Το αποκριάτικο πάρτι της Φρέγιας (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ)
+22
XIONIS
tsili
mirloon
Πούπσυ
melitta
Fotoula
Pepita
Kikiriki
manto
marmanga
purina
SuperCatz
Marcos
NiaR
niou
flokatoula
markello
Maro
gatoras
ladycat
Anatoli
ralou
26 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 12
Σελίδα 3 από 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Απ: Το αποκριάτικο πάρτι της Φρέγιας (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ)
Anatoli έγραψε:αΥΤΗ???
Ευχαριστωωωωωω!
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
Ραλου δε μπορω να σου στειλω την φωτο της Ροζουλας γιατι κατι επαθε ο υπολογιστης και δεν εχω ιντερνετ και δε μπορω να μπω στις φωτογραφιες
Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto : ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/08/2008
Mood :
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
oxi μωρε ηθελα μια αλλη που ειναι μπουστο και την εχω βαλει και στο θεμα μου αλλα ειναι αργο το λαπιτοπι και δε μπορω να την ψαξω,και κοιταει με ανοιχτα ματια στο φακοAnatoli έγραψε:αυτη???
-
Mood :
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Αυτή μήπως;;;;
manto- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Τόπος : Κερατσίνι - Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Καρβουνάκη που μου είναι κι εύκολο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/01/2009
Mood :
Tετα you are a life saver! H νεφέλη, τέλεια!
Eιρήνη, δεν πειράζει. Αν δεν την βρεις θα βαλω τελικά αυτη.
Πάντως τις φωτοσοπιές με τις στολές θα τις φτιαξω μάλλον το Σαββατο οπότε έχουμε καιρό.
Ωωω!
Εβαλες κι άλλη της Ρόζας Μάντω!!!
Η τελευταία είναι ΤΕΛΕΙΑ!
Eιρήνη, δεν πειράζει. Αν δεν την βρεις θα βαλω τελικά αυτη.
Πάντως τις φωτοσοπιές με τις στολές θα τις φτιαξω μάλλον το Σαββατο οπότε έχουμε καιρό.
Ωωω!
Εβαλες κι άλλη της Ρόζας Μάντω!!!
Η τελευταία είναι ΤΕΛΕΙΑ!
ralou- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Mood :
ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ......................ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ................ΑΠΟΔΟΧΗ
Μαρίκα.......................................................................................
Μπεζ και Ρουμπι............................ΝΑΙ......................NAI.......
Σονάτα.............................................ΝΑΙ.....................ΝΑΙ........
Αργυρω......................................................................................
Σάσυ, Ρόζα και Τζογια..................ΝΑΙ.......................ΝΑΙ........
Ρενάτα............................................NAI....................... ? ........
Κατσουλίνι ................................................................................
Νεφέλη............................................NAI........................ ?............
Πουπσυ..........................................NAI......................... ? ..........
Μινούσκιν...............................................................................
Ζουζου............................................NAI.......................NAI.........
Λιλιθ και Μελίτα ............................NAI....................... ? ..............
Μελιτάκι (του Όμηρου)..............................................................
Ιόλη και Φαίδρα..........................NAI..........................NAI........
Ντίνο.............................................NAI........................... ? .......
Κιμπα..............................................NAI........................... ? ..........
Σίλα.................................................ΝΑΙ..........................NAI.......
Τιτη..................................................NAI..........................NAI....
Λουλού και Πατουσακι...................NAI..........................NAI.....
Ζήνα.............................................ΝΑΙ............................NAI...
Τία και Ευα....................................NAI............................NAI..........
Λούση..........................................NAI.............................. ? ...........
Οντέτ............................................NAI............................NAI.......
Σαρδέλα........................................NAI........................... ? .......
Μαρίκα.......................................................................................
Σονάτα.............................................ΝΑΙ.....................ΝΑΙ........
Αργυρω......................................................................................
Ρενάτα............................................NAI....................... ? ........
Κατσουλίνι ................................................................................
Νεφέλη............................................NAI........................ ?............
Πουπσυ..........................................NAI......................... ? ..........
Μινούσκιν...............................................................................
Ζουζου............................................NAI.......................NAI.........
Λιλιθ και Μελίτα ............................NAI....................... ? ..............
Μελιτάκι (του Όμηρου)..............................................................
Ιόλη και Φαίδρα..........................NAI..........................NAI........
Ντίνο.............................................NAI........................... ? .......
Κιμπα..............................................NAI........................... ? ..........
Σίλα.................................................ΝΑΙ..........................NAI.......
Τιτη..................................................NAI..........................NAI....
Ζήνα.............................................ΝΑΙ............................NAI...
Τία και Ευα....................................NAI............................NAI..........
Λούση..........................................NAI.............................. ? ...........
Οντέτ............................................NAI............................NAI.......
Σαρδέλα........................................NAI........................... ? .......
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Αν εξαιρέσουμε το Μελιττάκι, βλέπω όλες οι στρίτζες ακόμη περιμένουνε την πρόσκληση τους...
Για να δούμε... θα πάρουνε ή θα στρίψετε δια του αρραβώνος;
Για να δούμε... θα πάρουνε ή θα στρίψετε δια του αρραβώνος;
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Xεκ Χεκ!
Επίτιμοι! Σου λέει τίποτα? Αν τα καταφέρω...
Επίτιμοι! Σου λέει τίποτα? Αν τα καταφέρω...
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Xaxaxa Ρούλα ! Τέλεια η φωτοσουπιά με τη μάσκα !
Άντε θα 'ρθουμε να σας κάνουμε έκπληξη !!!
Άντε θα 'ρθουμε να σας κάνουμε έκπληξη !!!
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
προσεχε την μικρη φρεγια γιατι ειναι αβγαλτη βλέπει αγορακια κ κανει κολοτουμπες
ladycat- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
manto έγραψε:Αυτή μήπως;;;;
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ......................ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ................ΑΠΟΔΟΧΗ
Μαρίκα..........................................NAI.......................NAI.............
Αργυρω..........................................NAI......................NAI............
Κατσουλίνι ....................................NAI....................... ? ............
Νεφέλη............................................NAI........................NAI.........
Πουπσυ..........................................NAI.........................NAI.......
Μινούσκιν......................................NAI......................... ? .........
Μελιτάκι (του Όμηρου)................NAI.........................NAI..........
Κιμπα..............................................NAI...........................NAI.......
Λούση..........................................NAI..............................NAI.......
Σαρδέλα........................................NAI...........................? .......
Ουφ! τελειώσαμε με τις προσκλήσεις!
Τα περισσότερα κορίτσια δέχτηκαν να έλθουν και ελπίζω μέχρι αύριο να δεχτουν και οι υπόλοιπες!
Επίσης αποδέχτηκε (δόξα τω Θεώ) την πρόσκληση και η επίτιμη καλεσμένη μας, οπότε όλα ο.κ.
Από αύριο θα αρχίσω να κατασκευάζω καμιά τριανταρια αποκριάτικα κοστούμια για να τα βρούν μόλις έρθουν στο σπίτι. Ελπίζω να προλάβω!
Λοιπον! Οπως και στο πάρτυ των αγοριών θα υπάρχει υπηρεσία Limo-shattlebus για την παραλαβή και επιστροφή όλων των κοριτσιών από και προς τα σπίτια τους. Η εταιρεία που χρησημοποιήσαμε τα Χριστούγεννα, τα εβγαλε πέρα ικανοποιητικά και αυτη την φορά μας έκανε και έκπτωση.
Φρέγια ήταν κατηγορηματικη!
Δεν θέλει να υπάρχουν φαγητά στο σπίτι, γιατί λέει, όλα τα κορίτσια κάνουν δίαιτα. Και από ποτά, λεει, θέλει ενα τεράστιο μπολ με μη ακλοολούχο παντς φρουτων, άντε και καμια κολα λάιτ.
Για το φαγητό, δεν συμφωνώ μαζί της! Σιγά μην τα αφήσω εγω πεινασμένα τα ξένα γατια! Μερικά 7κιλα καλής ποιότητας τροφής ήδη θα μας τα στείλουν με ντελιβερι αύριο, ας υπάρχουν και ας μην τα φάνε. Με την Φρέγια στο σπίτι φαντάζεστε ότι θα πάνε χαμένα;
Αμ δε!
Το παντς πάλι είνα καλή ιδεα, αλλά την έπιασα τις τελευταίες μέρες, δύο τρείς φορές, να παρακολουθεί αμερικάνικες ταινίες με σχολικους χωρούς, όπου το πάντς μέσα στο μπολ εμπλουτιζόταν με διάφορα...
Χμ... θα έχω τα μάτια μου 14 και θα δοκιμάζω κι εγω κάθε τρεις και λίγο, για να μην κάνουν καμιά κουτσουκέλα!
Η Φρέγια μου ζήτησε επίσης να αγοράσω μια καλή σκουπα με καλής ποιότητας κοντάρι!!!
Το θέλει λέει για το χάπενινγκ που θα οργανώσει. Ποιός ξέρει τι θέλει να κάνει το σκατόπαιδο. Θα παρακολουθώ.
Δεν θα προσλάβουμε διασκεδαστή για τις πιο μικρές αυτη την φορά.
Εκτός του ότι εκείνος που φέραμε για τα μικρά αγόρια, δεν θέλει ουτε να μας ακούσει μετά το κάζο που που κάνανε, πιστεύω ότι τα μικρά κορίτσια είναι πολύ εφευρετικά και θα διασκεδάσουν καλύτερα από μόνες τους.
Τέλος, αυτο το πάρτυ δεν θα μεταδωθεί σε real time χρονο όπως το άλλο.
Ηταν πολύ εξαντλητικο για μένα την προηγούμενη φορά με 35 γάτους να φροντίζω και να αναμεταδίδω ταυτόχρονα! Ισως γι αυτο να ξέφυγε λιγο τότε η κατάσταση από τον έλεγχο μου.
Θα σας ενημερώνω πάντως (λίγο πιο συνοπτικά) για την πορεία του πάρτι και θα σας βάλω και φωτογραφίες με το τι αποκριάτικο κοστούμι διάλεξε τελικά η καθε μία τους.
Το φαντάζεστε βέβαια ότι για μία γυναίκα της ηλικίας μου, όλα αυτά είναι πολύ κουραστικά, αλλά προκειμένου να χαρεί το κορίτσι μου και τα δικά σας... δεν βαριέστε! Χαλάλι!
Παντως η Φρέγια, χθες που τελειώναμε τις προσκλησεις μου πέταξε το εξής αμίμητο:
"Βρε μαμά ralou, το ξέρω ότι ήταν δικιά μου η ιδέα να καλέσουμε τα αγόρια και τα κορίτσια σε χωριστά πάρτι, αλλά θα ήθελα να τους έβλεπα όλους μαζί κάποια φορα!
Τι θα έλεγες να οργανώσουμε το κλοκαίρι κανένα μπιτς πάρτι με φωτιές μπάρμπεκιου και φεγγαράδα σε καμια κοντινή παραλία...;"
Αααααχ! Μου έρχεται...!
Μαρίκα..........................................NAI.......................NAI.............
Αργυρω..........................................NAI......................NAI............
Κατσουλίνι ....................................NAI....................... ? ............
Νεφέλη............................................NAI........................NAI.........
Πουπσυ..........................................NAI.........................NAI.......
Μινούσκιν......................................NAI......................... ? .........
Μελιτάκι (του Όμηρου)................NAI.........................NAI..........
Κιμπα..............................................NAI...........................NAI.......
Λούση..........................................NAI..............................NAI.......
Σαρδέλα........................................NAI...........................? .......
Ουφ! τελειώσαμε με τις προσκλήσεις!
Τα περισσότερα κορίτσια δέχτηκαν να έλθουν και ελπίζω μέχρι αύριο να δεχτουν και οι υπόλοιπες!
Επίσης αποδέχτηκε (δόξα τω Θεώ) την πρόσκληση και η επίτιμη καλεσμένη μας, οπότε όλα ο.κ.
Από αύριο θα αρχίσω να κατασκευάζω καμιά τριανταρια αποκριάτικα κοστούμια για να τα βρούν μόλις έρθουν στο σπίτι. Ελπίζω να προλάβω!
Λοιπον! Οπως και στο πάρτυ των αγοριών θα υπάρχει υπηρεσία Limo-shattlebus για την παραλαβή και επιστροφή όλων των κοριτσιών από και προς τα σπίτια τους. Η εταιρεία που χρησημοποιήσαμε τα Χριστούγεννα, τα εβγαλε πέρα ικανοποιητικά και αυτη την φορά μας έκανε και έκπτωση.
Φρέγια ήταν κατηγορηματικη!
Δεν θέλει να υπάρχουν φαγητά στο σπίτι, γιατί λέει, όλα τα κορίτσια κάνουν δίαιτα. Και από ποτά, λεει, θέλει ενα τεράστιο μπολ με μη ακλοολούχο παντς φρουτων, άντε και καμια κολα λάιτ.
Για το φαγητό, δεν συμφωνώ μαζί της! Σιγά μην τα αφήσω εγω πεινασμένα τα ξένα γατια! Μερικά 7κιλα καλής ποιότητας τροφής ήδη θα μας τα στείλουν με ντελιβερι αύριο, ας υπάρχουν και ας μην τα φάνε. Με την Φρέγια στο σπίτι φαντάζεστε ότι θα πάνε χαμένα;
Αμ δε!
Το παντς πάλι είνα καλή ιδεα, αλλά την έπιασα τις τελευταίες μέρες, δύο τρείς φορές, να παρακολουθεί αμερικάνικες ταινίες με σχολικους χωρούς, όπου το πάντς μέσα στο μπολ εμπλουτιζόταν με διάφορα...
Χμ... θα έχω τα μάτια μου 14 και θα δοκιμάζω κι εγω κάθε τρεις και λίγο, για να μην κάνουν καμιά κουτσουκέλα!
Η Φρέγια μου ζήτησε επίσης να αγοράσω μια καλή σκουπα με καλής ποιότητας κοντάρι!!!
Το θέλει λέει για το χάπενινγκ που θα οργανώσει. Ποιός ξέρει τι θέλει να κάνει το σκατόπαιδο. Θα παρακολουθώ.
Δεν θα προσλάβουμε διασκεδαστή για τις πιο μικρές αυτη την φορά.
Εκτός του ότι εκείνος που φέραμε για τα μικρά αγόρια, δεν θέλει ουτε να μας ακούσει μετά το κάζο που που κάνανε, πιστεύω ότι τα μικρά κορίτσια είναι πολύ εφευρετικά και θα διασκεδάσουν καλύτερα από μόνες τους.
Τέλος, αυτο το πάρτυ δεν θα μεταδωθεί σε real time χρονο όπως το άλλο.
Ηταν πολύ εξαντλητικο για μένα την προηγούμενη φορά με 35 γάτους να φροντίζω και να αναμεταδίδω ταυτόχρονα! Ισως γι αυτο να ξέφυγε λιγο τότε η κατάσταση από τον έλεγχο μου.
Θα σας ενημερώνω πάντως (λίγο πιο συνοπτικά) για την πορεία του πάρτι και θα σας βάλω και φωτογραφίες με το τι αποκριάτικο κοστούμι διάλεξε τελικά η καθε μία τους.
Το φαντάζεστε βέβαια ότι για μία γυναίκα της ηλικίας μου, όλα αυτά είναι πολύ κουραστικά, αλλά προκειμένου να χαρεί το κορίτσι μου και τα δικά σας... δεν βαριέστε! Χαλάλι!
Παντως η Φρέγια, χθες που τελειώναμε τις προσκλησεις μου πέταξε το εξής αμίμητο:
"Βρε μαμά ralou, το ξέρω ότι ήταν δικιά μου η ιδέα να καλέσουμε τα αγόρια και τα κορίτσια σε χωριστά πάρτι, αλλά θα ήθελα να τους έβλεπα όλους μαζί κάποια φορα!
Τι θα έλεγες να οργανώσουμε το κλοκαίρι κανένα μπιτς πάρτι με φωτιές μπάρμπεκιου και φεγγαράδα σε καμια κοντινή παραλία...;"
Αααααχ! Μου έρχεται...!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Ραλου η Τζογιοπουλα μου θελει καποιον να της κραταει το πατουσακι γιατι δε ξερει το σπιτι σου και ειναι επικινδυνο να χτυπησει
-
Mood :
Πίστευα ότι επειδη θα είναι μαζί με τα άλλα κορίτσια δεν θa είχε πρόβλημα...
Αλλά...για αυτές τις περιτώσεις την έχουμε την αγκαλιά Ειρήνη μου!
Μην σε νοιάζει!
Μην σε νοιάζει!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
ralou έγραψε:Πίστευα ότι επειδη θα είναι μαζί με τα άλλα κορίτσια δεν θa είχε πρόβλημα...
Μην σε νοιάζει!
-
Mood :
θα την π-ροσεχει η τια με την ευα μην αγχωνεσαι
-
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Mood :
ladycat έγραψε:θα την π-ροσεχει η τια με την ευα μην αγχωνεσαι
Αααα! κατάλαβα!
Ειναι τα κορίτσια σου καλοαναθρεμένα ε;
Και βοηθάνε τις συν-γατες τους ε;
Μπράβω τους Φρόσω...! Ελπίζω όταν έλθουν στο πάρτι να δείξουν την καλή ανατροφή τους.
Γιατι, καμιά φορά, άλλα νομίζουμε εμείς και αλλα κάνουν όταν ξεσαλώνουν!
Ρωτα κι εμένα...
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
μπα οι δικες μου εχουν μεγαλωσει με γαλλικα κ πιανο εχουν τροπους καλης συμπεριφορας απλα ειναι σεξυ
-
Mood :
Εμείς πρόσκληση δεν λάβαμε αλλά το πάρτυ δεν το χάνουμε με τίποτα
gatoras- Γατοφόνος γατ' εξακολούθηση
-
Τόπος : Πάτρα
Motto : Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/04/2009
Mood :
Βαλια!
Ειναι δυνατόν να ξέχασα την Μινούσκιν???
Εβαλα την πρόσκληση κανονικά, μηπως έγινε πάλι κανένα σπλιτ όπως με της Μαρίκας και δεν το βλέπουμε?
Νάτη η φωτοσοπιά:
Απο τις πρώτεςπου είχα φτιάξει.
Αν δεν έχει γίνει σπλιτ να την ξαναβάλω!
Ειναι δυνατόν να ξέχασα την Μινούσκιν???
Εβαλα την πρόσκληση κανονικά, μηπως έγινε πάλι κανένα σπλιτ όπως με της Μαρίκας και δεν το βλέπουμε?
Νάτη η φωτοσοπιά:
Απο τις πρώτεςπου είχα φτιάξει.
Αν δεν έχει γίνει σπλιτ να την ξαναβάλω!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Να και το κειμενάκι!
Μεγαλειότατη Μινούσκιν!
Θα μας καταδεχόσαστε άραγε, να σας καλέσουμε στο αποκριάτικο πάρτι μου που θα γίνει το Σάββατο στις 13 του μηνός στο σπίτι μου;
Ο υιός σας Μονκ, ίσως σας ανέφερε αγαπητή, πόσο καλά περάσαμε με τα αγόρια του γατόσπιτου τα Χριστούγεννα.
Τώρα μαζευόμαστε μόνο τα κοριτσια και σας υποσχόμαστε διασκέδαση αξιοπρεπή, μέχρι πρωίας.
Εκτός βέβαια αν προτιμάτε κάτι πιο... χμ... ενδιαφέρον, οπότε θα εκτιμήσετε αναλόγως τις εκπλήξεις που ετοιμάζουμε!
Θα χαρούμε ειλικρινά να σας δούμε και ιδού η πρόσκληση σας
Φιλιά (στο χέρι σας βέβαια)
Φρέγια
Μεγαλειότατη Μινούσκιν!
Θα μας καταδεχόσαστε άραγε, να σας καλέσουμε στο αποκριάτικο πάρτι μου που θα γίνει το Σάββατο στις 13 του μηνός στο σπίτι μου;
Ο υιός σας Μονκ, ίσως σας ανέφερε αγαπητή, πόσο καλά περάσαμε με τα αγόρια του γατόσπιτου τα Χριστούγεννα.
Τώρα μαζευόμαστε μόνο τα κοριτσια και σας υποσχόμαστε διασκέδαση αξιοπρεπή, μέχρι πρωίας.
Εκτός βέβαια αν προτιμάτε κάτι πιο... χμ... ενδιαφέρον, οπότε θα εκτιμήσετε αναλόγως τις εκπλήξεις που ετοιμάζουμε!
Θα χαρούμε ειλικρινά να σας δούμε και ιδού η πρόσκληση σας
Φιλιά (στο χέρι σας βέβαια)
Φρέγια
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Α ωραία
Και να έγινε σπλιτ δεν το πήρα χαμπάρι ρούλα μου. Θα μας πουν τα κορίτσια αν είναι.
Φυσικά και θα ρθει η αυτοκράτειρα. Εδώ θα ρχοταν χωρίς πρόσκληση σου λέω...δεν κρατιόταν
Και να έγινε σπλιτ δεν το πήρα χαμπάρι ρούλα μου. Θα μας πουν τα κορίτσια αν είναι.
Φυσικά και θα ρθει η αυτοκράτειρα. Εδώ θα ρχοταν χωρίς πρόσκληση σου λέω...δεν κρατιόταν
-
Motto : Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Mood :
- Σπόιλερ:
- Βρε, Ραλού μου, δεν βλέπεις πως η κοπέλα κάνει χιλιάδες προσπάθειες να το αφησει το ψωρογατο στα χερια καποιου άλλου για να βρει την υγειά της... αν έρθει στο πάρτυ προσεχε μην την φορτωθεις για πάντα.... εγω, σε προειδοποιησα και αμαρτίαν ουκ έχω!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την markello στις Παρ Φεβ 12, 2010 4:15 pm, 1 φορά
markello- Γατοσπιτική Εκπρόσωπος Άνευ Γατοφυλακείου
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2009
Mood :
markello έγραψε:Βρε, Ραλού μου, δεν βλέπεις πως η κοπέλα κάνει χιλιάδες προσπάθειες να το αφησει το ψωρογατο στα χερια καποιου άλλου για να βρει την υγειά της... αν έρθει στο πάρτυ προσεχε μην την φορτωθεις για πάντα.... εγω, σε προειδοποιησα και αμαρτίαν ουκ έχω!
ΠΡΟΔΟΤΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Mood :
Ουπς....... .να το κανω εντιτ??
-
Mood :
-
Mood :
Τίποτα να μην κάνεις Μαυ!
Εδω εγω πριν λίγες μέρες την ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ την Βάλια να μου την δώσει, που την είχε βάλει σε αγγελία...!
Αλλά δεν βαριέσαι!
Σκέτα λόγια ήτανε...
Δεν μου την έδωσε ποτε.
Ρε σεις, δεν υπαρχει γάτα στον κόσμο, καλή, κακή, ασχημη, όμορφη, ευγενική, στριτζω, γριά, ξεπεταρούδι, καλοαναθρεμένη η ... κατρουλου που δεν λαχταράω να την αποχτήσω, να γίνει δικιά μου...
Αντιθέτως έχω ενα συμβίο που κατα πως τα βλέπω τα πράγματα, θα τον στείλω στην μάνα του αν δεν συμφωνήσει να πάρω κι άλλη γάτα!
Εδω εγω πριν λίγες μέρες την ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ την Βάλια να μου την δώσει, που την είχε βάλει σε αγγελία...!
Αλλά δεν βαριέσαι!
Σκέτα λόγια ήτανε...
Δεν μου την έδωσε ποτε.
Ρε σεις, δεν υπαρχει γάτα στον κόσμο, καλή, κακή, ασχημη, όμορφη, ευγενική, στριτζω, γριά, ξεπεταρούδι, καλοαναθρεμένη η ... κατρουλου που δεν λαχταράω να την αποχτήσω, να γίνει δικιά μου...
Αντιθέτως έχω ενα συμβίο που κατα πως τα βλέπω τα πράγματα, θα τον στείλω στην μάνα του αν δεν συμφωνήσει να πάρω κι άλλη γάτα!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
-
Mood :
Ενα δυο
Ενα δύο
φσσσ φσσσσ δοκιμή
Ωραία! ακούγομαι!
Η Φρέγια έχει πάθει την πλάκα της, στριφογυρίζει μέσα στα πόδια μου σαν τρελή και η αδρεναλίνη της εχει χτυπήσει κόκκινο. Παρ όλο που στεναχωρέθηκε για το φιλαράκι της τον Μαρκελο, όταν είδε το ΜΜS που της έστειλε πριν λίγο. Η μάνα του τον έχει λέει αλυσσοδεμένο για να μην το σκάσει και έρθει στο πάρτι των κοριτσιών. Kaλα έκανες Μαυ! Μην κοιτάς εμένα που με έριξε και σταμάτησα την τιμωρία της...
Ας είναι!
Το σπίτι είναι έτοιμο, οι ετοιμασίες προχωρούν κανονικά και περιμένουμε τις πρωτες καλεσμένες μετά τις 11. Ειπαμε! Αποκριάτικο πάρτι είναι αυτό δεν θα ξεκινήσουμε από νωρις!
Ας συνεχίσω με την διακόσμηση του σπιτιου.
Εχουμε και κορδέλες και χαρτοπόλεμο και σπρέυ αποκριάτικο, εβαλα και τα καλύματα σε όλα τα έπιπλα, εχω απλώσει τα αποκριάτικα στο κρεββάτι μου για να μπουν και να διαλέξουν τι θέλουν να μασκαρευτούν, αμμολεκανες ο.κ., για φαγητό έχει φροντίσει ο Νικόλας που ψήνει στην ταράτσα καμιά δεκαριά κοτοπουλάκια -χωρίς αλάτια και πέτσες βέβαια- το πάντς το έχω ετοιμάσει από καθαρούς φρέσκους χυμούς και περιμένει στο ψυγείο... τι άλλο...;
Α! ναι!
Να βάλω καμιά χαρούμενη μουσική, να ζεσταθεί η ατμόσφαιρα!
Πάμε!
Καλή διασκέδαση να έχουν όλα τα γατούνια και όλοι μας!
Ενα δύο
φσσσ φσσσσ δοκιμή
Ωραία! ακούγομαι!
Εύχομαι σε όλους σας Καλές Απόκριες !
Λοιπόν φίλες και φίλοι, ήρθε η ωρα του πάρτι!Η Φρέγια έχει πάθει την πλάκα της, στριφογυρίζει μέσα στα πόδια μου σαν τρελή και η αδρεναλίνη της εχει χτυπήσει κόκκινο. Παρ όλο που στεναχωρέθηκε για το φιλαράκι της τον Μαρκελο, όταν είδε το ΜΜS που της έστειλε πριν λίγο. Η μάνα του τον έχει λέει αλυσσοδεμένο για να μην το σκάσει και έρθει στο πάρτι των κοριτσιών. Kaλα έκανες Μαυ! Μην κοιτάς εμένα που με έριξε και σταμάτησα την τιμωρία της...
Ας είναι!
Το σπίτι είναι έτοιμο, οι ετοιμασίες προχωρούν κανονικά και περιμένουμε τις πρωτες καλεσμένες μετά τις 11. Ειπαμε! Αποκριάτικο πάρτι είναι αυτό δεν θα ξεκινήσουμε από νωρις!
Ας συνεχίσω με την διακόσμηση του σπιτιου.
......................................
Αυτά στους τοίχους, το μεγάλο πόστερ πάνω πάνω... ωραία!Εχουμε και κορδέλες και χαρτοπόλεμο και σπρέυ αποκριάτικο, εβαλα και τα καλύματα σε όλα τα έπιπλα, εχω απλώσει τα αποκριάτικα στο κρεββάτι μου για να μπουν και να διαλέξουν τι θέλουν να μασκαρευτούν, αμμολεκανες ο.κ., για φαγητό έχει φροντίσει ο Νικόλας που ψήνει στην ταράτσα καμιά δεκαριά κοτοπουλάκια -χωρίς αλάτια και πέτσες βέβαια- το πάντς το έχω ετοιμάσει από καθαρούς φρέσκους χυμούς και περιμένει στο ψυγείο... τι άλλο...;
Α! ναι!
Να βάλω καμιά χαρούμενη μουσική, να ζεσταθεί η ατμόσφαιρα!
Πάμε!
Καλή διασκέδαση να έχουν όλα τα γατούνια και όλοι μας!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ralou στις Σαβ Φεβ 13, 2010 8:48 pm, 1 φορά
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
ρούλα...μια τελιτσα φαινεται στο ποστ.
-
Mood :
τι εγινε?ολα καλα Ρουλα?
-
Mood :
Θα ακυρωθεί το πάρτυ;;;;;;
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Σελίδα 3 από 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Παρόμοια θέματα
» Please! Bοηθείστε για την μουσική επένδυση του πάρτι της Φρεγιας
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. Δηλώσεις συμμετοχής
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. Επιτέλους έφτασε η ωρα!
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
» Το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν της Φρέγιας. Προσοχή! Μόνο για Γάτους!
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. Δηλώσεις συμμετοχής
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. Επιτέλους έφτασε η ωρα!
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
» Το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν της Φρέγιας. Προσοχή! Μόνο για Γάτους!
Σελίδα 3 από 12
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios