Whiskas mmmm & Schezir
+21
mimika
Anatoli
Desdemona
markos
Maro
felicia
brea
Tasha
Pepita
OrAnGeLo
NiaR
Marcos
Avtwvia
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
ismini
Mariel
marmanga
Chouzouris
Φωτεινή
XIONIS
MHTSI
25 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 5
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Whiskas mmmm & Schezir
Ναι. Μόνο σε pet shop.Chouzouris έγραψε:Δεν τις έχω βρει εγω πουθενά αυτες... σε petshop τις παίρνετε?
Κι όχι εύκολα.
Είναι 80 γρμ και κάνουν περίπου 1 ευρώ. Και γι' αυτό δεν τις φέρνουν πολλά...
Εγώ γενικά έδινα μισό ξηρά τροφή και μισό κονσέρβα μέχρι το Μαρικάκι, αλλά το απαίσιο αυτό γατί, είναι φαφουτάκι κι έτσι δυσκολέυεται με την ξηρά τροφή, αν και της παίρνω κάποιες σίνιορ που είναι μικρούλες οι κροκέτες κι έτσι τις καταβροχθίζει αμάσητες....
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Χχαρά, έχει και 100 γραμ.στην ίδια τιμή(0,98 για την ακρίβεια τις βρίσκω εγώ ) και είναι φακελάκι.Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τι διαφοά έχουν με την κονσέρβα....
Βικ,θα μπορόύσα να σου αφήσω μερικά φακελάκια στον Αίλουρο όταν ξαναπάω(μάλλον τη βδομάδα που έρχεται να πάρω κονσέρβες του Νοέλ γιατί τρώει μόνο τις Recovery)για να τις δοκιμάσετε
Βικ,θα μπορόύσα να σου αφήσω μερικά φακελάκια στον Αίλουρο όταν ξαναπάω(μάλλον τη βδομάδα που έρχεται να πάρω κονσέρβες του Νοέλ γιατί τρώει μόνο τις Recovery)για να τις δοκιμάσετε
Mariel- Mature Cat
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 2 και πολύ....αγαπημένα(Τσίκι και Νοέλ)
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/11/2007
Mood :
Mariel έγραψε:Χχαρά, έχει και 100 γραμ.στην ίδια τιμή(0,98 για την ακρίβεια τις βρίσκω εγώ ) και είναι φακελάκι.Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τι διαφοά έχουν με την κονσέρβα....
Άσε να τις ψαξω σε ενα αλλο petshop και θα σου πω Μάριελ! Ευχαριστώ πολύ!!!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Mariel έγραψε:Χχαρά, έχει και 100 γραμ.στην ίδια τιμή(0,98 για την ακρίβεια τις βρίσκω εγώ ) και είναι φακελάκι.Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τι διαφοά έχουν με την κονσέρβα....
Ναι το φακελάκι είναι 100 και η κονσέρβα 80 γραμμάρια.
Απλά κονσέρβες έχει σε πολλές περισσότερες γεύσεις απ' ότι σε φακαλάκια....
Και η κυρά Μαρίκα τρελλαίνεται για τόνο με γαρίδες....
Εμ, πώς... τέτοια έτρωγε και στα πεζοδρόμια μη χέσω....
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Πήγα πάνω που έχω τις γατοπρομήθειες και είδα μια ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ κονσέρβα Schezir τόνο. Αυτή ή μου την είχε δώσει ο petshopάς να την δοκιμάσω ή ήταν σε μια συσκευασία με πράγματα που πήρα μέσω internet παλιά. Δεν την είχα ανοίξει, διότι τί να σου κάνει 1 μικρή κονσερβούλα για 5 θηρία! Anyway, την άνοιξα και έγινε ΠΑΝΙΚΟΣ. Χουζούρης-Παύλας ξετρελλάθηκαν, η Μπεζ έγλειφε το πιάτο, η Ruby δεν πρόλαβε και ο Τελίας τριγύρισε σε όλα τα πιάτα... Όντως δε μυρίζει υπέροχα... Τη Δευτέρα θα πάρω το petshop να δω αν τις έχει...
ΦΟΒΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
ΦΟΒΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Τις Schezir τις αγοράζουμαι 2 χρόνια τώρα μάλιστα η Σκουλίκ δεν έτρωγε άλλη μάρκα κονσέρβας.
Αν δεν ήταν Schezir πήγενε στην ξηρή τροφή
Τους αρέσει πολύ αλλά είναι πολύ ακριβές και έχουν και ξηρές τροφές Schezir αλλά δεν φέρνουν Ελλάδα.
Αν δεν ήταν Schezir πήγενε στην ξηρή τροφή
Τους αρέσει πολύ αλλά είναι πολύ ακριβές και έχουν και ξηρές τροφές Schezir αλλά δεν φέρνουν Ελλάδα.
Tasha- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθηνα κεντρο
Αριθμός γατουνίων : 3 τρελά τρελά γατόνια
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2007
Mood :
O Σίβα δεν την έφαγε... Προτιμάει τις φτηνιάρικες απο το σ/μ αλλά μόνο όταν τις πρωτοανοίγεις...Μετά δεν τις τρώει γιατί δεν έχουν ζελέ....
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Και τα αδεσποτάκια τα έξω πάντως πρώτα τρώνε το ζουμί και το ζελέ και τελευταία αφήνουν τα κομματάκια....
-
Mood :
Αυτα με τα κομματάκια δεν τα παίρνω γιατί κάνει το ίδιο με τα αδεσποτάκια αλλά αφήνει τα κομματάκια...Chouzouris έγραψε:Και τα αδεσποτάκια τα έξω πάντως πρώτα τρώνε το ζουμί και το ζελέ και τελευταία αφήνουν τα κομματάκια....
Μόνο πατέ...
Μας εχει ....σει αυτός ο Σίβα πια!
-
Mood :
Μία πολύ καλή εναλλακτική λύση για όσους δεν βρίσκουν τις Schesir, είναι οι κονσερβούλες Petreet. Τις βρίσκετε στα pet shop (όχι σε όλα). Σίγουρα τις έχει η Κτηνιατρική Αποθήκη στην Λ. Λαμπράκη στον Κορυδαλλό. Η μικρή κονσέρβα των 80 γρ. κοστίζει 0.70 ευρώ και τα συστατικά είναι καθαρό ψάρι, κρέας, κοτόπουλο, κλπ.... Τα δικά μου τρελαίνονται για τον τόνο με σολωμό!
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Φωτεινή καλημέρα, πες μου αν ξέρεις για το ποσοστό υγρασίας στις κονσέρβες ποιό είναι το ιδανικό? Επίσης διαπίστωσα ότι η εταιρεία purιna κατασκευάζει και τις gourmet γιατί τόσο μεγάλη μεγάλη διαφορά στη ποιότητα ανάμεσα στις κονσέρβες και στην ξηρά τροφή ?
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/04/2008
Mood :
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ έγραψε:Φωτεινή καλημέρα, πες μου αν ξέρεις για το ποσοστό υγρασίας στις κονσέρβες ποιό είναι το ιδανικό? Επίσης διαπίστωσα ότι η εταιρεία purιna κατασκευάζει και τις gourmet γιατί τόσο μεγάλη μεγάλη διαφορά στη ποιότητα ανάμεσα στις κονσέρβες και στην ξηρά τροφή ?
Νομίζω ότι ένα ποσοστό άνω των 75% είναι ΟΚ. Το λέω γιατί οι κονσέρβες Almo Nature & Applaws που παίρνω έχουν οι μεν 78% και οι δε 83%... Όσο για την εταιρία Purina, δεν ξέρω πόσο καλή είναι και πόσο καλά προϊόντα βγάζει. Αλλά βλέποντας τις κονσέρβες της μόνο, καταλαβαίνω ότι δεν έχει την ιδανική ποιότητα...
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Ξέρεις γιατί το λέω, διότι η purina δεν είναι καλή στις ξηρές τροφές proplan παράδειγμα ?
Προσπαθώ να κάνω μια έρευνα και με βοηθάς πολύ με τις γνώσεις σου γενικά
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/04/2008
Mood :
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ έγραψε: Ξέρεις γιατί το λέω, διότι η purina δεν είναι καλή στις ξηρές τροφές proplan παράδειγμα ?
Κοίτα, το θέμα της κονσέρβας το έχω ψάξει πολύ. Νομίζω ότι σχεδόν όλες που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι σαβούρα, ειδικά οι γνωστές και πολύ εμπορικές μάρκες που είναι προσβάσιμες από τους πάντες στα σ/μ. Λίγο ανώτερες ποιοτικά είναι των πετ σοπ, και πάλι με επιφύλαξη. Οι καλύτερες, κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι οι Schesir, Petreet, Almo Nature & Applaws... Τα συστατικά τους είναι μόνο ψάρι, κρέας, κοτόπουλο, κλπ. Τώρα, κατά πόσο σε αυτό το ψάρι ή κρέας - ακόμα και σε αυτές - είναι καθαρό και όχι, π.χ. αυτιά, μύτες, πόδια κλπ...ο Θεός και η ψυχή τους.. Πάντως, ακόμα και αν η γάτα τρώει συχνά κονσέρβες, η καλή ποιότητα ξηρής τροφής είναι το σημαντικότερο, νομίζω...αυτή είναι, άλλωστε, και η βασική τροφή σχεδόν όλων των γατιών.
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Φωτεινή έγραψε:Μία πολύ καλή εναλλακτική λύση για όσους δεν βρίσκουν τις Schesir, είναι οι κονσερβούλες Petreet. Τις βρίσκετε στα pet shop (όχι σε όλα). Σίγουρα τις έχει η Κτηνιατρική Αποθήκη στην Λ. Λαμπράκη στον Κορυδαλλό. Η μικρή κονσέρβα των 80 γρ. κοστίζει 0.70 ευρώ και τα συστατικά είναι καθαρό ψάρι, κρέας, κοτόπουλο, κλπ.... Τα δικά μου τρελαίνονται για τον τόνο με σολωμό!
Φωτεινή,καλημέρα! Πώς ήταν το site τηε Κτηνιατρικής Αποθήκης; Μου το είχες δώσει σε π.μ.,αλλά τα διέγραψα
OrAnGeLo- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Νίκαια
Αριθμός γατουνίων : 2 και πορτοκαλόγατα!!
Motto : I LOVE CATS because I LOVE my HOME and after a while they become its visible soul!
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/02/2008
Mood :
www.ktiniatriki.gr
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
ευχαριστώ!
OrAnGeLo- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Νίκαια
Αριθμός γατουνίων : 2 και πορτοκαλόγατα!!
Motto : I LOVE CATS because I LOVE my HOME and after a while they become its visible soul!
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/02/2008
Mood :
Οι Applaws ειναι ΦΟΒΕΡΕΣ... Δεν τις έχω βρει όμως ΠΟΥΘΕΝΑ στην Ελλάδα....
-
Mood :
Chouzouris έγραψε:Οι Applaws ειναι ΦΟΒΕΡΕΣ... Δεν τις έχω βρει όμως ΠΟΥΘΕΝΑ στην Ελλάδα....
Τις ξέρεις κι εσύ; Πρέπει να είναι λίγοι αυτοί που τις έχουν πάρει... είναι, πραγματικά, πολύ καλές. Βικτωρία, εγώ τις αγοράζω από ένα πετ σοπ εδώ στον Πειραιά...Τι μου δίνεις για να σου πω πού είναι;
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Πού στον Πειραιά Φωτεινή ??
Mariel- Mature Cat
-
Mood :
Αν υποψιαστω οτι θα φτασω μεχρι τον Πειραια για κονσερβες .... Εμενα οι δικιες μου τρωνε μονο τις Σιμπα τις μικρες αυτες με τα ολοκληρα κομματακια κρεατος αλλα εχουν αρχισει και τις βαριουνται νομιζω Φωτεινη φωτισε μας λοιπον ...
MHTSI- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Athina
Αριθμός γατουνίων : 2 kontesses
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/02/2008
Mood :
Μου τις είχαν βάλει δείγμα σε κάτι πράγματα που είχα αγοράσει από Αγγλία. Είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ.
-
Mood :
Λοιπόν, δοκίμασα τις Schesir και στο Νοέλ,δίνοντάς του πολύ διστακτικά πολύ λίγη κονσέρβα και είδα ότι δεν τον έπιασε διάρροια !!!Οπότε φαντάζομαι ότι μπορώ να του δίνω λίγη.
Η Τσίκι μου κάνει και τη δύσκολη,και μερικές γεύσεις τις σνομπάρει τελείως,τρομάρα της
Η Τσίκι μου κάνει και τη δύσκολη,και μερικές γεύσεις τις σνομπάρει τελείως,τρομάρα της
Mariel- Mature Cat
-
Mood :
Λοιπον βρηκα τις Applaws και οντως ειναι τελειες ακομα και η Φαιδρα που για να φαει κατι πρεπει να ειναι .... εχει αφησει αθικτες κονσερβες και κονσερβες Με αυτες ξετρελλαθηκαν και εχει και σε πολλες γευσεις
-
Mood :
Τις Applaws ακομα δυστυχως δεν τις εχω βρει...Τις Petreet βρηκα,αλλα δεν αρεσαν καθολου στην Τσικι...Αποτυχια πληρης...Πηγιανε και προσπαθουσε να τις σκεπασει για να μην τις βλεπει... Στο Νοελ δε δοκιμασα να δωσω γιατι ειδα οτι ειχαν αρκετα λιπαρα και τις φοβηθηκα.Οποτε εχω καταληξει πλεον στις Schesir που αρεσουν και στα δυο.
Mariel- Mature Cat
-
Mood :
Τους πηρα και 3 pettree και ελπιζω να μην εχουμε και εμεις τα ιδια Mariel το πολυ πολυ να πανε και οι 3 χαμενες δοκιμασε τους τις Applaws εμενα ξετρελαθηκαν εγω τις βρηκα σε ενα φοβερο petshop που δεν εχει ζωακια στην πλατια βικτωριας Το γαβ και Νιαου στην ηπειρου
-
Mood :
Εγώ όταν είμαι Αθήνα, στον Πειραιά πάω για τσιγάρα! Με κοροϊδεύουν όλοι βέβαια...
Στα Τρίκαλα ούτε αυτά τα Whiskas δεν έφεραν ακόμα...
Από σούπερ μάρκετ, οι καλύτερες κροκέτες ποιες είναι? Purina εδώ έχει μόνο για στειρωμένες, που δεν τους αρέσουν... Παλιά τους έδινα whiskas, αλλά τώρα βλέπω ότι χωρίς να τρώνε παραπάνω, πάχυναν και δε μ'αρέσει αυτό... Εγώ τους παίρνω κάτι κροκέτες σε ένα άσπρο σακουλάκι... Κόλλησα τώρα και δε θυμάμαι όνομα, αλλά έχει in home, active... Διάφορα... Το θέμα είναι ότι ψάχνω και δεν τις βρίσκω πουθενά στο ιντερνετ... Και δεν ξέρω ποιες να πάρω τώρα...
Από σούπερ μάρκετ, οι καλύτερες κροκέτες ποιες είναι? Purina εδώ έχει μόνο για στειρωμένες, που δεν τους αρέσουν... Παλιά τους έδινα whiskas, αλλά τώρα βλέπω ότι χωρίς να τρώνε παραπάνω, πάχυναν και δε μ'αρέσει αυτό... Εγώ τους παίρνω κάτι κροκέτες σε ένα άσπρο σακουλάκι... Κόλλησα τώρα και δε θυμάμαι όνομα, αλλά έχει in home, active... Διάφορα... Το θέμα είναι ότι ψάχνω και δεν τις βρίσκω πουθενά στο ιντερνετ... Και δεν ξέρω ποιες να πάρω τώρα...
brea- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Τρίκαλα/Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2=20
Motto : Σας έχω πει ότι το λατρεύω το παιδί μου το μαύρο???
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/04/2008
Mood :
Ξερω ποιες λες...Καλυτερα light κι ας μην τους αρεσουν αφου ειναι στειρωμένες. Γενικά τα στειρωμένα εχουν την ταση να παχαινουν. Επίσης να υπολογίσεις την ημερήσια δόση ανάλογα με το βάρος των γατονιών.brea έγραψε:Εγώ όταν είμαι Αθήνα, στον Πειραιά πάω για τσιγάρα! Με κοροϊδεύουν όλοι βέβαια...
Τα δικά μου (ακόμα και ο Αυτιάς) τρελαίνονται για royal canin...Ειναι πιο ακριβες όμως απο αυτες του σ/μ.
-
Mood :
Ισμηνη δοκιμασε τις applaws στον Σιβα που ειναι και αυτος περιεργος μπας και ....ακομα και η Φαιδρα παντως που ειναι πολυ περιεργη ξετρελαθηκε
-
Mood :
Ναι εαν τις βρω κοντα θα πάρω! Γιατι πλ. Βικτωριας....αδύνατο να τρέχω...MHTSI έγραψε:Ισμηνη δοκιμασε τις applaws στον Σιβα που ειναι και αυτος περιεργος μπας και ....ακομα και η Φαιδρα παντως που ειναι πολυ περιεργη ξετρελαθηκε
Πάντως ως εκ θαύματος εχει αρχίσει και τσιμπολογάει απο τις κροκέτες της Αργυρως....
-
Mood :
Την υπολογίζω τη δόση. Γι'αυτό μου φάνηκε περίεργο που πάχυναν με τις whiskas... Royal Canin θέλω κι εγώ, αλλά δεν πληρώνω εγώ... Από του χρόνου στη Θεσσαλονίκη, θα δούμε...
Δεν μπορώ να το χωνέψω ότι θα έρθει στη Θεσσαλονίκη...
Δεν μπορώ να το χωνέψω ότι θα έρθει στη Θεσσαλονίκη...
-
Mood :
Τι whiskas ειναι? light? Αν δεν είναι λογικό να παχαίνουν...
-
Mood :
Δεν είναι light, αλλά η μικρή δεν είναι στειρωμένη κι η μεγάλη από τότε που τη στειρώσαμε, έγινε ΠΟΛΥ πιο δραστήρια. Ήταν 5,5 κιλά και έχασε ένα. Αυτό δεν παίζει ρόλο? Και ακόμα, την πρώτη φορά που κόψουμε τα whiskas (τα 5 πρώτα χρόνια αυτά έτρωγε, αλλά διάβασα ότι έχουν μεταλλαγμένα και δεν τα ήθελα), πάλι είχε αδυνατήσει, παρ'όλο που ήταν αστείρωτη...
-
Mood :
Eλικρινά δεν ξέρω...Για τα αρσενικά ξέρω ότι πρέπει να τρωνε light γιατι ειναι επικινδυνο να πάθουν ζημιά στο ουροποιητικό. Για τα θηλυκά δεν γνωρίζω. Ωστόσο οι απότομες αλλαγές βάρους ίσως δηλώνουν ασθένεια. Καλύτερα θα ήταν να τα συζητήσεις με το γιατρό.brea έγραψε:Δεν είναι light, αλλά η μικρή δεν είναι στειρωμένη κι η μεγάλη από τότε που τη στειρώσαμε, έγινε ΠΟΛΥ πιο δραστήρια. Ήταν 5,5 κιλά και έχασε ένα. Αυτό δεν παίζει ρόλο? Και ακόμα, την πρώτη φορά που κόψουμε τα whiskas (τα 5 πρώτα χρόνια αυτά έτρωγε, αλλά διάβασα ότι έχουν μεταλλαγμένα και δεν τα ήθελα), πάλι είχε αδυνατήσει, παρ'όλο που ήταν αστείρωτη...
Πάντως και η Αργυρω active (νευρόσπαστο) ειναι και πριν και μετά τη στείρωση ...αλλά έχει την τάση να παχαίνει ακόμα και με light.
Διάβασε κι εδω http://www.ailouros.gr/Φροντίδα/Διατροφή/tabid/155/Default.aspx
-
Mood :
Χέσ'το, δεν υπάρχει πρόβλημα... Μόλις μίλαγα με τη μάνα μου και τη ρώτησα αν ταΐζει καθόλου τη γάτα και μου είπε ότι της δίνει επειδή τα whiskas είναι τα αγαπημένα της και της βάζει και κονσέρβες του μπαμπά για να φάει λίγο κρέας. Επειδή τρώει το διπλάσιο παχαίνει...
-
Mood :
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 2 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios