατουνίων : x + 2 που είναι πλέον μακρυά μου ...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κανένας.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Είμαι υπερπλήρης.
Motto : ...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2014
Mood :
Απ: Χιονονιφάδες καλοκαιρινές, με λίγη δόση από αλμύρα ζητούν τον Άνθρωπο τους! Υιοθετήθηκαν!!!
Πηνελόπη τι μωρά είναι αυτά.....;;;;;
δεν έχω λόγια....η μανούλα υπέροχη μπράβο που υιοθετήθηκε μωρέ....ευτυχώς δεν θα κινδυνεύει πια....
το κοριτσάκι μωρέ γιατί το βαράνε τα αγόρια;;;;; να τους βάζεις τιμωρία!!! ακούς εκεί ένα κοριτσάκι και το βαράνε....ματάκια μου !!!
Να ευχηθώ για όλα τους τα καλύτεραααααααα είναι υπέροχα μωρά και εύχομαι το καλύτερο σπιτάκι!!!
δεν έχω λόγια....η μανούλα υπέροχη μπράβο που υιοθετήθηκε μωρέ....ευτυχώς δεν θα κινδυνεύει πια....
το κοριτσάκι μωρέ γιατί το βαράνε τα αγόρια;;;;; να τους βάζεις τιμωρία!!! ακούς εκεί ένα κοριτσάκι και το βαράνε....ματάκια μου !!!
Να ευχηθώ για όλα τους τα καλύτεραααααααα είναι υπέροχα μωρά και εύχομαι το καλύτερο σπιτάκι!!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Απ: Χιονονιφάδες καλοκαιρινές, με λίγη δόση από αλμύρα ζητούν τον Άνθρωπο τους! Υιοθετήθηκαν!!!
Αυτες οι περιγραφές σου μαζι με το ταλέντο σου στην φωτογραφια που κάνει ολα τα πλάσματα που φωτογραφιζεις να φαινονται μοναδικα ειναι καταπληκτικες!!
Καλη τύχη στα μωράκια που φαντάζομαι θα την έχουν σύντομα
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Τέλειο που υιοθετήθηκε πρώτα η μανούλα
- Σπόιλερ:
- μωρέ είχε χτυπημένο το χεράκι της η γλυκούλα μου
Εύχομαι τα μωρά της νάχουν την ίδια τύχη σύντομα
Είναι κουκλάκια όλα τους, σαν κουφετάκια
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Μοναδικά..πανέμορφα!!!
Το καλύτερο ήταν για την μανούλα!!!
Και τα μωράκια να βρουν γρήγορα τα σπιτάκια τους!!
Το καλύτερο ήταν για την μανούλα!!!
Και τα μωράκια να βρουν γρήγορα τα σπιτάκια τους!!
thanoschris1- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood :
Πανεμορφες, ασπρες χνουδομπαλιτσες, με μαγευτικα ματακια.
Καλη τυχη να εχουν
Καλη τυχη να εχουν
πατουσακια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Βολος
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπιτι, 7 στο κτημα 1 στο γατοπαραδεισο και μερικα αδεσποτακια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ολλες της φουντοτες
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/05/2014
Mood :
+1000Gatoplikti έγραψε:Αυτες οι περιγραφές σου μαζι με το ταλέντο σου στην φωτογραφια που κάνει ολα τα πλάσματα που φωτογραφιζεις να φαινονται μοναδικα ειναι καταπληκτικες!!
tzelacat- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Motto : There are few things in life more heartwarming than to be welcomed by a cat
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2010
Mood :
Αγαπάκια μου... Προσωπική αδυναμία η Τίφα!
Καλή τύχη στα μωρά!
Καλή τύχη στα μωρά!
crispyfelinagr- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : -
Motto : Tomorrow everything's gonna be better
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/09/2013
Mood :
Ευχαριστούμε για τη θετική ενέργεια.
Σχετικά με τη φωτογράφιση μωρέ, αρκεί ο καλός φωτισμός και να τους αποσπάς την προσοχή. Αν και μπορώ να πω πως έχω κάνει και αρκετή εξάσκηση τόσο καιρό.
Η μανούλα υιοθετήθηκε τυχαία, να πω την αλήθεια..
Το χτυπημένο ποδαράκι τελικά χρειάστηκε να το χάσει (δεν ήταν μεγάλη η πληγή είχε όμως κάνει σηψαιμία...) και μια κυρία που την πήρε για φιλοξενία, γοητεύτηκε από τα κάλλη της και την υιοθέτησε. Περνάει καλά απ'ότι μαθαίνω.
Μακάρι να βρεθεί κάτι καλό και για τα μωρούλια της, το ότι είναι κουφά, αποθαρρύνει αρκετό κόσμο, η αλήθεια είναι.
Crispy μου, τα μωρά ευχαριστούν! Η Τίφα μου θυμίζει πολύ την Αλάσκα μωρό!
Ανέφερα ότι προσωπική (και μόνη) αδυναμία της Αλάσκας είναι ο Ντένζελ;
Σχετικά με τη φωτογράφιση μωρέ, αρκεί ο καλός φωτισμός και να τους αποσπάς την προσοχή. Αν και μπορώ να πω πως έχω κάνει και αρκετή εξάσκηση τόσο καιρό.
Η μανούλα υιοθετήθηκε τυχαία, να πω την αλήθεια..
Το χτυπημένο ποδαράκι τελικά χρειάστηκε να το χάσει (δεν ήταν μεγάλη η πληγή είχε όμως κάνει σηψαιμία...) και μια κυρία που την πήρε για φιλοξενία, γοητεύτηκε από τα κάλλη της και την υιοθέτησε. Περνάει καλά απ'ότι μαθαίνω.
Μακάρι να βρεθεί κάτι καλό και για τα μωρούλια της, το ότι είναι κουφά, αποθαρρύνει αρκετό κόσμο, η αλήθεια είναι.
Crispy μου, τα μωρά ευχαριστούν! Η Τίφα μου θυμίζει πολύ την Αλάσκα μωρό!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan έγραψε:Crispy μου, τα μωρά ευχαριστούν! Η Τίφα μου θυμίζει πολύ την Αλάσκα μωρό!
I Tifa, I Alaska
Κάνει προόδους το κορίτσι, ε;
- Σπόιλερ:
- Και διαλέγει ένα κάθε φορά
-
Mood :
Πανεμορφα ειναι ολα τα μωρουλια με τα ματακια τους που θυμιζουν το απεραντο γαλαζιο της θαλασσας!!! Ευχομαι να εχουν ολα την καλη τυχη της μαμας τους!! Φιλακια στα μωρακια!!
florans- Mature Cat
-
Τόπος : Βυρωνας
Αριθμός γατουνίων : 7 Μινι,Γκεραλτ,Μικυ,Σίρι,Λούνα (Τερεζα και Νταιζη μας κοιταζουν απο ψηλα!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας γιατι χουρχουριζουμε πιο πολυ!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ολα ειναι πολυ γλυκουτσικα! τα θελω ολα!!
Motto : Αγαπη και ανθρωπια!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/02/2012
Mood :
Ο Ντένζελ ψάχνει το μόνιμο σπίτι του!
Τα αδερφάκια ελπίζω πως είναι ρεζερβέ αν δεν αλλάξει κάτι.
Ο μικρός είναι υγιέστατος, τελειώσαμε και με την αποπαρασίτωση του, "έφτιαξε" και η συμπεριφορά του κι ακόμα περιμένει τον Άνθρωπο του!
Τι κι αν είναι κουφός, τι κι αν "έχει αυτάρες και είναι άσχημος" όπως μας είπε με απογοήτευση μια κυρία που πήρε τηλέφωνο για τον αδερφούλη του σήμερα ( );
Είναι ζεν, είναι χουρχούρης και είναι εξαιρετικός στη συμβίωση με άλλες γατούλες!
Ο μικρός είναι υγιέστατος, τελειώσαμε και με την αποπαρασίτωση του, "έφτιαξε" και η συμπεριφορά του κι ακόμα περιμένει τον Άνθρωπο του!
Τι κι αν είναι κουφός, τι κι αν "έχει αυτάρες και είναι άσχημος" όπως μας είπε με απογοήτευση μια κυρία που πήρε τηλέφωνο για τον αδερφούλη του σήμερα ( );
Είναι ζεν, είναι χουρχούρης και είναι εξαιρετικός στη συμβίωση με άλλες γατούλες!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Κουκλάκος!
Για τα αδελφάκια του
Για τα αδελφάκια του
- Σπόιλερ:
- Το άλλο το γατάκι στην τελευταία φωτό ποιο είναι;
-
Mood :
Ναι ποιος ειναι ο αλλος κουκλος απο πισω; Τα αυτακια θα στρωσουν σιγα σιγα μην στεναχωριεσαι Και εχει την γοητια του...
πατουσακια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Βολος
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπιτι, 7 στο κτημα 1 στο γατοπαραδεισο και μερικα αδεσποτακια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ολλες της φουντοτες
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/05/2014
Mood :
Mersi!
Δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι, οπότε δεν ανανεώνω την αγγελία όσο συχνά θα ήθελα αλλά μακάρι να βρεθεί κάτι καλό.
Tις αυτάρες θα τις πάρει σε .. μπόι, σαν το Ρουντί μου.
Δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι, οπότε δεν ανανεώνω την αγγελία όσο συχνά θα ήθελα αλλά μακάρι να βρεθεί κάτι καλό.
Tις αυτάρες θα τις πάρει σε .. μπόι, σαν το Ρουντί μου.
- Σπόιλερ:
- Τον άλλον τον μικρό μου τον έφεραν.... δώρο. Δεν ξέρω ακόμα τι θα τον κάνω.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
O άλλος ο μικρος απο πισω... ο αλλος ο μικρος απο πισω
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Καλέ άσχημο αυτό το μωρό;;; οι αυτάρες είναι χάρισμα....εγώ όλο τα αυτιά τους χαιδεύω, τα τσουπώνω μια χαρά αφού το χουν μάθει και παρόλο που τις ενοχλεί τι να κάνουν κάθονται...
Αντε να πάνε όλα καλά για όλα τα μωράκια..... είναι όλα τους πανέμορφα!!!!
Αντε να πάνε όλα καλά για όλα τα μωράκια..... είναι όλα τους πανέμορφα!!!!
-
Gatoplikti έγραψε:O άλλος ο μικρος απο πισω... ο αλλος ο μικρος απο πισω
συμφωνώ.......
αν και........
- Σπόιλερ:
- εχει αυτάρες, ξεπλυμενα μάτια, ασχημα πατούσια και ειναι και αυτα τα χρωματα στην γουνα του, σαν βρωμίλος ..... μπα... χαλια χαλια....!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
ειναι πανεμορφος με αυτη την ιδιαιτερη ομορφια που δινει η φυση στα πλασματα που αγαπαει,για να την καταλαβαινουν και ιδιαιτεροι ανθρωποι.καλη τυχη μικρο μουLeviathan έγραψε:Ο Ντένζελ ψάχνει το μόνιμο σπίτι του!
belezza- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καταχειμωνο στην εξοχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιο κανει τουμπιτσες και χαρουλες
Motto : οτι τελειωνει δινει τη θεση του σ αυτο που πρεπει να ερθει
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/02/2016
Mood :
O Ντένζελ ψάχνει ακόμα σπιτάκι, είναι ο μόνος από τα αδερφάκια του που δεν έχει υιοθετηθεί.
Είναι γατούλης που δεν γουστάρει τα πολλά γούτσου γούτσου και τις αγκαλιές, αλλά είναι παιχνιδιάρης και ιδανική παρέα αν υπάρχει άλλο γατάκι στο σπίτι.
Καλύτερες φωτογραφίες θα έρθουν λίαν συντόμως!
Είναι γατούλης που δεν γουστάρει τα πολλά γούτσου γούτσου και τις αγκαλιές, αλλά είναι παιχνιδιάρης και ιδανική παρέα αν υπάρχει άλλο γατάκι στο σπίτι.
Καλύτερες φωτογραφίες θα έρθουν λίαν συντόμως!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Δεν πειράζει που δεν θέλει πολλά πολλά....έχει άλλα πολλά να δώσει και εύχομαι να βρεθεί γρήγορα ο άνθρωπός του!!!
-
Μακάρι Κατερίνα μου να βρεθεί ο άνθρωπος που θα τον εκτιμήσει..
Δυστυχώς μια καλή πρόταση που είχαμε "εξαφανίστηκε" οπότε ακόμα περιμένει το αγόρι!
Κάνει τρελά παιχνίδια με τον Καστιέλ και θα ήθελα να δοθούν μαζί μόνο που ο Καστιέλ ακόμα δεν είναι έτοιμος για υιοθεσία. Εγώ για να τον βγάλω φωτογραφίες φοράω γυαλιά και καλύπτω το κεφάλι μου γιατί αλλιώς επιτίθεται αν πλησιάσεις πολύ.
Σημερινές φωτογραφίες!
Δυστυχώς μια καλή πρόταση που είχαμε "εξαφανίστηκε" οπότε ακόμα περιμένει το αγόρι!
Κάνει τρελά παιχνίδια με τον Καστιέλ και θα ήθελα να δοθούν μαζί μόνο που ο Καστιέλ ακόμα δεν είναι έτοιμος για υιοθεσία. Εγώ για να τον βγάλω φωτογραφίες φοράω γυαλιά και καλύπτω το κεφάλι μου γιατί αλλιώς επιτίθεται αν πλησιάσεις πολύ.
Σημερινές φωτογραφίες!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Μάτια μου πανέμορφα και τα δύο..... έχουν τόσο πόνο, νομίζω, τα ματάκια του Καστιέλ.....εύχομαι να ημερέψει κοντά στον Ντένζελ και να πάνε όλα πολύ καλά με την υιοθεσία τους!!!
-
To μωρό με τα γαλανά μάτια περιμένει..
Και χτες είχα νέα και από τον Κλάουντ που υιοθετήθηκε μαζί με τη Σινιγκάμι, πλέον Autumn και νομίζω φαίνεται πόσο ...χάλια περνάνε τα δύο τους!
Και χτες είχα νέα και από τον Κλάουντ που υιοθετήθηκε μαζί με τη Σινιγκάμι, πλέον Autumn και νομίζω φαίνεται πόσο ...χάλια περνάνε τα δύο τους!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Μα τι γλυκειά φωτό
Όντως χάλια περνάνε
Μια τέτοια "χάλια" τύχη και για το γαλανοματούλη
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
μπράβο σε όποιον αποφάσισε να τα υιοθετήσει μαζί!
Να είναι τυχερά και πλημμυρισμένα αγάπη!
Υποκλίνομαι στην ικανότητά σου να κάνεις υιοθεσίες Πηνελόπη σε μια πολύ δύσκολη εποχή...
Να είναι τυχερά και πλημμυρισμένα αγάπη!
Υποκλίνομαι στην ικανότητά σου να κάνεις υιοθεσίες Πηνελόπη σε μια πολύ δύσκολη εποχή...
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Ψυχούλια μου!Ναι ναι Πηνελόπη μου χάλια περνάνε!
Ας έχουν μια καλή ζωούλα
Ας έχουν μια καλή ζωούλα
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
Πραγματικά μπράβο σ' αυτόν που τα πήρε μαζί....υπέροχα είναι.....χαλαρά και ήρεμα απολαμβάνουν αγάπη και φροντίδα!!!
Αντε γρήγορα μια τέτοια τύχη και για τον υπέροχο γαλανομάτη....ομόρφυνε το μουτράκι του!!!!
Αντε γρήγορα μια τέτοια τύχη και για τον υπέροχο γαλανομάτη....ομόρφυνε το μουτράκι του!!!!
-
Leviathan έγραψε:To μωρό με τα γαλανά μάτια περιμένει..
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Οι χιονονιφάδες υιοθετήθηκαν οπότε η αγγελία τους μπορεί επιτέλους να κλειδωθεί.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Παρόμοια θέματα
» Τα Ναγιογατάκια ζητούν σπίτι Υιοθετήθηκαν!!!
» (Υιοθετήθηκαν!) 3 μαύρα γατάκια ζητούν ΑΜΕΣΑ σπιτάκι!
» Γλυκύτατα μωρούλια ψάχνουν τον άνθρωπό τους
» Ο Misha & Ρένια ψάχνουν (ακόμα) τον άνθρωπό τους...
» ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!!!
» (Υιοθετήθηκαν!) 3 μαύρα γατάκια ζητούν ΑΜΕΣΑ σπιτάκι!
» Γλυκύτατα μωρούλια ψάχνουν τον άνθρωπό τους
» Ο Misha & Ρένια ψάχνουν (ακόμα) τον άνθρωπό τους...
» ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!!!
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios