Whiskas mmmm & Schezir
+21
mimika
Anatoli
Desdemona
markos
Maro
felicia
brea
Tasha
Pepita
OrAnGeLo
NiaR
Marcos
Avtwvia
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
ismini
Mariel
marmanga
Chouzouris
Φωτεινή
XIONIS
MHTSI
25 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 5
Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Whiskas mmmm & Schezir
Eidate thn diafhmish ths whiskas gia to kainourgio ths leei proion me oloklhra kommatia kreatos ? Pou leei kai mmmmm to exei dokimasei kammia? Tha tis parw stis konteses na tis dokimasw kai tha sas pw an kai aytes exoun kollhsei me tis Shiba .. To gataki to tigre sthn diafhmish to eidate ? Ton Arh ... Ma ti kouklaki ... :kardoula:
MHTSI- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Athina
Αριθμός γατουνίων : 2 kontesses
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/02/2008
Mood :
Απ: Whiskas mmmm & Schezir
Natos o kouklos sthn agglikh tou ekdosh omws .... ma ti kouklaki ...
http://www.whiskas.co.uk/whiskas/en-GB/TVAds/TVAd1.htm
Aytos den einai ratsas e ? Fatsas einai
-
Mood :
Το γκριζο το τσουπωτό λες ε? Όποτε βλέπω τη διαφήμιση θυμάμαι τον Βουλη - χοντροβούλη του Tonino....
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Nai nai den einai koukli ? ayto einai gati gati me piashmata ... na to zoumpas mexri na kourasteis Opa exei atomo sto forum gato san kai ayton ? H faidra htan mikrh fountwth kai xontroula alla megalwnontas adynatise
-
Mood :
Την έχω δει κι εγώ τη διαφήμιση και ο γάτος μου άρεσε πολύ... Όσο για τα νέα φακελάκια "Mmmmmm", έχω πάρει και τις δύο γεύσεις: σαρδέλα και μοσχάρι. Στα δικά μου έδωσα μόνο τη σαρδέλα (είχε ολόκληρα κομμάτια μέσα!!!) και στις γάτες που μένουν με τους γονείς μου πήρα και σαρδέλα και μοσχαράκι...τα τσάκισαν!!! Πάντως, είμαι της νοοτροπίας να μην αγοράζω τέτοια από το σ/μ, έχω ακούσει ότι περιέχουν πολλά συντηριτικά και "φουσκώνουν" τις γάτες..
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Ευχαριστω Φωτεινη θα τους τα δοκιμασω και εγω και βλεπουμε με την σαρδελλα και το κοτοπουλο κατι μπορει να γινει ....το μοσχαρακι ουτε να το δουνε οι μουλαρες ... οπως λεει και ο μπαμπας μου πεινες που σας χρειαζονται Καλα τωρα το τι τρωνε οι γατες αλλα και εμεις ακομα ας μην το συζητησουμε ειναι μια ιστορια που δεν βγαζεις ακρη
-
Mood :
MHTSI ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ GREEKLISH????????????
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Mήτσι!!! Ελπίζω να μην νόμισες ότι εννοούσα τίποτα τις προάλλες.
Gia na to kanw safes, tha grapsw egw!!! Tous stars tis WHiskas tous latrevwwwwww!
Palia, pou ebazan tis diafimiseis sygkekrimeni ora, eixa panta anoikti tin tileorasi se mia koloseira gia na min xanw ton gkrizo kouklo sto dialeimma.
Katigoria asimia me teleia myti, bre paidia, pos na to kanoume. :kardoula: :kardoula: :kardoula:
Gia na to kanw safes, tha grapsw egw!!! Tous stars tis WHiskas tous latrevwwwwww!
Palia, pou ebazan tis diafimiseis sygkekrimeni ora, eixa panta anoikti tin tileorasi se mia koloseira gia na min xanw ton gkrizo kouklo sto dialeimma.
Katigoria asimia me teleia myti, bre paidia, pos na to kanoume. :kardoula: :kardoula: :kardoula:
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
θα το δοκιμάσω κι εγώ στην Τσίκι(γιατί ο Νοέλ δυστυχώς δεν μπορεί).Πάντως,κι η Τσίκι μισεί το βοδινό και ούτε να το δει δε θέλει...
Mariel- Mature Cat
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 2 και πολύ....αγαπημένα(Τσίκι και Νοέλ)
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/11/2007
Mood :
marmanga έγραψε:Mήτσι!!! Ελπίζω να μην νόμισες ότι εννοούσα τίποτα τις προάλλες.
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Mariel έγραψε:θα το δοκιμάσω κι εγώ στην Τσίκι(γιατί ο Νοέλ δυστυχώς δεν μπορεί).Πάντως,κι η Τσίκι μισεί το βοδινό και ούτε να το δει δε θέλει...
Τελικά, είναι αρκετές γάτες που δεν τρώνε μοσχάρι...γιατί; Και στα δικά μου όποτε τους πήρα με το ζόρι το έφαγαν ή έφαγαν λίγο και μετά το παράτησαν. Είναι η μυρωδιά του;
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Φωτεινή έγραψε:
μην τρελαίνεσαι, Φωτεινή μου. Έλεγα τις προάλλες στην Μήτσι ότι γράφει με εξαιρετική ελληνική ορθογραφία τα γκρίκλις, κι είπα μήπως το θεώρησε 'μάλωμα'. ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ!!!!
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Κι ο Σιβα δεν το τρωει με τίποτα...Η Αργυρω είναι παμφαγο δεν έχει πρόβλημα...Φωτεινή έγραψε:Mariel έγραψε:θα το δοκιμάσω κι εγώ στην Τσίκι(γιατί ο Νοέλ δυστυχώς δεν μπορεί).Πάντως,κι η Τσίκι μισεί το βοδινό και ούτε να το δει δε θέλει...
Τελικά, είναι αρκετές γάτες που δεν τρώνε μοσχάρι...γιατί; Και στα δικά μου όποτε τους πήρα με το ζόρι το έφαγαν ή έφαγαν λίγο και μετά το παράτησαν. Είναι η μυρωδιά του;
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Α δεν καταλαβες και η Ιολη παμφαγο ειναι οταν την ειχα μονη της στην Πατρα μια χαρα το ετρωγε με το που την πηγα αθηνα και πηγαινε η Φαιδρα, η περιεργη να φαει ...το εβλεπε και το παραταγε , σταματησε να το τρωει και αυτη .... ζηλεια ακομα και στο φαγητο
-
Mood :
Η Αργυρω πάντως κάνει ότι κάνει ο Σίβα. Οχι όμως ότι ΔΕΝ κάνει.MHTSI έγραψε:Α δεν καταλαβες και η Ιολη παμφαγο ειναι οταν την ειχα μονη της στην Πατρα μια χαρα το ετρωγε με το που την πηγα αθηνα και πηγαινε η Φαιδρα, η περιεργη να φαει ...το εβλεπε και το παραταγε , σταματησε να το τρωει και αυτη .... ζηλεια ακομα και στο φαγητο
Δηλ. οταν τρωει αυτος πάει κι αυτη και τρωει. Οταν ομως αυτος ΔΕΝ τρωει..εκείνη και πάλι τρωει.
Πρέπει να τους βγάλω μια φωτο όταν κάνουν τσίσα δίπλα δίπλα...
(κανει τσισα ο Σιβα...πάει και η Αργυρω δίπλα και κάνει κι αυτη... )
-
Mood :
ismini έγραψε:Πρέπει να τους βγάλω μια φωτο όταν κάνουν τσίσα δίπλα δίπλα...
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ....Και αυτο συμβαινει κυριως οταν βγαζω το καπακι για να καθαρισω....Φωτεινή έγραψε:ismini έγραψε:Πρέπει να τους βγάλω μια φωτο όταν κάνουν τσίσα δίπλα δίπλα...
-
Mood :
Τι τραβανε τελικα τα πρωτα ... ηρωες ηρωες .... Με τις τσαουσες τις μικρες .... εγω παντως το λεω ειναι τυχερη η φαιδρα που ειναι μεγαλυτερη και ηρθε πρωτη στο σπιτι .... αλλιως θα ειχε υποφερει με την Ιολη ...αλλα παρολα αυτα αγαπιουνται τρελλα :looov2:
-
Mood :
Ο πρίγκηπας τρώει μόνο Gourmet gold σε όλες τις γεύσεις και επίσης και κάτι καινούργιες της ιδίας εταιρείας που είναι μπλε απ΄εξω τις βρίσκω στο p/s, ότι άλλο αρνείται να το φάει το βλαμμένο μου .Είναι καλές αυτές οι τροφές ????????????
Η Μπέλλα τρώει ( δεν θυμάμαι την μάρκα ) a/d λόγω του προβλήματος και μου τις συνέστησε και ο κος.Πάνος
Η Μπέλλα τρώει ( δεν θυμάμαι την μάρκα ) a/d λόγω του προβλήματος και μου τις συνέστησε και ο κος.Πάνος
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/04/2008
Mood :
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ έγραψε:Ο πρίγκηπας τρώει μόνο Gourmet gold σε όλες τις γεύσεις και επίσης και κάτι καινούργιες της ιδίας εταιρείας που είναι μπλε απ΄εξω τις βρίσκω στο p/s, ότι άλλο αρνείται να το φάει το βλαμμένο μου .Είναι καλές αυτές οι τροφές ????????????
Γιατί δεν κοιτάς τα συστατικά; Έτσι θα καταλάβεις αν είναι καλές ή όχι. Βασικά, θεωρώ απαράδεκτο να παίρνεις κονσέρβα με ψάρι και στα συστατικά να γράφει "Κρέας και υποπροϊόντα κρέατος"... με ποιά λογική;;;;!!! Και το ποσοστό του ψαριού να είναι στο 4%... κονσέρβα κρέατος παίρνεις ή ψαριού τότε; Και την πληρώνεις και πανάκριβα...
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Το Σαββατο το πρωι που θα παω τις μικρες στον Κο Πανο βλεπω την Ιολη τελικα να μην τρωει τιποτα για κανενα μηνα .... μολις την ζυγισουμε ... Θα παω να τις παρω αυριο να τις δοκιμασει τουλαχιστον πριν την διαιτα
-
Mood :
Φωτεινή συγνώμη δεν το κατάλαβα, εννοείς ότι στην κονσέρβα που αγαράζω με ψάρι μέσα έχει κρέας?
Και πως μπορώ να αναγνωρίσω την ποιότητα ? ή αγοράζοντας αυτές τις μάρκες που προτείνουν οι γιατροί μας είμαι ήσυχη και αν ναι η αλλαγή γίνεται σταδιακα΄φαντάζομαι και αναμιγνύοντας τις δυο τροφές ? Διότι όσες φορές προσπάθησα να του δώσω τέτοιες αρνήθηκε να φάει
Και πως μπορώ να αναγνωρίσω την ποιότητα ? ή αγοράζοντας αυτές τις μάρκες που προτείνουν οι γιατροί μας είμαι ήσυχη και αν ναι η αλλαγή γίνεται σταδιακα΄φαντάζομαι και αναμιγνύοντας τις δυο τροφές ? Διότι όσες φορές προσπάθησα να του δώσω τέτοιες αρνήθηκε να φάει
-
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Mood :
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ έγραψε:Φωτεινή συγνώμη δεν το κατάλαβα, εννοείς ότι στην κονσέρβα που αγαράζω με ψάρι μέσα έχει κρέας?
Ξέρεις, Κατερίνα; Όσες φορές κοίταξα τις κονσέρβες του σ/μ και διάβασα τα συστατικά τους φρίκαρα...Υποτίθεται ότι στις κονσέρβες με ψάρι έχει ψάρι...κι όμως, το 1ο συστατικό λέει ότι είναι κρέας και παράγωγα κρέατος. Η ετικέτα των Gourmet Gold που αγοράζεις είναι επίτηδες λαμπερή και δεν φαίνονται καλά τα γράμματα...Αλλά αν κοιτάξεις καλύτερα θα δεις τι λέει Γενικά, αν θες να δίνεις κάτι ποιοτικό στις γάτες, προτίμησε προϊόντα των πετ σοπ κι ας είναι πιο ακριβά. Και ΠΑΝΤΑ να κοιτάς τα συστατικά!
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
MHTSI έγραψε:Natos o kouklos sthn agglikh tou ekdosh omws .... ma ti kouklaki ...
Ρατσας ειναι βρετανικη κοντοτριχη silver tabby το λεει και στο http://en.wikipedia.org/wiki/British_Shorthair..
Και επισης ιδια ρατσα αλλα blue χρωματος ειναι και στη διαφημιση της sheba.. Κουκλια!!
Avtwvia- Mature Cat
-
Τόπος : Αγ.Ανάργυροι
Αριθμός γατουνίων : 3
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/11/2007
Mood :
Εγώ πάντως παιδιά, στο Απαίσιο Μαρικάκι δίνω εδώ και καιρό κάτι κονσέρβες που δεν έχουν ίχνος από πολτό αγνώστου ταυτότητος... είναι ό,τι λένε απολύτως.
Τόνος, κοτόπουλο, τόνος με γαρίδες, μοσχάρι κλπ... Φαίνεται απολύτως. Δεν είναι υποπροϊόντα...
Βέβαια είναι πανάκριβες και μετά γκρινιάζω ότι δεν έχω να φτιάξω το pc, αλλά άλλο το Μαρικάκι, κι άλλο το pc...
Είναι και κάπως δυσεύρετες, αλλά είναι σούπερ. Τις συστήνω ανεπιφύλακτα και η Μαρίκα επίσης....
Τις λένε "Schesir Cat" και είναι ιταλικές...
Τόνος, κοτόπουλο, τόνος με γαρίδες, μοσχάρι κλπ... Φαίνεται απολύτως. Δεν είναι υποπροϊόντα...
Βέβαια είναι πανάκριβες και μετά γκρινιάζω ότι δεν έχω να φτιάξω το pc, αλλά άλλο το Μαρικάκι, κι άλλο το pc...
Είναι και κάπως δυσεύρετες, αλλά είναι σούπερ. Τις συστήνω ανεπιφύλακτα και η Μαρίκα επίσης....
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Κόρες. προσπάθησα χθες μετά την συζήτηση να δω τα συστατικά Ούτε γερακίσιο μάτι δεν τα βλέπει έχεις δίκιο με μεγάλη δυσκολία και μόνο στην πρώτη γραμμή διάβασα κάτι, έχεις δίκιο Φωτεινή.
Το πρόβλημα είναι ότι ο πρίγκηπας είναι λιχούδος και θα π΄ρεπει να αναζητήσω τροφές ποιοτικές αλλά και γευστικές.
Δεν έχω πρόβλημα να διαθέσω χρήματα για την ποιότητα της διατροφής άλλωστε και αυτές που τρώει δεν είναι και φτηνές
Θα δοκίμάσω να βρώ αυτές που λέει η Χαρά γιατί τις άλλες τις φτύνει
Το πρόβλημα είναι ότι ο πρίγκηπας είναι λιχούδος και θα π΄ρεπει να αναζητήσω τροφές ποιοτικές αλλά και γευστικές.
Δεν έχω πρόβλημα να διαθέσω χρήματα για την ποιότητα της διατροφής άλλωστε και αυτές που τρώει δεν είναι και φτηνές
Θα δοκίμάσω να βρώ αυτές που λέει η Χαρά γιατί τις άλλες τις φτύνει
-
Mood :
Marcos έγραψε:Εγώ πάντως παιδιά, στο Απαίσιο Μαρικάκι δίνω εδώ και καιρό κάτι κονσέρβες που δεν έχουν ίχνος από πολτό αγνώστου ταυτότητος... είναι ό,τι λένε απολύτως.
Xxαρά μου τις εχω παρει και εγω... ειναι σαν ανθρωπινο φαγητο οντως πολυ καλες! αλα δυστυχως , ενω εγω κοντεψα να τις φαω, το παλιογατο ουτε να τις φτυσει...δοκιμαζε λιγο και την υπόλοιπη την πετουσα. ,
Ε οχι τοσα λεφτα πεταμενα...
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Marcos έγραψε:
Μ' αρέσει να σκέφτονται έτσι οι άνθρωποι Όσο για τις Schesir, τις έχω πάρει κι εγώ, είναι καλές..το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το ζελέ που έχουν οι κονσέρβες πάνω πάνω...με αηδιάζει :vomit2:
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Ερώτηση : Aπό τις (έτσι κι αλλιώς κακές...) κονσέρβες του super market,ποια θεωρείται η καλύτερη? Η Sheba? Αυτή μυρίζει τόσο καλά που έχω φάει κι εγώ μια φορά ... έχω δοκιμάσει,δηλαδή!
OrAnGeLo- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Νίκαια
Αριθμός γατουνίων : 2 και πορτοκαλόγατα!!
Motto : I LOVE CATS because I LOVE my HOME and after a while they become its visible soul!
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/02/2008
Mood :
OrAnGeLo έγραψε:Ερώτηση : Aπό τις (έτσι κι αλλιώς κακές...) κονσέρβες του super market,ποια θεωρείται η καλύτερη? Η Sheba? Αυτή μυρίζει τόσο καλά που έχω φάει κι εγώ μια φορά ... έχω δοκιμάσει,δηλαδή!
Τις στρογγυλες δεν εννοείς? Που είναι σαν ιπτάμενος δίσκος??? Αυτή με το κοτόπουλο ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΤΗΘΟΣ!!!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Ναι,τις στρογγυλές,τις μικρούλες που κάνουν ένα ευρώ σχεδόν (0.98) Εγώ είχα πάρει (επειδή μόνο αυτό είχα βρει) το κοκτέιλ θαλασσινών και μου μύριζε τόσο ωραία που σκεφθόμουν ... και δεν βράζεις κάτι μακαρόνια; (πλάκα κάνω,απλά ήταν πολύ μμμμμμ.... )
OrAnGeLo- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Νίκαια
Αριθμός γατουνίων : 2 και πορτοκαλόγατα!!
Motto : I LOVE CATS because I LOVE my HOME and after a while they become its visible soul!
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/02/2008
Mood :
Τις Schesir τις βρισκω στην ιδια τιμη με τις Sheba.Δοκιμασα φακελακι της Schesir σημερα και η Τσικι ξετρελαθηκε!!!Την εξαφανισε σε χρονο dt!!!Και οντως απο τα συστατικα φαινονται πολυ καλες!
Mariel- Mature Cat
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 2 και πολύ....αγαπημένα(Τσίκι και Νοέλ)
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/11/2007
Mood :
Δεν τις έχω βρει εγω πουθενά αυτες... σε petshop τις παίρνετε?
-
Mood :
EΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ
ΜΟΝΟ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ROYAL CANIN ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΓΑΤΟΥΛΗ
ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ FRISKIES ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΟΥΡΟΛΙΘΙΑΣΗ ΚΑΙ
ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ
ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΟΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΓΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟΥΣ
ΜΟΝΟ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ROYAL CANIN ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΓΑΤΟΥΛΗ
ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ FRISKIES ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΟΥΡΟΛΙΘΙΑΣΗ ΚΑΙ
ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ
ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΟΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΓΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟΥΣ
Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto : ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/08/2008
Mood :
Μπορεί να μην φταίει η τροφή πάντως... Οι γάτοι συνηθίζουν να εμφανίζουν ουρόλιθους... Δες στα Γατοάρθρα σχετικό άρθρο!
-
Mood :
Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 1 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios