SOS νεογέννητα γατάκια
+14
Tiger Lilly
Βετούλι
Φωτεινή
manto
Maro
ismini
Nickpes
BokSurat
marmanga
Πούπσυ
Chouzouris
thundercats
Gatadministrator
HillONE
18 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
SOS νεογέννητα γατάκια
Κλασσικό θέμα φαντάζομαι.. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας.. Μάζεψα απο το δρόμο 5 γατάκια νεογέννητα παρατημένα απο κάποιον αλήτη σε μία κούτα. Σήμερα. Έχω πάρει γάλα σκόνη για νεογέννητα γατιά και τα ταίζω με σύρριγγα.. Δεν μπορώ να πώ πως τρώνε με όρεξη. Μάλλον τα ζορίζω για να φάνε.. Συνεχώς τσινάνε και γυρίζουν αλλού.
Θέλω καταρχάς να μου πείτε το σωστό τρόπο για να τα ταίζω.
Επιπλέον αυτή τη στιγμή το ένα κοιμάται ήρεμο του καλού καιρού και χασμουριέται που και πού. Τα άλλα είναι ανήσυχα ψιλονιαουρίζουν και όταν πάνε να περπατήσουν μερικές φορές τρέμουν αρκετά... Είναι ανησυχητικό αυτό? Τι μπορεί να σημαίνει?
Έχω βάλει μέσα στην κούτα που τα έχω ένα μπουκαλάκι γεμάτο με ζεστό νερό τυλιγμένο σε μία πετσέτα για να έχουν ζεστασιά..
Είδα μερικά thread εδώ μέσα και μετά το τάισμα έκανα μερικές μαλάξεις με λάδι (ελαιόλαδο έτσι?) στην κοιλίτσα τους...
Επειδή είμαι μόνος σπίτι (γονείς σε διακοπές) θέλω ΠΟΛΥ βοήθεια... Δώστε απλόχερα συμβουλές... Επίσης αύριο το απόγευμα θα πρέπει να λείψω max ένα 5άωρο για να πάω στη δουλειά μου και μεθαύριο αντίστοιχα που δίνω μάθημα στη σχολή.. Αν μείνουν ατάιστα τόση ώρα μπορεί να πάθουν τίποτα? Εννοείται πως πρίν θα τα ταίσω καλά...
Θέλω καταρχάς να μου πείτε το σωστό τρόπο για να τα ταίζω.
Επιπλέον αυτή τη στιγμή το ένα κοιμάται ήρεμο του καλού καιρού και χασμουριέται που και πού. Τα άλλα είναι ανήσυχα ψιλονιαουρίζουν και όταν πάνε να περπατήσουν μερικές φορές τρέμουν αρκετά... Είναι ανησυχητικό αυτό? Τι μπορεί να σημαίνει?
Έχω βάλει μέσα στην κούτα που τα έχω ένα μπουκαλάκι γεμάτο με ζεστό νερό τυλιγμένο σε μία πετσέτα για να έχουν ζεστασιά..
Είδα μερικά thread εδώ μέσα και μετά το τάισμα έκανα μερικές μαλάξεις με λάδι (ελαιόλαδο έτσι?) στην κοιλίτσα τους...
Επειδή είμαι μόνος σπίτι (γονείς σε διακοπές) θέλω ΠΟΛΥ βοήθεια... Δώστε απλόχερα συμβουλές... Επίσης αύριο το απόγευμα θα πρέπει να λείψω max ένα 5άωρο για να πάω στη δουλειά μου και μεθαύριο αντίστοιχα που δίνω μάθημα στη σχολή.. Αν μείνουν ατάιστα τόση ώρα μπορεί να πάθουν τίποτα? Εννοείται πως πρίν θα τα ταίσω καλά...
HillONE- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/07/2009
Απ: SOS νεογέννητα γατάκια
Είμαστε εδώ για βοήθεια! Τί ηλικίας είναι????Έχουν ανοίξει ματάκια???
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
If a person with multiple personalities threatens suicide, is that considered a hostage situation?
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
If a person with multiple personalities threatens suicide, is that considered a hostage situation?
Επίσης ΠΟΥ μένεις?
Παιδιά δεν ξέρω τι ηλικίας είναι... Παίζει να είναι και μιας δύο ημερών... Το ένα μάλιστα έχει ένα κομματάκι απο τον ομφάλιο λώρο. Ψιλοξεραμένο έτοιμο να φύγει... Δεν έχουν ανοίξει τα μάτια τους και τρώνε με το ζώρι... δεν έχω ΙΔΕΑ απο γάτες... Δεν ξέρω καν πως να τα κρατήσω για να τα ταίσω.. προσπαθώ αλλά συνέχεια μου διώχνουν τη σύρριγγα... Είμαι πειραιά..
HillONE- Junior Cat
-
Η απαιτουμενη ποσοτητα φαγητου καθε τρεις ωρες οπως αυτη αναγραφεται πανω στην συσκευασια του γαλακτος, το να κανουν την αναγκη τους με τη βοηθεια σου και το προστατευμενο περιβαλλον, οχι ομως παρα πολυ ζεστο διοτι κανει ηδη πολυ ζεστη, ειναι τα πιο σημαντικα!
Εκτος απο τη συριγγα υπαρχουν και μπιμπερο για γατακια που θα κανει το ταισμα πιο ευκολο, αφου ειναι πιο κοντα στο φυσικο τροπο. Κρατωντας παντα βεβαια το γατακι σε οριζοντια θεση και σηκωνοντας ελαφρα το κεφαλι του.
Οσον αφορα στο να κανουν την αναγκη τους, η ουρηση ενεργοποιειται ευκολα με τη γαζα και το ελαιολαδο αλλα πρεπει να παρατηρεις αν κανουν και κακακια. Διοτι αν δυσκολευονται θα πρεπει να τα βοηθησεις περισσοτερο, κρατωντας το γατακι απο το σβερκο και φερνοντας το σε θεση ωστε να βλεπεις μετωπικα την κοιλια του αρχιζεις με το ελευθερο χερι να μαλαζεις την κοιλια του απο πανω προς τα κατω αρκετες φορες. Ουσιαστικα προσπαθεις να βοηθησεις το εντερο να αδειασει.
Το τρεμουλο μπορει να ειναι φυσιολογικο αν τα γατακια βρισκονται στις πρωτες προσπαθειες να σταθουν στα ποδια τους αλλα ειναι σαφες οτι πρεπει να ρωτησεις εναν κτηνιατρο.
Οτι αλλο χρειαστεις μας λες!
Εκτος απο τη συριγγα υπαρχουν και μπιμπερο για γατακια που θα κανει το ταισμα πιο ευκολο, αφου ειναι πιο κοντα στο φυσικο τροπο. Κρατωντας παντα βεβαια το γατακι σε οριζοντια θεση και σηκωνοντας ελαφρα το κεφαλι του.
Οσον αφορα στο να κανουν την αναγκη τους, η ουρηση ενεργοποιειται ευκολα με τη γαζα και το ελαιολαδο αλλα πρεπει να παρατηρεις αν κανουν και κακακια. Διοτι αν δυσκολευονται θα πρεπει να τα βοηθησεις περισσοτερο, κρατωντας το γατακι απο το σβερκο και φερνοντας το σε θεση ωστε να βλεπεις μετωπικα την κοιλια του αρχιζεις με το ελευθερο χερι να μαλαζεις την κοιλια του απο πανω προς τα κατω αρκετες φορες. Ουσιαστικα προσπαθεις να βοηθησεις το εντερο να αδειασει.
Το τρεμουλο μπορει να ειναι φυσιολογικο αν τα γατακια βρισκονται στις πρωτες προσπαθειες να σταθουν στα ποδια τους αλλα ειναι σαφες οτι πρεπει να ρωτησεις εναν κτηνιατρο.
Οτι αλλο χρειαστεις μας λες!
thundercats- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Γνωστο τοις πασι...
Αριθμός γατουνίων : 3 + μελι και καρυδια
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τωρα πια τι αλλο να ζητησω...
Motto : "Don't fight the walls they're here for all"
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/04/2009
Mood :
Είναι δύσκολο, όμως προσπάθησέ το. Τάισέ τα όπως μπορείς...
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Θεση ταισματος.
-
Mood :
Θα σου πρότεινα κι εγω να βρεις μπιμπερό.... αύριο πρωί πρωί...
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Το φαγητο ειναι πολυ σημαντικο, οπως και το να παιρνουν βαρος.
Προσπαθησε να τους δινεις οσο λεει η συσκευασια στα χρονικα διαστηματα που τα ταιζεις.
Αν καποια δεν τρωνε, αφησε τα να ξεκουραστουν και ταισε τα ξανα σε μια ωρα.
Προσπαθησε να τους δινεις οσο λεει η συσκευασια στα χρονικα διαστηματα που τα ταιζεις.
Αν καποια δεν τρωνε, αφησε τα να ξεκουραστουν και ταισε τα ξανα σε μια ωρα.
-
Mood :
που μπορώ να το βρώ παιδιά το μπιμπερό? σε pet shop? Όσο για κακά δεν έχει κάνει κανένα... Ούτε κάτι σε ούρα έχω προσέξει... Δεν μπορώ να πώ πως έχουν φάει και πάρα πολύ όμως... Βέβαια για το μέγεθος τους... είναι αρκετό... δεν ξέρω τι να πώ...
HillONE- Junior Cat
-
Κακά δεν θα κάνουν σε τέτοια ηλικία.... μόνο τσίσα ουσιαστικά... ή κάτι πολύ νερουλό... μην φανταστείς δηλ. σχηματισμένα κακά.
Εφόσον δεν νιαουρίζουν και κοιμουνται, είναι οκ. Αρκεί να έχουν φάει και να είναι ζεστά!
Εφόσον δεν νιαουρίζουν και κοιμουνται, είναι οκ. Αρκεί να έχουν φάει και να είναι ζεστά!
Μπιμπερό θα βρεις σε petshop.
Εκει που τα εχεις μπορεις να βαλεις λιγο χαρτι κουζινα απο κατω τους ωστε να βλεπεις ποτε κανουν τσισα!
Αν τρωνε τη συνιστωμενη ποσοτητα τοτε ειναι οκ.
Αν τρωνε τη συνιστωμενη ποσοτητα τοτε ειναι οκ.
-
Mood :
Επίσης υπάρχει σε petshop και κτηνιατρεία μία ειδική πάστα που είναι τροφή για νεογέννητα και ειδικότερα για τις πρώτες ημέρες της ζωής τους. Αυτή μπορείς σίγουρα να τν βρεις και αύριο το πρωί στον Αίλουρο (http://www.ailouros.gr) που είναι και κοντά σου.
-
Mood :
Βασικά δεν νιαουρίζουν συνέχεια... καμιά φορά αρχίζουν λίγο και μετά σταματάνε... Συνήθως νιαουρίζουν όταν τα ενοχλώ για να τα ταίσω... Αυτό το αίλουρος είναι όντως κοντά όμως εγώ δεν έχω αμάξι αυτή τη στιγμή και γενικά δεν μου είναι εύκολες πολλές μετακινήσεις... θα πάω το πρωί κέντρο πειραιά να πάρω μπιμπερό...
HillONE- Junior Cat
-
Τροπος ουρησης.
-
Mood :
Ρώτα στον Πειραιά και για την πάστα για τα νεογέννητα... δεν θυμάμαι γαμώτο πως την λένε...
-
Mood :
Δες κι εδω http://www.kittenrescue.org/pages.php?pageid=15
-
Mood :
βασικά το ένα τρέμει αρκετά τώρα όταν κάθεται... σαν να κρυώνει πολύ είναι όμως σε ζεστό μέρος.. του έχω βάλει και ένα πανάκι για να ζεστένεται πιο πολύ.. τα άλλα είναι ήρεμα και όλα μαζί αγγαλιά...
HillONE- Junior Cat
-
βαλε ενα μπουκάλι ζεστό (προσοχη όχι καυτό) νερό και τυλιξέ το με μια πετσέτα...
Αν τρεμει, ισως εχει καποιο νευρολογικό πρόβλημα...
-
Mood :
Chouzouris έγραψε:βαλε ενα μπουκάλι ζεστό (προσοχη όχι καυτό) νερό και τυλιξέ το με μια πετσέτα...
Αυτό φοβόμουν... τώρα ηρέμησε... και κοιμάται μαζί με τα άλλα..ίσως ήταν απο το φόβο του.. όλα τρέμουν μόλις τα πιάνω και μετά τα αφήνω στο κουτί τους πάλι..
HillONE- Junior Cat
-
Για να τονωσεις λιγο το νευρικο συστημα μπορεις να διαλυεις εναν κοκκο ρυζιου νωπη μαγια μπυρας μεσα στο γαλα τους.
Και να προσεχεις λιγο τη θερμοκρασια του χωρου στον οποιο βρισκονται. Ιδανικη θερμοκρασια ειναι γυρω στους 38 βαθμους.
Και να προσεχεις λιγο τη θερμοκρασια του χωρου στον οποιο βρισκονται. Ιδανικη θερμοκρασια ειναι γυρω στους 38 βαθμους.
-
Mood :
Λες να δώσω κι εγώ στο Τζεράκο που έχει το πρόβλημα με το τρέμουλο;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Ελιζα πρωτα ρωτα τον κτηνιατρο.
Αυτο που κανει η μαγια ειναι να παρεχει στον οργανισμο βιταμινη Β.
Αυτο που κανει η μαγια ειναι να παρεχει στον οργανισμο βιταμινη Β.
-
Mood :
Για πες λίγο αυτό με τη μαγιά σαν συνταγή.. τι να βάλω και πόσο.. αν και δεν νομίζω να έχω μαγιά... θα περάσω τώρα απο το petshop για το μπιμπερό και θα ρωτήσω κι εκεί.. τη θερμοκρασία πως να τη ρυθμίσω τόσο ψηλά ρε παιδιά? δεν μπορώ να ανάψω καλοριφέρ...
HillONE- Junior Cat
-
HillONE έγραψε:Για πες λίγο αυτό με τη μαγιά σαν συνταγή.. τι να βάλω και πόσο.. αν και δεν νομίζω να έχω μαγιά... θα περάσω τώρα απο το petshop για το μπιμπερό και θα ρωτήσω κι εκεί.. τη θερμοκρασία πως να τη ρυθμίσω τόσο ψηλά ρε παιδιά? δεν μπορώ να ανάψω καλοριφέρ...
Για τη θερμοκρασία μην ανησυχείς... θα το φροντίσει ο καλός μας ο καύσωνας
Εσύ το πολύ-πολύ να βάζεις τα μπουκαλάκια που λέγαν παραπάνω.
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Στο συνολο του γαλατος που φτιαχνεις και για τα 5 θα διαλυεις εναν κοκκο ρυζιου νωπη μαγια μπυρας και θα τους δινεις το γαλα κανονικα.
-
Mood :
αχά κατάλαβα.. μαγιά δεν έχω οπότε... δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό... Πάντως είμαι πολύ κουρασμένος.. αυτό το ξύπνημα κάθε 3 ώρες είναι δράμα...
HillONE- Junior Cat
-
άμα τα καταφέρεις όμως το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει... μιλάμε για 5 ζωούλες
καλό κουράγιο σου εύχομαι και καλή επιτυχία!!! Φιλικά "XoLaRgOs_G-21-"... (αν θυμάσαι τα παλιά)
καλό κουράγιο σου εύχομαι και καλή επιτυχία!!! Φιλικά "XoLaRgOs_G-21-"... (αν θυμάσαι τα παλιά)
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
HillONE έγραψε:αχά κατάλαβα.. μαγιά δεν έχω οπότε... δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό... Πάντως είμαι πολύ κουρασμένος.. αυτό το ξύπνημα κάθε 3 ώρες είναι δράμα...
Ειναι παρα πολυ δυσκολο αυτο οντως! Και μπραβο σου για την προσπαθεια.
Μαγια μπορεις να βρεις και στον φουρνο της γειτονιας σου.
-
Mood :
BokSurat έγραψε:άμα τα καταφέρεις όμως το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει... μιλάμε για 5 ζωούλες
ωπ... τα θυμάμαι τα θυμάμαι... πως πάει? Το ξέρω γιαυτό τα πήρα.. αφού τα είδα δν μπορούσα να τα αφήσω... μακάρι να είναι όλα οκ...
HillONE- Junior Cat
-
Ωπα!!! Γνωστός της Boksurat μας????!!!
Θα είδες, φαντάζομαι, την αντίστοιχη περιπέτεια που έζησαν ο Νίκος και ο Τονίνο, αλλά και την εξαιρετική συνέχειά της.
Σου εύχομαι τα ίδια και καλύτερα
Θα είδες, φαντάζομαι, την αντίστοιχη περιπέτεια που έζησαν ο Νίκος και ο Τονίνο, αλλά και την εξαιρετική συνέχειά της.
Σου εύχομαι τα ίδια και καλύτερα
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
HillONE έγραψε:BokSurat έγραψε:άμα τα καταφέρεις όμως το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει... μιλάμε για 5 ζωούλες
ωπ... τα θυμάμαι τα θυμάμαι... πως πάει? Το ξέρω γιαυτό τα πήρα.. αφού τα είδα δν μπορούσα να τα αφήσω... μακάρι να είναι όλα οκ...
Καλη τυχη...Dark_Rider
Nickpes- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 3 και 1 σκύλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη-Καλοκαίρι-Φθινόπωρο-Χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον χοντρό...μα τι ρωτάτε, ένας ειναι ο χοντρός
Motto : Always look on the bright side of life
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/12/2008
Mood :
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» SOS - Νεογέννητα γατάκια!!!
» sos βρηκαμε 4 νεογεννητα γατακια
» Νεογέννητα γατάκια Vol.2
» ΕΠΕΙΓΟΝ! Νεογέννητα γατάκια
» Προωθω μηνυμα απο το fb για νεογεννητα γατακια
» sos βρηκαμε 4 νεογεννητα γατακια
» Νεογέννητα γατάκια Vol.2
» ΕΠΕΙΓΟΝ! Νεογέννητα γατάκια
» Προωθω μηνυμα απο το fb για νεογεννητα γατακια
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios