Χρειάζομαι βοήθεια!
+9
Marcos
SuperCatz
winterborn
flokatoula
markello
brea
nosyparker
Anatoli
Evoulitsa
13 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Χρειάζομαι βοήθεια!
Χαιρετώ όλα τα μέλλη.Θα ήθελα λίγο βοήθεια με το γατούνι που έτυχε να βρω χθες.Λοιποοοόν.Στον δρόμο της επιστροφης μου μετά από το μπάνιο μου στη θάλασσα βρήκα μαζί με την κολλητή μου 4 πανέμορφα γατούνια να κλαίνε κάτω από δύο κάδους απορρημάτων.Και έτσι αποφάσισα να πάρω το ένα σπίτι,αν και έχω ένα σκυλί.Το έβαλα στην πετσέτα του μπάνιου και αυτό σε όλη τη διάρκεια του δρόμου είχε κουρνιάσει και κοιμόταν,ενώ πότε-πότε άλλαζε πλευρό με το κεφαλάκι του.Μόλις έφτασα σπίτι,το έδειξα στους γονείς μου, (είμαι 14 ετων [img]/users/2914/57/95/10/smiles/134150.gif[/img] ) και αμέσως του δώσαμε λίγο πλήρες γάλα σε μία σύρρηγγα.Βέβαια,ήταν λίγο δύσκολο γιατί αυτό κουνούσε τα ποδαράκια του και έκανε σαν να μην ήθελε να το πιει αλλά ήπιε λίγο.΄Επειτα πήραμε ένα καλάθι και αφού βάλαμε μια πετσέτα,μέσα βάλαμε το γατούνι.Εχω προβληματιστεί όμως.Το μικρούλι φαίνεται να είναι νεογέννητο και δεν ξέρω αν η μητέρα του είχε προλάβει να το θηλάσει γιατι είναι με τον ομφάλιο λώρο ακόμα.Φαίνεται υγιαίστατο και είναι στρουμπουλούτσικο.Χθες τις περισσότερες ώρες κοιμόταν ενώ σήμερα που του έδωσα να πιει γάλα και το έβαλα στο καλάθι του νιαούριζε για πολλή ώρα και προσπαθούσε να βγει έξω απο το καλάθι του.Επείσης σήμερα που σηκώθηκα το πρωί για να του δώσω να πιεί γάλα είχε κάνει και λίγες ακαθάρσίες.Έχω ακουστά πως μετά από κάθε γεύμα ενός νεογέννητου γατιού το πατάς στην πλάτη για να ρευτεί.Ειναι απαραίτητο?
Σας παρακαλώ πειτε μου,πιστεύετε πως θα ζήσει?Τι πρέπει να κάνω εγώ?Ο πατέρας μου σήμερα θα του πάρει από την Αθήνα σε ειδικό pet shop γάλα.Θα το πίνει με ευκολία αυτό?
Α.Και σε πόσες μέρες συνήθως ανοίγουν τα μάτια τους?Ευχαριστώ!
Σας παρακαλώ πειτε μου,πιστεύετε πως θα ζήσει?Τι πρέπει να κάνω εγώ?Ο πατέρας μου σήμερα θα του πάρει από την Αθήνα σε ειδικό pet shop γάλα.Θα το πίνει με ευκολία αυτό?
Α.Και σε πόσες μέρες συνήθως ανοίγουν τα μάτια τους?Ευχαριστώ!
Evoulitsa- Kitten
-
Τόπος : Κόρινθος
Αριθμός γατουνίων : 1
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Toν Γολιαθίτο,θέλει και ερώτημα?
Motto : A pointless point of view
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/07/2010
Mood :
Απ: Χρειάζομαι βοήθεια!
Καλως ηρθες!
Για τον ομφαλιο λωρο δεν ξερω να σου πω.
Διαβασε αυτο το θεμα και ολα τα σχετικα αρθρα που δινοντε. Ελπιζω να ζησει και να παει καλα.
https://www.gatospito.com/forum-f9/topic-t4697.htm
Διαβασε αυτο το θεμα και ολα τα σχετικα αρθρα που δινοντε. Ελπιζω να ζησει και να παει καλα.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Anatoli έγραψε:Καλως ηρθες!
Εντάξει,ευχαριστώ πολύ!
Evoulitsa- Kitten
-
Mood :
Τα άλλα 3 γατάκια γιατί τα άφησες στον κάδο; Πήγαινε να τα πάρεις και βάλε αγγελίες για υιοθεσία. Κρίμα είναι να πεθάνουν.
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
nosyparker έγραψε:Τα άλλα 3 γατάκια γιατί τα άφησες στον κάδο; Πήγαινε να τα πάρεις και βάλε αγγελίες για υιοθεσία. Κρίμα είναι να πεθάνουν.
To ένα το πήρα εγώ,το άλλο η φίλη μου.Η μητέρα μου,δεν θα μου επέτρεπε τόσα κατοικίδια
Evoulitsa- Kitten
-
Mood :
Δεν είπα να τα κρατήσετε για πάντα, να τα σώσετε είπα. Θα τα κρατούσατε ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ.
-
Mood :
[quote="nosyparker"]Δεν είπα να τα κρατήσετε για πάντα, να τα σώσετε είπα. Θα τα κρατούσατε ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ.[/quote]
Θα δω τι μπορούμε να κάνουμε.
Θα δω τι μπορούμε να κάνουμε.
Evoulitsa- Kitten
-
Mood :
Γιατί είναι 14? Και βρήκε 4 νεογέννητα πεταμένα? Κάτι που προφανώς δεν της συμβαίνει κάθε μέρα?nosyparker έγραψε:Τα άλλα 3 γατάκια γιατί τα άφησες στον κάδο; Πήγαινε να τα πάρεις και βάλε αγγελίες για υιοθεσία. Κρίμα είναι να πεθάνουν.
Διάβασε τα άρθρα και μίλα και με τον κτηνίατρό σου. Αν μπορέσεις να πάρεις και τα άλλα γατάκια, μπορεί και να τα δώσεις αμέσως για προσωρινή υιοθεσία, αν δεν αφήνει η μαμά σου ή νομίζεις πως δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα, νομίζω δηλαδή, είμαι τελίως άσχετη με υιοθεσίες. Αν θέλεις κοίταξέ το, γιατί είναι όντως κρίμα να μείνουν εκεί... Μακάρι όλα να πάνε καλά με το γατάκι!
brea- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Τρίκαλα/Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2=20
Motto : Σας έχω πει ότι το λατρεύω το παιδί μου το μαύρο???
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/04/2008
Mood :
Kαι εγώ ελπίζω να ζήσει.Αλλα δεν μπορώ να το ακούω να νιαουρίζει το καημένο,τι να κάνω?
Μόλις είδα ότι έκανε και τσισάκια
Είναι αυτό καλό σημάδι?
Μόλις είδα ότι έκανε και τσισάκια
Είναι αυτό καλό σημάδι?
Evoulitsa- Kitten
-
Mood :
Προβληματίζομαι... αν κάνει μόνο του τσίσα και κακά, τότε λογικά δεν είναι τόσο μικρό. Πώς είναι ακόμα πάνω του ο λώρος;
-
Mood :
Δεν έχω ιδέα!
Πάντως αν θες μπορώ να σου δείξω φωτογραφία του!Ειναι πολύ μικρό!
Πάντως αν θες μπορώ να σου δείξω φωτογραφία του!Ειναι πολύ μικρό!
Evoulitsa- Kitten
-
Mood :
ναι, ανεβασε να δουμε αλλα βαλε και καποιο αντικειμενο διπλα για να καταλαβουμε τη διαφορά...τα ματακια του ειναι κλειστα?
markello- Γατοσπιτική Εκπρόσωπος Άνευ Γατοφυλακείου
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2009
Mood :
Ναι βέβαια,κλειστά είναι!Νομίζω ότι σε μία εβδομάδα θα ανοίξουν περίπου,σωστά?
Πάω να τον βγάλω μια γρήγορη φωτογραφία με το κινητό να μου πείτε και την γνώμη σας ως έμπειρα γατόνια και την ανεβάζω αμέσως
Πάω να τον βγάλω μια γρήγορη φωτογραφία με το κινητό να μου πείτε και την γνώμη σας ως έμπειρα γατόνια και την ανεβάζω αμέσως
Evoulitsa- Kitten
-
Mood :
https://2img.net/r/ihimizer/i/6064.jpg/
Η πρώτη φωτογραφία του χιχι
Evoulitsa- Kitten
-
Mood :
Το ξέρω δεν βγήκε καλή αλλά μάλλον φαίνεται πόσο μικρουλίνι είναι [img]/users/2914/57/95/10/smiles/134150.gif[/img]
Evoulitsa- Kitten
-
Mood :
Πόσο είναι αυτό βρε παιδιά δεν έχω ιδέα.. Μήπως τρίβεται στην πετσέτα που του έβαλε η κοπέλα και κάνει την ανάγκη του?
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
Πράγματι φαίνεται πολύ μικρούλι..Αν όντως κάνει τις ανάγκες του μόνο του και τρέφεται σωστά λογικά θα χει πιθανότητες να επιβιώσει. Μετά το φαγητό ξέρω μόνο ότι τα μωράκια θέλουν μασάζ στην κοιλιά για να κινείται το έντερο. Πάντως θα πρέπει να το πας το συντομότερο σε κτηνίατρο να το δει.
winterborn- Kitten
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 11/10/2009
Mood :
Μόλις του έδωσα λίγο γάλα .
Evoulitsa- Kitten
-
Mood :
Μη του δινεις αγελαδινο γαλα, προκαλλει διαρροια και θα το θερισει. Δωστου εβαπορε αραιωμενο με νερακι.
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Bασικά του δίνω αγελαδινό γάλα πλήρες απο χθες και δεν είχε συμπτώματα διάρροιας
Evoulitsa- Kitten
-
Mood :
Δεν κανει αγελαδινο γαλα. Στη χειριστη περιπτωση πρεπει να ειναι εβαπορε. στηνκαλυτερη, ειδικο γαλα απο πετ-σοπ. Μπορει προς το παρον να μην εχει συμπτωματα αλλα αμα αρχισει δεν θα σταματαει.
-
Mood :
Evoulitsa έγραψε:https://2img.net/r/ihimizer/i/6064.jpg/
An krino apo th dikh mas th mikrh poy otan htan mias evdomadas xorouse sthn palamh moy, mallon ayto to mikraki prepei na einai peripou 10 hmeron..
Kalos mas irthes kai eyxomai na pane ola teleia me to mikro sou!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
[quote="SuperCatz"][quote="Evoulitsa"]https://2img.net/r/ihimizer/i/6064.jpg/
[img]https://2img.net/r/ihimizer/img265/5558/6064.jpg[/img]
Η πρώτη φωτογραφία του χιχι [img]/users/2914/57/95/10/smiles/986261.gif[/img][/quote]
An krino apo th dikh mas th mikrh poy otan htan mias evdomadas xorouse sthn palamh moy, mallon ayto to mikraki prepei na einai peripou 10 hmeron..
Kalos mas irthes [img]https://www.gatospito.com/users/2914/57/95/10/smiles/734728.gif[/img] kai eyxomai na pane ola teleia me to mikro sou! [img]https://www.gatospito.com/users/2914/57/95/10/smiles/322479.gif[/img][/quote]
Kαλά!Αν είναι 10 ημέρων (γιατί όντως χωραει στην παλάμη μου) τότε αυτό είναι τέλειο!Σίγουρα θα το είχε θηλάσει η μητέρα του τότε και θα έχει πάρει τα κατάλληλα αντισώματα.Είναι λογικό που νιαουρίζει αρκετούτσικα?
[img]https://2img.net/r/ihimizer/img265/5558/6064.jpg[/img]
Η πρώτη φωτογραφία του χιχι [img]/users/2914/57/95/10/smiles/986261.gif[/img][/quote]
Kalos mas irthes [img]https://www.gatospito.com/users/2914/57/95/10/smiles/734728.gif[/img] kai eyxomai na pane ola teleia me to mikro sou! [img]https://www.gatospito.com/users/2914/57/95/10/smiles/322479.gif[/img][/quote]
Kαλά!Αν είναι 10 ημέρων (γιατί όντως χωραει στην παλάμη μου) τότε αυτό είναι τέλειο!Σίγουρα θα το είχε θηλάσει η μητέρα του τότε και θα έχει πάρει τα κατάλληλα αντισώματα.Είναι λογικό που νιαουρίζει αρκετούτσικα?
Evoulitsa- Kitten
-
Mood :
Nai, logiko einai.
Valtou ena koutaki na koimatai, apo to opoio den tha mporei na vgei eukola na soulatsarei kai epishs, an exeis, ena roloi pou akougetai to tik tak, ta voithaei giati nomizoyn oti akoune thn kardoula ths manoulas tous!
Valtou ena koutaki na koimatai, apo to opoio den tha mporei na vgei eukola na soulatsarei kai epishs, an exeis, ena roloi pou akougetai to tik tak, ta voithaei giati nomizoyn oti akoune thn kardoula ths manoulas tous!
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
Πάντως μου φαίνεται πως θα επιβιώσει.Πίνει γάλα από τη σύριγγα κανονικά,ενεργεί κανονικά,είναι στρουμπουλούτσικο και γενικώς φαίνεται εύρωστο γατάκι!Σε πόσο περίπου χρονικό διάστημα ανοίγουν τα μάτια τους?
Evoulitsa- Kitten
-
Mood :
Γύρω στις 2 εβδομάδες, τα ανοιγούν σταδιακά και τις 2-3 πρώτες μέρες βλέπουν θολά..
Μακάρι να πάνε όλα καλά!
Μακάρι να πάνε όλα καλά!
-
Mood :
Aχ ανυπομονώ να δω τα ματάκια του!
Evoulitsa- Kitten
-
Mood :
Μην πανικοβληθείς, αλλά θα είναι μπλε σκούρα και ελαφρώς θολά..
Στο λέω για να μην πάθεις σοκ και νομίζεις ότι έχει πρόβλημα.
Θα ξεθολώσουν σιγά σιγά και μεγαλώνοντας μάλλον θα αλλάξουν χρώμα, όπως γίνεται συνήθως και με τα ανθρώπινα μωρα.
Στο λέω για να μην πάθεις σοκ και νομίζεις ότι έχει πρόβλημα.
Θα ξεθολώσουν σιγά σιγά και μεγαλώνοντας μάλλον θα αλλάξουν χρώμα, όπως γίνεται συνήθως και με τα ανθρώπινα μωρα.
-
Mood :
Ψάχνοντας πληροφορίες για τα νεογέννητα γατιά γιατί προσπαθώ να του παρέχω τη καλύτερη φροντίδα διάβασα πως μπορεί στην αρχή να είναι μπλε σκούρα και με το καιρό να γίνουν πράσινα!
Το τέλειο όμως με το μικρουλίνι είναι πως είναι πολύ ήσυχο!Κοιμάται συνέχεια ενώ πολλές φορές που ξυπνάει νιαουρίζει για λίγο και έπειτα τον ξαναπαίρνει ο ύπνος!
Το τέλειο όμως με το μικρουλίνι είναι πως είναι πολύ ήσυχο!Κοιμάται συνέχεια ενώ πολλές φορές που ξυπνάει νιαουρίζει για λίγο και έπειτα τον ξαναπαίρνει ο ύπνος!
Evoulitsa- Kitten
-
Mood :
Γειά σου. Διάβασες στις οδηγίες πώς πρέπει να το ταΐζεις κάθε τρείς ώρες; Είναι πάρα πολύ βασικό να το κάνεις.
Αλλιώς, αν ξυπνάει, κλαίει λίγο (ίσως γιατί πεινάει) και μετά ξανακοιμάται, δεν είναι αναγκαστικά καλό αυτό...
Απ΄τα πιό βασικά, είναι να έχεις ειδικό γάλα για ορφανά γατάκια που έχουν όλα τα πετ σοπ, και να γίνεται το τάισμα τακτικά.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά!
Αλλιώς, αν ξυπνάει, κλαίει λίγο (ίσως γιατί πεινάει) και μετά ξανακοιμάται, δεν είναι αναγκαστικά καλό αυτό...
Απ΄τα πιό βασικά, είναι να έχεις ειδικό γάλα για ορφανά γατάκια που έχουν όλα τα πετ σοπ, και να γίνεται το τάισμα τακτικά.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά!
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Nαι βέβαια,το ταΐζω τακτικά αν και αυτό κάνει στην αρχή πως δεν θέλει να πιει μετά πίνει.Θα του πάρω αυτο το ειδικό γάλα αύριο κιόλας.Λέτε να το δέχεται πιο εύκολα και να του αρέσει?
Evoulitsa- Kitten
-
Mood :
Δεν ξέρω αν θα του αρέσει περισσότερο, αλλά αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι πρέπει να πίνει αυτό που έχει όλα τα συστατικά που θα του είναι απαραίτητα για να τα καταφέρει.
Το αγελαδινό έχει άλλη σύσταση που δεν είναι επαρκής για νεογέννητα γατάκια.
Και κάποιες φορές, μπορεί να είναι και επιβλαβές.
Το αγελαδινό έχει άλλη σύσταση που δεν είναι επαρκής για νεογέννητα γατάκια.
Και κάποιες φορές, μπορεί να είναι και επιβλαβές.
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Μαζί με το γάλα που θα πάρεις αν μπορείς πάρε και ένα μπιμπερόγια γατάκια. Είναι πιο βολικό και το προτιμούν απο τη σύριγγα Θα βρεις εκει που θα πάρεις το γάλα. και μπράβο για την προσπάθεια που κάνεις.
gatoras- Γατοφόνος γατ' εξακολούθηση
-
Τόπος : Πάτρα
Motto : Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/04/2009
Mood :
Στις 10 μέρες περίπου. Να πάρεις ειδικό γάλα και να το ταίζεις συχνά. καθε 3 ώρες περίπου. ειναι πολύ μικρούλι ακόμα. Καλή επιτυχία και ευχομαι όλα να πάνε καλά!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!Θέλω να δω αυτο το μικρούλι να μεγαλώσει και να γίνει ένας τέλειος γάτος!
Αλλα νομίζω πως να του δώσω το γάλα με την σύρριγγα είναι πιο βολικό αλλά εσείς ξέρετε καλύτεραα
Θα σας κρατώ ενήμερους για κάθε εξέλιξη του μικρούλη μας
Αλλα νομίζω πως να του δώσω το γάλα με την σύρριγγα είναι πιο βολικό αλλά εσείς ξέρετε καλύτεραα
Θα σας κρατώ ενήμερους για κάθε εξέλιξη του μικρούλη μας
Evoulitsa- Kitten
-
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Χρειάζομαι τη βοήθεια σας!
» Χρειάζομαι βοήθεια
» Χρειάζομαι βοήθεια με το αδεσποτάκι μου!
» SOS Χρειάζομαι βοήθεια με τον γατούλη μου.
» βρέθηκε νεογέννητο γατάκι..χρειάζομαι τη βοήθεια σας!
» Χρειάζομαι βοήθεια
» Χρειάζομαι βοήθεια με το αδεσποτάκι μου!
» SOS Χρειάζομαι βοήθεια με τον γατούλη μου.
» βρέθηκε νεογέννητο γατάκι..χρειάζομαι τη βοήθεια σας!
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios