Ένας άτυχος μικρούλης αναζητά φιλοξενία-υιοθεσία ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ
+11
XIONIS
Marcos
PENNYM
gatoras
GiouliMant
Πούπσυ
Ράνια
marmanga
Chouzouris
ismini
kristen
15 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Ένας άτυχος μικρούλης αναζητά φιλοξενία-υιοθεσία ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ
Ο μικρός μου πρίγκιπας είναι ένα πορτοκαλένιο ραβδωτό γατούλινι 2μηνών περίπου. Πριν δέκα μέρες δόθηκε για υιοθεσία αλλά το Σάββατο τον πήρα πίσω καθώς τον τραυμάτισαν στο κάτω σαγονάκι του με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί αμέσως. Τώρα είναι μια χαρά, το τραύμα είναι σχεδόν αόρατο και από κέφια ο μικρός είναι φουλ Τρώει και πίνει κανονικά μόνος του μιας κ το χτύπημα δεν είχε επηρεάσει εξ αρχής το στόμα του (ήταν εξωτερικό). Θα παραμείνει στο κτηνιατρίο εως το Σ/Κ για να κόψει τα ράμματα κ να παίρνει αντιβίωση. Είναι αποπαρασιτωμένος (εσωτερικα-εξωτερικα) και θα κάνει το πρώτο του εμβόλιο.
Ο μικρός μου πρίγκιπας ο garfield μου, είναι ένα υπεροχο πλάσμα, παιχνιδιάρης, λατρεύει τις αγκαλιές, τα άλλα ζωάκια, και γουργουρίζει συνέχεια. Ακόμα και όταν ήταν χτυπημένος μόλις έβλεπε άνθρωπο ή ανοίγαμε το γατοφόρο κούρνιαζε στην αγκαλιά μας και γουργούριζε το ψυχούλι μου.
Θα δοθεί μόνο για εντός του σπιτιού (όχι κήπους, αυλές κλπ), όχι σε οικογένεια με μικρά παιδιά (παιδάκι 5ετών τον χτύπησε ) εντός Αθηνών και μόνο σε όσους συμφωνούν με τη στείρωση.
Εως ότου βρεθεί κατάλληλο σπίτι γι'αυτόν, μιας και πέρασε τόσα πολλά ο καημένουλης μου, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, όποιος ενδιαφέρετε και μπορεί για φιλοξενία, παρέχω τροφές, άμμος και ότι χρειαστεί. Παρακαλώ μόνο όποιος προσφερθεί να το σκεφτεί καλά και να το κάνει με υπευθυνότητα γιατί ο μικρός, θα το ξαναπώ, έχει υποφέρει πολύ christina.adespota@gmail.com 6947001881
Φωτογραφία πρόσφατη λόγω των γεγονότων δεν έχω ακόμα. θα το διορθώσω σύντομα όμως και θα βάλω.
Ευχαριστώ
Χριστίνα
Ο μικρός μου πρίγκιπας ο garfield μου, είναι ένα υπεροχο πλάσμα, παιχνιδιάρης, λατρεύει τις αγκαλιές, τα άλλα ζωάκια, και γουργουρίζει συνέχεια. Ακόμα και όταν ήταν χτυπημένος μόλις έβλεπε άνθρωπο ή ανοίγαμε το γατοφόρο κούρνιαζε στην αγκαλιά μας και γουργούριζε το ψυχούλι μου.
Θα δοθεί μόνο για εντός του σπιτιού (όχι κήπους, αυλές κλπ), όχι σε οικογένεια με μικρά παιδιά (παιδάκι 5ετών τον χτύπησε ) εντός Αθηνών και μόνο σε όσους συμφωνούν με τη στείρωση.
Εως ότου βρεθεί κατάλληλο σπίτι γι'αυτόν, μιας και πέρασε τόσα πολλά ο καημένουλης μου, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, όποιος ενδιαφέρετε και μπορεί για φιλοξενία, παρέχω τροφές, άμμος και ότι χρειαστεί. Παρακαλώ μόνο όποιος προσφερθεί να το σκεφτεί καλά και να το κάνει με υπευθυνότητα γιατί ο μικρός, θα το ξαναπώ, έχει υποφέρει πολύ christina.adespota@gmail.com 6947001881
Φωτογραφία πρόσφατη λόγω των γεγονότων δεν έχω ακόμα. θα το διορθώσω σύντομα όμως και θα βάλω.
Ευχαριστώ
Χριστίνα
kristen- Junior Cat
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/02/2009
Mood :
Απ: Ένας άτυχος μικρούλης αναζητά φιλοξενία-υιοθεσία ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ
Καλή του τύχη του μικρούλη!
Αυτο γιατι?kristen έγραψε:όχι σε οικογένεια με μικρά παιδιά (παιδάκι 5ετών τον χτύπησε )
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Καλή τύχη!!! Μήπως υπάρχει κανείς παιδιά για φιλοξενία??? Υπάρχει πραγματική ανάγκη!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Αχ, μωρέ....Περαστικά του και καλή του τύχη από εδώ κι εμπρός.
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
ismini έγραψε:Καλή του τύχη του μικρούλη!Αυτο γιατι?kristen έγραψε:όχι σε οικογένεια με μικρά παιδιά (παιδάκι 5ετών τον χτύπησε )
μπορεί να γίνομαι υπερβολική, αλλά όπως γράφω εντός παρενθέσεως, ο μικρός της οικογένειες ξέφυγε της προσοχής της μάνας του και χτύπησε το γατάκι, το παιδί το κλώτσησε ή το πέταξε από ψηλά, και το έφερε το γατάκι σε αυτή την κατάσταση. Γι'αυτό όχι σε οικογενια με μικρά παιδια
kristen- Junior Cat
-
Mood :
μια πιο παλιά φωτο του μικρου, όταν ήταν περίπου 10-15 ημερών, τώρα είναι ενάμιση και είναι πολύ πιο μεγάλος, και τα ματάκια του που εδώ είναι σχεδόν κλειστά, είναι μεγάλα και σε κοιτάζουν έντονα ...
kristen- Junior Cat
-
Mood :
Να λες πάλι καλά που σε ειδοποίησαν, Χριστίνα μου.
-
Mood :
Ax βρε Χριστίνα κι εσύ ΄σου επεστράφη το γατάκι. Εύχομαι αυτή την φορά να είναι πιο τυχερούλης
Ράνια- Junior Cat
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/01/2009
Mood :
marmanga έγραψε:Να λες πάλι καλά που σε ειδοποίησαν, Χριστίνα μου.
Δε μου επεστράφη, ούτε με ειδοποίησαν το κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και το πήρα με το ζόρι... 2μέρες είχε χτυπήσει, αφήστε τα... οι άνθρωποι παρουσιάστηκαν εξαιρετικοί, ήταν και γνωστοί φίλης... αλλά αποδείχτηκαν επικινδύνοι.
Σημασία έχει ότι το μικρό είναι καλύτερα, γλίτωσε από αυτούς και τώρα είμαι σίγουρη ότι θα έχει μια πολύ καλή τύχη θα φροντίσω με όλες μου τις δυνάμεις γι'αυτό
kristen- Junior Cat
-
Mood :
kristen έγραψε:marmanga έγραψε:Να λες πάλι καλά που σε ειδοποίησαν, Χριστίνα μου.
Δε μου επεστράφη, ούτε με ειδοποίησαν το κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και το πήρα με το ζόρι... 2μέρες είχε χτυπήσει, αφήστε τα... οι άνθρωποι παρουσιάστηκαν εξαιρετικοί, ήταν και γνωστοί φίλης... αλλά αποδείχτηκαν επικινδύνοι.
Σημασία έχει ότι το μικρό είναι καλύτερα, γλίτωσε από αυτούς και τώρα είμαι σίγουρη ότι θα έχει μια πολύ καλή τύχη θα φροντίσω με όλες μου τις δυνάμεις γι'αυτό
δεν πάμε καλά. Δε νομίζω να είναι όλα τα παιδάκια έτσι πάντως.... Οι γονείς παίζουν τον κυριότερο ρόλο.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Θα συμφωνήσω, αλλά γενικά τα μικρά παιδάκια ειναι άτσαλα χωρίς να το θέλουν οπότε καλύτερα θα ήταν στην περίπτωση αυτη ένα μεγαλύτερο γατάκι. 2 μηνών ειναι μια σταλίτσα ευθραυστο πλάσμα....Πούπσυ έγραψε:
δεν πάμε καλά. Δε νομίζω να είναι όλα τα παιδάκια έτσι πάντως.... Οι γονείς παίζουν τον κυριότερο ρόλο.
-
Mood :
Παιδιά είναι και θέμα υπευθυνότητας γονειού. Ξέρω πολλά παιδάκια που μεγάλωσαν με μωρά γατάκια αλλά ο γονιός ήταν από πάνω κέρβερος και προσεκτικός
Ράνια- Junior Cat
-
Mood :
Θα συμφωνήσω ότι οι γονείς παίζουν τον κυριότερο ρόλο. Για τα μικρά παιδιά όλα είναι παιχνίδι ... ειδικά αν είναι κάτι μικροσκοπικό κι εύθραυστο... είναι σαν το αυτοκινητάκι τους ή το αεροπλανάκι τους που το παίζουν όλη μέρα μέχρι που το πετάνε και το σπάνε. Αν οι γονείς δεν εξηγήσουν στο παιδί τί κάνει δε θα το καταλάβει από μόνο του εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Πάντως είναι καλό για τα παιδιά να συμβιώνουν με ζωάκια αν βέβαια οι γονείς είναι υπεύθυνοι...
GiouliMant- Junior Cat
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/04/2009
Mood :
Οπωσδήποτε είναι καλό -σχεδόν "απαραίτητο", θα 'λεγα- απλώς θα συμφωνήσω ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση εφόσον είναι και εγχειρισμένος ο μικρός, καλό θα ήταν να μην κινδυνέψει από άτσαλες κινήσεις (έστω κι αν γίνουν χωρίς καμία βίαιη πρόθεση).
-
Mood :
Ασφαλώς και πρέπει να πάει κάπου που δε θα κινδυνεύει από τίποτα... Ειδικά στο συγκεκριμένο σπίτι που εκτός από το ότι συνέβη το αναπάντεχο μάλλον (αν κατάλαβα καλά) οι γονείς δεν έτρεξαν το γατάκι στον κτηνίατρο ως όφειλαν
GiouliMant- Junior Cat
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/04/2009
Mood :
επί της ουσίας με καλύψατε με όλα όσα είπατε,
Εγώ να προσθέσω μόνο ότι ο λόγος που ανέφερα την ιστορία το μικρού μου πρίγκιπα είναι γιατί θέλω να σας αφυπνίσω στο πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε στις υιοθεσίες που κάνουμε.
Εχω ασχοληθεί με πολλές υιοθεσίες, και πάντα την ψάχνω πολύ. Ο λόγος που δεν έδωσα ποτε γατάκι σε οικογένειες με μικρά παιδιά που ούτε οι γονείς είχαν ξανα ποτέ γάτα ήταν αυτός.
Απειροι γονείς, μικρά τα παιδιά ποιος θα προσέξει ποιον...
Την συγκεκριμένη φορά όμως μου παρουσίασαν άλλη εικόνα από ότι ίσχυε, ότι είχαν παλιά γάτα, ότι ο μικρός είχε ξανά επαφή με μικρό γατάκι κλπ. Με παρακάλαγαν να τους το δώσω...
Τελικά από αυτά που είδα μέσα σε μια εβδομάδα, κατάλαβα ότι μου έλεγαν ψέματα. Δεν το πήγαν στον κτηνίατρο για έλεγχο, δεν του έκαναν την αποπαρασίτωση, ο μικρός το πείραξε ακόμα κ όταν έμπαινε στην άμμο του, δεν του αγόρασαν ξηρά τροφή από τσιγκουνιά αλλά του έδιναν μόνο βραστό κοτόπουλο... και ένα κάρο μ?@#$%ιες!!! γι' αυτό και αποφάσισα να το πάρω πίσω, μόνο που άργησα 3μέρες, και την πλήρωσε ο μικρός μου, κ έχω τόσες τύψεις γι'αυτό, δεν μπορώ να σας περιγράψω πως νιώθω.
Γι'αυτό με βλέπετε τόσο κάθετη στο θέμα των μικρών παιδιών, και εννοείτε και πολύ προσεκτικος έλεγχος των ανθρώπων γενικά που θα το υιοθετήσουν.
Σημασία έχει να βρεθεί φιλοξενία για τον μικρούλι μου εως ούτε υιοθετηθεί, έστω και φιλοξενια μιας εβδομάδας και μετά θα βρω άλλου, ο καημενούλης δεν έχει πρόβλημα προσαρμογής, ένα μόνο θέλει.... να είναι μαζί με ανθρώπους. Τον βλέπω στο κτηνιατρείο να με κοιτάζει και ... αστο καλό δεν μπορώ να σας πω πως είμαι. (δεν δουλευουν και τα σμιλες μου να σας περιγράψω...)
:-(
Εγώ να προσθέσω μόνο ότι ο λόγος που ανέφερα την ιστορία το μικρού μου πρίγκιπα είναι γιατί θέλω να σας αφυπνίσω στο πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε στις υιοθεσίες που κάνουμε.
Εχω ασχοληθεί με πολλές υιοθεσίες, και πάντα την ψάχνω πολύ. Ο λόγος που δεν έδωσα ποτε γατάκι σε οικογένειες με μικρά παιδιά που ούτε οι γονείς είχαν ξανα ποτέ γάτα ήταν αυτός.
Απειροι γονείς, μικρά τα παιδιά ποιος θα προσέξει ποιον...
Την συγκεκριμένη φορά όμως μου παρουσίασαν άλλη εικόνα από ότι ίσχυε, ότι είχαν παλιά γάτα, ότι ο μικρός είχε ξανά επαφή με μικρό γατάκι κλπ. Με παρακάλαγαν να τους το δώσω...
Τελικά από αυτά που είδα μέσα σε μια εβδομάδα, κατάλαβα ότι μου έλεγαν ψέματα. Δεν το πήγαν στον κτηνίατρο για έλεγχο, δεν του έκαναν την αποπαρασίτωση, ο μικρός το πείραξε ακόμα κ όταν έμπαινε στην άμμο του, δεν του αγόρασαν ξηρά τροφή από τσιγκουνιά αλλά του έδιναν μόνο βραστό κοτόπουλο... και ένα κάρο μ?@#$%ιες!!! γι' αυτό και αποφάσισα να το πάρω πίσω, μόνο που άργησα 3μέρες, και την πλήρωσε ο μικρός μου, κ έχω τόσες τύψεις γι'αυτό, δεν μπορώ να σας περιγράψω πως νιώθω.
Γι'αυτό με βλέπετε τόσο κάθετη στο θέμα των μικρών παιδιών, και εννοείτε και πολύ προσεκτικος έλεγχος των ανθρώπων γενικά που θα το υιοθετήσουν.
Σημασία έχει να βρεθεί φιλοξενία για τον μικρούλι μου εως ούτε υιοθετηθεί, έστω και φιλοξενια μιας εβδομάδας και μετά θα βρω άλλου, ο καημενούλης δεν έχει πρόβλημα προσαρμογής, ένα μόνο θέλει.... να είναι μαζί με ανθρώπους. Τον βλέπω στο κτηνιατρείο να με κοιτάζει και ... αστο καλό δεν μπορώ να σας πω πως είμαι. (δεν δουλευουν και τα σμιλες μου να σας περιγράψω...)
kristen- Junior Cat
-
Mood :
5 χρονών πάντως δεν είναι και τόσο μικρός για να πετάει το γατί δεξιά και αριστερά για παιχνίδι....
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Πούπσυ έγραψε:5 χρονών πάντως δεν είναι και τόσο μικρός για να πετάει το γατί δεξιά και αριστερά για παιχνίδι....
εκτός αν δεν του έχει μιλήσει ποτέ κανείς για το πως φερόμαστε στα ζώα
gatoras- Γατοφόνος γατ' εξακολούθηση
-
Τόπος : Πάτρα
Motto : Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/04/2009
Mood :
Εκεί θέλω να καταλήξω, ότι είναι θέμα διαπαιδαγώγησης!gatoras έγραψε:Πούπσυ έγραψε:5 χρονών πάντως δεν είναι και τόσο μικρός για να πετάει το γατί δεξιά και αριστερά για παιχνίδι....
εκτός αν δεν του έχει μιλήσει ποτέ κανείς για το πως φερόμαστε στα ζώα
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Και η κόρη μου είναι 5 1/2 χρονών και συμβιώνει πολύ καλά με τα ζώα μας. Εκτός αυτού έχει και το νιονιό για να ξέρει ότι ποτέ δεν βασανίζουμε ένα ζώο. Αυτά βέβαια δεν τα ήξερε μόλις γεννηθηκε ωσαν γονιδιακή πληροφορία, αλλά φροντίσαμε να της τα μάθουμε εμείς μερα με την μερα.
PENNYM- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΚΟΡΥΦΗ ΗΜΑΘΕΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : 1 + 4 ΣΚΥΛΟΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την δικια μου χιχιχι
Motto : ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/03/2009
Mood :
Έτσι είναι. Ο σεβασμός για όλα τα πλάσματα, μαθαίνεται απο μικρή ηλικία....και τα παιδιά μαθαίνουν εύκολα. Αλλά μιλάμε για ανθρώπους που άφηναν το γατάκι χτυπημένο χωρίς να το πάνε στο γιατρό.
-
Motto : Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Mood :
kristen έγραψε:την πλήρωσε ο μικρός μου, κ έχω τόσες τύψεις γι'αυτό, δεν μπορώ να σας περιγράψω πως νιώθω.
Χριστίνα μου δεν φταις εσύ αν αυτοί οι άνθρωποι φέρθηκαν ανεύθυνα. Καλό προσπάθησες να κάνεις. Να δεις που ο μικρούλης τώρα θα πάει στο καλύτερο σπιτάκι και θα γίνει ένας σούπερ γάταρος
Ράνια- Junior Cat
-
Mood :
Ράνια έγραψε:kristen έγραψε:την πλήρωσε ο μικρός μου, κ έχω τόσες τύψεις γι'αυτό, δεν μπορώ να σας περιγράψω πως νιώθω.
Χριστίνα μου δεν φταις εσύ αν αυτοί οι άνθρωποι φέρθηκαν ανεύθυνα. Καλό προσπάθησες να κάνεις. Να δεις που ο μικρούλης τώρα θα πάει στο καλύτερο σπιτάκι και θα γίνει ένας σούπερ γάταρος
Αχ να'σαι καλά για τα καλά σου λόγια, η λογική μου συμφωνεί, αλλά από συναίσθημα πραγματικά με έχει πάρει αποκάτω. Αύριο θα πάω ξανά στο γιατρό, σήμερα πάλι πήγε η φίλη μου και έκατσε μαζί του μισή ώρα και τον τρέλανε στην αγκαλιά, και αυτός να της γουργουρίζει, να την γλύφει και να την κοιτάζει μέσα στα μάτια το ψυχουλάκι μου. Συνεχίζει την αντιβίωση, από κέφια είναι άψογος μόνο που από ότι μου λέει ο γιατρός, κλαψουρίζει μόλις τον ακούσει και θέλει αγκαλιά... λογικό είναι τόση μοναξιά.
Τη Δευτέρα πιθανότατα θα μπορέσω να τον πάρω, που θα κόψει κ τα ράμματα και θα έχει σχεδόν κλείσει το τραύμα, ίσως μπορέσω να τον εμβολιάσω κιόλας.
Αυτό που με αγχώνει είναι να βρεθεί άνθρωπος μέχρι τη Δευτέρα... γιατί με βλέπω να κοιμάμε στο αυτοκίνητο παρέα με το γάτο
kristen- Junior Cat
-
Mood :
και ορίστε φωτο του μικρού μου πρίγκιπα που κατοικοεδρεύει στο σπίτι μου, σε χωριστό δωμάτιο (στο δεύτερο μπάνιο.. δεν έχω άλλο δωμάτιο πια διαθέσιμο ) και έχει γίνει πολύ γλύκας, με ένα βλέμμα, μα τι βλέμμα... για αυτό του κόλλησα το όνομα look...ο μικρός μου βλέμμα...
και άλλη μια
και άλλη μια
kristen- Junior Cat
-
Mood :
Αμάν! Τι γλύκας!!!!
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Κούκλος είναι. Καλή του τύχη :kardoula: :kardoula: :kardoula:
-
Mood :
Τι ομορφια ειναι αυτη?!?!?!?!?!?!?!
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Mood :
Είναι Θεός!
Δεν βρέθηκε φιλοξενία τελικά ε?
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Chouzouris έγραψε:Είναι Θεός!
Οχι δυστυχώς, αλλά εντάξει τον έχω βολέψει στο μπάνιο μου (είναι το μόνο ελεύθερο δωμάτιο ) αλλά είναι τόσο καλό και ησυχο που δεν ακούγετε καθόλου, τρώει, παίζει με τα παιχνιδάκια του και μετά νάνι μέσα στο γατοφόρο... είναι γλύκας σας λέω. Θα τον κρατήσω εγώ τι να κάνω.. ευτυχώς δεν με έχει διώξει ο καλός μου ακόμα... γιατί αμα το κάνει θα φύγω μαζί με τα τετράποδά μου
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να υιοθετηθεί σύντομα παιδιά γιατί έχω περιθώριο κανά δεκαήμερο μετά
θα λαλήσω...
kristen- Junior Cat
-
Mood :
Ειναι απίστευτος, γλυκος, ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ειναι!
Καλη του τύχη και σύντομα!
Καλη του τύχη και σύντομα!
-
Mood :
Νομίζω θα δοθεί γρήγορα!
-
Mood :
Ευχομαι να δωθει γρηγορα Ειναι πανεμοργο γατουνι
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Ο μικρός είναι Κ-Ο-Υ-Κ-Λ-Ο-Σ!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Πραγματικά είναι σαν...ψεύτικος! Ότι χαρακτηριστικό και να πω είναι λίγο!kristen έγραψε:
Ελπίζω να βρεθεί σύντομα ένα νέο σπίτι για τον μικρούλη!
Μπράβο σου που τον φροντίζεις (παρόλη την έλλειψη χώρου, κλπ.)!
M81- Catarazzi
-
Αριθμός γατουνίων : Την Σουλτανίτσα, τον Γαργαρούλη και την Essie!
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/03/2009
Mood :
ο γατούλης υιοθετήθηκε, ευχαριστώ όλους όσους ενδιαφέρθηκαν.
Ας κλειδωθει η αγγελία
Ας κλειδωθει η αγγελία
kristen- Junior Cat
-
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Μικρουλης ψαχνει μονιμο σπιτι ή φιλοξενια! Υιοθετήθηκε
» Ανάπηρη " Φατσούλα" αναζητά υιοθεσία ή έστω φιλοξενία!
» (Υιοθετήθηκε!) Ένας Λόρδος αναζητά υπηρετικό προσωπικό !
» Yπέροχος μικρούλης αναζητά σπιτάκι!
» Ένας ιδιαίτερος λευκούλης αναζητά σπίτι !
» Ανάπηρη " Φατσούλα" αναζητά υιοθεσία ή έστω φιλοξενία!
» (Υιοθετήθηκε!) Ένας Λόρδος αναζητά υπηρετικό προσωπικό !
» Yπέροχος μικρούλης αναζητά σπιτάκι!
» Ένας ιδιαίτερος λευκούλης αναζητά σπίτι !
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios