Χαρίζεται ο Άγγελος
+8
nosyparker
manto
markello
SuperCatz
marmanga
Chouzouris
ralou
Anastasia
12 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Χαρίζεται ο Άγγελος
Χαρίζεται ο Άγγελος της φωτογραφίας! Επείγει να υιοθετηθεί γιατί ακόμη είναι στον δρόμο το αγγελούδι μου καθώς προσπαθώ να του βρω φιλοξενία. Θα δοθεί αποπαρασιτωμένος εξωτερικά και εσωτερικά και με το πρώτο του εμβόλιο, τα οποία έχω αναλάβει προσωπικά. Είναι απίστευτα χαδιάρης και παιχνιδιάρης. Όλη μέρα παίζει και ζουζουνίζει ναζιάρικα. Είναι πανέξυπνος και θα σας καταπλήξει με τον απίστευτα ζουμερό χαρακτήρα του!
Ο Άγγελος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, αλλά επειδή στις 18 του μήνα κατεβαίνω Αθήνα, μπορώ να τον μεταφέρω με το τρένο, εάν βρεθεί γατογονιός στην πρωτεύουσα.
Τρέξτε να προλάβετε τον Άγγελο γιατί θα γίνει σκοτωμός για αυτά τα πονηρά ματάκια!
Επικοινωνία: Αναστασία 6974.160464
Απ: Χαρίζεται ο Άγγελος
Εδώ πάλι ο πανέμορφος Άγγελος κοντά σε ένα αυτοκίνητο που δεν θα έπρεπε καν να βρίσκεται κοντά στο μωρό!
Παιδιά, κατέβηκα να ταίσω τα αδεσποτάκια μου και δεν βρίσκω τον Άγγελο! Κοντεύω να τρελαθώ από την αγωνία μου. Είναι πολύ φιλικός και φοβάμαι μην πάθει κάτι.
Κάντε μια προσευχή, βρε παιδιά, να είναι καλά και να γυρίσει για το βραδυνό φαγητό. Αν ειναι ανοιχτος ο γιατρός μας αύριο, θα τον βουτήξω και θα τον πάω στον γιατρό να είμαστε σίγουροι ότι θα είναι εντάξει μέχρι να βρει το σπιτάκι που του αξίζει.
Κάντε μια προσευχή, βρε παιδιά, να είναι καλά και να γυρίσει για το βραδυνό φαγητό. Αν ειναι ανοιχτος ο γιατρός μας αύριο, θα τον βουτήξω και θα τον πάω στον γιατρό να είμαστε σίγουροι ότι θα είναι εντάξει μέχρι να βρει το σπιτάκι που του αξίζει.
θα τον βρεις μωρε τον κούκλο!
Θα τον βρεις!
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
ralou έγραψε:
θα τον βρεις μωρε τον κούκλο!
Θα τον βρεις!
Μακάρι, Παναγίτσα μου! Είμαι ένα κουρέλι από την ώρα που κατέβηκα και δεν τον βρήκα. Και έχω και μάθημα Ιταλικών. Ωραία θα περάσει ο δάσκαλός. Ας παρακαλάε απλά να βολτάρει ο αλητάκος.
Ελπίζω να βρεθεί...
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Κι εγώ το ελπίζω...
Αλλά μη βάζεις το κακό στο μυαλό σου.
Έτσι όπως τον περιγράφεις -ως χαρακτήρα- αλλά και τόσο γλύκας που είναι, δεν αποκλείεται να τον πήρε κανείς.
Αλλά μη βάζεις το κακό στο μυαλό σου.
Έτσι όπως τον περιγράφεις -ως χαρακτήρα- αλλά και τόσο γλύκας που είναι, δεν αποκλείεται να τον πήρε κανείς.
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Είχαμε κάποιο νέο από το μωρό?
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πήγα τωρα να τα ταίσω για βράδυ και ήταν εκεί καμαρωτός και μου γουργούριζε!!!!! Πήγε η ψυχή μου στη θέση της. Δευτέρα απόγευμα θα τον πάρω μαζί με την Καραμελένια να τα πάω στον γιατρό γιατί έχει τριχόφυτα το αγγελούδι μου. Αχ, να βρεθεί κάτι γιατί κάθε φορά που δεν τα βλέπω παθαίνω μίνι εγκεφαλικά! Το μωρό μου το όμορφο έφαγε, παίξαμε και τον καληνύχτησα.
Μπράβο..
markello- Γατοσπιτική Εκπρόσωπος Άνευ Γατοφυλακείου
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2009
Mood :
markello έγραψε:Μπράβο..
Ναι! Τον μάλωσα και του είπα να προσέχει μέχρι τη Δευτέρα που θα πάμε στον γιατρό. Βέβαια, είχε χωσει τα μουτρα στο στο φαί και δεν έδινε σημασία! Χαλάλι του!
Anastasia έγραψε:ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πήγα τωρα να τα ταίσω για βράδυ και ήταν εκεί καμαρωτός και μου γουργούριζε!!!!! Πήγε η ψυχή μου στη θέση της. Δευτέρα απόγευμα θα τον πάρω μαζί με την Καραμελένια να τα πάω στον γιατρό γιατί έχει τριχόφυτα το αγγελούδι μου. Αχ, να βρεθεί κάτι γιατί κάθε φορά που δεν τα βλέπω παθαίνω μίνι εγκεφαλικά! Το μωρό μου το όμορφο έφαγε, παίξαμε και τον καληνύχτησα.
ΝΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
manto- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Τόπος : Κερατσίνι - Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Καρβουνάκη που μου είναι κι εύκολο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/01/2009
Mood :
ΒΡΕΘΗΚΕ, ΒΡΕΘΗΚΕ!!!!!!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΓΟΝΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ!!!!! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΑΤΙ, ΘΗΣΑΥΡΟ ΔΙΝΟΥΜΕΕΕΕΕ
Κι εχω και τη ζηλιαρα που μυριζει τα μικρα όταν ανεβαινω σπίτι και με κυνηγαει και κλαίει. Θέλει αγκαλιές, χάδια. Ζηλιαρόγατα!
Κι εχω και τη ζηλιαρα που μυριζει τα μικρα όταν ανεβαινω σπίτι και με κυνηγαει και κλαίει. Θέλει αγκαλιές, χάδια. Ζηλιαρόγατα!
Το ότι θέλει αγκαλιές και χάδια είναι καλό! Για σκέψου να ήθελε να σε κάνει κέντημα νυχιών από τα νεύρα της...!!
-
Mood :
SuperCatz έγραψε:Το ότι θέλει αγκαλιές και χάδια είναι καλό! Για σκέψου να ήθελε να σε κάνει κέντημα νυχιών από τα νεύρα της...!!
Δίκιο έχεις! Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.
Να σου πω... τώρα που τον βρήκες, δεν τον κρατάς πάνω μέχρι να του βρεις σπίτι; Σίγουρα θα έχεις ζήλειες, αλλά θα συνηθίσει.
- Σπόιλερ:
- Αν τον ξαναχάσεις, θα σε ζώνουν τύψεις, σου μιλάω εκ πείρας.
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
ειναι κούκλος Αναστασία!!!!!!!!!
κανείς γνωστός/φίλος δεν μπορεί να τον κρατήσει λίγο μην ξαναχαθεί???
μακαρι να βρεί σπιτάκι γρήγορα...
έβαλες την αγγελία και αλλού?
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
nosyparker έγραψε:Να σου πω... τώρα που τον βρήκες, δεν τον κρατάς πάνω μέχρι να του βρεις σπίτι; Σίγουρα θα έχεις ζήλειες, αλλά θα συνηθίσει.
- Σπόιλερ:
Αν τον ξαναχάσεις, θα σε ζώνουν τύψεις, σου μιλάω εκ πείρας.
Δεν έχω πρόβλημα με τη Μάγια, με τον αρραβωνιαστικό μου έχω, που στο σπίτι που μένουμε τώρα δεν θέλει άλλο γατούνι. Μου υποσχέθηκε όταν πάμε σπίτι μας (σε δικό μας), θα έχω ειδικά διαμορφωμένο μεγάλο χώρο για φιλοξενία για να ησυχάσω. Απλά του δήλωσα ότι αν πάθει κάτι ο Άγγελος ή αν καταλάβω ότι κινδυνεύει, θα τον πάρω επάνω κι ας γίνει η ναυμαχία της Σαλαμίνας. Έχω σκοτωθεί να ψάχνω να του βρω σπίτι φιλοξενίας. Ψάχνει και ο κτηνίατρος. Θα κάνει κάτι ο Θεούλης και θα βρεθεί κάτι πολύ γρήγορα. Το πιστεύω. Αν πάθει κάτι το αγγελούδι μου, το άλλο το αγγελούδι μου (αρραβωνιάρης) θα ψάξει ήπειρο για να κρυφτεί. Τον αγαπάει, όμως. Κατεβαίνει κι εκείνος και παίζει μαζί του και τον ταίζει. Τι να πω...
NiaR έγραψε:ειναι κούκλος Αναστασία!!!!!!!!!
Προσπαθώ να βρω αλλά τίποτα. Ρωτάω όποιον βρω μπας και σταθώ τυχερή και βρεθεί κάτι. Θα βάλω την αγγελία και στο pet shop στην Αγ. Θεοδώρας (Θεσσαλονίκη).
Anastasia έγραψε:
Δεν έχω πρόβλημα με τη Μάγια, με τον αρραβωνιαστικό μου έχω, που στο σπίτι που μένουμε τώρα δεν θέλει άλλο γατούνι.
Να του εξηγήσεις ότι θα είναι προσωρινό. Αν πάθει κάτι ο Άγγελος μέχρι να βρει σπίτι (μπορεί να τον πατήσει αυτοκίνητο ή να τον φάει ένα σκυλί) δεν θα μπορείτε να τον φέρετε πίσω. Και μη μου πεις ότι δεν γίνονται αυτά, γιατί ΓΙΝΟΝΤΑΙ! Όσο το γατάκι είναι έξω, κινδυνεύει!
-
Mood :
nosyparker έγραψε:Anastasia έγραψε:
Δεν έχω πρόβλημα με τη Μάγια, με τον αρραβωνιαστικό μου έχω, που στο σπίτι που μένουμε τώρα δεν θέλει άλλο γατούνι.
Να του εξηγήσεις ότι θα είναι προσωρινό. Αν πάθει κάτι ο Άγγελος μέχρι να βρει σπίτι (μπορεί να τον πατήσει αυτοκίνητο ή να τον φάει ένα σκυλί) δεν θα μπορείτε να τον φέρετε πίσω. Και μη μου πεις ότι δεν γίνονται αυτά, γιατί ΓΙΝΟΝΤΑΙ! Όσο το γατάκι είναι έξω, κινδυνεύει!
Αυτά λέω, αλλά ο καλός μου έχει την εντύπωση ότι ο Άγγελος είναι υπερήρωας. Πάντως, επειδή είναι ψυχοπονιάρης, θα του κάνω κάτι ύπουλο. Τη Δευτέρα που θα πάμε τα γατάκια στον γιατρό, θα με βοηθήσει να τα πιάσουμε και να τα πάμε μαζί για να έχει την πρώτη καλή επαφή και θα ακούσει και τον γιατρό να λεέι για τους κινδύνους κλπ, οπότε ελπίζω να πετύχουμε τον σκοπό μας. Πρέπει να σκεφτώ γατίσια!
Σωστο κυριε Επιθεωρητα!
Καλη τυχη στο μικρουλιιι!
Καλη τυχη στο μικρουλιιι!
markello- Γατοσπιτική Εκπρόσωπος Άνευ Γατοφυλακείου
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2009
Mood :
nosyparker έγραψε:Να σου πω... τώρα που τον βρήκες, δεν τον κρατάς πάνω μέχρι να του βρεις σπίτι; Σίγουρα θα έχεις ζήλειες, αλλά θα συνηθίσει.
- Σπόιλερ:
Αν τον ξαναχάσεις, θα σε ζώνουν τύψεις, σου μιλάω εκ πείρας.
+87938904753
Συμφωνώ και γω πάρτον σπίτι σίγουρα θα βρεθεί σπίτι για το αγγελούδι
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/04/2008
Mood :
+87938904753
Συμφωνώ και γω πάρτον σπίτι σίγουρα θα βρεθεί σπίτι για το αγγελούδι[/quote]
Τώρα ξαναμίλησα με το καμάρι μου. Του είπα (δήλωσα για την ακρίβεια, δνε μπορώ να περνάω εγώ εγκεφαλικά καθημερινά από την αγωνία μου) ότι τη Δευτέρα τα πάμε στον γιατρό, θα πέσω στα γόνατα να σφουγγαρίσω με τα παρακάλια το ιατρείο και θα τα κρατήσει μέχρι να γυρίσω από Αθήνα (23 του μηνός) και αν δεν έχει βρεθεί κάτι μέχρι τότε, θα τον βουτήξω σπίτι μέχρι να τον δώσω σε όποιον τυχερό τον θελήσει. Γιατί δεν μπορώ να φύγω και να φορτωσω στο καμαρι μου δύο γατιά. Τώρα παρακαλάω τον Θεούλη να μου κρατήσει τα μωρά μου γερά μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα που θα τα πάμε στον γιατρό. Άλλη λύση δεν έχω.
Συμφωνώ και γω πάρτον σπίτι σίγουρα θα βρεθεί σπίτι για το αγγελούδι[/quote]
Τώρα ξαναμίλησα με το καμάρι μου. Του είπα (δήλωσα για την ακρίβεια, δνε μπορώ να περνάω εγώ εγκεφαλικά καθημερινά από την αγωνία μου) ότι τη Δευτέρα τα πάμε στον γιατρό, θα πέσω στα γόνατα να σφουγγαρίσω με τα παρακάλια το ιατρείο και θα τα κρατήσει μέχρι να γυρίσω από Αθήνα (23 του μηνός) και αν δεν έχει βρεθεί κάτι μέχρι τότε, θα τον βουτήξω σπίτι μέχρι να τον δώσω σε όποιον τυχερό τον θελήσει. Γιατί δεν μπορώ να φύγω και να φορτωσω στο καμαρι μου δύο γατιά. Τώρα παρακαλάω τον Θεούλη να μου κρατήσει τα μωρά μου γερά μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα που θα τα πάμε στον γιατρό. Άλλη λύση δεν έχω.
Anastasia έγραψε:
Στο καμάρι σου, ας πούμε?
-
Mood :
Μπράβο σου για την προσπάθεια σου!!
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
SuperCatz έγραψε:Anastasia έγραψε:
Στο καμάρι σου, ας πούμε?
Έτσι και γίνει αυτό, θα κάνω τρελό γατοπάρτι!!!!! Παρακαλάτε να έρθει η Δευτέρα και να είναι καλά για να τα πάω στον γιατρό και μετά καταστρώνω επιτόπου σχέδιο δράσης!
flokatoula έγραψε:Μπράβο σου για την προσπάθεια σου!!
Να' σαι καλά! Το είχα τόσο ανάγκη τώρα. Προσπαθώ να δουλέψω, πρέπει να πάμε σε έναν γάμο κι εμένα με έχουν πάρει τα κλάμματα και το παράπονο...
Θα τα καταφέρω, θα τη βρω τη λύση, αρκεί να είναι γερά τα σκατούλια μου.
Δεν μπορείς να το δώσεις σε καμιά φίλη σου, έστω και προσωρινά;
-
Mood :
Aφού είναι ψυχοπονιάρης όπως είπες, ε, δεν γίνεται.. θα λυγίσει που θα πάει!
-
Mood :
nosyparker έγραψε:Δεν μπορείς να το δώσεις σε καμιά φίλη σου, έστω και προσωρινά;
Μπα... έχω ρωτήσει παντού. Οι μονοι που δέχονται έχουν κήπο, αλλα δεν τους νοιάζει αν θα φύγει και μένουν σε χωράφια με σκυλιά τριγύρω, σίγουρη καταδίκη. Για μέσα ούτε που το συζητούν. Δεν απελπίζομαι.
Θα λυγίσει που θα πάει!!!!!!!!
Θα λυγίσει. Κι εμένα έτσι έλεγε και εκείνος έφερε μέσα στο σπίτι το γάτο. Χωρίς να με ρωτήσει καν...
Fairy dogmother- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Στο μαζοχιστάν, ανάμεσα στους ανόητους...
Αριθμός γατουνίων : 2, ένα που νομίζει ότι είναι αμφίβιο και μία γιαγιάκα για όπερα!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Πρωτοβρόχια...
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τα δικά σου!
Motto : Η βλακεία είναι ανίκητη!
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/07/2009
Mood :
Fairy dogmother έγραψε:Θα λυγίσει. Κι εμένα έτσι έλεγε και εκείνος έφερε μέσα στο σπίτι το γάτο. Χωρίς να με ρωτήσει καν...
Έπρεπε να του κάνεις τη ζόρικη!!! Γιούπιιιιι!!!!! Εμένα έτρεχε μέχρι τη Χαλκδική να πάρουμε τη Μάγια που ήταν άρρωστη και χαριζόταν. Κι εγώ πιστεύω ότι όταν τα πάμε στο γιατρό θα λυγίσει. Τώρα δεν βλέπω κανένα τους γτ μόλις σταμάτησε να βρέχει, οπότε είναι κάπου προστατευμένα. Θα κατέβω πάλι για το βραδυνό τους.
Τα νέα δεν είναι καλά... Εκεί που είπα χτες να τα βρω να τα πάρω μέχρι τη Δευτέρα για να μη μείνουν άλλο κάτω στον δρόμο γιατί τα έβλεπα να ξεθαρρεύουν (ειδικά τον Άγγελο), τα μωρά εξαφανίστηκαν! Τα ψάχνω από χτες και τίποτα. Τα μόνα που εμφανίζονται είναι τα μεγάλα αδεσποτάκια μου. Μου φαίνεται περίεργο που λείπουν μαζί. Αν ήταν δηλητηρίαση ή κάτι άσχημο, θα ήταν για όλα μου τα κουκλάκια, όχι μόνο για τα μωρά. Να έφυγαν και να έπαθαν κάτι και τα δύο μαζί, δεν είναι περίεργο; Άσε που η Καραμελένια ΔΕΝ έφευγε γιατί είναι φοβιτσιάρα. Μόνο σε μένα πλησίαζε και πάλι δεν την ακουμπούσα. Εδώ στη γωνία του σπιτιού καθότανε και δεν ξεπόρτιζε ούτε για τον επάνω δρόμο. Μόνο ο Άγγελος που ξεπόρτισε τις προάλες και ξανάρθε. Από χτες είμαι χάλια. Κλαίω όλη μέρα και είμαι απαρηγόρητη. Λέτε να τα πήρε κανένας, βρε παιδιά; Δεν ξέρω τι να κάνω...
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Χαριζεται η Ηρα
» Άγγελος, ένας μικρός τριποδάκος.
» Looking for home.. Ο Νέστορας - ο ουρανοκατέβατος - χαρίζεται!.. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΠΙΑ!!!
» Χαρίζεται ο Mousse (δε χαρίζεται πλέον)
» Χαρίζεται ο Λεν!!!
» Άγγελος, ένας μικρός τριποδάκος.
» Looking for home.. Ο Νέστορας - ο ουρανοκατέβατος - χαρίζεται!.. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΠΙΑ!!!
» Χαρίζεται ο Mousse (δε χαρίζεται πλέον)
» Χαρίζεται ο Λεν!!!
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios