Οι γάτες πάνε Θέατρο!
+16
Φωτεινή
efi24
tonino
ladycat
anabou
Mariel
Tasha
sardela
marmanga
ismini
Fotoula
Chouzouris
XIONIS
Μπομπογατο
Marcos
Milly
20 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 8
Σελίδα 2 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Απ: Οι γάτες πάνε Θέατρο!
Και να φανταστείς ότι είμαι πολύ σκληρός θεατρώνης... αλλά με τέτοια προσόντα...Μπομπογατο έγραψε: Παρατριχιδη! τα καταφεραμεεεεεε!! :applau: :applau: :party3: :kokok:
Βεβαίως για τον κηπουρό, έτσι;
Μην παίρνουμε και πολύ αέρα...
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Fotoula έγραψε:Μπομπογατο έγραψε:
Εχει συμετασχει σε πολλες ερασιτεχνικές παραστάσεις όπως, "Ο γλαρος", "ο Γατος που δεν ηταν εκει", "Ιβανόης", "Ο Ηδονοβλεψίας" και αλλες.Μπομπόγατο κάτι λάθος υπάρχει εδώ, στους τίτλους των έργων εννοώ. Πιο σωστό μου έρχεται το "Ο γάτος" και το "Ο Γλάρος που δεν είναι πια εκεί"......
θες να μου πεις οτι ξερεις εσυ και δεν ξερει ο γατος που δεν ηταν εκει???
Καλέ πάλι χτυπάνε τα βουντού...
πώς γίνεται να βλέπω -αφού έχω ήδη απαντήσει παραπάνω- να έχουν παρεμβληθεί άλλες πέντε απαντήσεις;
Μυστήρια πράγματα.....
Ο από μηχανής θεός;;;;;
Κι όχι, δεν τις γράφαμε ταυτόχρονα.
Αυτές είναι φτηνές δικαιολογίες...
πώς γίνεται να βλέπω -αφού έχω ήδη απαντήσει παραπάνω- να έχουν παρεμβληθεί άλλες πέντε απαντήσεις;
Μυστήρια πράγματα.....
Ο από μηχανής θεός;;;;;
Κι όχι, δεν τις γράφαμε ταυτόχρονα.
Αυτές είναι φτηνές δικαιολογίες...
-
Mood :
εεεε... δηλαδη τον εραστη κηπουρο..Marcos έγραψε:
Βεβαίως για τον κηπουρό, έτσι;
Μην παίρνουμε και πολύ αέρα...
Εννοείς ότι ο γλάρος την έβγαλε καθαρή;;;;;;;;;;;;;Μπομπογατο έγραψε:Fotoula έγραψε:Μπομπογατο έγραψε:
Εχει συμετασχει σε πολλες ερασιτεχνικές παραστάσεις όπως, "Ο γλαρος", "ο Γατος που δεν ηταν εκει", "Ιβανόης", "Ο Ηδονοβλεψίας" και αλλες.Μπομπόγατο κάτι λάθος υπάρχει εδώ, στους τίτλους των έργων εννοώ. Πιο σωστό μου έρχεται το "Ο γάτος" και το "Ο Γλάρος που δεν είναι πια εκεί"......
θες να μου πεις οτι ξερεις εσυ και δεν ξερει ο γατος που δεν ηταν εκει???
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
Όχι. Τον απλό.Μπομπογατο έγραψε: εεεε... δηλαδη τον εραστη κηπουρο..
-
Mood :
καλα... ενταξει μαρκος! βαλε τον παναγιωτακη να κανει τον εραστη που δεν μπορει να σταυρωσει ατακα.. να δουμε μετα ποιος θα παρακαλαει ποιον!Marcos έγραψε:Όχι. Τον απλό.Μπομπογατο έγραψε: εεεε... δηλαδη τον εραστη κηπουρο..
Marcos έγραψε:Όχι. Τον απλό.Μπομπογατο έγραψε: εεεε... δηλαδη τον εραστη κηπουρο..
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Να΄τα νάάάα 'τααααα!!!! Σε λίγο θα τσακώνεται ο Παρανά για πρώτη θέση στη μαρκίζα!!!!!! Ε, όχι κύριε Παρανά! Δεν είσθε ο μόνος που θελετε πρωταγωνιστικό ρόλο! Εμείς στο πηγαδι κατουρήσαμε?
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Παρακαλώ οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τα βιογραφικά τους και να μην μαλλιοτραβιώνται ατάκτως.
Ημείς αποφασίζομεν.
:afro: Δχαρα.
Ημείς αποφασίζομεν.
:afro: Δχαρα.
-
Mood :
Μπομπογατο έγραψε:καλα... ενταξει μαρκος! βαλε τον παναγιωτακη να κανει τον εραστη που δεν μπορει να σταυρωσει ατακα.. να δουμε μετα ποιος θα παρακαλαει ποιον!Marcos έγραψε:Όχι. Τον απλό.Μπομπογατο έγραψε: εεεε... δηλαδη τον εραστη κηπουρο..
Επίσης μετεξεταστέο Μπομπόγατο -όνομα και πράγμα και πάλι- τον ρόλο του εραστού τον έχει κατοχυρώσει ο Μαντού ο Λέων.
Γκέκε;
-
Mood :
τα ακουσες κυριε χιονι?? ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ!!! αλλιως....XIONIS έγραψε:Να΄τα νάάάα 'τααααα!!!! Σε λίγο θα τσακώνεται ο Παρανά για πρώτη θέση στη μαρκίζα!!!!!! Ε, όχι κύριε Παρανά! Δεν είσθε ο μόνος που θελετε πρωταγωνιστικό ρόλο! Εμείς στο πηγαδι κατουρήσαμε?
(ααα... και πες στον Πιπη , οτι λεει ο Παρανα, οτι θελει να κανει τον κασκαντερ του. να τον παρει αυριο στο κινητο του να συνενοηθουνε! ενταξει??)
Marcos έγραψε:Μπομπογατο έγραψε:καλα... ενταξει μαρκος! βαλε τον παναγιωτακη να κανει τον εραστη που δεν μπορει να σταυρωσει ατακα.. να δουμε μετα ποιος θα παρακαλαει ποιον!Marcos έγραψε:Όχι. Τον απλό.Μπομπογατο έγραψε: εεεε... δηλαδη τον εραστη κηπουρο..
Επίσης μετεξεταστέο Μπομπόγατο -όνομα και πράγμα και πάλι- τον ρόλο του εραστού τον έχει κατοχυρώσει ο Μαντού ο Λέων.
Γκέκε;
Μπομπογατο έγραψε:τα ακουσες κυριε χιονι?? ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ!!! αλλιως....XIONIS έγραψε:Να΄τα νάάάα 'τααααα!!!! Σε λίγο θα τσακώνεται ο Παρανά για πρώτη θέση στη μαρκίζα!!!!!! Ε, όχι κύριε Παρανά! Δεν είσθε ο μόνος που θελετε πρωταγωνιστικό ρόλο! Εμείς στο πηγαδι κατουρήσαμε?
(ααα... και πες στον Πιπη , οτι λεει ο Παρανα, οτι θελει να κανει τον κασκαντερ του. να τον παρει αυριο στο κινητο του να συνενοηθουνε! ενταξει??)
Ο Πιπίνος απαντά στο φίλτατο Παρανά ότι δεν κανει τον κασκαντερ κανενός διότι παίζει μόνο πρωταγωνιστικούς ρόλους στους οποίους δε, δεν χρεισημοποιεί ποτέ κασκαντέρ αλλά γυρίζει ολες τις επικίνδυνες σκηνές μόνος του!
-"Τι να τους κάνω τους κασκαντερ όταν είμαι πρωταθλητής σε όλα τα extreme sport"? αναρωτηθηκε δικαίως ο Πίπης
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Mood :
Άσε που ο Παρανά δικαίως θα παίξει τον απλό κηπουρό, διότι δεν έχει ιδέα από θέατρο.XIONIS έγραψε:Μπομπογατο έγραψε:τα ακουσες κυριε χιονι?? ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ!!! αλλιως....XIONIS έγραψε:Να΄τα νάάάα 'τααααα!!!! Σε λίγο θα τσακώνεται ο Παρανά για πρώτη θέση στη μαρκίζα!!!!!! Ε, όχι κύριε Παρανά! Δεν είσθε ο μόνος που θελετε πρωταγωνιστικό ρόλο! Εμείς στο πηγαδι κατουρήσαμε?
Ο Πιπίνος απαντά στο φίλτατο Παρανά ότι δεν κανει τον κασκαντερ κανενός διότι παίζει μόνο πρωταγωνιστικούς ρόλους στους οποίους δε, δεν χρεισημοποιεί ποτέ κασκαντέρ αλλά γυρίζει ολες τις επικίνδυνες σκηνές μόνος του!
-"Τι να τους κάνω τους κασκαντερ όταν είμαι πρωταθλητής σε όλα τα extreme sport"? αναρωτηθηκε δικαίως ο Πίπης
Κασκαντέρ έχει ο κινηματογράφος.
Το θέατρον ουχί.
-
Mood :
Διαθετουμε και μια γατα με χωρις αυτια και ενα μισο κομματι γατο με στραβη μυτη!
Στον κηπο εχουμε ενα μωρο με στραβη ουρα(γνωστο και ως φρικασε), μια κουτση(κουτση μαρια για τους φιλους)...Επισης διαθετουμε ποικιλια χρωματων και σχεδιων, ποικιλια ηλικιων αλλα και τριχωματων....
Τελος σε μας θα βρειτε και ποικιλια τετραποδων, ψαριων και πουλιων!
Ευχαριστουμε!
Στον κηπο εχουμε ενα μωρο με στραβη ουρα(γνωστο και ως φρικασε), μια κουτση(κουτση μαρια για τους φιλους)...Επισης διαθετουμε ποικιλια χρωματων και σχεδιων, ποικιλια ηλικιων αλλα και τριχωματων....
Ευχαριστουμε!
sardela- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Χαλάνδρι
Αριθμός γατουνίων : 4:sardela,leon,manolos,bios.
Motto : Από τα όμορφα δεν θέλω να γλιτώσω...
Mood :
Και όχι μόνο δεν έχει κασκαντέρ... αλλά ούτε μαρκίζες δεν θα έχειMarcos έγραψε: Κασκαντέρ έχει ο κινηματογράφος.
Το θέατρον ουχί.
Θα τις ξηλώσουμε.. να δούμε πού θα βάλετε τα ονόματα.
Milly- Συνερ-γάτα
-
Τόπος : Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων : .. και άνω
Motto : Τίποτα δεν μένει εκεί για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2007
Mood :
δεν ειναι η χρυση ευκαιρια εδω, γατι μου... Εδω ειμαστε επαγγελματιες ερασιτεχνες!!!!!! νταξει???sardela έγραψε:Διαθετουμε και μια γατα με χωρις αυτια και ενα μισο κομματι γατο με στραβη μυτη!
Ευχαριστουμε!
Αγαπητή Ελενίτσα.sardela έγραψε:Διαθετουμε και μια γατα με χωρις αυτια και ενα μισο κομματι γατο με στραβη μυτη!
Ευχαριστουμε!
Λάβαμε το γράμμα σας και σας ενημερώνουμε ότι θα χρησιμοποιήσουμε οπωσδήποτε τον θίασό σας των αναπήρων, διότι θα έχουμε μιά σκηνή σε πόλη μετά από βομβαρδισμό, οπότε η συμβολή σας είναι πολύτιμη.
Μείνετε ήσυχη.
Θα σας ενημερώσουμε για την έναρξη των προβών.
Αλήθεια, μήπως ομιλεί κάποιος από τους ηθοποιούς σας την γαλλικήν;
Θα μας ήταν πολύ χρήσιμο.
Για τα άλλα ζώα πτηνά και ψάρια που διαθέτετε θα πρέπει να συννενοηθούμε περαιτέρω.
Με ανυπομονησία για την συνεργασία μας
Ο θεατρώνης.
-
Mood :
Και τώρα που εδόθησαν
όλες οι εξηγήσεις
καιρός να στρώσουμε τον κο..
να βρούμε κάποιες λύσεις.
Θέματα θέλουμε Χαρά,
στόρυ που να γκολάρει (πού την βρήκα αυτή τη λέξη καλέ;
διαλόγους να συνγράψουμε
Κάνε μου αυτή τή χάρη.
όλες οι εξηγήσεις
καιρός να στρώσουμε τον κο..
να βρούμε κάποιες λύσεις.
Θέματα θέλουμε Χαρά,
στόρυ που να γκολάρει (πού την βρήκα αυτή τη λέξη καλέ;
διαλόγους να συνγράψουμε
Κάνε μου αυτή τή χάρη.
Milly- Συνερ-γάτα
-
Mood :
Ίσως εδώ γλυκιά Ριπήτ
να πρέπει η Φφωτούλα
καθώς κι η Τάσσα η μουρλή
να δόσουνε πασούλα.
Διότι κι εγώ η καψερή
ιδέες δεν κατέχω
μον' έχοντας τα υλικά
μπορώ να τα διαπλέκω...
Ας τις φωνάξουμε λοιπόν
να δώσουνε ιδέες
να μας τις αναπτύξουνε
για μας τις δυό ωραίες.. (sic)
να πρέπει η Φφωτούλα
καθώς κι η Τάσσα η μουρλή
να δόσουνε πασούλα.
Διότι κι εγώ η καψερή
ιδέες δεν κατέχω
μον' έχοντας τα υλικά
μπορώ να τα διαπλέκω...
Ας τις φωνάξουμε λοιπόν
να δώσουνε ιδέες
να μας τις αναπτύξουνε
για μας τις δυό ωραίες.. (sic)
-
Mood :
Marcos έγραψε:Αγαπητή Ελενίτσα.sardela έγραψε:Διαθετουμε και μια γατα με χωρις αυτια και ενα μισο κομματι γατο με στραβη μυτη!
Ευχαριστουμε!
Λάβαμε το γράμμα σας και σας ενημερώνουμε ότι θα χρησιμοποιήσουμε οπωσδήποτε τον θίασό σας των αναπήρων, διότι θα έχουμε μιά σκηνή σε πόλη μετά από βομβαρδισμό, οπότε η συμβολή σας είναι πολύτιμη.
Μείνετε ήσυχη.
Θα σας ενημερώσουμε για την έναρξη των προβών.
Αλήθεια, μήπως ομιλεί κάποιος από τους ηθοποιούς σας την γαλλικήν;
Θα μας ήταν πολύ χρήσιμο.
Για τα άλλα ζώα πτηνά και ψάρια που διαθέτετε θα πρέπει να συννενοηθούμε περαιτέρω.
Με ανυπομονησία για την συνεργασία μας
Ο θεατρώνης.
Βεβαιως και μιλαμε την γαλλικην!
Διοτι η σαρδελα προερχεται απο τα βαθη της Γαλλιας...
Ενας Γαλλος κομης ηταν ετοιμος να δειπνησει σαρδελες, ενω παραλληλα τους μιλουσε την γαλλικην...
Αλλα απο το πολυ ρο ή και ργο οι σαρδελες επαναστατησαν ζωντανεψαν και εφυγαν...
Σκορπιστηκαν σε ολη τη γη και μια απο αυτες εφτασε εις την Ελλαδα επειτα απο πολλες δυσκολιες(ακομα δεν τις εχει ξεπερασει, δεν θελει να μιλαει για αυτες)!
Η συγκεκριμενη ομως, επειδη ηταν και πολυ τροφαντη και καθολου ευκινητη, την ωρα της αποδρασης απο το πιατο του κομη, εμεινε πισω, με αποτελεσμα να την πιασει απο τα αυτια...Η θεληση της την βοηθισε και αφησε τα αυτια της ...ενθυμιο στον Γαλλο και εφυγε...
Απο τοτε καθε φορα που ακουει "les oreilles" αναστατωνεται και ψαχνει απεγνωσμενα αυτο που της λειπει...
Με εκτιμηση.
-
Mood :
sardela έγραψε:
Βεβαιως και μιλαμε την γαλλικην!
Διοτι η σαρδελα προερχεται απο τα βαθη της Γαλλιας...
Ενας Γαλλος κομης ηταν ετοιμος να δειπνησει σαρδελες, ενω παραλληλα τους μιλουσε την γαλλικην...
Αλλα απο το πολυ ρο ή και ργο οι σαρδελες επαναστατησαν ζωντανεψαν και εφυγαν...
Σκορπιστηκαν σε ολη τη γη και μια απο αυτες εφτασε εις την Ελλαδα επειτα απο πολλες δυσκολιες(ακομα δεν τις εχει ξεπερασει, δεν θελει να μιλαει για αυτες)!
Η συγκεκριμενη ομως, επειδη ηταν και πολυ τροφαντη και καθολου ευκινητη, την ωρα της αποδρασης απο το πιατο του κομη, εμεινε πισω, με αποτελεσμα να την πιασει απο τα αυτια...Η θεληση της την βοηθισε και αφησε τα αυτια της ...ενθυμιο στον Γαλλο και εφυγε...
Απο τοτε καθε φορα που ακουει "les oreilles" αναστατωνεται και ψαχνει απεγνωσμενα αυτο που της λειπει...
Με εκτιμηση.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Fotoula στις Δευ Μάης 12, 2008 11:35 pm, 1 φορά
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
Ελενίτσα, ολέ!!!!!!!!!!
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Και τωρα μαθατε την ιστορια της σαρδελας που τοσο καλα κρατουσε κρυμενη!
-
Mood :
Tasha- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθηνα κεντρο
Αριθμός γατουνίων : 3 τρελά τρελά γατόνια
Mood :
sardela έγραψε:Και τωρα μαθατε την ιστορια της σαρδελας που τοσο καλα κρατουσε κρυμενη!
ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
-
Mood :
Καταλάβατε Ριπήτ μου;
Έχομε πολύν κόσμο να σκεφθεί με φαντασία...
Ρίχτε βρε ιδέες επί του συγκεκριμένου που ζητούμε...
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ και προτείνετε υποθέσεις.
Όροι:
Όχι πολλά σημαντικά πρόσωπα.
Πλοκή που να μην χρειάζεται πάνω από δυό-τρείς χώρους το πολύ.
Κοινώς σκεφτείτε κάτι που να μπορεί να παρουσιαστεί σε θεατρική σκηνή...
Άιντε....
Έχομε πολύν κόσμο να σκεφθεί με φαντασία...
Ρίχτε βρε ιδέες επί του συγκεκριμένου που ζητούμε...
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ και προτείνετε υποθέσεις.
Όροι:
Όχι πολλά σημαντικά πρόσωπα.
Πλοκή που να μην χρειάζεται πάνω από δυό-τρείς χώρους το πολύ.
Κοινώς σκεφτείτε κάτι που να μπορεί να παρουσιαστεί σε θεατρική σκηνή...
Άιντε....
-
Mood :
Μια ιδέα.
Η ιστορία αναφέρεται σε δύο συμμορίες (ζώων), οι οποίες ενώ μέχρι πριν λίγο ζούσαν αρμονικά με ελάχιστες ίντριγκες και ανταγωνισμούς, ξαφνικά λόγω της διαμόρφωσης του χώρου τους (από σκουπιδότοπος σε νεκροταφείο -εντολή άνωθεν), ξεκινούν έναν αγώνα επιβίωσης, επικράτησης του πιο ισχυρού (με πολλά κωμικά στοιχεία αλλά και ρομαντισμό) κ.λ.π
Παράλληλα παίζει κι ένας μεγάλος έρωτας (χωρίς ανταπόκριση στην αρχή λόγω διαφορετικού φύλου σκύλου-γάτας).
Εξελίσσεται το στόρυ (το έχω σκεφτεί), φτάνει η κορύφωση (την έχω σκεφτεί) κι έρχεται η λύση με ανατροπή (δεν την έχω πολυσκεφτεί).
Κάπου παίζουν και άνθρωποι.
Η ιστορία αναφέρεται σε δύο συμμορίες (ζώων), οι οποίες ενώ μέχρι πριν λίγο ζούσαν αρμονικά με ελάχιστες ίντριγκες και ανταγωνισμούς, ξαφνικά λόγω της διαμόρφωσης του χώρου τους (από σκουπιδότοπος σε νεκροταφείο -εντολή άνωθεν), ξεκινούν έναν αγώνα επιβίωσης, επικράτησης του πιο ισχυρού (με πολλά κωμικά στοιχεία αλλά και ρομαντισμό) κ.λ.π
Παράλληλα παίζει κι ένας μεγάλος έρωτας (χωρίς ανταπόκριση στην αρχή λόγω διαφορετικού φύλου σκύλου-γάτας).
Εξελίσσεται το στόρυ (το έχω σκεφτεί), φτάνει η κορύφωση (την έχω σκεφτεί) κι έρχεται η λύση με ανατροπή (δεν την έχω πολυσκεφτεί).
Milly- Συνερ-γάτα
-
Mood :
Tasha έγραψε:sardela έγραψε:Και τωρα μαθατε την ιστορια της σαρδελας που τοσο καλα κρατουσε κρυμενη!
ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Αααααα, στα ειπε ολα το κολογατο, ε??????
-
Mood :
Ριπήτ έγραψε:Μια ιδέα.
Κάπου παίζουν και άνθρωποι.[/b]
Κάνουν τους γκουβάδες με τα σκουπίδια
-
Mood :
Μιά χαρά το ακούω...
Έχεις σκεφτεί χαρακτήρες;
-
Mood :
Το West Side Story ως Waste Site Story.
(για τις γαλλομαθείς που δεν τα πάνε καλά με τα αγγλικα:
waste=απορρίματα Site=τοποθεσία)
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Waste Site Gatospitory!
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Σελίδα 2 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Παρόμοια θέματα
» Η Χορτοφαγία και οι γάτες
» ΓΑΤΕΣ
» 3 γάτες, μα τί γάτες!
» Γάτες αερόστατα ...
» Για τις 80 γατες του μοσχατου
» ΓΑΤΕΣ
» 3 γάτες, μα τί γάτες!
» Γάτες αερόστατα ...
» Για τις 80 γατες του μοσχατου
Σελίδα 2 από 8
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios