Πανέμορφη γατομπουκίτσα - μαχήτρια διεκδικεί την ζωή και την αγάπη σας
+20
koneko
effie
Leviathan
psipsa
crispyfelinagr
Ηρακλένια
houlieta
Antonis-Valia
kat-cats
abyssinia
Zaxy
dagger
Lina
tsili
marina289
ZIZIKOS
kouix
thanoschris1
LAROGATA
Gatoplikti
24 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 6
Σελίδα 1 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Πανέμορφη γατομπουκίτσα - μαχήτρια διεκδικεί την ζωή και την αγάπη σας
Την προηγουμενη Tρίτη το βράδυ μια πανέμορφη γατομπουκίτσα φωναζε ασταμάτητα αναζητώντας την μανούλα της. Η μανούλα της ομως την παράτησε. Εκεινη μαχήτρια, διψούσε για ζωή και οχι αδικα. Το συμπαν συνομώτησε. Την επομενη μέρα οι γειτονες μαζεύτηκαν, η πορτα του υπογείου ξεκλειδωσε και οι γατοπληκτουλες την έβαλαν σε ένα χαρτοκουτο.
Εκπληκτες οταν την ειδαν δεν πιστευαν στα μάτια τους. Ηταν μικροσκοπική με τον ομφάλιο λώρο ακομα επάνω της. Ευθυς αμέσως έτρεξαν σε ποιον άλλον; Στην μαμά kouix!!
Η μαμά kouix ακούραστη την φροντιζει νύχτα μέρα με τον καλύτερο τροπο, ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί και δεν την αφήνει απο τα μάτια της !!
Ετσι λοιπον σήμερα σας την παρουσιάζουμε και επισημα. ΕΙναι μολις 8 ημερών αρκετά δυνατή, παιρνει βάρος συνεχώς, ειναι πραγματικά μια μαχήτρια !!
Ειναι ενα μικρο πανέμορφο στρογγυλο τρυφερο πλασματάκι οπως θα δειτε που ακομα και η μπομπο την κοιτάει με γουρλωμένα ματάκια !!
Οταν θα μεγαλώσει και θα ξεπεράσει τα δύσκολα, διεκδικει το δικο της σπιτικο και τον άνθρωπο που θα την αγαπήσει !!
Εκπληκτες οταν την ειδαν δεν πιστευαν στα μάτια τους. Ηταν μικροσκοπική με τον ομφάλιο λώρο ακομα επάνω της. Ευθυς αμέσως έτρεξαν σε ποιον άλλον; Στην μαμά kouix!!
Η μαμά kouix ακούραστη την φροντιζει νύχτα μέρα με τον καλύτερο τροπο, ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί και δεν την αφήνει απο τα μάτια της !!
Ετσι λοιπον σήμερα σας την παρουσιάζουμε και επισημα. ΕΙναι μολις 8 ημερών αρκετά δυνατή, παιρνει βάρος συνεχώς, ειναι πραγματικά μια μαχήτρια !!
Ειναι ενα μικρο πανέμορφο στρογγυλο τρυφερο πλασματάκι οπως θα δειτε που ακομα και η μπομπο την κοιτάει με γουρλωμένα ματάκια !!
Οταν θα μεγαλώσει και θα ξεπεράσει τα δύσκολα, διεκδικει το δικο της σπιτικο και τον άνθρωπο που θα την αγαπήσει !!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Απ: Πανέμορφη γατομπουκίτσα - μαχήτρια διεκδικεί την ζωή και την αγάπη σας
Αχ βρε κοριτσια το παθατε και αυτο. Καλο κουραγιο και ολα να πανε καλα με τη μικρουλα.Ειναι μια μικροσκοπικη καλικο κουκλιτσα
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
αχουυυυυυυυυυυυ μωρέ!!!!
Μπράβο βρε gatoplitoύλες!!! και φυσικά μπράβο και στη μαμα kouix!!! Η μπομπό έχει γουρλώσει τις ματάρες της- σου λέει τί είναι τώρα τούτο???
Καλά κορίτσια μάλλον ... σας βρήκε....(ότι λέγαμε Αθανασία!!)΄Αντε άντε να μεγαλώσει γρήγορα να το θαυμάζουμε...όχι ότι δεν το θαυμάζουμε και τώρα... αλλά είναι μια τόοοοοοοοσο μικροσκοπικούλα ταρταρουγίτσα!!
Μπράβο βρε gatoplitoύλες!!! και φυσικά μπράβο και στη μαμα kouix!!! Η μπομπό έχει γουρλώσει τις ματάρες της- σου λέει τί είναι τώρα τούτο???
Καλά κορίτσια μάλλον ... σας βρήκε....(ότι λέγαμε Αθανασία!!)΄Αντε άντε να μεγαλώσει γρήγορα να το θαυμάζουμε...όχι ότι δεν το θαυμάζουμε και τώρα... αλλά είναι μια τόοοοοοοοσο μικροσκοπικούλα ταρταρουγίτσα!!
thanoschris1- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood :
Το αγαπώ αυτό το μωρό!
Ειναι πολυ καλούλα... και συνεργάσιμη. Το παλεύει οσο μπορεί η καημενη, μακαρι να πανε όλα καλά....
Ακόμη ο κινδυνος δεν εχει περάσει. Ακόμη δεν εχει ανοιξει τα ματακια της.
Μετά το τελος της ερχομενης εβδομαδας θα παρω βαθιά ανάσα και θα πω: ΟΥΦ....!
Προς το παρον λεω:
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Πρωτίστως
να πάνε όλα καλά
Εγω το μωράκι το είδα χθές.
Μια σταλίτσα ποντικομωρουλάκι (δεν έχω ξαναδεί τόσο μωρό γατί)
Έχουν δίκιο τα κορίτσια... μαχήτρια σωστή, φαγανούλι, φωνακλούλι... τάχει όλα για να γίνει μια σωστή γατάρα
ΑΛΛΑ
η μαμά Άρτεμη είναι πραγματικά μια καταπληκτική γατομαμά
Την τάισε (εγώ έβλεπα) τη βοήθησε να κάνει κ@κουλ΄@ της έβαλε θεμοφορίτσα .... αχ πως το προσέχει.
Άρτεμη ΘΑ πάνε όλα καλά μ' αυτό το μωρό.
Σε λιγο καιρό θα είσαι περήφανη για τη γατοκόρη σου
Κορίτσια
1000000000000000 μπράβο σε όλες σας (γατοπληκτούλες εννοώ και εσάς φυσικά )
να πάνε όλα καλά
Εγω το μωράκι το είδα χθές.
Μια σταλίτσα ποντικομωρουλάκι (δεν έχω ξαναδεί τόσο μωρό γατί)
Έχουν δίκιο τα κορίτσια... μαχήτρια σωστή, φαγανούλι, φωνακλούλι... τάχει όλα για να γίνει μια σωστή γατάρα
ΑΛΛΑ
η μαμά Άρτεμη είναι πραγματικά μια καταπληκτική γατομαμά
Την τάισε (εγώ έβλεπα) τη βοήθησε να κάνει κ@κουλ΄@ της έβαλε θεμοφορίτσα .... αχ πως το προσέχει.
Άρτεμη ΘΑ πάνε όλα καλά μ' αυτό το μωρό.
Σε λιγο καιρό θα είσαι περήφανη για τη γατοκόρη σου
Κορίτσια
1000000000000000 μπράβο σε όλες σας (γατοπληκτούλες εννοώ και εσάς φυσικά )
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
ΆΑΑΑΑΑΑΑΑχουουουου..Να πάνε όλα καλά για τη μικρή μαχήτρια!!!! Θα γίνει Θεά ή μου φαίνεται???
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Όλα να πάνε καλά με το μωράκι ήταν πολύ τυχερό που βρέθηκε στο δρόμο σας κορίτσια!!!!Και στις τρεις εννοείται
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
Gatoplikti έγραψε:Την προηγουμενη Tρίτη το βράδυ μια πανέμορφη γατομπουκίτσα φωναζε ασταμάτητα αναζητώντας την μανούλα της. Η μανούλα της ομως την παράτησε. Εκεινη μαχήτρια, διψούσε για ζωή και οχι αδικα. Το συμπαν συνομώτησε. Την επομενη μέρα οι γειτονες μαζεύτηκαν, η πορτα του υπογείου ξεκλειδωσε και οι γατοπληκτουλες την έβαλαν σε ένα χαρτοκουτο.
Αυτό το χαμόγελο μου έφτιαξε την μέρα
Μεσα από την καρδιά μου εύχομαι να πάνε όλα καλά .
dagger- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Δάφνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 16 και τέλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : όλες τις εποχές .... με μια αδυναμία στον χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τώρα πια κανένα ...έκλεισα σαν γατομάνα
Motto : follow your dream
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2015
Mood :
Έλα μωρεεεε τι μικροσκοπικό ζουζουνάκι... Καλικάκι είναι, δεν τη φοβάμαι! Άντε να πάνε όλα καλά
Zaxy- Senior Cat
-
Τόπος : Κοντά στο νεράκι...
Αριθμός γατουνίων : 2 νιάου + 1 γαβ
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/06/2014
Mood :
Αυτο το μωρο ειναι τοσο γλυκο και θελει πολυ να ζησει. Πιστευω οτι εχει αστρο. Οι συνθηκες ηταν ολες εναντια του αφου γεννηθηκε και παρατηθηκε, αλλα τελικα αμα σε θελει ολα ειναι πιθανα. Βεβαια η αφοσιωση και η βοηθεια απο την Αρτεμη ηταν αυτες που επαιξαν τον καθοριστικο ρολο, ωστε να βρεθει σε ενα ασφαλες περιβαλλον και να του δοθει η ευκαιρια να ζησει.
Η μικρη μπορει ακομα να μην εχει ανοιξει τα ματακια της, αλλα θελω πολυ να πιστευω, οτι θα τα καταφερει και θα γινει πανεμορφη κουκλιτσα. Να το διακινδυνευσω και να πω οτι μαλλον για μακρυτριχη την βλεπω.
Ολη η αγαπη μας στο μωρακι αυτο να μεγαλωσει ι
Η μικρη μπορει ακομα να μην εχει ανοιξει τα ματακια της, αλλα θελω πολυ να πιστευω, οτι θα τα καταφερει και θα γινει πανεμορφη κουκλιτσα. Να το διακινδυνευσω και να πω οτι μαλλον για μακρυτριχη την βλεπω.
Ολη η αγαπη μας στο μωρακι αυτο να μεγαλωσει ι
abyssinia- Junior Cat
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ολα τα γατακια του κοσμου
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2013
Mood :
tsili έγραψε:ΆΑΑΑΑΑΑΑΑχουουουου..Να πάνε όλα καλά για τη μικρή μαχήτρια!!!! Θα γίνει Θεά ή μου φαίνεται???
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Mood :
Μπράβο σας βρε κορίτσια!!! υπέροχο γατομωράκι πεθαίνω που το κοιτώ..... κουκλίτσα όμορφη όλη την αγάπη μας και τη θετική ενέργεια!!!! φτου φτου στο κοριτσούδι η Παναγιά μαζί του!!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Μπράβο ρε παιδιά!!!!!!!!!! είναι κουκλίνι....!!!!!
τόσο μωρούλι το βρήκατε......να ειναι τυχερο , γερό και όλα θα τα βρούμε!!!
και σπιτακι και τα παντα!!!!
Άντε το κοριτσάκι μας να μας ζήσει!!!! ονοματάκι στην πιτσιρίκα μας ακόμα δεν εχουμε???
τόσο μωρούλι το βρήκατε......να ειναι τυχερο , γερό και όλα θα τα βρούμε!!!
και σπιτακι και τα παντα!!!!
Άντε το κοριτσάκι μας να μας ζήσει!!!! ονοματάκι στην πιτσιρίκα μας ακόμα δεν εχουμε???
Antonis-Valia- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και περί τα δέκα αδεσποτάκια και αυξανόμαστε συνεχώς...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ήλιος κ αεράκι θαλασσινό
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλααααααα!!!
Motto : Αν είναι να 'ρθει, θε να 'ρθει....
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/06/2013
Mood :
Ευχαριστούμε κοριτσια μα ολα τα μπράβο ανήκουν στη μαμά Αρτεμούλα !
Θα μεγαλώσει και θα γίνει μια θεά οντως !! Ειναι ιδιαιτερη νομιζω !!
Ονοματάκι της έχω ήδη βρει, ειναι μια πολεμιστρια και γω πιστεύω πως για αυτο πρέπει να την βγάλουμε Ζήνα!! Ομως θα δειξει τελικα ποιο ονομα θα της ταιριάξει..
Ειμαι πεπεισμένη οτι ειναι πολύ δυνατή και θα γίνει μια υγειέστατη δυνατή γατάρα γιατι το θέλει πολύ !!
Το αδερφάκι της δεν τα κατάφερε ομως εκεινη άντεξε !!!
Θα μεγαλώσει και θα γίνει μια θεά οντως !! Ειναι ιδιαιτερη νομιζω !!
Ονοματάκι της έχω ήδη βρει, ειναι μια πολεμιστρια και γω πιστεύω πως για αυτο πρέπει να την βγάλουμε Ζήνα!! Ομως θα δειξει τελικα ποιο ονομα θα της ταιριάξει..
Ειμαι πεπεισμένη οτι ειναι πολύ δυνατή και θα γίνει μια υγειέστατη δυνατή γατάρα γιατι το θέλει πολύ !!
Το αδερφάκι της δεν τα κατάφερε ομως εκεινη άντεξε !!!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
dagger έγραψε:Gatoplikti έγραψε:Την προηγουμενη Tρίτη το βράδυ μια πανέμορφη γατομπουκίτσα φωναζε ασταμάτητα αναζητώντας την μανούλα της. Η μανούλα της ομως την παράτησε. Εκεινη μαχήτρια, διψούσε για ζωή και οχι αδικα. Το συμπαν συνομώτησε. Την επομενη μέρα οι γειτονες μαζεύτηκαν, η πορτα του υπογείου ξεκλειδωσε και οι γατοπληκτουλες την έβαλαν σε ένα χαρτοκουτο.
Αυτό το χαμόγελο μου έφτιαξε την μέρα
Μεσα από την καρδιά μου εύχομαι να πάνε όλα καλά .
Σε ευχαριστώ dagger μου
Και μένα αυτο το μωροφιλάκι στο μάγουλο μου έφτιαξε την μέρα και μου την φτιάχνει κάθε φορα που το βλέπω
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Ιιιιιιιιιιιιιχουυ τι μικρούλι είναι αυτό! μια γατοκουτσουλίτσα είναι ακόμη!
Μ'αρέσει το Ζήνα σαν όνομα, της πάει!
Όλα καλά να πάνε, να ξεπεταχτεί κι αυτό!
Μ'αρέσει το Ζήνα σαν όνομα, της πάει!
Όλα καλά να πάνε, να ξεπεταχτεί κι αυτό!
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
Παιδιά τη μικρή την είδα Live
Όπως έγραψα και πιο πάνω είναι απίστευτη, τόσο μικρούλα, εγω θα φοβόμουν να τη πιάσω
Πραγματικά δεν είχα ξαναδεί τόσο μωρό γατάκι.
Αλλά όπως έγραψε και η μαμά kouix κα η Αθανασία είναι τόσο συνεργάσιμη και τόσο γλυκούλα και φαίνεται δυνατή. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει με τόση αγάπη και φροντίδα που παίρνει σ αυτές τις πρώτες κρίσιμες μέρες της ζωούλας της από όλους
Είναι πραγματικά συγκινητικό να σκεφτεί κανείς πόσα τέτοια "παρατημένα" γατάκια έχουν γίνει υπέροχα πλάσματα που θαυμάζουμε σήμερα χάρη σε κάποιους ανθρώπους
Όπως έγραψα και πιο πάνω είναι απίστευτη, τόσο μικρούλα, εγω θα φοβόμουν να τη πιάσω
Πραγματικά δεν είχα ξαναδεί τόσο μωρό γατάκι.
Αλλά όπως έγραψε και η μαμά kouix κα η Αθανασία είναι τόσο συνεργάσιμη και τόσο γλυκούλα και φαίνεται δυνατή. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει με τόση αγάπη και φροντίδα που παίρνει σ αυτές τις πρώτες κρίσιμες μέρες της ζωούλας της από όλους
Είναι πραγματικά συγκινητικό να σκεφτεί κανείς πόσα τέτοια "παρατημένα" γατάκια έχουν γίνει υπέροχα πλάσματα που θαυμάζουμε σήμερα χάρη σε κάποιους ανθρώπους
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Κουκλάκι! Φαίνεται πολύ μικρούλα!
Δίνει και φιλάκια;
Για την Μπομπο ------------>
crispyfelinagr- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : -
Motto : Tomorrow everything's gonna be better
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/09/2013
Mood :
πωπω!!! ενα τοσοδουλακι μωρουδελι!!! ασπλαχνη η μανα που τα παρατησε και τα δυο... ετσι παρατημενος ηταν ο Γιανγκ απο τη μανα του αλλα σε πεισμα ολων των αντιξοοτητων εζησε!! μεσα απο την καρδια μου καλη της τυχη!!!
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
crispyfelinagr έγραψε:
Κουκλάκι! Φαίνεται πολύ μικρούλα!
crispyfelinagr έγραψε:
Δίνει και φιλάκια;
Εμενα προσωπικά, μονο θκατουλάκια μου δίνει... αλλά επειδη είναι τελεια θκατουλακια, παιρνω εξίσου τεραστια χαρά!!
crispyfelinagr έγραψε:
Για την Μπομπο ------------>
.....
Εντιτ: Σας ευχαριστουμε ολους για τις ευχούλες. Πιανουν όλες τόπο...! η μικρή, μεγαλώνει !! απο 92 γραμμαρια που ηταν την προηγουμενη Τεταρτη... τωρα εχουμε πιασει τα 162 γραμμαρια!! καθε μερα, παιρνει βαρος, κι ολα πανε μεχρι στιγμής καλά. Τα ματακια μας δεν τα εχουμε ανοιξει ακόμη. Υπολογίζω μεχρι αυριο το βραδυ το αργοτερο να μας κανει την χάρη...
-
Mood :
kouix έγραψε:
Εμενα προσωπικά, μονο θκατουλάκια μου δίνει... αλλά επειδη είναι τελεια θκατουλακια, παιρνω εξίσου τεραστια χαρά!!
-
Mood :
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Κάπου στον κόσμο μου.
Αριθμός γατουνίων : x + 2 που είναι πλέον μακρυά μου ...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κανένας.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Είμαι υπερπλήρης.
Motto : ...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2014
Mood :
Μπράβο η μικρή Ζήνα που μεγαλώνει και ειναι καλό κορίτσι!!!
Μπράβο και στη μαμα Κουιξ!!!!!!!!
Μπράβο και στη μαμα Κουιξ!!!!!!!!
Antonis-Valia- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και περί τα δέκα αδεσποτάκια και αυξανόμαστε συνεχώς...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ήλιος κ αεράκι θαλασσινό
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλααααααα!!!
Motto : Αν είναι να 'ρθει, θε να 'ρθει....
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/06/2013
Mood :
Η μαμά kouix να ενημερώσει το θέμα με φωτογραφίες
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
η μικρή είναι κουκλίτσα και όσο μεγαλώνει πιστεύω θα ομορφαίνει ακόμη περισσότερο! 100000000000000000 μπράβο στις μαμάδες για την αγάπη και την υπομονή που δείχνουν! καλότυχη να είναι η μικρούλα
effie- Prime Cat
-
Τόπος : Σέρρες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γατακαλόκαιρο (40ο C και πάνω )
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Asher (τον έχω ήδη βουτήξει)
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/02/2015
ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ:
==============
Την Παρασκευη κατα την 11ην βραδυνήν, η μικρή μας εκανε την χάρη να μας "μισοκοιτάξει" απο μια μικρή χαραμαδα μεταξυ των "βλεφάρων"....
Σημερα ημεραν Σαββατο... η μικρή χαραμαδα εχει γίνει μισάνοιγμα....
Επίσης, μεγαλωνουμε...! 170 ΟΛΟΚΛΗΡΑ γραμμαρια γιναμε!!!
ΥΓ: Φωτος και βιντεο αφου ανοιξω τα δικα μου ματια .... γιατι ακόμη γραφω με το ΤΥΦΛΟ συστημα, για να μην πω το "κοιμησμένο" ...
==============
Την Παρασκευη κατα την 11ην βραδυνήν, η μικρή μας εκανε την χάρη να μας "μισοκοιτάξει" απο μια μικρή χαραμαδα μεταξυ των "βλεφάρων"....
Σημερα ημεραν Σαββατο... η μικρή χαραμαδα εχει γίνει μισάνοιγμα....
Επίσης, μεγαλωνουμε...! 170 ΟΛΟΚΛΗΡΑ γραμμαρια γιναμε!!!
ΥΓ: Φωτος και βιντεο αφου ανοιξω τα δικα μου ματια .... γιατι ακόμη γραφω με το ΤΥΦΛΟ συστημα, για να μην πω το "κοιμησμένο" ...
-
Mood :
Τέλεια νέα
Περιμένουμε φωτογραφίες!
Περιμένουμε φωτογραφίες!
effie- Prime Cat
-
Τόπος : Σέρρες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γατακαλόκαιρο (40ο C και πάνω )
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Asher (τον έχω ήδη βουτήξει)
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/02/2015
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
μπράβο στο μικρούλι ... αλλά περισσότερα στη μαμά kouix...
και Αρτεμούλα που είσαι??? άφησε τους ύπνους και τα τυφλά συστήματα και πιάσε τη κάμερα...!!!
περιμένουμε
φιλιά
thanoschris1- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood :
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Να 'μαστε!
Ξεκινάμε, με ενα προχθεσινοβραδινό βινδεάκι, μολις ανοιξαμε χαραμαδο-ματάκια.....
Συνεχίζουμε με προχθεσινοβραδινές φωτογραφιουλες......
Δινουμε φιλάκι στην Μπομπό που μας παρακολουθεί στενά...
Δινουμε φιλάκι και στο "γουρικο" μαξιλαρακι με το τριφυλλάκι...
και παμε και βολτα "καβαλα στοδελφίνι μπουκάλι με την κάλτσα -κοινώς, την θερμοφόρα μας..."
Συνεχίζουμε με χθεσινές φωτογραφιούλες....
Πλησιαζωντας στο τέλος, βαζουμε και μερικές σημερινές......
Και κλεινουμε το φωτορεπορτάζ μας, με ενα γλυκό φιλάκι, στην μικρή ταρταρουγίτσα που εφτασε αισίως την 12η (περιπου) μερα ζωής της, τα 180 γραμμαρια... και εχει ανοιξει (οπως βλεπετε) εντελώς τα ματακια της...!
Ξεκινάμε, με ενα προχθεσινοβραδινό βινδεάκι, μολις ανοιξαμε χαραμαδο-ματάκια.....
Συνεχίζουμε με προχθεσινοβραδινές φωτογραφιουλες......
Δινουμε φιλάκι στην Μπομπό που μας παρακολουθεί στενά...
Δινουμε φιλάκι και στο "γουρικο" μαξιλαρακι με το τριφυλλάκι...
και παμε και βολτα "καβαλα στο
Συνεχίζουμε με χθεσινές φωτογραφιούλες....
Πλησιαζωντας στο τέλος, βαζουμε και μερικές σημερινές......
Και κλεινουμε το φωτορεπορτάζ μας, με ενα γλυκό φιλάκι, στην μικρή ταρταρουγίτσα που εφτασε αισίως την 12η (περιπου) μερα ζωής της, τα 180 γραμμαρια... και εχει ανοιξει (οπως βλεπετε) εντελώς τα ματακια της...!
-
Mood :
Αχου το! Μεγάλωσε! Και εχει πιασει και φιλιες με τη Μπομπό!
-
Mood :
Είναι υπέροχη χιλια μπράβο στις γατομαμάδες
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Σελίδα 1 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Παρόμοια θέματα
» Τοσοδούλα μαχήτρια ψάχνει σπίτι και αγάπη
» Πανέμορφη ...λίαν προσεχώς, γατούλα ψάχνει αγάπη.
» Μπονζάι, γατομπουκίτσα με ...προσωπικότητα! (Θέλουμε σπίτι...)
» Η Αγάπη ψάχνει αγάπη
» Ο ουρανοκατέβατος Δον Αγάλια διεκδικεί μια θέση στην καρδιά σας
» Πανέμορφη ...λίαν προσεχώς, γατούλα ψάχνει αγάπη.
» Μπονζάι, γατομπουκίτσα με ...προσωπικότητα! (Θέλουμε σπίτι...)
» Η Αγάπη ψάχνει αγάπη
» Ο ουρανοκατέβατος Δον Αγάλια διεκδικεί μια θέση στην καρδιά σας
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios