ΝΕΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ - BLUE
+17
dianna.claudia
LAROGATA
Φωτεινή
moukelis
Chouzouris
sardela
Kikiriki
natalouko
Tiger Lilly
Marcos
SuperCatz
aporw
XIONIS
Anatoli
niou
gatoras
Fairy dogmother
21 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
ΝΕΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ - BLUE
Υπάρχει μια νέα ολιστική ξηρά τροφή, η Blue. Είναι νο1 στην Αμερική απ' ότι λέει το φυλλάδιο που πήρα από το pet shop. Κάτι που μου άρεσε εκτός από τη φοβερή ποιότητα των συστατικών, είναι ότι στο φυλλάδιο δεν αναφέρει πουθενά τη λέξη "ιδιοκτήτης ζώου", αλλά "γονέας κατοικιδίου".
Τα συστατικά της είναι καθαρό κρέας κοτόπουλου, αρνιού ελευθέρας βοσκής και ψάρι φιλέτο χωρίς ορμόνες, αντιβιωτικά και στεροειδή ως πρώτο συστατικό. Μαζί με αυτά, περιέχει ολόκληρους καρπούς από καστανό ρύζι, σιτάρι, κριθάρι και βρώμη, ακόμα, φρέσκα λαχανικά, φρούτα και βότανα που ψήνονται σε διαφορετική θερμοκρασία από το κρέας. Αυτό φαίνεται και στα κροκετάκια, έχουν διαφορετικό σχήμα και χρώμα.
ΔΕΝ περιέχει άλευρα υποπροϊόντων κοτόπουλου ή πουλερικών.
ΔΕΝ περιέχει καλαμπόκι, σιτάρι ή σόγια.
ΔΕΝ περιέχει τεχνητά αρώματα, χρώματα ή συντηρητικά.
Για τις γατούλες βγαίνει σε ξηρά τροφή και κονσέρβα σε διάφορες γεύσεις όπως κοτόπουλο και καστανό ρύζι, σολωμός, γαλοπούλα-γλυκοπατάτα, πάπια, κοτόπουλο κ.λπ.
Στις κονσέρβες παίζει πολύ γκουρμέ κατάσταση με διάφορες γεύσεις.
Πρόσφατα δοκίμασα τη σκυλίσια, αλλά η μικρή μου είναι πολύ ιδιότροπη με την ξηρά γενικότερα και δεν είδα φως. Σκοπεύω να δοκιμάσω και τη γατίσια στο Hendrix, όμως δεν είχε δειγματάκι εκείνη τη στιγμή. Επιφυλάσσομαι!
Οι τιμές ήταν κάπως ψηλές αλλά δεν τις θυμάμαι απ' έξω. Αν τις ξέρει κάποιος ας μας πει κι εμάς!
Γενικά είναι πολύ διαφορετική από τις ζωοτροφές που ήξερα ως τώρα και είπα να μοιραστώ την πληροφορία!
Να το site της http://www.bluebuff.com/sitemap.shtml
Τα συστατικά της είναι καθαρό κρέας κοτόπουλου, αρνιού ελευθέρας βοσκής και ψάρι φιλέτο χωρίς ορμόνες, αντιβιωτικά και στεροειδή ως πρώτο συστατικό. Μαζί με αυτά, περιέχει ολόκληρους καρπούς από καστανό ρύζι, σιτάρι, κριθάρι και βρώμη, ακόμα, φρέσκα λαχανικά, φρούτα και βότανα που ψήνονται σε διαφορετική θερμοκρασία από το κρέας. Αυτό φαίνεται και στα κροκετάκια, έχουν διαφορετικό σχήμα και χρώμα.
ΔΕΝ περιέχει άλευρα υποπροϊόντων κοτόπουλου ή πουλερικών.
ΔΕΝ περιέχει καλαμπόκι, σιτάρι ή σόγια.
ΔΕΝ περιέχει τεχνητά αρώματα, χρώματα ή συντηρητικά.
Για τις γατούλες βγαίνει σε ξηρά τροφή και κονσέρβα σε διάφορες γεύσεις όπως κοτόπουλο και καστανό ρύζι, σολωμός, γαλοπούλα-γλυκοπατάτα, πάπια, κοτόπουλο κ.λπ.
Στις κονσέρβες παίζει πολύ γκουρμέ κατάσταση με διάφορες γεύσεις.
Πρόσφατα δοκίμασα τη σκυλίσια, αλλά η μικρή μου είναι πολύ ιδιότροπη με την ξηρά γενικότερα και δεν είδα φως. Σκοπεύω να δοκιμάσω και τη γατίσια στο Hendrix, όμως δεν είχε δειγματάκι εκείνη τη στιγμή. Επιφυλάσσομαι!
Οι τιμές ήταν κάπως ψηλές αλλά δεν τις θυμάμαι απ' έξω. Αν τις ξέρει κάποιος ας μας πει κι εμάς!
Γενικά είναι πολύ διαφορετική από τις ζωοτροφές που ήξερα ως τώρα και είπα να μοιραστώ την πληροφορία!
Να το site της http://www.bluebuff.com/sitemap.shtml
Fairy dogmother- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Στο μαζοχιστάν, ανάμεσα στους ανόητους...
Αριθμός γατουνίων : 2, ένα που νομίζει ότι είναι αμφίβιο και μία γιαγιάκα για όπερα!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Πρωτοβρόχια...
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τα δικά σου!
Motto : Η βλακεία είναι ανίκητη!
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/07/2009
Mood :
Απ: ΝΕΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ - BLUE
Φαίνεται τέλεια αυτή η σειρά
gatoras- Γατοφόνος γατ' εξακολούθηση
-
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/04/2009
Mood :
Που τις βρισκουμε αυτες?Πολυ καλες φαινονται!
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Τέτα νομίζω είναι αυτή που ανέφερες εσύ στο θέμα της orijen
gatoras- Γατοφόνος γατ' εξακολούθηση
-
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/04/2009
Mood :
Ναι αυτη ειναι!
Στο πετ-σοπ που ημουν σημερα δεν την εχει φερει ακομα γι αυτο ρωταω που την βρισκουμε.
Πολυ μου αρεσει να μπαινουν κι αλλοι στο παιχνιδι.Πηξαμε στη ρογιαλ Κανιν τοσο καιρο.
Στο πετ-σοπ που ημουν σημερα δεν την εχει φερει ακομα γι αυτο ρωταω που την βρισκουμε.
Πολυ μου αρεσει να μπαινουν κι αλλοι στο παιχνιδι.Πηξαμε στη ρογιαλ Κανιν τοσο καιρο.
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Η σωστη ονομασια ειναι Blue Buffalo κι οχι Blue σκετο. Ειναι κατηγοριας Orijen αλλα πολυ πιο νεα στην αγορα. Απο τη στιγμη που βγηκε η Orijen εχει αρχησει να ανεβαινει ο πηχης και να προσεχουν λιγο περισσοτερο την ποιοτητα των ζωοτροφων!!! Μας ελεγε προμηθετυης μας οτι στην εκθεση με τα κτηνιατρικα στη Νυρεμβεργη ειχε γινει κακος χαμος με ολες τις καινουργιες βιολογικες τροφες που εχουν βγει τον τελευταιο καιρο!!! Αυτο ειναι κακο για εμας γιατι μας βομβαρδιζουν με νεες πληροφοριες και μας βαζουν στη διαδικασια να ψαχνουμε αλλα πολυ καλο για τη σωστη διατροφη των γατουνιων μας!
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Η εμπορική της ονομασία είναι "BLUE" και η εταιρία λέγεται "BLUE BUFFALO". http://www.bluebuff.com/sitemap.shtml
Τη βρήκα στο pet shop Zoo station Ηλιούπολης, Πάρου 2.
Το φυλλάδιο έχει και στοιχεία του αντιπροσώπου όμως.
Διεύθυνση: Δαβάκη 65 Καλλιθέα και τηλ.: 2109591882
Κι εγώ χαίρομαι που ανέβηκε επιτέλους ο πήχης.
Τη βρήκα στο pet shop Zoo station Ηλιούπολης, Πάρου 2.
Το φυλλάδιο έχει και στοιχεία του αντιπροσώπου όμως.
Διεύθυνση: Δαβάκη 65 Καλλιθέα και τηλ.: 2109591882
Κι εγώ χαίρομαι που ανέβηκε επιτέλους ο πήχης.
Fairy dogmother- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Στο μαζοχιστάν, ανάμεσα στους ανόητους...
Αριθμός γατουνίων : 2, ένα που νομίζει ότι είναι αμφίβιο και μία γιαγιάκα για όπερα!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Πρωτοβρόχια...
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τα δικά σου!
Motto : Η βλακεία είναι ανίκητη!
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/07/2009
Mood :
Την εχω αγορασει!
Καταρχην ειναι στην φιλοσοφια της orijen!! ΟΧΙ ΣITHΡΑ ΔΗΛΑΔΗ!!
Ειναι λιγο τσουχτερη η τιμη.. 15,70 τα 1,300 γραμμαρια! και το κακο ειναι οτι στην Ελλαδα δεν φερνουν μεγαλυτερη συσκευασια για να συμφερει!
Εγω πηραν την weight control (καθωτι ειμαστε και παχουλοκομψοι ) δεν μπορω να πω οτι την τρωει με ιδιαιτερη ευχαριστηση! αλλα δεν θα του περασει!! δεν πεταω εγω τοσα λεφτα!
Καταρχην ειναι στην φιλοσοφια της orijen!! ΟΧΙ ΣITHΡΑ ΔΗΛΑΔΗ!!
Ειναι λιγο τσουχτερη η τιμη.. 15,70 τα 1,300 γραμμαρια! και το κακο ειναι οτι στην Ελλαδα δεν φερνουν μεγαλυτερη συσκευασια για να συμφερει!
Εγω πηραν την weight control (καθωτι ειμαστε και παχουλοκομψοι ) δεν μπορω να πω οτι την τρωει με ιδιαιτερη ευχαριστηση! αλλα δεν θα του περασει!! δεν πεταω εγω τοσα λεφτα!
Μεγαλυτερες συσκευασιες και αρα πιο οικονομικες δεν βγαζει αυτη η τροφη?
-
Mood :
Anatoli έγραψε:Μεγαλυτερες συσκευασιες και αρα πιο οικονομικες δεν βγαζει αυτη η τροφη?
Δεν σου φτάνει η μπόχα της orijen, θες να ανοίξεις τους ορίζοντές σου (κι άλλο) στη μπόχα?
Πάντως πλάκα πλάκα, είναι πολύ ακριβή αυτή η τροφή..
Άκου 15,70 ευρώ τα 1,300 γρμ.. Φιλέτο να αγοράζαμε, πιο φθηνό θα ήταν..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την SuperCatz στις Δευ Ιουν 28, 2010 2:20 pm, 1 φορά
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Θελω γενικα να δινω ποικιλια απο δω και περα. να μην τρωνε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια.Το μονο που δεν αλλαζω ειναι οι κονσερβες γιατι οι applaws ειναι οι μονες που τρωνε με ορεξη χωρις να τις βαριουντε.
-
Mood :
Κονσέρβα τους έδωσα προχθές, η Πατούσα ίσα που τσίμπησε, ο Tesoro και ο Snow έφαγαν και ο Gizmo (τί πρωτότυπο!) ξεκοιλιάστηκε!!!
Αφού αναγκάστηκα να του πάρω το πιατάκι και ό,τι είχε μείνει το έριξα στο μπωλάκι που έχω έξω στην αυλή για τα αδέσποτα!
Δεν σταματάει λέμε, αν αρχίσει να τρώει, αυτός ο γάτος!
Αφού αναγκάστηκα να του πάρω το πιατάκι και ό,τι είχε μείνει το έριξα στο μπωλάκι που έχω έξω στην αυλή για τα αδέσποτα!
Δεν σταματάει λέμε, αν αρχίσει να τρώει, αυτός ο γάτος!
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
Καλό θα ήταν νομίζω να μην δίνεις στα αδέσποτα φαγητό που έχουν φάει πρίν τα δικά σου.
Δεν είχες πεί ότι είναι θετικά στο τεστ του FIP;
Καλύτερα να την πετάς την τροφή που περισσεύει στα πιατάκια τους.
Το FIP στην περίπτωση που έχουν (που εύχομαι να μην έχουν αλλά να είναι άλλος ιός απ' την ομάδα ), μεταφέρεται ιδιαιτέρως απ' τα σάλια...
Το FIP στην περίπτωση που έχουν (που εύχομαι να μην έχουν αλλά να είναι άλλος ιός απ' την ομάδα ), μεταφέρεται ιδιαιτέρως απ' τα σάλια...
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Ο Γκιζμο μου θυμιζει το Λουκουμι στην αρχη.Ετρωγε τα δικα του ετρωγε του Μικυ κοντευε να φαει και εμας.επειδη ηταν αδεσποτακι για πολυ καιρο προφανως ειχε μαθει οταν βρισκει τροφη να την καταβροχθιζει γιατι δεν ηξερε ποτε θα ξαναβρει. Λιγο κρατησε και μετα ηρεμησε.Τωρα τρωει πολυ λιγοτερο απο τον Μικυ αν και εχει ιδιαιτερη προτιμηση στην κονσερβα ενω ο Μικυ ειναι πιο πολυ της κροκετας. Του εφυγε παντως αυτη η ακαταπαυστη λαιμαργια και τωρα ειναι ενας λεπτουλης γατουλης.Ο Μικυ μπροστα του ειναι θεριο!
-
Mood :
Marcos έγραψε:Καλό θα ήταν νομίζω να μην δίνεις στα αδέσποτα φαγητό που έχουν φάει πρίν τα δικά σου.
Χαρά, είναι θετικά στον κορωνοϊό, δεν νοσούν από FIP.
Έχεις δίκιο σ' αυτό που λες, δεν το σκέφτηκα.
Εδώ να σημειώσω ότι δεν περίσσεψε τροφή.. εγώ πήρα το πιάτο του Gizmo γιατί είχε ήδη φάει και τις κροκέτες του, αλλά δεν σταμάταγε!
Anatoli έγραψε:Ο Γκιζμο μου θυμιζει το Λουκουμι στην αρχη.Ετρωγε τα δικα του ετρωγε του Μικυ κοντευε να φαει και εμας.επειδη ηταν αδεσποτακι για πολυ καιρο προφανως ειχε μαθει οταν βρισκει τροφη να την καταβροχθιζει γιατι δεν ηξερε ποτε θα ξαναβρει. Λιγο κρατησε και μετα ηρεμησε.Τωρα τρωει πολυ λιγοτερο απο τον Μικυ αν και εχει ιδιαιτερη προτιμηση στην κονσερβα ενω ο Μικυ ειναι πιο πολυ της κροκετας. Του εφυγε παντως αυτη η ακαταπαυστη λαιμαργια και τωρα ειναι ενας λεπτουλης γατουλης.Ο Μικυ μπροστα του ειναι θεριο!
Για πόσο καιρό το έκανε αυτό το Λουκούμι? Εμείς τον Gizmo τον έχουμε σχεδόν 3,5 μήνες..
Το Γκιζμί φαίνεται να παίρνει βάρος, αλλά λόγω κουρέματος φαίνεται ακόμα μισός από τον Tesoro (που είναι κατά 200 περίπου γραμμάρια ελαφρύτερος από τον Gizmo) και το 1/3 από τον Snow που είναι 4 κιλά!
Πλήρη σύγκριση θα κάνουμε μάλλον κατά φθινόπωρο μεριά που θα είναι σε λογικά - περσικά - πλαίσια το μαλλί του..
-
Mood :
Για 2 μηνες περιπου νομιζω ετρωγε ακαταπαυστα.
-
Mood :
Για 2 μήνες μόνο!??!!
Μάλλον ο Gizmo έχει περάσει χειρότερα από το Λουκούμι και συνεχίζει να τρώει ακατάπαυστα.. 20/03 τον φέραμε σπίτι..
Δες εδώ: https://www.gatospito.com/forum-f22/topic-t3585-550.htm#338920 για το μαλλί που λέγαμε...
Μάλλον ο Gizmo έχει περάσει χειρότερα από το Λουκούμι και συνεχίζει να τρώει ακατάπαυστα.. 20/03 τον φέραμε σπίτι..
Δες εδώ: https://www.gatospito.com/forum-f22/topic-t3585-550.htm#338920 για το μαλλί που λέγαμε...
-
Mood :
Ναι, το ξέρω, αυτό εννοώ.SuperCatz έγραψε:Marcos έγραψε:Καλό θα ήταν νομίζω να μην δίνεις στα αδέσποτα φαγητό που έχουν φάει πρίν τα δικά σου.
Χαρά, είναι θετικά στον κορωνοϊό, δεν νοσούν από FIP.
Έχεις δίκιο σ' αυτό που λες, δεν το σκέφτηκα.
Εδώ να σημειώσω ότι δεν περίσσεψε τροφή.. εγώ πήρα το πιάτο του Gizmo γιατί είχε ήδη φάει και τις κροκέτες του, αλλά δεν σταμάταγε!
Για καλό και για κακό, καλύτερα να δίνεις άλλη τροφή στα αδεσποτάκια γιατί όποιος κορώνα και να είναι μεταφέρεται.
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Ούτως ή άλλως τους έχω άλλη τροφή, σε ξεχωριστό σημείο, αλλά χθες που έμεινε κονσέρβα τη λυπήθηκα να πάει χαμένη και να μην την φάνε τα αδεσποτάκια..
Τελοσπάντων, προς γνώση και συμμόρφωση για την επόμενη φορά που θα έχω την ίδια φαεινή ιδέα..
Τελοσπάντων, προς γνώση και συμμόρφωση για την επόμενη φορά που θα έχω την ίδια φαεινή ιδέα..
-
Mood :
Εχει πολυ μαλλι ρε συ...δεν ειναι κοντο με τιποτα.Απλα ενταξει εχει δρομο ακομα για να φτασει τον Σνοου. Αλλα ειναι λεπτουλης, που τα βαζει!!!!
-
Mood :
Πολύ μαλλί!!??! Ο Gizmo? Τρελή κουρούπα είναι, συγκριτικά με τα υπόλοιπα!
Βεβαίως καμία σχέση με το πώς ήταν όταν κουρεύτηκε.. νεοσύλλεκτος εντελώς!
Ναι ο σκατούλης, είναι περίπου 3.100! Κι εγώ αναρωτιέμαι που τα βάζει, αλλά ταινία σίγουρα δεν είναι, γιατί και χάπι έχει πάρει και ένεση του κάναμε τις προάλλες..
Επομένως, εύλογα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι είναι απλά ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΕΙΝΑΛΕΩΝ!
Βεβαίως καμία σχέση με το πώς ήταν όταν κουρεύτηκε.. νεοσύλλεκτος εντελώς!
Ναι ο σκατούλης, είναι περίπου 3.100! Κι εγώ αναρωτιέμαι που τα βάζει, αλλά ταινία σίγουρα δεν είναι, γιατί και χάπι έχει πάρει και ένεση του κάναμε τις προάλλες..
Επομένως, εύλογα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι είναι απλά ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΕΙΝΑΛΕΩΝ!
-
Mood :
Πάντως και το δικό μου το μπιχλάκι κόντευε να φάει κι εμένα όταν το βρήκα. Έγινε από σαύρα γατί, μετά μοσχάρι και κατέληξε μετά τη στείρωση (!) ένας πολύ στυλάτος γάτος. Σε αντίθεση με τον Ματού που δεν ήταν ποτέ αδέσποτος, και ήταν και παραμένει χοντρός.
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Δύο: Μatou, και Miles.
Motto : Never underestimate the power of denial.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2009
Mood :
Τί να πω ρε γμτ.. Τρώει το καταπέτασμα... Παραμένει όμως μοντελάκι γιατί είναι νευρόσπασμα και τρέχει συνέχεια (ενίοτε και μόνος του! )!
-
Mood :
Αυτην λετε?
http://bluebuffalo.com/products/cats/wilderness-cat-dry.shtml
Γιατι βλεπω υπαρχουν πολλες. Κανει για στειρωμενα φανταζομαι.
http://bluebuffalo.com/products/cats/wilderness-cat-dry.shtml
Γιατι βλεπω υπαρχουν πολλες. Κανει για στειρωμενα φανταζομαι.
-
Mood :
Ειναι χαμηλη σε μαγνησιο οπως και η Orijen οποτε ναι κανει.
-
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Mood :
Η blue θα είναι η επόμενη τροφή που θα δοκιμάσουμε αν δεν βγουν καλές οι εξετάσεις της Ράισας!!
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Αχ ρε παιδιά πολύ ακριβή είναι ...
Ασπασία ( ή όποιος άλλος ξέρει !) πόσο κάνει η Orijien ?
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Περιπου 45 ευρω το 7κιλο.
-
Mood :
και το 2,5 κιλο περιπου 28 ευρω.δεν συμφερει.
-
Mood :
Αμάν ! Πάρα πολύ ακριβή :-(
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Ειναι πολυ πιο φθηνη απο την Ρογιαλ Κανιν. Ερχεται στα ιδια περιπου με την Προ-πλαν που κανει το 3κιλο γυρω στα 22 ευρω.
Αλλα, Κικη, τρωνε πολυ λιγοτερο απο οτι τρωνε ολες τις υπολοιπες τροφες γιατι χορταινουν λογω της υψηλης πρωτεινης.Οποτε συμφερει με τα χιλια.
Αλλα, Κικη, τρωνε πολυ λιγοτερο απο οτι τρωνε ολες τις υπολοιπες τροφες γιατι χορταινουν λογω της υψηλης πρωτεινης.Οποτε συμφερει με τα χιλια.
-
Mood :
Anatoli έγραψε:Ειναι πολυ πιο φθηνη απο την Ρογιαλ Κανιν.
Ναι όντως...εγώ παίρω ρόγιαλ 4κιλά και πληρώνω 33 ευρώ! Και φτάνει για 20 μέρες (με 4 γατιά).
sardela- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Χαλάνδρι
Αριθμός γατουνίων : 4:sardela,leon,manolos,bios.
Motto : Από τα όμορφα δεν θέλω να γλιτώσω...
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Kikiriki έγραψε:Αχ ρε παιδιά πολύ ακριβή είναι ...
http://www.kompa.gr/photos/prosfora/timokatalogos.pdf
Eχει 28,70 τα 2,5 κιλα και 48,20 τα 7 κιλα. Οι τιμες ειναι στανταρ σε ολα τα πετ σοπ. Υπαρχει επισης η Acana Wild Prairie με λιγο λιγοτερη πρωτεϊνη η οποια εχει 21,70 τα 2,5 κιλα και καπου 42 ή 45 (δε θυμαμαι και δεν υπαρχει και στον καταλογο) τα 7 κιλα.
-
Mood :
Άσπα μπες msn
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ
» ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΜΑΚΡΥΤΡΥΧΕΣ?
» Ξηρά τροφή Diamond
» Καλή ξηρά τροφή
» Η αλήθεια για την ξηρά τροφή;;;
» ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΜΑΚΡΥΤΡΥΧΕΣ?
» Ξηρά τροφή Diamond
» Καλή ξηρά τροφή
» Η αλήθεια για την ξηρά τροφή;;;
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios