Η παρεούλα της Σαλαμίνας
+14
kouix
Anastasia Piretzi
psipsa
LAROGATA
belezza
Leviathan
florans
kat-cats
Gatoplikti
tsili
ZIZIKOS
YNL
effie
Lina
18 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 15
Σελίδα 3 από 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Απ: Η παρεούλα της Σαλαμίνας
Καλό σου ταξίδι Μανωλάκη.
Έζησες κοντά σε ανθρώπους που σ' αγάπησαν
Έζησες κοντά σε ανθρώπους που σ' αγάπησαν
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
καλο ταξιδι μανωλακη,εβγαζες μια γλυκα στη φωτογραφια που σε ειδα.μακαρι εκει που βρισκεσαι τωρα ,να εισαι αγκαλια με ολους οσους αγαπημενους σκεφτομαστε και να ειστε ολα πολυ χαρουμενα.
στο καλο αγορινα μου
στο καλο αγορινα μου
belezza- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καταχειμωνο στην εξοχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιο κανει τουμπιτσες και χαρουλες
Motto : οτι τελειωνει δινει τη θεση του σ αυτο που πρεπει να ερθει
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/02/2016
Mood :
Δεν ξέρω αν πάλι είναι ο καιρός του "ξεπαστρέματος", όπως κάθε φθινόπωρο τυχαίνει να χάνουμε τα περισσότερα φιλαράκια μας.
Άλλο ένα μας άφησε πλέον.
Ήρθε στην αυλή μας αρχές καλοκαιριού,φοβισμένος με ματάκια κλειστά από τσίμπλες μαζί με την αδερφούλα του
στην ίδια κατάσταση και φεύγοντας ήταν πλέον και τα δύο καλά.
Σκεφτόμουν να κάνω μια προσπάθεια για υιοθεσία όμως άργησα, έμεινε μόνο στη σκέψη...
Καλό σου ταξίδι μικρούλη
και συνεχίζουμε με νέους και παλιούς γνώριμους
καινούριος στην παρέα είδε φαγητό και ...πέρασε
ένας χαριτωμένος ..κεφάλας έκατσε λίγο φοβισμένος για χάδια και δεν το κούνησε μέχρι που φύγαμε.Με μια χαρακτηριστική φωνή που μόνο γάτο δεν θύμιζε
Ξωπίσω ο Τομ είχε καιρό να μας επισκεφθεί.
Ήρεμος και αυτός, μάλλον η πείνα τους έκανε ν'αφήσουν στην άκρη για λίγο το φόβο.
Τελευταία και καταϊδρωμένη η Χρυσούλα, η αγαπημένη μας, ήρθε τρέχοντας και νιαουρίζοντας από μακριά
έπρεπε να φάει μέσα από την τσάντα αφού σφαλιαρίσει τους υπόλοιπους,δεν έχει χρόνο να περιμένει
πατούσια ατελείωτα
τρελόφατσα δεν μπορείς να μην την λατρέψεις
http://tinypic.com/player.php?v=2uzv47m%3E&s=9#.WCjD3NKLQdU
Άλλο ένα μας άφησε πλέον.
Ήρθε στην αυλή μας αρχές καλοκαιριού,φοβισμένος με ματάκια κλειστά από τσίμπλες μαζί με την αδερφούλα του
στην ίδια κατάσταση και φεύγοντας ήταν πλέον και τα δύο καλά.
Σκεφτόμουν να κάνω μια προσπάθεια για υιοθεσία όμως άργησα, έμεινε μόνο στη σκέψη...
Καλό σου ταξίδι μικρούλη
και συνεχίζουμε με νέους και παλιούς γνώριμους
καινούριος στην παρέα είδε φαγητό και ...πέρασε
ένας χαριτωμένος ..κεφάλας έκατσε λίγο φοβισμένος για χάδια και δεν το κούνησε μέχρι που φύγαμε.Με μια χαρακτηριστική φωνή που μόνο γάτο δεν θύμιζε
Ξωπίσω ο Τομ είχε καιρό να μας επισκεφθεί.
Ήρεμος και αυτός, μάλλον η πείνα τους έκανε ν'αφήσουν στην άκρη για λίγο το φόβο.
Τελευταία και καταϊδρωμένη η Χρυσούλα, η αγαπημένη μας, ήρθε τρέχοντας και νιαουρίζοντας από μακριά
έπρεπε να φάει μέσα από την τσάντα αφού σφαλιαρίσει τους υπόλοιπους,δεν έχει χρόνο να περιμένει
πατούσια ατελείωτα
τρελόφατσα δεν μπορείς να μην την λατρέψεις
http://tinypic.com/player.php?v=2uzv47m%3E&s=9#.WCjD3NKLQdU
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
Αχ βρε Λινα μου τι δυσκολη που ειναι η ζωη για τ'αδεσποτακια και ποσα πια να πρωτομαζεψεις.Καλο ταξιδι μικρουλη
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Καλό ταξίδι στο μικρούλη
Ένας ολόιδιος γκριζογατος κεφάλας ερχότανε το καλοκαίρι στο εξοχικό πάντα από την πίσω πλευρά και τον τάιζα μαζί με μια φιλικότατη τριχρωμούλα
Κάθε Σάββατο ή Κυριακή που πάω εκεί, παρουσιάζεται από το πουθενά μόνο ο κεφάλας απαιτώντας φαγητό. Την τριχρωμούλα έχω να την δω 2 βδομάδες τώρα
Εχεις κι εσύ τις σκοτούρες σου με τα πλάσματα αυτά
Ένας ολόιδιος γκριζογατος κεφάλας ερχότανε το καλοκαίρι στο εξοχικό πάντα από την πίσω πλευρά και τον τάιζα μαζί με μια φιλικότατη τριχρωμούλα
Κάθε Σάββατο ή Κυριακή που πάω εκεί, παρουσιάζεται από το πουθενά μόνο ο κεφάλας απαιτώντας φαγητό. Την τριχρωμούλα έχω να την δω 2 βδομάδες τώρα
Η ζωή των αδέσποτων ... δυστυχώς ....
Όσα και να βοηθήσει κανείς, όσα και να μαζέψει, ο κόσμος εκεί έξω είναι κακός και η ζωή επικίνδυνη.
Κρίμα πολύ κρίμα
Καλό ταξίδι στο μικρούλη
Όσα και να βοηθήσει κανείς, όσα και να μαζέψει, ο κόσμος εκεί έξω είναι κακός και η ζωή επικίνδυνη.
Κρίμα πολύ κρίμα
Καλό ταξίδι στο μικρούλη
-
Mood :
Πραγματικά Μαρία μου, ποιο να πρωτομαζέψεις.Στο τέλος μένει μια πίκρα όταν τα χάνεις...LAROGATA έγραψε:Αχ βρε Λινα μου τι δυσκολη που ειναι η ζωη για τ'αδεσποτακια και ποσα πια να πρωτομαζεψεις.Καλο ταξιδι μικρουλη
Δυστυχώς κ. Γιάννη αυτές είναι οι επιπλέον "σκοτούρες"που βάζουμε στο κεφάλι μας, δεν μπορώ να τα αγνοείσω και περισσότερο τα νοιάζομαι το χειμώνα που κανείς δεν είναι εκεί και βρίσκουν αφορμή οι επιτίδιοι γείτονες,να τα στείλουν συνήθως με τον χειρότερο τρόπο.Προτιμούν να τους τρώνε οι αρουραίοι, αλλά τρελαίνονται αν περάσει γάτα από δίπλα τους.Συνήθως έχουν ένα άμοιρο σκυλί δεμένο στην αυλή τους επί μονίμου βάσεως να δείξουν ότι αγαπούν τα ζώα.YNL έγραψε:Καλό ταξίδι στο μικρούλη
Ναι βρε Χαρά μου πολύ κρίμα αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να μην πονάς όταν πάλι επιστρέφουν στην αυλή σου για να "φύγουν"ZIZIKOS έγραψε:Η ζωή των αδέσποτων ... δυστυχώς ....
Κρίμα πολύ κρίμα
Καλό ταξίδι στο μικρούλη
-
Mood :
Καλο ταξιδι στον γλυκούλη
Τι άδικο πράγμα αυτο που συμβαινει
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
δυστυχως δεν υπαρχει τροπος να προστατεψει κανεις ολα αυτα τα γατουνια που ερχονται κοντα μας σε ανυποπτο χρονο,να τα φροντισουμε οσο μπορουμε.και ξαφνικα τα χανεις και μενεις με τη θλιψη.και πολλες φορες και την ενοχη.
καλο ταξιδι καλο μου.να εισαι καλα εκει που πας
-
Mood :
Lina έγραψε:
Δυστυχώς κ. Γιάννη αυτές είναι οι επιπλέον "σκοτούρες"που βάζουμε στο κεφάλι μας, δεν μπορώ να τα αγνοείσω και περισσότερο τα νοιάζομαι το χειμώνα που κανείς δεν είναι εκεί και βρίσκουν αφορμή οι επιτίδιοι γείτονες,να τα στείλουν συνήθως με τον χειρότερο τρόπο.Προτιμούν να τους τρώνε οι αρουραίοι, αλλά τρελαίνονται αν περάσει γάτα από δίπλα τους.Συνήθως έχουν ένα άμοιρο σκυλί δεμένο στην αυλή τους επί μονίμου βάσεως να δείξουν ότι αγαπούν τα ζώα.
Πάντως Λίνα να ξέρεις πως σε όλη την Παραλία του Ρέστη από το Καρνάγιο μέχρι την Σημαία ΚΑΘΕ απόγευμα γύρω στις 1700 μια κυρία της φιλοζωικής της Σαλαμίνας έρχεται με το ποδήλατό της και αφήνει σε τακτικά σημεία φαγητό για γάτες και σκύλους. Να δεις πως μονοιασμένα τρώνε όλα μαζί. Έχω συζητήσει μαζί της αρκετές φορές.
Πραγματικά πολύ άδικο να ξέρεις ότι αυτά τα πιτσιρίκια και τα μεγαλύτερα που τρέχουν και μπερδεύονται στα πόδια σου όταν είσαι εκεί πριν καλά καλά χρονίσουν τα χάνεις πολύ γρήγορα.Η περιοχή μας λέγεται "Κατσούλι"και απ'ότι έμαθα ονομάστηκε έτσι από τις πολλές γάτες που κυκλοφορούσαν. Τώρα τις ψάχνεις με τα κιάλια δυστυχώς.Δεν είναι οι αρρώστιες που λες ρε παιδί μου είναι άρρωστο δεν μπορώ όλα να τα γιατρέψω ίσως να μην τα ξαναδώ.Τα περισσότερα εξαφανίζονται μυστηριωδώς όταν φεύγουμε κι άλλα τα βρίσκουμε στην αυλή,λες και ζητάνε βοήθεια.Gatoplikti έγραψε:Καλο ταξιδι στον γλυκούλη
Ναι δυστυχώς τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε να τα προστατεύσουμε, λίγο φαγητό και πολλή αγάπη μόνο.belezza έγραψε:δυστυχως δεν υπαρχει τροπος να προστατεψει κανεις ολα αυτα τα γατουνια που ερχονται κοντα μας σε ανυποπτο χρονο,να τα φροντισουμε οσο μπορουμε.και ξαφνικα τα χανεις και μενεις με τη θλιψη.και πολλες φορες και την ενοχη.
Αλήθεια?Πραγματικά είναι πολύ όμορφες εικόνες αυτές.Τι να κάνουν και αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσα πολλά. Και στον Πειραιά μια κυρία με μηχανάκι κάνει κάμποσα χιλιόμετρα μοιράζοντας ξηρή τροφή και νερό αγνοώντας τα εξ αμάξης που ακούει από τον ένα και τον άλλο. Ευτυχώς οι δικοί μου που μένουν κοντά σας και τον χειμώνα,πηγαίνουν κάθε δύο τρεις μέρες και με ενημερώνουν για το ...παρουσιολόγιο .YNL έγραψε:Lina έγραψε:
Δυστυχώς κ. Γιάννη αυτές είναι οι επιπλέον "σκοτούρες"που βάζουμε στο κεφάλι μας, δεν μπορώ να τα αγνοείσω και περισσότερο τα νοιάζομαι το χειμώνα που κανείς δεν είναι εκεί και βρίσκουν αφορμή οι επιτίδιοι γείτονες,να τα στείλουν συνήθως με τον χειρότερο τρόπο.Προτιμούν να τους τρώνε οι αρουραίοι, αλλά τρελαίνονται αν περάσει γάτα από δίπλα τους.Συνήθως έχουν ένα άμοιρο σκυλί δεμένο στην αυλή τους επί μονίμου βάσεως να δείξουν ότι αγαπούν τα ζώα.
Πάντως Λίνα να ξέρεις πως σε όλη την Παραλία του Ρέστη από το Καρνάγιο μέχρι την Σημαία ΚΑΘΕ απόγευμα γύρω στις 1700 μια κυρία της φιλοζωικής της Σαλαμίνας έρχεται με το ποδήλατό της και αφήνει σε τακτικά σημεία φαγητό για γάτες και σκύλους. Να δεις πως μονοιασμένα τρώνε όλα μαζί. Έχω συζητήσει μαζί της αρκετές φορές.
-
Mood :
Καλό του ταξίδι...
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Κάπου στον κόσμο μου.
Αριθμός γατουνίων : x + 2 που είναι πλέον μακρυά μου ...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κανένας.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Είμαι υπερπλήρης.
Motto : ...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2014
Mood :
Leviathan έγραψε:Καλό του ταξίδι...
-
Mood :
Μια σύντομη επίσκεψη το Σάββατο στους γονείς μου αλλά και στα αγαπημένα μας
Γνωστές φατσούλες έλειπαν από την αυλή,ας ελπίσουμε νάναι κάπου εκεί κοντά, η λατρεμένη μας Χρυσούλα λίγο πριν παρκάρουμε έτρεχε από μακριά νιαουρίζοντας.Πού μας πήρε χαμπάρι!
φαγητό σαν να μην υπάρχει αύριο
και στη συνέχεια αγκαλίτσες
καινούρια άφιξη
μια γλυκύτατη γκριζούλα που ήθελε χάδια, έκανε καμπουρίτσα και προσπαθούσε να χαϊδευτεί παντού.
Γνωστές φατσούλες έλειπαν από την αυλή,ας ελπίσουμε νάναι κάπου εκεί κοντά, η λατρεμένη μας Χρυσούλα λίγο πριν παρκάρουμε έτρεχε από μακριά νιαουρίζοντας.Πού μας πήρε χαμπάρι!
φαγητό σαν να μην υπάρχει αύριο
καινούρια άφιξη
μια γλυκύτατη γκριζούλα που ήθελε χάδια, έκανε καμπουρίτσα και προσπαθούσε να χαϊδευτεί παντού.
- [hide:
- "και ένα θαλασσινό τοπίο, κάπου κοντά στον κύριο Γιάννη,μ'άρεσε πολύ είπα να το αποθανατίσω! "[/hide]]
-
Mood :
Χαρά στο κουράγιο σας που φροντίζετε τα αδέσποτα. Εγώ δεν μπορώ· δεν αντέχω τέτοιο πόνο. Το Σεπτέμβριο ρίξανε φόλα εδώ στη γειτονιά … δεν μπορώ ρε παιδιά, δένομαι πολύ και μετά δεν μπορώ να συνέλθω. Ό,τι φαγητό περισσεύει το πάω σε αυτά που πάλι έχουν μαζευτεί γιατί τα ταΐζει συστηματικά μια γειτόνισσα. Δεν δένομαι πια όμως· όχι μετά το τελευταίο που αγάπησα (τον Χαδιάρη).
Anastasia Piretzi- Mature Cat
-
Τόπος : Χαλάνδρι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Χρυσούλα της Σαλαμίνας.
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/10/2016
Mood :
-
Mood :
Lina έγραψε:
Μια φωτογραφία χιλιες λέξεις !! Συγκινήθηκα!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
[
++++
Πόσο θα συμφωνήσω.
Η ανταπόδωση της αγάπης που παίρνει αυτό το πλάσμα σε λιγα μόνο καρέ +++++++
Υπέροχο συναίσθημα !!!!!!!!
Μια φωτογραφία χιλιες λέξεις !!
++++
Πόσο θα συμφωνήσω.
Η ανταπόδωση της αγάπης που παίρνει αυτό το πλάσμα σε λιγα μόνο καρέ +++++++
Υπέροχο συναίσθημα !!!!!!!!
-
Mood :
Καλή Χρονιά και από τα αδεσποτάκια της Σαλαμίνας
παραμονή Πρωτοχρονιάς ένας βιαστικός περίπατος το απόγευμα για ανεφοδιασμό
Φαγητό και ζεστά ρουχαλάκια μην τυχόν και μας βρει ο καινούριος χρόνος νηστικούς και ...παγωμένους.
Η "αγαπημένη μας" δεν ήταν εκεί, θέλω να ελπίζω ότι ήταν κάπου εκεί τριγύρω και δεν μας πήρε χαμπάρι.Βρήκαν την ευκαιρία για λίγο να κάνουν πάρτυ παλιοί γνώριμοι που τους είχαμε χάσει. Προφανώς φοβούνται την αρχηγό και δεν πλησιάζουν.
Τάτη, στα αριστερά της φωτογραφίας, η πιθανότατη μαμά του Ντονατέλλο και μαμά όλων των παρατημένων μωρών!Ήρθε τρεχάτη.
Παρέα μ'ένα τριχρωμάκι που το καλοκαίρι ήταν μωράκι κι αυτό στην αυλή μας
μια πανέμορφη, "ασημένια" μικρούλα το καλοκαίρι φοβόταν πολύ, μωρό τότε τρύπωνε στα συρτάρια του μπουφέ και ξεκουραζόταν με τις ώρες χωρίς να την ενοχλήσει κανείς. Όταν άκουγε όμως πιρούνι πεταγόταν πρώτη από το πουθενά!
πεινάμε πολύ
και η ντροπαλή γκριζούλα που σηκώνει πλατούλα για χάδια και πλησιάζει δειλά δειλά
παραμονή Πρωτοχρονιάς ένας βιαστικός περίπατος το απόγευμα για ανεφοδιασμό
Φαγητό και ζεστά ρουχαλάκια μην τυχόν και μας βρει ο καινούριος χρόνος νηστικούς και ...παγωμένους.
Η "αγαπημένη μας" δεν ήταν εκεί, θέλω να ελπίζω ότι ήταν κάπου εκεί τριγύρω και δεν μας πήρε χαμπάρι.Βρήκαν την ευκαιρία για λίγο να κάνουν πάρτυ παλιοί γνώριμοι που τους είχαμε χάσει. Προφανώς φοβούνται την αρχηγό και δεν πλησιάζουν.
Τάτη, στα αριστερά της φωτογραφίας, η πιθανότατη μαμά του Ντονατέλλο και μαμά όλων των παρατημένων μωρών!Ήρθε τρεχάτη.
Παρέα μ'ένα τριχρωμάκι που το καλοκαίρι ήταν μωράκι κι αυτό στην αυλή μας
μια πανέμορφη, "ασημένια" μικρούλα το καλοκαίρι φοβόταν πολύ, μωρό τότε τρύπωνε στα συρτάρια του μπουφέ και ξεκουραζόταν με τις ώρες χωρίς να την ενοχλήσει κανείς. Όταν άκουγε όμως πιρούνι πεταγόταν πρώτη από το πουθενά!
πεινάμε πολύ
και η ντροπαλή γκριζούλα που σηκώνει πλατούλα για χάδια και πλησιάζει δειλά δειλά
-
Mood :
μωρα μου ομορφα, λινα.καλη χρονια σε ολα τα πλασματακια που ειναι εξω αλλα εχουν τουλαχιστον μια βαση
-
Mood :
καλη χρονια σε ολους και μακαρι το 2017 να βρουν ολοενα και περισσοτερα αδεσποτα πλασματα ενα μονιμο σπιτι!!!
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
Καλη χρονια σε ολους μας και μακαρι αυτη η χρονια να ειναι τυχερη για ακομη περισσοτερα αδεσποτακια!!Λινα μου παχουλοδροσατα ειναι τ΄αυλογατακια σου,να ειστε καλα που τα φροντιζετε τοσο καλα !!!!!
-
Mood :
belezza έγραψε:μωρα μου ομορφα, λινα.καλη χρονια σε ολα τα πλασματακια που ειναι εξω αλλα εχουν τουλαχιστον μια βαση
Αχ, αχ, μακάρι να είχαμε μια τεράστια αγκαλιά να τα χωρέσουμε όοοοολα!psipsa έγραψε:καλη χρονια σε ολους και μακαρι το 2017 να βρουν ολοενα και περισσοτερα αδεσποτα πλασματα ενα μονιμο σπιτι!!!
Μαρία μου να μην τα ματιάσω "παχουλοδροσάτα" τα είδα κι εγώ. Το φαγητό τους το τρώνε όοοολο, όσο μπορούμε να γλυτώσουμε και να κρύψουμε από τα περιστέρια.Και ευτυχώς δεν είδα κανένα αρρωστιάρικο προς το παρόν, γιατί έχουμε χειμώνα ακόμα.LAROGATA έγραψε:Καλη χρονια σε ολους μας και μακαρι αυτη η χρονια να ειναι τυχερη για ακομη περισσοτερα αδεσποτακια!!Λινα μου παχουλοδροσατα ειναι τ΄αυλογατακια σου,να ειστε καλα που τα φροντιζετε τοσο καλα !!!!!
-
Mood :
Nαι μωρε βαρυς χειμωνας ο φετινος και το 3ημερο ερχεται χειροτερο κρυο απ΄το προηγουμενο.Πως τα σκεφτομαι τ΄αδεσποτακιαLina έγραψε:belezza έγραψε:μωρα μου ομορφα, λινα.καλη χρονια σε ολα τα πλασματακια που ειναι εξω αλλα εχουν τουλαχιστον μια βασηΑχ, αχ, μακάρι να είχαμε μια τεράστια αγκαλιά να τα χωρέσουμε όοοοολα!psipsa έγραψε:καλη χρονια σε ολους και μακαρι το 2017 να βρουν ολοενα και περισσοτερα αδεσποτα πλασματα ενα μονιμο σπιτι!!!Μαρία μου να μην τα ματιάσω "παχουλοδροσάτα" τα είδα κι εγώ. Το φαγητό τους το τρώνε όοοολο, όσο μπορούμε να γλυτώσουμε και να κρύψουμε από τα περιστέρια.Και ευτυχώς δεν είδα κανένα αρρωστιάρικο προς το παρόν, γιατί έχουμε χειμώνα ακόμα.LAROGATA έγραψε:Καλη χρονια σε ολους μας και μακαρι αυτη η χρονια να ειναι τυχερη για ακομη περισσοτερα αδεσποτακια!!Λινα μου παχουλοδροσατα ειναι τ΄αυλογατακια σου,να ειστε καλα που τα φροντιζετε τοσο καλα !!!!!
-
Mood :
Καλη χρονιά σε σάς σε όλους και στα Σαλαμινωγατάκια
Φαίνονται πάντως φροντισμένα και καλοταισμένα.
Νάστε καλά μωρέ που τα φροντίζετε κι έχουν μια γωνίτσα να κουρνάσουν όταν κάνει ψοφόκρυο.
Μακάρι αυτή η χρονιά νάναι καλύτερη για όσο το δυνατό περισσότερα αδέσποτα γατάκια και σκυλάκια.
Κι εγω αυτές τις μέρες με το κρύο τ' αδεσποτάκια σκεφτόμουν και δυστυχώς και το κρύο και ο χειμώνας φαίνονται δύσκολα φέτος.
Νάστε καλά μωρέ που τα φροντίζετε κι έχουν μια γωνίτσα να κουρνάσουν όταν κάνει ψοφόκρυο.
Μακάρι αυτή η χρονιά νάναι καλύτερη για όσο το δυνατό περισσότερα αδέσποτα γατάκια και σκυλάκια.
Κι εγω αυτές τις μέρες με το κρύο τ' αδεσποτάκια σκεφτόμουν και δυστυχώς και το κρύο και ο χειμώνας φαίνονται δύσκολα φέτος.
-
Mood :
Καλη χρονια και σε σας πολύτεκνη οικογένεια !!!
Θα συμφωνήσω και γω με ολους! Να στε καλα που αγκαλιάζετε με οποιον τροπο μπορειτε ολα τα πλασματάκια που έχουν έστω και μια γωνιά να φάνε και να κουρνιάσουν!
Θα συμφωνήσω και γω με ολους! Να στε καλα που αγκαλιάζετε με οποιον τροπο μπορειτε ολα τα πλασματάκια που έχουν έστω και μια γωνιά να φάνε και να κουρνιάσουν!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
LAROGATA έγραψε:
Nαι μωρε βαρυς χειμωνας ο φετινος και το 3ημερο ερχεται χειροτερο κρυο απ΄το προηγουμενο.Πως τα σκεφτομαι τ΄αδεσποτακια
ZIZIKOS έγραψε:Καλη χρονιά σε σάς σε όλους και στα Σαλαμινωγατάκια
Κορίτσια σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγιαGatoplikti έγραψε:Καλη χρονια και σε σας πολύτεκνη οικογένεια !!!
κάτι ακούσαμε για ...χιονιά που έρχεται και σπεύσαμε να οργανώσουμε τα γατοσπιτάκια μας κάτω από το τραπέζι της αυλής
Το θεόμουρλο "χρυσομυγάκι"κατέφθασε. Μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο με το που παρκάραμε και άρχισε να ανεβαίνει στα...κεφάλια μας. Νιαουριτά ασταμάτητα χαράς, δυό μπουκιές φαγητό και ξανά τα ίδια.
πατουσάκια ατελείωτα
και το γνωστό βλέμμα "μην πλησιάζετε, ήρθαν οι δικοί μου"
εννοείται τα άλλα γατούνια μας έβλεπαν από μακριά!
-
Mood :
μωρα μου!!!!!
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
πόσο τυχερά που τα φροντίζετε.
Τουλ νάχουν κάπου να κουρνιάσουν με το κρύο πούρχεται
Χρυσομυγάκι λατρεμένο μουτρίνι, καταλαβαίνει μωρέ πότε έρχεται η οικογένειά του και χαίρεται
.
αχ.... να γινόταν να τα βοηθήσουμε και να τα τσουπώσουμε όλα
-
Mood :
Μπράβο βρε Λινα !!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Υπέροχη Χρυσομυγούλα...
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Κάπου στον κόσμο μου.
Αριθμός γατουνίων : x + 2 που είναι πλέον μακρυά μου ...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κανένας.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Είμαι υπερπλήρης.
Motto : ...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2014
Mood :
Λίγες μέρες πριν...
Η "Χρυσομυγούλα" μας απουσίαζε επί δεκαπενθήμερο, δεν θέλω να σκέφτομαι τα άσχημα
Οπότε βρήκαμε ευκαιρία να πλησιάσουμε
Γκριζουλίνα και τριχρωμάκι παλιές γνώριμες από το καλοκαίρι.
Γυαλίσαμε το πιάτο και κάποια επιμένει να μας...σκάσει από το φαί
Η αγαπημένη μας Μπαλού 8+ πλέον, φανερώθηκε αρκετά αδυνατισμένη με μια μεγάλη πληγή στο λαιμό. Δεν κατάφερα να δώσω ...πρώτες βοήθειες. Έκατσε λιγάκι για χάδια, έφαγε του καλού καιρού και εξαφανίστηκε
Ανυπομονώ για το τριήμερο
Η "Χρυσομυγούλα" μας απουσίαζε επί δεκαπενθήμερο, δεν θέλω να σκέφτομαι τα άσχημα
Οπότε βρήκαμε ευκαιρία να πλησιάσουμε
Γκριζουλίνα και τριχρωμάκι παλιές γνώριμες από το καλοκαίρι.
Γυαλίσαμε το πιάτο και κάποια επιμένει να μας...σκάσει από το φαί
Η αγαπημένη μας Μπαλού 8+ πλέον, φανερώθηκε αρκετά αδυνατισμένη με μια μεγάλη πληγή στο λαιμό. Δεν κατάφερα να δώσω ...πρώτες βοήθειες. Έκατσε λιγάκι για χάδια, έφαγε του καλού καιρού και εξαφανίστηκε
Ανυπομονώ για το τριήμερο
-
Mood :
Αχχχ μωρε!!
Με το καλο να πατε να τα περιποιηθειτε και να περάσετε ολοι μαζι ενα ομορφο τριήμερο!
Με το καλο να πατε να τα περιποιηθειτε και να περάσετε ολοι μαζι ενα ομορφο τριήμερο!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Gatoplikti έγραψε:Αχχχ μωρε!!
-
Mood :
Σελίδα 3 από 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Σελίδα 3 από 15
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios