Νεογέννητα γατάκια Vol.2
+28
rotonda
Darky
fangoulini
Ελένη
christiana
Mariel
NiaR
Milly
Silmaril
ladycat
purina
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
marigo173
cosette
mimika
sardela
Tasha
Βετούλι
Marcos
life
marestros
Fotoula
brea
ismini
marmanga
Chouzouris
OrAnGeLo
XIONIS
32 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 7
Σελίδα 5 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Νεογέννητα γατάκια Vol.2
ΜΗΝ ΤΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΕΥΟΥΜΕ ΟΜΩΣ!!!!!!!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
καλε μην κακομελετατε
ladycat- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Μπορεί να είναι λιγόφαγο βρε παιδιά...Άλλωστε, αν όντως η μάνα του είχε λίγο γάλα, έτσι έχει συνηθίσει το καημένο...λίγο φαγητό!
Τώρα για το αν πρέπει να το ξυπνάς για να το ταΐζεις πιο συχνά, ο αρμοδιότερος για να σου απαντήσει είναι ο κ. Πάνος...
Και στα ελλιποβαρή μωρά αυτό συνιστούν...λίγο γάλα αλλά πιο συχνά...Ρώτα και βλέπεις...
Μπράβο σου όμως! Τα περάσαμε με τον Έκτορα (βέβαια αυτός έτρωγε και το μπιμπερό μαζί, μην πω κι εμάς... ) και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις ζωάκια με μπιμπερό...Δεν έχει καμία διαφορά απ' το να έχεις μωρό...
Τώρα για το αν πρέπει να το ξυπνάς για να το ταΐζεις πιο συχνά, ο αρμοδιότερος για να σου απαντήσει είναι ο κ. Πάνος...
Και στα ελλιποβαρή μωρά αυτό συνιστούν...λίγο γάλα αλλά πιο συχνά...Ρώτα και βλέπεις...
Μπράβο σου όμως! Τα περάσαμε με τον Έκτορα (βέβαια αυτός έτρωγε και το μπιμπερό μαζί, μην πω κι εμάς... ) και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις ζωάκια με μπιμπερό...Δεν έχει καμία διαφορά απ' το να έχεις μωρό...
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
Λοιπόν τα τελευταία νεα μας! Ηπιαμε γυρω στα 2 ml νερακι μισή ωρα προ του φαγητού για τη δυσκοιλιοτητα και στη συνέχεια αφου πρήξαμε τη μαμά μας γιατι δε θελαμε την πιπίλα και κλαιγαμε κι έκλαιγε κι η μαμά μαζί από τη στεναχωρια της, αποφασίσαμε ότι μας αρέσει καλύτερα να πινουμε το γαλα μας με συριγγα!!! Και ναι!!!! Ηπιαμε 10 ολόκληρα ml!!!! Μόνο που μας πηρε λιγουλακι ο υπνος πανω στο φαγητό και δεν ήπιαμε άλλο....
Α!!! Και για να μη το ξεχάσω!!! Ξε και τη μαμά που το΄χε καημό....
Και καθόλη τη διάρκεια των παραπάνω απόχτησα έναν εχθρό κι έναν θαυμαστή απ'ότι ειπε η μαμα. Ήρθε στην αρχή ένα μαλλιαρό πορτοκαλί τέρας και μου'κανε χχχχχχχχχχχχχχ από μακρυα, φουντωσε ολόκληρο και η μαμά τον έδιωξε για να μη με πειράξει. Μετά ηρθε και καθησε διπλα μας και με κοιταγε με τα μεγάλα γαλαζοπράσινα μάτια του ένας λευκός πρίγκηπας και κατι μου έλεγε που δεν κατάλαβα. Η μαμά ειπε ότι αυτός ειναι ο φύλακας άγγελός μου και ότι θα με προσέχει και θα μεγαλώσω και θα γίνω μια όμορφη κοπέλα αρκεί να τρώω όλο το φαί μου... :looov2:
Α!!! Και για να μη το ξεχάσω!!! Ξε και τη μαμά που το΄χε καημό....
Και καθόλη τη διάρκεια των παραπάνω απόχτησα έναν εχθρό κι έναν θαυμαστή απ'ότι ειπε η μαμα. Ήρθε στην αρχή ένα μαλλιαρό πορτοκαλί τέρας και μου'κανε χχχχχχχχχχχχχχ από μακρυα, φουντωσε ολόκληρο και η μαμά τον έδιωξε για να μη με πειράξει. Μετά ηρθε και καθησε διπλα μας και με κοιταγε με τα μεγάλα γαλαζοπράσινα μάτια του ένας λευκός πρίγκηπας και κατι μου έλεγε που δεν κατάλαβα. Η μαμά ειπε ότι αυτός ειναι ο φύλακας άγγελός μου και ότι θα με προσέχει και θα μεγαλώσω και θα γίνω μια όμορφη κοπέλα αρκεί να τρώω όλο το φαί μου... :looov2:
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Mood :
μπραβο που τρωτε και μεγαλωνετε...
παντως η ιστοριουλα του ασπρου πριγκηπα που λενε οι μαναδες εχει ενα θεμα...
παντως η ιστοριουλα του ασπρου πριγκηπα που λενε οι μαναδες εχει ενα θεμα...
marestros- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : κοσμαρα ομως!
Αριθμός γατουνίων : το κατσουλι κατσουλινι!!!!!!!!!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την ελπιδουλα....
Motto : off with his head!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/12/2007
Mood :
Έφαγε!!!
Τα έκανε!!!
................κι επιπλέον απέκτησε εναν καινούριο φίλο!!!!
Υπέροχα νέα!!!!!!
Τα έκανε!!!
................κι επιπλέον απέκτησε εναν καινούριο φίλο!!!!
Υπέροχα νέα!!!!!!
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ladycat- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Mood :
Μπράβο η μικρούλα!!!
Μην αγχώνεσαι που δεν τρώει πολύ! Μπορεί τόσο να χρειάζεται. Μη ξεχνάς ότι το πόσο τρώνε υπολογίζεται κατ' αναλογία του βάρους τους (κάπου τα έχω γραμμένα γμτ αλλά πού ;; Αν δεν τα βρω θα ρωτήσω την αδερφή και θα στα γράψω). Οπότε αν είναι αδυνατούλα σχετικά η μικρή, είναι λογικό να τρώει και λιγότερο. Το θέμα δεν είναι πόσο ζυγίζει αλλά πόσο αυξάνεται το βάρος της, αν παίρνει βάρος, έστω και λίγο σημαίνει ότι όλα καλά πάνε .
marigo173- Prime Cat
-
Τόπος : Λευκωσία
Αριθμός γατουνίων : Μία αλλά Λουκρητία
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κατσούλι Κατσουλίνι
Motto : Those who play with cats, must expect to be scratched
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/11/2007
Mood :
Να το μπεμπέκι μου! Θαυμάστε κοιλιτσουμπίτσα!!!
Και ειναι και χαδιάρικο το σκατούλι!!! Όλο γουργουρίζει!!! Ακόμα κι όταν κοιμάται...
Σα νυχτεριδάκι δεν ειναι??
Και ειναι και χαδιάρικο το σκατούλι!!! Όλο γουργουρίζει!!! Ακόμα κι όταν κοιμάται...
Σα νυχτεριδάκι δεν ειναι??
-
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Mood :
Καρδούλα μου!!!
Τέλεια νέα Ασπασάκι! Πώς θα την βγάλουμε?
Τέλεια νέα Ασπασάκι! Πώς θα την βγάλουμε?
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Mood :
ΠΩΠΩ, γουργούρισμα!!!!
Να, ναι καλά το ζουζούνι :kardoula:
Ασπασία μου, έλεγξα τα κιτάπια μου (για την Ντάλια κρατούσα λεπτομερές ημερολόγιο, πότε , πόσο , πόσα γραμμάρια έφαγε, πόσα έβαλε κτλ) και στις 10 μέρες που άνοιξε τα μάτια της ζύγιζε μόλις 130 γρ., στις 2 βδομάδες 190 , στις 17 μέρες 230 και στις 20 300. Θυμάμαι είχα και γω ψιλοανησυχήσει αλλά η sis είχε πει ότι για ορφανό γατάκι μια χαρά ήταν το βάρος της. Τις πρώτες 2 βδομάδες έπαιρνε κατά μέσο όρο 10 γραμμάρια την ημέρα. Όταν ζύγιζε 190γρ της έδινα περίπου 10ml στο ταίσμα κάθε 4-5 ώρες. Οπότε συγκριτικά, αν χωράνε συγκρίσεις σ αυτές τις περιπτώσεις, νομίζω ότι και η δικιά σου η ζουζούνα από βάρος είναι σε καλό δρόμο.
Περιττό βέβαια να σου πω, ότι από τότε που απογαλακτίστηκε η Ντάλια άρχισε να μεγαλώνει με τερατώδεις ρυθμούς και πλέον είναι απλά τεράστια, τα πόδια της σε μήκος συγκρίνονται με τα δικά μου
Να, ναι καλά το ζουζούνι :kardoula:
Ασπασία μου, έλεγξα τα κιτάπια μου (για την Ντάλια κρατούσα λεπτομερές ημερολόγιο, πότε , πόσο , πόσα γραμμάρια έφαγε, πόσα έβαλε κτλ) και στις 10 μέρες που άνοιξε τα μάτια της ζύγιζε μόλις 130 γρ., στις 2 βδομάδες 190 , στις 17 μέρες 230 και στις 20 300. Θυμάμαι είχα και γω ψιλοανησυχήσει αλλά η sis είχε πει ότι για ορφανό γατάκι μια χαρά ήταν το βάρος της. Τις πρώτες 2 βδομάδες έπαιρνε κατά μέσο όρο 10 γραμμάρια την ημέρα. Όταν ζύγιζε 190γρ της έδινα περίπου 10ml στο ταίσμα κάθε 4-5 ώρες. Οπότε συγκριτικά, αν χωράνε συγκρίσεις σ αυτές τις περιπτώσεις, νομίζω ότι και η δικιά σου η ζουζούνα από βάρος είναι σε καλό δρόμο.
Περιττό βέβαια να σου πω, ότι από τότε που απογαλακτίστηκε η Ντάλια άρχισε να μεγαλώνει με τερατώδεις ρυθμούς και πλέον είναι απλά τεράστια, τα πόδια της σε μήκος συγκρίνονται με τα δικά μου
marigo173- Prime Cat
-
Mood :
Κουκλάρα έχει γίνει η Ντάλια!
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Mood :
Τι κουκλάρα που ειναι η Ντάλια!!!! Τόσο ειναι κι εμενα η μπεμπεκα 180-190. Μου φαινεται οτι θα παω να παρω ψηφιακη ζυγαρια κουζινας!!! Αυτή που έχω ειναι απλη και δεν την χρησιμοποιω ποτε γιατί παντα μετραω με το ματι στα φαγητα και τα γλυκα...
Βικ δεν της βγαζω όνομα ακομα. Κατσε να ειμαστε 100% σιγουροι τι ειναι αγορι ή κορίτσι και κατσε να παει καλά πρωτα... Εδώ καθε φορά που αργει να ξυπνησει και παω και την πασπατευω να ζω αν ζει με πιανει η ψυχη μου μη τη βρω κοκκαλιασμλενη σαν τα άλλα...
Βικ δεν της βγαζω όνομα ακομα. Κατσε να ειμαστε 100% σιγουροι τι ειναι αγορι ή κορίτσι και κατσε να παει καλά πρωτα... Εδώ καθε φορά που αργει να ξυπνησει και παω και την πασπατευω να ζω αν ζει με πιανει η ψυχη μου μη τη βρω κοκκαλιασμλενη σαν τα άλλα...
-
Mood :
Έλα, δε θέλω βλακείες!! Όλα καλά θα πάνε. Αλλά και να μην πάνε - χτύπα ξύλο- δε θα σε χάσουμε και σένα!XIONIS έγραψε:
Ασπασία, κανόνισε την πορεία σου!! Σε θέλω δυνατή!!
υ.γ. Με απλή ζυγαριά κουζίνας τη ζύγιζα, μια χαρά λειτουργούσε
marigo173- Prime Cat
-
Mood :
Τα νεα του μπεμπεκίου ειναι τα ίδια. Κοιμάται, ξυπναει μονο για να φαει και να κανει τσισακια-κακάκια και ξανακοιμάται. Ειναι πολύ ησυχο και βολικό το δόλιο! Μακάρι να πάει καλά αν και με ανησυχεί το γεγονός ότι δεν βλεπω να παιρνει γραμμαριο πανω του...
Κι εξακολουθω να ψαχνω εθελόντρια για cat sitting για την επομενη εβδομαδα που θα λείπω!!! (Σαββατο 13-Κυριακή 21/9)
Κι εξακολουθω να ψαχνω εθελόντρια για cat sitting για την επομενη εβδομαδα που θα λείπω!!! (Σαββατο 13-Κυριακή 21/9)
-
Mood :
Γύρισα από το S/M και κατι άλλα ψώνια κατά τις 09:45 και πριν προλαβω να τα κτοποιήσω τα πράγματα το μπεμπεκι αρχησε τη γκρίνια. Δεν ηταν καλά-καλά 3 ωρες που ειχε φαει και ξυπνησε. Το τάισα λίγο΄μολις 6 ml γιατί μισοκοιμήθηκε και του έκανα το πωπουδακι με βαμβακακι για να κανει πιπί και κακάκια. Κι αυτό τη μάνα του και τον πατέρα του!!!!
Δεν έκανε διάροια αλλά τόσο κακό δεν έχω δει. Που να φανταστώ ότι από εκει που καναμε κλυσμα θα φτασω να τρομάξω από την θύελλα!!!! Δειτε και πειτε μου αν ειναι φυσιολογικό!
ΜΙΙΙΙΛΛΛΛΥΥΥΥΥ!!!!! Help!!!! M'έπιασε πανικός!!!
Και το'χε πιασει και μια γρινια άλλο πραγμα από πριν επειδή του έβαλα αντί για κουβερτούλα μια πετσέτα!!! Έπλυνα την κουβερτου΄λα του συν μια άλλη που του πηρα για να του τα βαλω καθαρα κι έχασε μαλλον τις μυρωδιές του....
Δεν έκανε διάροια αλλά τόσο κακό δεν έχω δει. Που να φανταστώ ότι από εκει που καναμε κλυσμα θα φτασω να τρομάξω από την θύελλα!!!! Δειτε και πειτε μου αν ειναι φυσιολογικό!
ΜΙΙΙΙΛΛΛΛΥΥΥΥΥ!!!!! Help!!!! M'έπιασε πανικός!!!
Και το'χε πιασει και μια γρινια άλλο πραγμα από πριν επειδή του έβαλα αντί για κουβερτούλα μια πετσέτα!!! Έπλυνα την κουβερτου΄λα του συν μια άλλη που του πηρα για να του τα βαλω καθαρα κι έχασε μαλλον τις μυρωδιές του....
-
Mood :
Δεν είναι αιματηρά εεεε;;;;; άρα φυσιολογικά... μην ανησυχείς. Όσο πάει θα βγάζει και περισσότερα αρκεί να μην είναι διάρροια ή με αίμα.
Μην ξεχνάς ότι μπορεί να υπάρχουν και παράσιτα... αλλά αποπαρασίτωση σε λίγο.
Μην ξεχνάς ότι μπορεί να υπάρχουν και παράσιτα... αλλά αποπαρασίτωση σε λίγο.
Milly- Συνερ-γάτα
-
Τόπος : Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων : .. και άνω
Motto : Τίποτα δεν μένει εκεί για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2007
Mood :
Το θέμα αυτό άρχισε να μυρίζει....
-
Mood :
Τρίψε και την πετσετούλα του πάνω σου να πάρει την δικιά σου μυρωδιά που την ξέρει πιά... νομίζω θα το ηρεμήσει...
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Marcos έγραψε:Τρίψε και την πετσετούλα του πάνω σου να πάρει την δικιά σου μυρωδιά που την ξέρει πιά... νομίζω θα το ηρεμήσει...
ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
-
Mood :
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Όχι Μιλήτσα μου!!! ΕΥτυχώς δεν ειναι αιματηρα γιατί θα ειχα τρελλαθεί!!! Αλλά πολλα βρε παιδί μου!!! Κοιμήθηκε τελικά αφου ημουν πόση ωρα από πανω του να το χαϊδευω. Όλη την ωρα έκλαιγε το μεμπέκι, έκλαιγε σπαρακτικά κι ο Πίπης έξω από την πόρτα!!! Μέχρι που άφησε το μισό του φαγητό!!! Τωρα δεν ξεκολλάει από πάνω μου... Πολλή ζήλια μιλάμε!!! Ο Χιονης έρχεται με μυρίζει και τριβεται πάνω μου!!! Μάλλον του αρεσει η μυρωδιά του μικρού
-
Mood :
Ωχ!!! Σε κανονικάτα το μπεμπέκι, βλέπω... . Αν έφαγε και κοιμήθηκε μην ανησυχείς, μπορεί να το χε πιάσει κανένας πόνος το έρμο και μετά την "ανακούφιση", ηρέμησε.
marigo173- Prime Cat
-
Mood :
XIONIS έγραψε:Τα νεα του μπεμπεκίου ειναι τα ίδια. Κοιμάται, ξυπναει μονο για να φαει και να κανει τσισακια-κακάκια και ξανακοιμάται. Ειναι πολύ ησυχο και βολικό το δόλιο! Μακάρι να πάει καλά αν και με ανησυχεί το γεγονός ότι δεν βλεπω να παιρνει γραμμαριο πανω του...
Κόρες πρέπει να οργανωθούμε για το μικρό, εγω Ασπασία μου μπορώ να βοηθήσω μέχρι και 18/9 μετά θα φύγω επομένως μιλάμε
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/04/2008
Mood :
Ηταν μην κανει την αρχη το μικρο....
ειναι πολυυυ γλυκο και γουργουριαρικοοοοοοο
Ασπασακιιιι
ειναι πολυυυ γλυκο και γουργουριαρικοοοοοοο
Ασπασακιιιι
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Τι κούκλα που είναι η μπεμπούλα Ασπασία !!
Μακάρι όλα να πάνε καλά με τη μικρή !!!
Μακάρι όλα να πάνε καλά με τη μικρή !!!
Mariel- Mature Cat
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 2 και πολύ....αγαπημένα(Τσίκι και Νοέλ)
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/11/2007
Mood :
Ασπασία αν δεν βρεις που θα αφήσεις το μωρό θα ήθελα να βοηθήσω.Μόνο που δουλεύω και θα λείπω πολλές ώρες....Δεν είμαι η ιδανική λύση αλλά ήθελα να σου πω οτι αν δεν βρεις κάτι καλύτερο είμαι εδώ!
christiana- Mature Cat
-
Τόπος : Καλλιθέα
Αριθμός γατουνίων : O Τζόννυ μου και ο Ζίγκυ μου
Motto : Οτι είναι νάρθει θε να 'ρθεί αλλιώς θα προσπεράσει
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/01/2008
Mood :
παιδια ιδανικά πρέπει να το πάρει κάποιος που μενει σπίτι....
-
Mood :
Μακαρι να μπορουσα να το παρω εγω, αλλα ειναι η περιοδος που ξαναξεκιναω δουλεια.
sardela- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Χαλάνδρι
Αριθμός γατουνίων : 4:sardela,leon,manolos,bios.
Motto : Από τα όμορφα δεν θέλω να γλιτώσω...
Mood :
Δυστυχώς η μπεμπέκα μου δεν ειναι πολύ καλά. Ξυπνησε και πήγα να την ταϊσω και την ειδα καπως άτονη. Προσεξα ότι κρατάει το αριστερό μπροστινό ποδαράκι μαζεμένο και μου φαινεται λιγο πρισμένο πανω από το πατουσακι. ΖΥμωνει μονο με το δεξι ποδαράκι με το αριστερό όχι πια. Φοβάμαι ότι το χτυπησε, αλλα δε μπορω να φανταστώ πως. Δεν την εχει πιασει κανεις άλλος παρά μονο εγώ και οταν την εβαλα στη γατοφορο ηταν καλα. Μηπως ξυπνησε σο ενδιαμεσο, δεν την ακουσα και χτυπησε στα καγκελα της πόρτας? Δεν ξέρω αλλά νιωθω σκατα... Έφαγε μεν και την ξαναβαλα για υπνο αλλά δεν ειναι ζωηρή όπως πάντα... Δε θελω να πονάει γμτ!!!!
Θα μιλήσω με τον Αιλουτο μολις ανοιξουν και μάλλον θα την πάω...
Μακάρι να γίνει καλά το μωρό μου και να βρω και καποιον να την κρατήσει γιατί δυστυχως το ταξιδι δεν αναβάλεται. Έχω κλεισμένα αεροπορικά εισιτηρια εδώ και καιρό γιατί στις 14 την Κύριακή, ειναι το μνημόσυνο του μπαμπά μου. Κλεινουν 8 χρονια και παω καθε χρόνο. Συν του ότι πρεπει να παω να παρω και τη μαμα μιας και δεν ειναι σε θεση να μεινει αλλά ουτε και να ταξιδέψει μόνη της...
Άσχημο timing ειχαμε με τη μπουμπου... Να δω πως θα τα καταφέρω. Αρκει να γινει καλά το μικράκι μου....
Θα μιλήσω με τον Αιλουτο μολις ανοιξουν και μάλλον θα την πάω...
Μακάρι να γίνει καλά το μωρό μου και να βρω και καποιον να την κρατήσει γιατί δυστυχως το ταξιδι δεν αναβάλεται. Έχω κλεισμένα αεροπορικά εισιτηρια εδώ και καιρό γιατί στις 14 την Κύριακή, ειναι το μνημόσυνο του μπαμπά μου. Κλεινουν 8 χρονια και παω καθε χρόνο. Συν του ότι πρεπει να παω να παρω και τη μαμα μιας και δεν ειναι σε θεση να μεινει αλλά ουτε και να ταξιδέψει μόνη της...
Άσχημο timing ειχαμε με τη μπουμπου... Να δω πως θα τα καταφέρω. Αρκει να γινει καλά το μικράκι μου....
-
Mood :
Ασπασία ψάξε αν κάποια λεπτή ίνα από την κουβερτούλα έχει τυλιχτεί στο ποδαράκι και το ψιλοστραγγαλίζει. Συμβαίνει πολύ συχνά.. μερικές φορές και στη γλώσσα μέσα στο στόμα.
Αν όχι .. σε χλιαρό νεράκι (λίγο πιο ζεστό από την θερμοκρασία του σώματος) βούτηξε το ποδαράκι για 10 λεπτά - αν μπορείς - και μετά σκούπισέ το απαλά πολύ καλά.
Αλλιώς το απόγευμα.. στο γιατρό.
Αν όχι .. σε χλιαρό νεράκι (λίγο πιο ζεστό από την θερμοκρασία του σώματος) βούτηξε το ποδαράκι για 10 λεπτά - αν μπορείς - και μετά σκούπισέ το απαλά πολύ καλά.
Αλλιώς το απόγευμα.. στο γιατρό.
Milly- Συνερ-γάτα
-
Τόπος : Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων : .. και άνω
Motto : Τίποτα δεν μένει εκεί για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2007
Mood :
Πήγαμε στο γιατρό μας και τελικά το μπεμπέλι δε ειχε στραμπουλίξει το ποδαράκι αλλά ειναι συμπτωμα του καλυκοϊού. Χτυπάει στις αρθρώσεις... Εκεί που ειναι σημερα πρισμενο το σριστερό μπροστα ποδαράκι μπορεί αυριο να ξεπριστεί και να πριστεί καποιο άλλο. Δε μπορούμ εν ακναουμε τιποτα προς το απρόν γιατί ειναι πολύ μωρουλι για θεραπεια και εμβολια. Το μόνο που μπορώ να κανω για να το ανακουφίζω ειναι να του κάνω το ποδαράκι με γαζουλα βρεγμενη με ζεστο νερό. Έχει αποτέλεσμα, το ειδα! Με το που το έκανε ο κ.Πάνος εκει που κλαψουριζε ηρέμισε και ξανακοιμήθηκε! Πάνω που λεγαμε οτι ειναι καλά μας έσκασε ο βρωμοϊός...
Αν και μας ειπε ο γιατρουλης μας ότι όσο τρώει και κοιμάται ειναι καλά.
-
Mood :
XIONIS έγραψε:Πήγαμε στο γιατρό μας και τελικά το μπεμπέλι δε ειχε στραμπουλίξει το ποδαράκι αλλά ειναι συμπτωμα του καλυκοϊού. Χτυπάει στις αρθρώσεις... Εκεί που ειναι σημερα πρισμενο το σριστερό μπροστα ποδαράκι μπορεί αυριο να ξεπριστεί και να πριστεί καποιο άλλο. Δε μπορούμ εν ακναουμε τιποτα προς το απρόν γιατί ειναι πολύ μωρουλι για θεραπεια και εμβολια. Το μόνο που μπορώ να κανω για να το ανακουφίζω ειναι να του κάνω το ποδαράκι με γαζουλα βρεγμενη με ζεστο νερό. Έχει αποτέλεσμα, το ειδα! Με το που το έκανε ο κ.Πάνος εκει που κλαψουριζε ηρέμισε και ξανακοιμήθηκε! Πάνω που λεγαμε οτι ειναι καλά μας έσκασε ο βρωμοϊός...
ΣΚΑΤΑ.
-
Mood :
Chouzouris έγραψε:ΣΚΑΤΑ.
Kι απόσκατα δεν το συζητώ!!!
Πσντως πριν λίγο έφαγε, έκανε κανονικά πιπι και κακάκια, κάναμε κι ενα μπανάκι με γαζουλα βρεγμενη με φυσιολογικό ορο και τέλος της εκανα ξανα κομπρεσουλα με ζεστό νερακι και κοιμηθηκε. Για να δουμε πως θα παει...
-
Mood :
Σελίδα 5 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Παρόμοια θέματα
» SOS νεογέννητα γατάκια
» SOS - Νεογέννητα γατάκια!!!
» sos βρηκαμε 4 νεογεννητα γατακια
» ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 3 ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ
» ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ!!!!
» SOS - Νεογέννητα γατάκια!!!
» sos βρηκαμε 4 νεογεννητα γατακια
» ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 3 ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ
» ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ!!!!
Σελίδα 5 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios