ΝΕΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ - BLUE
+17
dianna.claudia
LAROGATA
Φωτεινή
moukelis
Chouzouris
sardela
Kikiriki
natalouko
Tiger Lilly
Marcos
SuperCatz
aporw
XIONIS
Anatoli
niou
gatoras
Fairy dogmother
21 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: ΝΕΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ - BLUE
Εμενα παντως το επτακιλο της Orijen μου κρατα με τεσσερις γατες ενα μηνα,και δεν τους μετραω την τροφη καν.
Anatoli έγραψε:Ειναι πολυ πιο φθηνη απο την Ρογιαλ Κανιν. Ερχεται στα ιδια περιπου με την Προ-πλαν που κανει το 3κιλο γυρω στα 22 ευρω.
Αλλα, Κικη, τρωνε πολυ λιγοτερο απο οτι τρωνε ολες τις υπολοιπες τροφες γιατι χορταινουν λογω της υψηλης πρωτεινης.Οποτε συμφερει με τα χιλια.
Αν είναι τόσο καλή όσο λένε, δε θα έπρεπε να είναι ακριβότερη;
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Οχι. Απλα η Κανιν θα επρεπε να ειναι φθηνοτερη
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
SuperCatz έγραψε:Τί να πω ρε γμτ.. Τρώει το καταπέτασμα... Παραμένει όμως μοντελάκι γιατί είναι νευρόσπασμα και τρέχει συνέχεια (ενίοτε και μόνος του! )!
Το ίδιο και ο Λάρυ ενώ τρώει διπλάσια απ΄την Λάρα,επειδή δεν βάζει τον κώλο του κάτω είναι στυλάκι το σκασμένο,αυτό δεν είναι γατί μετεμψύχωση πιθηκιού είναι
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Εγω σας προτεινω να δοκιμαζετε το Flatazor, ειναι απιστευτο φαγητο, εχει πολυ καλα στοιχεια μεσα ,δεν βρωμαει και αρεσει πολυ στις γατουλες.Δεν βλεπω κανα λογο να πλουτιζετε τις αλλες εταιριες οταν στο κατω-κατω τα υλικα μεσα δεν διαφερουν και τοσο απο αλλες φιρμες.Πιο πολυ διαφημιση πεφτει παρα αληθεια.Κατα τα αλλα, ολα τα φαγητα που προτεινουν οι καλοι κτηνιατροι εχουν τα στοιχεια που χρειαζονται οι γατες, κατι θα ξερουν και αυτοι
Κι ομως,αν διαβασεις τα συστατικα και το ψαξεις λιγο,διαφερουν,και μαλιστα παρα πολυ...
Συζητώντας με έναν άνθρωπο από τη Flatazor, μου εξήγησε ότι η διαφορά είναι στη μεταβολιστική ποσότητα της τροφής. Δηλαδή, τη Flatazor κατά τα λεγόμενά του, τη μεταβολίζουν κατά πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από τη Royal π.χ.
Αυτό πιθανόν να μπορεί να το δει κανείς μόνο αν συγκρίνει την ποσότητα των περιττωμάτων.
Αυτό πιθανόν να μπορεί να το δει κανείς μόνο αν συγκρίνει την ποσότητα των περιττωμάτων.
Fairy dogmother- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Στο μαζοχιστάν, ανάμεσα στους ανόητους...
Αριθμός γατουνίων : 2, ένα που νομίζει ότι είναι αμφίβιο και μία γιαγιάκα για όπερα!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Πρωτοβρόχια...
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τα δικά σου!
Motto : Η βλακεία είναι ανίκητη!
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/07/2009
Mood :
Fairy dogmother έγραψε:Συζητώντας με έναν άνθρωπο από τη Flatazor, μου εξήγησε ότι η διαφορά είναι στη μεταβολιστική ποσότητα της τροφής. Δηλαδή, τη Flatazor κατά τα λεγόμενά του, τη μεταβολίζουν κατά πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από τη Royal π.χ.
Δλδ με ποια κάνουν περισσότερα ???
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
αν μιλας για την flatazor για στειρωμενα , τα δικα μου την κουτσοτρωνε, οποτε υποθετω πως δεν πρεπει να ειναι και πολυ ευγευστη
4 αλλοι γνωστοι μου που για καποιους μηνες την αγοραζαν συστηματικα,παρατηρησαν ολοι τους μετα απο καποιο διαστημα διαρροιες
εγω απλα το αναφερω
4 αλλοι γνωστοι μου που για καποιους μηνες την αγοραζαν συστηματικα,παρατηρησαν ολοι τους μετα απο καποιο διαστημα διαρροιες
εγω απλα το αναφερω
barkoulitses- Mature Cat
-
Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
Αριθμός γατουνίων : 16 ΚΑΙ 1 ΣΚΥΛΟ
Motto : ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2008
Mood :
SuperCatz έγραψε:Fairy dogmother έγραψε:Συζητώντας με έναν άνθρωπο από τη Flatazor, μου εξήγησε ότι η διαφορά είναι στη μεταβολιστική ποσότητα της τροφής. Δηλαδή, τη Flatazor κατά τα λεγόμενά του, τη μεταβολίζουν κατά πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από τη Royal π.χ.
Βάσει των λεγομένων του, με τη flatazor κάνουν λιγότερα.
Τώρα για διάρροιες δεν ξέρω, καθώς ξέρω ανθρώπους που χρησιμοποιούν τη σκυλοτροφή δίχως πρόβλημα και όχι τη γατοτροφή. Αν προκαλεί τέτοιο πρόβλημα, τότε δεν θέλω να "ζήσω την εμπειρία" με το γάτο μου
-
Αριθμός γατουνίων : 2, ένα που νομίζει ότι είναι αμφίβιο και μία γιαγιάκα για όπερα!
Mood :
ΟΝΤΩς οι σκυλοτροφες FLATAZOR ειναι καλες
τις αγοραζω και εγω,ειδικα αυτη με το αρνι τους αρεσει πολυ
τον Αυγουστο βρηκα με προσφορα -30/ τροφες ,και πηρα ενα σακι προπλαν και ενα σακι ρ.κανιν
δυστυχως για την τσεπη μου δεν μας πολυαρεσαν, και ξαναπαταραγγειλαμε φλαταζορ
τις αγοραζω και εγω,ειδικα αυτη με το αρνι τους αρεσει πολυ
τον Αυγουστο βρηκα με προσφορα -30/ τροφες ,και πηρα ενα σακι προπλαν και ενα σακι ρ.κανιν
δυστυχως για την τσεπη μου δεν μας πολυαρεσαν, και ξαναπαταραγγειλαμε φλαταζορ
barkoulitses- Mature Cat
-
Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
Αριθμός γατουνίων : 16 ΚΑΙ 1 ΣΚΥΛΟ
Motto : ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2008
Mood :
Βρηκα κι εγω την Μπλου Μπαφαλο σε συσκευασια των 1300 γρμ νομιζω. Εκανε 17 ευρω - 5%
Οπου να ναι θα αρχισουν τα πετ-σοπ να προμηθευονται και μεγαλυτερα μεγεθη.
Οπου να ναι θα αρχισουν τα πετ-σοπ να προμηθευονται και μεγαλυτερα μεγεθη.
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
εγω αποφάσισα οτι τροφή ΔΕΝ ξανα αλλάζω......
Δίνω ενα σωρό χρήματα και τα ζαβά δεν την τρώνε...
Δίνω ενα σωρό χρήματα και τα ζαβά δεν την τρώνε...
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Κάτι που πρόσεξα μόλις τώρα στο site της blue:
Σε αντίθεση με τις άλλες τροφές, σου προτείνει 2 τρόπους σερβιρίσματος, έναν κανονικά ως ξηρά τροφή κατευθείαν από τη σακούλα στο πιάτο και άλλον ένα που λέει να προσφέρεις τις κροκέτες αφού τις βρέξεις με ζεστό νερό για να βγει προς τα έξω το άρωμά τους.
Στις άλλες ξηρές τροφές συνήθως απαγορεύεται να τις βρέχεις γιατί ψεκάζουν τις κροκέτες με λίπος και δημιουργούνται βλαβερά βακτηρίδια αν τις βρέξεις.
Σε αντίθεση με τις άλλες τροφές, σου προτείνει 2 τρόπους σερβιρίσματος, έναν κανονικά ως ξηρά τροφή κατευθείαν από τη σακούλα στο πιάτο και άλλον ένα που λέει να προσφέρεις τις κροκέτες αφού τις βρέξεις με ζεστό νερό για να βγει προς τα έξω το άρωμά τους.
Preparation Options
Dry—Crunchy and delicious nutrition nuggets and LifeSource Bits right from the bag.
Dry with Water—Add warm water and mix to fully release flavors and aroma.
Στις άλλες ξηρές τροφές συνήθως απαγορεύεται να τις βρέχεις γιατί ψεκάζουν τις κροκέτες με λίπος και δημιουργούνται βλαβερά βακτηρίδια αν τις βρέξεις.
-
Mood :
SuperCatz έγραψε:Fairy dogmother έγραψε:Συζητώντας με έναν άνθρωπο από τη Flatazor, μου εξήγησε ότι η διαφορά είναι στη μεταβολιστική ποσότητα της τροφής. Δηλαδή, τη Flatazor κατά τα λεγόμενά του, τη μεταβολίζουν κατά πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από τη Royal π.χ.
Τα δικα μου εχουν παθει με την Flatazor, χωρις πλακα, και πιπι και πουπου μπολικα,οχι διαρροια ομως, μαλιστα η μικρη Πουκκα σαν να εφτιαξε λιγο κιολας, αυτη παντα ειχε προβλημα με το poo της... και δεν θελουν και κονσερβες πλεον...αλλο και τουτο, ολο στα μικρα αδεσποτα εξω καταληγουν Τωρα θα δω και εν καιρο τι γινεται, παντως μου φαινεται οτι τους αρεσει πολυ αν και τρωνει λιγοτερο απο τι πριν. Προς το παρον τσεκαρω, τους βαζω και Hills που το λατρεουν και ετσι δεν βαριουνται. Αλλα τελικα μαλλον ολα εχουν σχεση με το καθε γατι και χαρακτηρα λεω εγω...η μικρη Πουκκα κλεβει μονιμως απο το χυμα φαι για τις αδεσποτες (εχει γευση μπεικον χαχα) , το πως εχει φτασει να ανοιξει κομπους στις σακουλες δεν λεγεται Τι να πεις...γουστα ειναι αυτα
Στην Ελλάδα έρχονται όλες οι κατηγορίες ξηρής τροφής της Blue;
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Nobody knows
-
Mood :
Anatoli έγραψε:Nobody knows
Oh, I do know now!
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Οh!! Για πες!
-
Mood :
Κλασική Ελλάδα... φέρνουν μόνο την κατηγορία "Spa", το 1.300 σακούλι κοστίζει - τιμή εκκίνησης - γύρω στα 15 ευρώ. Προφανώς, θέλουν να δουν αν "τραβάει" στην αγορά η τροφή και αργότερα να φέρουν και τις υπόλοιπες κατηγορίες και τις κονσέρβες.. Το θέμα είναι ότι την κατηγορία "Spa" δεν τη βλέπω στην ιστοσελίδα τους... και από ό,τι είδα σε ένα κτηνιατρείο τις προάλλες, έχει 0.10% μαγνήσιο.. είναι καλό αυτό;
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Anatoli έγραψε:Nobody knows
Κοίτα κέφια...!!!
Δεν θέλω να σκεφτώ πώς θα είσαι 31 μέρες πριν τα Χριστούγεννα!
Σε βλέπω να στολίζεις και τα γατιά με λαμπάκια!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Eγω στο πετ-σοπ βρηκα αυτη. Σε συσκευασια των 1300γρ σε τιμη 17,50 ευρω -5%
Νομιζω αυτη ειναι η σπα γιατι παλιοτερα που ειχα ρωτησει μου ειχε πει οτι θα φερει την σπα.
Νομιζω αυτη ειναι η σπα γιατι παλιοτερα που ειχα ρωτησει μου ειχε πει οτι θα φερει την σπα.
-
Mood :
Απο Παρασκευη η Μπλου τρωει (καπως καλυτερα,η αληθεια να λεγεται) Blue Spa.Δεν ειναι αυτη που εβαλες Τετουλα,αλλα ενα μωβ σακουλι.Ελπιζω,αν βρω πουθενα την απλη να την παρω.Η spa εχει και ρυζι,καμποσο...Ο Θεος βοηθος με αυτο το γατι,εχω δοκιμασει ο,τι εταιρεια υπαρχει και εξακολουθει να ειναι καρα-μιζερο
maria.z- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 4 καθηκακια πολυαγαπημενα!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Λιλου και Henriette με τα 1000...
Motto : Σε πεισμα των καιρων,εγω ακομα ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ...
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/03/2009
Mood :
Anatoli έγραψε:Eγω στο πετ-σοπ βρηκα αυτη. Σε συσκευασια των 1300γρ σε τιμη 17,50 ευρω -5%
Όχι, δεν είναι η spa αυτή. Την είδα τις προάλλες σε ένα κτηνιατρείο...
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Λειαν συντομως θα φερουμε κι εμεις ολη τη σειρα. Αυτο για τις μικρες συσκευασιες το ειχα γραψει και καπου πιο πανω. Μας ειπαν στην εκθεση οτι φερνουν μονο τις μικρες αλλα σκοπευουν να φερουν και τις μεγαλυτερες. Μεγαλες φερνουν προς το παρον μονο για σκυλους.
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
XIONIS έγραψε:Λειαν συντομως θα φερουμε κι εμεις ολη τη σειρα. Αυτο για τις μικρες συσκευασιες το ειχα γραψει και καπου πιο πανω. Μας ειπαν στην εκθεση οτι φερνουν μονο τις μικρες αλλα σκοπευουν να φερουν και τις μεγαλυτερες. Μεγαλες φερνουν προς το παρον μονο για σκυλους.
maria.z- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 4 καθηκακια πολυαγαπημενα!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Λιλου και Henriette με τα 1000...
Motto : Σε πεισμα των καιρων,εγω ακομα ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ...
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/03/2009
Mood :
Tετα αυτη που εβαλες ειναι η Wilderness κι οχι η Spa. Η Spa ειναι αυτη:
H Wilderness καλυτερα να αποφευγεται απο οικοσιτα γατια απ οτι μας ειπε ο εισαγωγεας γιατι εχει πολυ πρωτεινη και απευθυνεται κυριως σε γατια ποτυ ζουν τον περισσοτερο καιρο εξω και εχουν αλλες αναγκες!!! Τα πετσοπ την σπρωχνουν περισσοτερο γιατι ειναι αρκετα ακριβοτερη απο τη Spa αν κι ειναι μικροτερη συσκευασια!!!! Η αντιστοιχη για σκυλους απευθυνεται σε σκυλους εργασιας οπως μας ειπε δηλάδη σε κυνηγοσκυλα, σκυλια φυλακες κλπ. Λογω υωψηλης πρωτεινης δινει περισσοτερη ενεργεια!
H Wilderness καλυτερα να αποφευγεται απο οικοσιτα γατια απ οτι μας ειπε ο εισαγωγεας γιατι εχει πολυ πρωτεινη και απευθυνεται κυριως σε γατια ποτυ ζουν τον περισσοτερο καιρο εξω και εχουν αλλες αναγκες!!! Τα πετσοπ την σπρωχνουν περισσοτερο γιατι ειναι αρκετα ακριβοτερη απο τη Spa αν κι ειναι μικροτερη συσκευασια!!!! Η αντιστοιχη για σκυλους απευθυνεται σε σκυλους εργασιας οπως μας ειπε δηλάδη σε κυνηγοσκυλα, σκυλια φυλακες κλπ. Λογω υωψηλης πρωτεινης δινει περισσοτερη ενεργεια!
-
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Mood :
Ασπα! Με τοσες καινουργιες τροφες και αμμους κλπ εχουμε χασει το μπουσουλα.
-
Mood :
Πριν μερικες μερες με ενημερωσαν οτι καποιοι κωδικη της Blue απο την σκυλισια εκδοση βεβαια αποσυρθηκαν λογω καποιας ουσιας που περιειχε! Ελπιζω να μην γινει κατι αναλογο και στις γατισιες!
Το προβλημα που υπηρχε στις σκυλισιες ειναι οτι περιειχαν παραπανω βιταμινη D απ οτι ειναι επιτρεπτο για τους σκυλους. Η περισσοτερη βιταμινη D δημιουργουσε διαφορες παρενεργειες στα σκυλια οπως ληθαργο, ασταθεια κλπ. Ο ειδαγωγεας μας ενημερωσε οτι η συγκξεκριμενη παρτιδα αποσυρθηκε στην Αμερικη πριν καν ερθει Ελλαδα. Αν ισχυει κατι τετοιο δε μπορω να το ξερω σιγουρα...
-
Mood :
Πήρα σήμερα την Blue (Spa λέει από κάτω,,, και δεν είναι ίδια συσκευαία με το λινκ που έχετε δώσει, δεν ξέρω γιατί...).
Ξετρελλάθηκαν, έγινε πανικός. Να δούμε αν θα εξακολουθήσει και στο μέλλον.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Το 1,5 κιλό το πήρα 14,75.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
οκ καλη τιμή , το 1.5 Ρ. Κανιν το πέρνω 13.50 ?
καλοφαγωτη!!!
καλοφαγωτη!!!
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Chouzouris έγραψε:Πήρα σήμερα την Blue (Spa λέει από κάτω,,, και δεν είναι ίδια συσκευαία με το λινκ που έχετε δώσει, δεν ξέρω γιατί...).
Για βάλε φωτό
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Αν δεν κανω λαθος δεν ειναι 1,5 κιλο αλλα κατι λιγοτερο. Καπου 1,310Chouzouris έγραψε:Το 1,5 κιλό το πήρα 14,75.
Μη συγκρινεις τιμη κτηνιατρικης με απλη. Η Blue θεωρειται και ειναι απο τις ακριβοτερες τροφες! Θα συμφερει οταν φερουν την μεγαλυτερη συσκευασια, γιατι τωρα ειναι ασυμφορη για καποιον που εχει πολλα γατια...NiaR έγραψε:οκ καλη τιμή , το 1.5 Ρ. Κανιν το πέρνω 13.50 ?
καλοφαγωτη!!!
-
Mood :
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ
» ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΜΑΚΡΥΤΡΥΧΕΣ?
» Ξηρά τροφή Diamond
» Καλή ξηρά τροφή
» Η αλήθεια για την ξηρά τροφή;;;
» ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΜΑΚΡΥΤΡΥΧΕΣ?
» Ξηρά τροφή Diamond
» Καλή ξηρά τροφή
» Η αλήθεια για την ξηρά τροφή;;;
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios