Βρηκα μωρουλι...
+17
LAROGATA
tinkaki
tsili
chocoulini
kat-cats
ZIZIKOS
Zaxy
SoFiA11
effie
depoula
joygreek
koneko
Καρδούλα♥
kouix
Lina
Gatoplikti
πατουσακια
21 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 5
Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Βρηκα μωρουλι...
Σημερα το βραδυ γυρηζοντας απο το κτηνιατρειο με τον Λιονταρακι ακουσα ενα μωρουλι να ουρλιαζει σε ενα ξεροποταμο στη πολη, το μαζεψα προφανως... Ειναι περιπου 3 ημερων, εχει ματακια κλειστα, αυτακια πολυ λιγο σηκωμενα, ομφαλιο λορο ξεραμενο πλεον. ειναι αγορακι. Μεχρη στηγμης εκανε τσισακια μονο, και εφαγε 6 μλ γαλατακι. Τον εχω στο μπανιο το κακομοιρο επειδη ο Συλβεστρος εχει φρικαρει και κρηφτηκε απο το φοβο του... Αυριο θα τον παω στο γιατρο να δουμε τι γυνεται....μηπως και πεφτω εγω στην ηλικια...
πατουσακια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Βολος
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπιτι, 7 στο κτημα 1 στο γατοπαραδεισο και μερικα αδεσποτακια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ολλες της φουντοτες
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/05/2014
Mood :
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Απ: Βρηκα μωρουλι...
πεφτω εξω στην ηλικια ηθελα να πω...θα ειναι μακρια νυχτα...
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπιτι, 7 στο κτημα 1 στο γατοπαραδεισο και μερικα αδεσποτακια
Mood :
Όλα να πάνε καλά με το μικράκι, περιμένουμε τα νέα σου από το γιατρό.
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
Σημερα το πρωι μου εκανε κατι σαν διαρροια οποτε οπωσδήποτε θα παμε στο γιατρο σημερα... Επησης το 5 μλ που μου ειπε η κτηνίατρος ανα ταιζμα δεν του φτανει και κατεληξα να του δωσω 8μλ ανα 2-3 ωρες... Σκέφτομαι μηπως είναι πιο μεγαλος από 3 ημερων και για αυτό δεν του φτανει... Επησης η κοιλιτσα του μοιαζει πριζμενο και με μπλε αποχρωση..
-
Mood :
Αν ειναι 3 ημερων (ακόμη και 5 ημερων να ειναι) το 8 μλ ανα ταϊσμα ειναι παρα πολυ.....
κι αφου εκανε και διαρροια, νομιζω οτι πρεπει οπωσδήποτε να του δινεις λιγοτερο φαγητο.... "οπωσδηποτε" ομως.....
Οπως και να 'χει, καλη επιτυχια με το μικρούλι....
κι αφου εκανε και διαρροια, νομιζω οτι πρεπει οπωσδήποτε να του δινεις λιγοτερο φαγητο.... "οπωσδηποτε" ομως.....
Οπως και να 'χει, καλη επιτυχια με το μικρούλι....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Πηγαμε στη γιατρο και εχουμε καταπληκτικα νεα ειμαστε υγηεστατες . Είναι ωπος νομιζα 3-4ων ημερων με δυνατη φωνη και καλη ορεξη (καταβοχηζει το φαγητο του...και ας είναι με τη μικροτερη θηλη που εχω και ζηταει και αλλα μετα). Εχει δηστηχως και ένα ψυλλο που δεν καταφερα να πιασω ακομα...
Τα πρωτα του φωτο...
Τα πρωτα του φωτο...
-
Mood :
Μπράβο ευχάριστα νέα. Καλή δύναμη στη φροντίδα ττης. Της έφτιαξες ήδη και το...παιδικό δωμάτιο της.Είναι γλύκα, μακάρι να πάνε όλα καλά.πατουσακια έγραψε:Πηγαμε στη γιατρο και εχουμε καταπληκτικα νεα ειμαστε υγηεστατες . Είναι ωπος νομιζα 3-4ων ημερων με δυνατη φωνη και καλη ορεξη (καταβοχηζει το φαγητο του...και ας είναι με τη μικροτερη θηλη που εχω και ζηταει και αλλα μετα). Εχει δηστηχως και ένα ψυλλο που δεν καταφερα να πιασω ακομα...
Τα πρωτα του φωτο...
Ρώτησες το γιατρό για τους ψύλλους?
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
Μπορω να την χτενιζω με χτενακι (για ψειρες) και αλλαζω συχνα το κβεβατακι (την κουβερτουλα και και το υποσεντονο, δεν εχει μαξηλαροθηκη πια γιατι του ξεφευγουν τα τσισακια μερικες φορες και μετα μενει νωπο). Φαρμακο δεν μπορω να βαζω ακομα. Εχει πολύ ορεξη για φαι το ζουζουνι. Η μερηδα του θα ηταν 5μλ αλλα δεν του φτανει και κλαψουρηζει, οποτε ρωτησα και μποω να δωσω 1-2μλ επιπλέον, βεβαια ολο αυτό το ξεφανηζει σε δευτερόλεπτα...
-
Mood :
Άχου ψυχούλα μου!!! Τυχερό ήταν!!
Καρδούλα♥- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/02/2015
Καταρχην το μικρο ειναι πανεμορφο! Ευχομαι να μεγαλωσει και να γινει γερο και δυνατο!
Για τον ψυλλο να ξερεις οτι αν ειναι ενας, τοτε θα γεμισετε. Το λεω απο προσωπικη εμπειρια με την μικρη περυσι. Την εκανα πολλες φορες μπανιο (μπορεις να το κανεις αφοβα με ζεστο νερο και να το στεγνωνεις αμεσα με πιστολακι) και σε καθε μπανιο εβρισκα απο 1-2 ψυλλους μεχρι που καθαρισε εντελως. Αλλα δυστυχως στο περιβαλλον της ειχαν μεινει λαρβες και αυγα με αποτελεσμα 1 μηνα αργοτερα να εχουν κολλησει και η μικρη και ο μεγαλος. Προτεινω να βαλεις απο τωρα αμπουλα σε οσα ζωα εχεις στο σπιτι και να ψεκασεις για αρχη με frontline 1-2τμ επιφανεια στο σημειο που εχεις το γατακι (γυρω και κατω απο την κουτα). Καποιοι λενε οτι αν ψεκασεις ενα βαμβακι με frontline και περασεις με αυτο το γατακι δεν θα εχει προβλημα, αλλα να σου πω την αληθεια εγω το φοβαμαι. Με μια μονο αμπουλα σε καθε γατι και με ψεκασμα με frontline στρωματα, καναπεδες, χαραμαδες και αλλες επιφανειες που πηγαιναν τα γατια καθαρισαμε.
Για τον ψυλλο να ξερεις οτι αν ειναι ενας, τοτε θα γεμισετε. Το λεω απο προσωπικη εμπειρια με την μικρη περυσι. Την εκανα πολλες φορες μπανιο (μπορεις να το κανεις αφοβα με ζεστο νερο και να το στεγνωνεις αμεσα με πιστολακι) και σε καθε μπανιο εβρισκα απο 1-2 ψυλλους μεχρι που καθαρισε εντελως. Αλλα δυστυχως στο περιβαλλον της ειχαν μεινει λαρβες και αυγα με αποτελεσμα 1 μηνα αργοτερα να εχουν κολλησει και η μικρη και ο μεγαλος. Προτεινω να βαλεις απο τωρα αμπουλα σε οσα ζωα εχεις στο σπιτι και να ψεκασεις για αρχη με frontline 1-2τμ επιφανεια στο σημειο που εχεις το γατακι (γυρω και κατω απο την κουτα). Καποιοι λενε οτι αν ψεκασεις ενα βαμβακι με frontline και περασεις με αυτο το γατακι δεν θα εχει προβλημα, αλλα να σου πω την αληθεια εγω το φοβαμαι. Με μια μονο αμπουλα σε καθε γατι και με ψεκασμα με frontline στρωματα, καναπεδες, χαραμαδες και αλλες επιφανειες που πηγαιναν τα γατια καθαρισαμε.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Ειναι πολυ φωνακλας ο μικρος....ανα 2-3ωρες ταιζω δινω 6-7μλ την φορα εχει συνεχως θερμοφορο κουβερτουλα ρολοι κτλ και ακομα κλαιει. Τον ψυλλο θα προσπαθω να τον πιασω καιι θα του αλλαζω την κουβερτουλα μετα. Το μπανιο το φοβαμαι ακομα, μολης χτεσ επεσε ο λορος...
-
Mood :
Καλως ήρθατε!!!
joygreek- Junior Cat
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκαλοκαίρι
Motto : Για σένα είναι ένα μικρό κομμάτι της ζωής σου. Για αυτό είσαι όλη του η ζωή!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/09/2013
Mood :
Ρωτησα την γιατρο για το ψυλλο και μου ειπε να ψεκαζω ενα μπαμπακι με φιπρονιλ και με αυτο να σκουπηζω το τρηχωματακι του, δεν υπαρχει αλλο τροπο επειδη το γατι κουνιεται ασταματητα το ωυλλο επησης και το μπανιο φοβαμαι ακομα... Το μεσημερακι ειχε και μια ηπια διαρροια παλι, και τωρα μου ειπε η γιατρος να βαλω λιγο ριζαλευρο στο γαλα του...Επησης το 6 μλ δεν του φτανει με τιπ συνεχησε να κλαιει και δεν επερνε αρκετο βαρος απο χθες για οποτε το αυξησαμε στα 8 μλ (οδηγιες γιατρου).
-
Mood :
Καλησπερα και απο εδω! Επειδη εχω δει και εγω μερικους ψυλλους(1-2), θα ηθελα να σας ρωτησω αν αυτο ειναι επικυνδυνο για τους ανθρωπους και αν ειναι κατι που μπορει να γεμισει το σπιτι??
Αλλα ζωα δεν εχω, για να ανησυχήσω μη κολλησουν. Με εμας ομως?
Αλλα ζωα δεν εχω, για να ανησυχήσω μη κολλησουν. Με εμας ομως?
depoula- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 3
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/04/2015
Αν δεν το αντιμετωπιζεις θα γεμηζεις αρκετα ευκολα αλλα δεν ειναι καλο ουτε στα μωρα. Ρωτα τον γιατρο σου για το τι ποσοτητα να βαζεις στα μωρουλια, ο δικος μου ειναι πολυ μικρος για αυτο εβαζα με το μπαμπακι. Και το χτενακι (πλαστικο) για τις ψειρες βοηθαει πολυ (βγαζει τα κακακια των ψυλλων και ισως και κανενα ζωντανο.
-
Mood :
Επησης μεχρη να αντιμετωπιζεις το θεμα των ψυλλων εγω στη θεση σου δεν θα πηγαινα τα μικρα στα κρεβατια καναπεδες κτλ...διοτι μετα πρπει να ψεκαζεις και εκει...
-
Mood :
Στο κουτι τους τα εχω! μονο καμια φορα τα βαζω πανω στην μπλουζα μου. Μεχρι στιγμης δεν κανω κατι, θα περιμένω να παρω οδηγιες απο τον κτηνιατρο αυριο.
Τους ανθρωπους τους τσιμπανε?
depoula- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 3
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/04/2015
Νομιζω ναι αλλα προτημανε τα τετραποδα...
-
Mood :
depoula έγραψε:Στο κουτι τους τα εχω! μονο καμια φορα τα βαζω πανω στην μπλουζα μου. Μεχρι στιγμης δεν κανω κατι, θα περιμένω να παρω οδηγιες απο τον κτηνιατρο αυριο.
Oι ψύλλοι πάνε εκει που υπάρχει η μεγαλύτερη θερμοκρασια. Συνεπως δύσκολα θα φύγει ο ψύλλος απο το γατι που έχει τριχωμα, να πάει στον άνθρωπο και γενικά δεν ειναι καθόλου δύσκολοι στην αντιμετωπιση τους βλέπε πχ κοριούς. Ομως ναι τσιμπάνε το άνθρωπο.
Αμα γεμισει το γατι θα δημιουργηθει κάποια στιγμή θέμα καταρχας στο ιδιο το ζώο, γιατι μπορει να πάθει μέχρι και αναιμια.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Εχω κανουργια φωτο φρεσκο φρεσκο χθεσινο...Χθεσ ο κυριουλης εκανε τα πρωτα σωστα κακακια, τα κανει βεβαια 3 φορε την ημερα που με εγχονει λιγάκι αλλα εχουν κανονικο σχημα πια σε κτρινη αποχρωση. Εχουμε και τον ψυλλο ακομα, καμια ιδεα πως να τον πιασω; Και τωρα τα φωτο...
-
Mood :
τι μπουκίτσα γλυκιά και όμορφη είναι αυτή? τυχερό και υγιή να είναι! ο Συλβέστρος τον συνήθισε καθόλου τόσες μέρες ή ακόμη φρικαρισμένος είναι?
effie- Prime Cat
-
Τόπος : Σέρρες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γατακαλόκαιρο (40ο C και πάνω )
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Asher (τον έχω ήδη βουτήξει)
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/02/2015
Ο Συλβεστρος τον περναει ακομα για παιχνιδι (μαλλον) που θα ηθελε να εχει... Καμια ιδεα πως να ξεφορτοσω τον ψυλλο (πολύ φοβάμαι ότι είναι 2)...εγω ξεμεινα από ιδεες.... Νομιζω ουτε με το μπανιο δεν θα εφευγε μιας και δεν μπορω να βρεξω το κεφαλακι...
-
Mood :
το κακό είναι οτι μπορεί να γεμίσει απο τα αυγά του (ακόμη και 1 να είναι) κάπου είχα διαβάσει (τώρα δεν μπορώ να το ξαναβρώ) οτι το λεμόνι και το σκόρδο είναι φυσικά εντομοαποθητικά και διώχνουν και τους ψύλλους, το σκόρδο το φοβάμαι αλλά μπορείς να βράσεις ένα λεμόνι (τον χυμό του) με νερό (δεν θυμάμαι αναλογίες ) να κρυώσει και να του το αλείψεις/ψεκάσεις, είναι φυσικό (δεν έχει χημικά ώστε να πάθει κάτι το μικράκι) και να το γλύψει το πολύ πολύ να πικριστεί (δεν νομίζω να του κάνει κακό) προτείνω αρκετό νεράκι μαζί με το λεμόνι, μπορεί και να κάνει δουλεία αλλιώς φάρμακο αλλά με οδηγία γιατρού, που προσωπικά θα το φοβόμουν πάααααααρα πολύ! σκυλίτσα φίλης μου (6 κιλά ζωντανό) έπαθε δηλητηρίαση από απροσεξία απο φάρμακο για ψύλλους (ευτυχώς την γλίτωσε η σκυλίτσα)! μακάρι να βοήθησα! να μου το φιλήσεις (απαλά στο μουσουδάκι του)
effie- Prime Cat
-
Κανε υπομονη μεχρι να γινει 18 ημερων.
Μεχρι τοτε, να το εχεις περιορισμενο στην κουτα του, ή οταν το αφηνεις να μπουσουλαει εκτος κουτας, μετα να σφουγγαριζεις καλα εκει, στον χώρο που περπατησε.
(να μην αλλωνίζει ολο το σπιτι εννοειται)
Απο 18 ημερων και μετα, μπορεις να το ψεκασεις με φροντλαϊν σε ΣΠΡΕΥ.
(το λεω με απολυτη σιγουρια, γιατι η φιφα και ο αδερφος της ειχαν ψεκαστει 17 ημερων και δεν επαθαν τιποτα.)
Μεχρι τοτε, να το εχεις περιορισμενο στην κουτα του, ή οταν το αφηνεις να μπουσουλαει εκτος κουτας, μετα να σφουγγαριζεις καλα εκει, στον χώρο που περπατησε.
(να μην αλλωνίζει ολο το σπιτι εννοειται)
Απο 18 ημερων και μετα, μπορεις να το ψεκασεις με φροντλαϊν σε ΣΠΡΕΥ.
(το λεω με απολυτη σιγουρια, γιατι η φιφα και ο αδερφος της ειχαν ψεκαστει 17 ημερων και δεν επαθαν τιποτα.)
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Mood :
Θα συμφωνήσω με koυix o ψύλλος δεν πιάνεται εύκολα και να τον πιάσεις θα έρθει επάνω σου , δοκιμασμένο. Ασε που δεν σκοτώνεται με τιποτα και ασε που δεν θα ναι 2 αλλα 102...
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Οι ψυλλοι ξερορτοθηκαν με τις οδηγιες του γιατρου ας πουμε ψεκασα το μωρουλινι του ετριψα την γαζουλα (ποτησμενο με φιπρονιλ) πανω του και λιγο μετα 2 ψυλλοι επεσαν ξεροι....στο περιπου. Θεωρητικα λοιθηκε το θεμα. Επησης αλλαξα τις κουβέρτες υποσεντονα κουκλακι του και το χαρτοκουτο επησης για να μην μεινουν αυγα... Εχει πολύ πλακα ο μικρουλης όταν του τριβω το ποπουδακι (μετα από το ταιζμα) τον εχω ανασκελα και αυτος κανει πατουσακια στον αερα και γουργουρηζει ταυτόχρονα...
-
Mood :
μπράβο σας, πάρα πολύ ωραία νέα ! αν άρχισε απο τώρα τα πατουσάκια ποιος τον πιάνει όταν μεγαλώσει !
effie- Prime Cat
-
καλε τι κουκλακι ειναι αυτο?πατουσακια έγραψε:Εχω κανουργια φωτο φρεσκο φρεσκο χθεσινο...Χθεσ ο κυριουλης εκανε τα πρωτα σωστα κακακια, τα κανει βεβαια 3 φορε την ημερα που με εγχονει λιγάκι αλλα εχουν κανονικο σχημα πια σε κτρινη αποχρωση. Εχουμε και τον ψυλλο ακομα, καμια ιδεα πως να τον πιασω; Και τωρα τα φωτο...
σκετη γλυκα!!!!!
joygreek- Junior Cat
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκαλοκαίρι
Motto : Για σένα είναι ένα μικρό κομμάτι της ζωής σου. Για αυτό είσαι όλη του η ζωή!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/09/2013
Mood :
Αλλαξαμε λιγο την διατροφη μας για να τελειοποισουμε τα κακακια (μεχρη χθες ηταν σαν πουρε), δηλ με οδγηιες του γιατρου εβαλα και convalescence στο γαλα μαζι με το ριζαλευρο, ειναι λιγο πιο πιχτο ετσι οποτε δινω λιγοτερο, θα ηθελε και αλλο βεβαια... Επησης χθες ανακαληψα οτι δεν εβαλα σωστη ποσοτητα σκονη γαλακτος στο νερο αλλα την μηση ποσοτητα οποτε τοσες ημερες επινε νερομενο γαλα...τι να πω μαλλον φταιει η κουραση... Επησης ακομα δεν παιρνει αρκετο βαρος (κατα τη γνωμη μου) παιρνει 6-7 γρ την ημερα. Μου φαινεται πολυ λιγο, βεβαια η γιατρος μοθ λεει οτι ειναι αρκετο αυτο αλλα και παλι δεν ξερω.
-
Mood :
Καλέ μην ανησυχείς!!!Όλα θα πάνε μια χαρά!!!Κάθεσε τώρα και μετράς το βάρος του γραμμάριο προς γραμμάριο!!!
Μια χαρά είναι το κορμάκι του!!!Όπως πρέπει να είναι σ'αυτήν την ηλικία!!!
Μια χαρά είναι το κορμάκι του!!!Όπως πρέπει να είναι σ'αυτήν την ηλικία!!!
SoFiA11- Prime Cat
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : 10&24 Ιουλίου, 1η Νοέμβρη, 17 Σεπτέμβρη και 26 Δεκέμβρη.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αυτό https://www.youtube.com/watch?v=s-_29aRm9LE
Motto : I'd rather die than kiss you
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/10/2014
Mood :
Καλα ενταξη εγω παντως θα συνεχηζω να μετραω το καθε γραμμαριο μεχρη να παρει μπρος δηλαδη. Πηγα στο γιατρειο (για να δω την Χιονατη) και ειπα και της ανησηχηες μου για το μωρουλι... Μου πρωτεινε να ταιζτει ανα ωρα, επειδη τα 6-8μλ δεν του φτανουν παντα και κλαψουρηζει, να σπαω την ποσοτητα που τρωει. Μοιαζει και μικρος για 7 ημερων (ναι κλεισαμε μια εβομαδα) ειναι 140γρ μονο...
-
Mood :
Εχω νεα ο μικρος επιτελους παιρνει βαρος με τρελη ταχυτητα απο χτες μεχρη σημερα πηρε 23γρ περισσοτερα απο οτι πηρε της προγηουμενες 4 μερες συνολικα! Οταν στρωνουν και τα κακακια θα . Επησης ειναι ωρα να τον βαφτησουμε οποτε θελουμε ονοματα κατι που εχει σχεση με το χρωματακι του (κρεμα βανιλια), επειδη την χαρακτηρα δεν ξερω ακομα...αν και μαλλον θα ειναι μεγαλος ναζιαρης, κρηνοντας απο τα πατουσακια που κανει μετα απο καθε ταιζμα...
-
Mood :
Επειδή, ειναι ΣΟΜΟΝ χρωματος....
προτείνω το Νούλης.
(απο το Σομονούλης)
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, καποιος καποια πρεπει να με κανει ΝΟΝΑ με αυτο το "Νούλης" που ονοματίζω ολα τα πορτοκαλόγατα, και κανεις δεν το χρησιμοποιει....
προτείνω το Νούλης.
(απο το Σομονούλης)
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, καποιος καποια πρεπει να με κανει ΝΟΝΑ με αυτο το "Νούλης" που ονοματίζω ολα τα πορτοκαλόγατα, και κανεις δεν το χρησιμοποιει....
-
Mood :
SoFiA11- Prime Cat
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : 10&24 Ιουλίου, 1η Νοέμβρη, 17 Σεπτέμβρη και 26 Δεκέμβρη.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αυτό https://www.youtube.com/watch?v=s-_29aRm9LE
Motto : I'd rather die than kiss you
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/10/2014
Mood :
Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 1 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios