Γατοπλημμύρα !!!
+36
Anatoli
Πούπσυ
Lola
vaso
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
efi24
Avtwvia
tonino
brea
Tasha
rotonda
Μπομπογατο
Marcos
marmanga
xtina
purina
Milly
Φωτεινή
marestros
Gloriana
marfot75
Nota
myrtos
mimika
anabou
Κατερινα
Luna
Julia
OLGA
ladycat
sardela
ismini
XIONIS
Fotoula
aretha
Chouzouris
40 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 7
Σελίδα 5 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Γατοπλημμύρα !!!
Αν θυμάμαι καλά, το βασικό της πρόβλημα ήταν ότι θα την αποπαρασίτωνες και θα την στείρωνες... Πάντως, αν δει αυτές τις φωτό, μπορεί να τα δεχτεί ως και αυτά!
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
marmanga έγραψε:Κατά δεύτερον: Αιτούμαι πιο κοντινή του νέου τιγρί γάτου αγνώστου φύλου αλλά εξαιρετικής απ' ό,τι υποψιάζομαι μύτης ΄(όπως εξάλλου και το στειρωμένο σου)
Μαρίνα μου η επιθυμία σου διαταγή! Ιδού 2 πιο κοντινες φωτογραφίες του γκριζακίου! Με ζόρησε λίγο βέβαια γιατί φοβάται και δεν μπορώ να το πλησιάσω οπότε δεν πολυφάινεται έτσι όπως μισοκρύβεται πίσω από τις γλάστρες.
Κι εδώ άλλη μια κάτοικος του κήπου η χελώνα μας η Λέα η οποία ζει στον κήπο τα άπειρα χρόνια ούτε που θυμάμαι από πότε. Πάντως 30 χρονών είναι σίγουρα μπορεί και πολύ περισσότερο...
Υπάρχει άλλος ένας χελώνος πολύ μικρός σε ηλικία και μέγεθος ο Λέον, τον οποίο έχει βρει η ανηψιά μου στο πάρκο απέναντι από το σπίτι μας όταν είχε βγάλει βόλτα ένα βράδυ τον Ραμσή. Τον είχαν δύο μεγάλα σκυλιά και έπαιζαν και τα αφεντικά τους κοίταγαν και χαζογελούσαν. Η μικρή τα πήρε στο κρανίο, τους έβρισε και μάζεψε και τον Λέοντα στον κήπο.
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
θεα η μικρη, ασπασια... μπραβο της!!!
marestros- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : κοσμαρα ομως!
Αριθμός γατουνίων : το κατσουλι κατσουλινι!!!!!!!!!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την ελπιδουλα....
Motto : off with his head!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/12/2007
Mood :
Κοίτα να φιλιώσεις μ' αυτό το γατί, Απαπία μου. Έχει εξαιρετικό πανθηρέ μουσούδι. Πρόσεξες σχήμα???????? :kardoula:
Αυτό για σένα για τις φωτό
κι αυτό για την Έλενα που μάζεψε τον Λέοντα.
Αυτό για σένα για τις φωτό
κι αυτό για την Έλενα που μάζεψε τον Λέοντα.
-
Mood :
Nα και άλλη μια φωτογραφία του πορτοκαλογατούλη με την κομένη ουρίτσα. Είναι αρκετά μακρυνη φωτογραφία αλλά τον πέτυχα στην διπλανή οικοδομή σε φάση που φαίνεται και η ουρά.
Κι εδώ προσπάθησα να το κάνω zoom. Ελπίζω να τα κατάφερα και να φαίνεται
Κι εδώ προσπάθησα να το κάνω zoom. Ελπίζω να τα κατάφερα και να φαίνεται
-
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Mood :
που τον θυμηθηκες ρε μπομπο αυτον τον παρανα..!ποσο καιρο εχεις να τον δεις,ε?Μπομπογατο έγραψε:γατος τυπου Παρανα...
tonino έγραψε:που τον θυμηθηκες ρε μπομπο αυτον τον παρανα..!ποσο καιρο εχεις να τον δεις,ε?Μπομπογατο έγραψε:γατος τυπου Παρανα...
Μα τι κακός άνθρωπος! Παίζει με τον πόνο σου..... Ξανασκέψου τους Ιταλούς μπομπόγατο...
-
Mood :
ναι ναι.. θα τους ξανασκεφτω!XIONIS έγραψε:Μα τι κακός άνθρωπος! Παίζει με τον πόνο σου..... Ξανασκέψου τους Ιταλούς μπομπόγατο...
XIONIS έγραψε: Αυτή τη φορά έχει κάνει απ'ότι είδαμε 3 τιγρακια, ένα μαυρούλι και ένα πορτοκαλάκι. Απ'όσο μπορεσα να δω το μαυρούλι και το πορτοκαλάκι δίχνουν πιο αδύναμα, ενώ τα τιγρακια χοροπηδάνε και παίζουν σαν τρελλά!
Μόνο που δυστυχώς είναι κλεισμένα πίσω από μια σιδερένια κλειδωμενη πόρτα και δεν μπορούμε να τα πλησιάσουμε. Ο Κώστας πήδηξε την καγκελόπορτα τοπυ κήπου και τους έβαλε φαγητό και προσπάθησε να βγαλει φωτογραφία. Την ώρα όμως που πλησίασε τα τρια την έκαναν κι έμειναν το μαυρακι μ'ενα από τα γκριζα αγκαλιασμένα, ενώ το πορτοκαλί μισοφαίνεται πίσω από τις πρασινάδες...
Σε παλιότερο μήνυμα είχα γραψει για την γκριζούλα που γέννησε πεντε κουκλάκια 2 γκρι τιγρε, ενα γκρι ανθρακί τύπου Αργυρώ, ένα μαυρούλι κι ένα πορτοκαλάκι. Δυστυχώς απότι φαίνεται μόνο τα δυο τιγρακια τα κατάφεραν! Μου έλεγε ο Κώστας από καιρό ότι δε βλεπει τα μικρα εκτός από τα τιγρακια μια στο τόσο. Σήμερα νωρίς το πρωί την είδα να έχει βγει στον κήπο της διπλανής μονοκατοικίας η οποία όπως έχω ξαναπεί είναι ακαττοίκητη. Την έβγαλα με zoom και μπορεί να μη φαινεται καλά. Ήταν ξαπλωμένη και είχε τα 2 μωρά αγκαλιά της
Εδώ και πολύ ωρα τα γατάκια ήταν μόνα τους κι έπαιζαν στον κήπο. Η μαμά πουθενά! Άρχησε να ψιλοβρεχει και καθόμουν στο μπαλκόνι για να βλεπω μπας κι ερθει. Κατέβηκα κουδούνησα το μεταλλικό κουτί με την τροφή. Τιποτα! Τα μωρά είχαν κουλουριαστεί στη μέση του κήπου για να ζεσταθούν. Τελικά ανέβηκα σπίτι πήρα την γατοφόρο και σκαρφάλωσα τα κάγκελα του κήπου. Δυστυχώς τα μικρούλια τρόμαξαν κι έτρεξαν να κρυφτούν κάτω από ένα παλιό εγκατελειμενο αύτοκίνητο που υπαρχει εκε και δεν κατάφερα να τα πιάσω... Ισως να είναι καλύτερα εκεί γιατί τώρα έχει πιάσει μια απίστευτη νεροποντή! Εν τω μεταξύ η π.....να η μάνα τους πουθενά!!! Είμαι κρεμμασμένη από το μπαλκόνι και κοιτάω αλλά τίποτα! ΄
Μαρίνα να τα έβλεπες είναι κουκλάκια!!! Αλλά το ένα από τα δύο έχει κλειστό το δεξί του ματάκι κι στεναχωρήθηκα! Μακάρι να κατάφερνα να τα πιάσω....
-
Mood :
ΑΣΠΑΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
1) Τώρα είδα το σπιτάκι του κήπου!!!
Θα έρθω να με φιλοξενήσεις τελικά!!!
Κι ας με στειρώσεις...
2) Τρελλαίνομαι όταν σε φαντάζομαι να καβαλάς φράχτες... Απαπία-Γατο-Κομάντο!!!
Τώρα έβγαλε κι όλας ήλιο, οπότε θα στεγνώσουνε και τα μικράκια... :looov2:
1) Τώρα είδα το σπιτάκι του κήπου!!!
Θα έρθω να με φιλοξενήσεις τελικά!!!
Κι ας με στειρώσεις...
2) Τρελλαίνομαι όταν σε φαντάζομαι να καβαλάς φράχτες... Απαπία-Γατο-Κομάντο!!!
Τώρα έβγαλε κι όλας ήλιο, οπότε θα στεγνώσουνε και τα μικράκια... :looov2:
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Έλα! Έλα!!! Για καλοκαίρι μια χαρά είναι Χαρά μου!!! Αν καταφέρω να βρω που την έχω καταχωνιασμένη, θα βάλω και την αιωρα κατω από τις λεμονιές!!! Και θα'χεις και πολλά γατάκια παρέα!!! Ένα πρόβλημα έχουμε μόνο ότι την τουαλέτα την καταστρέψαμε για να έχουμε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο...
Αυτό το γατο-κομάντο της κακιάς ώρας.... Με χρυσό πεδιλάκι να΄χω χωθεί στην λασπουριά μεχρι τον αστρράγαλο.... Άστα να πανε....
Τα γατάκια έχουν βγει και παιζουν με τις φυλλωσιες αλλά παρόλο που τα βλεπω καλά εξακολουθω να μη βλεπω τη μαμά τους. Δεν τα έχει ξαναφήσει τόση ωρα...
Αυτό το γατο-κομάντο της κακιάς ώρας.... Με χρυσό πεδιλάκι να΄χω χωθεί στην λασπουριά μεχρι τον αστρράγαλο.... Άστα να πανε....
Τα γατάκια έχουν βγει και παιζουν με τις φυλλωσιες αλλά παρόλο που τα βλεπω καλά εξακολουθω να μη βλεπω τη μαμά τους. Δεν τα έχει ξαναφήσει τόση ωρα...
-
Mood :
Ελά βρε παιδί μου, εκεί θα κολλήσουμε; :bounce:XIONIS έγραψε:Ένα πρόβλημα έχουμε μόνο ότι την τουαλέτα την καταστρέψαμε για να έχουμε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο...
Εδώ θα με στειρώσεις...
Στο φινάλε θα φέρω μαζί μου και την αμμολεκάνη μου
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Marcos έγραψε:Ελά βρε παιδί μου, εκεί θα κολλήσουμε; :bounce:XIONIS έγραψε:Ένα πρόβλημα έχουμε μόνο ότι την τουαλέτα την καταστρέψαμε για να έχουμε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο...
Εδώ θα με στειρώσεις...
Θα με πνίξετε από τα γέλια
Tasha- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθηνα κεντρο
Αριθμός γατουνίων : 3 τρελά τρελά γατόνια
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2007
Mood :
Όχι μωρέ μη φέρεις! Σου'χω κλειστή!!!!!Marcos έγραψε:Ελά βρε παιδί μου, εκεί θα κολλήσουμε; :bounce:XIONIS έγραψε:Ένα πρόβλημα έχουμε μόνο ότι την τουαλέτα την καταστρέψαμε για να έχουμε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο...
Εδώ θα με στειρώσεις...
-
Mood :
Κατέβηκα πριν λίγο να βάλω φαγητό στα γατάκια μου και μπροστά εκτός από τα 2-3 που ταΐζω έχουν μεταναστευσει και 2 από τον πίσω κήπο καθώς κι ένα απίστευτο ασπρογκρί φουντωτό που δεν το έχω ξαναδεί. Το φουντωτούλη με το που με είδε άρχισε να μου νιαουρίζει και να μου τρίβεται. Το χάιδεψα δοκίμασα ακόμα και να το πάρω αγκαλιά και μου κάθησε εύκολα. Μέχρι που γουργούριζε!!! Άλλος Φρέντυ μας βρήκε!!! Εϊναι όπως το κόβω ίσα με 5-6 μηνών καισυνηθισμένος σε ανθρώπινη παρουσία και χαδια. Ή κάπου αλλου τον τάιζαν ή τον έδιωξαν από σπίτι. Πάντως πιάνεται για να παει για στειρωση! Ελπίζω να μου ξανάρθει κι ελπίζω να είναι σε ώρα που να μπορώ κι εγώ να τον πάω αλλά κι οι Αιλουροι να τον στειρώσουν.
Προέκυψε όμως ένα πρόβλημα στη γειτονιά. Μου είπε η αδελφή μου ότι το πρωί άκουσε φωνές και κάποιον να βρίζει από την πυλωτή της πολυκατοικίας πίσω από εμάς. Έλεγε - μάλλον στην κυρία Κατερίνα που ταϊζει τα γατουνια εκεί- ότι "εχουμε μικρά παιδια, τα γατια είναι εστία μόλυνσης, έχουν σκίσει όλες τις κουκουλες από τα αυτοκινητα, του εχουν κανει εμετό στη σελα της μηχανής βρήκε κι ενα ψόφιο" και οκλήρωσε την υστερία λέγοντας "θα καλέσω το υγειονομικό" !!!!
Μάλλον γι'αυτό ήρθαν τα extra γατουνια μπροστα για φαγητό. Ή που σταματησαν να ταϊζουν από πίσω ή που τα έδιωξαν.... Φοβάμαι μην αρχήσουν φόλες..... Άσε που ποιος ξέρει ποιο ηταν το γατάκι που πέθανε....
Προέκυψε όμως ένα πρόβλημα στη γειτονιά. Μου είπε η αδελφή μου ότι το πρωί άκουσε φωνές και κάποιον να βρίζει από την πυλωτή της πολυκατοικίας πίσω από εμάς. Έλεγε - μάλλον στην κυρία Κατερίνα που ταϊζει τα γατουνια εκεί- ότι "εχουμε μικρά παιδια, τα γατια είναι εστία μόλυνσης, έχουν σκίσει όλες τις κουκουλες από τα αυτοκινητα, του εχουν κανει εμετό στη σελα της μηχανής βρήκε κι ενα ψόφιο" και οκλήρωσε την υστερία λέγοντας "θα καλέσω το υγειονομικό" !!!!
Μάλλον γι'αυτό ήρθαν τα extra γατουνια μπροστα για φαγητό. Ή που σταματησαν να ταϊζουν από πίσω ή που τα έδιωξαν.... Φοβάμαι μην αρχήσουν φόλες..... Άσε που ποιος ξέρει ποιο ηταν το γατάκι που πέθανε....
-
Mood :
Δε πα να καλεσει και τον παπα αντε μη πω τιποτα.Μωρε αν την ακουγα θα της ελεγα θα φωναξω και εγω το υγειονομηκο γιατι βρωμηζουν τα παιδια σου,αντε μη βρεθεις με κανα ψωφιο!
purina- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : gatohome
Αριθμός γατουνίων : ενα και μαυρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ola
Motto : Who is the boss???
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/11/2007
Mood :
Aυτο με το υγειονομικό μου το είχαν πει όταν σπουδαζα Δράμα.. Η απάντηση μου "δε μπα να φέρεις και το ΣΔΟΕ;;" εδώ δεν πάνε σε σπίτια με ανθρώπους με παιδιά που ζουν σαν ζώα και θα έρθουν στον κήπο σου να δουν τις γάτες;;Ημαρτον τι άνθρωποι!
Avtwvia- Mature Cat
-
Τόπος : Αγ.Ανάργυροι
Αριθμός γατουνίων : 3
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/11/2007
Mood :
Μα δε φωναζαν σ'εμένα! Η κυρία που ειχε βρει και ειχε μαζεψει τον Φρεντυ όταν τον είχα χάσει το Γενάρη ταΐ ζει καμια 20αρια γάτες στην πυλωτή της πολυκατοικίας πίσω από εμας ακριβώς. Τα πορτοκαλογατάκια καθώς και όλα τα γατάκια του πίσω κήπου είναι κοινά. Εμένα μάλλον δε με έχουν ανακαλύψει διότι οι δικοί μου (οι υπόλοιποι τους 3όροφου) δεν έχουν πρόβλημα οπότε ταΐζω στους κήπους και μπρος και πίσω ανενόχλητη!!! Αν μου πουν τίποτα από τις πολυκατοικίες πίσω τότε θα τους απαντήσω. Η γειτόνισσα όμως, η οποία έχει και η ίδια γατούλα, φοβάμαι ότι θα έχει πρόβλημα αν συνεχίσει να μαζεύει τις γατες στον ακάλυπτο. Και φοβάμαι ότι αν πέσουν φόλες εκτός από τα αδεσποτάκια μας θα την πληρώσει και η γάτα της γιατί την αφήνει 1-2 φορές την ημέρα να βγαινει βόλτα. Είναι τακτική πελάτισσα του κήπου μας!
-
Mood :
ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ... Δεν κοιτάνε τις ΤΡΑΓΙΚΕΣ τους ζωές τα ανθρωπάκια, με τα γατιά τα έβαλαν???
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Όταν ακούσω για υγειονομικό και μαλακίες με πιάνουν τα νεύρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κοιτάτε το μαύρο σας το χάλι, ρεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κοιτάτε το μαύρο σας το χάλι, ρεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marfot75- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : .
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/11/2007
Mood :
ασε μας μωρε με τους βλαμμενους δεν εχουν με τι να ασχοληθουν στη μιζερη ζωη τους...
διακρινω μια αγαπη προς το υγειονομικο απ'ολες σας! ενα σας λεω, εχω τελειωσει εποπτης δημοσιας υγειας!Μπομπογατο έγραψε: ασε μας μωρε με τους βλαμμενους δεν εχουν με τι να ασχοληθουν στη μιζερη ζωη τους...
καλε μου.. κανεις δεν τα εχει με το υγειονομικο αλλα με τους βλαμμενους που απειλουν οτι τηα το καλεσουν.. οκ?
αστο μπομπο, δεν τα μπαλωνεις!σιγουρα υπαρχει και ενα μισος για το υγειονομικο,αλλα μην αγχωνεστε και πολυ γιαυτους, με τους ρυθμους που δουλευουν θα περασει πολυς καιρος μεχρι να ερθουν!Μπομπογατο έγραψε:καλε μου.. κανεις δεν τα εχει με το υγειονομικο αλλα με τους βλαμμενους που απειλουν οτι τηα το καλεσουν.. οκ?
tonino έγραψε:αστο μπομπο, δεν τα μπαλωνεις!σιγουρα υπαρχει και ενα μισος για το υγειονομικο,αλλα μην αγχωνεστε και πολυ γιαυτους, με τους ρυθμους που δουλευουν θα περασει πολυς καιρος μεχρι να ερθουν!Μπομπογατο έγραψε:καλε μου.. κανεις δεν τα εχει με το υγειονομικο αλλα με τους βλαμμενους που απειλουν οτι τηα το καλεσουν.. οκ?
Σωστό!!!!!!
-
Mood :
Νομικά νομίζω ότι δε μπορούν να κάνουν κάτι...αλλά καλού κακού αν είναι η γειτόνισσα να βάζει κροκέτες και όχι κονσέρβα(ε, τονίνο???καλά τα λέω?)
Αλλά και πάλι, αφού δεν είναι εστιατόριο ο ακάλυπτός σας, δεν πιστεύω ότι υπάρχει θέμα
Αλλά και πάλι, αφού δεν είναι εστιατόριο ο ακάλυπτός σας, δεν πιστεύω ότι υπάρχει θέμα
efi24- Senior Cat
-
Τόπος : παγκράτι
Αριθμός γατουνίων : 2+2, στη μαμά και στη γιαγιά
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/02/2008
Mood :
Τονίνο είσαι και συνονόματος έχουμε και ίδια μέρα γενέθλια γίνεται να σε βρίσουμε;; Δεν βρίζουμε το υγειονομικό αλλά αυτούς που απειλούν με αυτό!! Εμένα μου το είχε πει ο απέναντι που ακόμα μετά απο 5 χρόνια χτίζει το σπίτι του και είναι το ίδιο ότι η Λούνα αφήνει ακαθαρσίες και να τη βγάζω βόλτα μακρύτερα.. Εν τω μεταξύ οι ακαθαρσίες ήταν σχεδόν όσο η Λούνα ολόκληρη!! Και του λέω καλά αυτό το σκυλί γίνεται να έχει βγάλει αυτά αλλα δεν πειθόταν με τπτ ο μλκς!!
Στη Δράμα πάντως ακόμα έρχεται το υγειονομικό!!
Avtwvia- Mature Cat
-
Τόπος : Αγ.Ανάργυροι
Αριθμός γατουνίων : 3
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/11/2007
Mood :
να σου πω την αληθεια δεν το ξερω και πολυ καλα το επαγγελμα..εγω ταχυδρομος ειμαι.. αλλα νομιζω οτι το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να πουνε μεχρι καποια ημερομηνια να εχουν φυγει τα γατια και να ξαναρθουν να δουν αν ειναι ακομα εκει και μετα δικαστηριο μετα απο πολλα χρονια! με λιγα λογια απλα το αγνωεις το υγειονομικο! το ποιο σημαντικο ειναι φυσικα μην τα σκοτωσει αυτος που εκανε την καταγγελια και γιαυτο δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα πραγματα δυστυχος..Avtwvia έγραψε:Τονίνο είσαι και συνονόματος έχουμε και ίδια μέρα γενέθλια γίνεται να σε βρίσουμε;; Δεν βρίζουμε το υγειονομικό αλλά αυτούς που απειλούν με αυτό!! Εμένα μου το είχε πει ο απέναντι που ακόμα μετά απο 5 χρόνια χτίζει το σπίτι του και είναι το ίδιο ότι η Λούνα αφήνει ακαθαρσίες και να τη βγάζω βόλτα μακρύτερα.. Εν τω μεταξύ οι ακαθαρσίες ήταν σχεδόν όσο η Λούνα ολόκληρη!! Και του λέω καλά αυτό το σκυλί γίνεται να έχει βγάλει αυτά αλλα δεν πειθόταν με τπτ ο μλκς!!
tonino έγραψε:..εγω ταχυδρομος ειμαι..
Τι ωραίο επάγγελμα που έχεις! Σε ζηλεύω.. θα ήθελα να ήμουν κι εγώ ταχυδρόμος (ναι, ξέρω.. )
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Σήμερα δεν έχει έρθει κανένα για φαγητό εκτός από το μονόφθαλμο μπεζάκι που δεν κουνάει από τον κήπο μας.... Το δε τριγράκι μου το στειρωμένο δεν είχε κουνήσει από εδώ από τότε που γεννηθηκε εκτός από το διάστημα τον 10 ημερών περίπου που το φιλοξενούσαν σε Pet shop με την προπτική να το δώσω σε σπίτι. Ο μικρούλης από τοτε που τον στειρωσα μένει στο μπαλκόνι της ακατοίκητης μονοκατοικίας δίπλα μας και όλη τη μέρα είναι στόν μπροστινό κήπο μας ή στον κήπο διπλα. Όποια ώρα της ημέρα και να μπω ή να βγω εγώ ο Κώστα ή οποίοσδήποτε δικός μου που τον ταϊζουμε έρχεται τρέχοντας! Γύρισα Κυριακή απόγευμα από Καβάλα και δεν τον έχω δει καθόλου!!! Ο Κώστας τον είδε τελεύταία φορά Σάββατο πρωί και ο θείος κάποια στιγμή την Κυριακή. Πρώτη φορά δεν εμφανίζεται για τοσο καιρό... Άντε το πολύ που να έφευγε να πέρναγε για μια βόλτα στο πάρκο απέναντι... Αν τον είχε χτυπήσει αυτοκίνητο δε θα το είχαμε δει?
Έχω σκάσει!!! Μου ειπε και η αδελφή μου γι'αυτόν από πίσω που έβριζε και είπε για κάποιο πεθαμένο γατάκι.... Αλλά δεν είχε πάει ποτέ από πίσω. Δεν είχε λόγο. Είναι στειρωμένο και έβρισκε πάντα φαγητό και νερό εδώ! Από την άλλη, έχουν έρθει νέοι γειτονες στην πολυκατοικία που έχει χτιστεί από την άλλη πλευρά του σπιτιού μας. Ελπίζω μην έχει έρθει κανένας μαλάκας κι αρχίσουν οι φόλες...
Αντώνη, γνωρίζεις αν μπορούν να μου κάνουν παρατήρηση επειδή βαζω τροφή στα αδέσποτα? Βαζω τα μπωλάκια στην εισοδο του σπιτιού μου και στον πίσω κήπο. Μόνο ξηρά τροφή και νερό, σε πλαστικά διπλα μπωλάκια που τα καθαρίζω πάντα. Οι δικοί μου δεν έχουν πει ποτέ τίποτε. Όταν λειπω έχουν αναλάβει και τα ταϊζουν αυτοί. Όταν κάποια είχαν αρρωστήσει τους είχα δωσει φαρμακα και σε όσα μπορώ και πιανω βαζω φαρμακο για ψίλους. Στειρωμενο ηταν μονο αυτό που χάθηκε... Αν τυχόν μου γινει κι εμένα παρατήρηση να απαντήσω ή θα τα κάνω χειρότερα?
Ο τιγράκης μου...
Η τυφλούλα
Η γκριζούλα (μαμά του τιγρακη από την προηγούμενη γέννα) με τα μωρά της...
Έχω σκάσει!!! Μου ειπε και η αδελφή μου γι'αυτόν από πίσω που έβριζε και είπε για κάποιο πεθαμένο γατάκι.... Αλλά δεν είχε πάει ποτέ από πίσω. Δεν είχε λόγο. Είναι στειρωμένο και έβρισκε πάντα φαγητό και νερό εδώ! Από την άλλη, έχουν έρθει νέοι γειτονες στην πολυκατοικία που έχει χτιστεί από την άλλη πλευρά του σπιτιού μας. Ελπίζω μην έχει έρθει κανένας μαλάκας κι αρχίσουν οι φόλες...
Αντώνη, γνωρίζεις αν μπορούν να μου κάνουν παρατήρηση επειδή βαζω τροφή στα αδέσποτα? Βαζω τα μπωλάκια στην εισοδο του σπιτιού μου και στον πίσω κήπο. Μόνο ξηρά τροφή και νερό, σε πλαστικά διπλα μπωλάκια που τα καθαρίζω πάντα. Οι δικοί μου δεν έχουν πει ποτέ τίποτε. Όταν λειπω έχουν αναλάβει και τα ταϊζουν αυτοί. Όταν κάποια είχαν αρρωστήσει τους είχα δωσει φαρμακα και σε όσα μπορώ και πιανω βαζω φαρμακο για ψίλους. Στειρωμενο ηταν μονο αυτό που χάθηκε... Αν τυχόν μου γινει κι εμένα παρατήρηση να απαντήσω ή θα τα κάνω χειρότερα?
Ο τιγράκης μου...
Η τυφλούλα
Η γκριζούλα (μαμά του τιγρακη από την προηγούμενη γέννα) με τα μωρά της...
-
Mood :
Δεν κατάλαβαίνω τι θα σου κάνουν οι . Τίποτα δεν σου κάνουν να σε φοβίσουν θέλουν κατά την γνώμη μου, επιπλέον αφού φροντίζεις να είναι όλα καθαρά ακόμη και να έρθουν από κάποια υπηρεσία τι θα κάνουν αυτοί, σύσταση τι μηνυση ???? θα πάρουν τα μικρά ελάτε ρε παιδιά στην Ελλάδα ζουμε !!!
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/04/2008
Mood :
Και όσο για την φόλα δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να το αποφύγεις αλλά αν το κάνουν είναι σίγουρα άρρωστοι, και εγώ θα του έκραζα σε όλη την περιφέρεια άντε με τους ΜΑΛΑΚΕΣ
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/04/2008
Mood :
Σελίδα 5 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Σελίδα 5 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios