Βρήκα μικρό γατί. Είμαι άσχετος. Και τώρα???
+23
marianthia
Kikiriki
cloud
ralou
jovanita
Maro
M81
Gatadministrator
patousis
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΜΑΡΚΟΣ
μελινάκι
marmanga
Marcos
Πούπσυ
gatoras
rotonda
Anatoli
barkoulitses
ismini
Φωτεινή
BokSurat
markello
supertp
27 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 4
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Βρήκα μικρό γατί. Είμαι άσχετος. Και τώρα???
Θεός ο Παντόφλας!
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Θεός ο Παντόφλας!supertp έγραψε:Καλημέρα.
Ξυπνήσαμε καλά. Ήπιαμε το πρωινό μας γάλα και τώρα παίζουμε.
Σας στέλνω τωρινή φώτο και άποψη του WC! )) Το κουτί-BlueRay έχει μετατραπεί σε δωμάτιο!
Δυστυχώς ξηρά τροφή δυσκολευόμαστε να φάμε, αλλά προσπαθούμε. Που θα πάει (χτεσ βράδυ τον έπιασα να προσπαθεί να φάει μόνος του. Σιχάθηκε το γάλα. Μήπως να του βάζω και λίγο Hemo ή Nesquick?)
Αυτά.
Καλή δουλειά σε όλους!
Και πολύ μικρούλης, βεβαίως-βεβαίως.
Το Blu-Ray-ο-σπιτο [μπλουρέι-όσπιτο] τα σπάει!
Α, όσο για το γάλα δοκίμασε τα...corn flakes = ξηρά τροφή με γάλα! Τα...σπάει! Και τα δικά μου τα -όχι όμως και τόσο- μικρά τα τρώνε μανιωδώς. ...Ε, μοιάζουν με Coco Pops και το γάλα γίνεται σοκολατένιο!
M81- Catarazzi
-
Αριθμός γατουνίων : Την Σουλτανίτσα, τον Γαργαρούλη και την Essie!
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/03/2009
Mood :
Πανέμορφος και σίγουρα θα γίνει φουντωτός!
Καλή σου τύχη μικρέ!
Η ιδέα μου είναι ή το εμπρός αριστερό πατουσι είναι πιο μεγάλο από τα άλλα?
Μηπως είναι πρησμένο?
Καλή σου τύχη μικρέ!
Μηπως είναι πρησμένο?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ralou στις Πεμ Σεπ 10, 2009 12:35 pm, 3 φορές συνολικά
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
o Παντοφλας ειναι ολοιδιος ο Παναγιωτακης μου!!!
οντως δεν μπορει ακομα να φαει την ξηρη
παρτου βρε καμμια gourmet mousse για λιγες μερες,75λεπτα κοστιζει μονο
αν παλι δεν βαριεσαι να μαγειρευεις, βραστου λιγο κοτοπουλο και με το ζουμακι βρεξε τις κροκετες να μαλακωσουν
και εγω θα σου ελεγα να το κρατησεις
ο δικος μου σκυλος με τα γατια ειναι κολλητηρια
οντως δεν μπορει ακομα να φαει την ξηρη
παρτου βρε καμμια gourmet mousse για λιγες μερες,75λεπτα κοστιζει μονο
αν παλι δεν βαριεσαι να μαγειρευεις, βραστου λιγο κοτοπουλο και με το ζουμακι βρεξε τις κροκετες να μαλακωσουν
και εγω θα σου ελεγα να το κρατησεις
ο δικος μου σκυλος με τα γατια ειναι κολλητηρια
barkoulitses- Mature Cat
-
Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
Αριθμός γατουνίων : 16 ΚΑΙ 1 ΣΚΥΛΟ
Motto : ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2008
Mood :
Κούκλος ο Παντοφλίτσας
cloud- Catarazzi
-
Τόπος : Ζωγράφου, Λονδίνο
Αριθμός γατουνίων : τον Φρίξο, και αυτός μακριά :ο(
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Λουκουμά και τον Γουργούρη!
Motto : Γιατί να κάνεις κάτι σήμερα, άμα μπορείς να το κάνεις αύριο;
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/11/2007
Mood :
οντος η ξηρα τροφη με γαλα ειναι μουρλια! ο εντυ το λατρευε οταν του διναμε
μελινάκι- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Αγαπώ τα Χριστούγεννα <3
Motto : ο ηλιος λαμπει, το ενυδρειο ειναι καθαρο, κι εμεις θα φυγουμε απο εδω!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/11/2007
Mood :
ralou έγραψε:Πανέμορφος και σίγουρα θα γίνει φουντωτός!
Καλή σου τύχη μικρέ!
Μηπως είναι πρησμένο?
Η ιδέα σου είναι. Βγήκε 'στραβή' η φώτο. Του έκανα εξετάσεις για πλατυποδία και βγήκε καθαρός!
supertp- Kitten
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/09/2009
Παίζουμε πολύ, και είμαστε φοβεροί στο να κάνουμε την μηχανή του κιμά (τρώμε κρέας και βγάζουμε κιμά).
Αποκτήσαμε και παιχνιδάκια και παίζουμε πολύ!
Αποκτήσαμε και παιχνιδάκια και παίζουμε πολύ!
supertp- Kitten
-
Χαίρεται και πάλι.
Ιδού!!!
Όχι παίζουμε!
Ιδού!!!
Όχι παίζουμε!
supertp- Kitten
-
καιρό είχα να δω τα νέα σας εδώ. χαίρομαι που είναι όλα καλά! είμαι κ εγώ της άποψης να τον κρατήσεις... σκέψου και το ενδεχόμενο αν λείπεις Θεσσαλονίκη για λίγες ημέρες, να μένει σπίτι εκείνος, στις γάτες άλλωστε δεν αρέσουν και πολύ τα ταξίδια για μικρό χρονικό διάστημα και μετά ξανά πίσω...
πάντως είναι πολύ κούκλος!!!
πάντως είναι πολύ κούκλος!!!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
Επιτέλους ο Παντόφλας βρήκε την πραγματική του θέση ανάμεσα στη συλλογή παντοφλών!!!!!supertp έγραψε:Χαίρεται και πάλι.
Ιδού!!!
Όχι παίζουμε!
Ειναι φοβερό γατάκι!
Συμβουλή: Βάζε μεγαλύτερες φωτο του (μέχρι 600 pixels φάρδος) στην αγγελία του για να δοθεί.
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Είναι κούκλος ο Παντόφλας. Και φαίνεται μια χαρούλα.
gatoras- Γατοφόνος γατ' εξακολούθηση
-
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/04/2009
Mood :
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Σωστή. Μετέφερα εγώ την φωτό με τις ... ομώνυμες στην αγγελία.ismini έγραψε:Επιτέλους ο Παντόφλας βρήκε την πραγματική του θέση ανάμεσα στη συλλογή παντοφλών!!!!!
Ειναι φοβερό γατάκι!
Συμβουλή: Βάζε μεγαλύτερες φωτο του (μέχρι 600 pixels φάρδος) στην αγγελία του για να δοθεί.
-
Mood :
Μπράβο βρε Χαρα!Marcos έγραψε:Σωστή. Μετέφερα εγώ την φωτό με τις ... ομώνυμες στην αγγελία.ismini έγραψε:Επιτέλους ο Παντόφλας βρήκε την πραγματική του θέση ανάμεσα στη συλλογή παντοφλών!!!!!
Ειναι φοβερό γατάκι!
-
Mood :
τι γλυκάκι ! Για δεν τον κρατάς μωρέ ??? Οι γάτες δεν γουστάρουν μετακινήσεις & μπορούν να μείνουν και κάποιες μέρες ολομόναχες !
Νομίζω πως τόσο γλυκούλι ( & μικρούλι) που είναι θα βρει γρήγορα σπιτάκι ! ( Αν δεν το βρήκε ήδη )
Νομίζω πως τόσο γλυκούλι ( & μικρούλι) που είναι θα βρει γρήγορα σπιτάκι ! ( Αν δεν το βρήκε ήδη )
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Χαίρεται!!!!
Παίζει να βρήκαμε σπιτάκι. Αύριο θα ξέρω! Θα τους περάσω από interview! Ελπίζω να'ναι καλοί!
Στεναχωριέμαι βέβαια αλλά δε μπορώ βρε παιδιά, δυστυχώς! Θέλω αλλά δε θα μπορώ να ανταπεξέλθω!Ξέχασα να σας πω πως έχω και ψαράκια και έχω και μπαλκόνι με γλάστρες...
Οπότε...!
Anyway, βλέπουμε!
Παίζει να βρήκαμε σπιτάκι. Αύριο θα ξέρω! Θα τους περάσω από interview! Ελπίζω να'ναι καλοί!
Στεναχωριέμαι βέβαια αλλά δε μπορώ βρε παιδιά, δυστυχώς! Θέλω αλλά δε θα μπορώ να ανταπεξέλθω!Ξέχασα να σας πω πως έχω και ψαράκια και έχω και μπαλκόνι με γλάστρες...
Οπότε...!
Anyway, βλέπουμε!
supertp- Kitten
-
Μπραβο!!!Ευχομαι το σπιτι που βρεθηκε να ειναι το ιδανικο!
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Kikiriki έγραψε:τι γλυκάκι ! Για δεν τον κρατάς μωρέ ??? Οι γάτες δεν γουστάρουν μετακινήσεις & μπορούν να μείνουν και κάποιες μέρες ολομόναχες !
Εσυ, κατι ξερεις και δεν το λες!
-
Mood :
Να τους περάσεις από αυστηρό έλεγχο και καλύτερα να το πας εσυ για να δεις και το χώρο. Διάβασε κι εδω https://www.gatospito.com/forum-f7/topic-t1936.htmsupertp έγραψε:Χαίρεται!!!!
Πολύ χαίρομαι! Μπραβο σας!
-
Mood :
ismini έγραψε:
Να τους περάσεις από αυστηρό έλεγχο και καλύτερα να το πας εσυ για να δεις και το χώρο. Διάβασε κι εδω https://www.gatospito.com/forum-f7/topic-t1936.htm
Πολύ χαίρομαι! Μπραβο σας!
Thanx για το hint. Βασικά τα είχα στο μυαλό μου αυτά. Όπως και να τους ρωτήσω αν έχουν ξαναασχοληθεί και αν έχουν ιδέα ότι γατί = πολλά + αλλά και ξεσκατισμα, τάισμα, αγάπη, γιατρούς, χρήματα (εμβόλια, χάπια, τροφή, αξεσουάρ -'ξέχασα, του πήρα μπάλα και άλλα παιχνίδια' , ίσως εγχειρήσεις και άλλες θεραπείες), αλλά και σε περίπτωση αμέλειας αρρώστιες για τα ίδια τα αφεντικά (π.χ. αν το αμολάς όξω, δεν ξέρεις τι θα σου φέρει μέσα...).
Αυτά. Ελπίζω να συμφωνείτε.
Τώρα για να δω ο ίδιος τον χώρο λίγο δύσκολο, και γιατι δε μπορώ να πάω εκεί και να τους πω 'δε μας αρέσει, φεύγουμε', και γιατί τώρα τους έχω πει να έρθουν από το σπίτι. Οπότε αν τα βρούμε μπορεί και σήμερα να τον πάρουν. Αλλά θέλω να τους κόψω!
Βέβαια μπορεί το παλληκάρι που με ακούει να βλέπει και εδώ μέσα οπότε θα ήθελα να κάνει κανένα σχόλιο εδώ. Αλλιώς και το απόγευμα φυσικά. Απλά να τα έχει όλα αυτά υπόψην.
Αυταααα...
supertp- Kitten
-
μπορείς να τους ρωτήσεις και την γνώμη τους για την στείρωση και αν σκοπεύουν να του κάνουν...
καλό είναι να μην δημιουργούμε νέα αδέσποτα, και εκτός αυτού θα κλαίει όσο πολύ και δυνατά όταν θα θέλει να ζευγαρώσει που θα τους παίρνει τα αυτιά, και το βασικότερο, αν ζευγαρώσει μπορεί να του μεταδοθεί ασθένεια χρόνια ή και θανατηφόρα όπως το aids
δεν θεωρώ ότι είναι όρος για να το δώσεις αλλά εγώ θα προσπαθούσα να τους ψήσω να την κάνουν τώρα αν δεν θέλουν, οκ δικαίωμά τους, στην τελική θα είναι δικό τους, όπως δε μπορείς να πεις σε ένα γνωστό σου πως θα μεγαλώσει το παιδί του έτσι δεν μπορείς να πεις και σε ένα γνωστό σου πως θα μεγαλώσει το γατί του, εκτός αν σε συμβουλευτεί ο ίδιος...
εύχομαι ο παντόφλας να βρήκε το μόνιμο σπιτάκι του, και μην ξεχάσεις να πεις σε όπιον και αν το πάρει να γραφτεί στο φόρουμ μας αν θέλει να μας γράφει νέα του, και φυσικά τώρα που σε γνωρίσαμε έστω και χωρίς τον παντόφλα ή όποιο άλλο γατί να ΜΗΝ φύγεις από την παρέα μας, αντιθέτως να μας συστήσεις το ζωικό σου βασίλειο...
καλό είναι να μην δημιουργούμε νέα αδέσποτα, και εκτός αυτού θα κλαίει όσο πολύ και δυνατά όταν θα θέλει να ζευγαρώσει που θα τους παίρνει τα αυτιά, και το βασικότερο, αν ζευγαρώσει μπορεί να του μεταδοθεί ασθένεια χρόνια ή και θανατηφόρα όπως το aids
δεν θεωρώ ότι είναι όρος για να το δώσεις αλλά εγώ θα προσπαθούσα να τους ψήσω να την κάνουν τώρα αν δεν θέλουν, οκ δικαίωμά τους, στην τελική θα είναι δικό τους, όπως δε μπορείς να πεις σε ένα γνωστό σου πως θα μεγαλώσει το παιδί του έτσι δεν μπορείς να πεις και σε ένα γνωστό σου πως θα μεγαλώσει το γατί του, εκτός αν σε συμβουλευτεί ο ίδιος...
εύχομαι ο παντόφλας να βρήκε το μόνιμο σπιτάκι του, και μην ξεχάσεις να πεις σε όπιον και αν το πάρει να γραφτεί στο φόρουμ μας αν θέλει να μας γράφει νέα του, και φυσικά τώρα που σε γνωρίσαμε έστω και χωρίς τον παντόφλα ή όποιο άλλο γατί να ΜΗΝ φύγεις από την παρέα μας, αντιθέτως να μας συστήσεις το ζωικό σου βασίλειο...
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Mood :
BokSurat έγραψε:μπορείς να τους ρωτήσεις και την γνώμη τους για την στείρωση και αν σκοπεύουν να του κάνουν...
Να'σαι καλά για τα καλά σου λόγια. Με τους μελλοντικούς γονείς θα κάνω ότι μπορώ. Όσο για το θέμα της στείρωσης, θέλω να πιστεύω πως αποκτώντας γατί οι νέοι γονείς θα βρούν την άκρη και θα καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν. Ήδη τους είπα πως το γατί θέλει εμβόλια λίαν συντόμως και αποπαρασίτωση (μέσα-έξω).
Τώρα το υπόλοιπο ζωικό βασίλειο στο σπίτι απαρτίζεται από τον Ιγκόρ (κοπρίτης σκύλος 15 ετών παρακαλώ και πολύ ζωηρός...πάμε για το ρεκόρ Guiness που είναι 26 χρόνια και του μοιάζει πολύ) ο οποίος είναι βέβαια της γυναίκας μου οπότε...και δικός μου.
Επίσης έχουμε 1 μικρό ενυδρείο με ψαράκια που ψοφάνε, αλλάζουνε κλπ. Ωραίο το ενυδρείο αλλά θέλει πολύ φροντίδα -ειδικά όταν είναι μικρό- και τα ψαράκια είναι πολύ ευαίσθητα (είχαμε ένα καρχαρίνι 2 χρόνια περίπου και μόλις βάλαμε ένα λίγο πιο μεγάλο ενυδρείο για να χωράει λίγο πιο άνετα....αυτό ψόφησε...οπότε θα είναι κάπου πιο άνετα από ένα κουτί με τζάμι!).
Τέλος έχουμε γλάστρες στο μπαλκόνι.
Και επιπλέον έχω κοτόπουλο, γαλοπούλα, γουρουνάκι, μοσχάρι, 1 τσιπούρα και μισό κιλό αθερίνα στην κατάψυξη.
Αυτά!
supertp- Kitten
-
supertp έγραψε:
Και επιπλέον έχω κοτόπουλο, γαλοπούλα, γουρουνάκι, μοσχάρι, 1 τσιπούρα και μισό κιλό αθερίνα στην κατάψυξη.
Αυτά!
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
supertp έγραψε:Και επιπλέον έχω κοτόπουλο, γαλοπούλα, γουρουνάκι, μοσχάρι, 1 τσιπούρα και μισό κιλό αθερίνα στην κατάψυξη.
Αυτά!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το Παντοφλάκι και τους υποψηφίους γονείς!
Άντε για να βρούμε μετά αναδόχους και για τα υπόλοιπα.
Ενδιαφέρομαι για την τσιπούρα.
Σας υπόσχομαι ότι θα την εμβολιάσω και θα την στειρώσω άμεσα.
-
Mood :
Marcos έγραψε:
Άντε και την στειρώνεις την τσιπούρα. Να σε δώ άμα μου ζητήσεις και τις αθερίνες τι θα κάνεις...
supertp- Kitten
-
-
Mood :
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
supertp έγραψε:Marcos έγραψε:
Άντε και την στειρώνεις την τσιπούρα. Να σε δώ άμα μου ζητήσεις και τις αθερίνες τι θα κάνεις...
gatoras- Γατοφόνος γατ' εξακολούθηση
-
Τόπος : Πάτρα
Motto : Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/04/2009
Mood :
gatoras έγραψε:supertp έγραψε:Marcos έγραψε:
+1
marianthia- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : London, UK
Αριθμός γατουνίων : 2, τη Λίλιθ και τη Μελίτα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, είμαι παιδί των λουλουδιών..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Snow, το Σεμελάκι και τη μαμά της, τις Τατά, το Λουκούμι, τη Ρούμπυ, το Φρέκι...
Motto : Άβυσσος η ψυχή της γάτας...
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/03/2009
Mood :
Καλά αποτελέσματα με το αποψινό προξενιο ευχομαι!!!!
-
Mood :
Γεια σααααααααααααας!!!
ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΠΙΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!
Ο Παντόφλας πλέον βρήκε σπίτι στα Βρηλίσσια, με τον Λεωνίδα και την Βιβή.
Εγώ απλά...ξέμεινα νονός!!! Ο Παντόφλας (-Λάκης)!!! είμαι σίγουρος πως θα είναι ευτυχισμένος μιας που μου φάνηκαν πολύ καλά παιδιά, μου είπαν να πηγαίνω να τον βλέπω, και ανταλλάξαμε στοιχεία. Περιττό να πώ ότι τα παιδιά ήταν διαβασμένα, με καλάθι για γατί και έτοιμα για τρέλες!!!
Τους πρότεινα να μπαίνουν και εδώ μιας που η παρέα είναι καλή...βλέπουμε.
Και ο Παντόφλας πρόλαβε να με αποχαιρετίσει ανάλογα !!! Κάνοντας ΣΚΑΤΑ το μπάνιο και τον πισινό του (κυριολεκτικά).
10 ώρες καθάριζα (και τα δύο!!!!). Άσε που μερικά ήταν σχήματος μουστάρδας!!!
Ασ'όψεται που το ζώον (εγώ) του είχα βάλει χαμηλό ταψάκι με άμμο και τα εκσφενδόνησε μέχρι το σαλόνι!!!
Τέλοσπάντων, αρχή καλά όλα καλά
Παίδες σας ευχαριστώ όλους! Να ευχαριστήσω πολύ και το strayshelp που έκανε όλη τη δουλειά...
και εις το επανειδήν... Που θα πάει... μπορεί το επόμενο site που θα μπώ να είναι το www.elephantospito.gr.
Θα τα λέμε!
Ευχαριστώ και πάλι!
ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΠΙΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!
Ο Παντόφλας πλέον βρήκε σπίτι στα Βρηλίσσια, με τον Λεωνίδα και την Βιβή.
Εγώ απλά...ξέμεινα νονός!!! Ο Παντόφλας (-Λάκης)!!! είμαι σίγουρος πως θα είναι ευτυχισμένος μιας που μου φάνηκαν πολύ καλά παιδιά, μου είπαν να πηγαίνω να τον βλέπω, και ανταλλάξαμε στοιχεία. Περιττό να πώ ότι τα παιδιά ήταν διαβασμένα, με καλάθι για γατί και έτοιμα για τρέλες!!!
Τους πρότεινα να μπαίνουν και εδώ μιας που η παρέα είναι καλή...βλέπουμε.
Και ο Παντόφλας πρόλαβε να με αποχαιρετίσει ανάλογα !!! Κάνοντας ΣΚΑΤΑ το μπάνιο και τον πισινό του (κυριολεκτικά).
10 ώρες καθάριζα (και τα δύο!!!!). Άσε που μερικά ήταν σχήματος μουστάρδας!!!
Ασ'όψεται που το ζώον (εγώ) του είχα βάλει χαμηλό ταψάκι με άμμο και τα εκσφενδόνησε μέχρι το σαλόνι!!!
Τέλοσπάντων, αρχή καλά όλα καλά
Παίδες σας ευχαριστώ όλους! Να ευχαριστήσω πολύ και το strayshelp που έκανε όλη τη δουλειά...
και εις το επανειδήν... Που θα πάει... μπορεί το επόμενο site που θα μπώ να είναι το www.elephantospito.gr.
Θα τα λέμε!
Ευχαριστώ και πάλι!
supertp- Kitten
-
Καλή ζωή να 'χει ο Παντόφλας!!!
Όσο για σένα, ε, δε χρειάζεται να ρίξεις και μαύρη πέτρα πίσω σου. Έχουμε διάφορους εδώ που δεν είναι 'γατάτοι' (σ' αυτή τη φάση τουλάχιστον)...
Όπως και να 'χει, χαρήκαμε που σας γνωρίσαμε αμφότερους. ΓΙα την τσιπούρα θα αφήσω την Μάρκος να μας πει.
Όσο για σένα, ε, δε χρειάζεται να ρίξεις και μαύρη πέτρα πίσω σου. Έχουμε διάφορους εδώ που δεν είναι 'γατάτοι' (σ' αυτή τη φάση τουλάχιστον)...
Όπως και να 'χει, χαρήκαμε που σας γνωρίσαμε αμφότερους. ΓΙα την τσιπούρα θα αφήσω την Μάρκος να μας πει.
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
marmanga έγραψε:Καλή ζωή να 'χει ο Παντόφλας!!!
Όπως και να 'χει, χαρήκαμε που σας γνωρίσαμε αμφότερους. Για την τσιπούρα θα αφήσω την Μάρκος να μας πει.
Έεεετσι!!! )
Latest update : Ο Παντοφλασ τελικά προέκυψε.... η Παντόφλα. )) Και σύντομα ίσως αποκτήσει και άλλο όνομα.
Είναι υγιέστατη, τα παιδιά την πήγαν στον κτηνίατρο, έκανε αποπαρασίτωση και 25 του μήνα θα κάνει το πρώτο της εμβόλιο!
Όλα υπέροχα!
Φυσικά θα εξακολουθήσω να αλωνίζω εδώ μέσα!
supertp- Kitten
-
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Βρήκα γατί! :-(
» Φοβισμένο γατί
» Ψάχνουμε γατί
» ειμαι ο mike και οτι κι αν λες ειμαι καλα!
» Επειγον!!!!!!!!!!! Ασχετος βρηκε 4 νεογεννητα. Ζητειται μανουλα για να επιβιωσουν!!!!
» Φοβισμένο γατί
» Ψάχνουμε γατί
» ειμαι ο mike και οτι κι αν λες ειμαι καλα!
» Επειγον!!!!!!!!!!! Ασχετος βρηκε 4 νεογεννητα. Ζητειται μανουλα για να επιβιωσουν!!!!
Σελίδα 3 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios