Ο Πίπης μου δεν ειναι καλά...
+10
anabou
Φωτεινή
Desdemona
mimika
Chouzouris
Βετούλι
georgia
marmanga
Fotoula
XIONIS
14 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Ο Πίπης μου δεν ειναι καλά...
Χθες επιστρεψαμε από Κεφαλλονια. Στο ταξίδι ο Χιονης παρα το ηρεμιστικό άρχησε παλι εμετους, κακά του τσισάκια απ'όλα! Ο Πίπης πάλι, όπως πάντα όταν βγαινει από το σπίτι, έκανε τον πεθαμένο! Από την ώρα που μπήκε στη γατοφόρο μέχρι που βγηκε δεν κουνηθηκε και δεν έβγαλε κιχ! Το βραδυ που φτασαμε σπίτι ο Χιονης προσαρμόστηκε αμέσως, ο δε Πίπης κρυφτηκε κατω από το τραπέζι της τραπεζαρίας κι εμφανίστηκε μόνο για να φάει. Το βραδυ κοιμηθηκε μαζί μας και το πρωί έγε και παλι κανονικά. Βγηκα για ψωνια και τους αφησα κλεισμένους στο σπίτι με aircondition να μη σκασουν κι όλας. Δεν ξερωτι μπορει να μεσολάβησε όση ωρα έλειπα αλλά γυρνωντας μετα από 2-3 ωρα κι ενω τα φωναξα για φαγητό, ο μεν Χιονης καταφθασε τρεχοντας, ο δε Πίπης ούτε κουνήθηκε. Ειναι εδώ και ωρες κατω από το τραπεζι της τραπεζαρίας, ακινητος και δεν θελει ουτε να φαει ουτε να πιει. Τον πηρα αγκαλια τον πηγα στο φαγητό του τιποτα. Πήγε και ξανακρυφτηκε! Του πηγα το φαγητό εκεί δεν του έδωσε καμια απολυτως σημασία! Μόνο Defurr Um την παστα για της τριχόμπαλες έφαγε που του έδωσα. Να έφαγε κατι μεσα στο σπίτι? Τι όμως? Τα απορρυπαντικά είναι κρυμενα. Μόνο μη βρηκε καμια κατσαρίδα πθαμένη φοβαμαι γιατί είχαμε κανει απολύμανση αλλα πριν κανένα 2μηνο... Έχω σκασει!!! Είμαι μόνη μου, ο Αιλουρος λειπει διακοπές και δεν εμπιστευομαι κανεναν άλλο γιατρό!!! Τι θα κανω αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση?
Έχετε καμια ιδέα τι μπορει να ειναι? Να έχει τριχόμπαλα και να μην μπορεί να φάει? Ή να είναι καθυστερημενη αντίδραση για το ταξίδι? Το μωρό μου δεν είναι καλά.....
Έχετε καμια ιδέα τι μπορει να ειναι? Να έχει τριχόμπαλα και να μην μπορεί να φάει? Ή να είναι καθυστερημενη αντίδραση για το ταξίδι? Το μωρό μου δεν είναι καλά.....
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Απ: Ο Πίπης μου δεν ειναι καλά...
Ασπασία μίλα με το Πάνο στο κινητό και εάν δε μπορέσεις να τον βρεις και πριν νυχτώσει για τα καλά πήγαινέ τον σε κτηνίατρο. Τα κορίτσια εδώ θα ξέρουν κάποιον. :looov2:
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
Τον έκλεισα στο μπανιο για να μη μπορει να παει να κρυφτει πάλι κατω από το τραπέζι και του άφησα το φαγητό του. Έχει φαει αρκετό! Ή που φοβηθηκε με την αλλαγή περιβάλλοντος γιατί έλειπε καιρό ή που ετοιμαζόταν για τριχόμπαλα και τον βοήθησε η Defurr που του έδωσα. Πάντως και πάλι ακεφος ειναι, απλά τωρα έχει ξαπλωσει στη βεράντα. Έχω το τηλεφωνο του γιατρου του Ραμσή στο Παλ.Φαληρο και μάλλον θα παρω ταξί να τον παω εκεί αν δω ότι συνεχίζει έτσι. Ειναι ο ίδιος γιατρός που έκανε καλά τον Χιονάκο μου όταν τον είχα βρει ετοιμοθάνατό. Κάτι τέτοιες ωρες με σκυλοβρίζω που δεν οδηγώ!!!! Να έχω το αυτοκίνητο κατω από το σπίτι και να εχω να οδηγησω 2 χρόνια?....
-
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Mood :
Αχ, μωρέέέέ΄.... Μπορεί πάντως να είναι και το ταξίδι. Έλειπε πολύ καιρό και το σπίτι θα του μυρίζει ξένο τώρα.
Παρακολούθησέ τον λίγο ακόμα κι αν δεν σιάξει, βουρ στον άλλον.
Παρακολούθησέ τον λίγο ακόμα κι αν δεν σιάξει, βουρ στον άλλον.
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Επειδή έχω παρει ήδη ένα τηλεφωνο από το πρωί τους Αίλουρους για τα νεογεννητα γατάκια που βρηκα ειπα να μην τους ξαναενοχλήσω κι έτσι πηρα τηλέφωνο τον κ.Παππά. Είπε ότι κατά πασα πιθανότητα δεν είναι τιποτα. Ίσως τριχόμπαλα ή αντίδραση λογω ταξιδιου. 'Οτι ειχα πει κι εγώ δηλαδή. Μου ειπε να τον παρακολουθησω για σήμερα, να του δωσω ακόμα λιγη Defurr και αν συνεχίσει να του τον πάω αυριο το πρωί. Βλέποντας και κανοντας.... :pipis:
-
Mood :
Άντε, να ξαναβρει γρήγορα το κέφι του (για καλό δικό του αλλά και δικό σου -που πρέπει να 'χεις τρελαθεί...) :looov2:
-
Mood :
Όμορφη νύχτα να 'χεις Ασπασία :looov2:
Όμορφη νύχτα να 'χεις Χιόνη :looov2:
Όμορφη και άκρως σκανδαλιάρικη νύχτα να έχεις Πίπη :looov2: :looov2:
Όμορφη νύχτα να 'χεις Χιόνη :looov2:
Όμορφη και άκρως σκανδαλιάρικη νύχτα να έχεις Πίπη :looov2: :looov2:
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Και
Καλημέρα Ασπασία. Είναι το πρώτο μεγάλο ταξίδι του Πίπη; Από τη μικρή μου εμπειρία θα έλεγα πως τέτοιες συμπεριφορές είναι συνήθεις, δεδομένης της απότομης αλλαγής στο περιβάλλον της γάτας, η οποία ως γνωστόν σιχαίνεται αλλαγές&μετακινήσεις("με ρωτήσατε;;; :pipis: ").
Το Βετούλι, όποτε το ανέβαζα απ' το Ρέθυμνο, συνήθιζε τη πρώτη μέρα να τη περνά κάτω από έναν συγκεκριμένο καναπέ από τον οποίο δεν ξεμυτούσε για κανένα λόγο, συνήθεια που κρατάει ευλαβικά ακόμα και τώρα, όταν επιστρέφουμε από το γιατρό! Και μόνο τη 2η μέρα της επιστροφής υπήρχαν ορατά σημάδια "συμφιλίωσης", τόσο με το χώρο όσο & με τον συγκάτοικο του!(όχι τίποτα τρέλες, μη φανταστείς!)...
Νομίζω πως η σημερινή μέρα θα δείξει, αν όντως είναι κάτι παραπάνω από μια κρίση κακής προσαρμογής. Πάντως, το tip που όλοι οι κτηνίατροι διερευνούν σε τέτοιου είδους ξαφνικές κρίσεις είναι η σχέση του γατιού με το φαγητό. Όλοι αυτό με ρωτούσαν:Τρώει; Αν ναι, μην ανησυχείς πολύ..
Αυτά. Εύχομαι το γατούλι σου σήμερα να επανέλθει και τα νέα να είναι καλύτερα!
Το Βετούλι, όποτε το ανέβαζα απ' το Ρέθυμνο, συνήθιζε τη πρώτη μέρα να τη περνά κάτω από έναν συγκεκριμένο καναπέ από τον οποίο δεν ξεμυτούσε για κανένα λόγο, συνήθεια που κρατάει ευλαβικά ακόμα και τώρα, όταν επιστρέφουμε από το γιατρό! Και μόνο τη 2η μέρα της επιστροφής υπήρχαν ορατά σημάδια "συμφιλίωσης", τόσο με το χώρο όσο & με τον συγκάτοικο του!(όχι τίποτα τρέλες, μη φανταστείς!)...
Νομίζω πως η σημερινή μέρα θα δείξει, αν όντως είναι κάτι παραπάνω από μια κρίση κακής προσαρμογής. Πάντως, το tip που όλοι οι κτηνίατροι διερευνούν σε τέτοιου είδους ξαφνικές κρίσεις είναι η σχέση του γατιού με το φαγητό. Όλοι αυτό με ρωτούσαν:Τρώει; Αν ναι, μην ανησυχείς πολύ..
Αυτά. Εύχομαι το γατούλι σου σήμερα να επανέλθει και τα νέα να είναι καλύτερα!
Βετούλι- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : Βετούλι & Φαθάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας στο Gstaad
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Παύλα, γιατί από μικρός ήθελα να γίνω αρτοποιός!
Motto : Η ζωή είναι ωραία μόνο με Βετούλι!
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/05/2008
Mood :
Άσπα ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΑΙ. Πιθανότατα είναι από το ταξιδι!! Εφόσον έφαγε, ΔΕΝ υπάρχει λόγος ανησυχίας!!!
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Πως ειναι ο Πίπιδας σήμερα????
mimika- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Αριθμός γατουνίων : Ενας και παίδαρος!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : το γκριζάκι.. της marmangas!!! :p
Motto : "Η ζωή είναι ωραία.. Απλά οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι!"
Mood :
Η ευχή της Φωτούλας έπιασε και είχαμε μια άκρως σκανδαλιάρικη νυχτα!!! Ότι θα χαιρόμουν που ο Πίπης γκρεμισε το σπίτι και δε μ'αφησε να κοιμηθω λεπτό δεν το περίμενα με τιποτα!!!!Fotoula έγραψε:Όμορφη και άκρως σκανδαλιάρικη νύχτα να έχεις Πίπη :looov2: :looov2:
Χθες το βραδυ κατα τη 01:00 αφού είχε φαει ένα σωρό Defurr Um μπήκε στην κλειστή τουαλέτα κι έκανε , έκανε , έκανε , σταματημό δεν είχε!!!
Μετά από έλεγχο (ναι ελεγχω τα κακάκια τους και μην αρχήσετε την πλάκα!!!!) ειδα ότι το μικρό μου είχε φάει κάποιο φυτό, μάλλον έναν φοινικα που έχουμε στη βεράντα και ειχε όλο αγκαθωτα φυλλαράκια στα κακάκια του! Οπότε μάλλον τον πόναγε στομαχακι και κοιλίτσα γι'άυτό ήταν κουλουριασμένος ακίνητος όλη μερα...
Από την ώρα που "'αδειασε" και μετά λύσσαξε!!! Καθε τρεις και λιγο έκλαιγε να του βάλω φαγητό και στο ενδιάμεσο που δεν ετρωγε, έπαιζε σαν παλαβό και γκρέμιζε τα πάντα στο πέρασμά του!!! Τον ενθουσιασμό του που ένιωθε καλύτερα τον πληρωσαμε εγώ κι ο κακομοιρουλης ο Χιονάκος!!!! Πάντως τον προτιμώ χιλιες φορές διαόλι παρά να τον έχω άκεφο και ακίνητο και να με τρωει η αγωνία τι έχει....
-
Mood :
Το γατί που έφαγε τον φοίνικα..........
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Ουφφφφ.....
Desdemona- Senior Cat
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/11/2007
Mood :
Όλα καλά!!!
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Mα καλά φοίνικα ;
Δεν έχει το θεό του αυτό το γατί. Αφού είναι όμως καλά χαλάλι του
Δεν έχει το θεό του αυτό το γατί. Αφού είναι όμως καλά χαλάλι του
anabou- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Άγ. Ανάργυροι
Motto : Home, my sweet home... ΧΑΟΣ ΣΕ ΤΑΞΗ!
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/11/2007
Mood :
Πρεπει να σας βαλω φωτογραφια το φοινικακι, ή μάλλον το πρωην φοινικακι γιατί δεν εχει μεινει πλέον! Αλλα αυριο πια...
-
Mood :
Ξαναρρωστήσαμε!!!
Προ ολίγου ο Πίπης μπηκε στην κλειστή τουαλέτα και παρά το διπλό φίλτρο μοσχοβολήσαμε....
Έκανε κατι τεραστίων διαστάσεων ούτε άνθρωπος να'ταν σε ποσότητα και μεγεθος!!! Κι εκεί που ήμουν ετοιμη να τον μαθω να χρησιμοποιεί τουλάχιστον το αποσμητικό χώρου τον άκουσα να ετοιμάζεται για εμετό. Τρέχω στην κρεβατοκάμαρα και τον βλέπω να μου κανει στη μοκετα 4 βουναλάκια στη σειρά!! Κι όχι δεν ήταν τριχόμπαλα!!!
Τι διάολο τον πειραξε πάλι? Μόλις είχε φαει το έβγαλε όπως ήταν!!! Ποιος ξέρει τι έφαγε πάλι.. Σαμιαμίδι, τον έταιρο φόινικα, κανένα άλλο φυτό? Τι να πω πια μ'αυτο το γατί!!! Μονίμως με τρέχει...
Έκανε κατι τεραστίων διαστάσεων ούτε άνθρωπος να'ταν σε ποσότητα και μεγεθος!!! Κι εκεί που ήμουν ετοιμη να τον μαθω να χρησιμοποιεί τουλάχιστον το αποσμητικό χώρου τον άκουσα να ετοιμάζεται για εμετό. Τρέχω στην κρεβατοκάμαρα και τον βλέπω να μου κανει στη μοκετα 4 βουναλάκια στη σειρά!! Κι όχι δεν ήταν τριχόμπαλα!!!
Τι διάολο τον πειραξε πάλι? Μόλις είχε φαει το έβγαλε όπως ήταν!!! Ποιος ξέρει τι έφαγε πάλι.. Σαμιαμίδι, τον έταιρο φόινικα, κανένα άλλο φυτό? Τι να πω πια μ'αυτο το γατί!!! Μονίμως με τρέχει...
-
Mood :
Δεν κατάλαβα... εμετός είναι αυτά???
(Ζμήνηηηη γατούλα που να κάνει εμετό δεν έχουμε)
(Ζμήνηηηη γατούλα που να κάνει εμετό δεν έχουμε)
-
Mood :
Ναι εμετός!! Το φαγητό του αμάσητο δηλαδή!!! Μπορεί και να μην ειναι τιποτα, απλά να έφαγε βιαστικα όπως κανει πάντα δηλαδή... Τρώει οερισσότερη ποσότητα από τον Χιονη στο 1/3 του χρόνου...
-
Mood :
XIONIS έγραψε:Ναι εμετός!! Το φαγητό του αμάσητο δηλαδή!!! Μπορεί και να μην ειναι τιποτα, απλά να έφαγε βιαστικα όπως κανει πάντα δηλαδή... Τρώει οερισσότερη ποσότητα από τον Χιονη στο 1/3 του χρόνου...
Και ο Παύλας το παθαίνει αυτό με την ξηρά τροφή... έχει στενό οισοφάγο.
-
Mood :
Ιδίως άμα σφίχτηκε για να κάνει τα υπόλοιπα κι είχε μόλις φάει, είναι πολύ λογικό...
-
Mood :
Για κοίτα μήπως εκτός από το φύκο, αποφάσισε να φάει και την καφέ κρούστα γύρω του (ναι βρε τη γλάστρα εννοώ). Τα γνωστά αυτός να τρέχει όλη τη νύχτα και εσύ να με βρίζεις για την ευχή... :looov2:
και
ΜΑΡΙΝΑ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ!!!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;;;
Και
Ο καημενούλης τώρα κλαίει και μου ζητάει να του βάλω να φάει...
Τον λυπάμαι μωρε, να του βάλω? Αφου το έβγαλε όλο, λογικό ειναι να πεινάει ε?
-
Mood :
Δώσε του λίγο, αλλά δε πρόκειται να πάθει κάτι εάν δε φάει, τώρα βέβαια για σένα δε μπορώ να εγγυηθώ.XIONIS έγραψε:Ο καημενούλης τώρα κλαίει και μου ζητάει να του βάλω να φάει...
Και
Του έβαλα ελάχιστο και το κατέβασε πάλι αμάσητο!!! Μα γιατί το κατεβάζει αμάσητο καθε φορά? Ο Χιονης το μασαει το φαγητό του, τον ακουω, κι ας εχει χαλασμενο δοντακι που πρεπει να τον πονάει. Ο άλλος το κατεβαζει με τη μια λες και θα του το πάρει κανείς....
Ελπίζω να μη μου ξανακάνει εμετό στο κρεβατι μου συτή τη φορα ...
Ελπίζω να μη μου ξανακάνει εμετό στο κρεβατι μου συτή τη φορα ...
-
Mood :
Παρακολούθησέ τον τί θα κάνει και σήμερα με το φαγητό του κι αν το βγάλει πάλι μόλις φάει πάρε τηλέφωνο.
Milly- Συνερ-γάτα
-
Τόπος : Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων : .. και άνω
Motto : Τίποτα δεν μένει εκεί για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2007
Mood :
Ασπασία, και η Ρενάτα βγάζει κατά καιρούς τέτοια. Είναι επειδή τρώνε με βουλιμία και καταπίνουν τις κροκέτες αμάσητες. Νομίζω ότι δε θα σου ξανακάνει εμετό κροκέτας σήμερα.
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
To βλαμμένο το γατί μου με ξύπνησε 4-5 φορές το βράδυ κλαψουρίζοντας για φαγητό!!!! Εγώ τωρα γυρίζω από καναπέ σε καρέκλα κι από καρέκλα σε πολυθρόνα σαν το ζόμπι κι αυτό κοιμάται του καλου καιρού απλωμένος χχχχαααααλλλλααααρρράάάά στο κρεβάτι μου!!!!
Οπότε Ριπήτ μου μην ανησυχείς, καλά είναι το ψυχοπαίδι σου!!! Δε θα χρειαστεί να πάρουμε τηλέφωνο ουτε να έρθουμε. Εκτός αν έρθουμε για καφέ....
Οπότε Ριπήτ μου μην ανησυχείς, καλά είναι το ψυχοπαίδι σου!!! Δε θα χρειαστεί να πάρουμε τηλέφωνο ουτε να έρθουμε. Εκτός αν έρθουμε για καφέ....
-
Mood :
Πίπης vs Ασπασίας 1XIONIS έγραψε:To βλαμμένο το γατί μου με ξύπνησε 4-5 φορές το βράδυ κλαψουρίζοντας για φαγητό!!!! Εγώ τωρα γυρίζω από καναπέ σε καρέκλα κι από καρέκλα σε πολυθρόνα σαν το ζόμπι κι αυτό κοιμάται του καλου καιρού απλωμένος χχχχαααααλλλλααααρρράάάά στο κρεβάτι μου!!!!
Και
Fotoula έγραψε:Πίπης vs Ασπασίας 1XIONIS έγραψε:To βλαμμένο το γατί μου με ξύπνησε 4-5 φορές το βράδυ κλαψουρίζοντας για φαγητό!!!! Εγώ τωρα γυρίζω από καναπέ σε καρέκλα κι από καρέκλα σε πολυθρόνα σαν το ζόμπι κι αυτό κοιμάται του καλου καιρού απλωμένος χχχχαααααλλλλααααρρράάάά στο κρεβάτι μου!!!!
Πίπης vs Ασπασίας 100000000000000000000000000000000000000000000000000
-
Mood :
-
Mood :
Fotoula έγραψε:
Πίπης vs Ασπασίας 1
Απορώ γιατί κρατάτε σκορ ακόμα...
Είναι από κείνους τους αγώνες που αν ποτέ τύχαινε να βγάλει άλλο αποτέλεσμα, θα γινόταν πολυύύύύύύ πλουσιος όποιος είχε -κατά λάθος- ποντάρει στην Απαπία.
(ναι, πρόσφατα μετέφραζα κάτι για στοιχήματα... )
-
Mood :
Εξίσου το θέμα έχει λάθος τίτλο: Δεν πρέπει να είναι "ο Πίπης αρρώστησε", αλλά "η Ασπασία αρρώστησε, ο Πίπης πάλι το καταδιασκεδάζει"
Και
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και γω σήμερα!! Εντάξει, έχω αποδεχτεί πλέον το βραδινό καψώνι του ξυπνήματος(συνήθως γύρω στις 04:30-05:30), σηκώνομαι σα το φάντασμα, της βάζω φαγητό και ξαναπέφτω, αλλά την τελευταία εβδομάδα έχει ξεφύγει η κατάσταση! Σήμερα τα χαράματα έκανε ντου με σάλτο στο κρεβάτι μου, άρχισε να ξύνει δυνατά το στρώμα και μόλις αντιλαμβανόταν ότι ξυπνούσα εκτιναζόταν σα σφαίρα κι έτρεχε στο ανοιχτό μπαλκόνι.. Το αστείο ήταν, πως είχα αφήσει & τις 2 μπαλκονόπορτες ανοιχτές, μπας & κάνει ρεύμα, και το διαόλι έκανε ένα κύκλο απο μπαλκόνι σε μπαλκόνι με ενδιάμεση στάση το κρεβάτι μου!!! Τη 3η-4η φορά, που άρχισε να ξύνει, γύρισα σιγά-σιγά, για να μη με καταλάβει και την είδα να στέκεται στην άκρη του κρεβατιού όπως ο κολυμβητής στο βατήρα περιμένοντας την εκκίνηση(δηλαδή το ξύπνημα μου..). Τη προηγούμενη βδομάδα, που'χα άδεια, δε με ένοιαζε, ασχολούμουν κανά μισάωρο μαζί της και μετά την ξαναέπεφτα, τί κάνεις όμως άμα πρέπει να σηκώθείς στις 7 και στις 5:30 ασχολείσαι με το γατοκυνήγι;;;...XIONIS έγραψε:Εγώ τωρα γυρίζω από καναπέ σε καρέκλα κι από καρέκλα σε πολυθρόνα σαν το ζόμπι κι αυτό κοιμάται του καλου καιρού απλωμένος χχχχαααααλλλλααααρρράάάά στο κρεβάτι μου!!!!
Βετούλι- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : Βετούλι & Φαθάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας στο Gstaad
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Παύλα, γιατί από μικρός ήθελα να γίνω αρτοποιός!
Motto : Η ζωή είναι ωραία μόνο με Βετούλι!
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/05/2008
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Ο Ζακης δεν ειναι καλα!
» Η γάτα μου δεν είναι καλά
» Η γάτα μου δεν είναι καλά 2
» Το Γατόσπιτο σήμερα ΔΕΝ είναι καλά....
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. Επιτέλους έφτασε η ωρα!
» Η γάτα μου δεν είναι καλά
» Η γάτα μου δεν είναι καλά 2
» Το Γατόσπιτο σήμερα ΔΕΝ είναι καλά....
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. Επιτέλους έφτασε η ωρα!
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios