SOS νεογέννητα γατάκια
+14
Tiger Lilly
Βετούλι
Φωτεινή
manto
Maro
ismini
Nickpes
BokSurat
marmanga
Πούπσυ
Chouzouris
thundercats
Gatadministrator
HillONE
18 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: SOS νεογέννητα γατάκια
lol όλοι εδώ? αυτά είναι? έπεσαν όλα μαζί πάνω μου παιδιά πάντως και είμαι λίγο ράκος τώρα... λίγο μία ιωση λίγο τα γατιά η σχολή... λείπουν και οι γονείς μου και δεν έχω βοήθεια... άστα να πάνε...
HillONE- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/07/2009
Α) περαστικά
β) γρήγορα να γυρίσουν οι γονείς ν' αναλάβουν καμιά βάρδια γατοταϊσματος!!!!
γ) χμ... για τη σχολή, τι να πω... Καλά ξεμπερδέματα.
γ) χμ... για τη σχολή, τι να πω... Καλά ξεμπερδέματα.
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
marmanga έγραψε:
δύσκολο... οι γονείς μου δεν τα θέλουν αυτά... εξάλου τα γατάκια θα τα αναλάβουν κάποιοι φίλοι που τα θέλουν.. ελπίζω να τα φροντίσουν καλά... μου είπαν πως στο σπίτι τους έχουν και μια γάτα που γέννησε οπότε ίσως βοηθήσει και αυτό.. δεν ξέρω τι να πώ... έχω κουραστεί πάρα πολύ όμως...
HillONE- Junior Cat
-
HillONE έγραψε:marmanga έγραψε:
δύσκολο... οι γονείς μου δεν τα θέλουν αυτά... εξάλου τα γατάκια θα τα αναλάβουν κάποιοι φίλοι που τα θέλουν.. ελπίζω να τα φροντίσουν καλά... μου είπαν πως στο σπίτι τους έχουν και μια γάτα που γέννησε οπότε ίσως βοηθήσει και αυτό.. δεν ξέρω τι να πώ... έχω κουραστεί πάρα πολύ όμως...
Αυτό είναι τέλειο!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
If a person with multiple personalities threatens suicide, is that considered a hostage situation?
Μπράβο για την προσπάθεια σου πάντως!
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
https://2img.net/h/i265.photobucket.com/albums/ii213/Hill0NE/DSC01192.jpg
https://2img.net/h/i265.photobucket.com/albums/ii213/Hill0NE/DSC01193.jpg
έτσι για να δείτε τι γλύκες παράτησαν...
https://2img.net/h/i265.photobucket.com/albums/ii213/Hill0NE/DSC01193.jpg
έτσι για να δείτε τι γλύκες παράτησαν...
HillONE- Junior Cat
-
:kardoula: :kardoula: :kardoula: :kardoula: :kardoula: :kardoula: :kardoula: :kardoula:
Αγάπες μου όμορφες!!!!!!!!!!!!!!!
Αγάπες μου όμορφες!!!!!!!!!!!!!!!
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Ax, μάτια μουυυυυυυυ!!!
Καλότυχα να' ναι! Και τα σέβη μου σ' εσένα για την προσπάθειά σου.
Καλότυχα να' ναι! Και τα σέβη μου σ' εσένα για την προσπάθειά σου.
-
Mood :
Κουκλάκια μου!!! Όλα εντάξει με το τάισμα?
manto- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Τόπος : Κερατσίνι - Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Καρβουνάκη που μου είναι κι εύκολο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/01/2009
Mood :
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Μπραβο σου HillONE
Nickpes- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 3 και 1 σκύλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη-Καλοκαίρι-Φθινόπωρο-Χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον χοντρό...μα τι ρωτάτε, ένας ειναι ο χοντρός
Motto : Always look on the bright side of life
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/12/2008
Mood :
Είναι ΚΟΥΚΛΙΑ!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
If a person with multiple personalities threatens suicide, is that considered a hostage situation?
manto έγραψε: Κουκλάκια μου!!! Όλα εντάξει με το τάισμα?
μέχρι στιγμής καλά.. άλλα τρώνε με όρεξη άλλα δεν πολυθέλουν και τα ζορίζω λιγουλάκι... ένα τρώει σαν τρελό και μετά όταν τελειώνει γουργουρίζει!!!
HillONE- Junior Cat
-
ismini έγραψε:Μπράβο για την προσπάθεια σου πάντως!
Βετούλι- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : Βετούλι & Φαθάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας στο Gstaad
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Παύλα, γιατί από μικρός ήθελα να γίνω αρτοποιός!
Motto : Η ζωή είναι ωραία μόνο με Βετούλι!
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/05/2008
Mood :
Τι μπαλίτσες για ζούληγμα είναι αυτές!!!!
Μπράβο, όλα καλά να πάνε!!!
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο: Μatou, και Miles.
Motto : Never underestimate the power of denial.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2009
Mood :
HillONE τα συγχαρητήριά μου...
είναι όλα τους πανέμορφα... ερωτεύτηκα το ροζουλί
καλή συνέχεια σου εύχομαι και μακάρι η μαμά γάτα του φίλου σου να δεχθεί να τα υιοθετήσει... θα ήταν ότι καλύτερο!
καλή συνέχεια σου εύχομαι και μακάρι η μαμά γάτα του φίλου σου να δεχθεί να τα υιοθετήσει... θα ήταν ότι καλύτερο!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
Καλή τους τύχη....ματάκια μου
gatoras- Γατοφόνος γατ' εξακολούθηση
-
Τόπος : Πάτρα
Motto : Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/04/2009
Mood :
Συμφωνώωω!!!BokSurat έγραψε:HillONE τα συγχαρητήριά μου...
M81- Catarazzi
-
Αριθμός γατουνίων : Την Σουλτανίτσα, τον Γαργαρούλη και την Essie!
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/03/2009
Mood :
Μακάρι να τα υιοθετήσει..βασικά δεν ξέρω μάλλον πρόκειται για γάτα του δρόμου και αυτή γιατί απότι ξέρω οι φίλοι αυτοί δεν έχουν γατιά απλά έχουν ένα σπίτι στο γέρακα με τεράστια αυλή οπότε μπορεί να τριγυρνάει καμία στο σπίτι τους...
Έχω και νέα όμως!! το ένα (αυτό το πολύχρωμο) στη 2η φωτό... έχει αρχίσει να ανοίγει τα ματάκια του.. δεν ξέρω αν εχει σχέση αλλά τυχαίνει να είναι και το πιο γκρινιάρικο και ανήσυχο... Πείτε μου τι μπορώ να κάνω και τι πρέπει να προσέξω. αν υπάρχει κάτι...
Επίσης θέλω να κάνω και μία άλλη ερώτηση... ένας φίλος μου μου ζήτησε να του χαρίσω ένα. Θέλει γάτα κιαυτός... Αν δεχτούν οι γονείς μου θέλει να του το δώσω μετά τις 15 αυγούστου που γυρνάει απο το Αγρίνιο (μένει εδώ αθήνα σπουδάζουμε μαζί). Θα υπάρξει πρόβλημα αν το ένα γατί μείνει μόνο του μακριά απο τα αδέλφια του αυτό το διάστημα? Τι προτείνετε?
edit επίσης απο σήμερα όταν ξυπνάνε και μέχρι να ξανακοιμηθούν είναι αρκετά ανήσυχα και καβαλιούνται γλυφουν το ένα την κοιλίτσα του άλλου και ψιλο γρατζουνιούνται και δαγκώνονται (όχι πως έχουν δόντια αλλά λέμε..)
Απλά φοβάμαι μην τραυματιστούν γιατί συχνά 2-3 πλακώνουν ένα..
Έχω και νέα όμως!! το ένα (αυτό το πολύχρωμο) στη 2η φωτό... έχει αρχίσει να ανοίγει τα ματάκια του.. δεν ξέρω αν εχει σχέση αλλά τυχαίνει να είναι και το πιο γκρινιάρικο και ανήσυχο... Πείτε μου τι μπορώ να κάνω και τι πρέπει να προσέξω. αν υπάρχει κάτι...
Επίσης θέλω να κάνω και μία άλλη ερώτηση... ένας φίλος μου μου ζήτησε να του χαρίσω ένα. Θέλει γάτα κιαυτός... Αν δεχτούν οι γονείς μου θέλει να του το δώσω μετά τις 15 αυγούστου που γυρνάει απο το Αγρίνιο (μένει εδώ αθήνα σπουδάζουμε μαζί). Θα υπάρξει πρόβλημα αν το ένα γατί μείνει μόνο του μακριά απο τα αδέλφια του αυτό το διάστημα? Τι προτείνετε?
edit επίσης απο σήμερα όταν ξυπνάνε και μέχρι να ξανακοιμηθούν είναι αρκετά ανήσυχα και καβαλιούνται γλυφουν το ένα την κοιλίτσα του άλλου και ψιλο γρατζουνιούνται και δαγκώνονται (όχι πως έχουν δόντια αλλά λέμε..)
Απλά φοβάμαι μην τραυματιστούν γιατί συχνά 2-3 πλακώνουν ένα..
HillONE- Junior Cat
-
Μάλλον πεινάνε παραπάνω, γι' αυτό είναι ανήσυχα.
Με το ματάκι που ανοίγει δεν έχεις να κάνεις κάτι εσύ.
Για το μωρό που σου ζήτησαν, δεν κατάλαβα την ερώτηση: Αν μπορείς να το δώσεις πια τότε? Αν μπορεί τότε να μείνει μόνο του, εννοείς;
Ναι, νομίζω ότι τότε πια θα είν' εντάξει.
Με το ματάκι που ανοίγει δεν έχεις να κάνεις κάτι εσύ.
Για το μωρό που σου ζήτησαν, δεν κατάλαβα την ερώτηση: Αν μπορείς να το δώσεις πια τότε? Αν μπορεί τότε να μείνει μόνο του, εννοείς;
Ναι, νομίζω ότι τότε πια θα είν' εντάξει.
-
Mood :
δεν μου φαίνεται να πεινάνε... όταν τα ταίζω τρώνε όσο μπορούν και μετά με διώχνουν... τέσπα..
όσο για το αλλο θέμα εννοώ πως αν πρέπει να το προσέξω το ένα για το φίλο μου μέχρι να γυρίσει απο αγρίνιο θα δώσω τα άλλα 4 στους άλλους φίλους. θα υπάρχει πρόβλημα που θα είναι μόνο του?
όσο για το αλλο θέμα εννοώ πως αν πρέπει να το προσέξω το ένα για το φίλο μου μέχρι να γυρίσει απο αγρίνιο θα δώσω τα άλλα 4 στους άλλους φίλους. θα υπάρχει πρόβλημα που θα είναι μόνο του?
HillONE- Junior Cat
-
καλύτερα να είναι όλα μαζί και από άποψη ζέστης, αλλά και αν είναι να τα δεχτεί η μαμά γάτα να τα θηλάσει καλύτερα και για τον μικρό που θα πάρει ο φίλος σου να πίνει μητρικό γάλα και όχι του εμπορίου σκόνη γιατί έχει περισσότερες βιταμίνες και αντισώματα από την μαμά γάτα αυτό που θηλάζουν τα μικρά γατάκια
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Mood :
Παίζει να το δώσεις κι αυτό και να το πάρεις πίσω για τον φίλο σου όταν έρθει η ώρα?
-
Mood :
marmanga έγραψε:Παίζει να το δώσεις κι αυτό και να το πάρεις πίσω για τον φίλο σου όταν έρθει η ώρα?
το σκέφτηκα.. ίσως είναι η καλύτερη λύση...
2 θεματάκια ακόμα.
1) Όταν ανοίγουν τα μάτια τους γκρινιάζουν πιο πολύ απο την ανησυχία που βλέπουν φώς και τέτοια? γιατί αυτό που τα άνοιξε έχει ρίξει ένα κλάμα... τώρα είναι ήρεμο αλλά άμα τα ξυπνήσω για να φάνε γίνεται πανικός...
2) Ένα άλλο το οποίο μάλιστα είναι πολύ λιτοδίαιτο και δεν δέχεται εύκολα ούτε το μπιμπερό σήμερα με... έχεσε. lol
Αλλά κανονικά.. Δηλαδή ήταν στέρεα (σόρρυ για τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες) είναι λογικό κάτι τέτοιο στην ηλικία του?
HillONE- Junior Cat
-
Καλό κουράγιο, γιατί αυτό που σου έτυχε δεν είναι εύκολο, όχι όμως και ακατόρθωτο. Επίσης παίζει να μην τα καταφέρουν όλα. Μην το βάλεις όμως κάτω, είναι δύσκολο να επιζήσουν όλα.
Έστω και ένα όμως να τα καταφέρει, θα νιώσεις μεγάλη χαρά που θα το έχεις αναστήσει εσύ!!!!
Φίλε μου, μπράβο σου που τα μάζεψες και καλή δύναμη!!! Όλα θα πανε καλά.
Έστω και ένα όμως να τα καταφέρει, θα νιώσεις μεγάλη χαρά που θα το έχεις αναστήσει εσύ!!!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Καθόλου μην ανησυχείς για τις λεπτομέρειες! Όπως θα σου πούνε και θα δεις και μόνος σου, σε αυτό το forum με τη....σκατολογία των γατιών κάνουμε...party! = αγαπημένο θέμα συζήτησης!HillONE έγραψε:2) Ένα άλλο το οποίο μάλιστα είναι πολύ λιτοδίαιτο και δεν δέχεται εύκολα ούτε το μπιμπερό σήμερα με... έχεσε. lol
Αλλά κανονικά.. Δηλαδή ήταν στέρεα (σόρρυ για τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες) είναι λογικό κάτι τέτοιο στην ηλικία του?
Συμφωνώ απόλυτα!Πούπσυ έγραψε:Καλό κουράγιο, γιατί αυτό που σου έτυχε δεν είναι εύκολο, όχι όμως και ακατόρθωτο. Επίσης παίζει να μην τα καταφέρουν όλα. Μην το βάλεις όμως κάτω, είναι δύσκολο να επιζήσουν όλα.
M81- Catarazzi
-
Αριθμός γατουνίων : Την Σουλτανίτσα, τον Γαργαρούλη και την Essie!
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/03/2009
Mood :
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Είμαστε πιστεύω σε καλό δρόμο... Τα περισσότερα έχουν αρχίσει να ανοίγουν τα μάτια τους... Σε τι ηλικία περίπου τα ανοίγουν συνήθως? για να υπολογίσω πόσο είναι περίπου... Επίσης έχουν αρχίσει να ζωηρεύουν πολύ και όταν τα έβαλα σε ένα κουτί παπουτσιών για να καθαρίσω την κούτα τους μπορούσαν να το καβαλάνε και να φεύγουν...
HillONE- Junior Cat
-
Μετά τις 10 μέρες
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
μάλιστα... εγώ τα έχω απο την τετάρτη δηλαδή 5 μέρες περίπου άρα να ήταν 5 ημερών όταν τα βρήκα... τέλεια..
HillONE- Junior Cat
-
HillONE με εκείνη την γάτα που είχε γεννήσει τι έγινε τελικά; κάνατε προσπάθεια μήπως τα δεχθεί να τα υιοθετήσει;
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
όχι ακόμα... επειδή οι φίλοι μας έφυγαν κατευθείαν για εκδρομή θα τα πάμε πέμπτη παρασκευή...
γενικά απο τις γνώσεις σας αν τα δεχτεί αρχικά τότε να τα αφήσω ή μπορεί να παρουσιαστεί πρόβλημα μετά? πως θα φανεί αν τα δέχεται ή όχι και πώς θα της τα παρουσιάσω εγώ? (για να μην φάνε καμιά ξώφαλτση τα κακόμοιρα...)
γενικά απο τις γνώσεις σας αν τα δεχτεί αρχικά τότε να τα αφήσω ή μπορεί να παρουσιαστεί πρόβλημα μετά? πως θα φανεί αν τα δέχεται ή όχι και πώς θα της τα παρουσιάσω εγώ? (για να μην φάνε καμιά ξώφαλτση τα κακόμοιρα...)
HillONE- Junior Cat
-
το πως θα τα παρουσιασεις δεν εχω ιδέα, σίγουρα υπάρχει κάποιος ποιο έμπειρός εδώ να σου πει!
αν τα δεχθεί την πρώτη φορά δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγως ανυσηχίας να τα απομακρύνει έπειτα, καλό εέιναι να το τσεκάρουν όμως που καιπου αυτοί που έχουν την γάτα...
Επίσης αν η γάτα αυτή έχει πολλά μικρά , καλύτερα να μην της βάλεις και τα 5 γιατί δεν θα μπορεί να τα φροντίσει όλα, ίσωα να της άφηνες τα 2 ή τα 3, και κάθε βδομάδα να τα ανταλάζεις και να πέρνεις αυτά που ήταν με την μαμα σπίτι σου, κλπ.
καλό κουράγιο φίλε μου!
αν τα δεχθεί την πρώτη φορά δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγως ανυσηχίας να τα απομακρύνει έπειτα, καλό εέιναι να το τσεκάρουν όμως που καιπου αυτοί που έχουν την γάτα...
Επίσης αν η γάτα αυτή έχει πολλά μικρά , καλύτερα να μην της βάλεις και τα 5 γιατί δεν θα μπορεί να τα φροντίσει όλα, ίσωα να της άφηνες τα 2 ή τα 3, και κάθε βδομάδα να τα ανταλάζεις και να πέρνεις αυτά που ήταν με την μαμα σπίτι σου, κλπ.
καλό κουράγιο φίλε μου!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
δύσκολο αυτό γιατί εγώ μένω πειραιά και οι φίλοι μας γέρακα.. Εγώ δεν έχω αμάξι για τέτοιες μετακινήσεις και οι γονείς μου δεν έχουν την ευχέρια να κάνουν αυτό το ταξίδι...
HillONE- Junior Cat
-
πόσα γατάκια έχει η μαμά γάτα; αν έχει μέχρι 3 νομίζω θα μπορείς να τα αφήσεις και τα 5...
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» SOS - Νεογέννητα γατάκια!!!
» sos βρηκαμε 4 νεογεννητα γατακια
» Νεογέννητα γατάκια Vol.2
» ΕΠΕΙΓΟΝ! Νεογέννητα γατάκια
» Προωθω μηνυμα απο το fb για νεογεννητα γατακια
» sos βρηκαμε 4 νεογεννητα γατακια
» Νεογέννητα γατάκια Vol.2
» ΕΠΕΙΓΟΝ! Νεογέννητα γατάκια
» Προωθω μηνυμα απο το fb για νεογεννητα γατακια
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios