Πανέμορφη γατομπουκίτσα - μαχήτρια διεκδικεί την ζωή και την αγάπη σας
+20
koneko
effie
Leviathan
psipsa
crispyfelinagr
Ηρακλένια
houlieta
Antonis-Valia
kat-cats
abyssinia
Zaxy
dagger
Lina
tsili
marina289
ZIZIKOS
kouix
thanoschris1
LAROGATA
Gatoplikti
24 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 5 από 6
Σελίδα 5 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
thanoschris1- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood :
Απ: Πανέμορφη γατομπουκίτσα - μαχήτρια διεκδικεί την ζωή και την αγάπη σας
Ειναι σκετη ζωγραφια η μικρουλα!
florans- Mature Cat
-
Τόπος : Βυρωνας
Αριθμός γατουνίων : 7 Μινι,Γκεραλτ,Μικυ,Σίρι,Λούνα (Τερεζα και Νταιζη μας κοιταζουν απο ψηλα!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας γιατι χουρχουριζουμε πιο πολυ!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ολα ειναι πολυ γλυκουτσικα! τα θελω ολα!!
Motto : Αγαπη και ανθρωπια!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/02/2012
Mood :
kouix έγραψε:Σας ευχαριστούμε πολυ πολυ πολυ για την συμπαρασταση, και ΝΑΙ, τρομαξα.
Αλλα τελικά εγινε καλα, και σημερα, τρεχαλίζει ΟΟΟΟΟΛΗ μερα στο σπιτι και παιζει με το Μπομπουλίνι....
KAI
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Ευτυχώς που άργησα να το διαβάσω αυτό, και υπάρχει ήδη το αίσιο τέλος! Να είναι καλά το ομορφούδι το υπέροχο! Περαστικά και αγύριστα Αρτεμάκι!
Zaxy- Senior Cat
-
Τόπος : Κοντά στο νεράκι...
Αριθμός γατουνίων : 2 νιάου + 1 γαβ
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/06/2014
Mood :
Χαριζεται λεμεεεεε....!!!
50 ημερων γατολιχουδιά...!
Ποιος θα ειναι ο τυχερός γατογονιός που θα πάρει στο σπίτι του αυτο το γλυκό πλασματάκι...??
Η μικρή, είναι πολυ καλά πλέον, παίζει, τρεχαλίζει, και σκανταλοπειράζει την μπομπό, ΣΥΝΕΧΕΙΑ οταν δεν κοιμαται....!
Τρωει μονη της πια,
Και αποφασισε εδω και μέρες, οτι η μπεμπέ αμμολεκανη δεν ειναι γι' αυτην ... Πλεον... χρησιμοποιεί τις κανονικές αμμολεκανες των μεγαλων, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει, οτι θα πρεπει να καταβαλει μια Α (και Β και Γ μη σας πω) προσπάθεια, για να ΦΤΑΣΕΙ σε αυτες.....
(ειναι μεσα σε ενα ξυλινο επιπλάκι, που για να τις φτάσει, θα πρεπει να ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕΙ στο ανοιγμα στο πορτάκι -που εχει προδιαγραφες "ενηλίκων- αλλά ΚΑΙ στις αμμολεκανες που εχουν κι αυτες ενα "σχετικό" υψος...!
Και βεβαια, σας εχω και φωτό ντοκουμέντο, που "δερνει" την μπομπό την ώρα που η μπομπό την εχει βάλει κατω και της κάνει "εντατικά" μαθηματα καλης συμπεριφορας.... (την μαθαίνει να ΜΗΝ γρατζουναει και να ΜΗΝ δαγκωνει δυνατα... και πραγματι, το διδακτικό της σύστημα αποδίδει απο την πρώτη στιγμή...!!!)
Ξέρω, δύσκολοι καιροί για υιοθεσίες.....
Δεν χάνουμε όμως τις ελπίδες μας. Για όλα τα πλάσματα, ΚΑΠΟΥ υπαρχει το ΚΑΤΙ που περιμένουν.........
50 ημερων γατολιχουδιά...!
Ποιος θα ειναι ο τυχερός γατογονιός που θα πάρει στο σπίτι του αυτο το γλυκό πλασματάκι...??
Η μικρή, είναι πολυ καλά πλέον, παίζει, τρεχαλίζει, και σκανταλοπειράζει την μπομπό, ΣΥΝΕΧΕΙΑ οταν δεν κοιμαται....!
Τρωει μονη της πια,
Και αποφασισε εδω και μέρες, οτι η μπεμπέ αμμολεκανη δεν ειναι γι' αυτην ... Πλεον... χρησιμοποιεί τις κανονικές αμμολεκανες των μεγαλων, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει, οτι θα πρεπει να καταβαλει μια Α (και Β και Γ μη σας πω) προσπάθεια, για να ΦΤΑΣΕΙ σε αυτες.....
(ειναι μεσα σε ενα ξυλινο επιπλάκι, που για να τις φτάσει, θα πρεπει να ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕΙ στο ανοιγμα στο πορτάκι -που εχει προδιαγραφες "ενηλίκων- αλλά ΚΑΙ στις αμμολεκανες που εχουν κι αυτες ενα "σχετικό" υψος...!
Και βεβαια, σας εχω και φωτό ντοκουμέντο, που "δερνει" την μπομπό την ώρα που η μπομπό την εχει βάλει κατω και της κάνει "εντατικά" μαθηματα καλης συμπεριφορας.... (την μαθαίνει να ΜΗΝ γρατζουναει και να ΜΗΝ δαγκωνει δυνατα... και πραγματι, το διδακτικό της σύστημα αποδίδει απο την πρώτη στιγμή...!!!)
Ξέρω, δύσκολοι καιροί για υιοθεσίες.....
Δεν χάνουμε όμως τις ελπίδες μας. Για όλα τα πλάσματα, ΚΑΠΟΥ υπαρχει το ΚΑΤΙ που περιμένουν.........
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Καταφέρνετε και επιβιώνετε με ΤΡΙΑ τρίχρωμα;
Αχχχ...
crispyfelinagr- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : -
Motto : Tomorrow everything's gonna be better
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/09/2013
Mood :
2 τριχρωμα εχουμε....
εχουμε και ενα ΔΕΙΓΜΑ τριχρωμου, ...... ΜΕΧΡΙ να βρει το σπιτάκι του....
Και ναι, επιβιωνουμε μια χαρά....!
Το "δειγμα" δε, ειναι πολυ ησυχο γατουλινάκι.....
- Σπόιλερ:
Αν με ρωτήσει κανείς, ΠΟΙΑ ειναι η φασαρίας του team, θα ελεγα χωρις δεύτερη σκέψη, η Μπομπό...!
Εχει μαμουνια ο Ω της..... ακόμη περνάει εφηβία....! δεν εξηγείται αλλιως..... Βλέπετε, ακόμη δεν εχουμε χρονίσει... (λογικά, ΚΑΠΟΥ μεσα στον Αυγουστο πρεπει να ειχε γεννηθει, αλλά δεν ξερουμε ακριβως.....)
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Mood :
kouix έγραψε:2 τριχρωμα εχουμε....
- Σπόιλερ:
Αν με ρωτήσει κανείς, ΠΟΙΑ ειναι η φασαρίας του team, θα ελεγα χωρις δεύτερη σκέψη, η Μπομπό...!
Εχει μαμουνια ο Ω της..... ακόμη περνάει εφηβία....! δεν εξηγείται αλλιως..... Βλέπετε, ακόμη δεν εχουμε χρονίσει... (λογικά, ΚΑΠΟΥ μεσα στον Αυγουστο πρεπει να ειχε γεννηθει, αλλά δεν ξερουμε ακριβως.....)
Πάντως όταν η Φίφα ήταν μπεμπέ, και έλεγε τον Μάξιμο "Ματσιμούλη", δεν κατέστρωνε μαζί του συναντήσεις να τα διαλύσουν όλα; Η Φίφα ηρέμησε τώρα που μεγάλωσε;
Το δείγμα αποδυκνείει ότι ΔΕΝ ισχύουν οι δεισδαιμονίες για τα τρίχρωμα. Μπράβο, δείγμα!
Καλά, εντάξει, η Μπομπό περνάει κι εφηβεία, δικαιολογημένη
-
Mood :
kouix έγραψε:
Θα είναι ο καλύτερος ...... γιατί θα φροντίσει η μαμά Άρτεμη γι αυτό.. που θα τον περάσει από 40 κύματα
..
Κοριτσουλάκια μου γλυκά
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Συμπεθεραααα!!! τα μωρα μας αγαπιούνται!!!!!!
crispyfelinagr: (που δεν θυμαμαι το ονομα σου....)
Τι ματακια θα εβγαζαν....?
Οσο για τους χρωματισμούς που θα εβγαζαν Αδαμακος και Μπομπό, νομίζω οτι θα επρεπε να γνωρίζαμε και τους γονεις τους για να λέγαμε με περισσοτερη ακρίβεια.....
ΥΓ: ασχετο! ΑΥΤΗ τη στιγμη παει η μικρή να αράξει διπλα -ακουμπιστά- στην Φίφα, και η Φίφα της κάνει χχχχχχ..... και εχει κατσει το καημενακι στα 20 εκατοστά απο την Φίφα και κοιτιούνται... αν βλεπατε δε, το βλεμα της Φίφας.....
σαν να της λέει:
"τι θες? δεν βλεπεις που σε κοιτάω λοξά...? σηκω φυγε, πριν σηκωθώ εγω και σ' αρχίσω στις αναποδες...!"
και φυσικά το μωρό εφυγε.........
ΕΝΤΙΤ: δεν ξερω αν το καταλαβατε, αλλα απαντησα 2 σε 1 (ποστς που επρεπε να κανω σε 2 διαφορετικά θεματα, τα εκανα σε ενα... χαχαχαχα)
Οσο για τους χρωματισμούς που θα εβγαζαν Αδαμακος και Μπομπό, νομίζω οτι θα επρεπε να γνωρίζαμε και τους γονεις τους για να λέγαμε με περισσοτερη ακρίβεια.....
ΥΓ: ασχετο! ΑΥΤΗ τη στιγμη παει η μικρή να αράξει διπλα -ακουμπιστά- στην Φίφα, και η Φίφα της κάνει χχχχχχ..... και εχει κατσει το καημενακι στα 20 εκατοστά απο την Φίφα και κοιτιούνται... αν βλεπατε δε, το βλεμα της Φίφας.....
σαν να της λέει:
"τι θες? δεν βλεπεις που σε κοιτάω λοξά...? σηκω φυγε, πριν σηκωθώ εγω και σ' αρχίσω στις αναποδες...!"
ΕΝΤΙΤ: δεν ξερω αν το καταλαβατε, αλλα απαντησα 2 σε 1 (ποστς που επρεπε να κανω σε 2 διαφορετικά θεματα, τα εκανα σε ενα... χαχαχαχα)
-
Mood :
kouix έγραψε:Συμπεθεραααα!!! τα μωρα μας αγαπιούνται!!!!!!
σαν να της λέει:
Κοιτα, για τα ματάκια η αλήθεια είναι δεν γνωρίζω, υποθέτω τα ίδια των γονιών... ή των παππούδων
Δεν έκανα καμία σημαντικη έρευνα, πήγα στο site που είχε πάει και η Πηνελόπη που προβλέπεις χρωματισμούς (όπου δεν είχε τα ακρειβή χρώματά του Αδαμάκου και της Μπομπό, τα είχε χωρίς λευκό) και είδα σε κάποια εκτροφεία γατάκια με παρόμοιους γονείς.
Ναι, θεωρώ ότι αν γνωρίζαμε τους γονείς θα ήμασταν σε θέση να μάθουμε τα ακρειβή χρώματα των μωρών
Αχ, Φίφα
-
Mood :
Αφού φάγαμε, παίξαμε, και κουραστήκαμε, είπαμε να ρίξουμε εναν υπνάκο.......
και να σας θυμήσουμε, οτι ψάχνουμε να βρούμε το παντοτινό μας σπιτάκι.....
και να σας θυμήσουμε, οτι ψάχνουμε να βρούμε το παντοτινό μας σπιτάκι.....
-
Mood :
Αυτό το μωρό όσο μεγαλώνει, ομορφαίνει ακόμα περισσότερο!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Κάπου στον κόσμο μου.
Αριθμός γατουνίων : x + 2 που είναι πλέον μακρυά μου ...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κανένας.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Είμαι υπερπλήρης.
Motto : ...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2014
Mood :
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια κυρία Λεβιθάκι.....
Η αλήθεια είναι, πως η φωτογραφία ειναι πολυ κακής ποιότητας και την αδικεί απο άποψη... "λεπτομεριών".....
Η περισσότερη ομορφιά αυτού του μωρού όμως, δεν μπορεί να αποτυπωθεί στον φακό...... όσο καλή κι αν θα ηταν η φωτό.....
Ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΩΡΟ.
Δεν "πειραζει" κανεναν..... μπορει να παιζει και μόνο του με τις ώρες, δεν βγαζει νύχια, δεν δαγκώνει... (αυτα, τα τελευταία, πρεπει να περιφανευτώ η κουκουβαγιομάνα, οτι της τα εχει μάθει το μπομπουλίνι μου.....)
δεν σκαρφαλώνει σε κουρτίνες, ουτε σε σίτες, δεν σπαει βάζα ποτήρια .... ειναι ενα αγγελούδι. Κι οταν το πιανεις, και το σηκώνεις, και το παιρνεις αγκαλίτσα, αμέσως γυρνάει κοιλιτσα κι αρχίζει το γουργουρομοτέρ......
ε.. ΟΛΑ αυτα, δεν περιγραφονται με .... "φωτογραφιες"......
Η αλήθεια είναι, πως η φωτογραφία ειναι πολυ κακής ποιότητας και την αδικεί απο άποψη... "λεπτομεριών".....
Η περισσότερη ομορφιά αυτού του μωρού όμως, δεν μπορεί να αποτυπωθεί στον φακό...... όσο καλή κι αν θα ηταν η φωτό.....
Ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΩΡΟ.
Δεν "πειραζει" κανεναν..... μπορει να παιζει και μόνο του με τις ώρες, δεν βγαζει νύχια, δεν δαγκώνει... (αυτα, τα τελευταία, πρεπει να περιφανευτώ η κουκουβαγιομάνα, οτι της τα εχει μάθει το μπομπουλίνι μου.....)
δεν σκαρφαλώνει σε κουρτίνες, ουτε σε σίτες, δεν σπαει βάζα ποτήρια .... ειναι ενα αγγελούδι. Κι οταν το πιανεις, και το σηκώνεις, και το παιρνεις αγκαλίτσα, αμέσως γυρνάει κοιλιτσα κι αρχίζει το γουργουρομοτέρ......
ε.. ΟΛΑ αυτα, δεν περιγραφονται με .... "φωτογραφιες"......
-
Mood :
Αυτή η καλοσυνη και η τρυφερότητα όμως βγαίνει ΚΑΙ στις φωτογραφίες..
Έστω κι αν οι φωτογραφίες πάντα αδικούν.
Έστω κι αν οι φωτογραφίες πάντα αδικούν.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Κάπου στον κόσμο μου.
Αριθμός γατουνίων : x + 2 που είναι πλέον μακρυά μου ...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κανένας.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Είμαι υπερπλήρης.
Motto : ...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2014
Mood :
ιιιι....!! τα βλέπεις κι εσύ...!?!
Κι εγω που νόμιζα οτι εγω τα βλεπω γιατι απλα την "ξέρω"....
τελικα ομως... φαίνονται ε...????
-
Mood :
- Σπόιλερ:
- Τελικά πώς τη λένε τη μικρή;
-
Mood :
E ναι αλλα βάλε και καμια φωτο ακομα ντε να δουμε, τώρα που το μωρο πήρε βάρος και ομόρφυσε !!
Λεβυθάκι μην σε ξεγελάνε τα γλυκα βλέμματα στις φωτογραφιες ναι βγαινει η τρυφεροτητα και η καλοσυνη, αλλα απο πισω μπορει να κρύβεται η ταλιμπανια που δεν φαινεται στις φωτογραφιες
Φυσικα δεν ομιλω για την μικρή!
Λεβυθάκι μην σε ξεγελάνε τα γλυκα βλέμματα στις φωτογραφιες ναι βγαινει η τρυφεροτητα και η καλοσυνη, αλλα απο πισω μπορει να κρύβεται η ταλιμπανια που δεν φαινεται στις φωτογραφιες
Φυσικα δεν ομιλω για την μικρή!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
ΥΓ: οταν λες "τωρα που μεγαλωσε"....??
Ούτε κιλό δεν ειναι ακόμη.....
Βεβαια ετσι που εχουν πιασει, μια η ζεστες και μια ο Αυγουστος, την βλέπω πρωτα να πηγαίνει φανταρος, και μετα να βρισκει σπιτάκι.... αν βρει....
-
Mood :
Δεν ειπα μεγάλωσε πήρε βάρος ειπα και τωρα που την ξαναβλέπω δεν πηρε ιδιαιτερα αλλα τουλάχιστον αρχισε να στρογγυλεύει.
Αντε να γεμισει να ειναι λαχταριστη έτοιμη για τον φούρνο
Βλέπω σιγα σιγά αρχιζουμε και παιρνουμε μοιραιο βλέμμα και ποζάρουμε στον φακο !!
Αντε να γεμισει να ειναι λαχταριστη έτοιμη για τον φούρνο
Βλέπω σιγα σιγά αρχιζουμε και παιρνουμε μοιραιο βλέμμα και ποζάρουμε στον φακο !!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
-
Mood :
πολύ όμορφη έγινε
κούκλα είναι
κούκλα είναι
dagger- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Δάφνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 16 και τέλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : όλες τις εποχές .... με μια αδυναμία στον χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τώρα πια κανένα ...έκλεισα σαν γατομάνα
Motto : follow your dream
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2015
Mood :
Κρισπυ: το ΜΩΡΟ δεν εχει ακόμη official ονομα....
Εγω την λέω ΜΩΡΟ, η γατοπληκτούλα της ειχε πει Ζήνα, ο Α. την λέει Τούλα (δεν θελετε να ξερετε απο που βγαίνει αυτο.....) η babysitter την λέει Ατσίδα...
Παντως κατα την γνωμη μου, θα της πηγαινε (βαση του χαρακτήρα της μεχρι τωρα) ενα ΓΛΥΚΟ ονομα. Πχ: candy ή καραμέλα, ή μερέντα .....
Γατοπληκτούλα: Το ΜΩΡΟ, δεν θα στρογγυλέψει ευκολα... δεν ειναι ΦΑΓΑΝΑ (σαν την Μπομπό....) Τρωει μονο για να χωρτάσει την πείνα της, δεν θελει να τρωει οτι βρει μπροστά της, ούτε ακαταπαυστα.... ούτε εις ποσότητας.....
Ντάγκερ: Ευχαριστούμε πολύ για το κοπλιμάν....
Επίσης, να ενημερωσω το Γατοσπιτικό κοινό, οτι ειναι πολύ ΓΛΕΙΦΤΡΩΝΙ....!! (σε αντιθεση με τις γατούλες μου, αν και μωρό ακόμη, της αρεσει πολυ να γλείφει χέρια, μύτες, πηγούνια..... και της αρεσουν πολυ τα φιλιά. Να δίνει, και να παίρνει...!
Τέλος, (οποία παραληψης μεχρι στιγμης!!!!) ...Χθες γίναμε 2 μηνων!!!
Εγω την λέω ΜΩΡΟ, η γατοπληκτούλα της ειχε πει Ζήνα, ο Α. την λέει Τούλα (δεν θελετε να ξερετε απο που βγαίνει αυτο.....) η babysitter την λέει Ατσίδα...
Παντως κατα την γνωμη μου, θα της πηγαινε (βαση του χαρακτήρα της μεχρι τωρα) ενα ΓΛΥΚΟ ονομα. Πχ: candy ή καραμέλα, ή μερέντα .....
Γατοπληκτούλα: Το ΜΩΡΟ, δεν θα στρογγυλέψει ευκολα... δεν ειναι ΦΑΓΑΝΑ (σαν την Μπομπό....) Τρωει μονο για να χωρτάσει την πείνα της, δεν θελει να τρωει οτι βρει μπροστά της, ούτε ακαταπαυστα.... ούτε εις ποσότητας.....
Ντάγκερ: Ευχαριστούμε πολύ για το κοπλιμάν....
Επίσης, να ενημερωσω το Γατοσπιτικό κοινό, οτι ειναι πολύ ΓΛΕΙΦΤΡΩΝΙ....!! (σε αντιθεση με τις γατούλες μου, αν και μωρό ακόμη, της αρεσει πολυ να γλείφει χέρια, μύτες, πηγούνια..... και της αρεσουν πολυ τα φιλιά. Να δίνει, και να παίρνει...!
Τέλος, (οποία παραληψης μεχρι στιγμης!!!!) ...Χθες γίναμε 2 μηνων!!!
-
Mood :
kouix έγραψε:Κρισπυ: το ΜΩΡΟ δεν εχει ακόμη official ονομα....
Τούλα; από το... προφανές;
Η από κάπου που δεν μπορούμε να φανταστούμε με τίποτα;
Εφ'όσον θέλεις γλυκό:
Να την πούμε... να την πούμε...χμ... Algida? Nutella? Merenda? Choco? Candy? Honey? Vanilla? Sugar?
Δεν είναι πολύ καλά (εκτός από αυτά που πρότεινες κι εσύ) αλλά δε μου κατέβηκε κάτι άλλο
- Σπόιλερ:
- Crispy λένε την αδεσποτούλα της παλιάς μου γειτονιάς (σας την είχα γνωρίσει πολύυυυ καιρό πριν), αλλά μ'αρέσει, έτσι να με φωνάζετε
-
Mood :
Μαμά Kouix έγινε ένα υπέροχο μωρουδέλι....
Μ' αρέσει που δίνει και παίρνει φιλάκια (σαν το Graceάκι),που είναι γλειφτρόνι, που είναι ήσυχο, μ' αρέσουν και τα πατουχάκια του τα ροζ που είναι σαν κουφετάκια!!
Γενικώς μ΄αρέσει ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!
Μ' αρέσει που δίνει και παίρνει φιλάκια (σαν το Graceάκι),που είναι γλειφτρόνι, που είναι ήσυχο, μ' αρέσουν και τα πατουχάκια του τα ροζ που είναι σαν κουφετάκια!!
Γενικώς μ΄αρέσει ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!
-
Mood :
Ναι.. το Τουλα, απο το ... προφανες.....
(σαν να λεμε το χαϊδευτικό της "μικρής"...)
Προσωπικά, πιστεύω πως το Μερέντα και το Καραμέλα, της πανε εξίσου πολυ, αλλά, αφήνω την ονοματοδοσία, στην μελλοντική της μαμά (ή τελος παντων, στους μελλοντικους της γονείς...)
Χριστινάκι: ειναι υπεροχη εις το τετραγωνο οταν την συναναστραφεις απο κοντα..... γιατι αλλιως να τα περιγραφουμε αυτα τα πραγματα, κι αλλως να τα βιωνει κανείς....
Παρ'ολα αυτά, δεν μας την εχει ζητήσει κανεις.
Η αλήθεια ειναι, οτι δεν την εχω βαλει στην χρυσή ευκαιρία ακόμη...... ΚΑΤΙ με φρενάρει... δεν ξερω τι..... ισως το οτι θα ηθελα ενδόμυχα να την ζητήσει καποιος/καποια γατοσπιταίος/γατοσπιταία, για να μην χάσουμε την "επαφή".......
(σαν να λεμε το χαϊδευτικό της "μικρής"...)
Προσωπικά, πιστεύω πως το Μερέντα και το Καραμέλα, της πανε εξίσου πολυ, αλλά, αφήνω την ονοματοδοσία, στην μελλοντική της μαμά (ή τελος παντων, στους μελλοντικους της γονείς...)
Χριστινάκι: ειναι υπεροχη εις το τετραγωνο οταν την συναναστραφεις απο κοντα..... γιατι αλλιως να τα περιγραφουμε αυτα τα πραγματα, κι αλλως να τα βιωνει κανείς....
Παρ'ολα αυτά, δεν μας την εχει ζητήσει κανεις.
Η αλήθεια ειναι, οτι δεν την εχω βαλει στην χρυσή ευκαιρία ακόμη...... ΚΑΤΙ με φρενάρει... δεν ξερω τι..... ισως το οτι θα ηθελα ενδόμυχα να την ζητήσει καποιος/καποια γατοσπιταίος/γατοσπιταία, για να μην χάσουμε την "επαφή".......
-
Mood :
kouix έγραψε:
Η γιατί δεν μπορείς να τη δώσεις!
-
Mood :
crispyfelinagr έγραψε:kouix έγραψε:
Μπορώ και παραμπορώ, γιατι δεν μπορώ να έχω και 6ο κατοικίδιο στο σπίτι. ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ αν μη τι άλλο......
Αλλά θα ήθελα να μαθαίνω νέα της εκει που θα πάει, να την βλέπω σε φωτογραφίες, και να ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ οτι ειναι ενα πολυ καλό σπιτάκι και πως θα εχει μια πολυ καλή ζωούλα.....
α!!....
ΕΠΙΣΗΣ, στο σημείο αυτο να πουμε, (το προφανες) οτι το μωρό, ειναι απολύτως εξοικιωμένο με την παρουσια άλλων γατιων, σκυλιων, ανθρωπων και πουλιων στο σπίτι ......
-
Mood :
kouix έγραψε:crispyfelinagr έγραψε:kouix έγραψε:
Μπορώ και παραμπορώ, γιατι δεν μπορώ να έχω και 6ο κατοικίδιο στο σπίτι. ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ αν μη τι άλλο......
Αλλά θα ήθελα να μαθαίνω νέα της εκει που θα πάει, να την βλέπω σε φωτογραφίες, και να ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ οτι ειναι ενα πολυ καλό σπιτάκι και πως θα εχει μια πολυ καλή ζωούλα.....
α!!....
ΕΠΙΣΗΣ, στο σημείο αυτο να πουμε, (το προφανες) οτι το μωρό, ειναι απολύτως εξοικιωμένο με την παρουσια άλλων γατιων, σκυλιων, ανθρωπων και πουλιων στο σπίτι ......
Μόνο αν είναι στο Γατόσπιτο θα μαθαίνεις;
Δε γίνεται να κρατήσεις αλλιώς επαφή;
- Σπόιλερ:
- Κάτσε να έρθει η ώρα να φύγει για το σπιτάκι της, να δεις πόσα θα βάλεις
- Σπόιλερ:
- Cookie, Caramel,Μελίτα
-
Mood :
[quote="]
[/quote]
Βγάζει μια γλυκύτητα, μια πραότητα, μια καλοσύνη.....γίνεται υπέροχο γατάκι η μικρή σου..... και πραγματικά είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσεις για το που θα το δώσεις.....όμως εσύ πιστεύω όταν θα έρθει η στιγμή θα το γνωρίζεις!!! έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά μαζί της....είναι υπέροχο το πως την πήρες και πως την έχεις φτάσει να είναι τώρα..... και σίγουρα το ονοματάκι της πρέπει να είναι κάτι μελένιο, ζαχαρένιο Εύχομαι να βρείτε το καλύτερο δυνατό σπιτάκι για αυτό το μωράκι που το έχετε μεγαλώσει από μια σταλιά μπουρεκάκι
[/quote]
Βγάζει μια γλυκύτητα, μια πραότητα, μια καλοσύνη.....γίνεται υπέροχο γατάκι η μικρή σου..... και πραγματικά είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσεις για το που θα το δώσεις.....όμως εσύ πιστεύω όταν θα έρθει η στιγμή θα το γνωρίζεις!!! έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά μαζί της....είναι υπέροχο το πως την πήρες και πως την έχεις φτάσει να είναι τώρα..... και σίγουρα το ονοματάκι της πρέπει να είναι κάτι μελένιο, ζαχαρένιο Εύχομαι να βρείτε το καλύτερο δυνατό σπιτάκι για αυτό το μωράκι που το έχετε μεγαλώσει από μια σταλιά μπουρεκάκι
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Τα θέλω όλα τα γατιά.... Το καλύτερο σπιτάκι να βρει η κουκλίτσα μας!
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Εχει γίνει υπέροχο μωρό η καραμελίτσα σου!!Βγάζει μια γλυκύτητα κια μια αθωότητα το μουτράκι της.Μακάρι να είναι πάντα το ίδιο τυχερή ,όσο και στην αρχή της ζωής της.
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
kouix έγραψε:
α!!....
αχ .... αχ .... αχ ....
Αυτό είναι γατί για σπίτι λέμε ...
Αντε βρε παιδιά , δεν έχει κανείς απο το γατόσπιτο χώρο για μια τέτοια καραμελίτσα ?
dagger- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Δάφνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 16 και τέλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : όλες τις εποχές .... με μια αδυναμία στον χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τώρα πια κανένα ...έκλεισα σαν γατομάνα
Motto : follow your dream
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2015
Mood :
crispyfelinagr έγραψε:
- Σπόιλερ:
Cookie, Caramel,Μελίτα
α! ωραίο και το cookie!!
kat-cats έγραψε:
Βγάζει μια γλυκύτητα, μια πραότητα, μια καλοσύνη.....γίνεται υπέροχο γατάκι η μικρή σου..... [...] Εύχομαι να βρείτε το καλύτερο δυνατό σπιτάκι για αυτό το μωράκι που το έχετε μεγαλώσει από μια σταλιά μπουρεκάκι
Μακάρι Κατερίνα μου... μακάρι να βρεθεί κατι καλο για την μικρούλα.
tsili έγραψε:Τα θέλω όλα τα γατιά.... Το καλύτερο σπιτάκι να βρει η κουκλίτσα μας!
Καθε φορα που βλέπω την Ειρήνη στο θεμα της μικρής, εχω μια ακαταμαχητη τάση, να θελω να την βγαλουμε.... ΣΙΑ...!
LAROGATA έγραψε:Εχει γίνει υπέροχο μωρό η καραμελίτσα σου!!Βγάζει μια γλυκύτητα κια μια αθωότητα το μουτράκι της.Μακάρι να είναι πάντα το ίδιο τυχερή ,όσο και στην αρχή της ζωής της.
dagger έγραψε:
αχ .... αχ .... αχ ....
Αυτό είναι γατί για σπίτι λέμε ...
Αντε βρε παιδιά , δεν έχει κανείς απο το γατόσπιτο χώρο για μια τέτοια καραμελίτσα ?
Μην αγχωνεσαι Νταγκερ μου...! το καλο πραμα, αργει να ερθει λενε.... γι' αυτο κι εμεις, θα περιμενουμε υπομονετικά......
-----------
Οσο για το μωρο, σημερα με εκανε να χρειαστω 4ωρο ψυχοϋπνοθεραπεία το απογευμα.........!
Δύο ολοκληρες ωρες, την εψαχνα μεσα στο σπιτι..! ΑΦΑΝΤΗ! καταλαβαινετε, οτι επι 2 ωρες, ειχα κοιταξει ΠΑΝΤΟΥ. απλα, ΠΑΝΤΟΥ.
.... Κι εκει που ημουν ΕΤΟΙΜΗ να κατεβω στο δρομο να την ψαχνω αν την εβρισκα κι αν ζουσε....... (νομιζα οτι η μαμα μου ειχε αφησει την μπαλκονοπορτα καποια στιγμη ανοιχτη και το μωρο βγηκε βεραντα... κτλ κτλ κτ......)
Τελικα.... ΝΑΣΟΥ και ξεπροβαλει μεσα απο ενα...... πισί.!
Ναι! οπως τ' ακουτε...! ειχε αφησει ο Α. το πλαϊνο ενος πισιού ανοιχτο γιατι του ειχε κανει μια εγχειρηση προσφατα, και η ΣΚΑΤΟΥΛΑ ειχε παραμερισει το πλαϊνο που ηταν ακουμπισμένο απλα πανω στον υπολογιστή, και κοιμωταν ΜΕΣΑ στον υπολογιστή!
....και μετα μου λες κρισπυ, .... απο ΠΟΥ βγαινει το Τούλα...........
-
Mood :
Τέλος καλό όλα καλά!! Φαντάζομαι πόσο καρδιοκόπηκες!!
Τελικά πρέπει να τις ψάχνουμε στα πιό απίθανα σημεία.....
Τελικά πρέπει να τις ψάχνουμε στα πιό απίθανα σημεία.....
-
Mood :
Σελίδα 5 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Παρόμοια θέματα
» Τοσοδούλα μαχήτρια ψάχνει σπίτι και αγάπη
» Πανέμορφη ...λίαν προσεχώς, γατούλα ψάχνει αγάπη.
» Μπονζάι, γατομπουκίτσα με ...προσωπικότητα! (Θέλουμε σπίτι...)
» Η Αγάπη ψάχνει αγάπη
» Ο ουρανοκατέβατος Δον Αγάλια διεκδικεί μια θέση στην καρδιά σας
» Πανέμορφη ...λίαν προσεχώς, γατούλα ψάχνει αγάπη.
» Μπονζάι, γατομπουκίτσα με ...προσωπικότητα! (Θέλουμε σπίτι...)
» Η Αγάπη ψάχνει αγάπη
» Ο ουρανοκατέβατος Δον Αγάλια διεκδικεί μια θέση στην καρδιά σας
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 5 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios