Το Ημερολόγιο ενός...Αλήτη!
+40
tsili
thundercats
Simone
Gloriana
gatoras
Ziggu
cloud
ZweeT_DReamZ
Βίκτωρ
Fotoula
PENNYM
anabou
ladycat
Ασπρουλα
Pepita
Kikiriki
cosette
moukelis
sofi_esp
XIONIS
Chouzouris
Βετούλι
manto
Maro
patousis
Silmaril
Anatoli
marfot75
hroutou
Πούπσυ
vaso
ismini
Marcos
BokSurat
ralou
NiaR
Φωτεινή
Gatadministrator
marmanga
M81
44 απαντήσεις
Σελίδα 7 από 17
Σελίδα 7 από 17 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
Απ: Το Ημερολόγιο ενός...Αλήτη!
Xμ.... Γουρούνια και Μαργαριτάρια μου θυμίζει ο παλιΑλήτης!
Ακούς εκεί να κυλιέται στις λάσπες!
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
M81 έγραψε:Γύρισε ο Άσωτος Υιός.
Τον βρήκα όταν γύρισα. Είχε λυσσάξει της πείνας ( = νιαούριζε μόλις με είδε).
Ήταν κάπως "κομμένος" βέβαια. Φάγαμε και μετά κάθισα για κανένα 20λεπτο μαζί του χαϊδεύοντάς τον για να χαλαρώσει και να κοιμηθεί.
Τελικά, πήγε κάτω από τον αγαπημένο του θάμνο ( = νυχτερινό κατάλλυμα, το Κάστρο είναι για την ημέρα τελευταία).
Η ουρά του είχε κομμάτια ξεραμένης λάσπης το ίδιο και τα πίσω πόδια του.
Να εύχεσαι να εξακολουθεί να γυρίζει, ακόμα κι αν είναι ολόκληρος καλυμμένος με λάσπη!
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
marmanga έγραψε:Xμ.... Γουρούνια και Μαργαριτάρια μου θυμίζει ο παλιΑλήτης!
Χμ...υπάρχει ένα θεματάκι όμως: πως και χθες και σήμερα πάει κάπως βαριά-βαριά...αποφεύγει να ανέβει ακόμη και στην καρέκλα με άλμα.Marcos έγραψε:Ωραία!
Δεν κουτσαίνει, απλά το πίσω μέρος το πάει κάπως νωχελικά. Πρέπει να τσακώθηκε, γιατί είδα μία γρατζουνιά στο μπούτι του πίσω ποδιού του. Θα τον έχω υπό παρακολούθηση φυσικά. Ελπίζω πως θα του περάσει όπως και τότε που κούτσαινε.
Αλλά όπως κι αν έχει, την Τρίτη το πρωί θα πάμε για το επαναληπτικό εμβόλιο, οπότε θα τον δει και ο γιατρός.
Σήμερα έφαγε και την έκανε πάλι.
Λογικά θα ξαναέρθει αργότερα.
Ερώτηση: αν έχω καταλάβει σωστά, υπάρχει ένα φάρμακο για γάτες τύπου Betadine, πώς το λένε; (αχρείαστο να είναι, αλλά ότι ξέρει κανείς...)
M81- Catarazzi
-
Αριθμός γατουνίων : Την Σουλτανίτσα, τον Γαργαρούλη και την Essie!
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/03/2009
Mood :
Hibitane.
Δεν είναι ειδικά για γάτες, απολυμαντικό είναι όπως το Betadine.
Απλά το betadine σε κάποιες μπορεί να κάνει αλλεργία, ενώ το Hibitane όχι.
Δεν είναι ειδικά για γάτες, απολυμαντικό είναι όπως το Betadine.
Απλά το betadine σε κάποιες μπορεί να κάνει αλλεργία, ενώ το Hibitane όχι.
-
Mood :
Και το βρίσκεις σε 'ανθρώπινο' φαρμακείο... Μην τρέχεις σε ζωάδικο...
Αχρείαστο να 'ναι, καλά τα λες.
Αλλά δεν βλάπτει να το έχουμε στο ντουλάπι μας.
Αχρείαστο να 'ναι, καλά τα λες.
Αλλά δεν βλάπτει να το έχουμε στο ντουλάπι μας.
-
Mood :
Η αλήθεια είναι πως αυτό εύχομαι!Φωτεινή έγραψε:Να εύχεσαι να εξακολουθεί να γυρίζει, ακόμα κι αν είναι ολόκληρος καλυμμένος με λάσπη!M81 έγραψε:Γύρισε ο Άσωτος Υιός.
Ήταν κάπως "κομμένος" βέβαια. Φάγαμε και μετά κάθισα για κανένα 20λεπτο μαζί του χαϊδεύοντάς τον για να χαλαρώσει και να κοιμηθεί.
Τελικά, πήγε κάτω από τον αγαπημένο του θάμνο ( = νυχτερινό κατάλλυμα, το Κάστρο είναι για την ημέρα τελευταία).
Δεν με πειράζει να γυρίζει!
Μου αρκεί να έρχεται μία φορά τη μέρα (να τρώει και να τον χαίρομαι) και να βλέπω πως είναι καλά!
M81- Catarazzi
-
Mood :
M81 έγραψε:Η αλήθεια είναι πως αυτό εύχομαι!Φωτεινή έγραψε:Να εύχεσαι να εξακολουθεί να γυρίζει, ακόμα κι αν είναι ολόκληρος καλυμμένος με λάσπη!M81 έγραψε:Γύρισε ο Άσωτος Υιός.
Μου αρκεί να έρχεται μία φορά τη μέρα (να τρώει και να τον χαίρομαι) και να βλέπω πως είναι καλά!
Αχ αυτές οι αγορομάνες!!!
Πόσο ανιδιοτελείς είναι όταν πρόκειται για τον κανακάρη τους !
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
Πιο αλήθεια από την παραπάνω αλήθεια, είναι πως τον προτιμώ αραχτό στον κήπο ολημερίς και ολονυχτίς! Έτσι, να μπορώ να πηγαίνω κάθε τρεις και μία να τον πειράζω.ralou έγραψε:M81 έγραψε:Η αλήθεια είναι πως αυτό εύχομαι!Φωτεινή έγραψε:Να εύχεσαι να εξακολουθεί να γυρίζει, ακόμα κι αν είναι ολόκληρος καλυμμένος με λάσπη!M81 έγραψε:Γύρισε ο Άσωτος Υιός.
Αχ αυτές οι αγορομάνες!!!
Πόσο ανιδιοτελείς είναι όταν πρόκειται για τον κανακάρη τους !
Άλλα άμα δεν θέλει ο...ομορφονιός!? Εγώ τι να κάνω!?
M81- Catarazzi
-
Mood :
Μάλλον έχουμε όντως "θέμα":M81 έγραψε:Χμ...υπάρχει ένα θεματάκι όμως: πως και χθες και σήμερα πάει κάπως βαριά-βαριά...αποφεύγει να ανέβει ακόμη και στην καρέκλα με άλμα.
Δεν κουτσαίνει, απλά το πίσω μέρος το πάει κάπως νωχελικά. Πρέπει να τσακώθηκε, γιατί είδα μία γρατζουνιά στο μπούτι του πίσω ποδιού του.
Τον Αλήτη τον είδαμε πριν λίγο στην πίσω αυλή της διπλανής και τον "φέραμε" σχεδόν σηκωτό.
Τα συμπτώματα είναι τα ίδια με χθες.
Επίσης, τα πίσω πόδια δεν τα κάθεται με ευκολία. Δηλαδή διπλώνει τα μπροστινά κανονικά και τα πίσω ή τα έχει απλά κάπως μαζεμένα αλλά όρθια ή τα "ρίχνει" για να τα ξαπλώσει.
Όπως στέκεται έτσι μισο-όρθιος, στάζει σταγόνα-σταγόνα αραιά και που ένα διάφανο υγρό από το πίσω μέρος. Προσπάθησα να σηκώσω σιγά-σιγά την ουρά του για να δω αν έχει καμια πληγή, αλλά σαν αντάλλαγμα πήρα ένα απειλητικό βλέμμα και ένα άγριο "ΚΧΧΧ!!!". Δεν μπορώ να δω/καταλάβω από που προέρχεται αυτό το υγρό (πωπός, ουρά, γεν. όργανα). Το υγρό δεν μυρίζει κάτι.
Στο πάνω μέρος του κάτω χείλους του έχει κάτι σαν πληγή...
Είναι φοβισμένος (αλλά έτσι ήταν όταν τον πονούσε και το πόδι του) και δεν θέλει πολλά-πολλά (μετακινήσεις με τα χέρια). Στα χάδια στο κεφάλι κάθεται.
Έφαγε, αλλά όχι με ιδιαίτερη όρεξη, και έκανε και την ανάγκη του.
Αυτά...τα φώτα σας?!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την M81 στις Παρ Απρ 24, 2009 3:27 pm, 1 φορά
M81- Catarazzi
-
Mood :
Pet Doctor
patousis- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Τόπος : Καπανδρίτι
Αριθμός γατουνίων : 9+10 μικρα
Motto : Ουδεις Αχαριστότερος Του Ευεργετιθεντος.
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/11/2008
Mood :
Ναι... γιατρό....και μάλλον γρήγορα, θα έλεγα, δεδομένου ότι τον περιγράφεις να χειροτερεύει.
Έχω ακούσει ότι κάποιες φορές σε περιπτώσεις που φάνε δαγκωνιά από άλλο γάτο/α μπορεί να πάθουν μεγάλη ζημιά (σε σημείο σχεδόν παράλυσης, δηλαδή). ΑΥτό με το υγρό βέβαια δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Αν ήταν θηλυκιά, ίσως να εξηγούταν...
Εκτός αν κάποια παράλυση τον κάνει να έχει κάτι σαν ακράτεια.
Περαστικά σας και γρήγοραααα!
Έχω ακούσει ότι κάποιες φορές σε περιπτώσεις που φάνε δαγκωνιά από άλλο γάτο/α μπορεί να πάθουν μεγάλη ζημιά (σε σημείο σχεδόν παράλυσης, δηλαδή). ΑΥτό με το υγρό βέβαια δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Αν ήταν θηλυκιά, ίσως να εξηγούταν...
Εκτός αν κάποια παράλυση τον κάνει να έχει κάτι σαν ακράτεια.
Περαστικά σας και γρήγοραααα!
-
Mood :
Πρόσθεσα και την φωτογραφία στο post της περιγαφής (προηγούμενη σελίδα).
Θα πάρω τηλέφωνο το απόγευμα τον γιατρό μας.
Πάνω που είχε γίνει εντελώς καλά και ξεκινήσαμε τα εμβόλιά μας...
Θα πάρω τηλέφωνο το απόγευμα τον γιατρό μας.
Πάνω που είχε γίνει εντελώς καλά και ξεκινήσαμε τα εμβόλιά μας...
M81- Catarazzi
-
Mood :
Το υγρο προερχεται απο καποιο χτυπημα, πεσιμο, πατημα απο αυτοκινητο και αλλα τινα....
Θελει ακτινογραφια ισως αλλα οπως και ναχει, γιατρο επειγοντως
Θελει ακτινογραφια ισως αλλα οπως και ναχει, γιατρο επειγοντως
-
Mood :
Μόνο φροντίστε να μην εξαφανιστεί μέχρι να έρθει η ώρα να τον πάτε...
Κλείστε τον κάπου, εν ανάγκη, για την ώρα.
Αχ, μωρέ Αλητάκο, όλο ανησυχία μας φέρνεις με τα σουρτουκέματά σου.
Κλείστε τον κάπου, εν ανάγκη, για την ώρα.
Αχ, μωρέ Αλητάκο, όλο ανησυχία μας φέρνεις με τα σουρτουκέματά σου.
-
Mood :
Τον ματιάσατε τον γάτο μου!!! ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΡΟ... Μπορεί να έχει χτυπηθεί από κάτι και να έχει εσωτερική αιμορραγία...
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Τα νέα έχουν ως εξής:
Ο γάτος μας την έκανε κατά τις 5 παρά.
Γ@$)#$* το καθαριστικό του δήμου που πέρασε δύο φορές και ο καημένος χέστηκε πάνω του από τον φόβο του από τον θόρυβο και την έκανε και τις δύο φορές τρέχοντας. Την πρώτη τον κατάφερα να γυρίσει, τη δεύτερη ανέβηκε σε ένα τοιχάκι και χάθηκε στις πίσω αυλές.
Μέσα ήταν αδύνατο να το κρατήσω. Είναι πολύ φοβισμένος και δεν κάθεται με τίποτα. Και δεν υπάρχει και κάποιο απομονωμένο δωμάτιο.
Και την άλλη φορά, που δεν πατούσε το πόδι του, την ίδια συμπεριφορά είχε (αλλά τουλάχιστον εκείνο πέρασε μόνο του σε 24 ώρες): τάσεις φυγής και φόβος ("ΚΧΧΧ!!!" βέβαια τότε δεν μας έκανε).
Ωστόσο, είναι θετικό νομίζω το ότι έτρεξε.
Μίλησα με τον γιατρό μας, αλλά αφού έχει φύγει δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά σήμερα.
Ούτε και τώρα ήταν πουθενά τριγύρω. Θα τον ψάξω πάλι το βράδυ. Λογικά αύριο το πρωί θα είναι στη θέση του για το φαγητό του. Θα τον κοιτάξω να δω πως πάει και θα τους ξαναπάρω να δούμε τι μπορεί να γίνει (αύριο είναι και δύσκολη μέρα, Σάββατο, είναι full στο ιατρείο. Λογικό!). Διαφορετικά, υπομονή μέχρι την Τρίτη το πρωί.
Νομίζω πως όλα θα πάνε καλά πάντως... (αισιοδοξία).
Σας ευχαριστώ πολύ!
Ο γάτος μας την έκανε κατά τις 5 παρά.
Γ@$)#$* το καθαριστικό του δήμου που πέρασε δύο φορές και ο καημένος χέστηκε πάνω του από τον φόβο του από τον θόρυβο και την έκανε και τις δύο φορές τρέχοντας. Την πρώτη τον κατάφερα να γυρίσει, τη δεύτερη ανέβηκε σε ένα τοιχάκι και χάθηκε στις πίσω αυλές.
Μέσα ήταν αδύνατο να το κρατήσω. Είναι πολύ φοβισμένος και δεν κάθεται με τίποτα. Και δεν υπάρχει και κάποιο απομονωμένο δωμάτιο.
Και την άλλη φορά, που δεν πατούσε το πόδι του, την ίδια συμπεριφορά είχε (αλλά τουλάχιστον εκείνο πέρασε μόνο του σε 24 ώρες): τάσεις φυγής και φόβος ("ΚΧΧΧ!!!" βέβαια τότε δεν μας έκανε).
Ωστόσο, είναι θετικό νομίζω το ότι έτρεξε.
Μίλησα με τον γιατρό μας, αλλά αφού έχει φύγει δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά σήμερα.
Ούτε και τώρα ήταν πουθενά τριγύρω. Θα τον ψάξω πάλι το βράδυ. Λογικά αύριο το πρωί θα είναι στη θέση του για το φαγητό του. Θα τον κοιτάξω να δω πως πάει και θα τους ξαναπάρω να δούμε τι μπορεί να γίνει (αύριο είναι και δύσκολη μέρα, Σάββατο, είναι full στο ιατρείο. Λογικό!). Διαφορετικά, υπομονή μέχρι την Τρίτη το πρωί.
Νομίζω πως όλα θα πάνε καλά πάντως... (αισιοδοξία).
Σας ευχαριστώ πολύ!
M81- Catarazzi
-
Mood :
Αφού έτρεξε είναι σίγουρα καλό σημάδι...
Πάντως αν για κάποιο λόγο δεν είναι καλύτερα αύριο, ε, θα βρεθεί φαντάζομαι τρόπος να χωθείς σε ραντεβού κι ας είναι και Σάββατο.
Βρε συ, μπας και τον κουτούπωσε τον γατούλη κάνας άλλος αρσενικός της περιοχής και αυτό είναι συνδυασμός 'παραβίασης' και πληγωμένης περηφάνειας.
Μην σου φαίνεται περίεργο, συμβαίνει με τους νεαρούς αρσενικούς...
Πάντως αν για κάποιο λόγο δεν είναι καλύτερα αύριο, ε, θα βρεθεί φαντάζομαι τρόπος να χωθείς σε ραντεβού κι ας είναι και Σάββατο.
Βρε συ, μπας και τον κουτούπωσε τον γατούλη κάνας άλλος αρσενικός της περιοχής και αυτό είναι συνδυασμός 'παραβίασης' και πληγωμένης περηφάνειας.
-
Mood :
Το σκέφτηκα κι αυτό, νομίζεις πως δεν το σκέφτηκα!?marmanga έγραψε:Αφού έτρεξε είναι σίγουρα καλό σημάδι...
Και τι σκατά θέλει (συγγνώμη για τη έκφραση) και πηγαίνει συνέχεια προς τις αυλές?! Αφού σε εμάς είναι "προστατευμένος".
Μα με το που σήκωσα την ουρά του έγινε θηρίο! Και εννοείται ότι το έκανα πολύ σιγά και προσεχτικά.
Θα δούμε.
Υ.Γ.: Δουλεύω και τα Σάββατα, δεν μου είναι συνέχεια έυκολο να φεύγω.
M81- Catarazzi
-
Mood :
Πολλά τριφυλλάκια για τον Αλήτη μας...
και το απαραίτητο,
και το απαραίτητο,
-
Mood :
Περαστικά του! Ακόμα και με το χτύπημα στο πρόσωπο λάμπει!
Πώς αντέχεις και δεν τον μαντρώνεις? Εγω θα τον φυλάκιζα μέσααααααααααααααααααααααα....
Πώς αντέχεις και δεν τον μαντρώνεις? Εγω θα τον φυλάκιζα μέσααααααααααααααααααααααα....
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
ismini έγραψε:Περαστικά του! Ακόμα και με το χτύπημα στο πρόσωπο λάμπει!
Και μετά θα 'χες ένα σωρό τύψεις και αμφιβολίες κλπ κλπ κλπ... Σαν να μην σε ξέρουμε...
-
Mood :
εγω λεω απλα να του φορεσεις αυτο το ματι... φαινεται τοσο μεγαλο που αποκλειετε να μπορει απο το βαρος να μετακινιθει και να φιγειmarmanga έγραψε:Πολλά τριφυλλάκια για τον Αλήτη μας...
και το απαραίτητο,
ZweeT_DReamZ- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 0
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/10/2008
Mood :
Ναι και θα τον στείρωνα και μετά θα με έπιαναν τα υπαρξιακά....marmanga έγραψε:
Και μετά θα 'χες ένα σωρό τύψεις και αμφιβολίες κλπ κλπ κλπ... Σαν να μην σε ξέρουμε...
-
Mood :
Μωρέ αν ήταν αποκλειστικά στο χέρι μου...ismini έγραψε:Περαστικά του! Ακόμα και με το χτύπημα στο πρόσωπο λάμπει!
Χαχαχα!!!ZweeT_DReamZ έγραψε:εγω λεω απλα να του φορεσεις αυτο το ματι... φαινεται τοσο μεγαλο που αποκλειετε να μπορει απο το βαρος να μετακινιθει και να φιγει
Ρε παιδιά, εσείς με τα χρώματα, ένα emoticon "μάτι" ζητάω! Παρακαλώωω!
Η Διάσωση του...Γατιώτη Ράιν - Μέρος Ι
Γυρίζοντας με την αδερφή μου φυσικά πήγαμε να ψάξουμε το μικρό μας "Κοκοψόνι". Βγάλαμε τα κλειδιά (ο ήχος τους είναι κάτι που αναγνωρίζει και πιθανόν να έχει συνδέσει και με το φαγητό) και σχεδόν αμέσως ακούσαμε το νιαυουρητό του από την πίσω αυλή της γειτόνισσας. Τον βρήκαμε πάνω σε ένα τοιχάκι.
Για να μην σας τα πολύλογώ (ως συνήθως) το πόσες φορές πηδήξαμε στην δίπλα αυλή, το τι φακούς φέραμε, τι κονσέρβα, τι αγαπημένο χαρτοκιβώτιο, τι βοηθητικό χαρτόνι για να κατέβει, τι γατοφόρο, τι ακροβατικά, τι κλειδιά, τι βόλτες στις διπλανές αυλές κάναμε, αυτός τίποτα! Μπαστακωμένος εκεί στο τοιχάκι και στην οροφή ενός γκαράζ!
Στην αρχή νιαούριζε, σαν να ήθελε να έρθει, αλλά φαντάζομαι δεν τολμούσε να κάνει άλμα. Καταφέραμε να του δώσουμε να φάει λίγο.
Αλλά, ρε παιδιά, έχει φάει σκάλωμα. Είναι ένας ασπρόμαυρος γάτος (προφανώς αρσενικός), ο οποίος έσκασε μύτη σε κάποια φάση κι άρχισαν τα . Φυσικά δεν κράτησε για πολύ αυτό, γιατί με το που μας είδε ο άλλος έφυγε. Αλλά από εκείνη την ώρα και μετά ο Αλήτης σταμάτησε να νιαουρίζει (σε εμάς) και δεν το κουνούσε ρούπι από την οροφή του γκαράζ. Μέχρι που ξαναήρθε και μετά τους χάσαμε. Αυτός ο γάτος είναι "νέο φρούτο", εδώ και καμιά βδομάδα περίπου τον βλέπω και έχουν "ξανασυναντηθεί" . Νομίζω ότι αυτός του έχει κάνει κάτι (πχ. από δάγκωμα, μέχρι αυτό που είπε η marmanga).
Το καλό είναι πως από όσο μπόρεσα να διακρίνω στο σκοτάδι το περπάτημά του δεν το είδα χειρότερο...μάλλον μια από τα ίδια θα έλεγα.
Να δούμε τι θα μας ξημερώσει αύριο.
M81- Catarazzi
-
Mood :
Ο Αλητάκος φροντίζει για τη γυμναστική σας, δεν μπορεις να πεις!
Δόμνα, τέλεια πρόταση
Ζμηνάκο, θα συνηγορήσω και εγώ για εμότικον ματάκι. Κάνε κάτιιιιιιιι!!!!
Το χρειαζόμαστε!
Δόμνα, τέλεια πρόταση
Ζμηνάκο, θα συνηγορήσω και εγώ για εμότικον ματάκι. Κάνε κάτιιιιιιιι!!!!
Το χρειαζόμαστε!
-
Mood :
Το ματιάσαμε το κουκλι γμτ...
ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!
Συνήθως οι νέες αφίξεις κάνουν μεγάλους καυγάδες προκειμένου να καπαρώσουν την περιοχή.
Μπορεί να τον έχει δαγκώσει αρκετά άσχημα, μπορεί και να τον έχει αναγκάσει να κάνει κανένα ατυχές ακροβατικό προσπαθώντας να του ξεφύγει.
Πάντως αν ο νέος ήταν κάτω και ο Αλήτης στην στέγη, νομίζω ότι ο Αλήτης είναι σε δυσχερή θέση και προσπαθεί να τον αποφύγει.
Ελπίζω να πάει καλύτερα, αλλά, κανόνισε με τον γιατρό να μπορείς να του εμφανιστείς και πριν την Τρίτη αν χρειαστεί, γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται κι η Τρίτη είναι αρκετά μακρυά...
ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!
Συνήθως οι νέες αφίξεις κάνουν μεγάλους καυγάδες προκειμένου να καπαρώσουν την περιοχή.
Μπορεί να τον έχει δαγκώσει αρκετά άσχημα, μπορεί και να τον έχει αναγκάσει να κάνει κανένα ατυχές ακροβατικό προσπαθώντας να του ξεφύγει.
Πάντως αν ο νέος ήταν κάτω και ο Αλήτης στην στέγη, νομίζω ότι ο Αλήτης είναι σε δυσχερή θέση και προσπαθεί να τον αποφύγει.
Ελπίζω να πάει καλύτερα, αλλά, κανόνισε με τον γιατρό να μπορείς να του εμφανιστείς και πριν την Τρίτη αν χρειαστεί, γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται κι η Τρίτη είναι αρκετά μακρυά...
-
Mood :
Παρα πολυ μακρια...
-
Mood :
Φοβάσαι μην έχει χτυπήσει την λεκάνη του Βασίλη;
-
Mood :
Εγω φοβαμαι γενικως.. Τα γατια κρυβουν καλα τα προβληματα τους και συνηθως οταν τα βλεπουμε, βλεπουμε κατι προχωρημενο ουσιαστικα. Εγω τα παω αμεσως οταν δω κατι υποπτο. Εχω προλαβει πολλες απο τις (7) ζωες τους ετσι. Στο γιατρο πανε πιο συχνα αυτα απο μενα..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την patousis στις Σαβ Απρ 25, 2009 2:28 am, 1 φορά
-
Mood :
patousis έγραψε:Εγω φοβαμαι γενικως.. Τα γατια κρυβουν καλα τα
προβληματα τους και συνηθως οταν τα βλεπουμε, βλεπουμε κατι προχωρημενο
ουσιαστικα. Εγω τα παω αμεσως οταν δω κατι υποπτο. Εχω προπαβει πολλες
απο τις (7) ζωες τους ετσι. Στο γιατρο πανε πιο συχνα αυτα απο
μενα..
-
Mood :
Καλημέρα! Πώς είναι ο μικρός;
-
Mood :
Αφου έχουμε αυτόM81 έγραψε:
Δεν θα κολλάει το μάτι γιατί ειναι φωτο και μπλε. Η Βικ με έχει πρήξει, αλλά δεν θα ενδώσω!
Περαστικά στον Αλήτη! Αχ αυτη η ελευθερία, δυσκολο πράγμα....
-
Mood :
ismini έγραψε:Αφου έχουμε αυτόM81 έγραψε:
Δεν θα κολλάει το μάτι γιατί ειναι φωτο και μπλε. Η Βικ με έχει πρήξει, αλλά δεν θα ενδώσω!
Περαστικά στον Αλήτη! Αχ αυτη η ελευθερία, δυσκολο πράγμα....
Άλλη χρήση έχει κι άλλη το μάτι.
Θα βρούμε ένα μικρό ματάκι να το προσφέρει ένα γατί.
Ή ένα σκόρδο, βρε παιδι μου, αν σε χαλάει το μπλε!
-
Mood :
marmanga έγραψε:
Άλλη χρήση έχει κι άλλη το μάτι.
Θα βρούμε ένα μικρό ματάκι να το προσφέρει ένα γατί.
Ή ένα σκόρδο, βρε παιδι μου, αν σε χαλάει το μπλε!
-
Mood :
Σελίδα 7 από 17 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
Παρόμοια θέματα
» Το νέο μου αδέσποτο κελεπούρι...
» Ημερολόγιο 2011 - "Οι Γάτες της Άνδρου"
» Αποσπασματα απο το προσωπικο ημερολογιο του Γκισμο
» Μωράκι ενός μηνός!
» Γατάκι ενός μήνα διατροφή
» Ημερολόγιο 2011 - "Οι Γάτες της Άνδρου"
» Αποσπασματα απο το προσωπικο ημερολογιο του Γκισμο
» Μωράκι ενός μηνός!
» Γατάκι ενός μήνα διατροφή
Σελίδα 7 από 17
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios