Χρειάζομαι τη βοήθεια σας!
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Χρειάζομαι τη βοήθεια σας!
Παιδιά πριν πέντε μήνες ανακάλυψα αυτό το σάιτ όταν μία από τις γάτες ης γειτονιάς μας άφησε μόλις μιας ημέρας το ένα από τα δύο γατάκια της! Όπως όλοι ξέρετε αυτά που ακολούθησαν ήταν πάρα πολύ έντονα καθότι το γατάκι ούτε είχε θηλάσει! Το σάιτ αυτό όμως ήταν σημαντικός οδηγός και με αμέριστη αγάπη, υπομονή κ φροντίδα καταφέραμε εγώ κ ή μητέρα μου να το σώσουμε και να είμαστε τώρα πιο ευτυχισμένες από ποτέ με τον λεμι μέσα στο σπίτι! Το σημαντικό στοιχείο ειναι οτι ή εγκαταλειψη συνέπεσε με μετεγχειρητικη μου περιοδο και ημουν συνεχως με το γατι!
Εδώ και μία εβδομάδα μι άλλη γάτα παρατησε ένα από τα τέσσερα μάτια της πάλι εδώ! Πανικοβληθηκα γιατί πραγματικά τώρα ούτε εγώ είμαι στο σπίτι γιατί ξεκίνησα δουλειά ούτε ή μητέρα μου! Αφού το τάισα μία μέρα βρήκα που είχε βάλει τα άλλα και ενώ δεν ήταν εκεί ανέβηκαν στις μάντρες και το ανακατεψα μαζί τους! Το ίδιο βράδυ μαςς το έφερε πίσω και το καημενο πέρασε μία ολόκληρη νύχτα να κλαίει! Αλλά εγω ήλπιζα ότι θα έφερνε κ τα άλλα γι αυτό δεν επενέβη!
Αφού είδα ότι δεν ερχόταν ξανααρχισα να το ταιζω αλλά όχι επαρκώς γιατί δεν είμαι σπιτι! Ή φροντίδα του είναι ελλιπής αφού ούτε είναι τις ώρες που πρέπει ούτε είναι μεσα στο σπίτι!
Χθες το ξημέρωμα πριν τη δουλειά πήγα να το ταισω και ένα μέτρο πιο κει είχε φέρει ή γάτα τα άλλα δύο από τα τρία της! Τρελάθηκα! Δυστυχώς έκανα το λάθος για να μη φύγουν να τα βάλω στις κουβερτουλες με το άλλο και να τα ανακατεψω...
Είδα τη γάτα να θηλάζει το άλλο της σε άλλη αυλή....παιδιά!!! Μου τα άφησε κι αυτά!!!! Χθες δεν τα τάισα τα δύο καινούρια μπας κ τη φωνάξουν! Μα τίποτα!!! Σήμερα αναγκάστηκαν να τα ταισω γιατί έχουν εξασθενήσει....
Έχω τρελαθεί! Δεν ξέρω τι να κάνω! Σας ζητάω πραγματικά βοήθεια αν κάποιος έχει εμπειρία και πιστεύει ότι μπορεί να σώσει έστω ένα να με βοηθήσει! Κάποιος που να μπορεί φυσικά βάσει εργασίας αν το κανει! Εγώ δυστυχώς δε θα τα καταφέρω . Θα μου πεθάνουν σίγουρα και γι αυτό έχω ήδη πανικοβληθει! Μιλάμε για γατάκια τριών εβδομάδων περιπου...
Παιδιά έχω πελαγωσει!!!!!!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Εδώ και μία εβδομάδα μι άλλη γάτα παρατησε ένα από τα τέσσερα μάτια της πάλι εδώ! Πανικοβληθηκα γιατί πραγματικά τώρα ούτε εγώ είμαι στο σπίτι γιατί ξεκίνησα δουλειά ούτε ή μητέρα μου! Αφού το τάισα μία μέρα βρήκα που είχε βάλει τα άλλα και ενώ δεν ήταν εκεί ανέβηκαν στις μάντρες και το ανακατεψα μαζί τους! Το ίδιο βράδυ μαςς το έφερε πίσω και το καημενο πέρασε μία ολόκληρη νύχτα να κλαίει! Αλλά εγω ήλπιζα ότι θα έφερνε κ τα άλλα γι αυτό δεν επενέβη!
Αφού είδα ότι δεν ερχόταν ξανααρχισα να το ταιζω αλλά όχι επαρκώς γιατί δεν είμαι σπιτι! Ή φροντίδα του είναι ελλιπής αφού ούτε είναι τις ώρες που πρέπει ούτε είναι μεσα στο σπίτι!
Χθες το ξημέρωμα πριν τη δουλειά πήγα να το ταισω και ένα μέτρο πιο κει είχε φέρει ή γάτα τα άλλα δύο από τα τρία της! Τρελάθηκα! Δυστυχώς έκανα το λάθος για να μη φύγουν να τα βάλω στις κουβερτουλες με το άλλο και να τα ανακατεψω...
Είδα τη γάτα να θηλάζει το άλλο της σε άλλη αυλή....παιδιά!!! Μου τα άφησε κι αυτά!!!! Χθες δεν τα τάισα τα δύο καινούρια μπας κ τη φωνάξουν! Μα τίποτα!!! Σήμερα αναγκάστηκαν να τα ταισω γιατί έχουν εξασθενήσει....
Έχω τρελαθεί! Δεν ξέρω τι να κάνω! Σας ζητάω πραγματικά βοήθεια αν κάποιος έχει εμπειρία και πιστεύει ότι μπορεί να σώσει έστω ένα να με βοηθήσει! Κάποιος που να μπορεί φυσικά βάσει εργασίας αν το κανει! Εγώ δυστυχώς δε θα τα καταφέρω . Θα μου πεθάνουν σίγουρα και γι αυτό έχω ήδη πανικοβληθει! Μιλάμε για γατάκια τριών εβδομάδων περιπου...
Παιδιά έχω πελαγωσει!!!!!!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Lia_chami- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 4
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/09/2016
Απ: Χρειάζομαι τη βοήθεια σας!
καλησπερα και πρωτα απ'ολα ηρεμησε.δεν ξερω γιατι το κανει αυτο η γατομαμα αλλα σκεφτομαι μηπως αισθανεται ανασφαλεια για καποιο λογο και νομιζει οτι με σενα ειναι ασφαλη?αν μπορεις να τα φροντισεις εστω τα υποτυπωδη ,δεν πειραζει φανταζομαι αφου ειναι 3 εβδομαδων και υγιη ,αν φανε σε πιο ακαταστατες ωρες.μια κουτα αν εχεις αυλη με ενα κουβερτακι θα βοηθουσε.αν τα καταφερεις να τα μεγαλωσεις λιγο θα γινουν ανεξαρτητα πια,οποτε ας τα φροντιζεις λιγο και ας μεινουν στην αυλη.
belezza- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καταχειμωνο στην εξοχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιο κανει τουμπιτσες και χαρουλες
Motto : οτι τελειωνει δινει τη θεση του σ αυτο που πρεπει να ερθει
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/02/2016
Mood :
Αυτό κάνω....
Φοβάμαι όμως μη μου πεθάνουν...δεν είναι δική μου ή αυλή κ δυστυχώς τα έχω σε μία γωνιά με κουβερτακια σε ένα όχι τόσο καθαρό διάδρομο με λέβητα κ ξύλα...από θέμα υγιεινής δεν ειναι πολύ καλά...
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση...ακόμα κι έτσι ηρεμω λιγο....
Φοβάμαι όμως μη μου πεθάνουν...δεν είναι δική μου ή αυλή κ δυστυχώς τα έχω σε μία γωνιά με κουβερτακια σε ένα όχι τόσο καθαρό διάδρομο με λέβητα κ ξύλα...από θέμα υγιεινής δεν ειναι πολύ καλά...
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση...ακόμα κι έτσι ηρεμω λιγο....
Lia_chami- Kitten
-
σκεφτηκα ακομα κατι.βεβαια εσυ ξερεις αν ειναι εφικτο.αν τα βαλλεις αντι για το διαδρομο στο μπανιο σου για 15 μερες ακομα.μεχρι να φτασουν 1 - 1,5 μηνων ή σε ενα μπαλκονι του σπιτιου και σιγα σιγα ,αφου μεγαλωσουν λιγο τα βγαζεις στην αυλη,εφοσον οπως το καταλαβα δεν ειναι δυνατο να τα κρτησεις.παντως για τις ωρες ταισματος μη σε απασχολει.αρκει να τρωνε
-
Mood :
Δυστυχώς δεν είναι! Έχω επιστρέψει στο πατρικό μου...συν του ότι το άλλο γατάκι δεν πρέπει να έρθει σε καμία επαφή με αυτά εφόσον κι αυτό τώρα παλεύει με εμβόλια να δημιουργήσει ανοσοποιητικό...Σκέψου το άλλο δεν είχε θηλάσει καθόλου...μόλις τα τάισα ...το ένα τρέμει κ φτερνίζεται...κακό σημάδι...για να δούμε... καληνύχτα κι ευχαριστώ!!!
Lia_chami- Kitten
-
καλημερα αν το βλεπεις να φτερνιζεται δωαε ενα τεταρτακι vibramycin για 6 μερες μαζι με το φαγητακι του(κονσερβουλα για μωρα) και βλεπεις πως θα παει.δυστυχως δεν ειναι ευκολο για γατακια που ζουν εξω.και μεις εδω εχουμε και τα κηπογατα αλλα ευτυχως τα φροντιζουν και απο το διπλανο σπιτι που ειναι μονοκατοικια ,στην αυλη βεβαια,καθως και.....ενα γατος που την εχει δει μπαμπας και τα πλενει, τα καθαριζει και φωναζει μολις του φυγουν αλλα δεν ειναι παντου ετσι.
εστω και το φαγητακι να τους εξασφαλιζεις ειναι σημαντικο
εστω και το φαγητακι να τους εξασφαλιζεις ειναι σημαντικο
-
Mood :
Παρόμοια θέματα
» Χρειάζομαι βοήθεια
» Χρειάζομαι βοήθεια!
» Χρειάζομαι βοήθεια με το αδεσποτάκι μου!
» SOS Χρειάζομαι βοήθεια με τον γατούλη μου.
» βρέθηκε νεογέννητο γατάκι..χρειάζομαι τη βοήθεια σας!
» Χρειάζομαι βοήθεια!
» Χρειάζομαι βοήθεια με το αδεσποτάκι μου!
» SOS Χρειάζομαι βοήθεια με τον γατούλη μου.
» βρέθηκε νεογέννητο γατάκι..χρειάζομαι τη βοήθεια σας!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios