Αναπνευστικό πρόβλημα
+14
Silmaril
BokSurat
Βίκτωρ
vaso
Maro
MHTSI
Milly
marmanga
Πούπσυ
marfot75
Chouzouris
barkoulitses
Φωτεινή
moukelis
18 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Αναπνευστικό πρόβλημα
Καλησπερα.
Εδω και μια εβδομαδα περιπου φιλοξενω μια γατουλα δυομισι μηνων.Οταν την πηρα σπιτι απλα φτερνιζοταν λιγακι,καναμε μπανακι,τη στεγνωσα καλα,εμεινε ολο το βραδυ στο δωματιο με το κλιματιστικο στο φουλ,και τη δευτερη μερα πηγαμε στο γιατρο για εμβολιο.Σημειωτεον οτι στην αυλη οπου εμενε συγκατοικουσε για λιγο με γατακια με διδαφορα αναπνευστικα προβληματα,που παιρνουν αντιβιωση,αλλα το μονο που ειχε εμφανισει ηταν αυτο το φτερνισμα.Δεν ειχε βλεννες ή τσιμπλες στα ματακια.Η γιατρος της βρηκε πυρετο,και μαζι με την αποπαρασιτωση,εσωτερικη και εξωτερικη,της εδωσε αντιβιωση Synulox για μια εβδομαδα,ενα χαπακι που δεν προλαβα να συγκρατησσω,και της εκανε μια ενεση,επισης δεν γνωριζω τι ηταν.Της εβαλε και σταγονες στα αυτακια για την ψωρα,γιατι ειχε καποια δειγματακια.Η γατουλα εβγαλε πολλα παρασιτα,ειδικα εσωτερικα,αλλα ετρωγε πολυ και επινε νερακι.Τη δευτερη μερα που πηρε αντιβιωση,σταματησε το φτερνισμα αλλα αρχισε να κανει σαν να επροκειτο να βγαλει τριχομπαλες.Ξαναπηγαμε στη γιατρο,που της εδωσε συμπληρωματικη αγωγη Mucosolvan παιδικο,Brassan και Otrivin επισης παιδικο.Την συμπληρωματικη αγωγη την παιρνει απο την Παρασκευη.Σημερα δεν εχει φαει καθολου,που μου κανει εντυπωση γιατι ειναι ζωηρη,παιζει και γουργουριζει.Ο βηχας και το φτερνισμα συνεχιζουν,ενω η γιατρος μου ειπε να την παω ξανα την Τεταρτη και οτι τα γατακια σε αυτη την ηλικια πολλες φορες δεν τα καταφερνουν.Συνηθως οπως μου εξηγησε γεμιζουν οι πνευμονες με βλεννα και σταματουν να τρων και να πινουν νερο.Επισης μου ειπε οτι πρεπει να εμβολιαστει αμεσα μολις καλυτερευσει λιγο η κατασταση της,γιατι θα γινεται φαυλος κυκλος.Αλλα δεν μας επιτρεπει η κατασταση της αυτη τη στιγμη εμβολιασμο.
Υπαρχει ατομο στην Αθηνα που θελει να την υιοθετησει.Να τη στειλω για να τη δει καποιος αλλος γιατρος;Ή θα ταλαιπωρηθει αδικα στην κατασταση που ειναι;Ειναι τοσο ζωηρη και δεν μπορω να το θεωρησω δεδομενο οτι θα χαθει...
Εδω και μια εβδομαδα περιπου φιλοξενω μια γατουλα δυομισι μηνων.Οταν την πηρα σπιτι απλα φτερνιζοταν λιγακι,καναμε μπανακι,τη στεγνωσα καλα,εμεινε ολο το βραδυ στο δωματιο με το κλιματιστικο στο φουλ,και τη δευτερη μερα πηγαμε στο γιατρο για εμβολιο.Σημειωτεον οτι στην αυλη οπου εμενε συγκατοικουσε για λιγο με γατακια με διδαφορα αναπνευστικα προβληματα,που παιρνουν αντιβιωση,αλλα το μονο που ειχε εμφανισει ηταν αυτο το φτερνισμα.Δεν ειχε βλεννες ή τσιμπλες στα ματακια.Η γιατρος της βρηκε πυρετο,και μαζι με την αποπαρασιτωση,εσωτερικη και εξωτερικη,της εδωσε αντιβιωση Synulox για μια εβδομαδα,ενα χαπακι που δεν προλαβα να συγκρατησσω,και της εκανε μια ενεση,επισης δεν γνωριζω τι ηταν.Της εβαλε και σταγονες στα αυτακια για την ψωρα,γιατι ειχε καποια δειγματακια.Η γατουλα εβγαλε πολλα παρασιτα,ειδικα εσωτερικα,αλλα ετρωγε πολυ και επινε νερακι.Τη δευτερη μερα που πηρε αντιβιωση,σταματησε το φτερνισμα αλλα αρχισε να κανει σαν να επροκειτο να βγαλει τριχομπαλες.Ξαναπηγαμε στη γιατρο,που της εδωσε συμπληρωματικη αγωγη Mucosolvan παιδικο,Brassan και Otrivin επισης παιδικο.Την συμπληρωματικη αγωγη την παιρνει απο την Παρασκευη.Σημερα δεν εχει φαει καθολου,που μου κανει εντυπωση γιατι ειναι ζωηρη,παιζει και γουργουριζει.Ο βηχας και το φτερνισμα συνεχιζουν,ενω η γιατρος μου ειπε να την παω ξανα την Τεταρτη και οτι τα γατακια σε αυτη την ηλικια πολλες φορες δεν τα καταφερνουν.Συνηθως οπως μου εξηγησε γεμιζουν οι πνευμονες με βλεννα και σταματουν να τρων και να πινουν νερο.Επισης μου ειπε οτι πρεπει να εμβολιαστει αμεσα μολις καλυτερευσει λιγο η κατασταση της,γιατι θα γινεται φαυλος κυκλος.Αλλα δεν μας επιτρεπει η κατασταση της αυτη τη στιγμη εμβολιασμο.
Υπαρχει ατομο στην Αθηνα που θελει να την υιοθετησει.Να τη στειλω για να τη δει καποιος αλλος γιατρος;Ή θα ταλαιπωρηθει αδικα στην κατασταση που ειναι;Ειναι τοσο ζωηρη και δεν μπορω να το θεωρησω δεδομενο οτι θα χαθει...
Απ: Αναπνευστικό πρόβλημα
Νομίζω ότι θα ήταν καλό να τη στείλεις, Δώρα... Πες στην κοπέλα που θα την πάρει να την πάει αμέσως στον Αίλουρο. Αν μπορεί να τη βοηθήσει ένας άνθρωπος, αυτός είναι ο κ. Πάνος. Λογικά η Λίλιθ θα έπρεπε ως τώρα να έχει παρουσιάσει βελτίωση.. Στείλτην!
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Απλα φοβαμαι μηπως δεν αντεξει το ταξιδι.Να τη στειλω πριν την Τεταρτη που θα την ξαναδει λες;Μην ταλαιπωρηθει αδικα και δεν αντεξει φοβαμαι η καημενη...
moukelis έγραψε:Απλα φοβαμαι μηπως δεν αντεξει το ταξιδι.Να τη στειλω πριν την Τεταρτη που θα την ξαναδει λες;Μην ταλαιπωρηθει αδικα και δεν αντεξει φοβαμαι η καημενη...
Θα τη στείλεις μόνη της, χωρίς συνοδεία; Με αεροπλάνο ή πλοίο; Είναι τόσο άσχημα που δε θα αντέξει τις ώρες του ταξιδιού; Τι να σου πω... εσύ ξέρεις καλύτερα, φυσικά, αλλά στη θέση σου θα την έστελνα όσο πιο σύντομα γίνεται...
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Με αεροπλανο,ασυνοδευτη,δεν γινεται να την παει καποιος κι εγω μπορω μονο στις 20 που θα κατεβω για την εκθεση.Δεν ειναι οι ωρες του ταξιδιου,ειναι οι συνθηκες που με ανησυχουν.Και αν η θεραπεια ειναι ενταξει κι εχει μια ελπιδα δε θελω να της τη στερησω ταλαιπωρωντας την.
moukelis έγραψε:Με αεροπλανο,ασυνοδευτη,δεν γινεται να την παει καποιος κι εγω μπορω μονο στις 20 που θα κατεβω για την εκθεση.Δεν ειναι οι ωρες του ταξιδιου,ειναι οι συνθηκες που με ανησυχουν.Και αν η θεραπεια ειναι ενταξει κι εχει μια ελπιδα δε θελω να της τη στερησω ταλαιπωρωντας την.
Ό,τι νομίζεις... πάντως, μπορείς να ξαναπάρεις τον κ. Πάνο, να του πεις τι θεραπεία ακολουθεί η μικρή και να σου πει τη γνώμη του για το αν θα αντέξει το ταξίδι.. μη ντρέπεσαι, πάρε τηλέφωνο! Πες στην κ. Μίλλυ ότι είσαι η Δώρα από το Γατόσπιτο..
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΛΟΥΡΟ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ
barkoulitses- Mature Cat
-
Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
Αριθμός γατουνίων : 16 ΚΑΙ 1 ΣΚΥΛΟ
Motto : ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2008
Mood :
Δώρα πάρτον τηλέφωνο κσι κάνε ό,τι σου πει... κρίμα είναι να πάει έτσι η κουκλίτσα...
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Δώρα, αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια με τη μικρούλα (μεταφορά ή ό,τι άλλο τελοσπάντων), μην διστάσεις...
marfot75- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : .
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/11/2007
Mood :
Εχει σταματήσει την αντιβίωση; Εμένα που είχε πάθει βρογχίτιδα της είχε κάνει μια ένεση με βρογχοδιασταλτικό και μου έδωσε κάτι χαπάκια βρογχοδιασταλτικά να της δίνω. Πάντως την αντιβίωση την πήρε ένα μήνα.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Οχι την αντιβιωση δεν την εχει σταματησει.Ισως να ηταν αυτο το βρογχοδιασταλτικο η ενεση που της εκανε.Μαρια μου ευχαριστω για την προσφορα,εισαι γλυκυτατη.Κοριτσια τον εχω παρει τον ανθρωπο,μου ειπε να κανω ο,τι μου πει η γιατρος που την εχει δει,δεν γινεται να κανει δαγνωση απο το τηλεφωνο.Λεω να τη στειλω Αθηνα την Τεταρτη,αυριο δεν εχει αεροπλανο.Μονο που θα παει ασυνοδευτη,αν και νομιζω οτι στα ελικοφορα τα ζωακια μπαινουν στην καμπινα.
Ίσως άν της δώσεις κάποιο ηρεμιστικό χαπάκι (από το γιατρό φυσικά) να υποφέρει λιγότερο. Καλύτερα με το αεροπλάνο που διαρκεί λιγότερο. Τι να πω.. περαστικούλια της. Θα τα καταφέρει.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Δώρα μου, δεν ξέρω αν θα την δεχτούν στο αεροπλάνο αν δεν έχει κάνει τα εμβόλια... Μήπως να γράψει κάνα αλαμπουρνέζικο η γιατρός στο βιβλιάριο???
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Μπαίνουν στα ελικοφόρα τα ζωάκια αλλά δεν ξέρω αν είναι ασυνόδευτα τι γίνεται ακριβώς...
marfot75- Γατού Fan Park
-
Mood :
marmanga έγραψε:Δώρα μου, δεν ξέρω αν θα την δεχτούν στο αεροπλάνο αν δεν έχει κάνει τα εμβόλια... Μήπως να γράψει κάνα αλαμπουρνέζικο η γιατρός στο βιβλιάριο???
Μαρίνα, πολύ σωστό αυτό που λες.
Εμείς, όταν ταξιδέψαμε με τη Τζόγια, στο αεροδρόμιο της Καλύμνου δεν μας ζήτησαν βιβλιάριο υγείας. Όταν όμως η πτήση ακυρώθηκε και πήγαμε στο αεροδρομιο της Κω, απαραίτητη προυπόθεση για να μπούμε στο αεροπλάνο ήταν να επιδείξουμε το βιβλιάριο υγείας.
marfot75- Γατού Fan Park
-
Mood :
moukelis έγραψε:Δε νομιζω να κανει ηρεμιστικο στην ηλικια και την κατασταση της.
Για τη Τζόγια, επειδή φοβόμουν λόγω του ότι είναι τυφλή και αγχωθεί πολύ στο αεροπλάνο, είχα ρωτήσει τη γιατρό μας εδώ και η Ειρήνη τον κ.Πάνο σχετικά με το χαπάκι. Ηταν και οι δύο κατηγορηματικοί. Με τίποτα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την marfot75 στις Δευ Μαρ 02, 2009 9:23 pm, 1 φορά
marfot75- Γατού Fan Park
-
Mood :
Δώρα τηλεφώνησέ μου αύριο... σου έστειλα και message..
Milly- Συνερ-γάτα
-
Τόπος : Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων : .. και άνω
Motto : Τίποτα δεν μένει εκεί για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2007
Mood :
Πωπωπωπω... εύχομαι να πάνε όλα καλά. Αυτό που ξέρω σίγουρα, όμως, είναι ότι ο κ. Πάνος μπορεί να τη βοηθήσει καλύτερα από τον καθένα...
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
marfot75 έγραψε:moukelis έγραψε:Δε νομιζω να κανει ηρεμιστικο στην ηλικια και την κατασταση της.
Για τη Τζόγια, επειδή φοβόμουν λόγω του ότι είναι τυφλή και αγχωθεί πολύ στο αεροπλάνο, είχα ρωτήσει τη γιατρό μας εδώ και η Ειρήνη τον κ.Πάνο σχετικά με το χαπάκι. Ηταν και οι δύο κατηγορηματικοί. Με τίποτα...
Ωχ, κι εμένα μου το είχε δώσει ο γιατρός εδώ κάποια φορά που θα ανεβαίναμε Αθήνα για κάποιες μέρες. Ευτυχώς τελικά που δεν χρειάστηκε να φύγουμε και δεν της έδωσα τίποτα. Γιατί όμως δεν κάνει; προκαλεί παρενέργειες;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Αν θυμάμαι καλά, λόγω του ότι ήταν πολύ μικρή υπήρχε κίνδυνος να σταματήσει η καρδούλα της...
marfot75- Γατού Fan Park
-
Mood :
Πηραμε στο αεροδρομιο και δεν υπαρχει προβημα με το εμβολιο,δεν ζητησαν τιποτα,απλα να ειναι στο ειδικο κλουβακι.
Μιας και στην ελλαδα ειμαστε και ποτε δεν ξερεις αν ο ενας υπαληλος εχει προβλημα και ο αλλος δεν εχει δεν γινεται να της κανει η κτηνιατρος ενα βιβλιαριο με το εμβολιο ? Απλα μηπως παει κατι στραβα και δεν την αφησουν να πεταξει ...χωρις να θελω να το γρουσουζεψω αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις .. Better safe than sorry
MHTSI- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Athina
Αριθμός γατουνίων : 2 kontesses
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/02/2008
Mood :
Δε γινεται να της βαλει εμβολιο η γιατρος χωρις να εχει κανει.Βιβλιαριο εχει βγαλει κι εχουν γραφει μεσα οι αποπαρασιτωσεις της και τα φαρμακα της.Θα ξαναπαρω τηλεφωνο σημερα στο αεροδρομιο να το διασταυρωσω ξανα.
Πως είναι σήμερα; Έφαγε;
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Tι κάνει σήμερα η κουκλίτσα; Πως είναι; Τελικά θα την στείλεις στην
Αθήνα με το αεροπλάνο; Εύχομαι όλα να πάνε κατ'ευχήν με αυτό το πλασματάκι!!
Αθήνα με το αεροπλάνο; Εύχομαι όλα να πάνε κατ'ευχήν με αυτό το πλασματάκι!!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Μακαρι να πανε ολα καλα για την μικρουλα και να μην πεσετε σε κανενα
MHTSI- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Athina
Αριθμός γατουνίων : 2 kontesses
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/02/2008
Mood :
Kαλημέρα. Πώς είναι σήμερα η κουκλίτσα;;; Ελπίζω καλύτερα!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Καλησπέρα!
Σηκωθηκα στις 5 και την ταϊσα με τη συριγγα...Εφαγε 5ml και αλλο τοσο νερακι παλι με τη συριγγα.Τωρα που γυρισα ειδα λιγο τσιμπολογημενη την κονσερβα.Της εδωσα περιπου 15ml τροφη με τη συριγγα και νερακι ηπιε μονη της.Ρε παιδια,ειναι ζωηροτατη,μου κανει τοσο μεγαλη εντυπωση,νηστικη σχεδον,υποτιθεται οτι θα τη χασουμε απο αυτη την παλιοαρρωστια και αυτο χοροπηδαει σαν κατσικακι.Θα σας βαλω ενα βιντεακι που την τραβηξα πριν κανενα μισαωρο και δεν θα πιστευετε στα ματια σας.
Ναι,αυριο το μεσημερακι θα την κουκουλωσω στη γατοφορο με την κουβερτα της και θα τη στειλω Αθηνα,η κοπελα σημερα θα κλεισει ραντεβου στον Αιλουρο.
Σηκωθηκα στις 5 και την ταϊσα με τη συριγγα...Εφαγε 5ml και αλλο τοσο νερακι παλι με τη συριγγα.Τωρα που γυρισα ειδα λιγο τσιμπολογημενη την κονσερβα.Της εδωσα περιπου 15ml τροφη με τη συριγγα και νερακι ηπιε μονη της.Ρε παιδια,ειναι ζωηροτατη,μου κανει τοσο μεγαλη εντυπωση,νηστικη σχεδον,υποτιθεται οτι θα τη χασουμε απο αυτη την παλιοαρρωστια και αυτο χοροπηδαει σαν κατσικακι.Θα σας βαλω ενα βιντεακι που την τραβηξα πριν κανενα μισαωρο και δεν θα πιστευετε στα ματια σας.
Ναι,αυριο το μεσημερακι θα την κουκουλωσω στη γατοφορο με την κουβερτα της και θα τη στειλω Αθηνα,η κοπελα σημερα θα κλεισει ραντεβου στον Αιλουρο.
Δώρα εύχομαι όλα να πάνε καλά.moukelis έγραψε:Καλησπέρα!
Βίκτωρ- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Κατω Πατησια
Αριθμός γατουνίων : 3.5 γατες και 1 γατο
Motto : αγαπαει τις γατες οποιος αλλαζει την αμμο τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/09/2008
Mood :
στο εύχομαι και εγώ με την σειρά μου να πάνε όλα καλά και να γίνει μια ωραιότατη γατούλα μεγαλώνοντας !
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
Μακάρι να πάνε όλα καλά με την κουκλίτσα!!!
Δώρα θεωρώ πως είναι πολύ θετικό οτι δεν δείχνει καταβεβλημένη!
Αυτό σημαίνει μάλλον οτι το παλεύει για τα καλά! Είναι ζήτημα χρόνου πιστεύω να φάει κανονικά!
Δώρα θεωρώ πως είναι πολύ θετικό οτι δεν δείχνει καταβεβλημένη!
Αυτό σημαίνει μάλλον οτι το παλεύει για τα καλά! Είναι ζήτημα χρόνου πιστεύω να φάει κανονικά!
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
Μαλλον οι ευχες και η θετικη σας ενεργεια επιασαν τοπο.Πριν απο κανενα εδκαλεπτο σηκωθηκε σαν κυρια,και αδειασε ΟΛΕΣ τις κροκετες ΚΑΙ την κονσερβα.Εμεινα παγωτο.Εχει πανω απο δυο εικοσιτετραωρα να αγγιξει φαγητο και να φαει χωρις συριγγα...
Δώρα μήπως είναι λίγο υπερβολική και η γιατρός ?
Όπως και να 'χει εύχομαι όλα να πάνε καλά !!!
Όπως και να 'χει εύχομαι όλα να πάνε καλά !!!
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Δεν ξερω αν ειναι υπερβολικη ή όχι,αλλα μια και η κοπελα προτιθεται να την παει στον Αιλουρο εγω θα τη στειλω αυριο με το αεροπλανο για να ειμαι σιγουρη οτι θα εχει την καλυτερη περιθαλψη.
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Γατακι με αναπνευστικο προβλημα... :-((((
» SOS.....το πρόβλημα παραμένει.....
» αναπνευστικό..
» Πρόβλημα!
» Πρόβλημα με θηλασμό
» SOS.....το πρόβλημα παραμένει.....
» αναπνευστικό..
» Πρόβλημα!
» Πρόβλημα με θηλασμό
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios