Μια ελπίδα για το Buddy μου...!!!
+9
Gatoplikti
ouiette
ZIZIKOS
nassia1
Alcione
Smokys
psipsa
kouix
Buddylove
13 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 5
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Μια ελπίδα για το Buddy μου...!!!
Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.
Η Φιφι θα γινει καλα ελπιζω, αλλα εχουμε ακομα δρομο μεχρι να γινει τελειως καλα.
Η Φιφι θα γινει καλα ελπιζω, αλλα εχουμε ακομα δρομο μεχρι να γινει τελειως καλα.
ouiette- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 5
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/11/2008
Mood :
Τι όμορφη γατούλα που είναι η Φιφί σου !!!!
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Σ ευχαριστω Zizikos ! !!!
ouiette- Prime Cat
-
Mood :
Είναι τριχρωμούλα κι έτσι μάλλον εξηγείται που είναι γυριστρούλα ακόμη και τώρα που είναι άρρωστη.
Εύχομαι γρήγορα περαστικά ..
Εύχομαι γρήγορα περαστικά ..
-
Mood :
Η τριχρωμουλες ειναι γυριστρουλες? Αααα!! τωρα καταλαβαινω ..
Αν και τωρα πιστευω οτι φευγει για να φαει κατι οταν δεν της αρεσει το μενου...
Αν και τωρα πιστευω οτι φευγει για να φαει κατι οταν δεν της αρεσει το μενου...
ouiette- Prime Cat
-
Mood :
Εκτός από γυριστρούλα είναι και πονηρούλα
-
Mood :
Buddylove έγραψε:
Gatoplikti μου… εγώ το καταλαβαίνω… η Μπεμπίτσα όμως εκεί που με είχε για “φίλη” τώρα έχει αρχίσει να αμφιβάλει… είναι που είναι λίγο φοβιτσιάρα και κλαψιάρα από τη φύση της… βλέπει και εμένα να την πιέζω και μπερδεύεται πιο πολύ…
Η Φίφη (η γατούλα της ouiette) έλλειπε 4 μήνες από το σπίτι και γύρισε με πρόβλημα υγείας στα νεφρά και αφυδατωμένη (ίσως γιʼαυτό και εγώ έχω επηρεαστεί…και λέω μήπως είχε πρόβλημα υγείας και έφυγε μέσα στον πανικό του όπως η Φίφη και δεν το κατάλαβα για να τον πάω στο γιατρό…)… τώρα παίρνει ορό και κάνει θεραπεία για να επανέλθει… αλλά έχει και πάλι τάσεις φυγής έστω και για λίγες ώρες μέσα στη μέρα…
Η Αγαπούλα εντάξει… έτσι δεν είναι …? Το είδα την Κυριακή και θυμήθηκα την περίπτωση της Νιντζούλας… Με την αλλεργία της όλα καλά?
Αυτά… σας φιλώ και τις δύο… Να μου προσέχετε τα γατούλια σας …
Ε φοβήθηκε λιγο τώρα αλλα μετά παλι ξέρει ποιος τρέχει απο πισω της να την φροντιζει...
Μια χαρα η αλλεργια της μικρής buddylove έφυγε απο μονη της.
ouiette έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.
Γιατι αυτη η κουκλάρα δεν έχει δικο της θέμα;;;;
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Γλυκιά μου Φίφη …!!! Πώς να μην ανησυχείς για ένα τέτοιο πλάσμα …!!! Πως μπόρεσε να στο κάνει αυτό βρε ouiette μου και να σε λαχταρίσει τόοοοσο πολύ …ένα τόσο λατρεμένο γατούλι …!!! Και τη βλέπεις έτσι ήρεμη και δε φαντάζεσαι ότι μπορεί να κάνει τόσο χαμούλη …!!! Να μου την προσέχεις…οι τριχρωμούλες είναι η αδυναμία μου … Μου θυμίζει τη Minnie μου… Ένα χαδάκι και από μένα παρακαλώ …
PS: Ziziko μου πολύ το χάρηκα που έβαλες και το Συλβεστράκο κάτω από τις απαντήσεις σου …!!!
PS: Ziziko μου πολύ το χάρηκα που έβαλες και το Συλβεστράκο κάτω από τις απαντήσεις σου …!!!
Buddylove- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 5-6 αδεσποτάκια με λατρεία στο Buddy μου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/07/2014
Gatoplikti, η ιστορια της κουκλαρας η Φιφι ειναι εδω :
https://www.gatospito.com/t429p175-topic#77668
Buddylove, ειναι ετσι η Φιφι, ηρεμη, αλλα κανει του κεφαλιου της..το σκαει οταν δεν την βλεπεις..
Ποια ειναι η Minnie? μια απ τα αδεσποτακια σου?
εχω κι εγω μια Minnie..
https://www.gatospito.com/t429p175-topic#77668
Buddylove, ειναι ετσι η Φιφι, ηρεμη, αλλα κανει του κεφαλιου της..το σκαει οταν δεν την βλεπεις..
Ποια ειναι η Minnie? μια απ τα αδεσποτακια σου?
εχω κι εγω μια Minnie..
ouiette- Prime Cat
-
Mood :
Γλυκιά μου ouiette… η Minnie ήταν η θετή γατο-μαμά του Buddy μου και αδερφή του Σνόη, του Σνιοράκου και του Μπούλη… τον είχε υιοθετήσει μιας και όταν εμφανίστηκε ο μικρούλης αυτή είχε χάσει τα δικά της παιδιά… Εντελώς ξαφνικά έφυγε μια μέρα το προηγούμενο καλοκαίρι και δεν ξαναγύρισε ποτέ… Παίζει να έπαθε κάτι μετά από εγκυμοσύνη και δυστυχώς να μην άντεξε… Ο οργανισμός της ήταν πολύ επιβαρημένος αφού να φανταστείς για να φάει έκανε κάτι ήχους μεταξύ μουρμουρητού και μουγκρητού… Ήταν από τα γατάκια που δε μπόρεσα ποτέ να τα χαϊδέψω… (ούτε να τα ακουμπήσω μη σου πω…) δεν ήθελε με τίποτα… κι ας έβλεπε ότι χάιδευα το Buddy… Η δικιά σου Minnie πως είναι?
Buddylove- Prime Cat
-
κριμα...
Η δικια μου η Μinnie, ειναι της κορης μου και μου την αφησε γιατι λειπει. Την βρηκα κοντα στο σκουπιδοτενεκε πριν απο 3 χρονια, φαινοταν να περιμενει κατι και με κοιτουσε με τα τεραστια ματια..Την υιοθετησαμε. Και παρ ολο που εχει ενα αναπνευστικο προβλημα ,(οταν κοιμαται ροχαλιζει σαν ανθρωπο!!!) περναει πολυ καλα. Αυτη η γατουλα θελει να συμμετεχει σε ολα οταν κανουμε δουλειες. Νωμιζει οτι ειναι σκυλος και μας φερνει την μπαλα για να παιξουμε..Τα παει καλα με τις αλλες γατες γενικα.
Η δικια μου η Μinnie, ειναι της κορης μου και μου την αφησε γιατι λειπει. Την βρηκα κοντα στο σκουπιδοτενεκε πριν απο 3 χρονια, φαινοταν να περιμενει κατι και με κοιτουσε με τα τεραστια ματια..Την υιοθετησαμε. Και παρ ολο που εχει ενα αναπνευστικο προβλημα ,(οταν κοιμαται ροχαλιζει σαν ανθρωπο!!!) περναει πολυ καλα. Αυτη η γατουλα θελει να συμμετεχει σε ολα οταν κανουμε δουλειες. Νωμιζει οτι ειναι σκυλος και μας φερνει την μπαλα για να παιξουμε..Τα παει καλα με τις αλλες γατες γενικα.
ouiette- Prime Cat
-
Mood :
Αχ ψυχή μου… τι καλή …!!! Και σας φέρνει και μπαλάκι για παιχνίδι …!!! Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα παράπονά μου… Όλα τα αδεσποτάκια που έχουν περάσει από τον ακάλυπτο δεν έχουν καθόλου την αίσθηση του τι είναι παιχνίδι (που να το μάθουν άλλωστε…)… αλλά δεν τα συγκινεί τίποτα…παρά μόνο το φαγητό … Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να τους κεντρίσω το ενδιαφέρον με μπαλάκια κτλ αλλά τίποτα … πάνε κοντά τα μυρίζουν σε κοιτάζουν σα να σου λένε τι είναι αυτό ? Δεν τρώγεται …και φεύγουν…!!!… όταν είναι μωράκια ok θα παλαίψουν για να παίξουν μεταξύ τους… με δαγκωματάκια, μπουνίτσες και χαδάκια … αλλά μέχρι εκεί… όταν μεγαλώσουν το απόλυτο κενό …
Buddylove- Prime Cat
-
Σωστα..τα αδεσποτακια δεν παιζουν αφου μεγαλωνουν. Οταν ερθει το Buddy θελει στειρωση..θα δεις την αλλαγη!
Δεν θα εχουν πια στο μυαλο μονο επιβιωση αλλα καλοπεραση..ειναι πιο χαλαρα και παιζουν ακομα και τα μεγαλα ζωα. Η Φιφι πριν αρρωστησει επαιζε σαν γατακι.Τους βαζω συνηθως κατι φτερα δεμενα σε ενα σκοινι, και τρεχουν ολες πισω.
Κατα τα αλλα εισαι καλα?
Δεν θα εχουν πια στο μυαλο μονο επιβιωση αλλα καλοπεραση..ειναι πιο χαλαρα και παιζουν ακομα και τα μεγαλα ζωα. Η Φιφι πριν αρρωστησει επαιζε σαν γατακι.Τους βαζω συνηθως κατι φτερα δεμενα σε ενα σκοινι, και τρεχουν ολες πισω.
Κατα τα αλλα εισαι καλα?
ouiette- Prime Cat
-
Mood :
Buddylove έγραψε:Αχ ψυχή μου… τι καλή …!!! Και σας φέρνει και μπαλάκι για παιχνίδι …!!! Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα παράπονά μου… Όλα τα αδεσποτάκια που έχουν περάσει από τον ακάλυπτο δεν έχουν καθόλου την αίσθηση του τι είναι παιχνίδι (που να το μάθουν άλλωστε…)… αλλά δεν τα συγκινεί τίποτα…παρά μόνο το φαγητό … Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να τους κεντρίσω το ενδιαφέρον με μπαλάκια κτλ αλλά τίποτα … πάνε κοντά τα μυρίζουν σε κοιτάζουν σα να σου λένε τι είναι αυτό ? Δεν τρώγεται …και φεύγουν…!!!… όταν είναι μωράκια ok θα παλαίψουν για να παίξουν μεταξύ τους… με δαγκωματάκια, μπουνίτσες και χαδάκια … αλλά μέχρι εκεί… όταν μεγαλώσουν το απόλυτο κενό …
Παρε ένα κομμάτι ξύλο ένα κλαδάκι μαλλον, ένα ποντικάκι μικρο μέγεθος και ένα κομμάτι σπάγγο. Στην μια άκρη δέσε το ξύλο στην άλλη το ποντικάκι. Σαν τρελλά θα πάιξουν μικρά μεγάλα!!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Μακάρι βρε κορίτσια… Να σας πω αυτό με το Buddy με ταρακούνησε για τα καλά… και μαζί με όλα αυτά που έχω διαβάσει στο forum και όλες σας τις συμβουλές… με έκανε να βλέπω τα πράγματα εντελώς διαφορετικά και να αναθεωρώ διάφορα… Πάντα θεωρούσα πολύ εγωιστικό να κλείσω το Buddy μέσα στο σπίτι αφού δεν το ήθελε με τ-ί-π-ο-τ-α και προτιμούσα να τον φροντίζω από μακριά για να είναι ευτυχισμένος κι ας πέθαινα κάθε μέρα από την αγωνία… Θεωρούσα ότι κάθε φορά που τον ανέβαζα στο σπίτι τον βασάνιζα… και ειδικά όταν άρχιζε να κλαίει ήταν το χειρότερό μου… Τώρα ξέρω τι πρέπει να κάνω… Θα έρθει όμως … είναι καλά …??? Και μετά δέχομαι όοοοοτι συμβουλή για παιχνιδάκια κτλ κτλ κτλ με πολύ μεγάλη χαρά … Σας ευχαριστώ που είστε κοντά μου …
Buddylove- Prime Cat
-
αμα στειρωθη ο Buddy, δεν θα κλαιει τοσο πολυ για να φυγει. Βασικα ολες οι γατουλες μου πανε βολτα στη γειτονια αλλα ερχονται για φαγητο.για ξεκουραση, για κανενα χαδι η παιχνιδακη. Μονο η μια εχει φυγει και μου ερχεται μονο οταν δεν εχει φαει μερες (μιλαω για αυτην στο θεμα "η ελευθερια τηs Charlotte"., ειναι η μονη εξαιρεση, και γατες ειχα πολλες στη ζωη μου. Θα ησυχασεις..
Κι εγω νομιζα οτι τους παιρνω την ελευθερια η οτι ειναι εγωιστικο εκ μερος μου να τους περιοριζω. Λαθος! ποσο πιο ηρεμα ειναι! και ποσο πιο ευκολο ειναι να χτησουμε μια σχεση μαζι τους ετσι.
Περιμενουμε λοιπων να ερθει ο μικρος αλητης!!
ouiette- Prime Cat
-
Mood :
Ouiette μου… !!!
Buddylove- Prime Cat
-
merci Buddylove!!
ouiette- Prime Cat
-
Mood :
Buddylove, σημερα εφυγε η Φιφι μου. Δεν γινοτανε να την κανουμε καλα..Ειμαι πολυ χαλια.
Τι γινεσαι ? δεν εχεις νεα απο τον Buddy..
Τι γινεσαι ? δεν εχεις νεα απο τον Buddy..
ouiette- Prime Cat
-
Mood :
Ouiette μου λυπάμαι πολύ …!!! Πόσο μα πόσο κρίμα …!!! Αντίο μικρή μου Φίφη … εσύ ήσουν το κουράγιο μου αν υπήρχε έστω και μια μικρή πιθανότητα να γυρίσει ο Buddy μου …!!! Κουράγιο Ouiette μου… η Φίφη ήξερε ότι την αγαπούσες πάρα πολύ…!!!
Buddylove- Prime Cat
-
Ευχαριστω Buddylove, που εισαι κοντα μου αυτη τη στιγμη. Η Φιφη εφυγε χωρις να υποφερει. Τα ειχαμε κανει ολα για να την σωθουμε. Σημερα καταλαβα οτι δεν αντεχε αλλο για αυτο εγινε αυτο που εγινε.
Θα ειμαι εδω παντα για το Buddy σου αν με χρειαζεσαι..Πρεπει να παλεψουμε ετσι δεν ειναι?
Θα ειμαι εδω παντα για το Buddy σου αν με χρειαζεσαι..Πρεπει να παλεψουμε ετσι δεν ειναι?
ouiette- Prime Cat
-
Mood :
Ouiette μου δε θέλω να σε φορτίζω (δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ερωτήσεις…γι αυτό αν θέλεις μου απαντάς)… θέλω πρώτα να είσαι εσύ καλά… αλλά τι δεν πήγε καλά με τη θεραπεία της Φίφι? Εγώ νόμιζα ότι το παλεύατε και ότι πήγαινε ήδη καλύτερα… και μεταξύ μας ήμουν κι εγώ πολύ χαρούμενη και παρακαλούσα να γίνει καλά… όπως σου είπα η περίπτωση της Φίφι μου έδινε ελπίδα… Πως έτσι ξαφνικά έγινε χειρότερα? Δεν τη βοήθησε τελικά ο ορός? Σταμάτησαν τελείως τα νεφράκια της να λειτουργούν? Το ότι δεν υπέφερε είναι τουλάχιστον κάτι θετικό για τη γατούλα… Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξή σου…ειλικρινά δεν έχω λόγια… Να ξέρεις ότι κι εγώ είμαι κοντά σου και θα είμαι για ότι χρειαστείς… Λυπάμαι πολύ…
Buddylove- Prime Cat
-
Λυπάμαι πολύ Ouiette για την ΦΙφι σου.
Πάντα τα λόγια μούρχονται δύσκολα για τους αποχαιρετισμούς γι αυτά τα πλάσματα που έχουμε τόσο αγαπήσει.
Έζησε κοντά σου με αγάπη και φροντίδα και το πιο σημαντικό δεν υπέφερε.
Καλό ταξίδι ΦΙφι ..... Ήσουν κι εσύ ένα από τα τόσα τυχερά γατάκια....
Ραντεβού στο γατοπαράδεισο...
Πάντα τα λόγια μούρχονται δύσκολα για τους αποχαιρετισμούς γι αυτά τα πλάσματα που έχουμε τόσο αγαπήσει.
Έζησε κοντά σου με αγάπη και φροντίδα και το πιο σημαντικό δεν υπέφερε.
Καλό ταξίδι ΦΙφι ..... Ήσουν κι εσύ ένα από τα τόσα τυχερά γατάκια....
Ραντεβού στο γατοπαράδεισο...
-
Mood :
Buddylove συγνώμη για την κατάχρηση του θέματός σου.
Δεν είχα δεί ότι αποχαιρετήσατε όλοι τη Φιφι στο θέμα της.
Μην απογοητεύεσαι για το Buddy. Πάρε κουράγιο από άλλα γατούνια που βρέθηκαν κι από τα δικά σου που τα βοηθάς.
Συγνώμη και πάλι
Φορτισμένη μέρα σήμερα
Δεν είχα δεί ότι αποχαιρετήσατε όλοι τη Φιφι στο θέμα της.
Μην απογοητεύεσαι για το Buddy. Πάρε κουράγιο από άλλα γατούνια που βρέθηκαν κι από τα δικά σου που τα βοηθάς.
Συγνώμη και πάλι
Φορτισμένη μέρα σήμερα
-
Mood :
Ouiette μου πως είσαι? Να ξέρεις ότι η σκέψη μου είναι μαζί σου …
Κανένα πρόβλημα Ziziko μου δε χρειάζεται να ζητάς συγνώμη... όλοι λυπηθήκαμε πάρα πολύ για τη γλυκιά Φίφι… Ας είναι ευτυχισμένη και υγιής τώρα …
Κανένα πρόβλημα Ziziko μου δε χρειάζεται να ζητάς συγνώμη... όλοι λυπηθήκαμε πάρα πολύ για τη γλυκιά Φίφι… Ας είναι ευτυχισμένη και υγιής τώρα …
Buddylove- Prime Cat
-
Buddylove εδω ειμαι .. Ευχαριστω για τα γλυκα λογια σου ...
Η Φιφι κοιμαται στο κηπο. Της εφερα γλαστρακι με χρυσανθεμα. Την ακουω και τι βλεπω παντου. Τι δυσκολα που ειναι να αποχαιρεταμε τα ζωακια μας.
Πως εισαι εσυ? ακομα να φανει ο Buddy. Τι δυσκολο κι αυτο.. Σε σκεφτομαι!
Κουραγιο..τι να πω..δεν εχω λογια.
Η Φιφι κοιμαται στο κηπο. Της εφερα γλαστρακι με χρυσανθεμα. Την ακουω και τι βλεπω παντου. Τι δυσκολα που ειναι να αποχαιρεταμε τα ζωακια μας.
Πως εισαι εσυ? ακομα να φανει ο Buddy. Τι δυσκολο κι αυτο.. Σε σκεφτομαι!
Κουραγιο..τι να πω..δεν εχω λογια.
ouiette- Prime Cat
-
Mood :
Καλή μου Ouiette…τι όμορφη κίνηση που πήρες στη μικρούλα το χρυσανθεμάκι … Πώς να μην την ακούς και να μην τη βλέπεις παντού… κι αυτά τα πλασματάκια άλλωστε είναι μέλη του σπιτιού μας … δεν είναι δυνατόν να μη μας λείπουν όταν φεύγουν …!!! Η Φίφι θα ζει για πάντα μέσα στην καρδιά σου μαζί με όλες τις όμορφες στιγμές που περάσατε μαζί … Φοβάμαι Ouiette μου…φοβάμαι πολύ… ότι ο Buddy μου είναι μαζί με τη Φίφι …!!!
PS: Μακάρι να υπήρχαν κι άλλα άτομα σαν εσένα Ouiette μου… τότε ο κόσμος θα ήταν καλύτερος … Συγνώμη για τα μηνύματα αλλά ανησύχησα και ήθελα να δω αν είσαι καλά … Σ’ευχαριστώ…
PS: Μακάρι να υπήρχαν κι άλλα άτομα σαν εσένα Ouiette μου… τότε ο κόσμος θα ήταν καλύτερος … Συγνώμη για τα μηνύματα αλλά ανησύχησα και ήθελα να δω αν είσαι καλά … Σ’ευχαριστώ…
Buddylove- Prime Cat
-
Buddylove έγραψε:Φοβάμαι Ouiette μου…φοβάμαι πολύ… ότι ο Buddy μου είναι μαζί με τη Φίφι …!!!
…
ΜΗΝ σκέφτεσαι έτσι, ΜΗΝ παραιτείσαι τίποτα δεν έχει χαθεί και δεν έχει τελειώσει.
Συνέχισε να τον ζητάς με τη σκέψη σου καθημερινά ....... ίσως σ ακούσει και γυρίσει γρηγορότερα.......
Αφού δεν έχεις βρει τουλάχιστον εκεί στη γειτονιά .. κάτι, κάποια ένδειξη .... μπορεί να έχει απομακρυνθεί .... για περιπέτειες , για ... για .. για διάφορα.
Είδες πόσο πολύ μπορουν να απομακρυνθούν... αλλά οι γάτες δεν ξεχνάνε ....
Μην τον ξεχνάς κι εσύ αυτό.
Απλά μόνο μερικές φορές καθυστερεί η επιστροφή τους ίσως όταν έχουμε εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια.
Σε καταλαβαίνω τόσο ...... Κάνε κουράγιο .... και σκέψου θετικά ..... (είδες και η LAROGATA) είδε τη Φανή μπροστά της εκεί που δεν το περίμενε.
Τελικά θαύματα καμμιά φορά γίνονται. Εύχομαι και για σένα να συμβεί το συντομότερο.
-
Mood :
Buddylove, ουτε ευω δεν θελω να παραιτηθεις. Ο Buddy τριγυρναει..και η Zizikos εχει δικιο .. οι γατες δεν ξεχνανε. Η Φιφι μου με θυμηθηκε μετα απο τοσο καιρο. Ενφανιζονται τα ζωακια μας εκει που χανουμε καθε ελπιδα.
Σου ομολογω οτι η πρωτη φορα, ημουν σιγουρη οτι ειχε πεθανει η Φιφι, και το ειχα παρει αποφαση. Αυτο ομως που μ ενοχλουσε βαθεια ειναι οτι οι γειτονισσα μου οταν βρισκει "ψωφια γατα" , την πεταει στα σκουπιδια (και μετα μου το λεει) και εγω δεν μπορουσα να το δεχτω για τη Φιφι μου.
Γι αυτο και αυτη τη φορα, οταν την ειδα να κρυβεται κατο απο το αυτοκινητο του γειτονα , πηγα στο κηπο του, την μαζεψα και τοτε πηρα την αποφαση να την παω στο γιατρο.
Τουλαχιστον, ξερω που ειναι τωρα.
Μια ομορφη αναμνηση , η Φιφι, ευτυχισμενη μαμα με τα δυο της παιδια
Σου ομολογω οτι η πρωτη φορα, ημουν σιγουρη οτι ειχε πεθανει η Φιφι, και το ειχα παρει αποφαση. Αυτο ομως που μ ενοχλουσε βαθεια ειναι οτι οι γειτονισσα μου οταν βρισκει "ψωφια γατα" , την πεταει στα σκουπιδια (και μετα μου το λεει) και εγω δεν μπορουσα να το δεχτω για τη Φιφι μου.
Γι αυτο και αυτη τη φορα, οταν την ειδα να κρυβεται κατο απο το αυτοκινητο του γειτονα , πηγα στο κηπο του, την μαζεψα και τοτε πηρα την αποφαση να την παω στο γιατρο.
Τουλαχιστον, ξερω που ειναι τωρα.
Μια ομορφη αναμνηση , η Φιφι, ευτυχισμενη μαμα με τα δυο της παιδια
ouiette- Prime Cat
-
Mood :
ouiette έγραψε:
Πραγματικά μια πολύ όμορφη γατούλα με πανέμορφα παιδάκια .
Τουλάχιστον αυτά τα έχεις ?
-
Mood :
Σας ευχαριστώ και τις δύο τόοοοσο μα τόοοοσο πολύ… Μακάρι…μακάρι…μακάρι να έχετε δίκιο…(άλλωστε εσείς έχετε την εμπειρία…και πραγματικά σας εμπιστεύομαι )…!!! Το υπόσχομαι ότι δε θα παραιτηθώ και ότι δε θα πάψω να πιστεύω ότι θα γυρίσει ο μικρούλης μου…
Ouiette μου τι όμορφη εικόνα …πραγματικά θα συμφωνήσω με τη Ziziko… Τι στοργική μανούλα … και ο γλυκούλης Μπλάκ πρέπει να είναι το λατρεμένο της παιδάκι … αλλά και το άλλο ένα κουκλάκι …
Ouiette μου τι όμορφη εικόνα …πραγματικά θα συμφωνήσω με τη Ziziko… Τι στοργική μανούλα … και ο γλυκούλης Μπλάκ πρέπει να είναι το λατρεμένο της παιδάκι … αλλά και το άλλο ένα κουκλάκι …
Buddylove- Prime Cat
-
Ευχαριστω Zizikos,
μονο το ενα εχω, το Black, ενας τεραστιος γατος, πολυ φοβητσιαρης, που ηταν κολλημενος με την μαμα του συνεχια απο τοτε που εξαφανιστηκε μια μερα ο αδερφος του ο Ginger, ενας πανεμορφος φουντωτος, χρωμα πορτοκαλι. Η Φιφι τον επλενε σαν μωρο, και αυτος την ακουθουσε παντου.
μονο το ενα εχω, το Black, ενας τεραστιος γατος, πολυ φοβητσιαρης, που ηταν κολλημενος με την μαμα του συνεχια απο τοτε που εξαφανιστηκε μια μερα ο αδερφος του ο Ginger, ενας πανεμορφος φουντωτος, χρωμα πορτοκαλι. Η Φιφι τον επλενε σαν μωρο, και αυτος την ακουθουσε παντου.
ouiette- Prime Cat
-
Mood :
Buddylove έγραψε:Το υπόσχομαι ότι δε θα παραιτηθώ και ότι δε θα πάψω να πιστεύω ότι θα γυρίσει ο μικρούλης μου…
…
Μπραβοοο! ετσι σε θελουμε!
Μακαρι να εχουμε δικιο και να γυρισει συντομα! Ποσο θα το ηθελα.. να μου λεγες ..Ηρθεεε!! Μου φαινεται οτι θα ανοιξω σαμπανια εκεινη την ημερα!!! και θα μου κανει καλο σου το λεω.. Μ εχει φαει αυτη τη θληψη , περναω συνεχε ια μροστα τα χρυσανθεμα της Φιφι μου..
ouiette- Prime Cat
-
Mood :
Buddylove- Prime Cat
-
ouiette έγραψε:Buddylove έγραψε:Το υπόσχομαι ότι δε θα παραιτηθώ και ότι δε θα πάψω να πιστεύω ότι θα γυρίσει ο μικρούλης μου…
…
Έτσι μπράβο μην παραιτείσαι... Είπαμε γίνονται και θαύματα. Οι γάτες έχουν και έκτη αίσθηση. Μπορεί να το νοιώσει και νάρθει ....
Αχ μωρέ κάθε φορά διαβάζω το πόστ σου με αγωνία να δώ τι έγινε.
Προσωπικά πιστεύω στο κάρμα..... Αχ και πόσο θέλω να δικαιωθώ.
.. Μ εχει φαει αυτη τη θληψη , περναω συνεχε ια μροστα τα χρυσανθεμα της Φιφι μου..
Ouiette είναι φυσικό να στεναχωριέσαι. Χάθηκε ένα μέλος από την οικογένεια σου .
Σκέψου μόνο ότι έκανες για την Φίφι σου την ύστατη πράξη αγάπης.
Είναι νωρίς ακόμη και κάθε πλάσμα είναι μοναδικο και η παρουσία του δεν αναπληρώνεται ποτέ αλλά ίσως αυτό σε βοηθήσει γρηγορότερα. Μαζί με τη φροντίδα των άλλων γατουνίων ... φυσικά.
-
Mood :
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» Ελπίδα
» Ζητείται ελπίδα....
» Ελπίδα, ψάχνει τον άνθρωπο της!
» Η ΜΙΚΡΗ ΕΛΠΙΔΑ ΕΛΠΙΖΕΙ..
» Χαρίζεται η τριανταφυλλένια Ελπίδα
» Ζητείται ελπίδα....
» Ελπίδα, ψάχνει τον άνθρωπο της!
» Η ΜΙΚΡΗ ΕΛΠΙΔΑ ΕΛΠΙΖΕΙ..
» Χαρίζεται η τριανταφυλλένια Ελπίδα
Σελίδα 3 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios