Χαρίζεται ο Άγγελος
+8
nosyparker
manto
markello
SuperCatz
marmanga
Chouzouris
ralou
Anastasia
12 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Χαρίζεται ο Άγγελος
Δεν είναι απίθανο να τα πήραν... Όπως δεν είναι απίθανο να 'μετακόμισαν' λίγο παραπέρα για οποιονδήποτε λόγο. Σ' αυτή την ηλικία, οι μάνες συχνότατα μετακομίζουν τα πιτσιρίκια τους για να ανεξαρτητοποιηθούν (και να μπορέσουν κι αυτές να συνεχίσουν τα ...αίσχη τους).
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
marmanga έγραψε:Δεν είναι απίθανο να τα πήραν... Όπως δεν είναι απίθανο να 'μετακόμισαν' λίγο παραπέρα για οποιονδήποτε λόγο. Σ' αυτή την ηλικία, οι μάνες συχνότατα μετακομίζουν τα πιτσιρίκια τους για να ανεξαρτητοποιηθούν (και να μπορέσουν κι αυτές να συνεχίσουν τα ...αίσχη τους).
Η μάνα τους δεν ήταν εδώ. Μοναχούλια ήταν. Λέτε να ήρθε να τα πήρε; Θα πάω αύριο γύρα σε όλον τον μαχαλά μήπως τα βρω πουθενά. Τα αναγνωρίζω σπό χιλιόμετρο τα ζουζουνάκια. Μακάρι, αν δεν τα βρω να τα έχει πάρει κάποιος που τα αγάπησε. Μακάρι, Πανιαγιά μου.
Επίσης, Αναστασία μου, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ τον παράγοντα βροχή.
Ο καιρός δυο μέρες τώρα είναι αρκετός λόγος να πάνε να χωθούν κάπου και να μην πολυ-εμφανίζονται...
Ο καιρός δυο μέρες τώρα είναι αρκετός λόγος να πάνε να χωθούν κάπου και να μην πολυ-εμφανίζονται...
-
Mood :
marmanga έγραψε:Επίσης, Αναστασία μου, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ τον παράγοντα βροχή.
Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό, αλλά δεν θα έβγαιναν για φαγητό; Κατεβαίνοντας κάτω δεν άκουσα κάπου νιαουρίσματα σε περίπτωση που σφήνωσαν κάπου (προσπαθώ να σκεφτώ κάθε περίπτωση). Κι αυτός ο καιρός δεν προλαβαίνει να στεγνώσει ο δρόμος, ξαναρχίζει η βροχή. Με δυσκολεύει στο ψάξιμο. Μακάρι να είναι έτσι marmanga μου (το όνομα σου, αν επιτρέπεται και να εμφανιστούν. Μόλις τα δω έχω φέρει γατοφόρο και τα έχω βουτήξει και γιατρό απευθείας. Δεν θέλω να χάνω τις ελπίδες μου. Θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστούν όπου να' ναι.
Το ότι χώθηκαν κάπου να προστατευθούν, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι εγκλωβίστηκαν... Απλώς μπορεί να πήγαν λίγο παραπέρα.
Αν είναι μαζί, και εφόσον δεν έχουν μάνα για να την φωνάξουν να τα βρει, δεν θα νιαούριζαν...
Μακάρι να βρεθούν σύντομα γιατί καταλαβαίνω το άγχος σου, μωρέ...
(Μαρίνα με λένε)
Αν είναι μαζί, και εφόσον δεν έχουν μάνα για να την φωνάξουν να τα βρει, δεν θα νιαούριζαν...
(Μαρίνα με λένε)
-
Mood :
marmanga έγραψε:Το ότι χώθηκαν κάπου να προστατευθούν, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι εγκλωβίστηκαν... Απλώς μπορεί να πήγαν λίγο παραπέρα.
(Μαρίνα με λένε)
Σε ευχαριστώ, Μαρίνα μου, για τη φωνή της λογικής. Ομολογώ ότι δεν σκέφτηκα καθόλου αυτές τις παραμέτρους. Μακάρι, να είναι έτσι όπως τα λες και έρθουν τα κουκλάκια μου το συντομότερο δυνατό. Να είσαι καλά για τη στήριξη.
Έχουμε κανένα νέο;
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
nosyparker έγραψε:Έχουμε κανένα νέο;
Δυστσυχώς, τίποτα ακόμη. Ούτε φωνή ούτε μουσουδίτσα. Το απόγευμα κατά τις 8, θα πάω να τους πάρω τροφούλα και πριν ταίζω τα αδεσποτάκια θα κάνω μια γύρα μήπως σήμερα που δεν έχει βρέξει εμφανιστούν δειλά δειλά. Θα σας ενημερώσω για ό, τι νεότερο, παιδιά.
Άντε, με το καλό να 'χεις να μας πεις ωραία νέα!
-
Mood :
marmanga έγραψε:Άντε, με το καλό να 'χεις να μας πεις ωραία νέα!
Μακάρι! Θα μπω το βραδάκι να ενημερώσω. Έχω ανεβάσει 40 πίεση αυτές τις μέρες. Σαςν το θλιμμένο κυκλάμινο είμαι όλη μέρα.
manto- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Τόπος : Κερατσίνι - Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Καρβουνάκη που μου είναι κι εύκολο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/01/2009
Mood :
Άντε βρε, μην ανησυχείς, θα τα βρεις!
Περιμένουμε να ακούσουμε τα ευχάριστα νέα!
Περιμένουμε να ακούσουμε τα ευχάριστα νέα!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Τι τραβάς και συ ρε γμτ!!
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
Παιδιά, μόλις γύρισα από την εξερεύνηση. Τα μωρά είναι άφαντα. Πήρα τον καλό μου και ψάξαμε όλα τα τετράγωνα στη γειτονιά. Το ακκό είναι ότι υπάρχουν πολλά παλιά σπίτια (μονοκατοικίες) με αυλές κ.λπ και δεν είναι τ΄σοο εύκολο το ψάξιμο. Από την άλλη τα γατάκια μου είναι όλα εδώ εκτός απ'ο τα μωρά. Επίσης, δεν άκουσα πουθενά νιαουρίσματα. Ούτε και είδα άλλα μωρά και μου έκανε εντύπωση. Βέβαια, και οι δικές μου αδεσποτούλες κρύβονται και βγαίνουν το βράδυ που τις φωνάζω για φαγητό. Πού πήγαν και τα δύο μαζί; Έχω αρχίσει να απελπίζομαι. Δεν θα τα ξαναβρω. Θα είχαν γυρίσει ως τωρα. Ελπίζω και προσεύχομαι να τα πήρε κάποιος καλός άνθρωπος. Είναι περίεργο να χάθηκαν ή να έπαθαν κάτι άσχημο και τα δυο μαζί, δεν νομίζετε;
Συγχωρήστε με αν επαναλαμβάνομαι, αλλά καταλαβαίνετε τι περνάω. Όσο το σκέφτομαι τόσο πιστεύω ότι τα πήρε χέρι. Ας βάλει ο Θεός το χέρι του να ήταν για καλό. Είμαι πολύ στενωχωρημένη...
Συγχωρήστε με αν επαναλαμβάνομαι, αλλά καταλαβαίνετε τι περνάω. Όσο το σκέφτομαι τόσο πιστεύω ότι τα πήρε χέρι. Ας βάλει ο Θεός το χέρι του να ήταν για καλό. Είμαι πολύ στενωχωρημένη...
Αναστασία μου, έτσι όπως το περιγράφεις, εγώ είμαι σίγουρη ότι τα πήραν!
Φαντάσου το λίγο: Βρέχει, βλέπεις δυο μισομουσκεμένα αλλά φιλικά γατάκια ζαρωμένα κάπου... Οι άλλες γάτες έχουν κρυφτεί αλλού.
Δεν μπαίνεις στο τριπάκι να τα πάρεις;
Αν είχε συμβεί κάτι κακό τύπου φόλα, θα είχαν εξαφανιστεί και άλλα.
Αν είχε συμβεί άλλο κακό, τύπου αμάξι... δεν θα είχαν εξαφανιστεί και τα δύο.
Άρα είναι κάπου μαζί και κατά πάσα πιθανότητα κάπου ΚΑΛΑ μαζί.
Φαντάσου το λίγο: Βρέχει, βλέπεις δυο μισομουσκεμένα αλλά φιλικά γατάκια ζαρωμένα κάπου... Οι άλλες γάτες έχουν κρυφτεί αλλού.
-
Mood :
marmanga έγραψε:Αναστασία μου, έτσι όπως το περιγράφεις, εγώ είμαι σίγουρη ότι τα πήραν!
Κι εγώ αυτό θέλω να πιστεύω, Μαρίνα μου. Σήμερα που έκανα τη βόλτα αναζήτησης διαπίστωσα ότι υπήρχε τροφούλα σε κάδους και έτρωγαν κι άλλες γατούλες. Γενικώς, τα ταίζουν όλα στην περιοχή και με κάτι κυρίες που μίλησα τα ταίζουν και τα αγαπούν. Υπάρχουν και τέρατα, βέβαια, αλλά σε γενικές γραμμές, όλοι ταίζουν και δίνουν κάτι στα αδέσποτα. Οπότε, με αυτήν τη λογική, ίσως κάποιος τα "βούτηξε" για πολλά ζουζουνιάσματα. Τι να πω... Ας άφηνε ένα σημείωμα "Προς κάθε ενδιαφερόμενο γείτονα. Βούτηξα τα γατούδια γιατί ήταν σκέτα καραμελούδια!", να ξέρουμε τι μας γίνεται, βρε παιδί μου!
Mα όποιος τα πήρε πού να ξέρει ότι τα φρόντιζε ιδιαίτερα κάποιος;;
Γιατί όμως δεν κάνεις εσύ το "αντίθετο";;;
Να βάλεις μια αφισούλα με τις φωτό του και να λες:
Εξαφανίστηκαν τα αδεσποτάκια μας... Αν τα πήρε κανείς ας ειδοποιήσει για να μην ανησυχώ.
Και προτείνω να λες την λέξη "αδεσποτάκια", ώστε αν κάποιος τα πήρε και τα θέλει να τολμήσει να απαντήσει, χωρίς να φοβηθεί ότι θα τα ζητήσεις πίσω σώνει και καλά.
Γιατί όμως δεν κάνεις εσύ το "αντίθετο";;;
Να βάλεις μια αφισούλα με τις φωτό του και να λες:
Εξαφανίστηκαν τα αδεσποτάκια μας... Αν τα πήρε κανείς ας ειδοποιήσει για να μην ανησυχώ.
Και προτείνω να λες την λέξη "αδεσποτάκια", ώστε αν κάποιος τα πήρε και τα θέλει να τολμήσει να απαντήσει, χωρίς να φοβηθεί ότι θα τα ζητήσεις πίσω σώνει και καλά.
-
Mood :
marmanga έγραψε:Αναστασία μου, έτσι όπως το περιγράφεις, εγώ είμαι σίγουρη ότι τα πήραν!
Συμφωνώ..
Άλλωστε και η Niou έτσι μάζεψε το καινούργιο της γατάκι..
Έβρεχε, το μικρό είχε μουσκέψει και το πήρε σπίτι της.
Είναι εξαιρετικά πιθανό να έχει συμβεί το ίδιο και με τα 2 μικρά.
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
Εχουμε καποιο νέο?
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/04/2008
Mood :
Παιδιά, δυστυχώς τίποτα. Τωρα ανεβηκα από το τάισμα, αλλά άφαντα. Αν ήταν εδώ, θα είχαν εμφανιστεί τόσες μέρες. Κάποιος στη γειτονιά μου είπε ότι είδε ένα γατάκι νεκρό σε έναν δρομο κοντά στον κεντρικό χτυπημένο από αυτοκίνητο, αλλά ήταν πιο μεγάλο από τον Άγγελο. Θέλω να πιστεύω ότι δεν ήταν το μωρό μου. Εξάλλου λείπουν δύο γατάκια. Πού πήγε το άλλο; Όσο το σκέφτομαι, τόσο πιστεύω ότι τα πήραν τα μωρά για καλό σκοπό. Δεν είναι δυνατόν να εξαφανίστηκαν και τα δύο! Μαζί "χάθηκαν", άρα είναι κάπου μαζί. Μάλλον κάποιος τα λιμπήστηκε και τα μάζεψε. Γι' αυτό προσεύχομαι. Έψαξα όπου μπορούσα στη γειτονιά. Δεν βρήκα τίποτα.
Μάλλον κάποιος τα καβάτζωσε Αναστασία και για να τα πάρει και τα 2 θα είναι όχι μόνο φιλόζωος αλλά φιλόγατος!
-
Mood :
SuperCatz έγραψε:Μάλλον κάποιος τα καβάτζωσε Αναστασία και για να τα πάρει και τα 2 θα είναι όχι μόνο φιλόζωος αλλά φιλόγατος!
ΜΑΚΑΡΙ, ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΜΑΚΑΡΙ!!! Και πώς να μην τα καβατζώσει άλλωστε; Τέτοια μπισκοτολούκουμα. Αυτό είναι ενθαρρυντικό και παρηγορητικό.
Anastasia έγραψε:SuperCatz έγραψε:Μάλλον κάποιος τα καβάτζωσε Αναστασία και για να τα πάρει και τα 2 θα είναι όχι μόνο φιλόζωος αλλά φιλόγατος!
ΜΑΚΑΡΙ, ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΜΑΚΑΡΙ!!! Και πώς να μην τα καβατζώσει άλλωστε; Τέτοια μπισκοτολούκουμα. Αυτό είναι ενθαρρυντικό και παρηγορητικό.
That's the spirit!
-
Mood :
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Χαριζεται η Ηρα
» Άγγελος, ένας μικρός τριποδάκος.
» Looking for home.. Ο Νέστορας - ο ουρανοκατέβατος - χαρίζεται!.. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΠΙΑ!!!
» Χαρίζεται ο Mousse (δε χαρίζεται πλέον)
» Χαρίζεται ο Λεν!!!
» Άγγελος, ένας μικρός τριποδάκος.
» Looking for home.. Ο Νέστορας - ο ουρανοκατέβατος - χαρίζεται!.. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΠΙΑ!!!
» Χαρίζεται ο Mousse (δε χαρίζεται πλέον)
» Χαρίζεται ο Λεν!!!
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios