SOS νεογέννητα γατάκια
+14
Tiger Lilly
Βετούλι
Φωτεινή
manto
Maro
ismini
Nickpes
BokSurat
marmanga
Πούπσυ
Chouzouris
thundercats
Gatadministrator
HillONE
18 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 3
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Απ: SOS νεογέννητα γατάκια
Δεν ξέρω πόσα έχει αλλά με πληροφόρησαν πως έχει και άλλες γάτες που γεννοβόλησαν... είναι σαν κτήμα εκεί για να καταλάβετε.. σαν μια μικρή φάρμα... και έχουν χώρο γενικά επομένως συντηρούν κάποια ζώα...
HillONE- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/07/2009
μακάρι κάποια να τα δεχθεί τότε...
[και κάτι άσχετο: ο Dark_Rider παντρεύτηκε, το έμαθες;]
[και κάτι άσχετο: ο Dark_Rider παντρεύτηκε, το έμαθες;]
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
Ναι, και να 'ταν μόνο ο Dark_Rider!BokSurat έγραψε:[και κάτι άσχετο: ο Dark_Rider παντρεύτηκε, το έμαθες;]
M81- Catarazzi
-
Αριθμός γατουνίων : Την Σουλτανίτσα, τον Γαργαρούλη και την Essie!
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/03/2009
Mood :
τον ξέρεις και εσύ;
είχα παέι εγώ, με είχε καλέσει...
είχα παέι εγώ, με είχε καλέσει...
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Mood :
άντε ρε!!! άντε να ζήσει... ε χαθήκαμε με τα το bf... Και να ελεγα πως φύγαμε οικιοθελώς να πώ πάει στο διάολο.. τέσπα... περσυνά ξυνά σταφύλια...
HillONE- Junior Cat
-
να εδώ δες.... https://www.gatospito.com/forum-f13/topic-t3262.htm έχει και φωτογραφίες...
πως πάνε τα μωράκια σου;
πως πάνε τα μωράκια σου;
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
Καλά είναι.. άνοιξαν όλα τα μάτια τους πιά (καλά το μπέζ είναι κουκλί) και τρώνε τον άμπακο... σχεδόν 2 μπιμπερό όλα μαζί.. περίπου 80-100 ml... Αφού φοβάμαι μή μου σκάσουν ... Κάποιο πάλι τα έκανε μέσα στην κούτα και εγιναν όλα χάλια... Αστείες καταστάσεις... Κρίμα που δεν θα τα κρατήσω... οι γονείς μου στο διαμέρισμα ούτε συζήτηση για ζώα... Άμα είχαμε αυλή μου λέει η μάνα μου θα τα κρατούσα όλα..
HillONE- Junior Cat
-
Mπράβο!!! ( και στα γατούλια, αλλά κυρίως σε σένα!!!)
Όποτε μπορέσεις, βάλε καμμία φωτογραφία!
Όποτε μπορέσεις, βάλε καμμία φωτογραφία!
manto- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Τόπος : Κερατσίνι - Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Καρβουνάκη που μου είναι κι εύκολο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/01/2009
Mood :
ναι φώτο, για να αρχίσουμε να βάζουμε καμία αγγελία σιγά σιγά... για να δοθούν σε καλά σπιτάκια το συντομότερο δυνατόν!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
Δεν χρειάζεται αγγελία καλέ.. την πέμπτη πάνε σε φίλους... εκεί θα μείνουν...
Ερώτηση... Απο πότε αρχίζουν να πίνουν νερό? μην ξεχαστώ και σκάσουν απο τη δίψα..
Ερώτηση... Απο πότε αρχίζουν να πίνουν νερό? μην ξεχαστώ και σκάσουν απο τη δίψα..
HillONE- Junior Cat
-
από τότε που ξεκινάνε να τρώνε μόνα τους φαγητό
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
α οκ.. οπότε τότε θα είναι (πιθανόν) με τη θετή τους μάνα..
HillONE- Junior Cat
-
Λοιπόν.. τα γατάκια τώρα έχουν ανοίξει τα μάτια όλα άρα πρέπει να είναι 10-12 ημερών..
Σε αυτό το σημείο κάθε πότε πρέπει να τα ταίζω? Ρωτάω γιατί εγώ λέω να τα ταιζω όπως και πρίν κάθε 3-4 ώρες η μάνα μου επιμένει να αφήνουμε μεγαλύτερα διαστήματα για να μην αναγκαζώμαστε να ξυπνάμε τα βράδυα και επίσης γιατί χθες που πήγα να τα ταίσω και ενώ είχε περάσει ικανοποιητικό διάστημα οι κοιλιές τους ήταν ακόμα φουσκωμένες.. ειδικά του πιο ανεπτυγμένου και φαγανού που νόμιζα πως θα σκάσει...
Σε αυτό το σημείο κάθε πότε πρέπει να τα ταίζω? Ρωτάω γιατί εγώ λέω να τα ταιζω όπως και πρίν κάθε 3-4 ώρες η μάνα μου επιμένει να αφήνουμε μεγαλύτερα διαστήματα για να μην αναγκαζώμαστε να ξυπνάμε τα βράδυα και επίσης γιατί χθες που πήγα να τα ταίσω και ενώ είχε περάσει ικανοποιητικό διάστημα οι κοιλιές τους ήταν ακόμα φουσκωμένες.. ειδικά του πιο ανεπτυγμένου και φαγανού που νόμιζα πως θα σκάσει...
HillONE- Junior Cat
-
Νομιζω πρεπει να συνεχισουν να τρωνε με τον ιδιο ρυθμο, αλλα καλυτερα να απαντησουν οι υπολοιποι που ξερουν καλυτερα
Nickpes- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 3 και 1 σκύλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη-Καλοκαίρι-Φθινόπωρο-Χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον χοντρό...μα τι ρωτάτε, ένας ειναι ο χοντρός
Motto : Always look on the bright side of life
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/12/2008
Mood :
Λοιπόν... καιρό έχω να σας γράψω νέα
Έγινε προσπάθεια να τα δώσουμε στη μάνα που λέγαμε. Εκείνη μόλις τα άκουσε μας πλεύρισε άρχισε να νιαουρίζει και πλησίαζε. Πήγε να πιάσει ένα απο το σβέρκο αλλά δεν την αφήσαμε. Το θέμα είναι το εξής. Η γάτα έμενε στο διπλανό οικόπεδο απο των φίλων μας και δν θέλαμε να της τα αφήσουμε γιατί δν μπορούσαμε να ελέγξουμε αν τα φροντίζει και αν τα δέχεται. Επίσης δν ξέρουμε αν θα τα έπαιρνε όλα...
Στο δια ταύτα...
Τα γατάκια όλα εκτός απο ένα που το έχει "κλείσει" ένας φίλος χαρίζονται...
έχουμε 2 αρσενικά λοιπόν και δύο θυληκά
Τα δύο αρσενικά είναι ένα όλο μπέζ πανέμορφο και ένα μαύρο με άσπρη κοιλίτσα και μισή άσπρη μουσούδα...
Τα δύο θυληκά είναι ένα τρίχρωμο (μαυρο μπεζ άσπρο) και ένα ασπρόμαυρο....
Το πολύχρωμο κοριτσάκι και το μπέζ αγοράκι είναι απίστευτα χαδιάρικα και μαζί γενικά παίζουν πολύ οπότε αν κάποιος θέλει δύο θα έχει πλάκα να τα πάρει μαζί...
Το ασπρόμαυρο κοριτσάκι είναι ήσυχο και μάλιστα είναι και το πιο ανεπτυγμένο και χοντρούλι...
Το αγοράκι με την άσπρη κοιλιά είναι και αυτό χαδιάρικο αλλά και φωνακλούδικο ώρες ώρες... (έχει και ένα βραχνό νιαούρισμα πολύ αστείο...)
Θα τραβήξω και άλλες φωτογραφίες αλλά έχω και πιο πάνω κάποιες...
Αν ενδιαφέρεται κάποιος ή αν ξέρετε κάποιον που θα τα θέλει και θα τα φροντίσει στείλτε μου ένα τρόπο επικοινωνίας..
Έγινε προσπάθεια να τα δώσουμε στη μάνα που λέγαμε. Εκείνη μόλις τα άκουσε μας πλεύρισε άρχισε να νιαουρίζει και πλησίαζε. Πήγε να πιάσει ένα απο το σβέρκο αλλά δεν την αφήσαμε. Το θέμα είναι το εξής. Η γάτα έμενε στο διπλανό οικόπεδο απο των φίλων μας και δν θέλαμε να της τα αφήσουμε γιατί δν μπορούσαμε να ελέγξουμε αν τα φροντίζει και αν τα δέχεται. Επίσης δν ξέρουμε αν θα τα έπαιρνε όλα...
Στο δια ταύτα...
Τα γατάκια όλα εκτός απο ένα που το έχει "κλείσει" ένας φίλος χαρίζονται...
έχουμε 2 αρσενικά λοιπόν και δύο θυληκά
Τα δύο αρσενικά είναι ένα όλο μπέζ πανέμορφο και ένα μαύρο με άσπρη κοιλίτσα και μισή άσπρη μουσούδα...
Τα δύο θυληκά είναι ένα τρίχρωμο (μαυρο μπεζ άσπρο) και ένα ασπρόμαυρο....
Το πολύχρωμο κοριτσάκι και το μπέζ αγοράκι είναι απίστευτα χαδιάρικα και μαζί γενικά παίζουν πολύ οπότε αν κάποιος θέλει δύο θα έχει πλάκα να τα πάρει μαζί...
Το ασπρόμαυρο κοριτσάκι είναι ήσυχο και μάλιστα είναι και το πιο ανεπτυγμένο και χοντρούλι...
Το αγοράκι με την άσπρη κοιλιά είναι και αυτό χαδιάρικο αλλά και φωνακλούδικο ώρες ώρες... (έχει και ένα βραχνό νιαούρισμα πολύ αστείο...)
Θα τραβήξω και άλλες φωτογραφίες αλλά έχω και πιο πάνω κάποιες...
Αν ενδιαφέρεται κάποιος ή αν ξέρετε κάποιον που θα τα θέλει και θα τα φροντίσει στείλτε μου ένα τρόπο επικοινωνίας..
HillONE- Junior Cat
-
Να είναι καλότυχα και πολλά μπράβο που τα κατάφερες να τα μεγαλώσεις!!!!!!
Θέλουμε φωτογραφίες από τις φάτσες!!!
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Δύο: Μatou, και Miles.
Motto : Never underestimate the power of denial.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2009
Mood :
Ρε παιδιά... προσπαθώ να τα μάθω να τα κάνουν σε άμμο... πήγα και πήρα ειδική άμμο και την έχω βάλει σε ένα μεγάλο ταψί sanitas τα βάζω μέσα τη μυρίζουν και την γλύφουν... Δεν ξέρω αν την καταπίνουν ή αν την βγάζουν έξω με τη γλώσσα τους αλλά φοβάμαι μην πάθουν τίποτα..
1) πώς θα τα μάθω να τα κάνουν εκεί?
2) Όταν την τρώνε μπορεί να πάθουν τίποτα?
1) πώς θα τα μάθω να τα κάνουν εκεί?
2) Όταν την τρώνε μπορεί να πάθουν τίποτα?
HillONE- Junior Cat
-
Μόλις μεγαλώσουν λίγο θα μάθουν να τα κάνουν. Μην ανησυχείς καθόλου.
Για την ώρα θα σου έλεγα να τους βάλεις εφημερίδες και όχι άμμο.
Για την ώρα θα σου έλεγα να τους βάλεις εφημερίδες και όχι άμμο.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
If a person with multiple personalities threatens suicide, is that considered a hostage situation?
καλησπέρα αγορίνα,
εγώ την μικρή την δικιά μου, την έβαζα στην άμμο και με τα 2 μπροστινά της ποδαράκια έκανα ότι έσκαβα εκεί, και έτσι 1-2 μέρες μετά πήγε και τα έκανε εκεί από μόνη της όμως ήταν περίπου 1 μηνών... τα δικά σου τώρα πόσο είναι;
άντε άντε βάλε κι άλλες φωτογραφίες! και πολλά πολλά μπράβο που κατάφερες να τα μεγαλώσεις είναι κάτι πραγματικά πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις γατάκια από τόσο μωρά!!! μπράβο και πάλι !!!
εγώ την μικρή την δικιά μου, την έβαζα στην άμμο και με τα 2 μπροστινά της ποδαράκια έκανα ότι έσκαβα εκεί, και έτσι 1-2 μέρες μετά πήγε και τα έκανε εκεί από μόνη της όμως ήταν περίπου 1 μηνών... τα δικά σου τώρα πόσο είναι;
άντε άντε βάλε κι άλλες φωτογραφίες! και πολλά πολλά μπράβο που κατάφερες να τα μεγαλώσεις είναι κάτι πραγματικά πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις γατάκια από τόσο μωρά!!! μπράβο και πάλι !!!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
ε κοντέυουν το μήνα... είναι γύρω στις 20-22 μέρες... ωραία θα το δοκιμάσω... Προς το παρον επειδή οι εφημερίδες δν έκαναν δουλειά πήρα υποστρώματα για μωρά απο αυτά τα βαμβακερά απλά τα κάνουν όλα εκεί βρέχονται και ξυπνάνε επειδή είναι βρώμικα.. η μάνα μου τα καθαρίζει 2-3 φορές τη μέρα με χαμομήλι... Κι εκείνη έχει βοηθήσει πολύ δν μπορώ να πώ.. Τώρα φεύγω και διακοπές και της τα φορτώνω.. γκρίνιααααα...
HillONE- Junior Cat
-
καλές διακοπές βρε!
ελπίζω να τα καταφέρει και εκείνη όπως και εσύ! καλού κακού πες της να μην τα πλένει κάθε μέρα... ξέρω ότι πέφτει η άμυνα του οργανισμού τους, επίσης κάποια γατάκια (σπάνια βασικά αλλά υπάρχει) μπορεί να είναι αλλεργικά στο χαμομήλι, αν δείτε τπτ περίεργο σταματήστε το και μην το αγνοήσετε
ελπίζω να τα καταφέρει και εκείνη όπως και εσύ! καλού κακού πες της να μην τα πλένει κάθε μέρα... ξέρω ότι πέφτει η άμυνα του οργανισμού τους, επίσης κάποια γατάκια (σπάνια βασικά αλλά υπάρχει) μπορεί να είναι αλλεργικά στο χαμομήλι, αν δείτε τπτ περίεργο σταματήστε το και μην το αγνοήσετε
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
όχι τόσο καιρό που τα πλένει δν πάθανε τίποτα επομένως δν παίζει θέμα αλλεργίας. Και όταν λέω πλύσιμο σπάνια τα βρέχει πολύ συνήθως απλά σκούπισμα με ένα βρεμένο χαρτάκι.. δν γίνεται αλλιώς γιατί είναι μέσα στα τσίσα και στα κακά τους επομένως δν γίνεται να τα αφήσουμε έτσι..
HillONE- Junior Cat
-
Κάνω ένα up μπάς και δεί κάποιος για υιοθεσία...
Επίσης να ξέρετε πως τώρα πιά τα γατιά έχουν μάθει να πηγαίνουν τουαλέτα να τρώνε απο πιατάκι... Ακόμα δεν έχουν μάθει να πίνουν απο μπολάκι νερό ή γάλα γιατί πνίγονται αλλά που θα πάει... Είναι 1 μήνα και κάτι ψιλά... Γλύκες όλα τους...
Επίσης πως πείθεις τη μάνα σου να κρατήσεις ένα???
Επίσης να ξέρετε πως τώρα πιά τα γατιά έχουν μάθει να πηγαίνουν τουαλέτα να τρώνε απο πιατάκι... Ακόμα δεν έχουν μάθει να πίνουν απο μπολάκι νερό ή γάλα γιατί πνίγονται αλλά που θα πάει... Είναι 1 μήνα και κάτι ψιλά... Γλύκες όλα τους...
Επίσης πως πείθεις τη μάνα σου να κρατήσεις ένα???
HillONE- Junior Cat
-
Το κρατάς με το έτσι θέλω και μέσα σε ένα μήνα η μάνα σου δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό... τσεκαρισμένο!
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Φωτεινή έγραψε:Το κρατάς με το έτσι θέλω και μέσα σε ένα μήνα η μάνα σου δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό... τσεκαρισμένο!
Τσεκαρισμένο όντως, ακόμη και με αδέσποτο!
Που έγινε τελικά δεσποζόμενο αδέσποτο!
M81- Catarazzi
-
Αριθμός γατουνίων : Την Σουλτανίτσα, τον Γαργαρούλη και την Essie!
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/03/2009
Mood :
Γεια σας! Μόλις έγινα μέλος στο gatospiti, γιατί σήμερα μου έδωσαν ένα νεογέννητο γατάκι που κλασικά βρήκαν στο δρόμο. Είναι λίγων ημερών, με κλειστά ματάκια. Τρώει ελάχιστα (το πολύ 10ml) & με δυσκολία. Ύστερα από κάθε γεύμα, κάνει τσισάκια, αλλά σχεδόν καθόλου κακάκια... Είναι φυσιολογικό αυτό;
Θα με βοηθούσε πολύ να μου πείτε, καθώς πρώτη φορά έχω γατάκι...και μάλιστα τόσο μικρούλι...
Θα με βοηθούσε πολύ να μου πείτε, καθώς πρώτη φορά έχω γατάκι...και μάλιστα τόσο μικρούλι...
Lacrimosa- Junior Cat
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/05/2012
Mood :
ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΕΣ ,ΒΡΕΞΕ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΑ Η ΒΑΝΒΑΚΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΡΑΞΕ ΤΟ ΠΟΠΟΥΔΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΣΗ ΘΑ ΕΝΕΡΓΙΘΗ ΤΟ ΓΑΤΟΥΝΑΚΗ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗLacrimosa έγραψε:Γεια σας! Μόλις έγινα μέλος στο gatospiti, γιατί σήμερα μου έδωσαν ένα νεογέννητο γατάκι που κλασικά βρήκαν στο δρόμο. Είναι λίγων ημερών, με κλειστά ματάκια. Τρώει ελάχιστα (το πολύ 10ml) & με δυσκολία. Ύστερα από κάθε γεύμα, κάνει τσισάκια, αλλά σχεδόν καθόλου κακάκια... Είναι φυσιολογικό αυτό;
PIPINA- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : KERATSINI
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : broxeros!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : oles
Motto : NIAOY BRE GATOULA
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/05/2012
Mood :
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» SOS - Νεογέννητα γατάκια!!!
» sos βρηκαμε 4 νεογεννητα γατακια
» Νεογέννητα γατάκια Vol.2
» ΕΠΕΙΓΟΝ! Νεογέννητα γατάκια
» Προωθω μηνυμα απο το fb για νεογεννητα γατακια
» sos βρηκαμε 4 νεογεννητα γατακια
» Νεογέννητα γατάκια Vol.2
» ΕΠΕΙΓΟΝ! Νεογέννητα γατάκια
» Προωθω μηνυμα απο το fb για νεογεννητα γατακια
Σελίδα 3 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios