Πάλλευκη χιονονιφάδα ψάχνει σπίτι μόνιμο.
+8
gkioulbakses
ZIZIKOS
tsili
kat-cats
LAROGATA
Antilkmene
Zaxy
Leviathan
12 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Πάλλευκη χιονονιφάδα ψάχνει σπίτι μόνιμο.
Η μικρή Αλίς δεν είχε το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή.
Η μαμά της, μια έκπτωτη βασίλισσα, βρέθηκε στην ερημιά, μόνη, κατατρεγμένη. Και έγκυος.
Ευτυχώς κάποιοι θαμπώθηκαν όχι μόνο από την υπέρμετρη ομορφιά της αλλά και από τον εξαιρετικό της χαρακτήρα και την έκαναν μέλος της οικογένειας τους.
Η Αλίς ήταν το προτελευταίο από τα πανέμορφα αρχοντόπουλα που γεννήθηκαν, και ίσως το πιο άτυχο.
Πανέμορφη, ναζιάρα κι ολόλευκη, φυσικά αμέσως τραβούσε την προσοχή.
Υιοθετήθηκε. Μια εβδομάδα μετά την 'επέστρεψαν'.
Ένα μικρό πρόβλημα στο γαστρεντερικό της σύστημα ήταν η αφορμή.
Tαλαιπωρηθηκε από αυτό για περίπου ένα μήνα. Μια φορά παραλίγο να σβήσει.
Τα κατάφερε κι ανάρρωσε.
Μετά ήταν όμως πλέον ''μεγάλη''. Λες και τα γατάκια μένουν πάντα μικρά.
Είναι μια πριγκίπισσα που απολαμβάνει τη ζωή. Θέλει να τρέξει, να παίξει, να μυρίσει.
Η περιέργεια της παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή της για δεύτερη φορά.
Παίζοντας, ξέφυγε από την επίβλεψη της μαμάς της και από την περιφραγμένη αυλή στην οποία χαιρόταν τον ήλιο τα μεσημέρια.
Η αυλή του γείτονα δεν ήταν τόσο φιλική.
Κυνηγήθηκε και χτυπήθηκε με το σκουπόξυλο άσχημα. 'Για να μην κατουρήσει στις γλάστρες'.
Kι έτσι η ολόλευκη πριγκίπισσα έγινε απόμακρη.
Το απλωμένο χέρι δεν σήμαινε πλέον χάδια. Όταν το έβλεπε, έκλαιγε και κρυβόταν.
Τώρα είναι πλέον καλύτερα.
Της αρέσει να κουλουριάζεται δίπλα σου το βράδυ, ενώ κοιμάσαι.
Χάδια πολλά δεν θέλει. Θα έρθει μόνη της να τα ζητήσει. Με αξιοπρέπεια.
Άλλωστε οι πριγκίπισσες δεν ζητιανεύουν χάδια.
Με τις άλλες γατούλες τα πάει περίφημα. Είναι μεγάλο πειραχτήρι.
Ιδανικό θα ήταν να υιοθετηθεί μαζί με τον Περσέα, με τον οποίο είναι αχώριστοι. Την έχει υιοθετήσει.
Έχει γίνει αποπαρασίτωση, εσωτερική και εξωτερική. Το κοριτσάκι μας είναι πλέον περίπου 3 μηνών.
Χρειάζεται ακόμα λίγη δουλειά στη συμπεριφορά της με τους ανθρώπους, γιαυτό το λόγο θα μπορεί να μετακομίσει στο νέο της σπιτάκι σε περίπου 10 με 15 ημέρες.
Θέλει χρόνο να επουλωθούν οι πληγές, σωματικές και ψυχικές. Θέλει χρόνο να εμπιστευτεί.
Παρόλαυτα ακόμα έχει τη δύναμη να γουργουρίσει όταν της μιλάς.
Θα δοθεί αποκλειστικά για μέσα στο σπίτι, και με προυπόθεση να στειρωθεί στην ηλικία των 6 μηνών.
Τηλέφωνο επικοινωνίας~ 6980153678 (ή μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω γατόσπιτου)
Φωτογραφικό υλικό ακολουθεί.
Φορώντας τα χειμωνιάτικα της.
Νάζια στο φακό.
Κι εδώ η πανέμορφη μαμά της που υιοθετήθηκε.
Η μαμά της, μια έκπτωτη βασίλισσα, βρέθηκε στην ερημιά, μόνη, κατατρεγμένη. Και έγκυος.
Ευτυχώς κάποιοι θαμπώθηκαν όχι μόνο από την υπέρμετρη ομορφιά της αλλά και από τον εξαιρετικό της χαρακτήρα και την έκαναν μέλος της οικογένειας τους.
Η Αλίς ήταν το προτελευταίο από τα πανέμορφα αρχοντόπουλα που γεννήθηκαν, και ίσως το πιο άτυχο.
Πανέμορφη, ναζιάρα κι ολόλευκη, φυσικά αμέσως τραβούσε την προσοχή.
Υιοθετήθηκε. Μια εβδομάδα μετά την 'επέστρεψαν'.
Ένα μικρό πρόβλημα στο γαστρεντερικό της σύστημα ήταν η αφορμή.
Tαλαιπωρηθηκε από αυτό για περίπου ένα μήνα. Μια φορά παραλίγο να σβήσει.
Τα κατάφερε κι ανάρρωσε.
Μετά ήταν όμως πλέον ''μεγάλη''. Λες και τα γατάκια μένουν πάντα μικρά.
Είναι μια πριγκίπισσα που απολαμβάνει τη ζωή. Θέλει να τρέξει, να παίξει, να μυρίσει.
Η περιέργεια της παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή της για δεύτερη φορά.
Παίζοντας, ξέφυγε από την επίβλεψη της μαμάς της και από την περιφραγμένη αυλή στην οποία χαιρόταν τον ήλιο τα μεσημέρια.
Η αυλή του γείτονα δεν ήταν τόσο φιλική.
Κυνηγήθηκε και χτυπήθηκε με το σκουπόξυλο άσχημα. 'Για να μην κατουρήσει στις γλάστρες'.
Kι έτσι η ολόλευκη πριγκίπισσα έγινε απόμακρη.
Το απλωμένο χέρι δεν σήμαινε πλέον χάδια. Όταν το έβλεπε, έκλαιγε και κρυβόταν.
Τώρα είναι πλέον καλύτερα.
Της αρέσει να κουλουριάζεται δίπλα σου το βράδυ, ενώ κοιμάσαι.
Χάδια πολλά δεν θέλει. Θα έρθει μόνη της να τα ζητήσει. Με αξιοπρέπεια.
Άλλωστε οι πριγκίπισσες δεν ζητιανεύουν χάδια.
Με τις άλλες γατούλες τα πάει περίφημα. Είναι μεγάλο πειραχτήρι.
Ιδανικό θα ήταν να υιοθετηθεί μαζί με τον Περσέα, με τον οποίο είναι αχώριστοι. Την έχει υιοθετήσει.
Έχει γίνει αποπαρασίτωση, εσωτερική και εξωτερική. Το κοριτσάκι μας είναι πλέον περίπου 3 μηνών.
Χρειάζεται ακόμα λίγη δουλειά στη συμπεριφορά της με τους ανθρώπους, γιαυτό το λόγο θα μπορεί να μετακομίσει στο νέο της σπιτάκι σε περίπου 10 με 15 ημέρες.
Θέλει χρόνο να επουλωθούν οι πληγές, σωματικές και ψυχικές. Θέλει χρόνο να εμπιστευτεί.
Παρόλαυτα ακόμα έχει τη δύναμη να γουργουρίσει όταν της μιλάς.
Θα δοθεί αποκλειστικά για μέσα στο σπίτι, και με προυπόθεση να στειρωθεί στην ηλικία των 6 μηνών.
Τηλέφωνο επικοινωνίας~ 6980153678 (ή μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω γατόσπιτου)
Φωτογραφικό υλικό ακολουθεί.
Φορώντας τα χειμωνιάτικα της.
Νάζια στο φακό.
Κι εδώ η πανέμορφη μαμά της που υιοθετήθηκε.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Κάπου στον κόσμο μου.
Αριθμός γατουνίων : x + 2 που είναι πλέον μακρυά μου ...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κανένας.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Είμαι υπερπλήρης.
Motto : ...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2014
Mood :
Απ: Πάλλευκη χιονονιφάδα ψάχνει σπίτι μόνιμο.
Ξέχασα να γράψω πως η μικρή βρίσκεται στο Βόλο.
Φιλοξενείται μαζί με τον Περσέα από την οικογένεια που υιοθέτησε τη μαμά της. Ωστόσο καλό θα ήταν να μετακομίσει σε δικό της σπιτάκι διότι ένας άλλος γατούλης που έχουν υιοθετήσει είναι εχθρικός απέναντι της.
Αν κάποιος εκτός Βόλου ενδιαφέρεται για την Αλίς, πιστεύω θα βρεθεί μια λύση, ειδικά αν ενδιαφέρεται κάποιος από Αθήνα.
Φιλοξενείται μαζί με τον Περσέα από την οικογένεια που υιοθέτησε τη μαμά της. Ωστόσο καλό θα ήταν να μετακομίσει σε δικό της σπιτάκι διότι ένας άλλος γατούλης που έχουν υιοθετήσει είναι εχθρικός απέναντι της.
Αν κάποιος εκτός Βόλου ενδιαφέρεται για την Αλίς, πιστεύω θα βρεθεί μια λύση, ειδικά αν ενδιαφέρεται κάποιος από Αθήνα.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Zaxy- Senior Cat
-
Τόπος : Κοντά στο νεράκι...
Αριθμός γατουνίων : 2 νιάου + 1 γαβ
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/06/2014
Mood :
Εγώ δε θα πω τίποτα ,παρά μόνο
και
και
Antilkmene- Senior Cat
-
Τόπος : Βριλήσσια
Αριθμός γατουνίων : 3
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/06/2012
Mood :
Zaxy έγραψε:Ω Θεοί...
Κι εγώ τα θεία επικαλέστηκα την πρώτη φορά που την είδα, είναι φυσιολογική αντίδραση.
Ευχαριστούμε και για το ποδαρικό στην αγγελία μας.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Antilkmene έγραψε:Εγώ δε θα πω τίποτα ,παρά μόνο
και
Ευχαριστούμε πολύ!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
τι υπεροχα λευκα μωρα είναι αυτά που εχετε στο Βολο!!!!Μακαρι όλα τους να εχουν τη καλυτερη τυχη
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
LAROGATA έγραψε:τι υπεροχα λευκα μωρα είναι αυτά που εχετε στο Βολο!!!!Μακαρι όλα τους να εχουν τη καλυτερη τυχη
Πέρυσι έβρισκα όλο μαυρόγατα.
Φέτος η αλήθεια είναι πως γεμίσαμε ασπράκια..και φουντωτά.
Ευχαριστούμε πολύ!
Είπα να της ανοίξω νωρίτερα μια αγγελία, μιας και είναι δύσκολη περίοδος για υιοθεσίες..
Μακάρι ο νέος χρόνος να βρει όλα τα γατάκια που ψάχνουν σπίτι..σπιτωμένα.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Μα είναι τόσο όμορφη η Αλις.....ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι χτύπησαν το μωράκι.... :-(
Είναι πανέμορφα όλα τους και πραγματικά απορώ που δεν τα χουν βουτήξει ακόμα....εύχομια να βρεθεί ένα ΚΑΛΟ σπιτάκι να περάσουν όμορφα πολύ όμορφα και να νοιώσουμε και εμείς οι "άνθρωποι" ότι αξίζει να υπάρχουμε....
Είναι πανέμορφα όλα τους και πραγματικά απορώ που δεν τα χουν βουτήξει ακόμα....εύχομια να βρεθεί ένα ΚΑΛΟ σπιτάκι να περάσουν όμορφα πολύ όμορφα και να νοιώσουμε και εμείς οι "άνθρωποι" ότι αξίζει να υπάρχουμε....
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
kat-cats έγραψε:Μα είναι τόσο όμορφη η Αλις.....ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι χτύπησαν το μωράκι.... :-(
- Σπόιλερ:
- όχι μόνο το χτύπησε αλλά το χτύπησε τόσο πολύ που για 4 ολόκληρες μέρες δεν περπατούσε...νομίζαμε πως έμεινε παράλυτο..έπειτα ξεκίνησε να περπατάει αλλά με πολλή αστάθεια..τώρα είναι μια χαρά σωματικά τουλάχιστον..
Κι εγώ το ίδιο εύχομαι..
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Ω Θεοί και από μένα!!!
Τι θεϊκό μωρό είναι αυτό!!!
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
tsili έγραψε:Ω Θεοί και από μένα!!!
Η Αλίς ευχαριστεί για τα καλά λόγια!
Είναι κουκλίτσα η άτιμη..
Κάνουμε και ναζάκια πλέον, αμέεεεε
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
ΔΙΚΙΑΑΑΑ ΜΟΥ!!! Και ΑΣΧΗΜΗ
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
tsili έγραψε:ΔΙΚΙΑΑΑΑ ΜΟΥ!!! Και ΑΣΧΗΜΗ
Να στην στείλω πακέτο?
Με κορδελίτσα ή χωρίς?
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Αλίς και Περσεάκος...<3
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Πόσο κακός άνθρωπος πρέπει να είναι κάποιος για να χτυπήσει και να κάνει κακό σ αυτά τα πλάσματα ?
Μαμά και κόρη
και στο μικρουλάκι να βρεί ένα καλό σπιτάκι σαν αυτό που βρήκε η μανούλα της.
Είναι πραγματικά μια μικρή πριγκίπισσα
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Σε κανένα πλάσμα δεν αξίζει να το χτυπούν...θλίβομαι απίστευτα όταν διαβάζω τέτοια....τέσπα μην χαλάσουμε το θέμα!
Είναι πραγματικά πανέμορφα...απορώ που δεν τα έχουν βουτήξει....μα τι γίνεται στραβώθηκε ο κόσμος;;;; μετά την εμπειρία μου με τη Μιλού - γιατί πριν δεν γνώριζα και ήμουν διστακτική - έχω να πω μόνο τα καλύτερα!!! ενήλικα γατιά που γνωρίζεις την προσωπικότητά τους και μόνο απόλαυση μπορεί να είναι για τη ζωή κάποιου!!! άντε να γίνει το θαύμα των Χριστουγέννων και γι αυτά τα δύο πλασματάκια....είναι κρίμα να μην είναι σε σπιτάκι!!!
Είναι πραγματικά πανέμορφα...απορώ που δεν τα έχουν βουτήξει....μα τι γίνεται στραβώθηκε ο κόσμος;;;; μετά την εμπειρία μου με τη Μιλού - γιατί πριν δεν γνώριζα και ήμουν διστακτική - έχω να πω μόνο τα καλύτερα!!! ενήλικα γατιά που γνωρίζεις την προσωπικότητά τους και μόνο απόλαυση μπορεί να είναι για τη ζωή κάποιου!!! άντε να γίνει το θαύμα των Χριστουγέννων και γι αυτά τα δύο πλασματάκια....είναι κρίμα να μην είναι σε σπιτάκι!!!
-
kat-cats έγραψε:Σε κανένα πλάσμα δεν αξίζει να το χτυπούν...
Δεν το συζητώ ..... εξυπακούεται ..
kat-cats έγραψε:
ενήλικα γατιά που γνωρίζεις την προσωπικότητά τους και μόνο απόλαυση μπορεί να είναι για τη ζωή κάποιου!!! !!
+10000000000000000000000000000000000000000000000
Κατερίνα τα είπες όλα !!!!
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
ZIZIKOS έγραψε:
Πόσο κακός άνθρωπος πρέπει να είναι κάποιος για να χτυπήσει και να κάνει κακό σ αυτά τα πλάσματα ?
Μαμά και κόρη
και στο μικρουλάκι να βρεί ένα καλό σπιτάκι σαν αυτό που βρήκε η μανούλα της.
Είναι πραγματικά μια μικρή πριγκίπισσα
Ναι η Αλίς είναι καρμπόν της μαμάς της. Και νομίζω θα ομορφύνει ακόμα περισσότερο μεγαλώνοντας..
Έχει αρχίσει και πλησιάζει περισσότερο τους ανθρώπους πλέον, το παιχνίδι βοήθησε πολύ.
Στην αρχή την είχαν χάσει μέσα στο σπίτι τους οι προσωρινοί της γονείς, δεν εμφανιζόταν καν..
Πλέον το ξεπερνάμε και ψάχνουμε το δικό μας ζεστό σπιτάκι.
Όσο για τον 'καλό κύριο', απλά του εύχομαι κάποια στιγμή μια γατούλα να τρυπώσει στην καρδιά του και να καταλάβει τι έκανε...
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
kat-cats έγραψε:Σε κανένα πλάσμα δεν αξίζει να το χτυπούν...θλίβομαι απίστευτα όταν διαβάζω τέτοια....τέσπα μην χαλάσουμε το θέμα!
Συμφωνώ σε όλα. Όλα όμως.
Το ότι δεν τα έχουν βουτήξει μάλλον έχει σχέση με τους...υπερβολικούς, σύμφωνα με κάποιους, όρους υιοθεσίας τους.
Δηλαδή το να μένουν μέσα στο σπίτι, να στειρώνονται και να μαθαίνω νέα τους που και που.
Πχ χτες, μου έστειλε κάποιος για τη μικρή Αλίς. Την ήθελε για την αυλή του -διότι σύμφωνα με τη γνώμη του τα ζώα που μένουν μέσα είναι απλά βαριεστημένα γούνινα μπιμπελό που τα έχουμε για μόστρα- με τα άλλα τέσσερα γατιά του, να γεννάει διότι δεν είχε κανένα φουντωτό γατί. Κι αν την πατήσουν αυτοκίνητα, αν τη φάνε σκυλιά, αν δηλητηριαστεί..δεν πειράζει, κάποιο άλλο φουντωτό γατάκι θα βρει.
Ε όχι.
Και ειδικά το συγκεκριμένο γατί, το οποίο έχει αυτό το backgroung, δεν θα δοθεί σε τέτοιο περιβάλλον.
Ίσως είμαι υπερβολική, τι να πω.
Τα ενήλικα γατιά τα λατρεύω. -Άλλωστε και τα γατάκια μεγαλώνουν κάποια στιγμή.- Αν η μικρή μου ήταν λίιιιγο πιο δεκτική θα είχα υιοθετήσει ενήλικο γατάκι αντί για το μωρό που έχω τώρα. Όχι πως με το μικρό δεν υστεριάζει. Απλά δεν νιώθει τόσο πως απειλείται. Είναι δύσκολη με τις άλλες γάτες..μόνο με τον μεγάλο έχει ταιριάξει διότι ήταν στο σπίτι πριν από αυτή.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan έγραψε:kat-cats έγραψε:Σε κανένα πλάσμα δεν αξίζει να το χτυπούν...θλίβομαι απίστευτα όταν διαβάζω τέτοια....τέσπα μην χαλάσουμε το θέμα!
Συμφωνώ σε όλα. Όλα όμως.
Το ότι δεν τα έχουν βουτήξει μάλλον έχει σχέση με τους...υπερβολικούς, σύμφωνα με κάποιους, όρους υιοθεσίας τους.
Δηλαδή το να μένουν μέσα στο σπίτι, να στειρώνονται και να μαθαίνω νέα τους που και που.
Πχ χτες, μου έστειλε κάποιος για τη μικρή Αλίς. Την ήθελε για την αυλή του -διότι σύμφωνα με τη γνώμη του τα ζώα που μένουν μέσα είναι απλά βαριεστημένα γούνινα μπιμπελό που τα έχουμε για μόστρα- με τα άλλα τέσσερα γατιά του, να γεννάει διότι δεν είχε κανένα φουντωτό γατί. Κι αν την πατήσουν αυτοκίνητα, αν τη φάνε σκυλιά, αν δηλητηριαστεί..δεν πειράζει, κάποιο άλλο φουντωτό γατάκι θα βρει.
Ε όχι.
Και ειδικά το συγκεκριμένο γατί, το οποίο έχει αυτό το backgroung, δεν θα δοθεί σε τέτοιο περιβάλλον.
Ίσως είμαι υπερβολική, τι να πω.
Τα ενήλικα γατιά τα λατρεύω. -Άλλωστε και τα γατάκια μεγαλώνουν κάποια στιγμή.- Αν η μικρή μου ήταν λίιιιγο πιο δεκτική θα είχα υιοθετήσει ενήλικο γατάκι αντί για το μωρό που έχω τώρα. Όχι πως με το μικρό δεν υστεριάζει. Απλά δεν νιώθει τόσο πως απειλείται. Είναι δύσκολη με τις άλλες γάτες..μόνο με τον μεγάλο έχει ταιριάξει διότι ήταν στο σπίτι πριν από αυτή.
σε καταλαβαίνω γιατί εγώ με την Κίρα τα έχω δει όλα όταν έφερα τη Μιλού στο σπίτι μας...6 μήνες ήταν το χάος....ο δε εγκλεισμός της κάτω από το κρεβάτι με είχε τρελάνει...ευτυχώς μετά από τόσους μήνες τώρα είναι μια χαρά! όταν της έφερνα μωρά όμως στο σπίτι, υστερίαζε όπως λες αλλά δεν ήταν το ίδιο...διεκδικούσε, τα μάλωνε και όταν δεν έβλεπε αντίδραση τότε ηρεμούσε....γιατί ένα μωράκι είναι πάντα μια εύκολη επιλογή γι αυτά! βέβαια όπως λες μεγαλώνουν....μια μέρα οπότε προλαβαίνουν να συνηθίσουν πιο εύκολα!
Τι να πω είναι κρίμα πάντως ειλικρινά...καταλαβαίνω πως όλα δεν μπορούν να ζήσουν μέσα...δυστυχώς! τουλάχιστον κάποια πλάσματα που είναι πιο δεκτικά και πέφτουν πάνω μας αν μπορούσαμε να νοιώθουμε πως είναι καλά ηρεμούμε και εμείς! και εγώ πάντως έχω κρατήσει επαφή με όσους έδωσα μικράκια....μου τυχαν και μένα 2 περίεργες περιπτώσεις, δύσκολοι στην επικοινωνία, αλλά τουλάχιστον τα έχουν μέσα και είναι καλά! τι να πω να κάνουμε τουλάχιστον ότι μπορούμε και Θεού θέλοντος όλα καλά για όλα τους!!!
-
σε καταλαβαίνω γιατί εγώ με την Κίρα τα έχω δει όλα όταν έφερα τη Μιλού στο σπίτι μας...6 μήνες ήταν το χάος....ο δε εγκλεισμός της κάτω από το κρεβάτι με είχε τρελάνει...ευτυχώς μετά από τόσους μήνες τώρα είναι μια χαρά! όταν της έφερνα μωρά όμως στο σπίτι, υστερίαζε όπως λες αλλά δεν ήταν το ίδιο...διεκδικούσε, τα μάλωνε και όταν δεν έβλεπε αντίδραση τότε ηρεμούσε....γιατί ένα μωράκι είναι πάντα μια εύκολη επιλογή γι αυτά! βέβαια όπως λες μεγαλώνουν....μια μέρα οπότε προλαβαίνουν να συνηθίσουν πιο εύκολα!
Τι να πω είναι κρίμα πάντως ειλικρινά...καταλαβαίνω πως όλα δεν μπορούν να ζήσουν μέσα...δυστυχώς! τουλάχιστον κάποια πλάσματα που είναι πιο δεκτικά και πέφτουν πάνω μας αν μπορούσαμε να νοιώθουμε πως είναι καλά ηρεμούμε και εμείς! και εγώ πάντως έχω κρατήσει επαφή με όσους έδωσα μικράκια....μου τυχαν και μένα 2 περίεργες περιπτώσεις, δύσκολοι στην επικοινωνία, αλλά τουλάχιστον τα έχουν μέσα και είναι καλά! τι να πω να κάνουμε τουλάχιστον ότι μπορούμε και Θεού θέλοντος όλα καλά για όλα τους!!!
Το διάβαζα το θεματάκι σας με την Κίρα και το Μιλουδάκι και πολύ χάρηκα που άρχισαν να ανέχονται περισσότερο η μια την άλλη.
Η δική μου την Τιτάνια τη φοβάται. Της αγριεύει από απόσταση, φτύνει κι εξαφανίζεται όταν το μικρό πάει να τρέξει προς το μέρος της. Από την άλλη βέβαια, όταν εκείνο δεν κοιτάει, ορμάει και ..βαράει.
Διεκδικεί το χώρο της το καταλαβαίνω, και η αντίδραση της αυτή τη φορά είναι πολύ πιο ήπια από άλλες περιπτώσεις.
Γενικώς είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση γάτας.
- Σπόιλερ:
- Έχει προσπαθήσει να πνίξει και γατάκια που έχω φέρει στο παρελθόν, γιαυτό με τη μικρή συναντιούνται μόνο όταν είμαι εγώ μπροστά.
Αλλά η Αλίς έχει γεννηθεί σε σπίτι, είναι φοβική, γενικώς έχει κι αυτή τα θέματα της. Αυτό το γατί αν το αφήσω σε μια αυλή με άλλες -πιθανόν όχι και τόσο φιλικές- γάτες και αγνώστους, θα εξαφανιστεί...
Εγώ με όσους δίνω γατάκια κρατώ φιλικη επαφή. Συνήθως μόνη τους μου στέλνουν φωτογραφίες, μου τηλεφωνούν, με ρωτάνε πράγματα..ενίοτε με καλούν και σπίτι τους. Αλλά ούτε απρόσκλητη πάω, ούτε φωτογραφίες απαιτώ πχ κάθε μήνα.
- Σπόιλερ:
- άσχετο αλλά τι πανέμορφα που ήταν τα μωρά της Μιλού....♥
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Ναι όταν υπάρχει τέτοια περίπτωση είναι δύσκολα τα πράγματα...εμάς η Κίρα αντέδρασε διαφορετικά....κλείστηκε πολύ...έβγαινε ελάχιστα, αδυνάτισε και δεν ανεχόταν τίποτα...να μη συζητήσω το πόσο άγρια έκανε τη φωνή της....πάγωνε το αίμα μας....αλλά τελικά όλα ήταν από φόβο και ανασφάλεια...όταν της έδωσε χώρο και χρόνο η Μιλού ηρέμησε και άρχισε να διεκδικεί ξαφνικά αυτό που ήταν σπίτι της!! στην αρχή το έκανε δειλά δειλά...ερχόταν την ώρα του φαγητού...μετά όταν βλέπαμε ταινία και σιγά σιγά είδε ότι η Μιλού δεν θα τη φάει οπότε ηρέμησε!!! τώρα πετάει!!! και πραγματικά είμαστε και εμείς ήρεμοι γιατί πριν νοιώθαμε ότι είχαμε το ένα ζώο εις βάρος του άλλου και νοιώθαμε τύψεις, άσχημα....
Εχεις δίκιο για την Αλις...είναι και μικρούλα τη χτύπησαν κιόλας πως να μην είναι φοβική...τι να πω σε καταλαβαίνω και εύχομαι να βρεθεί ένα καλό σπιτάκι να την αγαπήσει!!! τώρα για τις φοβίες της δεν ξέρω αν τις φύγουν...και η Μιλου παρόλο που μας αγαπάει και μας θέλει πολύ, παράλληλα φοβάται....βλέπεις έξω θα ζησε ομορφιές...όταν τη βρήκαμε είχε ένα σημάδι σαν δυο φορές το 2ευρω όπου είναι χωρίς μαλλί....τώρα χτύπημα είναι, κάψιμο είναι... τι να πω....και είναι καλή η Μιλού, ευγενική και καλή γάτα φαντάσου τι θα έζησε εκεί έξω...γι αυτό δεν την άφησα έξω και το προσπαθούσα....
Τα μωράκια της Μιλού ήταν πολύ όμορφα σαν μωράκια και εγώ έτσι τα έβλεπα....αλλά για να είμαι ειλικρινής υπάρχουν άλλα πολύ πολύ πιο όμορφα....με την αντικειμενική έννοια εννοώ....αλλά ευτυχώς ήταν τυχερά και βρήκαν σπιτάκι όλα τους!! τι να πω έτσι είναι να γίνει κάποιες φορές....και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά!
Κρατάω επαφή με όλους όσους έχω δώσει γατάκια....συχνά πυκνά τους στέλνω μήνυμα - δεν πάω από εκεί - και τους ζητάω να μάθω νέα τους, φωτογραφίες κλπ....δεν το αφήνω γιατί θέλω να ξέρω.... τώρα θα μου πεις τι θα κάνεις αν μάθεις κάτι άσχημο...τι να σου πω εύχομαι να μην έρθει τέτοια ημέρα γιατί ξέρω πως θα υποφέρω...
Εχεις δίκιο για την Αλις...είναι και μικρούλα τη χτύπησαν κιόλας πως να μην είναι φοβική...τι να πω σε καταλαβαίνω και εύχομαι να βρεθεί ένα καλό σπιτάκι να την αγαπήσει!!! τώρα για τις φοβίες της δεν ξέρω αν τις φύγουν...και η Μιλου παρόλο που μας αγαπάει και μας θέλει πολύ, παράλληλα φοβάται....βλέπεις έξω θα ζησε ομορφιές...όταν τη βρήκαμε είχε ένα σημάδι σαν δυο φορές το 2ευρω όπου είναι χωρίς μαλλί....τώρα χτύπημα είναι, κάψιμο είναι... τι να πω....και είναι καλή η Μιλού, ευγενική και καλή γάτα φαντάσου τι θα έζησε εκεί έξω...γι αυτό δεν την άφησα έξω και το προσπαθούσα....
Τα μωράκια της Μιλού ήταν πολύ όμορφα σαν μωράκια και εγώ έτσι τα έβλεπα....αλλά για να είμαι ειλικρινής υπάρχουν άλλα πολύ πολύ πιο όμορφα....με την αντικειμενική έννοια εννοώ....αλλά ευτυχώς ήταν τυχερά και βρήκαν σπιτάκι όλα τους!! τι να πω έτσι είναι να γίνει κάποιες φορές....και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά!
Κρατάω επαφή με όλους όσους έχω δώσει γατάκια....συχνά πυκνά τους στέλνω μήνυμα - δεν πάω από εκεί - και τους ζητάω να μάθω νέα τους, φωτογραφίες κλπ....δεν το αφήνω γιατί θέλω να ξέρω.... τώρα θα μου πεις τι θα κάνεις αν μάθεις κάτι άσχημο...τι να σου πω εύχομαι να μην έρθει τέτοια ημέρα γιατί ξέρω πως θα υποφέρω...
- πριν κανα 2 μήνες άκουσα γατοκλάμματα...ήμασταν βόλτα με τον Ιντεφίξ... να μην στα πολυλογώ είδα ένα μωρό γατάκι σαν το δάκτυλό μου να φωνάζει...είχε μπλεχτεί σε ένα τσουβάλι που ήταν χωμένο στο χώμα...πήδηξα τη μάντρα μπήκα μέσα και τι να δω πιο εκεί ήταν άλλα δύο...το ένα μπεζ σαν την άμμο και τα άλλα δύο γκριζάκια....τα αγκάλιασα να ζεσταθούν και ηρέμησαν, με τον ομφάλιο λώρο ακόμα...δυστυχώς τότε δεν μπορούσα να τα περιποιηθώ αλλιώς ούτε συζήτηση (ήταν να χειρουργηθεί ο άντρας μου την επομένη και μείναμε 10 ημέρες μέσα και εγώ μαζί του οπότε...) και τότε είχε γεννήσει μια γατούλα στον κήπο της πολυκατοικίας μας και της τα πήγα....στην αρχή μούγκρισε μετά τα δέχτηκε...ηρέμησα και εγώ...την άλλη ημέρα είδα όμως πως έφυγε από κοντά μας μαζί με τα μωράκια τα 3 που της πήγα εγώ και τα 2 πιο μεγάλα δικά της.... λίγες ημέρες μετά βρήκα το ένα από τα μωρά πιο κάτω, μέσα σε μια αυλή πεταμένο να κλαίει...πάλι πήδηξα μάντρα το πήρα του βρήκα σπιτάκι και είναι μια χαρά....ακόμη όμως σκέφτομαι τι να έγιναν τα άλλα 3 που της άφησα εγώ και το 1 το δικό της....να ξερες πόσο έχω στενοχωρηθεί που δεν μπόρεσα να τα σώσω...δεν ξέρω και τι απέγιναν....:
-
kat-cats έγραψε:Ναι όταν υπάρχει τέτοια περίπτωση είναι δύσκολα τα πράγματα...εμάς η Κίρα αντέδρασε διαφορετικά....κλείστηκε πολύ...έβγαινε ελάχιστα, αδυνάτισε και δεν ανεχόταν τίποτα...να μη συζητήσω το πόσο άγρια έκανε τη φωνή της....πάγωνε το αίμα μας....αλλά τελικά όλα ήταν από φόβο και ανασφάλεια...όταν της έδωσε χώρο και χρόνο η Μιλού ηρέμησε και άρχισε να διεκδικεί ξαφνικά αυτό που ήταν σπίτι της!! στην αρχή το έκανε δειλά δειλά...ερχόταν την ώρα του φαγητού...μετά όταν βλέπαμε ταινία και σιγά σιγά είδε ότι η Μιλού δεν θα τη φάει οπότε ηρέμησε!!! τώρα πετάει!!! και πραγματικά είμαστε και εμείς ήρεμοι γιατί πριν νοιώθαμε ότι είχαμε το ένα ζώο εις βάρος του άλλου και νοιώθαμε τύψεις, άσχημα....
Κι εγώ ελπίζω η μικρή μου να ηρεμήσει..
Πιθανότατα ανασφάλεια είναι, αλλά η ανασφάλεια της βγάζει επιθετικότητα.
Πέρυσι δεν είχε καν χρονίσει και όταν έφερνα μωρά σπίτι μας καταξέσκιζε και μένα και τον χαλβαδάκο τον μεγάλο.. -ο οποίος κοντεύει πλεόν τα 8 κιλά και είναι τόσο χαδιάρικο και τρυφερό πλάσμα, ειδικά με τα μωρά, τα μεγαλώνει σαν δικά του.-
Προσπαθω να μην παρεμβαίνω πολύ, εκτός αν κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα της Τιτάνιας. Μέχρι στιγμής δεν χρειάστηκε να παρέμβω κι ελπίζω να μην χρειαστεί.
Απλά, κι αυτό ήταν ένας από τους λόγους που με ώθησε να πάρω τη μεγάλη απόφαση να κρατήσω την Τιτάνια, ήταν πως η Αλ παρά τα γρυλίσματα και τα φτυσίματα, μπορεί να αποσπαστεί και να παίξει για λίγο ή ακόμα και να φάει παρόλο που η μικρή είναι στον ίδιο χώρο. Αρκεί να είναι μακριά της. Και δεν την έχω πολύ καιρό την Τιτάνια σπίτι οπότε αυτό είναι ενθαρρυντικό νομίζω...
Χαίρομαι πάρα πολύ που έκανες τη Μιλού μέλος της οικογένειας σας, φαίνεται τόσο καλόβολη γατούλα..
♥
Πιστεύω πως θα βρει και η Αλίς το σπιτάκι της, έχει αρχίσει και ξεθαρρεύει, παίζει κιόλας μαζί μας. Απλά δεν θέλει να την πιάνεις για χάδια αν δεν τα ζητήσει εκείνη..ή να την στριμώχνεις στις γωνιές. Δεν είναι επιθετική καθόλου απλά βγάζει ένα ουρλιαχτό να το πω..κλάμα να το πω..που σου ραγίζει την καρδιά..
Δυστυχώς έχω μάθει και άσχημα πράγματα για γατάκια που έδωσα...ίσως αυτή είναι η αιτία για τους..''υπερβολικούς όρους'' μου.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Η χιονόλευκη πριγκίπισσα μας μεγαλώνει κι ομορφαίνει...♥
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
- πριν κανα 2 μήνες άκουσα γατοκλάμματα...ήμασταν βόλτα με τον Ιντεφίξ... να μην στα πολυλογώ είδα ένα μωρό γατάκι σαν το δάκτυλό μου να φωνάζει...είχε μπλεχτεί σε ένα τσουβάλι που ήταν χωμένο στο χώμα...πήδηξα τη μάντρα μπήκα μέσα και τι να δω πιο εκεί ήταν άλλα δύο...το ένα μπεζ σαν την άμμο και τα άλλα δύο γκριζάκια....τα αγκάλιασα να ζεσταθούν και ηρέμησαν, με τον ομφάλιο λώρο ακόμα...δυστυχώς τότε δεν μπορούσα να τα περιποιηθώ αλλιώς ούτε συζήτηση (ήταν να χειρουργηθεί ο άντρας μου την επομένη και μείναμε 10 ημέρες μέσα και εγώ μαζί του οπότε...) και τότε είχε γεννήσει μια γατούλα στον κήπο της πολυκατοικίας μας και της τα πήγα....στην αρχή μούγκρισε μετά τα δέχτηκε...ηρέμησα και εγώ...την άλλη ημέρα είδα όμως πως έφυγε από κοντά μας μαζί με τα μωράκια τα 3 που της πήγα εγώ και τα 2 πιο μεγάλα δικά της.... λίγες ημέρες μετά βρήκα το ένα από τα μωρά πιο κάτω, μέσα σε μια αυλή πεταμένο να κλαίει...πάλι πήδηξα μάντρα το πήρα του βρήκα σπιτάκι και είναι μια χαρά....ακόμη όμως σκέφτομαι τι να έγιναν τα άλλα 3 που της άφησα εγώ και το 1 το δικό της....να ξερες πόσο έχω στενοχωρηθεί που δεν μπόρεσα να τα σώσω...δεν ξέρω και τι απέγιναν....:
Τώρα το είδα αυτό.
Καλώς ή κακώς δεν μπορούμε να τα σώσουμε όλα...με πληγώνει πολύ αλλά έτσι είναι.
Το καλοκαίρι είχα βρεθεί με 9 (!) νεογέννητα, από δύο διαφορετικές γέννες και είχα βρει κι άλλη μια γέννα με 6 μωράκια, κάπου 15 ημερών και ένιωθα τρομερές ενοχές που δεν μπορούσα να τα πάρω, και κανείς δεν προθυμοποιούνταν να βοηθήσει..ακόμα δεν ξέρω τι απέγιναν..αλλά με παρηγορούν τα άλλα 8 (το ένα μας άφησε νωρίς δυστυχώς..) που έχουν βρει καλά σπιτάκια. Να σκέφτεσαι το μωράκι που είναι μια χαρά στο σπιτάκι του, που ίσως δεν θα ζούσε αν δεν το βοηθούσες.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Μωρέ τι πλασματάκι όμορφο κουτσούνικο είναι αυτό;;;;
-
kat-cats έγραψε:Μωρέ τι πλασματάκι όμορφο κουτσούνικο είναι αυτό;;;;
ευχαριστούμε!
Εδώ φοράει ακόμα τα 'καλοκαιρινά' της! Ευελπιστώ το ΣΚ να τη βγάλω περισσότερες φωτογραφίες όπως και τον Περσέα.
Έχουμε και μια πολύ πολύ πολύ καλή πρόταση για τη μικρή..μακάρι σύντομα να βρίσκεται σε ένα ζεστό σπιτάκι.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Είναι απλά υπέροχη και της αξίζει το καλύτερο.
Zaxy- Senior Cat
-
Τόπος : Κοντά στο νεράκι...
Αριθμός γατουνίων : 2 νιάου + 1 γαβ
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/06/2014
Mood :
Zaxy έγραψε:Είναι απλά υπέροχη και της αξίζει το καλύτερο.
Ευχαριστούμε!
Η κοπέλα που ενδιαφέρθηκε φαίνεται συνειδητοποιημένη και πολύ γλυκιά.
Κι έχει τη διάθεση να ασχοληθεί με κάποια θεματάκια συμπεριφοράς που έχει η μικρή μου..
Μακάρι να πάνε όλα καλά!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan έγραψε:
Ευχαριστούμε!
Κι έχει τη διάθεση να ασχοληθεί με κάποια θεματάκια συμπεριφοράς που έχει η μικρή μου..
Μακάρι να πάνε όλα καλά!
αν κρίνω από τον αδερφό της, τότε είμαι σίγουρος ότι η κοπέλα θα είναι και αυτή αρκετά ευχαριστημένη !
λίγο υπομονή και καλή θέληση και όλα θα γιάνουν
gkioulbakses- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/09/2014
gkioulbakses έγραψε:Leviathan έγραψε:
Ευχαριστούμε!
Μακάρι να πάνε όλα καλά!
αν κρίνω από τον αδερφό της, τότε είμαι σίγουρος ότι η κοπέλα θα είναι και αυτή αρκετά ευχαριστημένη !
λίγο υπομονή και καλή θέληση και όλα θα γιάνουν
Ο αδερφός της είναι το απόλυτο γατί ζεν, δεν πίστευα πως υπάρχουν γατιά τόσο καλόβολα και ήρεμα.
Έχουμε κλείσει ραντεβού με την κοπέλα τη δευτέρα για να γνωρίσει τη μικρή μας κι αν όλα πάνε καλά να μετακομίσει στο νέο της σπίτι..
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Μεγαλώνουμε, φουντώνουμε κι ομορφαίνουμε. ♥
Τα πάμε πλέον και πολύ καλύτερα με την ανθρώπινη παρουσία. Κάνουμε και νάζια στο φακό.
Τα πάμε πλέον και πολύ καλύτερα με την ανθρώπινη παρουσία. Κάνουμε και νάζια στο φακό.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Υιοθετηθήκαμε πανηγυρικώς.
Βέβαια θα περιμένω πρώτα ένα διάστημα προτού κλείσει η αγγελία μας αλλά η μικρή μας πήγε σε ένα εξαιρετικό σπίτι όπου έχουν γνώσεις ψυχολογίας γατών και άλλη μια γατούλα 5 χρονών.
Μου λείπει ήδη, σήμερα μου γουργούρισε μετά από τόσο καιρό....
Βέβαια θα περιμένω πρώτα ένα διάστημα προτού κλείσει η αγγελία μας αλλά η μικρή μας πήγε σε ένα εξαιρετικό σπίτι όπου έχουν γνώσεις ψυχολογίας γατών και άλλη μια γατούλα 5 χρονών.
Μου λείπει ήδη, σήμερα μου γουργούρισε μετά από τόσο καιρό....
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Μικρουλης ψαχνει μονιμο σπιτι ή φιλοξενια! Υιοθετήθηκε
» Ομίχλη, μικρή, μπλε και ντροπαλούλα, ψάχνει μόνιμο σπίτι.
» Φαέθων, ένας γλυκύτατος μαλλιαρός θεός ψάχνει μόνιμο σπίτι.
» Γατοοικογένεια ψάχνει μόνιμο σπιτικό!
» Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της)
» Ομίχλη, μικρή, μπλε και ντροπαλούλα, ψάχνει μόνιμο σπίτι.
» Φαέθων, ένας γλυκύτατος μαλλιαρός θεός ψάχνει μόνιμο σπίτι.
» Γατοοικογένεια ψάχνει μόνιμο σπιτικό!
» Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της)
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios