Menu Για Αδέσποτα
+13
BokSurat
tinia
Φωτεινή
barkoulitses
Marcos
Βετούλι
Maro
Pepita
marmanga
ismini
Billie
Chouzouris
Ksipo
17 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Menu Για Αδέσποτα
Στην περιοχή μου υπάρχουν πολλά αδέσποτα που δυστυχώς μόνο εγώ φροντίζω για τη τροφή τους.
Η ξηρά τροφή δεν τους αρέσει, αφού γεύονται διάφορες λιχουδιές από τους κάδους σκουπιδιών όταν ξεχειλίζουν.
Επειδή το κόστος της κονσέρβας (ξοδεύω 7 κάθε μέρα) είναι πλέον πολύ μεγάλο, θα ήθελα τις προτάσεις σας με τι άλλο μπορώ να τα ταΐσω?
Η ξηρά τροφή δεν τους αρέσει, αφού γεύονται διάφορες λιχουδιές από τους κάδους σκουπιδιών όταν ξεχειλίζουν.
Επειδή το κόστος της κονσέρβας (ξοδεύω 7 κάθε μέρα) είναι πλέον πολύ μεγάλο, θα ήθελα τις προτάσεις σας με τι άλλο μπορώ να τα ταΐσω?
Ksipo- Kitten
-
Τόπος : ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ
Αριθμός γατουνίων : 2+1
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/01/2009
Απ: Menu Για Αδέσποτα
Μπορείς να αναμίξεις την κονσέρβα με ψωμί....
Δυστυχώς αν μάθουν την κονσέρβα, δύσκολα τρώνε την ξηρά τροφή
Δυστυχώς αν μάθουν την κονσέρβα, δύσκολα τρώνε την ξηρά τροφή
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Κατι που έκανα εγω στα γατιά μου,γιατι είχαν καλομάθει:
ανακάτευσε λίγες κροκέτες μαζί με μπόλικη κονσέρβα.Κάθε 3 μέρες περίπου,άφξανε την ποσότητα των κροκετών και μίωνε των κονσερβών!Συνέχισε έτσι μέχρι να τους δίνεις μόνο κροκέτες !!!Πραγματικά,πιάνει!!!
ανακάτευσε λίγες κροκέτες μαζί με μπόλικη κονσέρβα.Κάθε 3 μέρες περίπου,άφξανε την ποσότητα των κροκετών και μίωνε των κονσερβών!Συνέχισε έτσι μέχρι να τους δίνεις μόνο κροκέτες !!!Πραγματικά,πιάνει!!!
Billie- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Τόπος : Athens
Αριθμός γατουνίων : 2.:Χρύσα (Λούδα)-Χιονίτσα (Χιονού)+5 αδεσποτάκια!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Ρούφους (Ρουφ) και την Ρώμη! *Bασικά ο Ρούφ είναι σχεδόν δικός μου πιά, έτσι κι αλλιώς, οπότε..!
Motto : Kaulitz twins 4ever! Τokio Ηotel 4ever! I love Tom&Bill Kaulitz!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/12/2008
Mood :
Και στη δική μου γειτονιά το ίδιο κάνουν. Νομίζω τους αρέσει και το "κυνήγι" μέσα στα σκουπίδια.Ksipo έγραψε:Στην περιοχή μου υπάρχουν πολλά αδέσποτα που δυστυχώς μόνο εγώ φροντίζω για τη τροφή τους.
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Κατ' αρχήν, καλωσόρισες!!
Κάτι που με είχε βολέψει σε αντίστοιχη φάση ήταν ανακατεμένη κονσέρβα ΚΑΙ ξηρά με κάποιο μικρό ζυμαρικό (κατά προτίμηση κουσκουσάκι -όχι το γνήσιο 'παραδοσιακό', το απλό ζυμαρικό) για να μην το 'ξεχωρίζουν' εύκολα.
Ακόμα καλύτερα αν 'αφιερώσεις' μια κατσαρόλα στο θέμα και ρίχνεις και λίγο κονσερβόζουμο όταν το μαγειρεύεις...
Πάντως, όπως, λέει κι η Ισμήνη, την βόλτα τους στους κάδους θα την κάνουν. Είναι άποψη. Απλώς είναι φορές που δεν βρίσκουν αρκετό εκεί.
Θα μας πεις τα αποτελέσματα από τις 'συνταγές', ε;
Κάτι που με είχε βολέψει σε αντίστοιχη φάση ήταν ανακατεμένη κονσέρβα ΚΑΙ ξηρά με κάποιο μικρό ζυμαρικό (κατά προτίμηση κουσκουσάκι -όχι το γνήσιο 'παραδοσιακό', το απλό ζυμαρικό) για να μην το 'ξεχωρίζουν' εύκολα.
Ακόμα καλύτερα αν 'αφιερώσεις' μια κατσαρόλα στο θέμα και ρίχνεις και λίγο κονσερβόζουμο όταν το μαγειρεύεις...
Πάντως, όπως, λέει κι η Ισμήνη, την βόλτα τους στους κάδους θα την κάνουν. Είναι άποψη. Απλώς είναι φορές που δεν βρίσκουν αρκετό εκεί.
Θα μας πεις τα αποτελέσματα από τις 'συνταγές', ε;
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Οχ!Ναι!!!Το ξέχασα... in !!!
Billie- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Τόπος : Athens
Αριθμός γατουνίων : 2.:Χρύσα (Λούδα)-Χιονίτσα (Χιονού)+5 αδεσποτάκια!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Ρούφους (Ρουφ) και την Ρώμη! *Bασικά ο Ρούφ είναι σχεδόν δικός μου πιά, έτσι κι αλλιώς, οπότε..!
Motto : Kaulitz twins 4ever! Τokio Ηotel 4ever! I love Tom&Bill Kaulitz!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/12/2008
Mood :
βαλτους ξηρα τροφη θα την φανε οταν πεινασουν
αλλωστε κανενα δεν πεθανε απο απεργια πεινας
αλλωστε κανενα δεν πεθανε απο απεργια πεινας
Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto : ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/08/2008
Mood :
Ευχαριστώ για την ανταποκρισή σας.
Μήπως γνωρίζει κάποιος/κάποια για ρεβυθοπολτό?
Πάντως με τις τιμές που έχουν πλέον οι κονσέρβες πολές φορές βολεύομαι για δυό τρείς μέρες με έτοιμο κοτόπουλο από το Σούπερ Μάρκετ (περίπου 5 e).-
Μήπως γνωρίζει κάποιος/κάποια για ρεβυθοπολτό?
Πάντως με τις τιμές που έχουν πλέον οι κονσέρβες πολές φορές βολεύομαι για δυό τρείς μέρες με έτοιμο κοτόπουλο από το Σούπερ Μάρκετ (περίπου 5 e).-
Ksipo- Kitten
-
Μωρέ, με το κοτόπουλο είμαι λίγο διστακτική. Για τα γατιά συνήθως δεν είναι επικίνδυνο, αλλά κάποια από τα κόκαλα του κοτόπουλου είναι πολύ επικίνδυνα για τα σκυλιά... Κι όλο και κάποιο αδέσποτο σκυλί θα κυκλοφορεί.
Για τον ρεβυθοπολτό, που αναφέρεις, δεν ξέρω τίποτα.
Για τον ρεβυθοπολτό, που αναφέρεις, δεν ξέρω τίποτα.
-
Mood :
Τα κόκαλα δεν τα δίνω. Και για τα σκυλιά δεν κάνουν. Δημιουργούν πολλά προβλήματα.
Ksipo- Kitten
-
Κάθεσαι και ξεκοκαλίζεις;;;; Χαρά στο κουράγιο σου!
-
Mood :
Αρχίζω και το χάνω!!!
Το ξεκοκάλιασμα δεν είναι τίποτα όσο το ξεκατίνιασμα από κάτι ηλίθιους γείτονες και οι καυγάδες μαζί τους.
Για το θέμα αυτό θα σας τα πώ σ' ένα άλλο topic.
Το ξεκοκάλιασμα δεν είναι τίποτα όσο το ξεκατίνιασμα από κάτι ηλίθιους γείτονες και οι καυγάδες μαζί τους.
Για το θέμα αυτό θα σας τα πώ σ' ένα άλλο topic.
Ksipo- Kitten
-
Καλώς ήρθες!
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Καλώς ήρθες Ksipo & συγχαρητήρια για τη δράση σου!
Για πόσα περίπου αδέσποτα μιλάμε;
Εγώ δυστυχώς(το λέω & ντρέπομαι) μοιράζω την ξηρά του Carrefour(Multi-Croc) που είναι πάμφθηνη & σε σύγκριση με τις ανάλογες του Dia & του Lidl είναι πιο αποδεκτή... Αντίστοιχη φθήνια έχουν οι εν λόγω ετικέττες & στα πατέ τους, τα πατέ πχ της Champion κοστίζουν 0.30-0.40€.
Το ξέρω πως τέτοιες συστάσεις είναι άθλιες, ιδίως μέσα απ' ένα φιλοζωικό site, αλλά δυστυχώς μιλάμε για αδεσποτάκια, τα οποία αφθονούν, σ' αντίθεση με τα λεφτά στη τσέπη μας, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.....
Και πάλι
Για πόσα περίπου αδέσποτα μιλάμε;
Εγώ δυστυχώς(το λέω & ντρέπομαι) μοιράζω την ξηρά του Carrefour(Multi-Croc) που είναι πάμφθηνη & σε σύγκριση με τις ανάλογες του Dia & του Lidl είναι πιο αποδεκτή... Αντίστοιχη φθήνια έχουν οι εν λόγω ετικέττες & στα πατέ τους, τα πατέ πχ της Champion κοστίζουν 0.30-0.40€.
Το ξέρω πως τέτοιες συστάσεις είναι άθλιες, ιδίως μέσα απ' ένα φιλοζωικό site, αλλά δυστυχώς μιλάμε για αδεσποτάκια, τα οποία αφθονούν, σ' αντίθεση με τα λεφτά στη τσέπη μας, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.....
Και πάλι
Βετούλι- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : Βετούλι & Φαθάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας στο Gstaad
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Παύλα, γιατί από μικρός ήθελα να γίνω αρτοποιός!
Motto : Η ζωή είναι ωραία μόνο με Βετούλι!
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/05/2008
Mood :
Δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτε άθλιο όταν προσπαθείς να βοηθήσεις αβοήθητα ζωάκια με το υστέρημά σου.
Η φιλοζωία δεν γίνεται "καθώς πρέπει" αλλά "καθώς μπορεί" ο καθένας...
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙΣ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ , ΡΥΖΙ Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΣΕ ΖΩΜΟ ΑΠΟ ΚΟΚΚΑΛΑ Η ΚΑΠΟΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΣΑΠΗ.ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΣ ΑΓΟΡΑ ,ΟΠΟΥ ΜΕ 35ΛΕΠΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΛΑΤΑΡΙΑ , ΤΑ ΒΡΑΖΕΙΣ Κ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΝΟΣΤΙΜΟ ΖΩΜΟ,ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΒΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΧΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΞΗΡΗ... ΤΕΛΟΣ ΤΟ LDL ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΦΘΗΝΑ 'ΚΝΟΡRR'
barkoulitses- Mature Cat
-
Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
Αριθμός γατουνίων : 16 ΚΑΙ 1 ΣΚΥΛΟ
Motto : ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2008
Mood :
Νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι να τα εκπαιδεύσεις σιγά σιγά στην ξηρή τροφή...ή να αγοράζεις κρέας και να το μαγειρεύεις για να τους το δίνεις (αλλά κι αυτό δεν ξέρω πόσο σε συμφέρει οικονομικά).
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Kalispera, opos anaferthike kai pio pano mia kali lisi (an den bariese) pou ekana kai
ego, itan na agorazo apo xasapi ta komatia pou petagane apo ta kreata
otan ta katharizane ... ine poli pio fthina kai me rizaki h makaroni
gia zoakia ine oti prepi gia na pernoun ta sistatika pou xriazete o
organismos tous ta adespota. mporis na ta bazis kai katapsiksi gia na
min magireueis sinexia... an meni kati diladi.
Entometaksi den mporite na fantastite ti petiete kathe bradi apo tabernes kai estiatoria kai kathe idous fagadika kai oxi mono... makari na ixame me kapio tropo prosbasi kai na ta pername anti na petiounte.
ego, itan na agorazo apo xasapi ta komatia pou petagane apo ta kreata
otan ta katharizane ... ine poli pio fthina kai me rizaki h makaroni
gia zoakia ine oti prepi gia na pernoun ta sistatika pou xriazete o
organismos tous ta adespota. mporis na ta bazis kai katapsiksi gia na
min magireueis sinexia... an meni kati diladi.
Entometaksi den mporite na fantastite ti petiete kathe bradi apo tabernes kai estiatoria kai kathe idous fagadika kai oxi mono... makari na ixame me kapio tropo prosbasi kai na ta pername anti na petiounte.
tinia- Kitten
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2008
tinia έγραψε:
Σ' αυτό δεν έχεις άδικο...αλλά φαντάζεσαι να ψάχνεις στους κάδους έξω από ταβέρνες και να λες ότι τα θες για τα αδέσποτα; Ουοουυυυ Μόνο αν έχεις γνωστό με εστιατόριο και σου τα κρατάει...
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Marcos έγραψε:Δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτε άθλιο όταν προσπαθείς να βοηθήσεις αβοήθητα ζωάκια με το υστέρημά σου.
ΑΚΡΙΒΩΣ! αυτό πρέπει όλοι να το θυμόμαστε!!! και πραγματικά μπράβο σου Ksipo που κάνεις ότι καλύτερο μπορείς για τα ζωάκια αυτά!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
συμφωνω με το βετουλι κ εγω τετοιες δινω στα αδεσποτα μου αλλα τρελλαινονται για την κονχερβα πατε του αβ της μαρκας 365 οσο για τους γειτονους μην δινεις σημασια πες οτι οταν γνωρισες τους ανθρωπους αγαπησες πιο πολυ τα ζωα
ladycat- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
νομιζω οτι επειδη δεν αρεσει σε πολλους να ταιζουμε τα αδεσποτα και βρισκουν πολλες δικαιολογιες γι αυτο καλο θα ηταν να εβαζες μονο ξηρα τροφη για εναν ακομα λογο:επειδη βαζοντας φαγητα και κονσερβες λερωνεται ο χωρος και μαζευονται μυγες και μυριζει εντονα.Μπορει και να εχουν και δικιο(μας εχουν κανει παρατηρηση γιατι στο γατακι που ταιζουμε ενας παππους του εφερνε ψαροκοκκαλα ).Γι αυτο καλο ειναι να περναμε απαρατηρητοι και εμεις που τα ταιζουμε και τα γατακια που τρωνε.
Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto : ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/08/2008
Mood :
Pepita έγραψε:νομιζω οτι επειδη δεν αρεσει σε πολλους να ταιζουμε τα αδεσποτα και βρισκουν πολλες δικαιολογιες γι αυτο καλο θα ηταν να εβαζες μονο ξηρα τροφη για εναν ακομα λογο:επειδη βαζοντας φαγητα και κονσερβες λερωνεται ο χωρος και μαζευονται μυγες και μυριζει εντονα.Μπορει και να εχουν και δικιο(μας εχουν κανει παρατηρηση γιατι στο γατακι που ταιζουμε ενας παππους του εφερνε ψαροκοκκαλα ).Γι αυτο καλο ειναι να περναμε απαρατηρητοι και εμεις που τα ταιζουμε και τα γατακια που τρωνε.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΡΗΝΗ
και συμπληρωνω οτι καλο ειναι και τα ιδια τα γατακια να μην συνδεουν τη τροφη με την ανθρωπινη παρουσια . Ξερω οτι ακουγεται λιγο αιρετική και ''κουλη'' αυτη η προταση αλλα ας σκεφτουμε οτι ο επομενος που θα τα πλησιασει μπορει να μην εχει τις ιδιες αγνες προθεσεις με μας . εγω τουλαχιστον προσπαθω να μη με βλεπουν οταν αφηνω τροφη
spel- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : none for the moment
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/10/2008
Mood :
Γεια σας
Επειδή αφιερώνω καθημερινά αρκετό χρόνο για τα γατουλίνια δεν κάθομαι πολύ στον υπολογιστή και συνεπώς μου είναι λιγάκι δύσκολο να απαντώ γρήγορα στα μηνύματα σας.
Ευχαριστώ κατ’ αρχάς για το καλωσόρισμα σας.
Καλώς σας βρήκα!!!
Τα αδέσποτα που φροντίζω είναι σε δύο περιοχές.
Στην Αθήνα και στο εξοχικό μου στην Κορινθία.
Και αρχίζω από τα δύσκολα. Στο εξοχικό μου έχουν εγκατασταθεί 6 μάνες με 12 μικρά περίπου.
5-6 οι διερχόμενοι <άνδρες>
Από γειτονικά σπίτια, επίσης εξοχικά, πλακώνουν την ώρα του φαγητού 7-8.
Μιλάμε για μεγάλη πείνα. Οι κάδοι βλέπουν καμιά σακούλα από Σάββατο σε Σάββατο.
Και επειδή σε κοντινή απόσταση σε άλλα δύο σπίτια υπάρχουν περίπου ακόμα 10 που δεν λέει η καρδιά μου να τα αφήσω νηστικά, κάντε λογαριασμό.
Ευτυχώς που εδώ τρώνε ότι βρούνε και τους βάζω ξηρά τροφή.
Με ένα σακί των 20Kg που κοστίζει 22 ευρώ περίπου περνάνε 15 μέρες.
Τακτικά τους αγοράζω κονσέρβες από ένα εργοστάσιο παραγωγής ζωοτροφών (ΦΥΡΚΟ) με κόστος 0,40 λεπτά τη μία.
Εδώ στην Αθήνα έχω 6-7 κεφάλια στην πυλωτή, 4-5 διερχόμενους και καμιά 10ριά εγκατεστημένα σε δυο ακατοίκητα σπίτια στη γειτονιά μου.
Όπως προανέφερα οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες σνομπάρουν τη ξηρά τροφή.
Συνεπώς κονσέρβα και κοτοπουλάκι με ρύζι.
Τόσος κόπος τόσα έξοδα και ένας μλκς να τη στήνει και να στη λέει.
Λόγω κόπωσης η συνέχεια αύριο.
Επειδή αφιερώνω καθημερινά αρκετό χρόνο για τα γατουλίνια δεν κάθομαι πολύ στον υπολογιστή και συνεπώς μου είναι λιγάκι δύσκολο να απαντώ γρήγορα στα μηνύματα σας.
Ευχαριστώ κατ’ αρχάς για το καλωσόρισμα σας.
Καλώς σας βρήκα!!!
Τα αδέσποτα που φροντίζω είναι σε δύο περιοχές.
Στην Αθήνα και στο εξοχικό μου στην Κορινθία.
Και αρχίζω από τα δύσκολα. Στο εξοχικό μου έχουν εγκατασταθεί 6 μάνες με 12 μικρά περίπου.
5-6 οι διερχόμενοι <άνδρες>
Από γειτονικά σπίτια, επίσης εξοχικά, πλακώνουν την ώρα του φαγητού 7-8.
Μιλάμε για μεγάλη πείνα. Οι κάδοι βλέπουν καμιά σακούλα από Σάββατο σε Σάββατο.
Και επειδή σε κοντινή απόσταση σε άλλα δύο σπίτια υπάρχουν περίπου ακόμα 10 που δεν λέει η καρδιά μου να τα αφήσω νηστικά, κάντε λογαριασμό.
Ευτυχώς που εδώ τρώνε ότι βρούνε και τους βάζω ξηρά τροφή.
Με ένα σακί των 20Kg που κοστίζει 22 ευρώ περίπου περνάνε 15 μέρες.
Τακτικά τους αγοράζω κονσέρβες από ένα εργοστάσιο παραγωγής ζωοτροφών (ΦΥΡΚΟ) με κόστος 0,40 λεπτά τη μία.
Εδώ στην Αθήνα έχω 6-7 κεφάλια στην πυλωτή, 4-5 διερχόμενους και καμιά 10ριά εγκατεστημένα σε δυο ακατοίκητα σπίτια στη γειτονιά μου.
Όπως προανέφερα οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες σνομπάρουν τη ξηρά τροφή.
Συνεπώς κονσέρβα και κοτοπουλάκι με ρύζι.
Τόσος κόπος τόσα έξοδα και ένας μλκς να τη στήνει και να στη λέει.
Λόγω κόπωσης η συνέχεια αύριο.
Ksipo- Kitten
-
Πρόσεχε μόνο μήπως απο τα λόγια περάσει στις πράξεις...
Αν στην ξαναπεί προειδοποίησέ τον οτι αν συμβεί τίποτα στα ζωα θα τον θεωρήσεις υπεύθυνο...κλπ.
Αν στην ξαναπεί προειδοποίησέ τον οτι αν συμβεί τίποτα στα ζωα θα τον θεωρήσεις υπεύθυνο...κλπ.
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
Δέν έχω διαπιστώσει τέτοια πρόθεση.
Μόνο τα φαγητά πετάει γιατί νομίζει ότι αν μείνουν νηστικά θα φύγουν.
Φροντίζω ο χώρος να είναι πάντα καθαρός, αλλά τα ψαροκόκαλα και δω δεν λείπουν.
Το απίστευτο είναι ότι σκουπίδια αφήνουν δίποδα που διανυκτερεύουν στο ακατοίκητο αλλά ΄για όλα φταίνε οι γάτες.
Μόνο τα φαγητά πετάει γιατί νομίζει ότι αν μείνουν νηστικά θα φύγουν.
Φροντίζω ο χώρος να είναι πάντα καθαρός, αλλά τα ψαροκόκαλα και δω δεν λείπουν.
Το απίστευτο είναι ότι σκουπίδια αφήνουν δίποδα που διανυκτερεύουν στο ακατοίκητο αλλά ΄για όλα φταίνε οι γάτες.
Ksipo- Kitten
-
KRISPO ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΔΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ! ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΔΙΠΟΔΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ SILMARIL ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΘΩΡΗΘΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ...ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΝΑ ΑΠΝΤΗΣΕΙ.ΕΓΩ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΔΙΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ, ΟΤΙ ΒΑΖΩ ΤΟ ΒΑΖΩ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΔΟ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ...ΑΝΤΙ ΛΟΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥ ΒΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΣΕ ΜΠΩΛΑΚΙΑ. ΣΤΟΝ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΜΠΩΛ ΧΩΡΑΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΤΡΟΦΗ ΜΕΣΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΑΦΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΒΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΥΠΟΥ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΡΟΚΕΤΕΣ. ΣΤΑ ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΥΤΑΩ ΣΤΟ ΓΑΛΑ Η ΣΕ ΧΥΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ! ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!
sofi_esp- Prime Cat
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/10/2008
Mood :
sofi_esp έγραψε: ΣΤΑ ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΥΤΑΩ ΣΤΟ ΓΑΛΑ Η ΣΕ ΧΥΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ! ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!
Ωραία ιδέα αυτή!
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
'Ολα όσα γράφετε και σας ευχαριστώ γι αυτό, τα έχω δοκιμάσει.
Το θέμα είναι τι είδους δίποδα έχεις απεναντί σου.
Εγώ έχω πέσει σε δίποδο ηλίθιο αμόρφωτο και κομπλεξικό.
Δεν είναι δυνατόν κάθε μέρα να του βάζω τις φωνές ή να κάνω την <απόβαση της Νορμανδίας> προκειμένου να φάνε λίγο φαγάκι τα γατουλίνια στο ακατοίκητο, τα οποία ίσως επειδή φοβούνται δεν απομακρίνονται από κεί παρόλο που δοκίμασα και έβαλα τροφή λίγο πιο μακρυά (π.χ. στους κάδους, κάτω απο αυτοκίνητα κλπ.).
Ίσως θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να απομακρυνθούν.
Δεν ξέρω τον τρόπο να τα πιάσω και ίσως είναι πολύ δύσκολο να το κάνω μόνος μου.
Περιμένω τις προτάσεις σας και τις συμβουλές σας.
Ευχαριστώ.
Το θέμα είναι τι είδους δίποδα έχεις απεναντί σου.
Εγώ έχω πέσει σε δίποδο ηλίθιο αμόρφωτο και κομπλεξικό.
Δεν είναι δυνατόν κάθε μέρα να του βάζω τις φωνές ή να κάνω την <απόβαση της Νορμανδίας> προκειμένου να φάνε λίγο φαγάκι τα γατουλίνια στο ακατοίκητο, τα οποία ίσως επειδή φοβούνται δεν απομακρίνονται από κεί παρόλο που δοκίμασα και έβαλα τροφή λίγο πιο μακρυά (π.χ. στους κάδους, κάτω απο αυτοκίνητα κλπ.).
Ίσως θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να απομακρυνθούν.
Δεν ξέρω τον τρόπο να τα πιάσω και ίσως είναι πολύ δύσκολο να το κάνω μόνος μου.
Περιμένω τις προτάσεις σας και τις συμβουλές σας.
Ευχαριστώ.
Ksipo- Kitten
-
Παρόμοια θέματα
» Δυο μικρα αδεσποτα !
» σκελετωμένα αδέσποτα
» Αδέσποτα κουτάβια
» ...Αδέσποτα και Θεωρητικούρες...
» ΡΙΝΟΤΡΑΧΕΙΤΙΔΑ ΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ
» σκελετωμένα αδέσποτα
» Αδέσποτα κουτάβια
» ...Αδέσποτα και Θεωρητικούρες...
» ΡΙΝΟΤΡΑΧΕΙΤΙΔΑ ΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios