Ελπίζω σε κάποια άλλη ζωή να τα ξαναπούμε...
+5
Buddylove
tania g
ZIZIKOS
LAROGATA
Mat
9 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Ελπίζω σε κάποια άλλη ζωή να τα ξαναπούμε...
Ναι κοριτσια, σ' αυτη την περιπτωση ημουν τυχερη...
Buddylove, μην απογοητευεσαι. Μονο τα τελευταια 4 και κατι χρονια εχω (και) γατες αποκλειστικα μεσα. Ολα τα προηγουμενα χρονια, απ' οταν θυμαμαι τον εαυτο μου, ειχα στην αυλη (και τωρα εχω 2). Πολλα γατια... Και ηταν παμπολλες οι φορες που περιμενα για μερες μεχρι να φανει καποιο. Ετσι ειναι τα γατακια που ζουν εξω. Οτι και να κανεις, οσο και να τα φροντιζεις, οσο και να τα αγαπας καποιες φορες ξεχνουν να γυρισουν. Να φανταστεις ηταν μια τριχρωμη γατουλα παλια που σε καποια φαση εξαφανιστηκε και εκανε 3+ μηνες να γυρισει. Νομιζα οτι ειχε πεθανει λοιπον (γιατι ηταν και 7-8 χρονων τοτε) ωσπου μια μερα την βλεπω να ερχεται απο ενα χαλασμα απεναντι απ΄το σπιτι μου! Εφαγε και ξαναφυγε... Και οι "αραιες" επισκεψεις της συνεχιστηκαν, 1 φορα τον μηνα, το 2μηνο...οποτε το θυμοταν ή οποτε την εβγαζε ο δρομος προς τα εκει!
Mat, δεν θα σου πω να μην στεναχωριεσαι ή να μην την σκεφτεσαι γιατι ξερω πως δεν γινεται. Ή γινεται και δεν εχω βρει τον τροπο...
Σχεδον ενας χρονος εχει περασει απο τοτε που εχασα την Σελινα μου κι εγω κι ακομα μου λειπει, ακομα κλαιω οταν την θυμαμαι, ακομα νομιζω οτι την ακουω να γουργουριζει ευχαριστημενη (αληθεια, νομιζω πως ακουω γουργουρητα στο ξεκαρφωτο)...
Οι μονες φορες που ξεχνιεμαι ειναι οταν ασχολουμαι με τα ψιψινια μου... Εγω θα σου προτεινα να μην απορριψεις την ιδεα αποκτησης καποιου αλλου γατουλινιου. Οταν νιωσεις ετοιμη. Ή οταν εκεινο θελησει να μπει στη ζωη σου! Ή οταν η ιδια η ζωη το θελησει...
Ηταν πολυ τυχερη η γατουλα σου, την αγαπουσες πολυ...
Και σιγουρα το ηξερε και σ' αγαπουσε κι εκεινη.
Αυτο δεν αλλαζει ακομα κι αν δεν ειναι εδω...
Buddylove, μην απογοητευεσαι. Μονο τα τελευταια 4 και κατι χρονια εχω (και) γατες αποκλειστικα μεσα. Ολα τα προηγουμενα χρονια, απ' οταν θυμαμαι τον εαυτο μου, ειχα στην αυλη (και τωρα εχω 2). Πολλα γατια... Και ηταν παμπολλες οι φορες που περιμενα για μερες μεχρι να φανει καποιο. Ετσι ειναι τα γατακια που ζουν εξω. Οτι και να κανεις, οσο και να τα φροντιζεις, οσο και να τα αγαπας καποιες φορες ξεχνουν να γυρισουν. Να φανταστεις ηταν μια τριχρωμη γατουλα παλια που σε καποια φαση εξαφανιστηκε και εκανε 3+ μηνες να γυρισει. Νομιζα οτι ειχε πεθανει λοιπον (γιατι ηταν και 7-8 χρονων τοτε) ωσπου μια μερα την βλεπω να ερχεται απο ενα χαλασμα απεναντι απ΄το σπιτι μου! Εφαγε και ξαναφυγε... Και οι "αραιες" επισκεψεις της συνεχιστηκαν, 1 φορα τον μηνα, το 2μηνο...οποτε το θυμοταν ή οποτε την εβγαζε ο δρομος προς τα εκει!
Mat, δεν θα σου πω να μην στεναχωριεσαι ή να μην την σκεφτεσαι γιατι ξερω πως δεν γινεται. Ή γινεται και δεν εχω βρει τον τροπο...
Σχεδον ενας χρονος εχει περασει απο τοτε που εχασα την Σελινα μου κι εγω κι ακομα μου λειπει, ακομα κλαιω οταν την θυμαμαι, ακομα νομιζω οτι την ακουω να γουργουριζει ευχαριστημενη (αληθεια, νομιζω πως ακουω γουργουρητα στο ξεκαρφωτο)...
Οι μονες φορες που ξεχνιεμαι ειναι οταν ασχολουμαι με τα ψιψινια μου... Εγω θα σου προτεινα να μην απορριψεις την ιδεα αποκτησης καποιου αλλου γατουλινιου. Οταν νιωσεις ετοιμη. Ή οταν εκεινο θελησει να μπει στη ζωη σου! Ή οταν η ιδια η ζωη το θελησει...
Ηταν πολυ τυχερη η γατουλα σου, την αγαπουσες πολυ...
Και σιγουρα το ηξερε και σ' αγαπουσε κι εκεινη.
Αυτο δεν αλλαζει ακομα κι αν δεν ειναι εδω...
chocoulini- Prime Cat
-
Τόπος : Home is where my cats are...
Αριθμός γατουνίων : 10. Σαντυ, Μορφεας, Ζωη, Φαιδρα, Χρυσουλιτα, Lacta, Μυρσινη, Λυδια, Bella, Μελιτα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας για γατοαγκαλιτσες και γουργουρισματα...
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τα αδέσποτα όλα !
Motto : Heaven...: all the cats that ever loved you.
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/01/2010
Mood :
Γιατί εγώ τι νομίζεις ότι κάνω Mat... Τον σκέφτομαι συνέχεια και το μυαλό μου κάνει χίλιες σκέψεις...για το τι μπορεί να έγινε...!!! Μου λείπει πάρα πολύ... και εγώ δε μπορώ να σταματήσω να κλαίω (αν σε παρηγορεί...)...!!! Ταρταρουγάκι η Ματίλντ σου ε? Ψυχή μου... τι γλυκό ...!!! Καλά ξέρεις τι μου θύμισες με τη μυστική αποστολή στα Κανάρια... τις γιαγιάδες του παρά 5 με την Ίμπιζα ...
chocoulini μου... είτε μέσα είτε έξω... ο πόνος πιστεύω είναι ίδιος και το ζωάκι σου σου λείπει το ίδιο... Και το άγχος και η αγωνία κάθε φορά που αργούν να έρθουν και οι σκέψεις είναι μια επίπονη διαδικασία... Όμως κι εγώ θα συμφωνήσω με τη Mat... γράψε για το Σελινάκι σου ...!!!
Πέρα από όλα αυτά χαίρομαι πάρα πολύ που γνώρισα εσάς και πολλά άλλα άτομα μέσα από το forum... με τις ίδιες ευαισθησίες και τους ίδιους προβληματισμούς με εμένα... Καλή μέρα σε όλους...
chocoulini μου... είτε μέσα είτε έξω... ο πόνος πιστεύω είναι ίδιος και το ζωάκι σου σου λείπει το ίδιο... Και το άγχος και η αγωνία κάθε φορά που αργούν να έρθουν και οι σκέψεις είναι μια επίπονη διαδικασία... Όμως κι εγώ θα συμφωνήσω με τη Mat... γράψε για το Σελινάκι σου ...!!!
Πέρα από όλα αυτά χαίρομαι πάρα πολύ που γνώρισα εσάς και πολλά άλλα άτομα μέσα από το forum... με τις ίδιες ευαισθησίες και τους ίδιους προβληματισμούς με εμένα... Καλή μέρα σε όλους...
Buddylove- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 5-6 αδεσποτάκια με λατρεία στο Buddy μου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/07/2014
Ναι, το ιδιο ειναι. Απλα οταν ειναι εξω εχει τη δυνατοτητα να φυγει και θα φυγει καποια στιγμη κι εκει ειναι που δεν μπορεις να το ελεγξεις... Κι εμενα η Σελινα μου εξω ηταν... Και οι βολτες της ηταν το πολυ 30λεπτες. Και ομως εγινε...
Ισως καποια στιγμη, μετα την εξεταστικη, να γραψω την ιστορια της.
Εν τω μεταξυ θα εχει συμπληρωθει ενας χρονος απο τοτε...
Ισως καποια στιγμη, μετα την εξεταστικη, να γραψω την ιστορια της.
Εν τω μεταξυ θα εχει συμπληρωθει ενας χρονος απο τοτε...
chocoulini- Prime Cat
-
Τόπος : Home is where my cats are...
Αριθμός γατουνίων : 10. Σαντυ, Μορφεας, Ζωη, Φαιδρα, Χρυσουλιτα, Lacta, Μυρσινη, Λυδια, Bella, Μελιτα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας για γατοαγκαλιτσες και γουργουρισματα...
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τα αδέσποτα όλα !
Motto : Heaven...: all the cats that ever loved you.
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/01/2010
Mood :
Καλησπέρα κορίτσια!
Chocoulini θα περιμένουμε την ιστορία σου, όσο για την εξεταστική καλό κουράγιο...
Buddylove να σου πω την αλήθεια θα με παρηγορούσε να μου πεις πως είσαι καλύτερα... Σκέφτομαι τα δικά μου, μετά σκέφτομαι και εσένα που στεναχωριέσαι...
Chocoulini θα περιμένουμε την ιστορία σου, όσο για την εξεταστική καλό κουράγιο...
Buddylove να σου πω την αλήθεια θα με παρηγορούσε να μου πεις πως είσαι καλύτερα... Σκέφτομαι τα δικά μου, μετά σκέφτομαι και εσένα που στεναχωριέσαι...
Mat- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 0
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/08/2014
Αχ βρε Mat... σ'ευχαριστώ αλλά ξέρεις τι θα μπορούσε να με κάνει να νιώσω καλύτερα... Ειλικρινά όσο σκέφτομαι ότι βρήκες τη μικρούλα σου σε αυτή την κατάσταση ...Θέλει μεγάλο θάρρος κάτι τέτοιο ...εγώ θα είχα μείνει επί τόπου ... Αλλά θα μου πεις τώρα είναι καλύτερα ?
chocoulini μου... καλή σου εξεταστική και καλή επιτυχία στα μαθηματάκια σου ... αυτά θα περάσουν δεν είναι τίποτα... δε θέλω να σε απογοητεύω αλλά μετά έρχονται τα δύσκολα...
Σας φιλώ γλυκά και τις δύο ...
chocoulini μου... καλή σου εξεταστική και καλή επιτυχία στα μαθηματάκια σου ... αυτά θα περάσουν δεν είναι τίποτα... δε θέλω να σε απογοητεύω αλλά μετά έρχονται τα δύσκολα...
Σας φιλώ γλυκά και τις δύο ...
Buddylove- Prime Cat
-
Αυτή η εικόνα είναι που με τρώει Buddylove... αυτή η στιγμή που την βρήκα, τι να πω...
Κάθομαι και βλέπω βιντεάκια του Maru τώρα στο youtube, ίσως σου φτιάξει και εσένα λιγάκι τη διάθεση...
https://www.youtube.com/watch?v=2XID_W4neJo
Κάθομαι και βλέπω βιντεάκια του Maru τώρα στο youtube, ίσως σου φτιάξει και εσένα λιγάκι τη διάθεση...
https://www.youtube.com/watch?v=2XID_W4neJo
Mat- Kitten
-
Buddylove- Prime Cat
-
ωραίος δεν είναι ο άτιμος;
Mat- Kitten
-
Είναι γλύκας δεν το συζητώ ...!!!
Buddylove- Prime Cat
-
α και εγώ είμαι φαν του μαρού. έχει πολλή πλάκα με τα κουτάκια...
astralel- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/08/2010
Mood :
Άντε βρε κορίτσια έτσι, τουλάχιστον κάτι να μας ανεβάσει λίγο τη διάθεση...
Mat- Kitten
-
Ο Μαρού είναι διάσημος ήδη σε όλο το κόσμο
Και είναι ο ιδανικός για να φτιάχνει τη διάθεση
Απίθανο γατί
Και είναι ο ιδανικός για να φτιάχνει τη διάθεση
Απίθανο γατί
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Σήμερα η Ματιλντ μου κλείνει 40 μέρες από τότε που έγινε το κακό...
Το απόγευμα θα πάμε να τη δούμε...
Το απόγευμα θα πάμε να τη δούμε...
Mat- Kitten
-
Καλή δύναμη Mat... ...!!! Η σκέψη μου είναι μαζί σας... !!!
Buddylove- Prime Cat
-
astralel- Prime Cat
-
Mood :
Σε ευχαριστώ πολύ Buddylove, μόλις γυρίσαμε...
Είχε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα εκεί...τελικά όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο δύσκολα είναι γιατί συνειδητοποιείς την πραγματική έλλειψη...
Αλλά ίσως να είναι και στα Κανάρια σε super αποστολή...
Είχε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα εκεί...τελικά όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο δύσκολα είναι γιατί συνειδητοποιείς την πραγματική έλλειψη...
Αλλά ίσως να είναι και στα Κανάρια σε super αποστολή...
Mat- Kitten
-
Να είσαι καλά Mat μου και να τη θυμάσαι με αγάπη... ...!!!
Buddylove- Prime Cat
-
Σε ευχαριστώ Buddylove μου...Εσύ πώς είσαι;
Mat- Kitten
-
Γειά σου Mat μου... Τι κάνεις...? Τα ίδια είμαι Mat... με ένα "μήπως" κι ένα "αν" συνέχεια... Πότε σκέφτομαι ότι πια δε θα τον ξαναδώ ... και πότε λέω ...κι αν 1/1000 έχει γίνει το ίδιο με τη Φίφη και έφυγε λόγω ορμονών γιατί έτσι του ήρθε? ... και μπαίνω πάλι στο τριπάκι να ελπίζω ...
Buddylove- Prime Cat
-
Και εγώ μη νομίζεις πως είμαι καλύτερα...43 μέρες σήμερα και νώθω το ίδιο χάλια...αστα
Πάντως είναι απόλυτα λογικό να συνεχίζεις να ελπίζεις και αφού ο γατούλης δεν είναι και στειρωμένος ακόμα περισσότερο...
Στο βιβλίο μιλάει και για το κάρμα, λέει πως για κάθε πράξη που κάνουμε στη ζωή μας αντίστοιχα καλλιεργέιται ένας σπόρος, αν η πράξη είναι καλή τότε ο σπόρος είναι καλός και αν είναι κακή τότε κακός. Στόχος μας λέει είναι να καλλιεργούμε καλούς σπόρους και έχουμε και τη δυνατότητα με τις πράξεις μας να μετατρέπουμε τους κακούς σπόρους, που κατά καιρούς έχουμε καλλιεργήσει, σε καλούς. Έτσι όσο καλύτεροι είναι οι σπόροι τόσο καλύτερο θα είναι το μέλλον μας και η ζωή θα είναι με το μέρος μας...
Πάντως είναι απόλυτα λογικό να συνεχίζεις να ελπίζεις και αφού ο γατούλης δεν είναι και στειρωμένος ακόμα περισσότερο...
Στο βιβλίο μιλάει και για το κάρμα, λέει πως για κάθε πράξη που κάνουμε στη ζωή μας αντίστοιχα καλλιεργέιται ένας σπόρος, αν η πράξη είναι καλή τότε ο σπόρος είναι καλός και αν είναι κακή τότε κακός. Στόχος μας λέει είναι να καλλιεργούμε καλούς σπόρους και έχουμε και τη δυνατότητα με τις πράξεις μας να μετατρέπουμε τους κακούς σπόρους, που κατά καιρούς έχουμε καλλιεργήσει, σε καλούς. Έτσι όσο καλύτεροι είναι οι σπόροι τόσο καλύτερο θα είναι το μέλλον μας και η ζωή θα είναι με το μέρος μας...
Mat- Kitten
-
Μακάρι Mat μου να έχει δίκιο το βιβλίο για το κάρμα...!!! Όμως 51 μέρες είναι τόοοσο πολύ ...!!! Μόλις έμαθα και κάτι που στεναχωρήθηκα ακόμα περισσότερο... η Φίφη τελικά "έφυγε" σήμερα ... Τώρα είμαι ακόμα πιο χάλια... Η ιστορία αυτής της γατούλας μου έδινε κουράγιο (όσο κι αν φαίνεται απίστευτο...)...
Buddylove- Prime Cat
-
Τώρα το διάβασα για τη Φίφι...ήλπιζα να μη δω τόσο σύντομα μια ιστορία πάνω απο τη δική μου...ουφ
Buddylove μου τι μπορώ εγώ να σου πω τώρα, πάντως είδες τι είπε η κυρία Ouiette, η Φίφι τώρα ησύχασε, αυτό μετράει και έχει άλλα 7 γατάκια να φροντίσει...
Buddylove μου τι μπορώ εγώ να σου πω τώρα, πάντως είδες τι είπε η κυρία Ouiette, η Φίφι τώρα ησύχασε, αυτό μετράει και έχει άλλα 7 γατάκια να φροντίσει...
Mat- Kitten
-
ώρα να προχωρήσεις και να δώσεις την αγάπη σου σε ένα άλλο γατούνι που την έχει ανάγκη. δύσκολο, αλλά θα δεις ότι θα ξεκουράσει την ψυχή σου.
astralel- Prime Cat
-
Mood :
Astralel ίσως να έχεις δίκιο, όμως δε νιώθω καθόλου έτοιμη να κάνω αυτό το βήμα...φοβάμαι πάρα πολύ να το τολμήσω...
Και δε θέλω να βάλω κάποιο άλλο γατάκι στην καρδιά μου, η Ματιλντ μου έπιασε όλο το χώρο...
Έτσι τουλάχιστον σκέφτομαι ακόμα, έχουν περάσει 45 μέρες...
Και δε θέλω να βάλω κάποιο άλλο γατάκι στην καρδιά μου, η Ματιλντ μου έπιασε όλο το χώρο...
Έτσι τουλάχιστον σκέφτομαι ακόμα, έχουν περάσει 45 μέρες...
Mat- Kitten
-
Γλυκιά μου Mat πόσο δίκιο έχεις ...!!!
Buddylove- Prime Cat
-
Buddylove! Tι κάνεις;
Mat- Kitten
-
Προσπαθώ Mat μου... τι άλλο μπορώ να κάνω...? Θέλω να ασχολούμαι με οτιδήποτε άλλο αλλά το μυαλό μου γυρίζει πάντα εκεί ... Βλέπεις εγώ δεν έχω κάτι χειροπιαστό και δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω κάτι απόφαση ή να περιμένω... αυτό είναι πιο εξαντλητικό... Αυτές τις μέρες βρέχει πολύ και οι μπόρες ήταν ο αγαπημένος μας καιρός μιας και κάπως έτσι εμφανίστηκε μικρούλι και καταπεινασμένο... Εσύ πως είσαι ? Το τελείωσες το βιβλίο ? Σ'ευχαριστώ που με σκέφτεσαι... μη νομίζεις ότι δε σε σκέφτομαι κι εγώ απλά δε θέλω να σου το θυμίζω κάθε τόσο...
Buddylove- Prime Cat
-
εγώ ήθελα δεν ήθελα σήμερα το πρωί βρήκα στο μπροστινό μπαλκόνι της κουζίνας έναν γατούλη. από δω μας έφερε από κει μας έφερε, τώρα κοιμάται σκασμένος στο φαί στην ποδιά της μάνας μου. η Μπενού τον έχει γραμμένο, ο δε Ρούρης ανησυχεί ότι το σκατουλάκι θα μας φάει το φαί μας.
astralel- Prime Cat
-
Mood :
Μπράβο βρε Astralel... ευτυχώς που έχουμε κι εσένα και ανεβάζεις λίγο την ομάδα... γιατί αν περίμενες από εμάς ...!!! Αυτά είναι ευχάριστα και σου φτιάχνουν το κέφι... Όσο για τη Μπενού και το Ρούρη δε νομίζω πως μπορούν να κάνουν κάτι για να αποφύγουν τον εισβολέα ... Καημένε μου Ρούρη πάει το φαί θα μας το φάει το μικρούτσικο ...
Buddylove- Prime Cat
-
η κοιλάρα του μπέμπη έχει γίνει σαν το μαντολίνο του λοχαγού κορέλι. την πέτσωσε μιλάμε
astralel- Prime Cat
-
Mood :
Ωραίος ο μικρός
Βρήκε το νόημα της ζωής
Βρήκε το νόημα της ζωής
-
Mood :
Τι ωραία Αstralel!!!! Να είναι γερός ο καινούργιος γατούλης!!!
Αυτά είναι νέα!
Buddylove μου τα θυμάμαι απο μόνη μου, μη νομίζεις...
Λοιπόν όσο για το βιβλίο δεν το τελείωσα ακόμα, αυτή τη στιγμή διαβάζω 3 συγχρόνως, 2 για τη yoga και 1 λογοτεχνικό...την έριξα στο διάβασμα, τι να κάνω...
Γίνεται απο εδώ και εμπρός να έχουμε μόνο καλά νέα, σας της Astralel;
Αυτά είναι νέα!
Buddylove μου τα θυμάμαι απο μόνη μου, μη νομίζεις...
Λοιπόν όσο για το βιβλίο δεν το τελείωσα ακόμα, αυτή τη στιγμή διαβάζω 3 συγχρόνως, 2 για τη yoga και 1 λογοτεχνικό...την έριξα στο διάβασμα, τι να κάνω...
Γίνεται απο εδώ και εμπρός να έχουμε μόνο καλά νέα, σας της Astralel;
Mat- Kitten
-
Έλα ντε ...!!! Καλό διάβασμα Mat μου ...
Astralel πως τα πας με το new entry ...??? Να μου φιλήσεις όοοολα τα γατούνια σου ...!!!
Astralel πως τα πας με το new entry ...??? Να μου φιλήσεις όοοολα τα γατούνια σου ...!!!
Buddylove- Prime Cat
-
είναι ευρηματικός σαν τον οδυσσέα. αφού είδε ότι απομόνωσα την μπενου για να φάει μια μπουκιά, ήρθε από άλλο μπαλκόνι, έφερε το σπίτι γύρα δηλαδή...
astralel- Prime Cat
-
Mood :
astralel έγραψε:είναι ευρηματικός σαν τον οδυσσέα. αφού είδε ότι απομόνωσα την μπενου για να φάει μια μπουκιά, ήρθε από άλλο μπαλκόνι, έφερε το σπίτι γύρα δηλαδή...
Εκτός από φαγάνας είναι και πονηρός ....
-
Mood :
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Μέχρι μια μέρα να τα ξαναπούμε ...
» Αντίο Κινεζούλα μου, θα τα ξαναπούμε...
» Καποια βοηθεια για το θεμα των ψυλλων?
» ασπρα γατακια ψαχνουν σπιτι!
» Αντιο Μικουλι μου, ελπιζω εκει που εισαι να εχεις βρει τη γαλινη!!!
» Αντίο Κινεζούλα μου, θα τα ξαναπούμε...
» Καποια βοηθεια για το θεμα των ψυλλων?
» ασπρα γατακια ψαχνουν σπιτι!
» Αντιο Μικουλι μου, ελπιζω εκει που εισαι να εχεις βρει τη γαλινη!!!
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios