Η πριγκιπισουλα ακομα ψαχνει σπιτι και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κινδυνευει
+12
koneko
pyramid
ZIZIKOS
Lina
kat-cats
LAROGATA
marina289
thanoschris1
Yovanka
Antonis-Valia
kouix
scroogy
16 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Η πριγκιπισουλα ακομα ψαχνει σπιτι και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κινδυνευει
Επειγουσα φιλοξενεια - υιοθεσια - η γατουλα κινδυνευει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απο φολες, εχω ηδη αρκετα "προειδοποιητικα" mail απο την πολυκατοικια, καθως επισης 4 γατες που εξαφανιστηκαν "μυστηριωδως" μεσα σ ενα τριμηνο (κατι που δε συνεβαινε ΠΟΤΕ)
Ζηταω εστω φιλοξενεια για μερικες μερες, μεχρι να προσαρμοστει στην ιδεα του κλειστου χωρου, χωρις αλλα ζωακια - στο συγκεκριμενο χωρο τουλαχιστον,
Η γατουλα αυτη, ειναι ενα απιστευτο πλασμα 1,5 ετους, πανεμορφη οπως βλεπετε και το πιο τρυφερο αδεσποτακι που εχω φροντισει ποτε.
Πραγματικα δε μπορω να περιγραψω ποσο γλυκια, ναζιαρα, τρυφερουλα και χαδιαρα ειναι. Οσο για την ομορφια της; 2 πρασινα ματακια, κοντα ποδαρακια, ενα βελουδινο μακρυτριχο τριχωμα, τρελα φουντωτη ουριτσα, μια κουκλα!
Ειναι πραγματικα γεννημενη για σπιτι. Δωστε της μια ευκαιρια. Ιδανικη για ηλικιωμενους.
(Ειναι λιγο φοβικη απ' οτι διαπιστωσα ανεβαζοντας την σπιτι μου με τις αλλες γατες, οποτε θα προτιμουσα σπιτι χωρις αλλες γατες, ή απλα με δικο της χωρο για την αρχη, μεχρι να προσαρμοστει).
Αναλαμβανω τη στειρωση της. Αρ. μικροτσιπ 942000025790655
Φωτο της εδω (δεν μπορω να ανεβασω, αν μπορειτε παρακαλω καντε το εσεις.. ) https://www.facebook.com/Anastasia222/media_set?set=a.10205581529358168.1073741835.1250886494&type=3
Περιοχη Νεα Σμυρνη.
Τηλ επικοινωνιας 6988225299, Αναστασία
Ζηταω εστω φιλοξενεια για μερικες μερες, μεχρι να προσαρμοστει στην ιδεα του κλειστου χωρου, χωρις αλλα ζωακια - στο συγκεκριμενο χωρο τουλαχιστον,
Η γατουλα αυτη, ειναι ενα απιστευτο πλασμα 1,5 ετους, πανεμορφη οπως βλεπετε και το πιο τρυφερο αδεσποτακι που εχω φροντισει ποτε.
Πραγματικα δε μπορω να περιγραψω ποσο γλυκια, ναζιαρα, τρυφερουλα και χαδιαρα ειναι. Οσο για την ομορφια της; 2 πρασινα ματακια, κοντα ποδαρακια, ενα βελουδινο μακρυτριχο τριχωμα, τρελα φουντωτη ουριτσα, μια κουκλα!
Ειναι πραγματικα γεννημενη για σπιτι. Δωστε της μια ευκαιρια. Ιδανικη για ηλικιωμενους.
(Ειναι λιγο φοβικη απ' οτι διαπιστωσα ανεβαζοντας την σπιτι μου με τις αλλες γατες, οποτε θα προτιμουσα σπιτι χωρις αλλες γατες, ή απλα με δικο της χωρο για την αρχη, μεχρι να προσαρμοστει).
Αναλαμβανω τη στειρωση της. Αρ. μικροτσιπ 942000025790655
Φωτο της εδω (δεν μπορω να ανεβασω, αν μπορειτε παρακαλω καντε το εσεις.. ) https://www.facebook.com/Anastasia222/media_set?set=a.10205581529358168.1073741835.1250886494&type=3
Περιοχη Νεα Σμυρνη.
scroogy- Junior Cat
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 2 μονιμα+ φιλοξενουμενα guest stars + 6 αδεσποτουλια + 5 στον ουρανο (αντιο Σκρουτζυ μου, Έκτορα, Μάγια, Τζιμπρίλ, Τανούκα....)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : φθινοπωρο για μεσημεριανο ηλιολουστο γατοαραγμα και βραδινο χουχουλιασμα!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/11/2010
Mood :
Απ: Η πριγκιπισουλα ακομα ψαχνει σπιτι και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κινδυνευει
Καλησπέρα ή καλημέρα.
το λινγκ που εχεις παραθέσει, δεν λειτουργει.
Οσο για το γατάκι, εύχομαι να βρει ενα σπιτάκι να ζήσει ηρεμα χωρις κυνδίνους!
το λινγκ που εχεις παραθέσει, δεν λειτουργει.
Οσο για το γατάκι, εύχομαι να βρει ενα σπιτάκι να ζήσει ηρεμα χωρις κυνδίνους!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Kouix επειδή εμένα μου λειτούργησε το λινκ παίρνω το θάρρος να βάλω φωτος της πριγκίπισσας καθώς και το κειμενάκι με τις πληροφορίες από το facebook.
Κείμενο:
"Η γατουλα αυτη, ειναι ενα απιστευτο πλασμα 1 ετους, πανεμορφη οπως βλεπετε και
το πιο τρυφερο αδεσποτακι που εχω φροντισει ποτε.
Ειναι πραγματικα γεννημενη για σπιτι και ειναι κριμα να κινδυνευει απο αυτοκινητα, φολες, αρρωστιες κλπ. Ηδη στην πολυκατοικια εχουν αρχισει τα πολυ εντονα παραπονα για τις αδεσποτες και φοβαμαι για τα χειροτερα. Δωστε της μια ευκαιρια.
Αναλαμβανω τη στειρωση της.
Περιοχη Νεα Σμυρνη.
Παρακαλω βοηθηστε με κοινοποιησεις. "
εδώ είναι το link του original post στο facebook:
https://www.facebook.com/Anastasia222/media_set?set=a.10205581529358168.1073741835.1250886494&type=3
ΥΓ¨: είναι πραγματικά υπέροχη!!! καλή τύχη εύχομαι!!!
Κείμενο:
"Η γατουλα αυτη, ειναι ενα απιστευτο πλασμα 1 ετους, πανεμορφη οπως βλεπετε και
το πιο τρυφερο αδεσποτακι που εχω φροντισει ποτε.
Ειναι πραγματικα γεννημενη για σπιτι και ειναι κριμα να κινδυνευει απο αυτοκινητα, φολες, αρρωστιες κλπ. Ηδη στην πολυκατοικια εχουν αρχισει τα πολυ εντονα παραπονα για τις αδεσποτες και φοβαμαι για τα χειροτερα. Δωστε της μια ευκαιρια.
Αναλαμβανω τη στειρωση της.
Περιοχη Νεα Σμυρνη.
Παρακαλω βοηθηστε με κοινοποιησεις. "
εδώ είναι το link του original post στο facebook:
https://www.facebook.com/Anastasia222/media_set?set=a.10205581529358168.1073741835.1250886494&type=3
ΥΓ¨: είναι πραγματικά υπέροχη!!! καλή τύχη εύχομαι!!!
Antonis-Valia- Senior Cat
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1 και περί τα δέκα αδεσποτάκια και αυξανόμαστε συνεχώς...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ήλιος κ αεράκι θαλασσινό
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλααααααα!!!
Motto : Αν είναι να 'ρθει, θε να 'ρθει....
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/06/2013
Mood :
Πωπω είναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η η μικρή!!!!!!!
Μακάρι να βρει ένα σπιτάκι σύντομα!
Μακάρι να βρει ένα σπιτάκι σύντομα!
Yovanka- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πανθηράκιαααααα
Motto : Once you go black... you don't go back ;-)
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/04/2013
Mood :
Τι ομορφιά είναι αυτή!!!
Καλή τύχη να έχει και να βρεθεί γρήγορα μόνιμο σπιτάκι!!
Καλή τύχη να έχει και να βρεθεί γρήγορα μόνιμο σπιτάκι!!
thanoschris1- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood :
Παιδιά, έχω μιλήσει με την κοπέλα που έβαλε την αγγελία, και η μικρή ΟΝΤΩΣ κινδυνεύει. Εδώ και καιρό, αλλά η κατάσταση όλο και αγριεύει...
Οπότε , εκτός απο υιοθεσία που θα ήταν το ιδανικό, και η φιλοξενία θα ήταν σωτήρια.
Δεν υπάρχει περίπτωση "να μείνει" αυτή η γατούλα σε όποιον αποφασίσει να την φιλοξενήσει, θα υιοθετηθεί σίγουρα.
Υπάρχει κάποιος να μπορεί να την φιλοξενήσει;;
Οπότε , εκτός απο υιοθεσία που θα ήταν το ιδανικό, και η φιλοξενία θα ήταν σωτήρια.
Δεν υπάρχει περίπτωση "να μείνει" αυτή η γατούλα σε όποιον αποφασίσει να την φιλοξενήσει, θα υιοθετηθεί σίγουρα.
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Μαρινα μου για φιλοξενια 99% να μπορει η μαμα του Σμοκυ,θες να ρωτησω?marina289 έγραψε:Παιδιά, έχω μιλήσει με την κοπέλα που έβαλε την αγγελία, και η μικρή ΟΝΤΩΣ κινδυνεύει. Εδώ και καιρό, αλλά η κατάσταση όλο και αγριεύει...
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
και βέβαια!
το κοριτσάκι είναι εντελώς ανεπιθύμητο εκεί που είναι..
το κοριτσάκι είναι εντελώς ανεπιθύμητο εκεί που είναι..
-
Mood :
Μαρινάκι, σου εστειλα ΠΟΥ ΜΟΥ.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Mood :
εστειλα μηνυμα στη Ραφαελα ,μολις μου απαντησει θα σου πω
-
Mood :
-
Mood :
τι νέα υπάρχουν από την πριγκίπισσα?? εχει φιλοξενηθει κάπου??
-
Mood :
-
Mood :
τι θα την κάνουμε αυτήν? στεναχωρήθηκα που είπες ότι είναι πολύ ζορικά τα πράγματα ...με άλλα ζωάκια όντως δεν μπορεί να μείνει?
-
Mood :
απ'ότι μου είπε η κοπέλα είχε στρεσαριστεί με τα δικά της.
Δεν είχε τη δυνατότητα να την έχει σε ξεχωριστό χώρο.
Εγώ πάλι, επειδή κάνω σταδιακά την επαφή, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με γατογνωριμίες. Πιστεύω θέλει τακτική και να τους δώσεις χρόνο να γνωριστουν σταδιακά, πράγματα που η κοπέλα λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου, δεν είχε δυνατότητα να προσφέρει.
Κάτι τέτοιο θυμάμαι...
Δεν είχε τη δυνατότητα να την έχει σε ξεχωριστό χώρο.
Εγώ πάλι, επειδή κάνω σταδιακά την επαφή, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με γατογνωριμίες. Πιστεύω θέλει τακτική και να τους δώσεις χρόνο να γνωριστουν σταδιακά, πράγματα που η κοπέλα λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου, δεν είχε δυνατότητα να προσφέρει.
Κάτι τέτοιο θυμάμαι...
-
Mood :
κατάλαβα.... τώρα η γατούλα είναι έξω πάλι?
και με τη μαμα του Σμόκυ που είπε η Μαρία πιο πάνω δεν προχώρησε ή έχει δρομολογηθεί?
{και συγγνώμη που σε ζαλίζω Μαρίνα με τις ερωτήσεις..}
και με τη μαμα του Σμόκυ που είπε η Μαρία πιο πάνω δεν προχώρησε ή έχει δρομολογηθεί?
{και συγγνώμη που σε ζαλίζω Μαρίνα με τις ερωτήσεις..}
-
Mood :
δεν με ζαλίζεις καλέ!
η γατούλα είναι έξω..δυστυχώς.
Και μιλάμε για ενορχηστρωμένες επιθέσεις απο τους γείτονες.Εδώ και καιρό, αλλά έχει αγριέψει τελευταία το πράμα.
απο τη μαμά του σμόκυ περιμένει απάντηση η Μαρία
η γατούλα είναι έξω..δυστυχώς.
Και μιλάμε για ενορχηστρωμένες επιθέσεις απο τους γείτονες.Εδώ και καιρό, αλλά έχει αγριέψει τελευταία το πράμα.
απο τη μαμά του σμόκυ περιμένει απάντηση η Μαρία
-
Mood :
Η Ραφαέλα θα με παρει αργοτερα γιατι ειναι στη σχολη τωρα και επειδη δεν καλοκαταλαβε απ΄το μηνυμα που της εστειλα καλυτερα να τα πουμε απ΄το τηλεφωνο
-
Mood :
-
Mood :
Ομορφη γατούλα...τι κρίμα ρε παιδί μου θλίψη με πιάνει....δεν είναι δυνατόν δηλαδή να τους ενοχλεί τόσο πολύ που να επιτίθενται...τι να πω...να ευχηθώ ολόψυχα να βρει σπιτάκι η κούκλα!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
ωραία .... τι ωραία δηλαδή.... σκ@τα!
υποθέτω ότι υπάρχουν και άλλα ζωάκια εκεί που κινδυνεύουν μαζι με την πριγκίπισσα...
πείτε μου αν βρεθεί φιλοξενία για αυτήν αλλιώς πρέπει να γίνει κάτι 'αμεσα εφόσον κινδυνεύει..
Βασικά μήπως να πούμε στην Αναστασία να την μαζέψει μέσα προσωρινά και ότι αύριο θα έχουμε κανονίσει για φιλοξενία?
αν δεν μπορέσει η Ραφαέλα θα την φιλοξενήσω εγώ.. θα φάω μεγάλο μανίκι πάλι γιατί έχω ηρεμήσει με τα αλλεργικά μου και μάλλον θα με ενοχλήσει αλλά τι να κάνουμε?
και στο κάτω σπίτι θα αρχίσουν εργασίες οπότε δεν μπορώ να την βάλω εκεί και θα την έχω επάνω και αν στρεσάριστεί λόγω Σουζάνας θα την βάλω στο κλιμακοστάσιο...
τι άλλο να κάνουμε?
αν πάθει κάτι θα το έχω τύψεις.. να το ξέρω και να το αφήσω να γίνει...??
επίσης κατά την άποψη μου θα πρέπει να γίνει καταγγελία του γεγονότος στην αστυνομία και να καταγραφεί το περιστατικό... εκτός η κακοήθεια αυτή είναι "ανώνυμη"...
θα βάλω και ένα λινκ εδώ:
https://armoryoftherevolution.wordpress.com/2015/04/28/karma-in-nepal/
Γίνεται πολύ συζήτηση για το γεγονος ότι λίγες μέρες μετά τη μαζική δολοφονία εκατοντάδων χιλιάδων ζώων σε γνωστή τελετή προσφοράς αίματος στο Νεπάλ, έγινε ο σεισμός που ισοπέδωσε την πρωτεύουσα του το Κατμαντου και πολλοί το αποδίδουν σε ένα είδος κακού κάρμα που απορρέει από την αποτρόπαια αυτή πράξη!
εδώ βέβαια ο συγγραφέας του άρθρου το απορρίπτει λέγοντας ότι θα έπρεπε να σκοτωθούν μόνο οι άνθρωποι που συμμετείχαν σε αυτήν την τελετή και όχι και άσχετοι... αλλά για εμένα δεν υπήρχαν άσχετοι γιατί αυτό έγινε με τις ευλογίες όλων τους... και προσωπικά θεωρώ ότι αυτό έγινε για ξεπληρωθεί κάρμα που είχε μαζευτεί και ξεχείλησε το ποτήρι....
να το πάω και παραπέρα? η "κρίση" σε όλα τα επίπεδα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια( δεκαετίες θα έλεγα προσωπικά..) είναι τυχαία?? και όλα τα συναφή...
μήπως μας αξίζει σαν λαός? μήπως και καθαρή την έχουμε βγάλει μόνο με αυτά?
πολλοί δεν ευλογούμε τέτοιες καταστάσεις αλλά και η ανοχή και η αδιαφορία σάμπως δεν έχει το ίδιο αποτέλεσμα??
το λέω να το ακούω και εγώ...
κάπου πρέπει να σας έχω αναφέρει για τον σκ@τόψυχο τον γείτονα μου στον Αστακό Αιτωλοακαρνανιας που καρκίνιασε και ψόφησε πέρυσι... αυτός φόλιαζε κάθε χειμώνα που λείπαμε όλα τα αδέσποτάκια της περιοχής αλλά και τα κατοικίδια ανήμπορων ηλικιωμένων κυριών της γειτονιάς μας....
σκέφτομαι γιατί να μην του έχω κάνει μια καταγγελία? έστω μια...βέβαια ο αστυνόμος ο ένας ήταν κουμπάρος του και ο σκ@τι΄@ρης ο γείτονας πότε δεν απειλούσε ... μόνο έπραττε στα μουλωχτά.... οπότε δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι με την καταγγελία... αλλά το κάτι είναι καλύτερο από το τίποτα!!
γιατί να μην τον καταγγείλει η άλλη που της φόλιασε το σκύλο μες την ίδια της την αυλή!!!
αυτά... τι λέτε εσείς??
υποθέτω ότι υπάρχουν και άλλα ζωάκια εκεί που κινδυνεύουν μαζι με την πριγκίπισσα...
πείτε μου αν βρεθεί φιλοξενία για αυτήν αλλιώς πρέπει να γίνει κάτι 'αμεσα εφόσον κινδυνεύει..
Βασικά μήπως να πούμε στην Αναστασία να την μαζέψει μέσα προσωρινά και ότι αύριο θα έχουμε κανονίσει για φιλοξενία?
αν δεν μπορέσει η Ραφαέλα θα την φιλοξενήσω εγώ.. θα φάω μεγάλο μανίκι πάλι γιατί έχω ηρεμήσει με τα αλλεργικά μου και μάλλον θα με ενοχλήσει αλλά τι να κάνουμε?
και στο κάτω σπίτι θα αρχίσουν εργασίες οπότε δεν μπορώ να την βάλω εκεί και θα την έχω επάνω και αν στρεσάριστεί λόγω Σουζάνας θα την βάλω στο κλιμακοστάσιο...
τι άλλο να κάνουμε?
αν πάθει κάτι θα το έχω τύψεις.. να το ξέρω και να το αφήσω να γίνει...??
επίσης κατά την άποψη μου θα πρέπει να γίνει καταγγελία του γεγονότος στην αστυνομία και να καταγραφεί το περιστατικό... εκτός η κακοήθεια αυτή είναι "ανώνυμη"...
θα βάλω και ένα λινκ εδώ:
https://armoryoftherevolution.wordpress.com/2015/04/28/karma-in-nepal/
Γίνεται πολύ συζήτηση για το γεγονος ότι λίγες μέρες μετά τη μαζική δολοφονία εκατοντάδων χιλιάδων ζώων σε γνωστή τελετή προσφοράς αίματος στο Νεπάλ, έγινε ο σεισμός που ισοπέδωσε την πρωτεύουσα του το Κατμαντου και πολλοί το αποδίδουν σε ένα είδος κακού κάρμα που απορρέει από την αποτρόπαια αυτή πράξη!
εδώ βέβαια ο συγγραφέας του άρθρου το απορρίπτει λέγοντας ότι θα έπρεπε να σκοτωθούν μόνο οι άνθρωποι που συμμετείχαν σε αυτήν την τελετή και όχι και άσχετοι... αλλά για εμένα δεν υπήρχαν άσχετοι γιατί αυτό έγινε με τις ευλογίες όλων τους... και προσωπικά θεωρώ ότι αυτό έγινε για ξεπληρωθεί κάρμα που είχε μαζευτεί και ξεχείλησε το ποτήρι....
να το πάω και παραπέρα? η "κρίση" σε όλα τα επίπεδα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια( δεκαετίες θα έλεγα προσωπικά..) είναι τυχαία?? και όλα τα συναφή...
μήπως μας αξίζει σαν λαός? μήπως και καθαρή την έχουμε βγάλει μόνο με αυτά?
πολλοί δεν ευλογούμε τέτοιες καταστάσεις αλλά και η ανοχή και η αδιαφορία σάμπως δεν έχει το ίδιο αποτέλεσμα??
το λέω να το ακούω και εγώ...
κάπου πρέπει να σας έχω αναφέρει για τον σκ@τόψυχο τον γείτονα μου στον Αστακό Αιτωλοακαρνανιας που καρκίνιασε και ψόφησε πέρυσι... αυτός φόλιαζε κάθε χειμώνα που λείπαμε όλα τα αδέσποτάκια της περιοχής αλλά και τα κατοικίδια ανήμπορων ηλικιωμένων κυριών της γειτονιάς μας....
σκέφτομαι γιατί να μην του έχω κάνει μια καταγγελία? έστω μια...βέβαια ο αστυνόμος ο ένας ήταν κουμπάρος του και ο σκ@τι΄@ρης ο γείτονας πότε δεν απειλούσε ... μόνο έπραττε στα μουλωχτά.... οπότε δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι με την καταγγελία... αλλά το κάτι είναι καλύτερο από το τίποτα!!
γιατί να μην τον καταγγείλει η άλλη που της φόλιασε το σκύλο μες την ίδια της την αυλή!!!
αυτά... τι λέτε εσείς??
-
Mood :
Βάλια, σχετικά με την "σφαγή" των ζωων για θρησκευτικές τελετουργίες, θα σου πω οτι "δεν μου αρεσει" οσο δεν μου αρεσαν και οι "σφαγες" αλλοθρησκων στο ονομα του Χριστιανισμου ή του "οποιοδηποτισμού".
Ομως οι τελετουργείες δεν ειναι το ιδιο με το να θανατωνεις ζωα ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ και ΑΙΤΙΑΣ.
ή ..
να το πω αλλιως, ο θανατος ενος ζωου, που τυχαινει να θεωρουμε οτι μας "ενοχλει" με οποιονδήποτε τρόπο, ειναι η "ευκολη" λυση στο μυαλο ενος "σκ@τομυαλου.
Τωρα, σχετικά με τις "καταγγελίες" η γνωμη μου ειναι, πως αν κατι δεν μπορεις να το αποδείξεις ετσι ωστε ΜΕ την καταγγελιά να αποδυκνείεται και η "ενοχη", καλύτερα να μην την κανεις, γιατι τετοιου ειδους ανθρωποι, οταν νοιωθουν οτι "στοχοποιούνται" γινονται ευρηματικα ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ "σκ@τοψυχοι" απο πριν.
Ομως οι τελετουργείες δεν ειναι το ιδιο με το να θανατωνεις ζωα ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ και ΑΙΤΙΑΣ.
ή ..
να το πω αλλιως, ο θανατος ενος ζωου, που τυχαινει να θεωρουμε οτι μας "ενοχλει" με οποιονδήποτε τρόπο, ειναι η "ευκολη" λυση στο μυαλο ενος "σκ@τομυαλου.
Τωρα, σχετικά με τις "καταγγελίες" η γνωμη μου ειναι, πως αν κατι δεν μπορεις να το αποδείξεις ετσι ωστε ΜΕ την καταγγελιά να αποδυκνείεται και η "ενοχη", καλύτερα να μην την κανεις, γιατι τετοιου ειδους ανθρωποι, οταν νοιωθουν οτι "στοχοποιούνται" γινονται ευρηματικα ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ "σκ@τοψυχοι" απο πριν.
-
Mood :
kouix έγραψε:
Βάλια, σχετικά με την "σφαγή" των ζωων για θρησκευτικές τελετουργίες, θα σου πω οτι "δεν μου αρεσει" οσο δεν μου αρεσαν και οι "σφαγες" αλλοθρησκων στο ονομα του Χριστιανισμου ή του "οποιοδηποτισμού".
ή ..
Δεν θα διαφωνήσω με αυτά που λές... δυστυχώς μάλλον έτσι είναι..
'Ισως αν δεν υπάρχουν στοιχεία καλύτερα είναι να μην κάνεις καταγγελία.. αλλά το να μην κάνεις τίποτα και απλά να ρίχνεις κατάρες (όπως στη δικιά μου περίπτωση) και να φυγαδεύεις όποια ζώα μπορείς δεν είναι λύση αυτό... δεν μπορώ να το δεχτώ!
και βεβαια ποιά είναι καλή λύση δεν την ξέρω...
ή μ΄'αλλον μου έρχεται μια στο μυαλό αλλά
όσο για την οργανωμένη θρησκεία ανά τον κόσμο γενικότερα και όποια και αν είναι αυτή.... γι αυτό μου προκαλεί απέχθεια... ποιός φιλεύπλαχνος Θεός, ποιό ανώτερο φωτισμένο Ον δίνει εντολή να θανατωθούν πλασματά του (διποδα, τρίποδα, τετραποδα...) στο όνομά του??
μόνο άνθρωποι του χειρίστου είδους με διεστραμμένα μυαλά , που έχουν οργανώσει μια μαφία και εκμεταλλεύονται την ανάγκη του ανθρώπου να πιστέυει και να παίρνει δύναμη από μια ανώτερη δύναμη, αυτόί μόνο κρύβονται πίσω από τέτοιες πράξεις φανατισμού, μίσους και απόλυτης απαξίας για μια ψυχή, για μια ζωή (ανθρωπινη ή μη δεν έχει σημασία) που καταστρέφουν στο όνομα της... άκουσον άκουσον ..Αγάπης!!!
και φυσικά η άγνοια μαζί με την οργανωμένη θρησκεία οδηγεί τον πολύ τον κόσμο σε τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις... αλλά προσωπικά εγώ δεν τους δικαιολογώ... είναι σαφώς υπέυθυνοι για τις πράξεις τους...
και καμία θρησκεία και πίστη είτε λέγεται χριστιανισμός, ινδουισμός, σατανισμός ότι θέλεις δεν δικαιολογεί τέτοια πράγματα .... τουλάχιστον για μένα..
Βέβαια όταν μιλάμε για πράξεις άνευ λόγου και αιτίας που γίνονται από ΧΟΜΠΥ, η βαρύτητα είναι ακόμη μεγαλύτερη !!
ΥΓ..δεν ειμαι άθεη..πιστεύω ότι υπάρχει θεός..ποιός είναι ακριβώς δεν ξέρω... λόγω του ότι μεγάλωσα σαν χριστιανή ορθόδοξη επικαλούμαι τον Χριστό, την Παναγία, τους Αγίους.. είναι κάτι που γίνεται μηχανικά και ασυνάισθητα ..αλλά δεν τα πάω καλά με την οργανωμένη θρησκεία, την εκκλησία και τους ανθρώπους που την διοικούν και την αποτελούν..Χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις και φωτεινά παραδείγματα ιερωμένων, οι περισσότεροι απ΄λα μου προκαλούν εμετό!!! και να με συγχωρέσετε αν προσβάλλω κάποιον αλλά αυτή είναι η αλήθεια μου!!
-
Mood :
Με τη Ραφαελα ακομη δεν εχω μιλησει,σπουδαζει και δουλευει και μαλλον δεν θα εχει βρει ευκαιρια.Αν τελικα δεχτει εκεινο που με απασχολει ειναι οτι στο σπιτι υπαρχει ο Σμοκυ και δεν ξερω κατα ποσο θα μπορει να εχει δικο της χωρο η γατουλα για το σπιτι εχει ειναι ενα δυαρι και η κοπελα το μοιραζεται με μια φιλη της.Τελος παντων θα δουμε .Ελπιζω να εχω συντομα νεα και ευχαριστα
-
Mood :
LAROGATA έγραψε:Με τη Ραφαελα ακομη δεν εχω μιλησει,σπουδαζει και δουλευει και μαλλον δεν θα εχει βρει ευκαιρια.Αν τελικα δεχτει εκεινο που με απασχολει ειναι οτι στο σπιτι υπαρχει ο Σμοκυ και δεν ξερω κατα ποσο θα μπορει να εχει δικο της χωρο η γατουλα για το σπιτι εχει ειναι ενα δυαρι και η κοπελα το μοιραζεται με μια φιλη της.Τελος παντων θα δουμε .Ελπιζω να εχω συντομα νεα και ευχαριστα
Μαρία και εγώ νομίζω θα βρεθεί φιλοξενία για τη γατούλα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο... μήπως να πόυμε στην Αναστασία να την μαζέψει από κάτω άμεσα?
μην κανονίζουμε εμείς και μας την κάνει κανείς γείτονας τη μλκία.....
-
Mood :
Καλησπερα σε ολες (και ολους) και ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και το ενδιαφερον σας - και ιδιαιτερα ευχαριστω την Μαρινα289!!
Ειχα γραψει και νωριτερα ενα τεραστιο μηνυμα, δε μπορω να καταλαβω τι πατησα λαθος και δε δημοσιευτηκε, οποτε θα τα ξαναγραψω
Ταιζω τις αδεσποτουλες στη συγκεκριμενη πολυκατοικια απο το 2011 και αν και αντιμετωπιζα κατι ξυνες φατσες, δεν ειχα ποτε προβληματα - παρατηρησεις κλπ. Το τεραστιο προβλημα ξεκινησε το Νοεμβριο οταν για καποιο λογο αρχισαν να κανουν τις ακαθαρσιες τους καθημερινα σχεδον στην ραμπα του υπογειου γκαραζ, που μαλιστα ειναι αυλακωτη και ιδιαιτερα δυσκολη στο καθαρισμα. Τοτε μου ζητησαν να σταματησω να τις ταιζω, εγω φυσικα αρνηθικα. Καπου εκει, μεσα σε συντομο χρονικο διαστημα "εξαφανιστηκαν" σταδιακα 4 γατουλς και το προβλημα (προφανως τυχαια) σταματησε για καποιους μηνες. Τον τελευταιο καιρο ομως αρχισαν παλι να το κανουν, οποτε πλεον ειμαι αντιμετωπη ξανα με ολη την πολυκατοικια, επειδη θεωρουν εμενα υπευθυνη γι αυτο (να σημειωσω οτι πλεον τις ταιζω απεναντι) και αυτη τη φορα με πολυ πιο αγριες διαθεσεις.
Εκτος απο την υπεροχη Πριγκιπισουλα υπαρχουν και αλλες 2 μονιμες γατουλες που με περιμενουν καθημερινα σχεδον ολη τη μερα εξω απο την εξωπορτα της πολυκατοικιας, αλλα ξερω ποσο δυσκολο ειναι να υιοθετηθουν αυτες, καθως ειναι και αγριες με ολους τους υπολοιπους και πολυ "κοινες" στην εμφανιση...:/
Στη συγκεκριμενη φαση απλα ψαχνω απεγνωσμενα ποια μεθοδος θα μπορουσε να τις σταματησει απο το να λερωνουν, οποτε και θα λυθει το προβλημα, αλλα ο,τι και αν εχει δοκιμασει η πολυκατοικια δεν εχει αποτελεσμα...
Την Πριγκιπισουλα την ειχα ανεβασει 3 φορες σπιτι μου, με σκοπο να την κανω να συνηθισει το οποιο ομως ειναι ενας ενιαιος χωρος μολις 40τμ, αυτη τη στιγμη εχω 2 δικες μου γατουλες, πρωην αδεσποτες και αυτες εννοειται, αλλα τελικα το μονο που καταφερα ηταν να την κανω (οχι εγω, οι 2 γατες μου δλδ) να αγριεψει...Και δεν εχω καατφερει να την κρατησω περισσοτερο απο μιση ωρα την καθε φορα...Οποτε για αρχη χρειαζομαι εναν χωρο δικο της, ενα δωματιακι εστω και μετα σταδιακα να συνηθισει και την παρουσια αλλων γατιων στο χωρο της.
Ειναι ενα πλασματακι που οσο και να το περιγραψω δε μπορω να δειξω ποσο υπεροχη ειναι και απο θεμα ομορφιας, αλλα κυριως απο θεμα χαρακτηρα. Ειναι γεννημενη σπιτογατα, λατρευει τον ανθρωπο και της αξιζει να της δοθει μια ευκαιρια να αποκτησει τον δικο της ανθρωπο και σπιτικο...
Ευχαριστω και παλι ολους!
Αναστασια
Ειχα γραψει και νωριτερα ενα τεραστιο μηνυμα, δε μπορω να καταλαβω τι πατησα λαθος και δε δημοσιευτηκε, οποτε θα τα ξαναγραψω
Ταιζω τις αδεσποτουλες στη συγκεκριμενη πολυκατοικια απο το 2011 και αν και αντιμετωπιζα κατι ξυνες φατσες, δεν ειχα ποτε προβληματα - παρατηρησεις κλπ. Το τεραστιο προβλημα ξεκινησε το Νοεμβριο οταν για καποιο λογο αρχισαν να κανουν τις ακαθαρσιες τους καθημερινα σχεδον στην ραμπα του υπογειου γκαραζ, που μαλιστα ειναι αυλακωτη και ιδιαιτερα δυσκολη στο καθαρισμα. Τοτε μου ζητησαν να σταματησω να τις ταιζω, εγω φυσικα αρνηθικα. Καπου εκει, μεσα σε συντομο χρονικο διαστημα "εξαφανιστηκαν" σταδιακα 4 γατουλς και το προβλημα (προφανως τυχαια) σταματησε για καποιους μηνες. Τον τελευταιο καιρο ομως αρχισαν παλι να το κανουν, οποτε πλεον ειμαι αντιμετωπη ξανα με ολη την πολυκατοικια, επειδη θεωρουν εμενα υπευθυνη γι αυτο (να σημειωσω οτι πλεον τις ταιζω απεναντι) και αυτη τη φορα με πολυ πιο αγριες διαθεσεις.
Εκτος απο την υπεροχη Πριγκιπισουλα υπαρχουν και αλλες 2 μονιμες γατουλες που με περιμενουν καθημερινα σχεδον ολη τη μερα εξω απο την εξωπορτα της πολυκατοικιας, αλλα ξερω ποσο δυσκολο ειναι να υιοθετηθουν αυτες, καθως ειναι και αγριες με ολους τους υπολοιπους και πολυ "κοινες" στην εμφανιση...:/
Στη συγκεκριμενη φαση απλα ψαχνω απεγνωσμενα ποια μεθοδος θα μπορουσε να τις σταματησει απο το να λερωνουν, οποτε και θα λυθει το προβλημα, αλλα ο,τι και αν εχει δοκιμασει η πολυκατοικια δεν εχει αποτελεσμα...
Την Πριγκιπισουλα την ειχα ανεβασει 3 φορες σπιτι μου, με σκοπο να την κανω να συνηθισει το οποιο ομως ειναι ενας ενιαιος χωρος μολις 40τμ, αυτη τη στιγμη εχω 2 δικες μου γατουλες, πρωην αδεσποτες και αυτες εννοειται, αλλα τελικα το μονο που καταφερα ηταν να την κανω (οχι εγω, οι 2 γατες μου δλδ) να αγριεψει...Και δεν εχω καατφερει να την κρατησω περισσοτερο απο μιση ωρα την καθε φορα...Οποτε για αρχη χρειαζομαι εναν χωρο δικο της, ενα δωματιακι εστω και μετα σταδιακα να συνηθισει και την παρουσια αλλων γατιων στο χωρο της.
Ειναι ενα πλασματακι που οσο και να το περιγραψω δε μπορω να δειξω ποσο υπεροχη ειναι και απο θεμα ομορφιας, αλλα κυριως απο θεμα χαρακτηρα. Ειναι γεννημενη σπιτογατα, λατρευει τον ανθρωπο και της αξιζει να της δοθει μια ευκαιρια να αποκτησει τον δικο της ανθρωπο και σπιτικο...
Ευχαριστω και παλι ολους!
Αναστασια
scroogy- Junior Cat
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 2 μονιμα+ φιλοξενουμενα guest stars + 6 αδεσποτουλια + 5 στον ουρανο (αντιο Σκρουτζυ μου, Έκτορα, Μάγια, Τζιμπρίλ, Τανούκα....)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : φθινοπωρο για μεσημεριανο ηλιολουστο γατοαραγμα και βραδινο χουχουλιασμα!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/11/2010
Mood :
έδωσα το τηλεφωνο της Ραφαελας στη Μαρινα για να μιλησει κατ'ευθειαν η κοπελα που εχει τη γατουλα με τη Ραφαελα.Ευχομαι να βρουμε μια λυση
-
Mood :
Μακάρι μακάρι!!!!
ρε παιδιά κατεβάστε καμια ιδέα για το θέμα με τις ακαθαρσίες που αναφέρε η Αναστασία πιο πάνω... εγω δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αυτή τη στιγμή..
δηλαδή οι γάτες που λερώνουν ειναι αυτές οι τρείς γατούλες?
αν υιοθετηθεί/φιλοξενηθεί η πριγκίπισσα, μήπως να μεταφερθούν σε άλλο ανοικτό χώρο οι άλλες δυο?
τι να πω? τυχερά να είναι όλα τα πλασματάκια και να βρεθεί λύση για όλα...
ενημερώστε και εδώ για τα νέα σας και το τι έγινε!!
ρε παιδιά κατεβάστε καμια ιδέα για το θέμα με τις ακαθαρσίες που αναφέρε η Αναστασία πιο πάνω... εγω δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αυτή τη στιγμή..
δηλαδή οι γάτες που λερώνουν ειναι αυτές οι τρείς γατούλες?
αν υιοθετηθεί/φιλοξενηθεί η πριγκίπισσα, μήπως να μεταφερθούν σε άλλο ανοικτό χώρο οι άλλες δυο?
τι να πω? τυχερά να είναι όλα τα πλασματάκια και να βρεθεί λύση για όλα...
ενημερώστε και εδώ για τα νέα σας και το τι έγινε!!
-
Mood :
μακάρι να πάνε όλα καλά!
-
Mood :
μιλησα με τη Ραφαελα πριν λιγο μου ειπε οτι την πηρε η Αναστασια και συνεννοηθηκαν να τη πιασει τη γατουλα να την παει για εμβολιο και το γρηγοροτερο να της την παει.Για να δουμε θα πανε ολα καλα?Ας βαλουμε λιγη θετικη ενεργεια
-
Mood :
Όλα να πάνε καλά!!!!!!
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
μακάρι αυτή η φορά να είναι και η τυχερή!
-
Mood :
πολύ θετική ενέργεια να βάλουμε!!! να μας ενημερώνετε!!
- Σπόιλερ:
- υπάρχει περίπτωση η Πριγκιπισσα πέρα από συγκάτοικος να γίνει η νέα αδερφούλα του Σμόκυ??
-
Mood :
Γιατί να λερώνουν οι γατούλες και όχι κάποιο μικρόσωμο δεσποζόμενο σκυλάκι? Ποιος από την πολυκατοικία σας έχει τέτοιο ζωάκι ή ποιος γείτονας πήρε προσφάτως? Οι γάτες συνήθως δεν λερώνουν στο τσιμέντο αλλά στο χώμα, ακόμα και τα ζώα συλλεκτών που δεν έχουν άλλη επιλογή από το πάτωμα προσπαθούν να βρουν κάτι παρόμοιο με το χώμα, μαλακό. Σε κάθε περίπτωση πάρε 2-3 μπουκάλια urine off και ψέκασε όλη την περιοχή που εμφανίζεται το θέμα 2-3 φορές με απόσταση μερικών ημερών και βλέπεις.
pyramid- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 0
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/06/2013
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Χαρίζεται γατούλα σιάμ.
» Η Πριγκιπισουλα ακομα περιμενει
» ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΟΣ ΓΚΡΙ-ΜΠΛΕ ΓΑΤΟΥΛΗΣ [ΔΕΝ]ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ [ΔΕΝ]ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΠΙΤΙ-ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ
» Μελένια, κορίτσι από σπίτι ψάχνει σπίτι..-ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ
» Melony, ψάχνει προσωρινή φιλοξενία για 2 βδομάδες ή ακόμα και υιοθεσία.
» Η Πριγκιπισουλα ακομα περιμενει
» ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΟΣ ΓΚΡΙ-ΜΠΛΕ ΓΑΤΟΥΛΗΣ [ΔΕΝ]ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ [ΔΕΝ]ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΠΙΤΙ-ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ
» Μελένια, κορίτσι από σπίτι ψάχνει σπίτι..-ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ
» Melony, ψάχνει προσωρινή φιλοξενία για 2 βδομάδες ή ακόμα και υιοθεσία.
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios