Αναπνευστικό πρόβλημα
+14
Silmaril
BokSurat
Βίκτωρ
vaso
Maro
MHTSI
Milly
marmanga
Πούπσυ
marfot75
Chouzouris
barkoulitses
Φωτεινή
moukelis
18 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Αναπνευστικό πρόβλημα
moukelis έγραψε:Μαλλον οι ευχες και η θετικη σας ενεργεια επιασαν τοπο.Πριν απο κανενα εδκαλεπτο σηκωθηκε σαν κυρια,και αδειασε ΟΛΕΣ τις κροκετες ΚΑΙ την κονσερβα.Εμεινα παγωτο.Εχει πανω απο δυο εικοσιτετραωρα να αγγιξει φαγητο και να φαει χωρις συριγγα...
Μπράβο Δώρα.
Βίκτωρ- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Κατω Πατησια
Αριθμός γατουνίων : 3.5 γατες και 1 γατο
Motto : αγαπαει τις γατες οποιος αλλαζει την αμμο τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/09/2008
Mood :
Μπράβο το αστεράκι!!!
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
Μπράβο μικρούλα!!!!
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Μπράβο κουκλίτσα!!!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Μπράβοοοοοοοο!!!
Η όλη φάση μάλλον αδυναμία να μυρίσει την τροφή (λόγω "συναχιού") μου θυμίζει... Οπότε τι όρεξη να έχει.
Άντε, με το καλό να συνέλθει εντελώς.
Η όλη φάση μάλλον αδυναμία να μυρίσει την τροφή (λόγω "συναχιού") μου θυμίζει... Οπότε τι όρεξη να έχει.
Άντε, με το καλό να συνέλθει εντελώς.
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
moukelis έγραψε:Μαλλον οι ευχες και η θετικη σας ενεργεια επιασαν τοπο.Πριν απο κανενα εδκαλεπτο σηκωθηκε σαν κυρια,και αδειασε ΟΛΕΣ τις κροκετες ΚΑΙ την κονσερβα.Εμεινα παγωτο.Εχει πανω απο δυο εικοσιτετραωρα να αγγιξει φαγητο και να φαει χωρις συριγγα...
Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto : ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/08/2008
Mood :
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Μολις γυρισαμε με τον Σειριο απο τη γιατρο.Ηταν καθετη,να μην ταξιδεψει η μικρη στην κατασταση της,μπορει λεει και να μην τα καταφερει. Μα δειτε και ενα βιντεακι της στο θεμα της,το τραβηξα σημερα το μεσημερι,σας φαινεται τοσο χαλια;Μου ειπε οτι το αναπνευστικο ειναι υπουλο και μπορει το ζωακι να φυγει απο τη μια ωρα στην αλλη.
Μα τόσο χάλια είναι???
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Έλα ρε γαμώτο...
Και στο βιντεάκι της κάθε άλλο παρά άρρωστη δείχνει και πόσο μάλλον έτσι όπως στα λέει η γιατρός.
Τι να πω. Πραγματικά εύχομαι όλα να της πάνε καλά
Και στο βιντεάκι της κάθε άλλο παρά άρρωστη δείχνει και πόσο μάλλον έτσι όπως στα λέει η γιατρός.
Τι να πω. Πραγματικά εύχομαι όλα να της πάνε καλά
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Mood :
Δεν ξερω βρε κοριτσια...Να την κρατησω εδω;Κι αν αρχισει παλι να μην τρωει;Η γιατρος μου ειπε οτι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο.Να τη στειλω Αθηνα να τη δει κι ο κ.Πανος;Ολοι μου λενε οτι μπορει να μην τα καταφερει στην πτηση.Δεν ξερω τι να κανω...
moukelis έγραψε:Δεν ξερω βρε κοριτσια...Να την κρατησω εδω;Κι αν αρχισει παλι να μην τρωει;Η γιατρος μου ειπε οτι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο.Να τη στειλω Αθηνα να τη δει κι ο κ.Πανος;Ολοι μου λενε οτι μπορει να μην τα καταφερει στην πτηση.Δεν ξερω τι να κανω...
Θα έλεγα να αναμείνεις 3-4 ημέρες...
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Παιρνει αντιβιωση απο την προηγουμενη Δευτερα,συν ολα τα φαρμακα.Αν σταματησει παλι να τρωει και δεν εχει δυναμεις,δεν θα γινεται γενικα να ταξιδεψει,οποτε η μονη εναλλακτικη που θα εχουμε θα ειναι να μεινει εδω κι ο,τι γινει.
μα γιατι να μη τα καταφερει?αν ταξιδεψει χωρις ναρκωση?
Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto : ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/08/2008
Mood :
Υποψιάζεσαι ότι μπορεί να παίρνει λάθος θεραπεία? Αν όχι... ό,τι είναι να γίνει εκεί, θα γίνει κι εδώ. Εφόσον η κτηνίατρος λέει ότι δεν θα αντέξει το ταξίδι, θα έλεγα να μην το ρισκάρεις... Ρώτα και τον Αίλουρο, πες του τον προβληματισμό σου!
-
Mood :
Οχι η θεραπεια μου φαινεται σε λογικα πλαισια.Απλα δεν ξερω,μου φανηκε και καπως περιεργο ο εμβολιασμος να γινει μολις καλυτερευσει αμεσα για να μην ξανακυλησει.Νομιζα οτι πρεπει να ειναι εντελως υγιες το ζωο πριν εμβολιαστει.
moukelis έγραψε:Οχι η θεραπεια μου φαινεται σε λογικα πλαισια.Απλα δεν ξερω,μου φανηκε και καπως περιεργο ο εμβολιασμος να γινει μολις καλυτερευσει αμεσα για να μην ξανακυλησει.Νομιζα οτι πρεπει να ειναι εντελως υγιες το ζωο πριν εμβολιαστει.
Έτσι είναι νομίζω κι εγώ... Πρεπει να είναι απόλυτα υγιές το ζώο...
-
Mood :
Μου κανει εντύπωση που δεν της έχει πεσει ο πυρετος. Μήπως πρέπει να πάρει άλλη αντιβίωση?
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Νομίζω ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα. 1. Δεν έχει πυρετό, 2. τρώει και 3. είναι ζωηρή. Αυτά δείχνουν ότι πάει καλύτερα. Νομίζω τουλάχιστον. Ο βήχας έχει υποχωρήσει;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Ζωηρη ηταν απο την αρχη,και ετρωγε,με εξαιρεση τις δυο τελευταιες περιπου μερες και κατι.Ο βηχαν ειναι στα ιδια επιπεδα,αλλα μας ειπε η γιατρος οτι μπορει και να της μεινει σαν ευαισθησια στο αναπνευστικο.
Μια χαρά φαίνεται η μικρούλα στο βιντεάκι. Το θετικό είναι ότι είναι καλύτερα τώρα. Στο θέμα του ταξιδιού, τι να πω... Η κτηνίατρος προφανώς γνωρίζει κάποια πράγματα καλύτερα.
Μίλησες με τον κ.Πάνο, να σου πει κι αυτός τη γνώμη του;
Μίλησες με τον κ.Πάνο, να σου πει κι αυτός τη γνώμη του;
marfot75- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : .
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/11/2007
Mood :
Οχι,θα πω στην κοπελα που θα την παραλαβει να τον παρει ξανα αυριο,γιατι εκλεισε ραντεβου απλα.
Δώρα μην την εμβολιάσετε αμέσως! Τα εμβόλια μπορούν να περιμένουν....Να γίνει πρώτα ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΛΑ...
Και κάτι ακόμα...Αν έχει ευαισθησία στο αναπνευστικό, να ερωτηθεί ο κ. Πάνος ωστε - αν η γατούλα μένει συνεχώς μόνο μέσα στο σπίτι- να κάνει εναν μινιμουμ εμβολιασμό ή και καθόλου...Μην επιβαρυνθεί το ανοσοποιητικό της απο τα εμβόλια...
Και κάτι ακόμα...Αν έχει ευαισθησία στο αναπνευστικό, να ερωτηθεί ο κ. Πάνος ωστε - αν η γατούλα μένει συνεχώς μόνο μέσα στο σπίτι- να κάνει εναν μινιμουμ εμβολιασμό ή και καθόλου...Μην επιβαρυνθεί το ανοσοποιητικό της απο τα εμβόλια...
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
τί κάνετε γατόφιλοι:έχω αρκετό καιρό να μιλήσω στο forum αλλά σας επισκέπτομαι.χρειάζομαι τη βοήθεια σας,ο sammy μου εχθές το βράδυ ξαφνικά άρχισε να βήχει και έκανε σαν να πνιγόταν αυτό κράτησε λίγα λεπτά και μετά έδειχνε να αναπνέει πιο γρήγορα σήμερα έφαγε χωρίς ιδιαίτερη όρεξη και δείχνει κουρασμένος σημειωτέον ότι είναι 13 χρονών και έχει αρκετό καιρό να τον δεί γιατρός λόγω προσωπικών μου προβλημάτων κι σίγουρα όχι απο αμέλεια επίσης γιατί δεν βρήκα,στην θεσσαλονίκη, κάποιον γιατρό σαν την μίλλυ και τον πάνο...αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει περιμένω μνμ γιατί δεν θέλω να συμβεί κάτι στον γατούλη μου χωρίς να έχω προσπαθήσει να κάνω κάτι,ευχαριστώ εκ των προτέρων
sammy- Kitten
-
Mood :
ΖΗΤΩ ΒΟΗΘΕΙΑ
καλησπέρα χρειάζομαι την βοήθεια σας.έχθες το βράδυ ο sammy μου έκανε σαν να πνιγόταν και έβηχε αυτό κράτησε λίγα λεπτά μετά φαινόταν να αναπνέει πιο γρήγορα σήμερα έφαγε χωρίς ιδιαίτερη όρεξη δείχνει κουρασμένος και κοιμάται σημειωτέον οτι είναι 13 χρονών και μετά την μίλλυ και τον πάνο δεν έχω βρεί σωστό γιατρό.είμαι από θεσσαλονίκη και δυστυχώς αν δεν έχεις αρκετά χρήματα σταματάνε και οι γιατροί να είναι φιλόζωοι εκτός από αυτό το υπέροχο ζευγάρι τους ''αίλουρους''.παρακαλώ βοηθήστε με γιατί τον έχω ανάγκη τον γατουλίνο μου!!!!!!!!!!ευχαριστώ εκ των προτέρων...
καλησπέρα χρειάζομαι την βοήθεια σας.έχθες το βράδυ ο sammy μου έκανε σαν να πνιγόταν και έβηχε αυτό κράτησε λίγα λεπτά μετά φαινόταν να αναπνέει πιο γρήγορα σήμερα έφαγε χωρίς ιδιαίτερη όρεξη δείχνει κουρασμένος και κοιμάται σημειωτέον οτι είναι 13 χρονών και μετά την μίλλυ και τον πάνο δεν έχω βρεί σωστό γιατρό.είμαι από θεσσαλονίκη και δυστυχώς αν δεν έχεις αρκετά χρήματα σταματάνε και οι γιατροί να είναι φιλόζωοι εκτός από αυτό το υπέροχο ζευγάρι τους ''αίλουρους''.παρακαλώ βοηθήστε με γιατί τον έχω ανάγκη τον γατουλίνο μου!!!!!!!!!!ευχαριστώ εκ των προτέρων...
sammy- Kitten
-
Mood :
sammy έγραψε:τί κάνετε γατόφιλοι:έχω αρκετό καιρό να μιλήσω στο forum αλλά σας επισκέπτομαι.χρειάζομαι τη βοήθεια σας,ο sammy μου εχθές το βράδυ ξαφνικά άρχισε να βήχει και έκανε σαν να πνιγόταν αυτό κράτησε λίγα λεπτά και μετά έδειχνε να αναπνέει πιο γρήγορα σήμερα έφαγε χωρίς ιδιαίτερη όρεξη και δείχνει κουρασμένος σημειωτέον ότι είναι 13 χρονών και έχει αρκετό καιρό να τον δεί γιατρός λόγω προσωπικών μου προβλημάτων κι σίγουρα όχι απο αμέλεια επίσης γιατί δεν βρήκα,στην θεσσαλονίκη, κάποιον γιατρό σαν την μίλλυ και τον πάνο...αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει περιμένω μνμ γιατί δεν θέλω να συμβεί κάτι στον γατούλη μου χωρίς να έχω προσπαθήσει να κάνω κάτι,ευχαριστώ εκ των προτέρων
καλησπερα.
Αιλουροι εδω δεν υπάρχουν δυστυχως, αλλα σιγουρα υπαρχουν καλοι κτηνιατροι . Ποιος τον παρακολουθει τοσα χρονια? Πηγαινε τον σε εναν γιατρο , για μια υπευθυνη διαγνωση. Ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο!
Δωρακι κανενα νεο απο την μικρη?
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
τον είχα πάει σε καποιόν ο οποίος δεν κάνει έπειτα ερχόταν μια φίλη κτηνίατρος λίγα πράγματα μπορείς να μου προτείνεις κάποιον εμπιστοσύνης και οικονομικό?αυτόν τον καιρό ζοριζόμαι και με την δική μου υγεία
sammy- Kitten
-
Mood :
με τα προβληματα στο φορουμ δεν το ειχα δει Δωρακι
sammy εγω αν σου προτεινω γιατρους αλλα δεν ξερω ποσο φτηνοι ή ακριβοι ειναι...καλοι ειναι σίγουρα και οι 2
μενεις Ανατολικα ή Δυτικα ?
στειλε μου πμ
sammy εγω αν σου προτεινω γιατρους αλλα δεν ξερω ποσο φτηνοι ή ακριβοι ειναι...καλοι ειναι σίγουρα και οι 2
μενεις Ανατολικα ή Δυτικα ?
στειλε μου πμ
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Γατακι με αναπνευστικο προβλημα... :-((((
» SOS.....το πρόβλημα παραμένει.....
» αναπνευστικό..
» Πρόβλημα!
» Πρόβλημα με θηλασμό
» SOS.....το πρόβλημα παραμένει.....
» αναπνευστικό..
» Πρόβλημα!
» Πρόβλημα με θηλασμό
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios