Μικρουλης ψαχνει μονιμο σπιτι ή φιλοξενια! Υιοθετήθηκε
+24
nosyparker
Linos
marianthia
ralou
ellaki
vaso
flokatoula
aggelikoula
TITIKA CAT
Φωτεινή
natalouko
Joey
NiaR
alex..niaou
LAROGATA
Anatoli
BokSurat
Τζούλι το Κατσούλι
Smokys
Chouzouris
Πούπσυ
doremi
SuperCatz
XIONIS
28 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 10
Σελίδα 1 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Μικρουλης ψαχνει μονιμο σπιτι ή φιλοξενια! Υιοθετήθηκε
Κι επειδη ενα γατι δεν ερχεται ποτε μονο του τριτωσαμε!!! Απο νωρις το πρωι ακουγαμε γατακι να κλαιει και φευγοντας ο Κωστας για ενα ραντεβου που ειχε ειδε οτι ακουγεται απο το αυτοκινητο του ανηψιου μου, ο οποιος ειχε βγει χθες βραδυ και κοιμοταν μεχρι αργα οποτε δε μπορουσα να τον βρω να μου δωσει τα κλειδια. Οταν τελικα ξυπνησε κατεβηκαμε να το βρουμε αλλα γατακι ακουγαμε και γατακι δε βλεπαμε. Τελικα εφυγε με το αυτοκινητο της μαμας του κι εγω περιμενα τον Κωστα να γυρισει. Καταφεραμε με τα πολλα να το βγαλουμε και ειναι ενα τιγρε αγορακι 40-50 ημερων το πολυ το οποιο ειναι κατατρομαγμενο γιατι πρεπει να ειναι μεσα στο αυτοκινητο απο χθες το βραδυ και να το εφερε ο ανηψιος μου απο εκει που ειχε βγει. Ειχε κλεισει δηλαδη το μικρο 12ωρο μεσα στη μηχανη!!! Του εβαλα να φαει κονσερβα και weaning κι απο την πεινα του δαγκωνε το μεταλλικο μπωλ! Προς το παρον το εχω βαλει στο σπιτακι στον κηπο αλλα χρειαζεται παρεα για να μπορεσει να κοινωνικοποιηθει. Εγω δε μπορω να ασχοληθω ιδιαιτερα μαζι του με το μαγαζι και τα δυο μικρα που τρωνε ανα 2ωρο κι εννοειται οτι δε μπορω να ανεβασω ΚΑΙ αυτο στο σπιτι!!! Υπαρχει καποιος -α που να μπορει να το φιλοξενησει μεχρι να βρει σπιτακι? Τα εξοδα του (τροφη, αμμο, αποπαρασιτωση) τα αναλαμβανω εγω!
Φωτογραφιες θ ανεβασω αργοτερα!
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Απ: Μικρουλης ψαχνει μονιμο σπιτι ή φιλοξενια! Υιοθετήθηκε
Αμάν Άσπα, ούτε παραγγελία να τα είχες!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
το μελέτησε η αντμινοτάτη χτες κι έγινε
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
όντωςdoremi έγραψε:το μελέτησε η αντμινοτάτη χτες κι έγινε
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Όχι ρε... απλώς διαβάσανε την αγγελία!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Μαλλον την έχουν πάρει μυρουδιά οι γύρω, και της πηγαίνουν ότι γατάκι βρουν, και το αφήνουν στην είσοδο....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
ΚΙ ΑΛΛΟ????!!! (Καλά, είναι δυνατόν να το έφερε πεσκέσι μέσα στη μηχανή του αυτοκινήτου από κει που ήταν;;; ) Τουλάχιστον δεν είναι πολύ μικρούλι... Καλότυχο να είναι και θα περιμένουμε φωτό!
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Chouzouris έγραψε:Όχι ρε... απλώς διαβάσανε την αγγελία!
Αν δεν ταιριαζατε δε θα συμπέθεριαζατε!!! Εχετε το ιδιο κακο χιουμορ...dgriman έγραψε:Μαλλον την έχουν πάρει μυρουδιά οι γύρω, και της πηγαίνουν ότι γατάκι βρουν, και το αφήνουν στην είσοδο....
Αν διαβαζατε θα βλεπατε οτι ΔΕΝ μου το αφησαν στην πορτα αλλα ηταν μεσα στη μηχανη του αυτοκινητου του Γιαννη το οποιο μαλιστα ηταν παρκαρισμενο στην αλλη πλευρα του παρκου!
-
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Mood :
Ναι δυστυχως κι αλλο! Αυριο θα το παω στο γιατρο του μαγαζιου να το δει γιατι κατι εχει το αριστερο του ματακι -ειναι μισοκλειστο με τσιμπλες και τον ενοχλει το φως!- γιατι φοβαμαι οτι το εκαψε απο τη μηχανη. Το τιγρακι εν τω μεταξυ δεν εχει σταματησει να σκουζει!!! Ειναι κρυμενο κατω απο το κρεβατι και δε βγαινει. Το βγαλαμε με το ζορι, επεσε με τα μουτρα στο φαγητο, του εδωσα νερο με τη συριγγα για να ειμαι σιγουρη οτι ηπιε, του εδειξα που ειναι η αμμος κι ελπιζω να ηρεμησει κατα τη διαρκεια της νυχτας διοτι δεν ξερω τι θα κανω αμα σκουζει ετσι αυριο στο μαγαζι... Ειναι ακομα τρομοκρατημενο το ερμο...Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:ΚΙ ΑΛΛΟ????!!! (Καλά, είναι δυνατόν να το έφερε πεσκέσι μέσα στη μηχανή του αυτοκινήτου από κει που ήταν;;; ) Τουλάχιστον δεν είναι πολύ μικρούλι... Καλότυχο να είναι και θα περιμένουμε φωτό!
-
Mood :
XIONIS έγραψε:Ναι δυστυχως κι αλλο! Αυριο θα το παω στο γιατρο του μαγαζιου να το δει γιατι κατι εχει το αριστερο του ματακι -ειναι μισοκλειστο με τσιμπλες και τον ενοχλει το φως!- γιατι φοβαμαι οτι το εκαψε απο τη μηχανη. Το τιγρακι εν τω μεταξυ δεν εχει σταματησει να σκουζει!!! Ειναι κρυμενο κατω απο το κρεβατι και δε βγαινει. Το βγαλαμε με το ζορι, επεσε με τα μουτρα στο φαγητο, του εδωσα νερο με τη συριγγα για να ειμαι σιγουρη οτι ηπιε, του εδειξα που ειναι η αμμος κι ελπιζω να ηρεμησει κατα τη διαρκεια της νυχτας διοτι δεν ξερω τι θα κανω αμα σκουζει ετσι αυριο στο μαγαζι... Ειναι ακομα τρομοκρατημενο το ερμο...Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:ΚΙ ΑΛΛΟ????!!! (Καλά, είναι δυνατόν να το έφερε πεσκέσι μέσα στη μηχανή του αυτοκινήτου από κει που ήταν;;; ) Τουλάχιστον δεν είναι πολύ μικρούλι... Καλότυχο να είναι και θα περιμένουμε φωτό!
Κουράγιο εύχομαι και όλα να πάνε πολύ καλά και για τα τρία μπεμπέκια!
-
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Mood :
για φιλοξενία ίσως...
θα πρέπει να μιλήσω με το νίκο γιατί το ένα δωμάτιο που είχαμε για αυτή τη δουλεία όσες ώρες λείπουμε είναι η chiara μέσα και το άλλο δωμάτιο που έχουμε, είναι αυτό που θα γίνει "αποθήκη" στη θέση αυτού που θα γίνει το παιδικό δωμάτιο...
xionis το πολύ μέχρι αύριο το απόγευμα θα σου έχω απάντήσει!!!
θα πρέπει να μιλήσω με το νίκο γιατί το ένα δωμάτιο που είχαμε για αυτή τη δουλεία όσες ώρες λείπουμε είναι η chiara μέσα και το άλλο δωμάτιο που έχουμε, είναι αυτό που θα γίνει "αποθήκη" στη θέση αυτού που θα γίνει το παιδικό δωμάτιο...
xionis το πολύ μέχρι αύριο το απόγευμα θα σου έχω απάντήσει!!!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
Ελισσαβετ μου θα τον παρει τον μικρουλη η Μαρια (Doremi) για να τον φιλοξενησει! Αν εχει προβλημα και δε μπορεσει να τον κρατησει τοτε μιλαμε!
-
Mood :
Χιλια στη Μαρια!
Πως παει ο μικρος?
Πως παει ο μικρος?
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Anatoli έγραψε:Χιλια στη Μαρια!
Πως παει ο μικρος?
+1000
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
SuperCatz έγραψε:Anatoli έγραψε:Χιλια στη Μαρια!
Πως παει ο μικρος?
+1000
Μπράβο βρε Μαράκι για την βοήθεια που προσφέρεις,να΄σαι καλά!
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Ο μικρούλης παρελήφθει, έφαγε τις κροκετούλες του βγάζοντας φωνούλες, τον πήρα αγκαλίτσα με το κουβερτάκι, κοιμήθηκε και τον έβαλα στην γατοφόρο του.
Είναι μια γλύκα, όπως όλα τα γατάκια βέβαια και μάλλον θα γίνει ένας κούκλος.
Τυχερός όποιος τον πάρει
Είναι μια γλύκα, όπως όλα τα γατάκια βέβαια και μάλλον θα γίνει ένας κούκλος.
Τυχερός όποιος τον πάρει
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
μπραβο μαρια...αντε,θα περασεις ωραιες στιγμες με το μπεμπεκι.....
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
Το μαλλον θα γινει ενας κουκλος εχει λογο που το λεει η Μαρια!!! Η γατουλης ηταν μες τη μαυριλα απο τη μηχανη του αυτοκινητου και τον καθαρισα με μωρομαντηλα οσο με αφησε γιατι ετρεμε κι εσκουζε. Εκτος αυτου ηταν και μεσα στους ψυλλους οι οποιοι παρα το ψεκασμα με το Frontline -μουσκεμα τον εκανε ο γιατρος!- εκαναν παρτυ πανω στο κορμακι του!!! Τον ψεκασε ο γιατρος κατα τις 12 το μεσημερι που ηρθε απο το μαγαζι και μεχρι τις 4 που τον πηγαμε στη Μαρια κυκλοφορουσαν πανω του ζωντανοι!!! Μα ποση ωρα χρειαζεται για να ψοφισουν τα σιχαμενα ζωυφια????
Αφου λυπηθηκα την ασπρη κουβερτουλα που τον τυλιξε η Μαρια!!! Γεμισε αμεσως βρωμα και πτωματα ψυλλων!!!
Ο μπεμπης ειναι 40-50 ημερων περιπου, 496 γραμμαρια με μια κοιλιτσα τουρλα -το πιθανοτερο απο τα σκουλικακια- αλλα βαλαμε Frontline πηραμε και Βanminth για τα σκουλικακια κι ελπιζω οτι με καλο φαγητο και τη φροντιδα και την αγαπη της μαμας Μαριας θα φανει η ομορφια του και θα βρει συντομα σπιτακι!!! Α!!! Ξεχασα να σας πω οτι το "πεσκεσι" που μου εφερε ο ανηψιος μου απο τη νυχτερινη εξοδο του στη Γλυφαδα ειναι εκπαιδευμενο! Παει τουαλετα κανονικα το παλικαρι μου!!! Αντε με το καλο να μαθει και η Ιριδα!!
Το ματακι τελικα δεν ηταν τοσο χαλια οσο φαινοταν. Το καθαρισα εγω χθες κι ο γιατρος σημερα με γαζα και φυσιολογικο ορο και ειναι πολυ καλυτερα!!! Μας ειπε να βαζουμε Garamycin απο μια σταγονα πρωι μεσημερι βραδυ, αλλα Garamycin δε βρηκαμε σε 2 φαρμακεια -μαλλον εχει ελλειψη- οποτε αν δε βρει και η Μαρια στην περιοχη της θα παρουμε Tobrex.
Παιρνω τον Ανδρεα και το εχει κλειστο -μηπως χειρουργει- και δε θελω να ξαναενοχλησω τον γιατρο μας- να ρωτησω αν κανει να ξαναψεκασουμε τοσο συντομα το μπεμπη. Οι ψυλλοι δεν υποχωρουν! Η Μαρια ειπε οτι βρηκε πανω απο 10 ζωντανους πανω του παρα το μουσκιδι που ειχε γινει ο μικρος με φαρμακο!!! Μονο που το σκεφτομαι εχω φαγουρα παντου!!! Μεχρι και στ αυτια και τη μυτη!!! Σας εχει τυχει να μην πιανει το φαρμακο???
Παρτε και μερικες προχειρες φωτογραφιες απο το κινητο!!!
Στη γατοφορο στο μαγαζι μετα το μπανιο με Frontline!! Ο μπεμπακος ειναι μουσκεμενος και τρομοκρατημενος...
Και στο κουβερτακι του στην αγκαλια της Μαριας!
Δεν εχει αστεια αυτακια???
Ελπιζω μονο να μην αναστατωθουν πολυ τα γατουνια της Μαριας γιατι ο Πιπης με το που το μυρισε του εριξε 5-6 μεγαλοπρεπεστατα ΚΚΚΚΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ μεσα στα μουτρα...
Αφου λυπηθηκα την ασπρη κουβερτουλα που τον τυλιξε η Μαρια!!! Γεμισε αμεσως βρωμα και πτωματα ψυλλων!!!
Ο μπεμπης ειναι 40-50 ημερων περιπου, 496 γραμμαρια με μια κοιλιτσα τουρλα -το πιθανοτερο απο τα σκουλικακια- αλλα βαλαμε Frontline πηραμε και Βanminth για τα σκουλικακια κι ελπιζω οτι με καλο φαγητο και τη φροντιδα και την αγαπη της μαμας Μαριας θα φανει η ομορφια του και θα βρει συντομα σπιτακι!!! Α!!! Ξεχασα να σας πω οτι το "πεσκεσι" που μου εφερε ο ανηψιος μου απο τη νυχτερινη εξοδο του στη Γλυφαδα ειναι εκπαιδευμενο! Παει τουαλετα κανονικα το παλικαρι μου!!! Αντε με το καλο να μαθει και η Ιριδα!!
Το ματακι τελικα δεν ηταν τοσο χαλια οσο φαινοταν. Το καθαρισα εγω χθες κι ο γιατρος σημερα με γαζα και φυσιολογικο ορο και ειναι πολυ καλυτερα!!! Μας ειπε να βαζουμε Garamycin απο μια σταγονα πρωι μεσημερι βραδυ, αλλα Garamycin δε βρηκαμε σε 2 φαρμακεια -μαλλον εχει ελλειψη- οποτε αν δε βρει και η Μαρια στην περιοχη της θα παρουμε Tobrex.
Παιρνω τον Ανδρεα και το εχει κλειστο -μηπως χειρουργει- και δε θελω να ξαναενοχλησω τον γιατρο μας- να ρωτησω αν κανει να ξαναψεκασουμε τοσο συντομα το μπεμπη. Οι ψυλλοι δεν υποχωρουν! Η Μαρια ειπε οτι βρηκε πανω απο 10 ζωντανους πανω του παρα το μουσκιδι που ειχε γινει ο μικρος με φαρμακο!!! Μονο που το σκεφτομαι εχω φαγουρα παντου!!! Μεχρι και στ αυτια και τη μυτη!!! Σας εχει τυχει να μην πιανει το φαρμακο???
Παρτε και μερικες προχειρες φωτογραφιες απο το κινητο!!!
Στη γατοφορο στο μαγαζι μετα το μπανιο με Frontline!! Ο μπεμπακος ειναι μουσκεμενος και τρομοκρατημενος...
Και στο κουβερτακι του στην αγκαλια της Μαριας!
Δεν εχει αστεια αυτακια???
Ελπιζω μονο να μην αναστατωθουν πολυ τα γατουνια της Μαριας γιατι ο Πιπης με το που το μυρισε του εριξε 5-6 μεγαλοπρεπεστατα ΚΚΚΚΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ μεσα στα μουτρα...
-
Mood :
Eμπρος στο δρομο που χαραξε ο Γουρλης! αυτια κεραιες!
Πλακα κανω, μια γλυκα ειναι ο μικρος!
Πλακα κανω, μια γλυκα ειναι ο μικρος!
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Μωρέ τον αδικεί η φωτό που στο κάτω κάτω είναι και σε φυσικό μέγεθος
τα μαυραδάκια είναι πτώματα φθειρών
τα μαυραδάκια είναι πτώματα φθειρών
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
Οντως τον αδικουν πολυ οι φωτογραφιες! Ειναι κουκλακης απο κοντα! Αλλα δεν καθοταν και ησυχος να τον βγαλω φωτογραφια!!!!Πως παει η μαχη των ψυλλων Μαρακι???
Ηρεμησε καθολου με τις αγκαλιες ή κλαιει ακομα??? Ειχε βραχνιασει απο τις φωνες 2 μερες συνεχεια το καλο μου...
Ηρεμησε καθολου με τις αγκαλιες ή κλαιει ακομα??? Ειχε βραχνιασει απο τις φωνες 2 μερες συνεχεια το καλο μου...
-
Mood :
Αχ, μπράβο, βρε Μαρία, τι υπέροχα νέα! Συγχαρητήρια για την κίνηση! Και παρά το βρέξιμο ο μικρούλης είναι σκέτη γλύκα! Καλή φιλοξενία και θα αναμένουμε κι άλλες φωτό...
- Σπόιλερ:
- Υ.Γ. Ε, δεν είναι και πολλά τρία γατιά...
-
Mood :
το μικρό κοιμάται ακόμα. μπαινοβγαίνουμε στο μπάνιο, μισοανοίγει τα ματάκια και συνεχίζει. έχει εξαντληθεί . στο είπα ότι γουργούριζε με το που έφυγες; σταμάτησε με το που είδε τον Γιώργο
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Αχ, μπράβο, βρε Μαρία, τι υπέροχα νέα! Συγχαρητήρια για την κίνηση! Και παρά το βρέξιμο ο μικρούλης είναι σκέτη γλύκα! Καλή φιλοξενία και θα αναμένουμε κι άλλες φωτό...
- Σπόιλερ:
Υ.Γ. Ε, δεν είναι και πολλά τρία γατιά...
Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά το να το κρατήσω είναι αδύνατον αλλιώς ο καπόνε θάταν εδώ.
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
Εντάξει, μη στεναχωριέσαι! Να χαρείς αυτές τις μέρες και να μας χαροποιήσεις κι εμάς με φωτο!
-
Mood :
Είναι ένα θέμα και οι φωτό γιατί δεν ξέρω τι βλακεία έχω κάνει και δεν τις φορτώνει στον υπολογιστή,
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
doremi έγραψε:το μικρό κοιμάται ακόμα. μπαινοβγαίνουμε στο μπάνιο, μισοανοίγει τα ματάκια και συνεχίζει. έχει εξαντληθεί . στο είπα ότι γουργούριζε με το που έφυγες;
Ε με τοσα ουρλιαχτα 2 μερονυχτα πως να μην εξαντληθει??? Μη πω για τις αλλαγες. Απο τη μαμα και την γειτονια του στο αυτοκινο για 12+ ωρες, μετα στο σπιτακι του κηπου, μετα στη γατοφορο στο μαγαζι, μετα στη γατοφορο και σ εσενα, λογικο ειναι! Εκει βρηκε την υγεια του ο μπεμπουλης μου!!!
Καλε σταματα να το αποπαιρνεις το παιδι!!!!doremi έγραψε:
σταμάτησε με το που είδε τον Γιώργο
Δε ξερετε τι εκανε η Μαρια σημερα!!!! Πηγε το παιδι να χαιδεψει τον μικρουλη κι αυτος εκανε κχχχχ και φωναζε στον καημενουλη τον Γιωργο να φυγει γιατι εχει τον γατοδιωχτη!!! Κακια Μαρια!!!
-
Mood :
Καλά δεν το ξανακάνω, ,ο μικρούλης ξύπνησε έφαγε ξανά ήπιε πολλές φορές νεράκι μόνος του, τσισάκια , κακάκια μαλακά, παιχνίδια με τα διάφορα που του έχω δώσει, χαδάκια και χρου χρου. Δεν είδα νέους ψύλλους ,βέβαια δεν κάθησε πολύ αγκαλιά,τον ξαναβλέπω το πρωί.
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
Τα κακακια θα ειναι μαλακα Μαρια γιατι πηρε και παστουλα για τα σκουλικακια οποτε λογικο ειναι. Θα δεις και καμποσα σκουλικια σιγουρα εκτος απο ψυλλους...
Το πιθανοτερο οι ψυλλοι να αργησαν μεν αλλα να ψοφησαν δε... Ελπιζω δηλαδη... Χαιρομαι ιδιαιτερα που πινει νερακι μονος του!!! Εγω του εδινα νερο με τη συριγγα γιατι δεν τον ειχα δει να πινει και φοβομουν μην αφυδατωθει! Μολις συνελθει λιγο θα το βγαλω μερικες φωτογραφιες με τη μηχανη για να φτιαξω αφισακι για το μαγαζι και το γιατρο και για να ανεβασω αγγελια σε διαφορα site!!! Aντε καλη τυχη να εχει η αγορινα μου!!!!
Το πιθανοτερο οι ψυλλοι να αργησαν μεν αλλα να ψοφησαν δε... Ελπιζω δηλαδη... Χαιρομαι ιδιαιτερα που πινει νερακι μονος του!!! Εγω του εδινα νερο με τη συριγγα γιατι δεν τον ειχα δει να πινει και φοβομουν μην αφυδατωθει! Μολις συνελθει λιγο θα το βγαλω μερικες φωτογραφιες με τη μηχανη για να φτιαξω αφισακι για το μαγαζι και το γιατρο και για να ανεβασω αγγελια σε διαφορα site!!! Aντε καλη τυχη να εχει η αγορινα μου!!!!
-
Mood :
Ναι , μια χαρούλα θα είναι το νινί.
τα υπολοιπα πως πάνε;
τα υπολοιπα πως πάνε;
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
Η Ιριδα εφαγε επαιξε και κοιμαται. Κακακια δεν ξανακανε. Το μπεμπο-τιγρακι εχει κλειστο το δεξι ματακι και πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βρω αυριο σε καποιο φαρμακειο Garamycin. Επρεπε να ειχα ξεκινησει απο σημερα...
-
Mood :
Ο μικρός είναι μια χαρούλα, κοιμήθηκε ήσυχα όλο το βράδυ, μόνο το πρωί στις 6,50 φώναξε λίγο αλλά αφού έφαγε και πήρε και χαδάκια ξανακοιμάται.
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
Μπραβο Μαρακι !!!
μακαρι να ειναι τυχερα και τα 3 να βρουν σπιτακια
μακαρι να ειναι τυχερα και τα 3 να βρουν σπιτακια
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
doremi
όντος θα γίνει όμορφος ο μικρούλης!!! άντε με το καλό να ξεφορτωθεί και τα ενδοπαράσητα και τα εξωπαράσητα να ηρεμήσει λίγο!!!
και με το καλό να βρει ένα καλό σπιτάκι!!!
όντος θα γίνει όμορφος ο μικρούλης!!! άντε με το καλό να ξεφορτωθεί και τα ενδοπαράσητα και τα εξωπαράσητα να ηρεμήσει λίγο!!!
και με το καλό να βρει ένα καλό σπιτάκι!!!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
Μια χαρα τα πατε Μαρια μου! Καλη τυχη να εχει ο μικρος!
-
Mood :
Σελίδα 1 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Παρόμοια θέματα
» Ένας άτυχος μικρούλης αναζητά φιλοξενία-υιοθεσία ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ
» Μικρούλης ψάχνει σπίτι.
» Βρέθηκε γατάκι στην Θεσσαλονίκη, ζητά φιλοξενία ή μόνιμο σπίτι επειγόντως
» Πάλλευκη χιονονιφάδα ψάχνει σπίτι μόνιμο.
» Ομίχλη, μικρή, μπλε και ντροπαλούλα, ψάχνει μόνιμο σπίτι.
» Μικρούλης ψάχνει σπίτι.
» Βρέθηκε γατάκι στην Θεσσαλονίκη, ζητά φιλοξενία ή μόνιμο σπίτι επειγόντως
» Πάλλευκη χιονονιφάδα ψάχνει σπίτι μόνιμο.
» Ομίχλη, μικρή, μπλε και ντροπαλούλα, ψάχνει μόνιμο σπίτι.
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 10
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios