Οι γάτες πάνε Θέατρο!
+16
Φωτεινή
efi24
tonino
ladycat
anabou
Mariel
Tasha
sardela
marmanga
ismini
Fotoula
Chouzouris
XIONIS
Μπομπογατο
Marcos
Milly
20 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 8
Σελίδα 6 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Απ: Οι γάτες πάνε Θέατρο!
Μήπως είναι λίγοι οι αντρικοί γατικοί ρόλοι?? Γιατί τώρα που το σκέφτομαι έχουμε μπόλικους γατούληδες εδώ μέσα (με ή χωρίς -το κυριαρχικό τους το 'χουνε)
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Desdemona έγραψε:'Οχι πες, φανταστική Αντμίνα... Συγκρίνεται τώρα ο άντρας ο σωστός ο πρόστυχος με το φλώρο τον Σιαμέζο;Chouzouris έγραψε:Ωχ θα σφαχτούν τώρα οι γατοσπιτόγατες για τους ρόλους!
life- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός γατουνίων : 1 και 4 σκυλους
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/12/2007
Mood :
Επιτέλους, η φωνή της λογικής. Εύγε. :applau:marmanga έγραψε: Μήπως είναι λίγοι οι αντρικοί γατικοί ρόλοι?? Γιατί τώρα που το σκέφτομαι έχουμε μπόλικους γατούληδες εδώ μέσα (με ή χωρίς -το κυριαρχικό τους το 'χουνε)
Desdemona- Senior Cat
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/11/2007
Mood :
τρεμει ο σενιορ Πρεστο μη του φαμε το ρολο??????????
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΛΩΡΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ασε που σε λιγο ουτε εσεις κυριε Πρεστο δνε θα εισαστε αντρες...και ο ρολος του εραστη θελει αντρα!!! οποτε μενουμε μεις και ο Μαντου!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΛΩΡΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ασε που σε λιγο ουτε εσεις κυριε Πρεστο δνε θα εισαστε αντρες...και ο ρολος του εραστη θελει αντρα!!! οποτε μενουμε μεις και ο Μαντου!!!!!!!!!!!!!
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Αυτό μην το λες...το παιδί κάνει τα αδύνατα δυνατά να παραμείνει άντρας. Κάθε φορά που κανονίζω στείρωση όλο κάτι γίνεταιNiaR έγραψε:ασε που σε λιγο ουτε εσεις κυριε Πρεστο δνε θα εισαστε αντρες...
Desdemona- Senior Cat
-
Mood :
Desdemona έγραψε:Αυτό μην το λες...το παιδί κάνει τα αδύνατα δυνατά να παραμείνει άντρας. Κάθε φορά που κανονίζω στείρωση όλο κάτι γίνεταιNiaR έγραψε:ασε που σε λιγο ουτε εσεις κυριε Πρεστο δνε θα εισαστε αντρες...
προσπαθει ο ερμος!!!
Κικη?????????? και εσυ Τεκνον Βρουτε??? εμ βεβαια τον καπαρωσε τον ρολο το πατσαβουρακι!
-
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Mood :
Με την Ολγα γελαω,ετσι οπως τα λεει τις τελευταιες ημερεςNiaR έγραψε:Desdemona έγραψε:Αυτό μην το λες...το παιδί κάνει τα αδύνατα δυνατά να παραμείνει άντρας. Κάθε φορά που κανονίζω στείρωση όλο κάτι γίνεταιNiaR έγραψε:ασε που σε λιγο ουτε εσεις κυριε Πρεστο δνε θα εισαστε αντρες...
Κικη?????????? και εσυ Τεκνον Βρουτε??? εμ βεβαια τον καπαρωσε τον ρολο το πατσαβουρακι!
Μαλλον η επικειμηνη στειρωση του Πρεστο την εχει κανει λιγο παραπανω :lol!: απο οτι ηταν
Δεν εχω τιποτα με το παιδι σου βρε
-
Mood :
ΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ? ΕΕΕΕΕΕΕ???life έγραψε:Με την Ολγα γελαω,ετσι οπως τα λεει τις τελευταιες ημερες
Μαλλον η επικειμηνη στειρωση του Πρεστο την εχει κανει λιγο παραπανω :lol!: απο οτι ηταν
Και τι ήμουν πριν που τώρα είμαι παραπάνω;;;;;
Desdemona- Senior Cat
-
Mood :
Desdemona έγραψε:ΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ? ΕΕΕΕΕΕΕ???life έγραψε:Με την Ολγα γελαω,ετσι οπως τα λεει τις τελευταιες ημερες
(δεν ειδα να εχει μπαρμπαδελακι που σφυριζει οποτε...!)
-
Mood :
Desdemona έγραψε:ΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ? ΕΕΕΕΕΕΕ???life έγραψε:Με την Ολγα γελαω,ετσι οπως τα λεει τις τελευταιες ημερες
-
Mood :
Desdemona- Senior Cat
-
Mood :
NiaR έγραψε:
(δεν ειδα να εχει μπαρμπαδελακι που σφυριζει οποτε...!)
-
Mood :
Ό(ρ)Λγιο! (συγγνώμη δηλαδής, αλλά πήγαινες γυρεύοντας)Desdemona έγραψε:ΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ? ΕΕΕΕΕΕΕ???
-
Mood :
Και συ Μαρίνα...marmanga έγραψε:Ό(ρ)Λγιο! (συγγνώμη δηλαδής, αλλά πήγαινες γυρεύοντας)Desdemona έγραψε:ΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ? ΕΕΕΕΕΕΕ???
Desdemona- Senior Cat
-
Mood :
δεν θελω να σας στεναχωρησω κοριτσια αλλα η σαρδελα ειναι δεσμευμενη με τον φρου οποτε αυτος θα πρεπει να παρει τον ρολο...
marestros- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : κοσμαρα ομως!
Αριθμός γατουνίων : το κατσουλι κατσουλινι!!!!!!!!!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την ελπιδουλα....
Motto : off with his head!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/12/2007
Mood :
Ως τι; Ως πλατωνικός εραστής; Άσε με καλέmarestros έγραψε:δεν θελω να σας στεναχωρησω κοριτσια αλλα η σαρδελα ειναι δεσμευμενη με τον φρου οποτε αυτος θα πρεπει να παρει τον ρολο...
Desdemona- Senior Cat
-
Mood :
Είστε απίθανες κορίτσια
Οί Χαρακτήρες που ήδη έβαλα είναι αυτοί που συνήθως χρειάζονται για την δομή ενός έργου. Από δω και πέρα βάζουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Αναλόγως των προσώπων μπορεί ν΄αλλάξει λίγο και το στόρυ. Πάντως η βασική ιστορία θα είναι αυτή που σας έγραψα.
Ελπίζω σε 1-2 μέρες να έχουμε καταλήξει στους χαρακτήρες για να δωθούν και τα ονόματα στα πρόσωπα και νάρχίσουμε τις ατάκες και τους διαλόγους.
Οί Χαρακτήρες που ήδη έβαλα είναι αυτοί που συνήθως χρειάζονται για την δομή ενός έργου. Από δω και πέρα βάζουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Αναλόγως των προσώπων μπορεί ν΄αλλάξει λίγο και το στόρυ. Πάντως η βασική ιστορία θα είναι αυτή που σας έγραψα.
Ελπίζω σε 1-2 μέρες να έχουμε καταλήξει στους χαρακτήρες για να δωθούν και τα ονόματα στα πρόσωπα και νάρχίσουμε τις ατάκες και τους διαλόγους.
Milly- Συνερ-γάτα
-
Τόπος : Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων : .. και άνω
Motto : Τίποτα δεν μένει εκεί για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2007
Mood :
Σωστή.
Όμως, για τον ΠΡΕΣΤΟ, δεν ξέρω...
Δεν έχω δει φωτογραφίες του αρκετές...
Μπορεί να μην κάνει...
ΘΕΛΩ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΤΩΝ ΑΙΛΟΥΡΟΓΑΤΟΝΙΩΝ ΤΕΜΠΕΛΑ!!!
και μέχρι τότε θα σαμποτάρω τον Πρεστο ως υποψήφιο...ΧΑ!
Όμως, για τον ΠΡΕΣΤΟ, δεν ξέρω...
Δεν έχω δει φωτογραφίες του αρκετές...
Μπορεί να μην κάνει...
ΘΕΛΩ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΤΩΝ ΑΙΛΟΥΡΟΓΑΤΟΝΙΩΝ ΤΕΜΠΕΛΑ!!!
και μέχρι τότε θα σαμποτάρω τον Πρεστο ως υποψήφιο...ΧΑ!
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Να βάλω μία πιθανότητα για χαρακτήρα;;; ΟΚ έχουμε ένα "αταίριαστο" ζευγάρι. Κοινώς που δεν έχει ιδέα τι είναι στην πραγματικότητα.
Μήπως να μπει κάτι σε σχέση με τον Χουζούρη που απ' την πολλή βρώμα περνιέται για άσπρος???? Και την πέφτει σε κάποιο από τα άσπρα μας (Γιόντα,Χιόνη, Μαντού) λέγοντάς του ότι πρέπει να είναι ο χαμένός δίδυμός του. Κι οταν βλέπει και τους άλλους δύο λευκούς τζέντλεμεν, θεωρεί ότι τους μοιάζει.... ΔΕν ξέρω κάπως έτσι....
Μήπως να μπει κάτι σε σχέση με τον Χουζούρη που απ' την πολλή βρώμα περνιέται για άσπρος???? Και την πέφτει σε κάποιο από τα άσπρα μας (Γιόντα,Χιόνη, Μαντού) λέγοντάς του ότι πρέπει να είναι ο χαμένός δίδυμός του. Κι οταν βλέπει και τους άλλους δύο λευκούς τζέντλεμεν, θεωρεί ότι τους μοιάζει.... ΔΕν ξέρω κάπως έτσι....
-
Mood :
ΒΡΩΜΙΚΟΣ Ο ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ????????????????????????
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Σώώώπα!!! Πρώτη φορά το ακούς ότι είναι γεμάτος σκόνη και άσπρες τρίχες;;;;!!!
Τόσο πολύ, δηλαδή που νομίζει ότι αυτός μοιάζει στον Χιόνι πιο πολύ απ' όσο ο Γιόντα, ας πούμε. Άσε που θεωρεί ότι ο Πίσσας είναι άλλο χρώμα και καμία σχέση δεν έχει μαζί του.
Ο Μάικλ Τζάκσον των γάτων είναι!
Τόσο πολύ, δηλαδή που νομίζει ότι αυτός μοιάζει στον Χιόνι πιο πολύ απ' όσο ο Γιόντα, ας πούμε. Άσε που θεωρεί ότι ο Πίσσας είναι άλλο χρώμα και καμία σχέση δεν έχει μαζί του.
Ο Μάικλ Τζάκσον των γάτων είναι!
-
Mood :
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Μου φαινεται οτι η σαρδελα θα γινει κολλητη με την Πατση στο τελος!!!
Επισης, αγορια μην σπρωχνεστε!!!!!!!Ολοι οι καλοι χωρανε!!!!
Επισης, αγορια μην σπρωχνεστε!!!!!!!Ολοι οι καλοι χωρανε!!!!
sardela- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Χαλάνδρι
Αριθμός γατουνίων : 4:sardela,leon,manolos,bios.
Motto : Από τα όμορφα δεν θέλω να γλιτώσω...
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
εχουμε το ποκυ τον φελιξ κ τον τιγρακι κ εχουν κατι α.......ια ναΡιπήτ έγραψε:Επίσης Χαρά αν θέλετε κι άλλους χαρακτήρες γράψτε το για να βάλουμε όσο πιο πολλά γατόνια μπορούμε. Διαλόγους θα βρούμε για όλους.
ΕΡΑΣΤΗΣ σωστό.
Χρειαζόμαστε έναν γάτο με #@* (δεν πάει ο νους μου σε κανέναν)
Σκεφτήτε κι άλλα. Θα χωθούν στην υπόθεση τώρα που έχουμε τον σκελετό.
ladycat- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
marmanga έγραψε:Να βάλω μία πιθανότητα για χαρακτήρα;;; ΟΚ έχουμε ένα "αταίριαστο" ζευγάρι. Κοινώς που δεν έχει ιδέα τι είναι στην πραγματικότητα.
ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!
Έχει τόση σκόνη πάνω του που νομίζει ότι είναι άσπρος...
Και αυτό παρασταίνεται και πολύ εύκολα θεατρικά με τάλκ...
Σε κάθε του κίνηση θα ελευθερώνεται ένα άσπρο σύννεφο, ακριβώς όπως τον περιγράφουν τα κορίτσια στο χαμηλό επίπεδο!!!
ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Και θα επιμένει ότι είναι δίδυμος και θα τους σπάνε τ' αρχδ....
Όλο θα προσπαθούν να συζητήσουν για τις σοβαρές υποθέσεις που τους απασχολούν και θα 'ναι αυτός από δίπλα και θα γυρίζει συνεχώς την κουβέντα στο θέμα των διδύμων του αδελφών...
Μπράβο Μαρινάκι!!!!
-
Mood :
Για κάτι σε αυτά τα πρότυπα τι λέτε;;;
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
Marcos έγραψε:marmanga έγραψε:Να βάλω μία πιθανότητα για χαρακτήρα;;; ΟΚ έχουμε ένα "αταίριαστο" ζευγάρι. Κοινώς που δεν έχει ιδέα τι είναι στην πραγματικότητα.
ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!
Έχει τόση σκόνη πάνω του που νομίζει ότι είναι άσπρος...
Και αυτό παρασταίνεται και πολύ εύκολα θεατρικά με τάλκ...
Σε κάθε του κίνηση θα ελευθερώνεται ένα άσπρο σύννεφο, ακριβώς όπως τον περιγράφουν τα κορίτσια στο χαμηλό επίπεδο!!!
ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Και θα επιμένει ότι είναι δίδυμος και θα τους σπάνε τ' αρχδ....
Όλο θα προσπαθούν να συζητήσουν για τις σοβαρές υποθέσεις που τους απασχολούν και θα 'ναι αυτός από δίπλα και θα γυρίζει συνεχώς την κουβέντα στο θέμα των διδύμων του αδελφών...
Μπράβο Μαρινάκι!!!!
Χαρά ή Φωτούλα (η οποία κάνει τέλειο συμμάζεμα )... για να μην χαθούμε στο τέλος... προτείνω όλες οι νέες ιδέες να συγκεντρωθούν κάπου για να μπορέσουμε να τις βάλουμε ατο έργο όπως επίσης και οι υποψήφιοι/ες. :bounce: :bounce:
Milly- Συνερ-γάτα
-
Mood :
Φφωτούλα 'μ το πρότυπον που προτείνεις είναι ο Σαίξπηρ του σινεμά...
Μακάρι να μπορέσουμε...
Ριπητάκο, αυτά τα πρόσωπα, θα μπορούσαν να είναι τα πρόσωπα που θα αποτελούν τους θαμώνες του καμπαρέ ίσως...
Μακάρι να μπορέσουμε...
Ριπητάκο, αυτά τα πρόσωπα, θα μπορούσαν να είναι τα πρόσωπα που θα αποτελούν τους θαμώνες του καμπαρέ ίσως...
-
Mood :
Αχ Φωτούλα ΄μMarcos έγραψε:Φφωτούλα 'μ το πρότυπον που προτείνεις είναι ο Σαίξπηρ του σινεμά...
Μακάρι να μπορέσουμε...
Φυσικά Χαρά μου και όχι μόνο. Αρκεί να ξέρουμε πόσοι είναι. Τελικά πόσα αρσενικά και πόσα θηλυκά έχουμε εδώ μέσα ρε παιδιά;;;; Εγώ θα ήθελα να μπουν όλα κι ας κάνουν μια περαντζάδα μόνο.
Milly- Συνερ-γάτα
-
Mood :
Μίλλυ πρέπει να μου πεις πως θέλεις να γίνει το συμμάζεμα. Να μεταφέρω την αρχική ιδέα, την πλοκή και τις ιδέες που πέφτουν ή μόνο αυτές που ενσωματώνονται στην αρχική;;;
Βασικά θα πρότεινα το άνοιγμα μιας θεματικής ενότητας με τίτλο που θα τον βρείτε εσείς
με τρία σκέλη:
σενάριο
ιδέες
ρόλοι - ηθοποιοί
Φαίνεται πολύπλοκο αλλά μόνο έτσι μπορεί να λειτουργήσει σε συνθήκες ίντερνετ
Άμα έχετε άλλο τρόπο γράψτε τον να το μοντάρουμε τώρα που είναι νωρίς και μπορούμε να ελέγξουμε τις εγγραφές
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
Φωτούλα μου :looov2: γιαυτό απευθύνθηκα σε σένα. Αυτό ακριβώς.. και βάλε και τον τίτλο εσύ.Fotoula έγραψε:Μίλλυ πρέπει να μου πεις πως θέλεις να γίνει το συμμάζεμα. Να μεταφέρω την αρχική ιδέα, την πλοκή και τις ιδέες που πέφτουν ή μόνο αυτές που ενσωματώνονται στην αρχική;;;Βασικά θα πρότεινα το άνοιγμα μιας θεματικής ενότητας με τίτλο που θα τον βρείτε εσείςμε τρία σκέλη:σενάριοιδέεςρόλοι - ηθοποιοίΦαίνεται πολύπλοκο αλλά μόνο έτσι μπορεί να λειτουργήσει σε συνθήκες ίντερνετΆμα έχετε άλλο τρόπο γράψτε τον να το μοντάρουμε τώρα που είναι νωρίς και μπορούμε να ελέγξουμε τις εγγραφές
Milly- Συνερ-γάτα
-
Mood :
sardela έγραψε:Μου φαινεται οτι η σαρδελα θα γινει κολλητη με την Πατση στο τελος!!!
Δεν θα μπορει να παιξει με τα αφτακια ομως,οπως κανει με τη Μαιρη που της τα μουλιαζει τωρα τελευταια
-
Mood :
προτεινω τον Παρατριχα για αμφισβιτια!!! ειναι γατος πειραχτιρι και του παει αυτος ο ρολος!!
Καθισα και διαβασα ολο το θεμα απο την αρχη,φοβερες οι ιδεες
Επισης,θα μπορουσε η πρωταγωνιστρια-Σαρδελα καποια στιγμη να βρεθει σε διλημμα αναμεσα σε δυο αντρες και να υπαρχει και κατασκοπος να την παρακολουθει στην πολυκατοικια η στο καμπαρε...
Και ποιος θα ηταν καλυτερος για μεταμφιεσμενος-incognito κατασκοπος εκτος απο τον κυριο της παρακατω φωτογραφιας
Θα μπορουσε να υπαρχει και μια ξανθια τραγουδιστρια-χορευτρια στο καμπαρε,σεξι,μοιραια κι επιινδυνη,γυναικα-γατα,που θα μαζευει τον αντρικο πληθυσμο της γειτονιας.Κι εχω να προτεινω για το ρολο αυτο:
Επισης,θα μπορουσε η πρωταγωνιστρια-Σαρδελα καποια στιγμη να βρεθει σε διλημμα αναμεσα σε δυο αντρες και να υπαρχει και κατασκοπος να την παρακολουθει στην πολυκατοικια η στο καμπαρε...
Και ποιος θα ηταν καλυτερος για μεταμφιεσμενος-incognito κατασκοπος εκτος απο τον κυριο της παρακατω φωτογραφιας
Θα μπορουσε να υπαρχει και μια ξανθια τραγουδιστρια-χορευτρια στο καμπαρε,σεξι,μοιραια κι επιινδυνη,γυναικα-γατα,που θα μαζευει τον αντρικο πληθυσμο της γειτονιας.Κι εχω να προτεινω για το ρολο αυτο:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mariel στις Παρ Μάης 16, 2008 8:48 pm, 2 φορές συνολικά
Mariel- Mature Cat
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 2 και πολύ....αγαπημένα(Τσίκι και Νοέλ)
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/11/2007
Mood :
Mariel έγραψε:
Θα μπορουσε να υπαρχει και μια τραγουδιστρια-χορευτρια στο καμπαρε,σεξι,μοιραια κι επιινδυνη,γυναικα-γατα,που θα μαζευει τον αντρικο πληθυσμο της γειτονιας.Κι εχω να προτεινω για το ρολο αυτο:
Την παω με χιλια αυτη τη γατα
-
Mood :
Σελίδα 6 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Παρόμοια θέματα
» Η Χορτοφαγία και οι γάτες
» ΓΑΤΕΣ
» 3 γάτες, μα τί γάτες!
» Γάτες αερόστατα ...
» Για τις 80 γατες του μοσχατου
» ΓΑΤΕΣ
» 3 γάτες, μα τί γάτες!
» Γάτες αερόστατα ...
» Για τις 80 γατες του μοσχατου
Σελίδα 6 από 8
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios