Μια ελπίδα για το Buddy μου...!!!
+9
Gatoplikti
ouiette
ZIZIKOS
nassia1
Alcione
Smokys
psipsa
kouix
Buddylove
13 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 5
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Μια ελπίδα για το Buddy μου...!!!
Καλή μου Ziziko…εγώ να δεις πόσο θέλω να δικαιωθείς…
Buddylove- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 5-6 αδεσποτάκια με λατρεία στο Buddy μου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/07/2014
Ναι Ζizikos moυ, η Φιφι ηταν μελος της οικογενειας. Επειδη ασχολουμαι με τις αλλες γατουλες και ειναι αρκετες, μαζι με τα αδεσποτα, θελω δεν θελω, μπορω να παλεψω..
Η υστατη πραξη αγαπης, πραγματικα ειναι πραξη αγαπης.. Παρ ολο που μου ηταν δυσκολο και αφησα το γιατρο να μου το προτεινει, ειναι χιλιες φορες καλυτερα απο το να κρατας ενα ζωο επειδη δεν αντεχεις το χωρισμο.
Ευχαριστω kai παλι Ζιzikos!
Buddylove, κι εγω διαβαζω καθε φορα το Post σου με την ελπιδα οτι γυρισε ο Buddy..
Η υστατη πραξη αγαπης, πραγματικα ειναι πραξη αγαπης.. Παρ ολο που μου ηταν δυσκολο και αφησα το γιατρο να μου το προτεινει, ειναι χιλιες φορες καλυτερα απο το να κρατας ενα ζωο επειδη δεν αντεχεις το χωρισμο.
Ευχαριστω kai παλι Ζιzikos!
Buddylove, κι εγω διαβαζω καθε φορα το Post σου με την ελπιδα οτι γυρισε ο Buddy..
ouiette- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 5
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/11/2008
Mood :
Όλοι αυτό θέλουμε... και μακάρι να γίνει το εύχομαι και παρακαλάω με όλη μου τη δύναμη ...
Buddylove- Prime Cat
-
Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από τότε που έχασα το μπαμπά μου και 60 μέρες χωρίς το Buddy μου… Μου λείπουν και οι 2 πάρα πολύ …ελπίζω να το ξέρουν…
PS: Συγνώμη για το ψυχοπλάκωμα απλά είμαι κάπως σήμερα…
PS: Συγνώμη για το ψυχοπλάκωμα απλά είμαι κάπως σήμερα…
Buddylove- Prime Cat
-
Όλα τα αγαπημένα μας πλασματα που "έφυγαν" το ξέρουν ότι μας λείπουν και γι αυτό είναι στο μυαλό και τις αναμνήσεις μας.
Ξέρουν ότι τους αγαπούσαμε και γι αυτό και τους σκεφτόμαστε
Το ίδιο νοιώθω κι εγω για τους γονείς μου όταν τους σκέφτομαι....
Όσο για το Buddy σου .... ίσως η δύναμη της σκέψης σου τον φέρει πάλι κοντά σου.......
Για όλους πιστεύω υπάρχουν κάτι τέτοιες μέρες...
Ξέρουν ότι τους αγαπούσαμε και γι αυτό και τους σκεφτόμαστε
Το ίδιο νοιώθω κι εγω για τους γονείς μου όταν τους σκέφτομαι....
Όσο για το Buddy σου .... ίσως η δύναμη της σκέψης σου τον φέρει πάλι κοντά σου.......
Για όλους πιστεύω υπάρχουν κάτι τέτοιες μέρες...
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
ouiette έγραψε:
Τουλαχιστον, ξερω που ειναι τωρα.
Μια ομορφη αναμνηση , η Φιφι, ευτυχισμενη μαμα με τα δυο της παιδια
Πολυ γλυκεια φωτογραφια ouiette!!
Kαλο γατοπαράδεισο στην φιφη ... Αναπαύθηκε τώρα....
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Buddylove!
εισαι καλα? Κανενα νεο απ το Buddy σου?
Σημερα σε σκεφτηκα πιο πολυ.. γυρισε ενα αδεσποτο που ειχα να τον δω 3 μηνες (ισως και πιο πολυ). Ηρθε να μου ζητησει φαγητο. Μετα εφυγε παλι..
Σκεφτηκα το Buddy ..
εισαι καλα? Κανενα νεο απ το Buddy σου?
Σημερα σε σκεφτηκα πιο πολυ.. γυρισε ενα αδεσποτο που ειχα να τον δω 3 μηνες (ισως και πιο πολυ). Ηρθε να μου ζητησει φαγητο. Μετα εφυγε παλι..
Σκεφτηκα το Buddy ..
ouiette- Prime Cat
-
Mood :
Ouiette μου ανησύχησα… πως είσαι? είσαι καλά? Είχα αφήσει μήνυμα και στο post της Fifi…
Δεν έχω κάτι νεότερο… γι’αυτό και δεν έγραψα κάτι… Δεν έχει νόημα… Έτσι κουράζω κι εσάς που μπαίνετε και τα διαβάζετε χωρίς λόγο…
Αλήθεια ήρθε το αδεσποτάκι σου μετά από 3 μήνες? Φαντάζομαι πόσο χαρούμενη θα είσαι…!!! Τουλάχιστον ξέρεις ότι είναι καλά κι ας μην επιλέγει να είναι πια κοντά σου…!!!
Αυτές τις μέρες κοιτούσα κάποια site (και έπειτα κι από την προτροπή της Mat) με post για γατούλες που χάθηκαν…και έπεσα πάνω σε αυτά:
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090128091008AAS61xj
http://www.catster.com/lifestyle/cat-behavior-cats-leave-home
πραγματικά ενδιαφέρουσες ιστορίες για κάποιον που θέλει να ρίξει μια ματιά…
Δεν έχω κάτι νεότερο… γι’αυτό και δεν έγραψα κάτι… Δεν έχει νόημα… Έτσι κουράζω κι εσάς που μπαίνετε και τα διαβάζετε χωρίς λόγο…
Αλήθεια ήρθε το αδεσποτάκι σου μετά από 3 μήνες? Φαντάζομαι πόσο χαρούμενη θα είσαι…!!! Τουλάχιστον ξέρεις ότι είναι καλά κι ας μην επιλέγει να είναι πια κοντά σου…!!!
Αυτές τις μέρες κοιτούσα κάποια site (και έπειτα κι από την προτροπή της Mat) με post για γατούλες που χάθηκαν…και έπεσα πάνω σε αυτά:
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090128091008AAS61xj
http://www.catster.com/lifestyle/cat-behavior-cats-leave-home
πραγματικά ενδιαφέρουσες ιστορίες για κάποιον που θέλει να ρίξει μια ματιά…
Buddylove- Prime Cat
-
Γεια σου Buddylove
Απ τις ενδιαφέρουσες ιστορίες, πραγματικα, δεν μπορουμε να βγαλουμε καποιο κανονα. Καταλαβα οτι η γατες δεν ειναι σκυλια. Πρεπει να τις δεχτουμε ως ανεξαρτητα ζωα. Και ο Buddy καποιο λογο ειχε που εφυγε, πρεπει να το αποδεχτουμε οπως ειναι, οχι οπως το θελουμε εμεις,δυστυχως..
Το αδεσποτο που σου ειπα εφυγε ξανα. αντε σε αλλους 3 μηνες θα τον δω!!!
Ο γιος της Φιφις ολο και πιο σπανια ερχεται,και επειδη φοβαται να του βαλω σταγονες στ αυτια, τρωει μονο αν φευγω, και δεν μπορω να το παω για εμβολιο. Τοσα χρονια τον φροντιζω, με χιλιες δυσκολιες.. και τωρα που εφυγε η μανα του..καταλαβαινεις..
Συγνωμη αν αργησα να σου απαντησω ..δεν ειχα δει οτι μου ειχες στειλει μηνημα. Και μην πεις οτι μας κουραζεις με τα post σου. Το forum ειναι για αυτο, για να μιλαμε για κατι μου μας απασχολει η μας ποναει..Που να τα πουμε.. δεν το καταλαβαινουνε ολοι, ειδηκα αν δεν εχουν ζωα!
Φιλακια
Απ τις ενδιαφέρουσες ιστορίες, πραγματικα, δεν μπορουμε να βγαλουμε καποιο κανονα. Καταλαβα οτι η γατες δεν ειναι σκυλια. Πρεπει να τις δεχτουμε ως ανεξαρτητα ζωα. Και ο Buddy καποιο λογο ειχε που εφυγε, πρεπει να το αποδεχτουμε οπως ειναι, οχι οπως το θελουμε εμεις,δυστυχως..
Το αδεσποτο που σου ειπα εφυγε ξανα. αντε σε αλλους 3 μηνες θα τον δω!!!
Ο γιος της Φιφις ολο και πιο σπανια ερχεται,και επειδη φοβαται να του βαλω σταγονες στ αυτια, τρωει μονο αν φευγω, και δεν μπορω να το παω για εμβολιο. Τοσα χρονια τον φροντιζω, με χιλιες δυσκολιες.. και τωρα που εφυγε η μανα του..καταλαβαινεις..
Συγνωμη αν αργησα να σου απαντησω ..δεν ειχα δει οτι μου ειχες στειλει μηνημα. Και μην πεις οτι μας κουραζεις με τα post σου. Το forum ειναι για αυτο, για να μιλαμε για κατι μου μας απασχολει η μας ποναει..Που να τα πουμε.. δεν το καταλαβαινουνε ολοι, ειδηκα αν δεν εχουν ζωα!
Φιλακια
ouiette- Prime Cat
-
Mood :
Buddylove μου!!!! Μόλις τώρα ανακάλυψα πως είχες γράψει την ιστορία σου για το Buddy, δεν είχα ιδέα. Ήμουν τόσο απορροφημένη με τις ιστορίες με τις γατούλες που έχουν "φύγει" και δεν είχα ασχοληθεί με τα υπόλοιπα θέματα του φόρουμ...
Διάβασα και τις ιστορίες, πολύ ενδιαφέρουσες...άβυσσος η ψυχή τους τελικά...τι να πω...
Αχ βρε Buddylove αυτές οι 60 μέρες τι δύσκολες που είναι...
Ελπίζω να είσαι καλά!!!
Διάβασα και τις ιστορίες, πολύ ενδιαφέρουσες...άβυσσος η ψυχή τους τελικά...τι να πω...
Αχ βρε Buddylove αυτές οι 60 μέρες τι δύσκολες που είναι...
Ελπίζω να είσαι καλά!!!
Mat- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 0
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/08/2014
Ouiette μου και Mat μου…σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση και την παρεούλα…εύχομαι κι εσείς να είσαστε καλά…ειλικρινά σας σκέφτομαι… και οι δύο έχετε χάσει πρόσφατα τις γατούλες σας και ξέρω ότι δεν είναι καθόλου εύκολο και πόσο πονάει …
Πόσο δίκιο έχεις Ouiette μου ότι πρέπει ο άλλος να έχει ζωάκι για να καταλάβει πως νιώθεις …
Τον καημένο τον Black τον καταλαβαίνω… ήταν τόσο δεμένος με τη μανούλα του… τώρα Ouiette μου πρέπει να προσπαθήσεις από την αρχή για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του… το βλέπω από τη Μπεμπίτσα και πόσο έχει αλλάξει η συμπεριφορά της… έχει γίνει φοβική…ή τουλάχιστον έτσι το εκλαμβάνω μπορεί και να είμαι και εντελώς λάθος…
Από εδώ ή από αλλού το ίδιο είναι Mat μου… πάντα λέγαμε τα “νέα” μας… 60 μέρες για σένα 70 για μένα … Πέρα από τη δύσκολη φάση που περνάμε εμείς το Forum έχει πάρα πολύ ωραία θέματα και κυρίως ενημερωτικά και από άτομα με πολλές εμπειρίες… όταν έχεις το χρόνο και τη διάθεση αξίζει να διαβάσεις τα διάφορα topic… είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσουν…
Σας φιλώ γλυκά και τις δυο …
Πόσο δίκιο έχεις Ouiette μου ότι πρέπει ο άλλος να έχει ζωάκι για να καταλάβει πως νιώθεις …
Τον καημένο τον Black τον καταλαβαίνω… ήταν τόσο δεμένος με τη μανούλα του… τώρα Ouiette μου πρέπει να προσπαθήσεις από την αρχή για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του… το βλέπω από τη Μπεμπίτσα και πόσο έχει αλλάξει η συμπεριφορά της… έχει γίνει φοβική…ή τουλάχιστον έτσι το εκλαμβάνω μπορεί και να είμαι και εντελώς λάθος…
Από εδώ ή από αλλού το ίδιο είναι Mat μου… πάντα λέγαμε τα “νέα” μας… 60 μέρες για σένα 70 για μένα … Πέρα από τη δύσκολη φάση που περνάμε εμείς το Forum έχει πάρα πολύ ωραία θέματα και κυρίως ενημερωτικά και από άτομα με πολλές εμπειρίες… όταν έχεις το χρόνο και τη διάθεση αξίζει να διαβάσεις τα διάφορα topic… είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσουν…
Σας φιλώ γλυκά και τις δυο …
Buddylove- Prime Cat
-
Buddylove,
Σημερα πηγα 3 γατες για εμβολια. Το Black δεν καταφερα να τον βρω..αλλωστε δεν ξερω πως θα μπορουσα να τον βαλω σε κουτι..ειναι δυνατος και στον πανικο γινεται ακομα πιο δυσκολος. Μονο μια λυση μου εμεινε ¨να αγορασω το εμβολιο και να του το κανει μια φιλη μου..αν τα καταφερει ποτε... Προφανως εχει παθει το συνδρομο της Μπεμπιτσα..
60 μερες κι ολας !!??? 70 για τη Ματ?? πως περναει ο χρονος. Τι λεω..πριν 20 μερες εφυγε η Φιφι.
Κουραγιο στους δυο σας.
Πολλα
Σημερα πηγα 3 γατες για εμβολια. Το Black δεν καταφερα να τον βρω..αλλωστε δεν ξερω πως θα μπορουσα να τον βαλω σε κουτι..ειναι δυνατος και στον πανικο γινεται ακομα πιο δυσκολος. Μονο μια λυση μου εμεινε ¨να αγορασω το εμβολιο και να του το κανει μια φιλη μου..αν τα καταφερει ποτε... Προφανως εχει παθει το συνδρομο της Μπεμπιτσα..
60 μερες κι ολας !!??? 70 για τη Ματ?? πως περναει ο χρονος. Τι λεω..πριν 20 μερες εφυγε η Φιφι.
Κουραγιο στους δυο σας.
Πολλα
ouiette- Prime Cat
-
Mood :
πολλα εννοουσα...
ouiette- Prime Cat
-
Mood :
Ouiette μου κι εγώ πιστεύω ότι έκανες το καλύτερο που πήρες το εμβόλιο... Από τη στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα να του το κάνει η φίλη σου δε βλέπω το λόγο γιατί να τον στρεσάρεις ακόμα πιο πολύ... Κι εγώ τη μπεμπίτσα δεν την πιέζω... όποτε θέλει έρχεται κοντά μου από μόνη της και όταν την ακουμπάω φοβάται και φεύγει...είναι σε μια φάση "και θέλω...και δε θέλω"... κυρίως κρύβεται κάτω από το αυτοκίνητό μου και μου ζητάει φαγητό... Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον πανθηράκο σου...
Buddylove- Prime Cat
-
Buddylove, για το εμβολιο ναι, αλλα ηθελα να τον δει ο γιατρος επειδη τα αυτια του εχουν ασχημες πληγες και δεν κλεινουν γιατι δεν μ αφηνει να τον πλησιαζω μολις με βλεπει με κατι " υποπτο " στο χερι.. Σημερα μου εκανε ακριβως τα κολπακια της Μμεμπιτσας - φερτ τα φαγητα αλλα μην με πληθιαζεις πολυ, γιατι δεν σου κανω πια εμπιστοσυνη-!!
ouiette- Prime Cat
-
Mood :
Buddylove διάβασα ολόκληρο το θέμα και λυπάμαι τόσο μα τόσο πολύ...εύχομαι με όλη μου την καρδιά να γυρίσει πίσω! Υπήρξε η περίπτωση μιας γάτας που είχε διασχίσει ολόκληρη την αυστραλιανή έρημο για να βρεί την οικογένειά της και κάποια άλλη που όταν οι δικοί της μετακόμισαν και την άφησαν σε γειτονικό σπίτι
θεώρησε καλό να τους ακολουθήσει σε κάποια άλλη πολιτεία της Αμερικής και να τους βρεί σε ένα σπίτι που δεν είχε ξαναδεί ποτέ...ο γάτος μιας γειτονισας το είχε σκάσει από τη γατοφόρο όταν τον πήγαιναν για στείρωση και γύρισε πίσω μέρες μετά(προφανώς καινούργιες γνωριμίες με γατόυλες τον καθυστέρησαν στην επιστροφή!)Πόσο δύσκολη όμως είναι αυτή η αναμονή...και πώς ραγίζουν τις καρδιές μας....Κουράγιο....
θεώρησε καλό να τους ακολουθήσει σε κάποια άλλη πολιτεία της Αμερικής και να τους βρεί σε ένα σπίτι που δεν είχε ξαναδεί ποτέ...ο γάτος μιας γειτονισας το είχε σκάσει από τη γατοφόρο όταν τον πήγαιναν για στείρωση και γύρισε πίσω μέρες μετά(προφανώς καινούργιες γνωριμίες με γατόυλες τον καθυστέρησαν στην επιστροφή!)Πόσο δύσκολη όμως είναι αυτή η αναμονή...και πώς ραγίζουν τις καρδιές μας....Κουράγιο....
tortie- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 4(Saha,Thor,Lion-O,Bombalurina)και ο αδικοχαμένος μου Φωτεινούλης για πάντα στην καρδιά μου....
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο...
Motto : Dogs have owners,cats have staff.
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/11/2011
Mood :
Καλησπέρα και απο μένα!
Μια πολύ καλή μου φίλη μου έστειλε αυτό το link να το διαβάσω:
http://www.lifo.gr/mag/features/4483
Κατοικίδιοι έρωτες...
p.s Ελπίζω να είστε καλά
Μια πολύ καλή μου φίλη μου έστειλε αυτό το link να το διαβάσω:
http://www.lifo.gr/mag/features/4483
Κατοικίδιοι έρωτες...
p.s Ελπίζω να είστε καλά
Mat- Kitten
-
Ouiette μου… γιατί ο Blacki έχει πληγές στα αυτάκια του? Επειδή μένει τώρα περισσότερο έξω όπως λες… τσακώνεται με άλλους γάτους? Αυτός δεν είχε συνηθίσει σε κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι ? Ίσως και να μαλακώσει με τον καιρό και να σε αφήσει να τον φροντίσεις…σίγουρα ξέρει ότι τον αγαπάς αλλά πιστεύω όλη του η συμπεριφορά έχει να κάνει με την αντίδρασή του λόγω της Fifi… του λείπει κι αυτού πολύ …!!!
Tortie μου, σ’ευχαριστώ πάρα πολύ και εγώ σου εύχομαι το ίδιο για την Τίνα σου … (τα έχουμε πει κι από αλλού εμείς…)…Πίστεψέ με όλες αυτές οι ιστορίες με παρηγορούν… εύχομαι μόνο να είναι καλά και να μην έχει γίνει κάτι άσχημο …
Mat μου… πως είσαι ? Πραγματικά τι όμορφες ιστορίες και πόσο δίκιο έχουν όλοι αυτοί που μιλούν για τα ζωάκια τους… Χθες επιστρέφοντας σπίτι σε ένα σταυροδρόμι στο πίσω μέρος του τετραγώνου είχαν χτυπήσει ένα γατάκι και μάλιστα κάποιοι ασυνείδητοι συνέχιζαν και πατούσαν πάνω στο νεκρό του κορμάκι μέχρι που το καημένο είχε γίνει ένα με το δρόμο και δεν αναγνωριζόταν… Όπως πλησίαζα με το αυτοκίνητο μου πάγωσε το αίμα … ήταν σε γκρι αποχρώσεις (έτσι τουλάχιστον κατάλαβα) και προς στιγμή σκέφτηκα κι αν ήταν το δικό μου που βρήκε το δρόμο του γυρισμού και δεν τα κατάφερε ??? Η επόμενη σκέψη μου ήταν σε σένα …Τελικά μάλλον από το μέγεθός του…ήταν ένα γατάκι μέχρι τριών μηνών που πάνω στην αναζήτηση τροφής βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του ασυνείδητου οδηγού… Κριμα …
Καλό απόγευμα σε όλους …
Tortie μου, σ’ευχαριστώ πάρα πολύ και εγώ σου εύχομαι το ίδιο για την Τίνα σου … (τα έχουμε πει κι από αλλού εμείς…)…Πίστεψέ με όλες αυτές οι ιστορίες με παρηγορούν… εύχομαι μόνο να είναι καλά και να μην έχει γίνει κάτι άσχημο …
Mat μου… πως είσαι ? Πραγματικά τι όμορφες ιστορίες και πόσο δίκιο έχουν όλοι αυτοί που μιλούν για τα ζωάκια τους… Χθες επιστρέφοντας σπίτι σε ένα σταυροδρόμι στο πίσω μέρος του τετραγώνου είχαν χτυπήσει ένα γατάκι και μάλιστα κάποιοι ασυνείδητοι συνέχιζαν και πατούσαν πάνω στο νεκρό του κορμάκι μέχρι που το καημένο είχε γίνει ένα με το δρόμο και δεν αναγνωριζόταν… Όπως πλησίαζα με το αυτοκίνητο μου πάγωσε το αίμα … ήταν σε γκρι αποχρώσεις (έτσι τουλάχιστον κατάλαβα) και προς στιγμή σκέφτηκα κι αν ήταν το δικό μου που βρήκε το δρόμο του γυρισμού και δεν τα κατάφερε ??? Η επόμενη σκέψη μου ήταν σε σένα …Τελικά μάλλον από το μέγεθός του…ήταν ένα γατάκι μέχρι τριών μηνών που πάνω στην αναζήτηση τροφής βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του ασυνείδητου οδηγού… Κριμα …
Καλό απόγευμα σε όλους …
Buddylove- Prime Cat
-
Buddylove,
ο Black μου εχει ωτιτιδα και επειδη τον ενοχλει ξυνει τ αυτια του. Παλευω να του βαλω σταγονες..και επειδη δεν τα καταφερνω παντα, αργουν οι πληγες να κλεινουν..Σιγουρα τον ενοχλει οτι η μανα του λειπει αλλα τελευταια, οταν την εβλεπε πολυ χαλια , δεν την πλησιαζε. Ηρθε σημερα να μου ζητησει φαγητο αλλα παλι δεν μ αφησε.
Και σ εμενα μου παγωνει το αιμα οταν βλεπω γατουλες στο δρομο. Και αρρωσταινω καθε φορα που γινεται ατυχημα. Μενω κοντα σε δρομο με πολυ κυκλοφορια και φοβαμαι. Εχει συμβει πολλες φορες να χαθω γατα ετσι..Ποτε μα ποτε θα μαθουν οι οδηγοι να σεβονται τα ζωα και τους πεζους΄????
ο Black μου εχει ωτιτιδα και επειδη τον ενοχλει ξυνει τ αυτια του. Παλευω να του βαλω σταγονες..και επειδη δεν τα καταφερνω παντα, αργουν οι πληγες να κλεινουν..Σιγουρα τον ενοχλει οτι η μανα του λειπει αλλα τελευταια, οταν την εβλεπε πολυ χαλια , δεν την πλησιαζε. Ηρθε σημερα να μου ζητησει φαγητο αλλα παλι δεν μ αφησε.
Και σ εμενα μου παγωνει το αιμα οταν βλεπω γατουλες στο δρομο. Και αρρωσταινω καθε φορα που γινεται ατυχημα. Μενω κοντα σε δρομο με πολυ κυκλοφορια και φοβαμαι. Εχει συμβει πολλες φορες να χαθω γατα ετσι..Ποτε μα ποτε θα μαθουν οι οδηγοι να σεβονται τα ζωα και τους πεζους΄????
ouiette- Prime Cat
-
Mood :
Ouiette περαστικούλια του… τότε τον ενοχλούν/πονάνε τα αυτάκια του και γι’αυτό δε σε αφήνει με τις σταγόνες…ή ακόμα μπορεί και να φοβάται… Εύχομαι να καταφέρεις να τον πείσεις να δεχθεί το φαρμακάκι… με το εμβόλιο τα κατάφερες?
Όσο για τους δρόμους οι περισσότεροι είναι αναίσθητοι… τρέχουν λες και τους κυνηγάνε… Στο συγκεκριμένο σταυροδρόμι γίνονται συχνά τρακαρίσματα γιατί παραβιάζουν το stop… εδώ δε σέβονται τον κοκ… τα ζωάκια και τους πεζούς θα κοιτάνε… δεν τους νοιάζει τίποτα…δυστυχώς…!!!
Όσο για τους δρόμους οι περισσότεροι είναι αναίσθητοι… τρέχουν λες και τους κυνηγάνε… Στο συγκεκριμένο σταυροδρόμι γίνονται συχνά τρακαρίσματα γιατί παραβιάζουν το stop… εδώ δε σέβονται τον κοκ… τα ζωάκια και τους πεζούς θα κοιτάνε… δεν τους νοιάζει τίποτα…δυστυχώς…!!!
Buddylove- Prime Cat
-
Καλημέρα!
Περαστικά και από εμένα στο γατούλη!
Απο τη μεριά μου δεν έχω να πω κάτι ιδιαίτερο, τα ίδια μάλλον...
Έχει λίγο καιρό που κάνω κάτι ασκήσεις γιόγκα για τα μάτια, είναι αρκετά εύκολες, δεν έχω κάτι ιδιαίτερο 0,75 υπερμετρωπία σε κάθε μάτι, είμαι όμως όλη μέρα στον υπολογιστή και τα μάτια μου είναι αρκετά κουρασμένα...Το θέμα είναι πως ακόμα και από την πρώτη φορά που της έκανα είδα αρκετή διαφορά, είναι εύκολες, απλώς χρειάζεται να αφιερώσεις λίγο χρόνο, γύρω στα 15 λεπτά και θέλει ηρεμία και ησυχία. Τώρα που ξαναδιάβασα τι έγραψα, μοιάζει σαν διαφήμιση, lol...Αν σας ενδιαφέρει πάντως μπορώ να σας στείλω τις ασκήσεις, τις έχω και σε ηλεκτρονική μορφή!
Όσο για τα ατυχήματα, τι να σχολιάσω εγώ...
Ελπίζω να είστε καλά και εσείς και οι γατούλες σας!
Περαστικά και από εμένα στο γατούλη!
Απο τη μεριά μου δεν έχω να πω κάτι ιδιαίτερο, τα ίδια μάλλον...
Έχει λίγο καιρό που κάνω κάτι ασκήσεις γιόγκα για τα μάτια, είναι αρκετά εύκολες, δεν έχω κάτι ιδιαίτερο 0,75 υπερμετρωπία σε κάθε μάτι, είμαι όμως όλη μέρα στον υπολογιστή και τα μάτια μου είναι αρκετά κουρασμένα...Το θέμα είναι πως ακόμα και από την πρώτη φορά που της έκανα είδα αρκετή διαφορά, είναι εύκολες, απλώς χρειάζεται να αφιερώσεις λίγο χρόνο, γύρω στα 15 λεπτά και θέλει ηρεμία και ησυχία. Τώρα που ξαναδιάβασα τι έγραψα, μοιάζει σαν διαφήμιση, lol...Αν σας ενδιαφέρει πάντως μπορώ να σας στείλω τις ασκήσεις, τις έχω και σε ηλεκτρονική μορφή!
Όσο για τα ατυχήματα, τι να σχολιάσω εγώ...
Ελπίζω να είστε καλά και εσείς και οι γατούλες σας!
Mat- Kitten
-
Εννοείται Mat μου στείλε… όλοι σε έναν υπολογιστή είμαστε … οι ασκησούλες είναι ευπρόσδεκτες …
Buddylove- Prime Cat
-
To έχω σε μορφή word, μπορώ να το στείλω εδώ;
Δε βρίσκω κάποια επιλογή για επισύναψη αρχείου...
Δε βρίσκω κάποια επιλογή για επισύναψη αρχείου...
Mat- Kitten
-
Mat... το κοίταξα αλλά δε βρίσκω κάτι… δεν έχω ιδέα αν και πως γίνεται… πάντως αν το δει κάποιος από τους διαχειριστές του site θα μας απαντήσει οπότε περιμένουμε…
Buddylove- Prime Cat
-
Εντάξει περιμένουμε λοιπόν...Ελπίζω να γίνεται γιατί αξίζει τον κόπο!
Mat- Kitten
-
Δεν μπορει να γινει κοριτσια επισύναψη αρχειου στο φορουμ.
Στειλτε το με μαιλ μεταξύ σας ή ανεβάστε το σε καποιο site ή καντε το φωτογραφια και βαλτε το στο φορουμ οπως κάνετε με τις εικονες.
Στειλτε το με μαιλ μεταξύ σας ή ανεβάστε το σε καποιο site ή καντε το φωτογραφια και βαλτε το στο φορουμ οπως κάνετε με τις εικονες.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Ευχαριστούμε gatopliktoula…
Mat διάλεξε πως θέλεις να γίνει η ανταλλαγή… και είμαι μέσα…
Buddylove- Prime Cat
-
Να 'σαι καλά gatoplikti για την ενημέρωση!
Buddylove σου έστειλα pm!
Mat- Kitten
-
Buddylove έγραψε:Ευχαριστούμε gatopliktoula…
Mat έγραψε:Να 'σαι καλά gatoplikti για την ενημέρωση!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Gatoplikti, πως βαζεις εικονα στο τελος του μηνηματος σου.? Βλεπω οτι εμφανιζεται η Αγαπουλα αυτοματως στα μηνηματα σου.
Buddylove, καπως μαλακωσε ο Black, κατι γινεται αλλα εχουμε δου λεια ακομα!!!
Buddylove, καπως μαλακωσε ο Black, κατι γινεται αλλα εχουμε δου λεια ακομα!!!
ouiette- Prime Cat
-
Mood :
Ouiette πας στο προφιλ σου και μετα στην υπογραφή και απλα προσθέτεις μια εικονα οπως ακριβως κάνεις και στα υπολοιπα ποστ.
Περικαλω να με προσλάβετε για τεχνικο σύμβουλο ....
Περικαλω να με προσλάβετε για τεχνικο σύμβουλο ....
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Μπράβο Ouiette μου… τέλεια νέα …Κουράγιο και υπομονή…ο μικρούλης σου θα καταλάβει ότι θέλεις να τον βοηθήσεις …
Gatopliktoula μου εννοείται ότι διεκδικείς επάξια τον τίτλο του τεχνικού συμβούλου … ειδικά μετά το βιντεάκι της Αγαπούλας που επιμελήθηκες…δεν το συζητώ …!!!
Καλό βράδυ σε όλους …
Gatopliktoula μου εννοείται ότι διεκδικείς επάξια τον τίτλο του τεχνικού συμβούλου … ειδικά μετά το βιντεάκι της Αγαπούλας που επιμελήθηκες…δεν το συζητώ …!!!
Καλό βράδυ σε όλους …
Buddylove- Prime Cat
-
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Με αφορμή τη σημερινή μέρα… θα ήθελα να ευχηθώ “Χρόνια Πολλά” σε όοοοολα τα ζωάκια του Gatospitou και σε όοοοοολα τα ζωάκια γενικότερα… και κυρίως στα αδεσποτάκια γιατί αυτά έχουν περισσότερη ανάγκη για ένα χάδι και λίγη φροντίδα… Να είναι πάντα χαρούμενα και ευτυχισμένα και να χαρίζουν όμορφες στιγμές σε όλους όσους τα αγαπάμε και νοιαζόμαστε γι’αυτά…
Buddylove- Prime Cat
-
Buddylove έγραψε:Με αφορμή τη σημερινή μέρα… θα ήθελα να ευχηθώ “Χρόνια Πολλά” σε όοοοολα τα ζωάκια του Gatospitou και σε όοοοοολα τα ζωάκια γενικότερα… και κυρίως στα αδεσποτάκια γιατί αυτά έχουν περισσότερη ανάγκη για ένα χάδι και λίγη φροντίδα… Να είναι πάντα χαρούμενα και ευτυχισμένα και να χαρίζουν όμορφες στιγμές σε όλους όσους τα αγαπάμε και νοιαζόμαστε γιʼαυτά…
Mπράβο σου!!! Χρόνια πολλά κι από εμάς
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» Ελπίδα
» Ζητείται ελπίδα....
» Ελπίδα, ψάχνει τον άνθρωπο της!
» Η ΜΙΚΡΗ ΕΛΠΙΔΑ ΕΛΠΙΖΕΙ..
» Χαρίζεται η τριανταφυλλένια Ελπίδα
» Ζητείται ελπίδα....
» Ελπίδα, ψάχνει τον άνθρωπο της!
» Η ΜΙΚΡΗ ΕΛΠΙΔΑ ΕΛΠΙΖΕΙ..
» Χαρίζεται η τριανταφυλλένια Ελπίδα
Σελίδα 4 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios