Έβρεξε γατάκια απόψε...και δεν κρατούσαμε ομπρέλα!!!
+17
Fotoula
Souggy
Chouzouris
flokatoula
~Zouzou~
niou
manto
vaso
Πούπσυ
brea
nosyparker
Anatoli
marmanga
jovanita
SuperCatz
markello
Silmaril
21 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Έβρεξε γατάκια απόψε...και δεν κρατούσαμε ομπρέλα!!!
Silmaril έγραψε:
Μαρκελλομαμά δεν ζήτησα απο κανέναν να απολογηθεί. Δεν ισχυρίστηκα καν αυτό που λεει η Βικ, οτι υπάρχει επιλεκτική προώθηση αγγελιών. Αλλά αυτό που λες, να προωθώ εγώ π.χ. τη δική μου αγγελία περισσότερο απο άλλες, μην το λες σαν τόσο απλό και φυσιολογικό γιατί δεν είναι ηθικό. Γιατί όλα τα γατάκια (και τα σκυλάκια εννοείται) έχουν ανάγκη απο εναν άνθρωπο να τα φροντίζει, κι εμείς πρέπει να κάνουμε ο,τι μπορούμε καλύτερο γι' αυτά έστω κι αν στο τέλος παίξει και η τύχη τον ρόλο της. Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν ακόμη και τώρα που "τρέχει" η αγγελία η δική μου, προωθώ παράλληλα και τις αγγελίες των άλλων. Όποιο και να βρει σπίτι εγω θα χαρώ.
Ειπα, αν καποιος ειναι σε μια κατασταση πιεστική οπως η δική σου, σιγουρα θα προτιμουσε το δικο του προβλημα να λύθει, ουτως ωστε να μπορει να ασχοληθει και με τα άλλα. Αλλωστε ετσι δεν συμβαινει και στους ανθρωπους?
Και ας, μην μιλησουμε για το τί ειναι ηθικο και τί οχι....
Παρόλαυτα θα σου προτεινα να φτιαξεις μια αγγελια καινουργια χωρις λινκ και ενδιάμεσες διαδικασίες γιατι νομιζω το άμεσο μηνυμα αποδιδει καλυτερα.
markello- Γατοσπιτική Εκπρόσωπος Άνευ Γατοφυλακείου
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2009
Mood :
Βικτωρία δεν σε παρεξήγησα, απλά σου εξηγώ οτι λυπάμαι που μπορεί ν' ακούστηκε σαν κλάψα αυτό που είπα αλλά σίγουρα δεν θεωρώ οτι ταιριάζει σε μένα ως άνθρωπο η επισήμανσή σου. Τίποτα παραπάνω δεν είπα. Όσο για τα της τελευταίας παραγράφου χαίρομαι που μου λες οτι δεν έχει αλλάξει τίποτα κι εύχομαι να αληθεύει. Απλά με αφορμή την κουβέντα για τα γατάκια μίλησα και για την εντύπωση που έχω εδω και κάποιο καιρό. Τίποτα παραπάνω κι εδω.
Μαρκέλλο (συγγνώμη ξεχνάω τ' όνομά σου, μη με παρεξηγείς που σου απευθύνομαι με το νικ σου) σαφώς και είναι θέμα ηθικής. Δεν θα επιμείνω γιατί δεν έχει νόημα, το αξιακό σύστημα του καθενός είναι φτιαγμένο με διαφορετικά υλικά. Όμως ξεκαθαρίζω οτι μ' αυτό που λεω εννοώ δεν το θεωρώ ηθικό ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, επ' ουδενί θα μπορούσα να κατηγορήσω κάποιον που θα έκανε κάτι τέτοιο γιατί έτσι το βλέπει έτσι το κάνει. Εγω απλά αν το εκανα, δεν θα μπορούσα να ησυχάσω μετά. Θα θεωρούσα οτι "έριξα" καποια ζωάκια για χάρη μου και θ' αρρώσταινα. Πιστεύω οτι τώρα ήμουν πιο σαφής...
Βικτωρία δεν ήξερα οτι έχει εξελιχθεί τόσο η Χ.Ε.! Πραγματικά αν είναι έτσι να βάλω κι εκεί! Γιατί παλιότερα εννιά στις δεκα υποψηφιότητες ήταν δράμα...
Τέτα δεν το ήξερα αυτό για το Τρωκτικό...Επειδή αναρτάται η κοτσάνα του καθενός κυριολεκτικά δεν φανταζόμουν οτι γίνεται κάποιου είδους επιλογή...Να 'σαι καλά που μ' ενημέρωσες. Θα ξαναπροσπαθήσω πάντως, αλλά σίγουρα εκεί θα βάλω λινκ για ευνόητους λόγους.
Πάντως το καλό νεο της ημέρας είναι οτι η μαμά Τιτίκα δεν χρειάστηκε τίποτα παραπάνω, έχει ξεπρηστεί αισθητά απο μόνη της!
Τέλος ήθελα να πω οτι δεν κατηγόρησα κανέναν στην τελευταία παράγραφο του χθεσινοβραδινού ποστ...Ενα παράπονο εξέφρασα...
Μαρκέλλο (συγγνώμη ξεχνάω τ' όνομά σου, μη με παρεξηγείς που σου απευθύνομαι με το νικ σου) σαφώς και είναι θέμα ηθικής. Δεν θα επιμείνω γιατί δεν έχει νόημα, το αξιακό σύστημα του καθενός είναι φτιαγμένο με διαφορετικά υλικά. Όμως ξεκαθαρίζω οτι μ' αυτό που λεω εννοώ δεν το θεωρώ ηθικό ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, επ' ουδενί θα μπορούσα να κατηγορήσω κάποιον που θα έκανε κάτι τέτοιο γιατί έτσι το βλέπει έτσι το κάνει. Εγω απλά αν το εκανα, δεν θα μπορούσα να ησυχάσω μετά. Θα θεωρούσα οτι "έριξα" καποια ζωάκια για χάρη μου και θ' αρρώσταινα. Πιστεύω οτι τώρα ήμουν πιο σαφής...
Βικτωρία δεν ήξερα οτι έχει εξελιχθεί τόσο η Χ.Ε.! Πραγματικά αν είναι έτσι να βάλω κι εκεί! Γιατί παλιότερα εννιά στις δεκα υποψηφιότητες ήταν δράμα...
Τέτα δεν το ήξερα αυτό για το Τρωκτικό...Επειδή αναρτάται η κοτσάνα του καθενός κυριολεκτικά δεν φανταζόμουν οτι γίνεται κάποιου είδους επιλογή...Να 'σαι καλά που μ' ενημέρωσες. Θα ξαναπροσπαθήσω πάντως, αλλά σίγουρα εκεί θα βάλω λινκ για ευνόητους λόγους.
Πάντως το καλό νεο της ημέρας είναι οτι η μαμά Τιτίκα δεν χρειάστηκε τίποτα παραπάνω, έχει ξεπρηστεί αισθητά απο μόνη της!
Τέλος ήθελα να πω οτι δεν κατηγόρησα κανέναν στην τελευταία παράγραφο του χθεσινοβραδινού ποστ...Ενα παράπονο εξέφρασα...
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
Την αγγελία την έχω κοινοποιήσει ήδη 2 φορές πριν μας το υπενθυμίσει η Δέσποινα.
https://www.facebook.com/photo.php?pid=4335873&id=724637694
Προσωπικά δε μου αρέσει να κοινοποιώ τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Θεωρώ ότι ένας να το δει στο δικό μου προφίλ μπορεί κι εκείνος με τη σειρά του να ανακοινοποιήσει και πάει λέγοντας.
https://www.facebook.com/photo.php?pid=4335873&id=724637694
Προσωπικά δε μου αρέσει να κοινοποιώ τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Θεωρώ ότι ένας να το δει στο δικό μου προφίλ μπορεί κι εκείνος με τη σειρά του να ανακοινοποιήσει και πάει λέγοντας.
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
Οι κοινοποιησεις θελουν ξανα και ξανα για "δουλέψουν"..τουλάχιστον εγω, αυτο εκανα με κατι κουταβακια και ενδιαφερθηκαν αμεσως 3.
-
Mood :
Εγώ, οταν ημουν στο σπιτι τα ξαναποσταρα στο προφιλ μου πρωι μεσημερι βραδυ.markello έγραψε:Οι κοινοποιησεις θελουν ξανα και ξανα για "δουλέψουν"..τουλάχιστον εγω, αυτο εκανα με κατι κουταβακια και ενδιαφερθηκαν αμεσως 3.
-
Mood :
Καλά, εγω το κάνω ανα μια ώρα όταν είμαι στο σπίτι...
Τι να κάνω;
Σήμερα είχα λίγο παραπάνω χρόνο και κάθισα λίγο παραπάνω μαζί τους...Τι χαριτωμενιές μου έκαναν δεν λέγεται!!! Οι ψυχούλες μου...
Το ενα αρσενικό δε, το έχω ερωτευτεί...Δεν έχει κάτι ιδιαίτερο απο τα άλλα, απλά όταν πηγαίνω μέσα έρχεται στο ύψος των ματιών μου και με κοιτάζει κατάματα...έτσι χωρίς να κάνει κάτι, απλά με κοιτάζει...
Δεν τολμώ βεβαια να πω τίποτα γιατί με βλέπω κρεμασμένη απο το μπαλκόνι...και τον Χρ. στης φυλακής τα σίδερα!
Τι να κάνω;
Σήμερα είχα λίγο παραπάνω χρόνο και κάθισα λίγο παραπάνω μαζί τους...Τι χαριτωμενιές μου έκαναν δεν λέγεται!!! Οι ψυχούλες μου...
Το ενα αρσενικό δε, το έχω ερωτευτεί...Δεν έχει κάτι ιδιαίτερο απο τα άλλα, απλά όταν πηγαίνω μέσα έρχεται στο ύψος των ματιών μου και με κοιτάζει κατάματα...έτσι χωρίς να κάνει κάτι, απλά με κοιτάζει...
Δεν τολμώ βεβαια να πω τίποτα γιατί με βλέπω κρεμασμένη απο το μπαλκόνι...και τον Χρ. στης φυλακής τα σίδερα!
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Mood :
Σήμερα πήρα ειδική ξηρά τροφή για γατάκια με εντερικά θέματα...
Παράλληλα με την i/d της Hill's που την παίρνουν ήδη τέσσερις μέρες.
Στην αποπαρασίτωση δεν είδα νεκρά παράσιτα...
Φυσικά τα κακάκια τους έχουν βελτιωθεί σε σχέση με πριν δεκαπέντε μέρες (διότι η μαμά μου τα είχε σερβίρει γάλα και τα τσάκισε) αλλά ρε γμτ ακόμα είναι ασχημάτιστα...
Σκέφτηκα μήπως φταίει που ματσουλάνε συνεχώς...
ΑΛΛΑ 1ον δεν τολμώ να τους αφήσω άδειο το πιατάκι γιατί μας ακούει όλη η γειτονιά και 2ον είναι τσιλιβιθρόνια ακόμα και δεν μπορώ να τ' αφήνω νηστικά...
Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;
Θα τα εμβολιάσει ο κτηνίατρος που έχουν ακόμα ασχημάτιστα κακάκια;
Ρε γμτ, ο Φοίβος όταν τον είχαμε βρει μέχρι και με εμετό έβγαζε σκουλήκια...Αυτά δεν φαίνονται να έχουν θέμα...Τι να φταίει;
Παράλληλα με την i/d της Hill's που την παίρνουν ήδη τέσσερις μέρες.
Στην αποπαρασίτωση δεν είδα νεκρά παράσιτα...
Φυσικά τα κακάκια τους έχουν βελτιωθεί σε σχέση με πριν δεκαπέντε μέρες (διότι η μαμά μου τα είχε σερβίρει γάλα και τα τσάκισε) αλλά ρε γμτ ακόμα είναι ασχημάτιστα...
Σκέφτηκα μήπως φταίει που ματσουλάνε συνεχώς...
ΑΛΛΑ 1ον δεν τολμώ να τους αφήσω άδειο το πιατάκι γιατί μας ακούει όλη η γειτονιά και 2ον είναι τσιλιβιθρόνια ακόμα και δεν μπορώ να τ' αφήνω νηστικά...
Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;
Θα τα εμβολιάσει ο κτηνίατρος που έχουν ακόμα ασχημάτιστα κακάκια;
Ρε γμτ, ο Φοίβος όταν τον είχαμε βρει μέχρι και με εμετό έβγαζε σκουλήκια...Αυτά δεν φαίνονται να έχουν θέμα...Τι να φταίει;
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Mood :
Δέσποινα δεν θα 'ναι τπτ. Είναι μάλλον μικρά ακόμη γι'αυτό.
Βάλε και στη ΧΕ και θα κρίνεις εσύ αυτούς που θα έρχονται !
Είναι λίγο δύσκολη εποχή γιατί δίνονται πολλά γατάκια... Καλή τύχη εύχομαι !
Βάλε και στη ΧΕ και θα κρίνεις εσύ αυτούς που θα έρχονται !
Είναι λίγο δύσκολη εποχή γιατί δίνονται πολλά γατάκια... Καλή τύχη εύχομαι !
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Δεν ξέρω τί μπορεί να φταίει.. Αν δεν είχαν σκουλήκια μετά την αποπαρασίτωση, ίσως να ρώταγες το γιατρό να σου πει τη γνώμη του?
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι να σχηματιστούν τα "μελομακαρονάκια" τους, ειδικά αν έχουν περάσει από διάρροια.
Εμάς πήρε πάνω από 2 εβδομάδες να στρώσει ο Gizmo, με την ίδια τροφή που δίνεις κι εσύ.
Άρα, υπομονή...!
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι να σχηματιστούν τα "μελομακαρονάκια" τους, ειδικά αν έχουν περάσει από διάρροια.
Εμάς πήρε πάνω από 2 εβδομάδες να στρώσει ο Gizmo, με την ίδια τροφή που δίνεις κι εσύ.
Άρα, υπομονή...!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Δυστυχώς, ακόμα βρέχει γατάκια... πολλά γατάκια!
Έχω πήξει στα γατάκια! Παντού γύρω μου γατάκια! Ακούω σπαραχτικά "μίου-μίου" όλη τη μέρα... Έξω από το γραφείο έχουν γεννήσει δυο αδέσποτες, 3 & 4 αντίστοιχα. Κοντά στο σπίτι μου έχουν γεννήσει άλλες δύο... Ουφ! Δύσκολη η ζωή για τα αδέσποτα...
rotonda- Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Χμμ...
Motto : Kalo kouragio
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/11/2007
Mood :
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios