Βίκτωρ, ένας μικρός μαχητής (που ελπίζουμε να βγει και νικητής)
+8
kouix
dagger
πατουσακια
thanoschris1
crispyfelinagr
Gatoplikti
LAROGATA
Leviathan
12 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 5
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Βίκτωρ, ένας μικρός μαχητής (που ελπίζουμε να βγει και νικητής)
Ευχαριστούμε κορίτσια.
Συμπεθέρα, τον ποντικό τον έχει πάρει αγκαλίτσα με το ένα πόδι και κοιμούνται παρεούλα.
Συμπεθέρα, τον ποντικό τον έχει πάρει αγκαλίτσα με το ένα πόδι και κοιμούνται παρεούλα.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Κάπου στον κόσμο μου.
Αριθμός γατουνίων : x + 2 που είναι πλέον μακρυά μου ...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κανένας.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Είμαι υπερπλήρης.
Motto : ...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2014
Mood :
Αυτο ειναι για φωτογραφια...
πατουσακια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Βολος
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπιτι, 7 στο κτημα 1 στο γατοπαραδεισο και μερικα αδεσποτακια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ολλες της φουντοτες
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/05/2014
Mood :
2 περίπου βδομάδες έχουν περάσει από τοτε που βρέθηκε ο Βικτωράκος.
Παραμένει ένας γατούλης στωικός, που δεν βγάζει κιχ, αν και πλέον όταν θέλει κάτι το δείχνει γουργουρίζοντας εντονότερα.
Είναι λίγο φοβικός με δυνατούς ήχους, είτε από αυτοκίνητα, είτε από γαυγίσματα σκυλιών.
Τρώει μόνος του πλέον αφού τις τελευταίες μέρες μπορεί και σηκώνει το κεφαλάκι του χωρίς βοήθεια, και τρώει οτιδήποτε κι αν του βάλεις στο πιάτο του. Τόσο καλόβολο γατούλι λίγες φορές έχω δει.
ΚΑΙ, το πιο σημαντικό είναι πως άρχισε να κάνει μικρές κινήσεις και με τα τέσσερα ποδαράκια, εκεί που ήταν εντελώς παράλυτα τα δύο.
Ίσως φταίει που δεν πονάει τόσο πια, μια που οι πληγές κλείνουν, πάντως είμαι αισιόδοξη πως είναι θέμα χρόνου να περπατήσει.
Έχει αρχίσει και να κρατιέται πλέον, και περιμένει να τον βάζω εγώ στην άμμο για να κάνει τη ...δουλειά του.
Το πρήξιμο στο ένα του ματάκι -όταν βρέθηκε, ο βολβός είχε τέτοιο πρόβλημα που και οι 2 κτηνίατροι που τον είδαν ήταν σίγουροι πως θα τον χάσει- και στο προσωπάκι του έχει υποχωρήσει τρομερά, φαίνεται σχεδόν 'κανονικό' πλέον, αν και το ματάκι το δεξί δεν αντιδρά όταν πχ πλησιάζεις το χέρι σου κοντά του.
Σύντομα ευελπιστώ να αρχίσουμε να ψάχνουμε και σπιτάκι, γιατί αυτό το ΠΛΑΣΜΑ δεν ξαναγυρίζει στο δρόμο.
Παραμένει ένας γατούλης στωικός, που δεν βγάζει κιχ, αν και πλέον όταν θέλει κάτι το δείχνει γουργουρίζοντας εντονότερα.
Είναι λίγο φοβικός με δυνατούς ήχους, είτε από αυτοκίνητα, είτε από γαυγίσματα σκυλιών.
Τρώει μόνος του πλέον αφού τις τελευταίες μέρες μπορεί και σηκώνει το κεφαλάκι του χωρίς βοήθεια, και τρώει οτιδήποτε κι αν του βάλεις στο πιάτο του. Τόσο καλόβολο γατούλι λίγες φορές έχω δει.
ΚΑΙ, το πιο σημαντικό είναι πως άρχισε να κάνει μικρές κινήσεις και με τα τέσσερα ποδαράκια, εκεί που ήταν εντελώς παράλυτα τα δύο.
Ίσως φταίει που δεν πονάει τόσο πια, μια που οι πληγές κλείνουν, πάντως είμαι αισιόδοξη πως είναι θέμα χρόνου να περπατήσει.
Έχει αρχίσει και να κρατιέται πλέον, και περιμένει να τον βάζω εγώ στην άμμο για να κάνει τη ...δουλειά του.
Το πρήξιμο στο ένα του ματάκι -όταν βρέθηκε, ο βολβός είχε τέτοιο πρόβλημα που και οι 2 κτηνίατροι που τον είδαν ήταν σίγουροι πως θα τον χάσει- και στο προσωπάκι του έχει υποχωρήσει τρομερά, φαίνεται σχεδόν 'κανονικό' πλέον, αν και το ματάκι το δεξί δεν αντιδρά όταν πχ πλησιάζεις το χέρι σου κοντά του.
Σύντομα ευελπιστώ να αρχίσουμε να ψάχνουμε και σπιτάκι, γιατί αυτό το ΠΛΑΣΜΑ δεν ξαναγυρίζει στο δρόμο.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Φρυδούμπας Γλυκας!!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Μπραβο στον Βικτωρακο
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπιτι, 7 στο κτημα 1 στο γατοπαραδεισο και μερικα αδεσποτακια
Mood :
kouix έγραψε:Φρυδούμπας Γλυκας!!
πατουσακια έγραψε:Μπραβο στον Βικτωρακο
ευχαριστούμε κορίτσια!
Ελπίζω σύντομα να σταθεί στα ποδαράκια του για να θαυμάσετε και κορμοστασιά και γουναρικό που έχει.
- Σπόιλερ:
..φρυδούμπας..
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan έγραψε:2 περίπου βδομάδες έχουν περάσει από τοτε που βρέθηκε ο Βικτωράκος.
Σε βλέπω πιο αισιοδοξη από ότι όταν ειχαμε μιλήσει πριν μια βδομάδα ή μου φαίνεται ?
Θελω να πω , δεν υπάρχει πλέον το χρονικό περιθώριο που συζητάγαμε ?
Η υπάρχει ακόμα ?
Παντως ότι σου ειχα πει ισχυει ακόμα
dagger- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Δάφνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 16 και τέλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : όλες τις εποχές .... με μια αδυναμία στον χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τώρα πια κανένα ...έκλεισα σαν γατομάνα
Motto : follow your dream
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2015
Mood :
Εμ, Μαρία μου, επειδή δεν έχω κοιμηθεί όλη νύχτα, κι ο εγκέφαλος είναι σε φάση ζεν, κάντο μου λίγο πιο λιανά?
Είμαι αισιόδοξη πως θα περπατήσει. Αυτή η ξεγυρισμένη ένεση κορτιζόνης για 15 μέρες έκανε θαύματα μάλλον. Βέβαια, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να καταπέσει όταν περάσουν αυτές οι 15 ημέρες, αλλά μετά θα πάμε σε άλλο φάρμακο.
Βλέπω κάνει μικρές κινήσεις πάντως, και πλέον τα νιώθει όλα τα πόδια, το καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρεται αν του πιέσεις μαλακά τις πατουσίτσες.
Είμαι αισιόδοξη πως θα περπατήσει. Αυτή η ξεγυρισμένη ένεση κορτιζόνης για 15 μέρες έκανε θαύματα μάλλον. Βέβαια, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να καταπέσει όταν περάσουν αυτές οι 15 ημέρες, αλλά μετά θα πάμε σε άλλο φάρμακο.
Βλέπω κάνει μικρές κινήσεις πάντως, και πλέον τα νιώθει όλα τα πόδια, το καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρεται αν του πιέσεις μαλακά τις πατουσίτσες.
- Σπόιλερ:
- Επειδή τώρα έφαγα φλασιά, αν μιλάς για την ευθανασία που υπήρχε ως ενδεχόμενο, ναι, υπάρχει ακόμα ΑΛΛΑ. Μόνο σε περίπτωση που ο γατούλης συνεχίσει να έχει τα ποδαράκια της δεξιάς μεριάς παράλυτα. Γιατί έτσι δεν θα έχει ποιότητα ζωής, πίστεψε με. Είπαμε, υπάρχουν διαβαθμίσεις, δεν θα είναι σαν ένα γατάκι τυφλό ή κουφό, ή ακόμα και με πολλαπλές αναπηρίες όπως μια άλλη γατούλα που έδωσα πέρυσι για υιοθεσία (κουφή/τυφλή από τη μια μεριά, με πρόβλημα στη γνάθο που την αποτρέπει από το να ανοίξει το στόμα της).
Όμως πάει τόσο καλά ο μικρός, όπως είπα είναι θέμα χρόνου να περπατήσει πιστεύω..
Τώρα σε σχέση με το ότι είναι φοβικός, δεν τον έχω βγάλει από το σπίτι από τότε που ήρθε. Αλλά τον βλέπω πως φοβάται έτσι και ακουστεί κάποιος θόρυβος απέξω, ή πχ το σκυλί του γείτονα που γαυγίζει. Κοιτάει γύρω του σαν τρελός και μαζεύεται.
Αλλά δεν θέλω να τον στρεσάρω περισσότερο φέρνοντας τον σε επαφή με τους φόβους του τώρα.
Εδώ η ίδια η κτηνίατρος έρχεται σπίτι μου να τον δει, γιατί στο κτηνιατρείο έχει και την σκυλίτσα της, η οποία είναι ένα εξαιρετικά καλόβολο πλάσμα μεν, που λατρεύει τις γάτες, από την άλλη είναι επίσης ένα εξαιρετικά ενθουσιώδες και..θορυβώδες πλάσμα, και θα τρομοκρατούσε τον μικρό με το γαύγισμα της.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Leviathan στις Σαβ Αυγ 01, 2015 5:54 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : προσθήκη spoiler.)
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan έγραψε:Εμ, Μαρία μου, επειδή δεν έχω κοιμηθεί όλη νύχτα, κι ο εγκέφαλος είναι σε φάση ζεν, κάντο μου λίγο πιο λιανά?
- Σπόιλερ:
Επειδή τώρα έφαγα φλασιά, αν μιλάς για την ευθανασία που υπήρχε ως ενδεχόμενο, ναι, υπάρχει ακόμα ΑΛΛΑ. Μόνο σε περίπτωση που ο γατούλης συνεχίσει να έχει τα ποδαράκια της δεξιάς μεριάς παράλυτα. Γιατί έτσι δεν θα έχει ποιότητα ζωής, πίστεψε με. Είπαμε, υπάρχουν διαβαθμίσεις, δεν θα είναι σαν ένα γατάκι τυφλό ή κουφό, ή ακόμα και με πολλαπλές αναπηρίες όπως μια άλλη γατούλα που έδωσα πέρυσι για υιοθεσία (κουφή/τυφλή από τη μια μεριά, με πρόβλημα στη γνάθο που την αποτρέπει από το να ανοίξει το στόμα της).
Όμως πάει τόσο καλά ο μικρός, όπως είπα είναι θέμα χρόνου να περπατήσει πιστεύω..
Τώρα σε σχέση με το ότι είναι φοβικός, δεν τον έχω βγάλει από το σπίτι από τότε που ήρθε. Αλλά τον βλέπω πως φοβάται έτσι και ακουστεί κάποιος θόρυβος απέξω, ή πχ το σκυλί του γείτονα που γαυγίζει. Κοιτάει γύρω του σαν τρελός και μαζεύεται.
Αλλά δεν θέλω να τον στρεσάρω περισσότερο φέρνοντας τον σε επαφή με τους φόβους του τώρα.
Εδώ η ίδια η κτηνίατρος έρχεται σπίτι μου να τον δει, γιατί στο κτηνιατρείο έχει και την σκυλίτσα της, η οποία είναι ένα εξαιρετικά καλόβολο πλάσμα μεν, που λατρεύει τις γάτες, από την άλλη είναι επίσης ένα εξαιρετικά ενθουσιώδες και..θορυβώδες πλάσμα, και θα τρομοκρατούσε τον μικρό με το γαύγισμα της.
Ναι στην ευθανασια αναφερόμουν.
Οπότε ειμαστε ακόμα σε αναμονή.
Να δουμε πως θα παει μετα τις 15 μερες ,,,, και ελπίζω , θελω να πιστευω ότι όλα θα πάνε καλά. ΠΡΕΠΕΙ να πανε καλα , του το χρωσταει ο Θεός να ζήσει .
- υγ:
- Καλα , μην νομιζεις , εδώ και τα δικά μου που εχουν κανει αλογακια τα σκυλιά μόλις ακούσουν γαυγισμα απο έξω φρικάρουν ... χαχαχαχαχχαχαχα .... πόσο μάλλον αυτός που δεν πέρασε και λίγα. Αλλά σκυλια θα υπάρχουν πάντα και θα γαυγίζουν , δεν ειναι κατι που μπορουμε να αποφυγουμε .... Και εφ οσον ολα πανε καλα , θα συνεχισει για πολύ καιρό ακόμα να μαζευεται και να φοβάται ... δεν το βρισκω παράλογο .
-
Mood :
dagger έγραψε:Leviathan έγραψε:Εμ, Μαρία μου, επειδή δεν έχω κοιμηθεί όλη νύχτα, κι ο εγκέφαλος είναι σε φάση ζεν, κάντο μου λίγο πιο λιανά?
- Σπόιλερ:
Επειδή τώρα έφαγα φλασιά, αν μιλάς για την ευθανασία που υπήρχε ως ενδεχόμενο, ναι, υπάρχει ακόμα ΑΛΛΑ. Μόνο σε περίπτωση που ο γατούλης συνεχίσει να έχει τα ποδαράκια της δεξιάς μεριάς παράλυτα. Γιατί έτσι δεν θα έχει ποιότητα ζωής, πίστεψε με. Είπαμε, υπάρχουν διαβαθμίσεις, δεν θα είναι σαν ένα γατάκι τυφλό ή κουφό, ή ακόμα και με πολλαπλές αναπηρίες όπως μια άλλη γατούλα που έδωσα πέρυσι για υιοθεσία (κουφή/τυφλή από τη μια μεριά, με πρόβλημα στη γνάθο που την αποτρέπει από το να ανοίξει το στόμα της).
Ναι στην ευθανασια αναφερόμουν.
Οπότε ειμαστε ακόμα σε αναμονή.
Να δουμε πως θα παει μετα τις 15 μερες ,,,, και ελπίζω , θελω να πιστευω ότι όλα θα πάνε καλά. ΠΡΕΠΕΙ να πανε καλα , του το χρωσταει ο Θεός να ζήσει .
- υγ:
Καλα , μην νομιζεις , εδώ και τα δικά μου που εχουν κανει αλογακια τα σκυλιά μόλις ακούσουν γαυγισμα απο έξω φρικάρουν ... χαχαχαχαχχαχαχα .... πόσο μάλλον αυτός που δεν πέρασε και λίγα. Αλλά σκυλια θα υπάρχουν πάντα και θα γαυγίζουν , δεν ειναι κατι που μπορουμε να αποφυγουμε .... Και εφ οσον ολα πανε καλα , θα συνεχισει για πολύ καιρό ακόμα να μαζευεται και να φοβάται ... δεν το βρισκω παράλογο .
Είπα πως θα το προσπαθούσαμε ένα μήνα, και μετά, αν δεν υπήρχε καμία βελτίωση, τότε η ευθανασία θα ήταν μια επιλογή.
Αλλά ήδη έχει κάνει τρομερή πρόοδο από τότε που τον πήρα σπίτι, ελάχιστες μέρες δηλαδή.
Οπότε η ευθανασία προς το παρόν ΔΕΝ είναι επιλογή εκτός αν χειροτερέψει σε τέτοιο βαθμό που δεν αφήνει άλλα περιθώρια. Κι εγώ θέλω να πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά, από την άλλη κι ο Ήλιος πάνω που άρχισε να καλυτερεύει 'έφυγε' ξαφνικά.
Διαφορετικές περιστάσεις, διαφορετικοί οργανισμοί θα μου πεις.
- Σπόιλερ:
- Προφανώς και δεν πιστεύω πως υπάρχει ενδεχόμενο να μην ξανακούσει γαύγισμα σκυλιών ποτέ του.
Απλά, δεν ξέρω τι συμπεριφορά θα αναπτύξει απέναντι τους. Εγώ προτιμώ να μην έρθει καθόλου σε επαφή, να σου πω την αλήθεια. Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί ο φόβος να βγει σε επιθετικότητα ή στρες μεγαλώνοντας.
Προς το παρόν εκδηλώνει τον τρόμο του βουβά. Και μου ραγίζει την καρδιά να το βλέπω, αυτό το βλέμμα που έχει όταν φοβάται..
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Μπράβο Βικτωράκο!
Αντε να καταφέρει και να περπατήσει
crispyfelinagr- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : -
Motto : Tomorrow everything's gonna be better
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/09/2013
Mood :
Leviathan έγραψε:
Είπα πως θα το προσπαθούσαμε ένα μήνα, και μετά, αν δεν υπήρχε καμία βελτίωση, τότε η ευθανασία θα ήταν μια επιλογή.
Αλλά ήδη έχει κάνει τρομερή πρόοδο από τότε που τον πήρα σπίτι, ελάχιστες μέρες δηλαδή.
Οπότε η ευθανασία προς το παρόν ΔΕΝ είναι επιλογή εκτός αν χειροτερέψει σε τέτοιο βαθμό που δεν αφήνει άλλα περιθώρια. Κι εγώ θέλω να πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά, από την άλλη κι ο Ήλιος πάνω που άρχισε να καλυτερεύει 'έφυγε' ξαφνικά.
- Σπόιλερ:
Προφανώς και δεν πιστεύω πως υπάρχει ενδεχόμενο να μην ξανακούσει γαύγισμα σκυλιών ποτέ του.
Απλά, δεν ξέρω τι συμπεριφορά θα αναπτύξει απέναντι τους. Εγώ προτιμώ να μην έρθει καθόλου σε επαφή, να σου πω την αλήθεια. Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί ο φόβος να βγει σε επιθετικότητα ή στρες μεγαλώνοντας.
Προς το παρόν εκδηλώνει τον τρόμο του βουβά. Και μου ραγίζει την καρδιά να το βλέπω, αυτό το βλέμμα που έχει όταν φοβάται..
Πηνελόπη μου ότι είναι να γίνει θα γίνει.
Πολλες φορές η ίδια η ζωή μας διαψευδει στα προγνωστικά μας .
- περί σκύλων:
- Δεν μπορουμε να ξερουμε τι συμπεριφορα θα βγαλει απεναντι σε σκυλια , πιστευω πως αν νοιώσει ασφαλής θα βγάλει και την δυναμική του όπως την έβγαλε ο τζάρβαν με τα σκυλιά και τα γατιά του σπιτιού . Ξερεις οτι ο τζαρβαν ειχε κακοπεράσει απο αλλα σκυλιά , και η αλήθεια είναι ότι δεν τα πολυγουστάρει ...
Ξερω τι λες οταν γραφεις οτι σου ραγιζει η καρδιά ... το ένοιωσα τόσες φορές με τον τζαρβαν , και επειδή ραγιζε η δικη μου καρδια εκανα και βλακειες , οπως πχ που δεν εφερα τον Φαεθωνα στο σπίτι μην και τυχον στρεσαριστεί ο Τζαρβαν , που αφησα την Κορα (καλα η Κορα πηγε σε πολύ καλά χερια και αυτο με παρηγορεί αφάνταστα ) μην αυτο μην εκεινο μην και εχουμε πισωγυρισμα ....
Στο λεω να το ξερεις ,,,, αν ολα πανε καλά θα αγωνιστω να τον παρω τον Βικτορα .... και ξερεις οτι μαζι μου θα ειναι καλα ειτε εχω σκυλια ειτε οχι
-
Mood :
Διαβάζω πολυ θετικα αποτελέσματα και το ματάκι φαινεται κανονικο !!
Ολα δειχνουν πως ο μικρουλης ΘΕΛΕΙ να τα καταφέρει !!
Ολη μας την θετικη ενέργεια !!!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
crispyfelinagr έγραψε:Μπράβο Βικτωράκο!
dagger έγραψε:Leviathan έγραψε:
- Σπόιλερ:
Προφανώς και δεν πιστεύω πως υπάρχει ενδεχόμενο να μην ξανακούσει γαύγισμα σκυλιών ποτέ του.
Πηνελόπη μου ότι είναι να γίνει θα γίνει.
Πολλες φορές η ίδια η ζωή μας διαψευδει στα προγνωστικά μας .
- περί σκύλων:
Δεν μπορουμε να ξερουμε τι συμπεριφορα θα βγαλει απεναντι σε σκυλια , πιστευω πως αν νοιώσει ασφαλής θα βγάλει και την δυναμική του όπως την έβγαλε ο τζάρβαν με τα σκυλιά και τα γατιά του σπιτιού . Ξερεις οτι ο τζαρβαν ειχε κακοπεράσει απο αλλα σκυλιά , και η αλήθεια είναι ότι δεν τα πολυγουστάρει ...
Ξερω τι λες οταν γραφεις οτι σου ραγιζει η καρδιά ... το ένοιωσα τόσες φορές με τον τζαρβαν , και επειδή ραγιζε η δικη μου καρδια εκανα και βλακειες , οπως πχ που δεν εφερα τον Φαεθωνα στο σπίτι μην και τυχον στρεσαριστεί ο Τζαρβαν , που αφησα την Κορα (καλα η Κορα πηγε σε πολύ καλά χερια και αυτο με παρηγορεί αφάνταστα ) μην αυτο μην εκεινο μην και εχουμε πισωγυρισμα ....
Στο λεω να το ξερεις ,,,, αν ολα πανε καλά θα αγωνιστω να τον παρω τον Βικτορα .... και ξερεις οτι μαζι μου θα ειναι καλα ειτε εχω σκυλια ειτε οχι
- Σπόιλερ:
- Μαρία μου το ξέρω πως θα είναι καλά μαζί σας, άλλωστε δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερη οικογένεια για τον Τζάρβαν, αλλά υπάρχουν μερικά θέματα..
Α) Στρεσάρεται και ο Τζάρβαν και ειδικά αν έρθει κι άλλο αρσενικό γατάκι στο σπίτι.
Β) Αν είναι δυνατόν θα ήθελα να πάει ο Βίκτωρας κάπου χωρίς σκυλάκια..ξέρω πως θα μπορούσε να τα βρει μαζί τους και να εκπλαγούμε όλοι, έχω δει και συμπεριφορές όμως που πραγματικά δεν θέλω να ξαναδώ..
Παραδείγματος χάριν, αν ψάξεις στο γατόσπιτο θα βρεις μια αγγελία μου για έναν γατούλη, τον Dean. Ο Dean λοιπόν ήταν εξαιρετικά φοβικός με τα σκυλιά, σε σημείο όταν τον πήγαινα στην κτηνίατρο να κατουριέται πάνω του από το φόβο, κυριολεκτικά. Κάθε φορά, με το που άκουγε γαύγισμα, ή μύριζε σκύλο. Δεν ξέρω τι εμπειρίες είχε, αλλά αντιδρούσε έτσι. Τον οποίο Dean τον ήθελε μια φίλη μου, η οποία έχει πάρει 2 γατάκια από μένα, και τη βοήθησα να βρει και το τρίτο της. Η οποία έχει κι έναν γλυκύτατο τριποδούλη σκυλάκο, και δεν της έδωσα τον γατούλη, γιατί παρόλο που ήξερα πως θα τον αγαπούσε και θα τον φρόντιζε όσο τα παιδιά της, έπρεπε να σκεφτώ και τον γατούλη.
Ένας άλλος μικρούλης πάλι, με ιστορία παρόμοια με του Βικτωράκου, που είχα βρει παλιότερα, ανέπτυξε πολύ πολύ άσχημη επιθετικότητα όταν πήγε σε σπίτι με σκυλάκι, και όχι μόνο δεν τα βρήκαν αφού πέρασαν 2 ολόκληρα χρόνια, αλλά η κατάληξη ήταν να χάσει η σκυλίτσα το ματάκι της και ο γατούλης να μετακομίσει αλλού.
Γιαυτό και είμαι λίγο διστακτική με αυτές τις περιπτώσεις..
ίσως είμαι απλά προκατειλημμένη, δεν ξέρω...
Gatoplikti έγραψε:Διαβάζω πολυ θετικα αποτελέσματα και το ματάκι φαινεται κανονικο !!
To ματάκι είναι σχεδόν κανονικό, μόνο αν τον έχεις μπροστά σου φαίνεται κάπως πιο πρησμένο από το άλλο.
Αλλά πιστεύω θα ξεπρηστεί και μετά δεν θα φαίνεται τίποτα!
Γατοπληκτούλα μας
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan έγραψε:
- Σπόιλερ:
Μαρία μου το ξέρω πως θα είναι καλά μαζί σας, άλλωστε δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερη οικογένεια για τον Τζάρβαν, αλλά υπάρχουν μερικά θέματα..
Α) Στρεσάρεται και ο Τζάρβαν και ειδικά αν έρθει κι άλλο αρσενικό γατάκι στο σπίτι.
Β) Αν είναι δυνατόν θα ήθελα να πάει ο Βίκτωρας κάπου χωρίς σκυλάκια..ξέρω πως θα μπορούσε να τα βρει μαζί τους και να εκπλαγούμε όλοι, έχω δει και συμπεριφορές όμως που πραγματικά δεν θέλω να ξαναδώ..
Παραδείγματος χάριν, αν ψάξεις στο γατόσπιτο θα βρεις μια αγγελία μου για έναν γατούλη, τον Dean. Ο Dean λοιπόν ήταν εξαιρετικά φοβικός με τα σκυλιά, σε σημείο όταν τον πήγαινα στην κτηνίατρο να κατουριέται πάνω του από το φόβο, κυριολεκτικά. Κάθε φορά, με το που άκουγε γαύγισμα, ή μύριζε σκύλο. Δεν ξέρω τι εμπειρίες είχε, αλλά αντιδρούσε έτσι. Τον οποίο Dean τον ήθελε μια φίλη μου, η οποία έχει πάρει 2 γατάκια από μένα, και τη βοήθησα να βρει και το τρίτο της. Η οποία έχει κι έναν γλυκύτατο τριποδούλη σκυλάκο, και δεν της έδωσα τον γατούλη, γιατί παρόλο που ήξερα πως θα τον αγαπούσε και θα τον φρόντιζε όσο τα παιδιά της, έπρεπε να σκεφτώ και τον γατούλη.
Ένας άλλος μικρούλης πάλι, με ιστορία παρόμοια με του Βικτωράκου, που είχα βρει παλιότερα, ανέπτυξε πολύ πολύ άσχημη επιθετικότητα όταν πήγε σε σπίτι με σκυλάκι, και όχι μόνο δεν τα βρήκαν αφού πέρασαν 2 ολόκληρα χρόνια, αλλά η κατάληξη ήταν να χάσει η σκυλίτσα το ματάκι της και ο γατούλης να μετακομίσει αλλού.
- Σπόιλερ:
- Λοιπόν ο Τζαρβαν , μας εχει βγάλει όλους αδαείς για να μην πω τιποτα χοντρο και παρεξηγηθω
Ποιος στρεσαρεται ? Αυτός ?
Πηνελοπη μου ο Τζαρβαν απέχει μακράν από το γατί που ξέραμε .... και οι όποιοι φόβοι ειχα περί στρεσαρίσματος λογω επαφης του με αλλες γατες εχουν εξανεμιστεί .
Εχει παρει τοση αγαπη και τοση φροντιδα που ειλικρινα πιστευω οτι έγινε ένα θαυμα γιατι ούτε εγώ περίμενα αυτα τα αποτελεσματα σε τόσο συντομο χρονικό διάστημα.
Όσο για την επαφη του με αλλα αρσενικα ... δεν εχει κανενα προβλημα και βοηθάει τον γκαλαξυ να εγκλιματιστεί στο σπιτι τωρα που τελειωσε η θεραπεία του και είναι καλά .
Παιζουν όλη μέρα , τρωνε μαζι , μια χαρα τα πανε .. πατερας με γιο τους λεμε ....
βασικα εχω 5 γατες οι οποιες τα πανε τοσο καλα αναμεταξυ τους που εχω παθει πλάκα (ο γκαλαξυ θα παει στο σπιτι του τον Σεπτεμβριο )
Για τα σκυλιά τώρα ...
Καταλαβαινω τους φόβους σου , και δεν ξέρω τι κανουν οι αλλοι με τα σκυλια τους ... ξέρω τι κανω εγω.
Απο την στιγμή που τα σκυλια μου δεν πάνε στις γάτες δεν έχω κανένα πρόβλημα .
Η μπεμπα , ενω εχει μεγαλωσει με τον Ερμη δεν θελει την Καρμα ... για καποιο λόγο φρικάρει ...
Και ο τζαρβαν δεν τα πολυγουσταρει τα σκυλια.
Τωρα βεβαια τα δικα μου τα σκυλια δεν τρεχουν ξοπισω απο τις γατες , βασικα ουτε τα σκυλια ασχολουνται με τις γατες , ουτε και οι γατες με τα σκυλια.
Γενικα εχω ησυχια στο σπιτι κι ας εχω τοσα ζωα.
Ξερω οτι για να φτασει στο σημειο να επιτεθει γατα σε σκυλο και να του κανει ζημια επιτεθηκε και ο σκυλος , και για να γινει αυτό παει να πει ότι τα ζωα εμειναν αναξελεγκτα στο σπιτι.
Οταν εχεις περιστατικα επιθεσεων στο σπιτι λαμβανεις τα μετρα σου πριν να ειναι αργα ....
Προκαταλειμμένη δεν νομιζω ... φοβισμενη εισαι κι εσυ και δικαίως νομίζω ... αλλά αν αφηνα τους φοβους να με ριξουν .... τι να σου πω ... ετσι μου ελεγαν οτι θα παει η γατα να στραβωσει το μωρο απο ζηλεια και ειχα την γατα για ξυπνητήρι , όποτε ξυπναγε το μωρό ερχόταν και με ξυπναγε .... και ο Λευτέρης μου ειναι 19 χρονων , ουτε τον στραβωσε η γατα , ουτε και επαθε τίποτα ....
Και τον σκυλο θα μου στραβωναν οι γατες και ειναι 9 χρονων ο Ερμης ...
Το σημαντικότερο όλων είναι να παει καλά ο βικτορας .
Απο εκει και περα βλεποντας και κανοντας.
φιλια στην μουριτσα του και περιμενω το επομενο ιατρικο ανακοινωθέν
Να εισαι καλα που τον φροντιζεις
-
Mood :
dagger έγραψε:Leviathan έγραψε:
- Σπόιλερ:
Μαρία μου το ξέρω πως θα είναι καλά μαζί σας, άλλωστε δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερη οικογένεια για τον Τζάρβαν, αλλά υπάρχουν μερικά θέματα..
- Σπόιλερ:
Λοιπόν ο Τζαρβαν , μας εχει βγάλει όλους αδαείς για να μην πω τιποτα χοντρο και παρεξηγηθω
Ποιος στρεσαρεται ? Αυτός ?
Πηνελοπη μου ο Τζαρβαν απέχει μακράν από το γατί που ξέραμε .... και οι όποιοι φόβοι ειχα περί στρεσαρίσματος λογω επαφης του με αλλες γατες εχουν εξανεμιστεί .
Εχει παρει τοση αγαπη και τοση φροντιδα που ειλικρινα πιστευω οτι έγινε ένα θαυμα γιατι ούτε εγώ περίμενα αυτα τα αποτελεσματα σε τόσο συντομο χρονικό διάστημα.
Όσο για την επαφη του με αλλα αρσενικα ... δεν εχει κανενα προβλημα και βοηθάει τον γκαλαξυ να εγκλιματιστεί στο σπιτι τωρα που τελειωσε η θεραπεία του και είναι καλά .
Παιζουν όλη μέρα , τρωνε μαζι , μια χαρα τα πανε .. πατερας με γιο τους λεμε ....
βασικα εχω 5 γατες οι οποιες τα πανε τοσο καλα αναμεταξυ τους που εχω παθει πλάκα (ο γκαλαξυ θα παει στο σπιτι του τον Σεπτεμβριο )
Για τα σκυλιά τώρα ...
Καταλαβαινω τους φόβους σου , και δεν ξέρω τι κανουν οι αλλοι με τα σκυλια τους ... ξέρω τι κανω εγω.
Απο την στιγμή που τα σκυλια μου δεν πάνε στις γάτες δεν έχω κανένα πρόβλημα .
Η μπεμπα , ενω εχει μεγαλωσει με τον Ερμη δεν θελει την Καρμα ... για καποιο λόγο φρικάρει ...
Και ο τζαρβαν δεν τα πολυγουσταρει τα σκυλια.
Τωρα βεβαια τα δικα μου τα σκυλια δεν τρεχουν ξοπισω απο τις γατες , βασικα ουτε τα σκυλια ασχολουνται με τις γατες , ουτε και οι γατες με τα σκυλια.
Γενικα εχω ησυχια στο σπιτι κι ας εχω τοσα ζωα.
Ξερω οτι για να φτασει στο σημειο να επιτεθει γατα σε σκυλο και να του κανει ζημια επιτεθηκε και ο σκυλος , και για να γινει αυτό παει να πει ότι τα ζωα εμειναν αναξελεγκτα στο σπιτι.
Οταν εχεις περιστατικα επιθεσεων στο σπιτι λαμβανεις τα μετρα σου πριν να ειναι αργα ....
Προκαταλειμμένη δεν νομιζω ... φοβισμενη εισαι κι εσυ και δικαίως νομίζω ... αλλά αν αφηνα τους φοβους να με ριξουν .... τι να σου πω ... ετσι μου ελεγαν οτι θα παει η γατα να στραβωσει το μωρο απο ζηλεια και ειχα την γατα για ξυπνητήρι , όποτε ξυπναγε το μωρό ερχόταν και με ξυπναγε .... και ο Λευτέρης μου ειναι 19 χρονων , ουτε τον στραβωσε η γατα , ουτε και επαθε τίποτα ....
Και τον σκυλο θα μου στραβωναν οι γατες και ειναι 9 χρονων ο Ερμης ...
Το σημαντικότερο όλων είναι να παει καλά ο βικτορας .
Απο εκει και περα βλεποντας και κανοντας.
φιλια στην μουριτσα του και περιμενω το επομενο ιατρικο ανακοινωθέν
Να εισαι καλα που τον φροντιζεις
- Σπόιλερ:
- Μαρία μου, όσον αφορά το δεύτερο περιστατικό που έγραψα, κάθε άλλο παρά ανεξέλεγκτα ήταν τα ζώα.
Ο γατούλης ορμούσε κάθε, μα κάθε φορά που έβλεπε τη σκυλίτσα μπροστά του. Στο τέλος χωρίσαν οι άνθρωποι το σπίτι στα δύο για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, κάποια στιγμή δεν πρόσεξαν, βρέθηκαν τα ζώα στον ίδιο χώρο κι έγινε ότι έγινε. Το σκυλί κοιμόταν, απλά κοιμόταν, και ο γατούλης όρμησε.
Ακραία περίπτωση θα μου πεις, αλλά εμένα με τρομοκράτησε.
Ο Τζάρβαν απλά φοβόταν τα σκυλιά γιατί έτυχε να βρεθεί σε σπίτι που τα σκυλιά τον γαύγιζαν -από ενθουσιασμό και για παιχνίδι πιστεύω.
Ο Βίκτωρας ξεσκίστηκε από σκυλιά. Δεν είναι η ίδια περίπτωση.
Είσαι τυχερή που έχετε βρει τις ισορροπίες σας στο σπίτι αλλά δεν συμβαίνει πάντα δυστυχώς. Και δεν είναι μόνο θέμα αντιμετώπισης του ανθρώπου αλλά και χαρακτήρα του ζώου, και πολλών ακόμα παραγόντων.
Πχ και εμένα η Αλάσκα δέχεται μόνο τον Ρούντυ -και πλέον έχει στρεσαριστεί τόσο πολύ που κι αυτόν τον ανέχεται ελάχιστα. Σκοτώνει μωρά. Δεν την έχω κακοποιήσει, δεν την αντιμετωπίζω με φόβο και άγχος και δεν πιστεύω πως πρόλαβε να έχει τόσο τραυματικές εμπειρίες πριν τη βρω για να δημιουργήσουν τέτοια συμπεριφορά. Είναι θέμα χαρακτήρα.
Γνωστή μου έχει αναγκαστεί να χωρίσει επίσης το σπίτι της στα δύο γιατί ο ένας της γάτος προσπαθεί να σκοτώσει κυριολεκτικά τον άλλο. Μιλάμε για αίματα, κάθε φορά που βρίσκονται απέναντι ο ένας από τον άλλον.
Μερικά σκυλάκια δεν δέχονται γάτες με τίποτα όσο και να τα εκπαιδεύσεις.
Μερικές γάτες δεν τα βρίσκουν ποτέ με σκυλιά.
Μερικές γάτες δεν τα βρίσκουν ποτέ με άλλες γάτες.
Κάθε περίπτωση είναι διαφορετικη.
Εννοείται πως το σημαντικό είναι να πάει καλά ο Βίκτωρ.
Και μέχρι στιγμής, φτου φτου, πάει καλά.
Τα φιλιά θα παραδοθούν αύριο γιατί τώρα κοιμόμαστε.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Ευχομαι στο Βικτορακο, που ειναι τοσο γλυκο γατακι, να μπορεσει να ξαναπερπατησει και ολα να του ερθουν ροδινα απο δω και περα στη ζωη! Το αξιζουν αυτες οι ψυχουλες! : Συγχαρητηρια και σε σενα που το φροντιζεις με τοση αγαπη και υπομονη,εισαι αξιεπαινη!
florans- Mature Cat
-
Τόπος : Βυρωνας
Αριθμός γατουνίων : 7 Μινι,Γκεραλτ,Μικυ,Σίρι,Λούνα (Τερεζα και Νταιζη μας κοιταζουν απο ψηλα!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας γιατι χουρχουριζουμε πιο πολυ!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ολα ειναι πολυ γλυκουτσικα! τα θελω ολα!!
Motto : Αγαπη και ανθρωπια!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/02/2012
Mood :
florans έγραψε:Ευχομαι στο Βικτορακο, που ειναι τοσο γλυκο γατακι, να μπορεσει να ξαναπερπατησει και ολα να του ερθουν ροδινα απο δω και περα στη ζωη! Το αξιζουν αυτες οι ψυχουλες! : Συγχαρητηρια και σε σενα που το φροντιζεις με τοση αγαπη και υπομονη,εισαι αξιεπαινη!
Σ'ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια, και εγώ και ο Βίκτωρ!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Δεν ξέρω αν θα κατάφερε να στείλω το μνμ γιατί είμαι διακοπές και γράφω απο δανεικό iPad αλλά παρακολουθώ τα νέα καθημερινά κι εύχομαι μέσα απ τη καρδιά μου στο βικτωρακο να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερα.
Όλες τις θετικές μας σκέψεις βικτωρακο να πάνε όλα καλά και να σε θαυμάσουμε σύντομα σαν υγιές και ξένοιαστο γατάκι.
Είσαι ούτως η άλλως υπέροχος.
Όλες τις θετικές μας σκέψεις βικτωρακο να πάνε όλα καλά και να σε θαυμάσουμε σύντομα σαν υγιές και ξένοιαστο γατάκι.
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Ενισχύουμε τις ipadδιακοποΧαρούλικες ευχές (Μπραβο βρε Χαρούλι ) με πολύ πολύ θετική ενέργεια !!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
ZIZIKOS έγραψε:Δεν ξέρω αν θα κατάφερε να στείλω το μνμ γιατί είμαι διακοπές και γράφω απο δανεικό iPad αλλά παρακολουθώ τα νέα καθημερινά κι εύχομαι μέσα απ τη καρδιά μου στο βικτωρακο να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερα.
Gatoplikti έγραψε:Ενισχύουμε τις ipadδιακοποΧαρούλικες ευχές (Μπραβο βρε Χαρούλι ) με πολύ πολύ θετική ενέργεια !!
Πολύ ευχαριστούμε, οι ευχές πιάνουν τόπο ήδη μου φαίνεται!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Στελνουμε και εμεις τις ευχες μας για γρηγορη αναρρωση και για ζοηρο ποντικοκινηγητο.....
-
Mood :
πατουσακια έγραψε:Στελνουμε και εμεις τις ευχες μας για γρηγορη αναρρωση και για ζοηρο ποντικοκινηγητο.....
Συμπεθέρα μου
Το ποντικάκι μας πάντως δεν αφήνουμε να μας το πάρει κανένας, το έχουμε θάψει μέσα στα στρωσίδια μας.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Ετσι ακρηβως πρεπει να γυνει μονο στο κρεβατι μας ειναι ασφαλες, παλι καλα που δεν εχει δικο του τοαλετα αλλιως μπορει να το ευβρισκες θαμμενο εκει. Τα αλλα ποντικινια κρατιουνται ακομα η φαγωθηκαν;
-
Mood :
πατουσακια έγραψε:Ετσι ακρηβως πρεπει να γυνει μονο στο κρεβατι μας ειναι ασφαλες, παλι καλα που δεν εχει δικο του τοαλετα αλλιως μπορει να το ευβρισκες θαμμενο εκει. Τα αλλα ποντικινια κρατιουνται ακομα η φαγωθηκαν;
Τα υπόλοιπα ποντικίνια..υιοθετήθηκαν από τον αγαθό μας γίγαντα.
Δες και μόνη σου.
- Σπόιλερ:
Επίσης άσχετο αλλά μάλλον παρασκευή θα μπορέσω να έρθω, την Τετάρτη μου φέρνουν πίσω τα μωρά..
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Εστω και σε λάθος θέμα... Κούκλος...
- Σπόιλερ:
- Τα ποντικάκια καλά, είναι...
-
Mood :
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Κι επηδή εγώ δεν ξέρω πόσο τεράστιος είναι (και από το 6900 δεν καταλαβαίνω και πολλά) τον έχεις μετρήσει σε μήκος; Φαίνεται XXXL!
- Σπόιλερ:
- Ασχετο, τώρα το είδα, Πηνελόπη έφτασες τα 2000 μηνύματα!
-
Mood :
crispyfelinagr έγραψε:Κι επηδή εγώ δεν ξέρω πόσο τεράστιος είναι (και από το 6900 δεν καταλαβαίνω και πολλά) τον έχεις μετρήσει σε μήκος; Φαίνεται XXXL!
- Σπόιλερ:
Ασχετο, τώρα το είδα, Πηνελόπη έφτασες τα 2000 μηνύματα!
Όχι δεν τον έχω μετρήσει. Όσοι τον έχουν δει από κοντά λένε πως μοιάζει περισσότερο με σκύλο σε μέγεθος παρά με γάτο.
- Σπόιλερ:
- Ναι, τώρα το είδα κι εγώ.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan έγραψε:
Δες και μόνη σου.
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Gatoplikti έγραψε:Leviathan έγραψε:
Δες και μόνη σου.
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Τα φυλαει απο την Αλασκα η απο την Τιτανια;Leviathan έγραψε:πατουσακια έγραψε:Ετσι ακρηβως πρεπει να γυνει μονο στο κρεβατι μας ειναι ασφαλες, παλι καλα που δεν εχει δικο του τοαλετα αλλιως μπορει να το ευβρισκες θαμμενο εκει. Τα αλλα ποντικινια κρατιουνται ακομα η φαγωθηκαν;
Δες και μόνη σου.
- Σπόιλερ:
Επίσης άσχετο αλλά μάλλον παρασκευή θα μπορέσω να έρθω, την Τετάρτη μου φέρνουν πίσω τα μωρά..
-
Mood :
πατουσακια έγραψε:Τα φυλαει απο την Αλασκα η απο την Τιτανια;Leviathan έγραψε:πατουσακια έγραψε:Ετσι ακρηβως πρεπει να γυνει μονο στο κρεβατι μας ειναι ασφαλες, παλι καλα που δεν εχει δικο του τοαλετα αλλιως μπορει να το ευβρισκες θαμμενο εκει. Τα αλλα ποντικινια κρατιουνται ακομα η φαγωθηκαν;
Δες και μόνη σου.
- Σπόιλερ:
Και από τις δύο.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Και καλα κανει...Leviathan έγραψε:πατουσακια έγραψε:Τα φυλαει απο την Αλασκα η απο την Τιτανια;Leviathan έγραψε:πατουσακια έγραψε:Ετσι ακρηβως πρεπει να γυνει μονο στο κρεβατι μας ειναι ασφαλες, παλι καλα που δεν εχει δικο του τοαλετα αλλιως μπορει να το ευβρισκες θαμμενο εκει. Τα αλλα ποντικινια κρατιουνται ακομα η φαγωθηκαν;
Δες και μόνη σου.
- Σπόιλερ:
Και από τις δύο.
-
Mood :
Πηνελοπη πως ειναι ο Βικτοράκος ?
Εχει καποια βελτιωση ?
Εχει καποια βελτιωση ?
-
Mood :
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» Ο μικρός μαχητής
» Μιλού, ο μικρός μαχητής
» Ένας φουντωτός μαχητής ψάχνει τον Άνθρωπο του.
» Μαγγελάνος, ένας μικρός εξερευνητής!
» Fuego, ένας μικρός τριποδάκος
» Μιλού, ο μικρός μαχητής
» Ένας φουντωτός μαχητής ψάχνει τον Άνθρωπο του.
» Μαγγελάνος, ένας μικρός εξερευνητής!
» Fuego, ένας μικρός τριποδάκος
Σελίδα 3 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios