Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια
+30
ladycat
ViviS
MHTSI
nelly 's mother
Kikiriki
tsili
cloud
LAROGATA
Gatadministrator
Billy
brea
Nickpes
marmanga
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
vaso
Marcos
Fairy dogmother
Chouzouris
TITIKA CAT
nosyparker
XIONIS
melitta
sardela
flokatoula
SuperCatz
Πούπσυ
Tiger Lilly
Pepita
Anatoli
BokSurat
34 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 6 από 11
Σελίδα 6 από 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Απ: Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια
Ρε γμτ τους έκανε τόσο κακό που χωρίστηκαν αυτές τις μέρες?
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
Ποιος ξέρει.. Η πορεία θα δείξει..
Απλά ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην βρεθούν στους δρόμους του Ξυλοκάστρου..
Γιατί οκ, δεν είναι και οι καλύτερες καταστάσεις αυτές.. Η κοπέλα θα υιοθετήσει 5 γατιά από το πουθενά, που θα της και θα της το σπίτι...
Το μόνο που μπορώ να ελπίζω, είναι να μάθουν γρήγορα την άμμο τους..
Όσο για τη μαμά τους, ίσως να τα "απογαλακτίζει" πριν την ώρα τους..
Απλά ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην βρεθούν στους δρόμους του Ξυλοκάστρου..
Γιατί οκ, δεν είναι και οι καλύτερες καταστάσεις αυτές.. Η κοπέλα θα υιοθετήσει 5 γατιά από το πουθενά, που θα της και θα της το σπίτι...
Το μόνο που μπορώ να ελπίζω, είναι να μάθουν γρήγορα την άμμο τους..
Όσο για τη μαμά τους, ίσως να τα "απογαλακτίζει" πριν την ώρα τους..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την SuperCatz στις Παρ Αυγ 06, 2010 12:43 am, 1 φορά
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Γαμώ το κι εγώ δεν έχω τέτοια εμπειρία...
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Chouzouris έγραψε:Γαμώ το κι εγώ δεν έχω τέτοια εμπειρία...
Βλέπω ότι έχεις γράψει 6 γατουνάκια στον αριθμό γατουνίων..!
Ο Γουρλής θα μείνει τελικά?
Ο Χουζούρης πώς πάει? Εμάς ο Gizmo μας κατουράει, περίπου 1 φορά κάθε 1,5 - 2 ημέρες, από 2 φορές τη μέρα που είχαμε παλιότερα...
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
Μια φορά που έδωσα μαζεμένα τα γατάκια της Μουτζ, μάζεψε αμέσως γάλα και μου είπε ο γιατρός και πήγα και πήρα "επιστροφή" κάποια για να μην πετρώσει κλπ.
Είχαν μείνει μόνο κάνα 10ωρο χώρια και πάλι χρειάστηκε λίγο για να τα δεχτεί.
Μια γάτα της γειτονιάς που της τα είχαν πάρει και της τα ξανάφεραν μετά από 3 μέρες, δεν τα δέχτηκε ποτέ. Το δικό της στήθος (4 είχε) είχε αρχίσει να φουσκώνει, όχι όλες οι θηλές όμως, και μάλλον την πονούσε πολύ, οπότε τους έκανε τρελό κχχχχ μόλις την πλησίαζαν -κι ίσως κι από φόβο ότι θα την πονέσουν.
Αντίστοιχα, σε άλλη γειτονόγατα που είχαν αποκλειστεί τα μωρά της επί 2ήμερο ΕΚΤΟΣ από ένα που την βύζαινε μανιωδώς, μόλις τα ξαναβρήκε τα πήρε όλα...
Οπότε τείνω στο ότι πιθανόν να πονάει όταν τη βυζαίνουν και κατά συνέπεια δεν τα γουστάρει γενικώς.
Είχαν μείνει μόνο κάνα 10ωρο χώρια και πάλι χρειάστηκε λίγο για να τα δεχτεί.
Μια γάτα της γειτονιάς που της τα είχαν πάρει και της τα ξανάφεραν μετά από 3 μέρες, δεν τα δέχτηκε ποτέ. Το δικό της στήθος (4 είχε) είχε αρχίσει να φουσκώνει, όχι όλες οι θηλές όμως, και μάλλον την πονούσε πολύ, οπότε τους έκανε τρελό κχχχχ μόλις την πλησίαζαν -κι ίσως κι από φόβο ότι θα την πονέσουν.
Αντίστοιχα, σε άλλη γειτονόγατα που είχαν αποκλειστεί τα μωρά της επί 2ήμερο ΕΚΤΟΣ από ένα που την βύζαινε μανιωδώς, μόλις τα ξαναβρήκε τα πήρε όλα...
Οπότε τείνω στο ότι πιθανόν να πονάει όταν τη βυζαίνουν και κατά συνέπεια δεν τα γουστάρει γενικώς.
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
καλημέρα,
τα νέα μας είναι καλά... δεν τα χώρισα τελικά, και σήμερ ατο πρωί ήταν όλα πολύ καλά και πολύ φιλικά με την μαμά τους και αυτή με αυτά... τα στηθάκια της γατούλας δεν έχουν πλέων καθόου γάλα, δεν κρέμονται, έχουν γίνει ένα με το σώμα της... τα μικρά μάλλον δεν θηλάζουν πια, παρότι βρήκα κάτι σαν αιματάκι σε ένα στηθάκι της Νέλης σήμερα, και της το έτριψα με λίγο νεράκι με ελάχιστο habitan! Παιδιά αυτή η γάτα είναι απίθανη όλο γουργουρίζει!!!!
πάμε και στα αρνητικά... τα μισά κοπρανάκια σήμερα ήταν καλοσχηματισμένα, το 1 ήταν ημισχησματισμένο και το 4ο ήταν διάρροια πάλι (χώρια αίμα), αλλά ευτυχώς λίγο πιο πηχτή αυτήν την φορά... Στην άμμο πάει το 1 από τα 4, ενώ τα άλλα πάνε σε 2 συγκεκριμένα σημεία στο πάτωμα (το έχουν κάνει το σημείο χεσίματος μάλλον)
επίσης χθες το βράδυ αποφάσισαν ότι θα τους βόλευε να έχουν την άμμο χύμα στο πάτωμα και φρόντισαν να αναποδογυρίσουν μια λεκανίτσα μικρή που είχα βάλει άμμο μέσα... Δεν τα μάζεψα το άφησα έτσι μήπως και μάθουν ευκολότερα έτσι να πηγαίνουν σε άμμο...
αυτά προς το παρών, σήμερα θα βγάλουμε και φωτογραφίες!
τα μαυράκια θα γίνουν μακρύτριχα μάλλον έχουν πολύ τρίχα πάνω τους σα ζόμπι τα κάνουν οι τρίχες του να μιάζουν
τα άλλα θα είναι κοντότρυχα σαν την μαμά τους.
Είπα ότι τα μικρά είναι 3 κοριτσάκια και 1 αγοράκι (ένα από τα μαύρα) ε;
τα νέα μας είναι καλά... δεν τα χώρισα τελικά, και σήμερ ατο πρωί ήταν όλα πολύ καλά και πολύ φιλικά με την μαμά τους και αυτή με αυτά... τα στηθάκια της γατούλας δεν έχουν πλέων καθόου γάλα, δεν κρέμονται, έχουν γίνει ένα με το σώμα της... τα μικρά μάλλον δεν θηλάζουν πια, παρότι βρήκα κάτι σαν αιματάκι σε ένα στηθάκι της Νέλης σήμερα, και της το έτριψα με λίγο νεράκι με ελάχιστο habitan! Παιδιά αυτή η γάτα είναι απίθανη όλο γουργουρίζει!!!!
πάμε και στα αρνητικά... τα μισά κοπρανάκια σήμερα ήταν καλοσχηματισμένα, το 1 ήταν ημισχησματισμένο και το 4ο ήταν διάρροια πάλι (χώρια αίμα), αλλά ευτυχώς λίγο πιο πηχτή αυτήν την φορά... Στην άμμο πάει το 1 από τα 4, ενώ τα άλλα πάνε σε 2 συγκεκριμένα σημεία στο πάτωμα (το έχουν κάνει το σημείο χεσίματος μάλλον)
επίσης χθες το βράδυ αποφάσισαν ότι θα τους βόλευε να έχουν την άμμο χύμα στο πάτωμα και φρόντισαν να αναποδογυρίσουν μια λεκανίτσα μικρή που είχα βάλει άμμο μέσα... Δεν τα μάζεψα το άφησα έτσι μήπως και μάθουν ευκολότερα έτσι να πηγαίνουν σε άμμο...
τα μαυράκια θα γίνουν μακρύτριχα μάλλον έχουν πολύ τρίχα πάνω τους σα ζόμπι τα κάνουν οι τρίχες του να μιάζουν
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
Αχ, μωρέ..... Άντε, να συνέλθουν και να "συμμορφωθούν" όλα.
Κι ένα μεγάλο για την αντοχή σου.
Κι ένα μεγάλο για την αντοχή σου.
-
Mood :
Τη δικη μου αντοχη να λες που οποτε μπαινω στο χωρο τους παθαίνω εγκεφαλικό από τη βρωμιά και την ακαταστασια
Nickpes- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 3 και 1 σκύλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη-Καλοκαίρι-Φθινόπωρο-Χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον χοντρό...μα τι ρωτάτε, ένας ειναι ο χοντρός
Motto : Always look on the bright side of life
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/12/2008
Mood :
Πάρε κι εσύ!
Το δικαιούσαι στα σίγουρα!!
Το δικαιούσαι στα σίγουρα!!
-
Mood :
BokSurat έγραψε:καλημέρα,
Καλά ακούγονται τα νέα.. Και με την τροφή πιστεύω θα στρώσει και το θέμα της διάρροιας.
Αν το ένα έμαθε να πηγαίνει στην άμμο, λογικά, οσονούπω, θα το μιμηθούν και τα άλλα.
Μακάρι να είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα μέχρι αύριο που θα παραδοθούν στο νέο τους σπίτι..
Καλό κουράγιο μέχρι αύριο..
Nickpes έγραψε:Τη δικη μου αντοχη να λες που οποτε μπαινω στο χωρο τους παθαίνω εγκεφαλικό από τη βρωμιά και την ακαταστασια
-
Mood :
με καρφώνεις ότι είμαι βρωμιάρα; ότι δεν καθαρίζω το σπίτι; ότι δεν φροντίζω τα ζωάκια; ότι τι θες να πεις δηλαδής; όχι... για να καταλάβω δηλαδής...Nickpes έγραψε:Τη δικη μου αντοχη να λες που οποτε μπαινω στο χωρο τους παθαίνω εγκεφαλικό από τη βρωμιά και την ακαταστασια
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Mood :
BokSurat έγραψε:με καρφώνεις ότι είμαι βρωμιάρα; ότι δεν καθαρίζω το σπίτι; ότι δεν φροντίζω τα ζωάκια; ότι τι θες να πεις δηλαδής; όχι... για να καταλάβω δηλαδής...Nickpes έγραψε:Τη δικη μου αντοχη να λες που οποτε μπαινω στο χωρο τους παθαίνω εγκεφαλικό από τη βρωμιά και την ακαταστασια
Καλύτερα να μην μιλήσει τότε για την κατάσταση που ήτο το Jimnaki πριν από το πλύσιμο...!
-
Mood :
Νίκο είσαι ήρωας!!!
Ελισσάβετ είσαι ψυχάρα....
Ελισσάβετ είσαι ψυχάρα....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
σε λίγο φωτογραφικό υλικό από το αχούρι μας...
παιδιά αλήθεια υπό κανονικές συνθήκες το σπίτι ΔΕΝ είναι έτσι!
παιδιά αλήθεια υπό κανονικές συνθήκες το σπίτι ΔΕΝ είναι έτσι!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
Ποιο αχουρι....και γουρουνακια να ειχαμε δεν θα έμπαιναν...τεσπα
Nickpes- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 3 και 1 σκύλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη-Καλοκαίρι-Φθινόπωρο-Χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον χοντρό...μα τι ρωτάτε, ένας ειναι ο χοντρός
Motto : Always look on the bright side of life
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/12/2008
Mood :
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
Είναι πράγματι πολύ όμορφα
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Είναι όντως μπάχαλο.
-
Mood :
την Κυριακή θα γίνει και πάλι σπίτι (ελπίζω δηλαδή )
λοιπόν όσο ήμουν κάτω για τις φωτογραφίες, τα 3 στα 4 πήγαν και τα έκαναν στην άμμο(το ασπρόμαυρο, το μαύρο το αγοράκι, και το τιγράκι), όμως τα 2 από τα 3 (το μαύρο αγοράκι, κ το τιγράκι), έκαναν πάλι διάρροια, και επίσης όταν πήγα κάτω βρήκα πάλι διάρροια στα 2-3 γνωστά σημεία στο πάτωμα... ελπίζω αυτό να οφείλετε στο ότι τους βρέχω τα πόδια και τις ουρές τους, για να τα καθαρίσω γιατί πατάν τα δικά τους πάλι και γίνονται ότι να ναι
πάω τώρα να τους βγάλω τα πιατάκια με το φαγητό, ότι φάγανε, φάγανε! έχουμε ταξίδι αύριο!
Ελπίζω αύριο με την υιοθεσία να πάνε όλα καλά, και να είναι ένα υπέροχο σπίτι αυτό που θα ζήσουν και τα 5 φατσούνια!
λοιπόν όσο ήμουν κάτω για τις φωτογραφίες, τα 3 στα 4 πήγαν και τα έκαναν στην άμμο(το ασπρόμαυρο, το μαύρο το αγοράκι, και το τιγράκι), όμως τα 2 από τα 3 (το μαύρο αγοράκι, κ το τιγράκι), έκαναν πάλι διάρροια, και επίσης όταν πήγα κάτω βρήκα πάλι διάρροια στα 2-3 γνωστά σημεία στο πάτωμα... ελπίζω αυτό να οφείλετε στο ότι τους βρέχω τα πόδια και τις ουρές τους, για να τα καθαρίσω γιατί πατάν τα δικά τους πάλι και γίνονται ότι να ναι
πάω τώρα να τους βγάλω τα πιατάκια με το φαγητό, ότι φάγανε, φάγανε! έχουμε ταξίδι αύριο!
Ελπίζω αύριο με την υιοθεσία να πάνε όλα καλά, και να είναι ένα υπέροχο σπίτι αυτό που θα ζήσουν και τα 5 φατσούνια!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
cloud- Catarazzi
-
Τόπος : Ζωγράφου, Λονδίνο
Αριθμός γατουνίων : τον Φρίξο, και αυτός μακριά :ο(
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Λουκουμά και τον Γουργούρη!
Motto : Γιατί να κάνεις κάτι σήμερα, άμα μπορείς να το κάνεις αύριο;
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/11/2007
Mood :
Αχ να πάνε όλα καλά!
-
Mood :
Ειδικα για το μαυρακι με τις μελι ματαρες δεν εχω λογια
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Ελισάβετ, οι φωτογραφίες είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικές και για την ομορφιά των γατουνίων αλλά και για τον κακό χαμό που σας έχουν κάνει..
Θύμησέ μου άυριο να πάρω τις τροφές μαζί, είμαι ικανή να τις ξεχάσω!
Ίσως τα μικρά να μην είναι αποπαρασιτωμένα γι' αυτό να κάνουν διάρροια. Είχε τελικά στη σακούλα πάστα αποπαρασίτωσης?
Πάντως είναι πολύ καλό το ότι τα 3 από τα 4 πάνε στην αμμολεκάνη..
Θύμησέ μου άυριο να πάρω τις τροφές μαζί, είμαι ικανή να τις ξεχάσω!
Ίσως τα μικρά να μην είναι αποπαρασιτωμένα γι' αυτό να κάνουν διάρροια. Είχε τελικά στη σακούλα πάστα αποπαρασίτωσης?
Πάντως είναι πολύ καλό το ότι τα 3 από τα 4 πάνε στην αμμολεκάνη..
-
Mood :
1. Για άλλη μια φορά τα τιγράκια τα σπάνε
2. Το σπίτι έχει καταληφθεί από κακά πνεύματα, μιλάμε είναι μπάχαλο
3. Τι τους κάνατε και τα τελευταια στις φωτο έχουν τέτοιο ύφος?? Ελισσάβετ πάλι με κάλτσα και ελεφαντομποξεράκι ήσουν???
4. Καλά το τι θα γίνει αύριο με τόσα γατιά και διάρροια στο αμάξι, ούτε στο χειρότερο μου εφιάλτη. Πριν φτάσετε στη γυναίκα κάντε μια στάση να ξε βρωμιστείτε.
5. Καλή επιτυχία αύριοοοοοοοοοοοο
2. Το σπίτι έχει καταληφθεί από κακά πνεύματα, μιλάμε είναι μπάχαλο
3. Τι τους κάνατε και τα τελευταια στις φωτο έχουν τέτοιο ύφος?? Ελισσάβετ πάλι με κάλτσα και ελεφαντομποξεράκι ήσουν???
4. Καλά το τι θα γίνει αύριο με τόσα γατιά και διάρροια στο αμάξι, ούτε στο χειρότερο μου εφιάλτη. Πριν φτάσετε στη γυναίκα κάντε μια στάση να ξε βρωμιστείτε.
5. Καλή επιτυχία αύριοοοοοοοοοοοο
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
Κανενα νεο εχουμε απο τη μεταφορα??????
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Mood :
Περιμένουμε νέα σας
-
Mood :
-
Mood :
-
Mood :
Ξενινήσαμε αργά το πρωί με την Ελισάβετ, τη Νέλλη και τα μωρά της να πάμε στο Ξυλόκαστρο.
Είχε αρκετή κίνηση στην εθνική Αθηνών - Κορίνθου, αλλά πηγαίναμε καλά.
Όταν μπήκαμε στη εθνική Κορίνθου - Πατρών και μερικά χλμ πριν τα διόδια στο Ζευγολατιό, κολλήσαμε κανονικά.
Είχε φοβερή κίνηση και πρέπει να φάγαμε τουλάχιστον μισή ώρα με 45 λεπτά μέχρι να περάσουμε τα διόδια.
Τα γατιά μας ψέλναν κανονικότατα στο δρόμο, η δε Νέλλη πατούσε κάτι τσιρίδες που τιναζόμουνα! Τα μικράκια κοιμήθηκαν κάποια στιγμή, η Νέλλη όποτε το θυμόταν μας γκρίνιαζε..!
Τελικά φτάσαμε στο Ξυλόκαστρο, όπου παρκάραμε στο Τουριστικό, αλλάξαμε γατοφόρους, αλλάξαμε πάνες και βάλαμε τη Νέλλη μαζί με τα μωρά.
Η Νέλλη στην αρχή είχε βουήξει από την αλλαγή της γατοφόρου και έκανε - κυριολεκτικά - τούμπες μέσα στην γατοφόρο. Την τράβηξα σε βίντεο και θα το ανεβάσω οσονούπω.
Στη συνέχεια ηρέμησε και ξάπλωσε και τα μικρά πήγαν κοντά της και άρχισαν να τη θηλάζουν. Τώρα αν είχε γάλα δεν ξέρω, χλωμό το βλέπω, αλλά τα είχε αφήσει, έστω να προσπαθούν, να θηλάσουν και τα καθάριζε γλύφοντάς τα.
Εδώ να πω ότι η Ελισάβετ είχε έρθει εξόχως οργανωμένη, από πάνες για να μην "λερώσουν" μέχρι μπωλάκι και μπουκαλάκι με κρύο νερό, αν τυχόν δίψαγαν τα γατσούνια.
Δεν μπορέσαμε να παραδώσουμε εμείς τα γατάκια στο καινούργιο τους σπίτι, γιατί η Βέρα που τα υιοθέτησε, δεν μπορούσε να μας δεχτεί σπίτι της για κάποιους προσωπικούς της λόγους.
Έτσι λοιπόν, βρεθήκαμε στο Τουριστικό, πήρε η Βέρα τα γατάκια, εμείς πήγαμε για καφέ και την περιμέναμε να έρθει να κάτσει μαζί μας για καφέ, αφού θα είχε τακτοποιήσει τα γατάκια στο χώρο τους.
Έτσι λοιπόν, ήρθε η Βέρα και κάτσαμε όλες μαζί.
Φυσικά, επειδή η γυναίκα όχι μόνο έχει ζωάκια, αλλά φάνηκε να τα αγαπάει και πολύ, εκτυλίχθηκαν οι γνωστές σκηνές γατοφιλολογίας (εμετοί, διάρροιες κλπ) , αλλά και ιστορίες για ανθρώπους.
Συμπτωματικά είχα μαζί μου στο αυτοκίνητο μια κάρτα του Γατόσπιτου και της την έδωσα, της είπαμε να μπαίνει να μας γράφει νέα και να ανεβάζει φωτό και είπε ότι θα μπει από αύριο, σήμερα δεν θα προλάβει.
Τέλος, αφότου επιστρέψαμε, μου έκανε ένα τηλεφώνημα και μου είπε ότι η Νέλλη είναι ένα απίστευτο πλάσμα, είναι στην αγκαλιά της και γουργουρίζει ασταμάτητα, και ότι ο ένας της γιος κυκλοφορεί συνεχώς με ένα γατάκι αγκαλιά..
Μου είπε..: Χίλια ευχαριστώ για το καλό που μας κάνατε με αυτά τα γατάκια...
Άι στο καλό.. συγκινήθηκα..
Νομίζω ότι η Νέλλη και τα παιδιά της, παρά τις όποιες αντιξοότητες και ατυχίες είχαν μέχρι τώρα, βρήκαν επιτέλους το σπιτάκι τους...
Είχε αρκετή κίνηση στην εθνική Αθηνών - Κορίνθου, αλλά πηγαίναμε καλά.
Όταν μπήκαμε στη εθνική Κορίνθου - Πατρών και μερικά χλμ πριν τα διόδια στο Ζευγολατιό, κολλήσαμε κανονικά.
Είχε φοβερή κίνηση και πρέπει να φάγαμε τουλάχιστον μισή ώρα με 45 λεπτά μέχρι να περάσουμε τα διόδια.
Τα γατιά μας ψέλναν κανονικότατα στο δρόμο, η δε Νέλλη πατούσε κάτι τσιρίδες που τιναζόμουνα! Τα μικράκια κοιμήθηκαν κάποια στιγμή, η Νέλλη όποτε το θυμόταν μας γκρίνιαζε..!
Τελικά φτάσαμε στο Ξυλόκαστρο, όπου παρκάραμε στο Τουριστικό, αλλάξαμε γατοφόρους, αλλάξαμε πάνες και βάλαμε τη Νέλλη μαζί με τα μωρά.
Η Νέλλη στην αρχή είχε βουήξει από την αλλαγή της γατοφόρου και έκανε - κυριολεκτικά - τούμπες μέσα στην γατοφόρο. Την τράβηξα σε βίντεο και θα το ανεβάσω οσονούπω.
Στη συνέχεια ηρέμησε και ξάπλωσε και τα μικρά πήγαν κοντά της και άρχισαν να τη θηλάζουν. Τώρα αν είχε γάλα δεν ξέρω, χλωμό το βλέπω, αλλά τα είχε αφήσει, έστω να προσπαθούν, να θηλάσουν και τα καθάριζε γλύφοντάς τα.
Εδώ να πω ότι η Ελισάβετ είχε έρθει εξόχως οργανωμένη, από πάνες για να μην "λερώσουν" μέχρι μπωλάκι και μπουκαλάκι με κρύο νερό, αν τυχόν δίψαγαν τα γατσούνια.
Δεν μπορέσαμε να παραδώσουμε εμείς τα γατάκια στο καινούργιο τους σπίτι, γιατί η Βέρα που τα υιοθέτησε, δεν μπορούσε να μας δεχτεί σπίτι της για κάποιους προσωπικούς της λόγους.
Έτσι λοιπόν, βρεθήκαμε στο Τουριστικό, πήρε η Βέρα τα γατάκια, εμείς πήγαμε για καφέ και την περιμέναμε να έρθει να κάτσει μαζί μας για καφέ, αφού θα είχε τακτοποιήσει τα γατάκια στο χώρο τους.
Έτσι λοιπόν, ήρθε η Βέρα και κάτσαμε όλες μαζί.
Φυσικά, επειδή η γυναίκα όχι μόνο έχει ζωάκια, αλλά φάνηκε να τα αγαπάει και πολύ, εκτυλίχθηκαν οι γνωστές σκηνές γατοφιλολογίας (εμετοί, διάρροιες κλπ) , αλλά και ιστορίες για ανθρώπους.
Συμπτωματικά είχα μαζί μου στο αυτοκίνητο μια κάρτα του Γατόσπιτου και της την έδωσα, της είπαμε να μπαίνει να μας γράφει νέα και να ανεβάζει φωτό και είπε ότι θα μπει από αύριο, σήμερα δεν θα προλάβει.
Τέλος, αφότου επιστρέψαμε, μου έκανε ένα τηλεφώνημα και μου είπε ότι η Νέλλη είναι ένα απίστευτο πλάσμα, είναι στην αγκαλιά της και γουργουρίζει ασταμάτητα, και ότι ο ένας της γιος κυκλοφορεί συνεχώς με ένα γατάκι αγκαλιά..
Μου είπε..: Χίλια ευχαριστώ για το καλό που μας κάνατε με αυτά τα γατάκια...
Άι στο καλό.. συγκινήθηκα..
Νομίζω ότι η Νέλλη και τα παιδιά της, παρά τις όποιες αντιξοότητες και ατυχίες είχαν μέχρι τώρα, βρήκαν επιτέλους το σπιτάκι τους...
-
Mood :
Η Ελισάβετ θα μπει λίγο αργότερα και θα σας έχει συγκλονιστικό ρεπορτάζ για τον σερβιτόρο στο Τουριστικό!
-
Mood :
ευτηχώς όλα πήγαν καλά!
πραγματι ελπίζω να γραφτεί η Βέρα στο φόρουμ μας να μαθαίνουμε νέα από την νέλη (ναι επμέω μα ένα "λ") και τα πανέμορφα μικράκια της !!!
παιδιά ο σερβιτόρος άλλο πράγμα μιλάμε... μιλάμε για βούρλο όρθιο... τι ότι του μίλαγες και άκουγε τα μισά... τι ότι ζήτησα κατάλογο και μου έφερε κατάλογο για φαγητό... τι ότι κουνιόμασταν ολόκληρες για να μας δει και να έρθει στο τραπέζι να ρωτήσει τι θέλουμε, αφού μας είχε ήδη πρώτα δει όλη η υπόλοιπη καφετέρια... μα ρε παιδιά πραγματικά έκανε ότι έπρεπε να κάνει και μετά κατέβαζε κάτω το κεφάλι και πήγαινε ντουγρού
πραγματι ελπίζω να γραφτεί η Βέρα στο φόρουμ μας να μαθαίνουμε νέα από την νέλη (ναι επμέω μα ένα "λ") και τα πανέμορφα μικράκια της !!!
παιδιά ο σερβιτόρος άλλο πράγμα μιλάμε... μιλάμε για βούρλο όρθιο... τι ότι του μίλαγες και άκουγε τα μισά... τι ότι ζήτησα κατάλογο και μου έφερε κατάλογο για φαγητό... τι ότι κουνιόμασταν ολόκληρες για να μας δει και να έρθει στο τραπέζι να ρωτήσει τι θέλουμε, αφού μας είχε ήδη πρώτα δει όλη η υπόλοιπη καφετέρια... μα ρε παιδιά πραγματικά έκανε ότι έπρεπε να κάνει και μετά κατέβαζε κάτω το κεφάλι και πήγαινε ντουγρού
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
Fairy dogmother- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Στο μαζοχιστάν, ανάμεσα στους ανόητους...
Αριθμός γατουνίων : 2, ένα που νομίζει ότι είναι αμφίβιο και μία γιαγιάκα για όπερα!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Πρωτοβρόχια...
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τα δικά σου!
Motto : Η βλακεία είναι ανίκητη!
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/07/2009
Mood :
Μπραβο βρε κοριτσια!!!Καλη ζωη στη γατουλα και στα μικρα της!
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Μακάρι βρε κορίτσια, σας ευχαριστούμε.
Η Βέρα μας φάνηκε πολύ νορμάλ άνθρωπος και μάλιστα στο τελευταίο τηλεφώνημα που μου έκανε αφότου είχαμε γυρίσει, μου είπε ότι συγκινήθηκε από την ιστορία της Νέλλης και μου λέει : να είσαι σίγουρη ότι η ζωή τους από 'δω και πέρα, θα είναι πουπουλένια (ή μεταξένια, κάτι τέτοιο)..
Η Βέρα μας φάνηκε πολύ νορμάλ άνθρωπος και μάλιστα στο τελευταίο τηλεφώνημα που μου έκανε αφότου είχαμε γυρίσει, μου είπε ότι συγκινήθηκε από την ιστορία της Νέλλης και μου λέει : να είσαι σίγουρη ότι η ζωή τους από 'δω και πέρα, θα είναι πουπουλένια (ή μεταξένια, κάτι τέτοιο)..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την SuperCatz στις Κυρ Αυγ 08, 2010 1:43 am, 1 φορά
-
Mood :
Μόνο που ξαναπήρε να σας πει νεότερα και δέχεται μελλοντικές επισκέψεις και να μπει στο φόρουμ να μας λέει νέα τους, δείχνει υπευθυνότητα.
Fairy dogmother- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Στο μαζοχιστάν, ανάμεσα στους ανόητους...
Αριθμός γατουνίων : 2, ένα που νομίζει ότι είναι αμφίβιο και μία γιαγιάκα για όπερα!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Πρωτοβρόχια...
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τα δικά σου!
Motto : Η βλακεία είναι ανίκητη!
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/07/2009
Mood :
Σελίδα 6 από 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Παρόμοια θέματα
» Ο ANGELICO ΑΝΑΖΗΤΑ ΓΑΤΟΓΟΝΕΙΣ !
» Μια αγκαλιά για τον...Φάνη!(Μόλις τη βρήκε!)
» Σκύλος βρήκε Lucky
» Τυχερο νεογεννητο βρηκε σπιτακι.. !!!
» Ο Ερνέστος ψάχνει σπίτι...(ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ!!!)
» Μια αγκαλιά για τον...Φάνη!(Μόλις τη βρήκε!)
» Σκύλος βρήκε Lucky
» Τυχερο νεογεννητο βρηκε σπιτακι.. !!!
» Ο Ερνέστος ψάχνει σπίτι...(ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ!!!)
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 6 από 11
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios