gatospito
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια

+30
ladycat
ViviS
MHTSI
nelly 's mother
Kikiriki
tsili
cloud
LAROGATA
Gatadministrator
Billy
brea
Nickpes
marmanga
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
vaso
Marcos
Fairy dogmother
Chouzouris
TITIKA CAT
nosyparker
XIONIS
melitta
sardela
flokatoula
SuperCatz
Πούπσυ
Tiger Lilly
Pepita
Anatoli
BokSurat
34 απαντήσεις

Σελίδα 8 από 11 Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 Empty Απ: Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια

Δημοσίευση από SuperCatz Παρ Αυγ 13, 2010 3:14 pm

Όχι, δεν έχω επικοινωνήσει με τη Βέρα.
Μάλλον μέσα στο σ/κ θα την καλέσω να μάθω τα νέα τους.
SuperCatz
SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood : Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 M_dance

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 Empty Απ: Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια

Δημοσίευση από XIONIS Δευ Αυγ 16, 2010 8:30 pm

Τι εγινε με τη γατουλα και τα μικρα μαθατε????
XIONIS
XIONIS
Moderator/Πρωτερ-γάτα
Moderator/Πρωτερ-γάτα

Θηλυκό
Κόκκορας
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood : Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 M_tour10

Δημοσίευση από SuperCatz Δευ Αυγ 16, 2010 8:44 pm

XIONIS έγραψε:Τι εγινε με τη γατουλα και τα μικρα μαθατε????

Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 178227 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 178227 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 178227 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 501866 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 501866 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 501866 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 501866 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 501866

Όλα καλά! Με πήρε η Βέρα τηλέφωνο λίγο νωρίτερα και μου είπε τα νέα τους.. Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 270712

Περνάνε ζωή και γάτα, τα μωράκια έμαθαν την άμμο και δεν λερώνουν (ε, καλά, μερικά "μικροατυχήματα" υπήρξαν) και το σ/κ που έρχεται θα πάνε διακοπές στην Καβάλα, στο εξοχικό τους! Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 270712 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 322479

Της είπα ότι την περιμένουμε να μας επισκεφτεί, είπε ότι αν προλάβει θα μπει, γιατί είναι πνιγμένη στη δουλειά (η δουλειά της τής επιτρέπει να δουλεύει από το σπίτι). Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 270712
SuperCatz
SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!

Δημοσίευση από Chouzouris Δευ Αυγ 16, 2010 9:03 pm

Τέλειααααααααααα! Μπράβο ρε Βικάκι, τα είχα έννοια!

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 02t480

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 Gatota10

Chouzouris
Chouzouris
Owner of Administrator ^ο-ο^

Θηλυκό
Ποντικός
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood : Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 Welcome

https://www.gatospito.com

Δημοσίευση από flokatoula Δευ Αυγ 16, 2010 9:15 pm

Veryhappy Veryhappy Veryhappy Veryhappy
Τώρα τα διάβασα!!!

Νέλλη μου άπλωσε την κορμάρα σου και ζήσε ζωή υπέροχη ζωή με τα παιδάκια σου!!!

Θέλω και γω μεγάλο σπίτι να υιοθετήσω 10 γατάκια!!!!!!

Παιδιά συγχαρητήρια για το τρέξιμο και την προσπάθεια!!
flokatoula
flokatoula
Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

Θηλυκό
Βουβάλι
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood : Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 Collec11

Δημοσίευση από SuperCatz Δευ Αυγ 16, 2010 9:17 pm

Μωρέ κι εγώ το είχα έννοια, αλλά είχε πει η γυναίκα ότι θα έχει πολλή δουλειά και δεν ήθελα να φανεί ότι της κάνω έλεγχο..

Σήμερα με πήρε η ίδια και μου μίλαγε ένα τέταρτο για τη Νέλλη και τα μωρούλια της! Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 270712

Thnx flokatouli μου! Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 952616 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 702886
SuperCatz
SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος

Δημοσίευση από Anatoli Δευ Αυγ 16, 2010 9:19 pm

Μπραβο για τα νεα!!!!Ξανα μπραβο κοριτσια!! Veryhappy
Anatoli
Anatoli
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood : Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 Parta10

Δημοσίευση από SuperCatz Δευ Αυγ 16, 2010 9:37 pm

Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 702886 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 702886 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 702886
SuperCatz
SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος

Δημοσίευση από Πούπσυ Δευ Αυγ 16, 2010 9:44 pm

Veryhappy
Πούπσυ
Πούπσυ
Gatus Paranoicus
Gatus Paranoicus

Θηλυκό
Σκύλος
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood : Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 M_coffee

Δημοσίευση από SuperCatz Δευ Αυγ 16, 2010 9:51 pm

Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 270712 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 270712 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 742497 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 702886
SuperCatz
SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος

Δημοσίευση από nelly 's mother Παρ Αυγ 20, 2010 9:44 pm

Χαιρετώ τα κορίτσια και όλους όσους αγαπούν τη Νέλλυ ΜΟΥ. Σήμερα μόλις μπήκα μέσα (sorry αλλά έχω δουλειά θανατερή). Δεν άντεξα να διαβάσω όλο το ιστορικό με τα γαϊδούρια που ήθελαν να σκοτώσουν την παιχνιδιάρα, αρχοντική, υπεροπτική, απαιτητική, γεμάτη παραξενιές και παράπονα ΝΕΛΛΥ ΜΟΥ. Όταν ακούω αυτό το "θα την κοιμήσουμε", παθαίνω εγκεφαλική περιτονίτιδα. Επίσης τα παίρνω που ήθελαν να την παραστήσουν περσίδα, δήθεν για να έχει αξία. ΜΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ!!!!! Είναι η Νέλλυ! Δεν θα το ρίξω στη μιζέρια, ό,τι έγινε - έγινε για το καλό μου, γιατί γνώρισα την αφεντομουσούδα της. Κακό μεγάλο με βρήκε. Έρωτας με την πρώτη δαγκωνιά. Θα σας τα πω αναλυτικά, γιατί ξέρω ότι έχετε έννοια (και καλά κάνετε). Μόνο δεν θα μπορέσω να είμαι συχνή - πυκνή στη γατοπαρέα, γιατί περνάω πολλές ώρες στον υπολογιστή, γράφοντας. Οπότε δε με ξεκουράζει να γράφω στον υπολογιστή, για την ακρίβεια δεν θέλω ούτε να τον βλέπω. Αλλά όλη η παρέα δικαιούται να μάθει για την έκβαση της αποστολής "ΝΕΛΛΥ' (και μωρά αυτής).
Τα νέα από τη γατοοικογένειά μου: Η Νέλλυ λοιπόν είναι η αφεντικίνα του σπιτιού. Αν της μυρίσει τόνος, δεν την ξεγελάς με κοτόπουλο, ούτε που το καταδέχεται. Όταν ανοίγουμε το ψυγείο πρέπει να μαντέψουμε για ποιο ακριβώς πράγμα νιαουρίζει, αλλιώς πεταμένα λεφτά, δεν τρώει ό,τι θέλουμε, αλλά ό,τι θέλει. Κοιμάται αυστηρά στο κρεβάτι μας, αλλά αν θελήσει να βολτάρει δεν μπορεί να βρει την (ανοιχτή) πόρτα! Πρέπει να ξυπνήσω να της την δείξω! Τι κορίτσι κι αυτό! Σκοπεύω να την χαλάσω κι άλλο. Εννοείται ότι έχουμε και τα τέσσερα από τα πέντε μωρά (αν ακούει η κλέφτρα του πέμπτου μωρού, χαλάλι της, τη συγχωρώ και να το φιλήσει στη μουσούδα). Πρόκειται για απίστευτους μπελάδες. Το πιο όμορφο, παχουλό και εντελώς άχρηστο, το οποίο κοιμάται επιτόπου με το που θα το αγγίξεις, είναι το μαύρο και είναι θηλυκό. Το ασπρόμαυρο είναι κουτό με δίπλωμα, πέφτει στο ίσωμα και βρίζει τα πλακάκια. Το τιγράκι είναι μόρτης, ξύπνιο πλάσμα και μου έχει κάνει φτέλια όλα τα καλώδια. Εξαιτίας του το γραφείο μου μοιάζει στο πίσω μέρος με μακαρονάδα από την κόλαση. Είναι όλα τα καλώδια ένα κουβάρι, αλλά τι να κάνω, άμα τα αφήσω κάτω θα ανατιναχτούμε. Και το άλλο μαυράκι, με τα λίγα τριχάκια τα άσπρα (ξέρετε τα δυο κορίτσια ποιο λέω) συνήθως αγνοείται η τύχη του μέχρι να πεινάσει. Καταλαβαίνουμε ότι πεινάει από το σπαρακτικό νιαούρισμα με το οποίο φωνάζει τη Νέλλυ να του δείξει το φαΐ, διότι πρόκειται για κακομαθημένο στερνοπαίδι. Όλο το σπίτι είναι σε κατάσταση πολιορκίας από τις φάτσες τους και μας αρέσει πολύ. Ο μικρός μου ο γιος έχει αναλάβει τα γατάκια. Εγώ έχω αναλάβει να κακομάθω σε βαθμό κακουργήματος τη Νέλλυ. Κι αυτό γιατί πέρασε ξυστά από το να μην είναι εδώ πάνω και μου την έχει δώσει. Θα την κάνω την πιο εγωίστρια παλιοθυληκιά που έχει περάσει από τη γη. Έχει και εξαιρετική κλίση στην κακομαθημενιά, είναι φυσικό ταλέντο. Για τα πρακτικά εννοείται ότι πέρασε γιατρό, τρώει κι αυτή και τα μικρά της μεικτή διατροφή (ξηρά, κονσέρβες, σπιτικό φαγητό). Θα σας πω ότι δεν θα την στειρώσω προσωρινά. Η γιατρός μου είπε ότι είναι πολύ στρεσαρισμένη (είναι αλήθεια, κάτι μου λέει ότι έχει περάσει άσχημα). Ζει στο σπίτι αποκλειστικά κι όταν παίρνει τον αέρα της είμαστε όλη η οικογένεια στο μπαλκόνι μπάστακες για να μην την καταφέρει κανένας αλητάκος. Είναι μικρή, είναι και ντελικάτη και φτάνουν τα κουτσούνια που έκανε. Τη λατρεύουμε γιατί το αξίζει και είμαστε ευγνώμονες στα γαϊδούρια που ήθελαν να την ξεκάνουν γιατί περίσσευε ξαφνικά στη ζωή τους. Θα έχετε πάλι νέα της ( με φωτογραφίες και σχετικά ενσταντανέ άφατου κάλλους) σε μια εβδομάδα που θα επιστρέψουμε από τις διακοπές μας. Τηλεφωνάκια τα κορίτσια όποτε θέλετε, θα επικοινωνήσω κι εγώ. Φιλιά σε όλα τα μουσούδια. Κλείνω με το υπέροχο που έχω ακούσει πριν πολλά χρόνια και είναι το μοτίβο της οικογένειάς μας: πρέπει να μάθουμε να συγκατοικούμε με τα υπόλοιπα έθνη που είναι συγκρατούμενα του ανθρώπου στο θαύμα της ζωής. Ευχαριστώ που νοιάζεστε για το κοριτσάκι μου.
nelly 's mother
nelly 's mother
Γατοκαβατζώστρα
Γατοκαβατζώστρα

Θηλυκό
Φίδι
Τόπος : Γατήνα
Αριθμός γατουνίων : 6 , πάντα 6 Μαστοράκι μου...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Πριν
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και μια αφέγγαρη νύχτα θα πάρω τη σκοτεινή Λιλού να τσαρκάρουμε σύριζα στα στηθέα
Motto : Η ζωή δεν είναι πρόβα, είναι παράσταση
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/08/2010
Mood : Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 Spasti10

Δημοσίευση από SuperCatz Παρ Αυγ 20, 2010 9:53 pm

Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 501866 Βεράααααα!!! Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 952616 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 952616 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 702886

Η Βίκυ είμαι!!!

Καλώς μας ήρθες και καλή διαμονή στο Γατόσπιτο!!

Η Ελισάβετ είναι η Boksurat!

Σ' ευχαριστούμε που μας ήρθες και όταν μπορέσεις, περιμένουμε φωτό.

Δες κι αυτό : https://www.gatospito.com/forum-f12/topic-t5474.htm#363792 αν και μάλλον θ' αλλάξουμε τελικά ημ/νία.

Καλές διακοπές και καλά να περάσετε! Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 702886 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 702886 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 702886

Φιλιά στη Νέλλη και τα μωρουδέλια της! Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 702886 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 702886 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 702886
SuperCatz
SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος

Δημοσίευση από MHTSI Παρ Αυγ 20, 2010 10:00 pm

That's a Happy End Veryhappy Veryhappy Veryhappy Veryhappy
Oso gia to talento sto na kakomathenoyn mhn aytapatase dear ayto to exoun oles oi gates emfyto ... happy2 happy2 happy2 happy2
MHTSI
MHTSI

Θηλυκό
Άλογο
Τόπος : Athina
Αριθμός γατουνίων : 2 kontesses
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/02/2008
Mood : Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 M_peristeria

Δημοσίευση από vaso Παρ Αυγ 20, 2010 10:08 pm

Καλώς ήλθες Βέρα στην παρέα μας!!! welcome

Δώσε πολλά φιλιά σε αυτά τα υπέροχα πλάσματα kissss

Καλή ξεκούραση και καλά να περάσετε στις διακοπές σας chouzeyes

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 2feaa010
vaso
vaso
Εφτάψυχος-η M^o-o^derator

Θηλυκό
Κατσίκα
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood : Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 66231010

Δημοσίευση από ViviS Παρ Αυγ 20, 2010 10:11 pm

Αυτή την ιστορία SuperCatz, την διάβασα απ΄την αρχή ως το τέλος.
grinning4 grinning4 grinning4 grinning4 grinning4 grinning4 grinning4 grinning4 grinning4 grinning4 grinning4 grinning4 σε όλους σας.

ViviS
Kitten
Kitten

Θηλυκό
Χοίρος
Αριθμός γατουνίων : 0
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/08/2010

Δημοσίευση από Fairy dogmother Παρ Αυγ 20, 2010 10:11 pm

cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
Τι καταπληκτικά νέα! Μπράβο σας!
Καλές διακοπές και το νου σας στο μικρό ηλεκτρολόγο μην σας βραχυκυκλώσει happy2

πρέπει να μάθουμε να συγκατοικούμε με τα υπόλοιπα έθνη που είναι συγκρατούμενα του ανθρώπου στο θαύμα της ζωής.
Τέλειο! oksmily3
Fairy dogmother
Fairy dogmother
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Χοίρος
Τόπος : Στο μαζοχιστάν, ανάμεσα στους ανόητους...
Αριθμός γατουνίων : 2, ένα που νομίζει ότι είναι αμφίβιο και μία γιαγιάκα για όπερα!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Πρωτοβρόχια...
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τα δικά σου!
Motto : Η βλακεία είναι ανίκητη!
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/07/2009
Mood : Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 M_violi

https://www.facebook.com/Othello.fans

Δημοσίευση από Anatoli Παρ Αυγ 20, 2010 10:34 pm

Kaλως ηρθατε!!! welcome

Καλες διακοπες chouzeyes

Ελπιζουμε να μαθαινουμε νεα σας και ανυπομονουμε για φωτογραφιες! photo
Anatoli
Anatoli
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008

Δημοσίευση από nelly 's mother Παρ Αυγ 20, 2010 11:57 pm

Ευχαριστώ όλες τις γατοχτυπημένες καλωσοριστικές δημοσιεύσεις. Εγώ που δεν τη θέλω τη ζωή μου με το γράψιμο και το σερφάρισμα, έχω κολλήσει στο γατόσπιτο κάτι ώρες. Κακός μπελάς. Φεύγω πάνω που σας βρήκα και δυστυχώς δεν θα έχω internet στις διακοπές. Θα έχω όμως γάτες!!!!!! Ω ναι, θα πάρω τις αριστόγατες μαζί μου. Έκανα όμως ένα κόλπο που το δοκίμασα πρώτη φορά και το συνιστώ ανεπιφύλακτα γιατί έπιασε. Έκανα το πορτ- γατί σπιτάκι τους, με μαξιλαράκια και τέτοια, οπότε είναι εξοικειωμένα, θεωρούν καλό πράγμα το κλουβάκι. Τα πήγα και μια μίνι βόλτα μετά με το αυτοκίνητο και δεν έγινε τίποτα. Κοιμόντουσαν του καλού καιρού. Να σας πω κι ένα καταπληκτικό κουσούρι από τη Νέλλυ, για να δείτε τι τραβάω. Θυμώνει εύκολα, η σιχαμένη. Αλλά δεν ξέρει να κάνει πΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχ και να δείχνει δόντια. Ανοίγει μόνο διάπλατα το στόμα της και σε κοιτάει. Είδα κι έπαθα να καταλάβω ότι αυτό είναι ο θυμός της. Νόμιζα ότι διψάει κι όσο την πήγαινα στο νερό, τόσο μου θύμωνε. Ελπίζω ότι σε λίγο θα μιλάω άπταιστα τα Νελλικά, γιατί σας το λέω σοβαρά, έχει τελείως δική της γλώσσα. Και δεν είμαι καμιά άπειρη στην ανωτάτη γατική. Αλλά αυτή είναι το κάτι άλλο. Γεμάτη κουσούρια το καλό μου. Φιλιά σε όλους, Βίκυ τηλέφωνο γιατί ξέρω ότι το αγαπάτε το λιλά γατί (δεν ξέρω αν φαίνεται στις φωτογραφίες, η Νέλλυ δεν είναι γκρι, είναι λιλά).
nelly 's mother
nelly 's mother
Γατοκαβατζώστρα
Γατοκαβατζώστρα

Θηλυκό
Φίδι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και μια αφέγγαρη νύχτα θα πάρω τη σκοτεινή Λιλού να τσαρκάρουμε σύριζα στα στηθέα
Mood : Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 Spasti10

Δημοσίευση από SuperCatz Σαβ Αυγ 21, 2010 12:08 am

nelly 's mother έγραψε:Ευχαριστώ όλες τις γατοχτυπημένες καλωσοριστικές δημοσιεύσεις. Εγώ που δεν τη θέλω τη ζωή μου με το γράψιμο και το σερφάρισμα, έχω κολλήσει στο γατόσπιτο κάτι ώρες. Κακός μπελάς. Φεύγω πάνω που σας βρήκα και δυστυχώς δεν θα έχω internet στις διακοπές. Θα έχω όμως γάτες!!!!!! Ω ναι, θα πάρω τις αριστόγατες μαζί μου. Έκανα όμως ένα κόλπο που το δοκίμασα πρώτη φορά και το συνιστώ ανεπιφύλακτα γιατί έπιασε. Έκανα το πορτ- γατί σπιτάκι τους, με μαξιλαράκια και τέτοια, οπότε είναι εξοικειωμένα, θεωρούν καλό πράγμα το κλουβάκι. Τα πήγα και μια μίνι βόλτα μετά με το αυτοκίνητο και δεν έγινε τίποτα. Κοιμόντουσαν του καλού καιρού. Να σας πω κι ένα καταπληκτικό κουσούρι από τη Νέλλυ, για να δείτε τι τραβάω. Θυμώνει εύκολα, η σιχαμένη. Αλλά δεν ξέρει να κάνει πΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχ και να δείχνει δόντια. Ανοίγει μόνο διάπλατα το στόμα της και σε κοιτάει. Είδα κι έπαθα να καταλάβω ότι αυτό είναι ο θυμός της. Νόμιζα ότι διψάει κι όσο την πήγαινα στο νερό, τόσο μου θύμωνε. Ελπίζω ότι σε λίγο θα μιλάω άπταιστα τα Νελλικά, γιατί σας το λέω σοβαρά, έχει τελείως δική της γλώσσα. Και δεν είμαι καμιά άπειρη στην ανωτάτη γατική. Αλλά αυτή είναι το κάτι άλλο. Γεμάτη κουσούρια το καλό μου. Φιλιά σε όλους, Βίκυ τηλέφωνο γιατί ξέρω ότι το αγαπάτε το λιλά γατί (δεν ξέρω αν φαίνεται στις φωτογραφίες, η Νέλλυ δεν είναι γκρι, είναι λιλά).

Με το station wagon θα πάτε?

Άσε το Γατόσπιτο είναι εθιστικό, θα με θυμηθείς!! Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 270712 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 270712 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 270712 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 56971

Πάντως είμαι σίγουρη ότι η Νέλλη και τα μωρά της θα σας εκπαιδεύσουν μια χαρούλα! Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 742497 Όχι μόνο την ανωτάτη γατική θα μιλάτε, αλλά την ανωτάτη νελλική!Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 986261 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 986261 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 986261

Όπως λέει και μια κοπέλα εδώ : Dogs have owners. Cats have staff!!! Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 986261 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 986261 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 986261 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 56971
SuperCatz
SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος

Δημοσίευση από MHTSI Σαβ Αυγ 21, 2010 12:12 am

nelly 's mother έγραψε:Ευχαριστώ όλες τις γατοχτυπημένες καλωσοριστικές δημοσιεύσεις. Εγώ που δεν τη θέλω τη ζωή μου με το γράψιμο και το σερφάρισμα, έχω κολλήσει στο γατόσπιτο κάτι ώρες. Κακός μπελάς. Φεύγω πάνω που σας βρήκα και δυστυχώς δεν θα έχω internet στις διακοπές. Θα έχω όμως γάτες!!!!!! Ω ναι, θα πάρω τις αριστόγατες μαζί μου. Έκανα όμως ένα κόλπο που το δοκίμασα πρώτη φορά και το συνιστώ ανεπιφύλακτα γιατί έπιασε. Έκανα το πορτ- γατί σπιτάκι τους, με μαξιλαράκια και τέτοια, οπότε είναι εξοικειωμένα, θεωρούν καλό πράγμα το κλουβάκι. Τα πήγα και μια μίνι βόλτα μετά με το αυτοκίνητο και δεν έγινε τίποτα. Κοιμόντουσαν του καλού καιρού. Να σας πω κι ένα καταπληκτικό κουσούρι από τη Νέλλυ, για να δείτε τι τραβάω. Θυμώνει εύκολα, η σιχαμένη. Αλλά δεν ξέρει να κάνει πΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχ και να δείχνει δόντια. Ανοίγει μόνο διάπλατα το στόμα της και σε κοιτάει. Είδα κι έπαθα να καταλάβω ότι αυτό είναι ο θυμός της. Νόμιζα ότι διψάει κι όσο την πήγαινα στο νερό, τόσο μου θύμωνε. Ελπίζω ότι σε λίγο θα μιλάω άπταιστα τα Νελλικά, γιατί σας το λέω σοβαρά, έχει τελείως δική της γλώσσα. Και δεν είμαι καμιά άπειρη στην ανωτάτη γατική. Αλλά αυτή είναι το κάτι άλλο. Γεμάτη κουσούρια το καλό μου. Φιλιά σε όλους, Βίκυ τηλέφωνο γιατί ξέρω ότι το αγαπάτε το λιλά γατί (δεν ξέρω αν φαίνεται στις φωτογραφίες, η Νέλλυ δεν είναι γκρι, είναι λιλά).
To kahmeno tha perase dyskola kai ths exoun meinei kousouria apo to prohgoumeno spiti ths Sad Tha ta kseperasete oksmily3 Kales diakopes na exete eseis kai ta gatakia sas kai perimenoume photo Veryhappy oksmily3
MHTSI
MHTSI

Θηλυκό
Άλογο
Τόπος : Athina
Αριθμός γατουνίων : 2 kontesses
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/02/2008
Mood : Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 M_peristeria

Δημοσίευση από BokSurat Σαβ Αυγ 21, 2010 2:09 am

ΒΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααααααααααααααα
καλώς μας ήρθες στην gatospito οικογένεια μας!!!

καλές διακοπές να έχετε και ελπίζω σύντομα να σας ξαναδούμε όλους από κοντά! ειδικά τα μικράκια θέλω πολύνα τα δω αν ομόρφυναν μεγαλόντας... γιατί τα μαυράκια τα 2 τα θεωρούσα τελείως άλιεν χαχαχαχαχα
BokSurat
BokSurat
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008

http://www.gate21.gr

Δημοσίευση από ladycat Σαβ Αυγ 21, 2010 7:41 am

Καλώς ήρθατε καλή διαμονή καλές διακοπές κ δώστε στην άριστογατα πολλά φιλάκια στην μουσούδα
ladycat
ladycat
Moderator/Πρωτερ-γάτα
Moderator/Πρωτερ-γάτα

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood : Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 M_tears

https://darkstoriesbyef.blogspot.com/

Δημοσίευση από nelly 's mother Σαβ Αυγ 21, 2010 11:53 am

Γεια σας κούκλοι και κούκλες. Πρώτα το motto: "οι γυναίκες και οι γάτες είναι απείθαρχες. Οι άντρες και οι σκύλοι πρέπει να το πάρουν απόφαση". Τα δύο τα μαυράκια Ελισάβετ δεν είναι άλιεν, είναι γκρέμλινς. Ειδικά όταν τα παίρνει αγκαλιά ο γιος μου και τα κοιμίζει και τον κοιτάνε όλο λατρεία, μου έρχεται να φέρω εξορκιστή. Το ασπρόμαυρο, ο βλάκας που λέμε, δεν έχει βάλει πολύ βάρος γιατί όλη την ημέρα τρέχει. Το γκριζάκι είναι κουκλί, δεν το συζητάω. Δεν βιάζομαι να χοντρύνουν, είναι έτσι κι αλλιώς καταδικασμένα να γίνουν κουκλιά. Η Νέλλυ παιδιά, πέρασε δύσκολα, όχι αστεία. Μετά σκέφτηκα ότι ένας χωρισμός δεν γίνεται στο πιτς φυτίλι. Παίζουν καβγάδες, ζοριλίκια, φωνές. Πρέπει να τα έχει δει όλα. Τη μουσική να βάλουμε λίγο δυνατά, χώνεται στο ντουλάπι του μπάνιου. Τη λατρεύουμε με τα κουσούρια της. Η άτιμη έχει κάνει όλη της τη δυσκολία να φαντάζει ως το άκρον άωτο της αριστογατικότητας. Εννοείται ότι θα τα πούμε κι από κοντά. Όλη η κοινότητα είναι Νελλοχτυπημένη και αυτό απαιτεί σεβασμό. Ξέρετε κάτι; Όλη μου τη ζωή είχα γάτες (και κάτι σκύλους, αλλά δεν είναι το φόρτε μου). Αυτή η μικρά με έχει τρελάνει γιατί με χτύπησε το άδικο. Είναι τόσο όμορφη και τόσο μωβ (σας το είπα ότι είναι μωβ) και τόσο ντελικάτη που κάποιος πρέπει να πάει σε ψυχίατρο που θέλησε να το θανατώσει, το μωρό. Χτες σας είπα τα νέα της και σήμερα το πρωί που χουζουρεύαμε με το μωρό την κοίταγα και δεν το πίστευα ότι υπήρχε περίπτωση να μην έχουμε βρεθεί. Έχω το προαίσθημα ότι οι δυο μας θα κάνουμε πράγματα και θαύματα. και τα μικρά τα αγαπάω, αλλά η Νέλλυ είναι το πλάσμα μου. Περιττό να σας πω ότι χτες έβλεπα τα όσα είχαν γραφτεί πριν τη γνωρίσω, και ζήλευα, η ανισόρροπη! Μα τι πράγματα είναι αυτά, αγαπάνε τη Νέλλυ μου; Πίσω όλοι, φέρνω κονσερβάκια!! Να είσαστε καλά μωρέ παιδιά, θα τα πούμε μόλις επιστρέψουμε. Με το στέισιον θα ανέβουμε. Ευχαριστώ για τις ευχές σας, για όλα. Φιλιά και πάλι φιλιά.
nelly 's mother
nelly 's mother
Γατοκαβατζώστρα
Γατοκαβατζώστρα

Θηλυκό
Φίδι

Δημοσίευση από Chouzouris Σαβ Αυγ 21, 2010 12:03 pm

Εγώ συγκινήθηκα.... Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Να' σαι καλά Βέρα, μαμά της Νέλης. Είμαι σίγουρη ότι η Νέλη θα σου ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο το καλό που της έκανες! Τελικά, κάποια πράγματα στη ζωή είναι μοιραία.

Live long and pawspurr!...
Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 02t480

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 Gatota10

Chouzouris
Chouzouris

Θηλυκό
Ποντικός
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood : Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 Welcome

https://www.gatospito.com

Δημοσίευση από nelly 's mother Σαβ Αυγ 21, 2010 1:17 pm

Ναι μωρέ, ειδικά με τις γάτες βλέπεις το κάρμα ζωντανό. Ανατριχιάζω να σκεφτώ ότι δεν θα την είχα. Θα τα λέμε. Φιλιά και πάλι. Θα σας πρήξω λίγο με την Νέλλυ, γιατί δεν ξέρω, δεν είμαι έτοιμη για γενική γατοκουβέντα. Θα μου περάσει.
nelly 's mother
nelly 's mother
Γατοκαβατζώστρα
Γατοκαβατζώστρα

Θηλυκό
Φίδι

Δημοσίευση από Milly Σαβ Αυγ 21, 2010 2:08 pm

Βίκυ. Ελισάβετ, Νίκο, flower police police
τί υπέροχη υιοθεσία ήταν αυτή;;;;; Μπράβο ρε παιδιά

Όσο για την nelly 's mother... δεν έχω λόγια.
welcome welcome μέσα απ΄την καρδιά μου.
Milly
Milly
Συνερ-γάτα
Συνερ-γάτα

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων : .. και άνω
Motto : Τίποτα δεν μένει εκεί για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2007
Mood : Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 M_hug

Δημοσίευση από SuperCatz Σαβ Αυγ 21, 2010 6:12 pm

nelly 's mother έγραψε:Ναι μωρέ, ειδικά με τις γάτες βλέπεις το κάρμα ζωντανό. Ανατριχιάζω να σκεφτώ ότι δεν θα την είχα. Θα τα λέμε. Φιλιά και πάλι. Θα σας πρήξω λίγο με την Νέλλυ, γιατί δεν ξέρω, δεν είμαι έτοιμη για γενική γατοκουβέντα. Θα μου περάσει.

Καλέ κάνε δουλειά σου! Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 742497 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 742497 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 986261 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 986261 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 986261 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 986261 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 702886 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 702886

Μίλλυ έγραψε:Βίκυ. Ελισάβετ, Νίκο, flower police police

Κυρία Μιλλύυυυυυυυυυ!!!!! Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 501866 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 501866 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 501866 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 501866 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 702886 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 702886 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 702886 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 702886
SuperCatz
SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος

Δημοσίευση από BokSurat Σαβ Αυγ 21, 2010 10:23 pm

nelly 's mother έγραψε:Ναι μωρέ, ειδικά με τις γάτες βλέπεις το κάρμα ζωντανό. Ανατριχιάζω να σκεφτώ ότι δεν θα την είχα. Θα τα λέμε. Φιλιά και πάλι. Θα σας πρήξω λίγο με την Νέλλυ, γιατί δεν ξέρω, δεν είμαι έτοιμη για γενική γατοκουβέντα. Θα μου περάσει.

προσωπικά το θέλω πολύ Laughing
μήπως το θέμα να πεταφερθεί στο "γατσυστηθίτε" ?

Ριπητ, σας ευχαριστούμε πολύ και εσάς τους 2 για ότι κάνατε kissss

όσο για το 3ο όνομα... τι έκανε ετούτος καλε; άντε καλά εντάξει έκανε λίγο τον ταξιτζή... αλλά από κ πέρα; scratch

βρε μήπως να χωρίσω κ εγώ να βρουν τα γατιά μου καμια ανάλογη οικογένεια; Βέρα μήπως θέλεις 3 γάτες; Βασικά μια αν θέλεις, τις 2 θα τις κρατήσω εγώ... είναι μια κοντή χοντρή και άσχημη... αν την θέλεις πες μου, και θα κανονίσω εγώ και το διαζύγιο μου secret
BokSurat
BokSurat
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008

http://www.gate21.gr

Δημοσίευση από Πούπσυ Κυρ Αυγ 22, 2010 12:07 am

Καλωσήρθες Βέρα!!! Πολύ χαιρομαι με αυτή την υιοθεσία!! Veryhappy
Πούπσυ
Πούπσυ
Gatus Paranoicus
Gatus Paranoicus

Θηλυκό
Σκύλος
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood : Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 M_coffee

Δημοσίευση από SuperCatz Κυρ Αυγ 22, 2010 3:33 am

BokSurat έγραψε:

Ριπητ, σας ευχαριστούμε πολύ και εσάς τους 2 για ότι κάνατε kissss

όσο για το 3ο όνομα... τι έκανε ετούτος καλε; άντε καλά εντάξει έκανε λίγο τον ταξιτζή... αλλά από κ πέρα; scratch

βρε μήπως να χωρίσω κ εγώ να βρουν τα γατιά μου καμια ανάλογη οικογένεια; Βέρα μήπως θέλεις 3 γάτες; Βασικά μια αν θέλεις, τις 2 θα τις κρατήσω εγώ... είναι μια κοντή χοντρή και άσχημη... αν την θέλεις πες μου, και θα κανονίσω εγώ και το διαζύγιο μου secret

Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 71431 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 71431 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 71431 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 986261 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 986261 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 986261 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 986261 Τί λες μαρήηηηηηη!!!! Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 986261 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 300270 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 300270 Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 300270
SuperCatz
SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος

Δημοσίευση από tsili Κυρ Αυγ 22, 2010 11:15 am

Πω πω παιδιά, έχ ω συγκινηθεί πάααααααρα πολύ. Βέρα να είσαι καλά και να δίνεις πολλά φιλάκια στη Νέλη
tsili
tsili
Γατοκαβατζώστρα
Γατοκαβατζώστρα

Θηλυκό
Κόκκορας
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood : Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 M_bye

Δημοσίευση από nosyparker Κυρ Αυγ 22, 2010 11:20 am

nelly 's mother έγραψε:Ευχαριστώ όλες τις γατοχτυπημένες καλωσοριστικές δημοσιεύσεις. Εγώ που δεν τη θέλω τη ζωή μου με το γράψιμο και το σερφάρισμα, έχω κολλήσει στο γατόσπιτο κάτι ώρες. Κακός μπελάς.

happy2 happy2 happy2

Join the club! και καλώς ήρθες. Απ' ότι διαβάζω, η Νέλλυ σας χορεύει ήδη στο ταψί. Θα περάσει τέλεια μαζί σας. oksmily3
nosyparker
nosyparker

Θηλυκό
Σκύλος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood : Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 M_flush

Δημοσίευση από flokatoula Δευ Αυγ 23, 2010 10:21 pm

Sad Τι συγκινητικό... τι φοβερή ιστορία...

Βέρα ξεκουράσου σε περιμένουμε να γυρίσεις να μας γράφεις συνέχεια και να βάζεις φωτο!!

Παιδιά πάει θα ανοίξω αγγελία μπας και υιοθετηθώ και γω.
flokatoula
flokatoula

Θηλυκό
Βουβάλι
Mood : Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 Collec11

Δημοσίευση από SuperCatz Δευ Αυγ 23, 2010 11:58 pm

flokatoula έγραψε: Sad Τι συγκινητικό... τι φοβερή ιστορία...

Βέρα ξεκουράσου σε περιμένουμε να γυρίσεις να μας γράφεις συνέχεια και να βάζεις φωτο!!

Παιδιά πάει θα ανοίξω αγγελία μπας και υιοθετηθώ και γω.

Eσύ μια χαρά είσαι, γιατί ψάχνεσαι να σε υιοθετήσουν? Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια  - Σελίδα 8 986261
SuperCatz
SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος

Δημοσίευση από flokatoula Τρι Αυγ 24, 2010 8:40 am

Έλε ρε!!! Τεράστιο σπίτι στην εξοχή, χωρίς έγνοιες, χαιδέματα και αγκαλιές και να με λατρεύουν απλά και μόνο που τους κάνω τη ζωή δύσκολη. ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΑ???
flokatoula
flokatoula

Θηλυκό
Βουβάλι

Σελίδα 8 από 11 Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης