Μικ,Σιεννα και Σαμπι:τα ανακυκλωγατακια
+13
niou
LAROGATA
Λιαννα
Fairy dogmother
tsili
alexia54
nosyparker
SuperCatz
MHTSI
Anatoli
Chouzouris
Fotoula
~Zouzou~
17 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 4
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Βρηκα γατακια μεσα σε καδο ανακυκλωσης
Το πρωι περιπου κατα τις 10 η ωρα,καθομουν στο μπαλκονι με τη μητερα μου και συζητουσαμε.
Επειτα βλεπουμε ενα ασπρο αγροτικο να σταματαει μπροστα απο τους 2 καδους που ειναι ακριβως απεναντι απο το σπιτι μας.Απο τη θεση του συνοδηγου κατεβηκε ενας κυριος γυρω στα 60 με ενα χαρτινο μικρο κουτακι στα χερια του.Ανοιξε το καδο της ανακυκλωσης και το πεταξε μεσα,επειτα μπηκε γρηγορα στο αυτοκινητο του και εφυγε.
Μετα απο κανενα 5λεπτο βλεπω τη Σνουπυ και τον Πασχαλη να καθονται διπλα στο καδο και να νιαουριζουν.Κατεβαινω κατω και παω κοντα στα παιδια να δω τι γινετε και τοτε ακουω μια φωνουλα να ερχεται απο το καδο.Ανοιγω το καπακι του καδου και τι να δω?
3 μικρα γατακια μεσα σε ενα κουτακι.
Χωρις δευτερη σκεψη τα πηρα,τα εβαλα σε ενα τελαρο και τα τοποθετησα κατω απο το μπαρμπεκιου.
Ευτυχως εκατσαν μαζι με τα γατακια ο Πασχαλης και η Σνουπυ,γιατι εγω πηρα τη μητερα μου και πηγαμε αμεσως στο πετ-σοπ για να τους παρουμε ειδικο γαλα και μπιμπερο.
Απο οτι ειδα τα γατακια εχουν ανοιξει τα ματακια τους,δηλαδη πρεπει να ειναι 2 εβδομαδων+.
Ειναι ενα ταρταρουγακι(θηλυκο μαλλον),ενα πορτοκαλοασπρακι(αρσενικο μαλλον) και ενα ραβδωτο χρωμματος μαυρο-γκρι(μαλλον αρσενικο).
Το πορτοκαλοασπρακι θα το παρει ενας γειτονας μολις το μαθω να τρωει ξηρη τροφη και να πηγαινει στην τουαλετα του. Τα αλλα δυο θα δοθουν και αυτα για υιοθεσια.
Βεβαια το ενα το λιμπιζομαι για να το κρατησω,αλλα δεν πολυ θελει η μητερα μου
Ελπιζω να τα καταφερω με τα μικρουλια,εχω και τους και τη Σνουπυ και τον Πασχαλη που τα προσεχουν.
Ειμαι πολυ εξαλη με αυτο που συνεβει.Δηλαδη ελεος,τα πεταει μεσα στο καδο και κλεινει και το καπακι?
Ελεος.
Επειτα βλεπουμε ενα ασπρο αγροτικο να σταματαει μπροστα απο τους 2 καδους που ειναι ακριβως απεναντι απο το σπιτι μας.Απο τη θεση του συνοδηγου κατεβηκε ενας κυριος γυρω στα 60 με ενα χαρτινο μικρο κουτακι στα χερια του.Ανοιξε το καδο της ανακυκλωσης και το πεταξε μεσα,επειτα μπηκε γρηγορα στο αυτοκινητο του και εφυγε.
Μετα απο κανενα 5λεπτο βλεπω τη Σνουπυ και τον Πασχαλη να καθονται διπλα στο καδο και να νιαουριζουν.Κατεβαινω κατω και παω κοντα στα παιδια να δω τι γινετε και τοτε ακουω μια φωνουλα να ερχεται απο το καδο.Ανοιγω το καπακι του καδου και τι να δω?
3 μικρα γατακια μεσα σε ενα κουτακι.
Χωρις δευτερη σκεψη τα πηρα,τα εβαλα σε ενα τελαρο και τα τοποθετησα κατω απο το μπαρμπεκιου.
Ευτυχως εκατσαν μαζι με τα γατακια ο Πασχαλης και η Σνουπυ,γιατι εγω πηρα τη μητερα μου και πηγαμε αμεσως στο πετ-σοπ για να τους παρουμε ειδικο γαλα και μπιμπερο.
Απο οτι ειδα τα γατακια εχουν ανοιξει τα ματακια τους,δηλαδη πρεπει να ειναι 2 εβδομαδων+.
Ειναι ενα ταρταρουγακι(θηλυκο μαλλον),ενα πορτοκαλοασπρακι(αρσενικο μαλλον) και ενα ραβδωτο χρωμματος μαυρο-γκρι(μαλλον αρσενικο).
Το πορτοκαλοασπρακι θα το παρει ενας γειτονας μολις το μαθω να τρωει ξηρη τροφη και να πηγαινει στην τουαλετα του. Τα αλλα δυο θα δοθουν και αυτα για υιοθεσια.
Βεβαια το ενα το λιμπιζομαι για να το κρατησω,αλλα δεν πολυ θελει η μητερα μου
Ελπιζω να τα καταφερω με τα μικρουλια,εχω και τους και τη Σνουπυ και τον Πασχαλη που τα προσεχουν.
Ειμαι πολυ εξαλη με αυτο που συνεβει.Δηλαδη ελεος,τα πεταει μεσα στο καδο και κλεινει και το καπακι?
Ελεος.
Απ: Μικ,Σιεννα και Σαμπι:τα ανακυκλωγατακια
Απορια
Στο τελαρο που τα εχω εστρωσα μια πετσετουλα,αλλα επειδη πιανοντουσαν τα νυχακια τους και εσκουζαν,την εβγαλα.
Να τους βαλλω ισως εφημεριδα?
Για να ενεργησουν πρεπει να τα βοηθησω εγω,τριβοντας τα γεννητικα τους οργανα με βαμβακι,σωστα?
Στο τελαρο που τα εχω εστρωσα μια πετσετουλα,αλλα επειδη πιανοντουσαν τα νυχακια τους και εσκουζαν,την εβγαλα.
Να τους βαλλω ισως εφημεριδα?
Για να ενεργησουν πρεπει να τα βοηθησω εγω,τριβοντας τα γεννητικα τους οργανα με βαμβακι,σωστα?
Διάβασε λίγο και εδώ. Θα σε βοηθήσει για τον πρώτο καιρό : https://www.gatospito.com/forum-f9/topic-t4697.htm
Καλή τύχη εύχομαι
Καλή τύχη εύχομαι
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
Καλή τύχη Ζουζού μου! Μπράβο που τα μάζεψες!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Σε ευχαριστω πολυ για το αρθρο,θα με βοηθησει παρα πολυ με τα μικρα.Fotoula έγραψε:Διάβασε λίγο και εδώ. Θα σε βοηθήσει για τον πρώτο καιρό : https://www.gatospito.com/forum-f9/topic-t4697.htm
Καλή τύχη εύχομαι
Σε ευχαριστω πολυ.Chouzouris έγραψε:Καλή τύχη Ζουζού μου! Μπράβο που τα μάζεψες!
Ελπιζω να τα καταφερω.
Απορια
Πειραζει που η Σνουπυ πλενει τα μικρα και γενικα καθεται μαζι τους?
Ευτυχως τα πηρε με καλο ματι και με βοηθαει με τη παρουσια της και με τη καλη συμπεριφορα της προς τα μικρα.
Ευτυχως τα πηρε με καλο ματι και με βοηθαει με τη παρουσια της και με τη καλη συμπεριφορα της προς τα μικρα.
Ίσα ίσα!!! Αυτό είναι πολύ καλό!
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Κατεβηκα να ταισω τη Σνουπυ,τον Πασχαλη,την Κανελα και τα μωρα.
Εβαλλα φαγητο πρωτα στα μεγαλα και μετα ταισα τα μωρα και το πορτοκαλοασπρακι σηκωσε το κεφαλακι του και μυριζε στον αερα.Φαινοται πως του μυρησε η κονσερβα.
Αχ μωρε,αυτα τα μπεμπακια ειναι τοσο γλυκα. Ειδικα το ταρταρουγακι που ειναι χνουδομπαλακι ειναι πολυ γλυκουλι το σκατουλι.
Εβαλλα φαγητο πρωτα στα μεγαλα και μετα ταισα τα μωρα και το πορτοκαλοασπρακι σηκωσε το κεφαλακι του και μυριζε στον αερα.Φαινοται πως του μυρησε η κονσερβα.
Αχ μωρε,αυτα τα μπεμπακια ειναι τοσο γλυκα. Ειδικα το ταρταρουγακι που ειναι χνουδομπαλακι ειναι πολυ γλυκουλι το σκατουλι.
Μπραβο Ζουζου!!! Ολα καλα να πανε
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Bravo kai sthn Zouzou kai sthn mama ths pou phran ta gatakia
Kalh tyxh me ta gatakia an kai apo oti diabazw exete bohtheia kai apo thn Snoopy
Kalh tyxh me ta gatakia an kai apo oti diabazw exete bohtheia kai apo thn Snoopy
MHTSI- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Athina
Αριθμός γατουνίων : 2 kontesses
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/02/2008
Mood :
Μπράβο βρε Χρύσα! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!
Όσο γι' αυτούς που τα πέταξαν ... τί να πω, δεν υπάρχουν λόγια..
Όσο γι' αυτούς που τα πέταξαν ... τί να πω, δεν υπάρχουν λόγια..
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
~Zouzou~ έγραψε:Απορια
Μπράβο στη Σνούπυ και μπράβο και σε σένα που τα μάζεψες. Καλή τύχη σου εύχομαι.
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
pwpww pia eleos me autin tin taktiki na petane gatia..emas prin 3,5 xronia eixe paei o mpampas mou na petaksei skoupidia, akouse fwnes k mesa ston kado itan 2 tsouvalia, sto 1 i mana gata nekri apo asfuksia k sto allo 3 gatakia, ola nekra ektos apo ena ti loulou mas, pou tin kratisame (kai tis eriksan fola perusi kati geitones epeidi pigaine stin auli tous...!!!!!!!)
bravo sas pou ta frontizete, kali tuxi tous euxomai!
bravo sas pou ta frontizete, kali tuxi tous euxomai!
alexia54- Prime Cat
-
Τόπος : Αλεξανδρούπολη (και Γατ-άβυσσο)
Αριθμός γατουνίων : Hazel aka fountoukaki (k kapoies akoma sto patriko mou..)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μια γατοσ-πίτα γάτο απ'όλα!!!
Motto : in the end everything's gonna be ok. if it's not ok, it's not the end..
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/06/2010
Mood :
Σας ευχαριστουμε ολες κοριτσια!
Μεχρι τωρα ολα πανε καλα. Πριν λιγο τα ταισα και θα ξαναπαει η μητερα μου σε κανα 2ωρο. Το ταισμα ειναι ευκολο εως τις 1 το βραδυ,μετα θα ειναι καπως δυσκολο. :/
Ευτυχως τα μικρουλια ειναι παρα πολυ ησυχα και δεν μας πηρε πρεφα κανενας γειτονας(αν μας καταλαβουν απο διπλα θα εχουμε ιστοριες....),ειναι λες και δεν υπαρχουν μωρα γατακια στο σπιτι.
Το πορτοκαλοασπρακι εχει βρει σιγουρο σπιτι για υιοθεσια, ετσι σε λιγο καιρο θα μινει μαζι με τους νεους του γονεις και θα πηγαινω να το βλεπω οποτε μπορω.
Επισης τα μικρουλια εχουνε πολυ καλους προστατες. Ο Πασχαλης απο την ωρα που τα βαλαμε κατω απο το μπαρμπεκιου,ξαπλωνει κοντα στο τελαρο και τα προσεχει.Μονο για λιγη ωρα εφυγε απο κοντα τους λογω φυσικων αναγκων(πιπι,κακα,φαγητο)και για να κατσει λιγο με εμας στο σαλονακι.
Η Σνουπυ καθε λιγη ωρα πηγαινει και τα πλενει.Το μεσημερι κοιμηθηκε μαζι τους και αυτα ηταν ακουμπισμενα στην κοιλια της.
Μεχρι τωρα ολα πανε καλα. Πριν λιγο τα ταισα και θα ξαναπαει η μητερα μου σε κανα 2ωρο. Το ταισμα ειναι ευκολο εως τις 1 το βραδυ,μετα θα ειναι καπως δυσκολο. :/
Ευτυχως τα μικρουλια ειναι παρα πολυ ησυχα και δεν μας πηρε πρεφα κανενας γειτονας(αν μας καταλαβουν απο διπλα θα εχουμε ιστοριες....),ειναι λες και δεν υπαρχουν μωρα γατακια στο σπιτι.
Το πορτοκαλοασπρακι εχει βρει σιγουρο σπιτι για υιοθεσια, ετσι σε λιγο καιρο θα μινει μαζι με τους νεους του γονεις και θα πηγαινω να το βλεπω οποτε μπορω.
Επισης τα μικρουλια εχουνε πολυ καλους προστατες. Ο Πασχαλης απο την ωρα που τα βαλαμε κατω απο το μπαρμπεκιου,ξαπλωνει κοντα στο τελαρο και τα προσεχει.Μονο για λιγη ωρα εφυγε απο κοντα τους λογω φυσικων αναγκων(πιπι,κακα,φαγητο)και για να κατσει λιγο με εμας στο σαλονακι.
Η Σνουπυ καθε λιγη ωρα πηγαινει και τα πλενει.Το μεσημερι κοιμηθηκε μαζι τους και αυτα ηταν ακουμπισμενα στην κοιλια της.
Όλα καλά πηγαίνουν, τέλεια!
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
Μπράβο σας , και μπραβο στη Σνούπυ και στον Πασχάλη, φοβερά γατιά να φερθούν έτσι και οι δύο στα μικρά!!
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Σημερα φωτογραφισα τα μικρα.
Τα σκατουλια μωρε παιζουν λιγο μεταξυ τους και το ενα απο τα τρια επλενε με τη γλωσσιτσα του το πατουσακι του.
Σημερα πιο πολυ ηταν ξαπλωμενα ανασκελα,ετσι βρηκα την ευκαιρια να ξεχωρισω το φυλο τους.
Ετσι εχουμε 2 κοριτσακια και 1 αγορακι.
Τα κοριτσακια ειναι:το ταρταρουγακι και το ραβδωτο χρωμματος γκρι-μαυρο,ενω το αγορακι ειναι:το πορτοκαλοασπρακι η' αλλιως μινι Πασχαλης(ειναι σχεδον ιδιο με τον Πασχαλη,καποιες μικρες διαφορες στα μπαλωματα και σε καποια σημεια εχουν).
Φαγανε και επειτα προσπαθησα να τα κανω να αφοδευσουν,αλλα αυτη τη δουλεια την ανελαβε η Σνουπυ.
Ο Πασχαλης δεν τα πειραζει καθολου τα μικρα ουτε μπαινει μεσα στο τελαρο.Σημερα τα εβγαλα λιγο εξω απο το τελαρο για να τα ταισω και ο Πασχαλης τα μυρησε στην πλατη και μετα ξαπλωσε διπλα μου.
Τα μικρα ηπιαν μπολικο γαλατακι μιας και το βραδυ δεν μπορουσα να παω να τα ταισω
Τελευταια φορα τα ταισα στις 1 και μετα το πρωι στις 8
Ευτυχως ομως δεν γκρινιαξαν καθολου,και εφαγαν με πολυ ορεξη το πρωι.
Ελπιζω σημερα το βραδυ να σηκωθω εστω μια φορα και να τα ταισω.
Τα σκατουλια μωρε παιζουν λιγο μεταξυ τους και το ενα απο τα τρια επλενε με τη γλωσσιτσα του το πατουσακι του.
Σημερα πιο πολυ ηταν ξαπλωμενα ανασκελα,ετσι βρηκα την ευκαιρια να ξεχωρισω το φυλο τους.
Ετσι εχουμε 2 κοριτσακια και 1 αγορακι.
Τα κοριτσακια ειναι:το ταρταρουγακι και το ραβδωτο χρωμματος γκρι-μαυρο,ενω το αγορακι ειναι:το πορτοκαλοασπρακι η' αλλιως μινι Πασχαλης(ειναι σχεδον ιδιο με τον Πασχαλη,καποιες μικρες διαφορες στα μπαλωματα και σε καποια σημεια εχουν).
Φαγανε και επειτα προσπαθησα να τα κανω να αφοδευσουν,αλλα αυτη τη δουλεια την ανελαβε η Σνουπυ.
Ο Πασχαλης δεν τα πειραζει καθολου τα μικρα ουτε μπαινει μεσα στο τελαρο.Σημερα τα εβγαλα λιγο εξω απο το τελαρο για να τα ταισω και ο Πασχαλης τα μυρησε στην πλατη και μετα ξαπλωσε διπλα μου.
Τα μικρα ηπιαν μπολικο γαλατακι μιας και το βραδυ δεν μπορουσα να παω να τα ταισω
~Zouzou~ έγραψε:Σημερα φωτογραφισα τα μικρα.
................................................................................................
Πού είναι;
Βάλε ξυπνητήρι Χρύσα. Όσο είναι μικρά πρέπει να τρώνε κάθε λίγες ώρες.
-
Mood :
Απο πανω προς τα κατω:1)πορτοκαλοασπρακι,2)ραβδωτο γκρι-μαυρο(τελικα εχει και λιγο καφετι),3)ταρταρουγακι και 4)και τα τρια μεσα στο τελαρο.
υ.γ το νουμερο 2 ειναι ραβδωτο η' τιγρε?
Είναι πολύ μικρά γαμώτο....
Ζουζού βάλε τους ένα ύφασμα από κάτω να μπορούν να κινηθούν πιο άνετα... ή στρώσε και εφημερίδες.
Ζουζού βάλε τους ένα ύφασμα από κάτω να μπορούν να κινηθούν πιο άνετα... ή στρώσε και εφημερίδες.
-
Mood :
nosyparker έγραψε:~Zouzou~ έγραψε:Σημερα φωτογραφισα τα μικρα.
................................................................................................
Πού είναι;
Βάλε ξυπνητήρι Χρύσα. Όσο είναι μικρά πρέπει να τρώνε κάθε λίγες ώρες.
Τωρα εβαλα τις φωτος τους
Θα βαλλω ξυπνητηρι ελπιζω να το ακουσω και να σηκωθω.
Τους ειχα βαλλει πετσετουλα,αλλα πιανοντουσαν τα νυχακια τους και εσκουζαν.Chouzouris έγραψε:Είναι πολύ μικρά γαμώτο....
Θα τους βαλλω εφημεριδα και αυριο θα τους φερω κουτα γιατι το τελαρο εχει ρογμες και πιανεται η πλατουλα τους,σιγουρα νιωθουν αβολα εκει μεσα.
~Zouzou~ έγραψε:
υ.γ το νουμερο 2 ειναι ραβδωτο η' τιγρε?
Ραβδωτο-τιγρέ. Αν κρίνω από την 4η φωτό, αυτό όταν μεγαλώσει, θα κάνει πολύ ωραίες ραβδώσεις.
Κουκλάκια είναι όλα!
-
Mood :
Τι ομορφα!
Ραβδωτο ειναι μαλλον το γκριζακι.
Μπορεις να τα βαλεις και μεσα σε γατοφορο με εφημεριδες που θα αλλαζεις συχνα. Πλενεται και ευκολα αν θες να την καθαρισεις με το λαστιχο στον κηπο και θα ειναι σαν καινουργια.
Μπορεις να τα βαλεις και μεσα σε γατοφορο με εφημεριδες που θα αλλαζεις συχνα. Πλενεται και ευκολα αν θες να την καθαρισεις με το λαστιχο στον κηπο και θα ειναι σαν καινουργια.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Σκεφτηκα να τα βαλλω σε γατοφορο,αλλα δεν βολευεται η Σνουπυ.Anatoli έγραψε:Τι ομορφα!
Θελει να εχει χωρο, να ξαπλωνει και αυτη μαζι με τα μωρα.
Αν έχεις γατοφόρο που ανοίγει το καπάκι, βάλε μόνο το κάτω μέρος με εφημερίδες μέσα ή κάποια παλιά σας μπλούζα και κανένα λούτρινο αρκουδάκι, που ίσως και να μην χρειάζεται αφού έχουν baby-sitters τα γατούνια σου.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Είναι και γλύκες
Είναι και γλύκες
Fairy dogmother- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Στο μαζοχιστάν, ανάμεσα στους ανόητους...
Αριθμός γατουνίων : 2, ένα που νομίζει ότι είναι αμφίβιο και μία γιαγιάκα για όπερα!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Πρωτοβρόχια...
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τα δικά σου!
Motto : Η βλακεία είναι ανίκητη!
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/07/2009
Mood :
Νεα απο τα μικρα
Τους εστρωσα εφημεριδα στη γατοφορο και τα εβαλλα μεσα αλλα η Σνουπυ αρνιοταν να μπει,ετσι τα εβαλλα παλι στο τελαρο. Αυριο θα τους παρω κουτα μεγαλη και θα ανοιξω μπροστα ενα ανοιγμα λιγο ψηλο βεβαια να μπαινει η Σνουπυ μεσα αλλα τα μικρα να μην μπορουν να βγουν.
Ο Πασχαλης το απογευμα ηθελε να παιξει με την ουρα του πορτοκαλοασπρακιου,του δαγκωνε την ουρα κι εκεινο εσκουζε.Στο τελος εφαγε μια φαπα στο κωλο ο Πασχαλης και αφησε τον μικρο ησυχο.
Φαγανε ολα και μετα ανελαβε η Σνουπυ το ξεσκατισμα των μικρων και το πλυσιμο της γουνας τους.Επειτα κοιμηθηκαν ολα αγκαλιτσα.Η Σνουπυ δεν καθεται πολυ μαζι τους γιατι η καημενη ζεσταινεται ετσι οι ωρες που καθεται μαζι τους ειναι σε στυλ βαρδιας:το βραδυ εως το πρωι καθεται η Σνουπυ,μετα εγω εως περιπου το μεσημερακι,μετα ο Πασχαλης και η Σνουπυ, και μετα ολοι μαζι.
Αυριο θα αναλαβει για λιγο ο πατερας μου γιατι πρεπει να παω στο φροντιστηριο και να παρω το προγραμμα και επειτα σουπερ-μαρκετ.Μετα θα αναλαβει η μητερα μου γιατι εγω κι ο πατερας μου θα παμε να δουμε για λαπτοπ .
Το απογευμα τα μικρα με φοβησαν λιγο γιατι εκαναν κατι περιεργες κινησεις,αλλα ευτυχως δεν ηταν τιποτα.Τα 2 φτερνιστηκαν και το αλλο επειδη ειναι μικρο ακομα δεν μπορει να εχει ορθιο το κεφαλακι του για πολυ ωρα.
Απορια:Ενω κοιμοταν το ενα,κουνουσε το χερακι του λες και εβλεπε ονειρο η' γενικα σαν να ενιωσε κατι που το φοβησαι.Το ιδιο κανει μερικες φορες και η Σνουπυ ενω κοιμαται. Να ανησυχησω η' οχι?
Ο Πασχαλης το απογευμα ηθελε να παιξει με την ουρα του πορτοκαλοασπρακιου,του δαγκωνε την ουρα κι εκεινο εσκουζε.Στο τελος εφαγε μια φαπα στο κωλο ο Πασχαλης και αφησε τον μικρο ησυχο.
Φαγανε ολα και μετα ανελαβε η Σνουπυ το ξεσκατισμα των μικρων και το πλυσιμο της γουνας τους.Επειτα κοιμηθηκαν ολα αγκαλιτσα.Η Σνουπυ δεν καθεται πολυ μαζι τους γιατι η καημενη ζεσταινεται ετσι οι ωρες που καθεται μαζι τους ειναι σε στυλ βαρδιας:το βραδυ εως το πρωι καθεται η Σνουπυ,μετα εγω εως περιπου το μεσημερακι,μετα ο Πασχαλης και η Σνουπυ, και μετα ολοι μαζι.
Αυριο θα αναλαβει για λιγο ο πατερας μου γιατι πρεπει να παω στο φροντιστηριο και να παρω το προγραμμα και επειτα σουπερ-μαρκετ.Μετα θα αναλαβει η μητερα μου γιατι εγω κι ο πατερας μου θα παμε να δουμε για λαπτοπ .
Το απογευμα τα μικρα με φοβησαν λιγο γιατι εκαναν κατι περιεργες κινησεις,αλλα ευτυχως δεν ηταν τιποτα.Τα 2 φτερνιστηκαν και το αλλο επειδη ειναι μικρο ακομα δεν μπορει να εχει ορθιο το κεφαλακι του για πολυ ωρα.
Απορια:Ενω κοιμοταν το ενα,κουνουσε το χερακι του λες και εβλεπε ονειρο η' γενικα σαν να ενιωσε κατι που το φοβησαι.Το ιδιο κανει μερικες φορες και η Σνουπυ ενω κοιμαται. Να ανησυχησω η' οχι?
Fairy dogmother έγραψε:Αν έχεις γατοφόρο που ανοίγει το καπάκι, βάλε μόνο το κάτω μέρος με εφημερίδες μέσα ή κάποια παλιά σας μπλούζα και κανένα λούτρινο αρκουδάκι, που ίσως και να μην χρειάζεται αφού έχουν baby-sitters τα γατούνια σου.
Είναι και γλύκες
Σε ευχαριστω πολυ Fairy dogmother.
Θελω να κρατησω ενα απο τα 2(ταρταρουγι,ραβδωτο)
αλλα δεν το βλεπω γαμωτο
αλλα δεν το βλεπω γαμωτο
Μπραβο Ζουζου που τα μαζεψες!!Ειναι πανεμορφα!Εχω εντυπωσιαστει με τη συμπεριφορα της Σνουπυ,ειναι καταπληκτικη γατα! καλη τυχη με τις υιοθεσιες!!
Λιαννα- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 8)Η Μελενια ,ο Σωκρατης,η Gilda ,η Σισσυ,η Μινετ,το Κολοκυθακι ,η Σκαρλετ και ο Λεοναρντο!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας+
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον πανεμορφο Snow ,το Μικυ και το Λουκουμα ....Α και τη Μαγια!!!!!!!!!!!!
Motto : υπαρχουν και χειροτερα,αλλα υπαρχουν και καλυτερα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/06/2009
Mood :
Λιαννα έγραψε:Μπραβο Ζουζου που τα μαζεψες!!Ειναι πανεμορφα!Εχω εντυπωσιαστει με τη συμπεριφορα της Σνουπυ,ειναι καταπληκτικη γατα! καλη τυχη με τις υιοθεσιες!!
Σε ευχαριστω πολυ Λιαννα.
Το Σνουπακι συνηθως δεν ειναι τοσοοο καλη με αλλα γατακια, ακομα δεν εχω χωνεψει αυτη την αλλαγη της συμπεριφορας της. Ηταν καπως ξαφνικο.
Χαιρομαι πολυ βεβαια γιατι με τον τροπο της με βοηθαει, ενω αν συμπεριφεροταν οπως συνηθως θα ειχα μεγαλο προβλημα.
Κοριτσια help!
Εχω βαρεθει να γραφω η' να λεω συνεχεια το ταρταρουγακι,το ραβδωτο γκρι-μαυρο και το πορτοκαλοασπρακι. Θελω να τους δωσω κανενα ονομα αλλα μου εχουν τελειωσει οι ιδεες περι ονοματων.
Αν μπορειτε,θα ηθελα να μου προτεινετε κανενα.
Υπενθυμιζω πως το ταρταρουγι και το ραβδωτο ειναι κοριτσακια και το πορτοκαλοασπρακι ειναι αγορακι.
Εχω βαρεθει να γραφω η' να λεω συνεχεια το ταρταρουγακι,το ραβδωτο γκρι-μαυρο και το πορτοκαλοασπρακι. Θελω να τους δωσω κανενα ονομα αλλα μου εχουν τελειωσει οι ιδεες περι ονοματων.
Αν μπορειτε,θα ηθελα να μου προτεινετε κανενα.
Υπενθυμιζω πως το ταρταρουγι και το ραβδωτο ειναι κοριτσακια και το πορτοκαλοασπρακι ειναι αγορακι.
To ταρταρουγάκι είναι υπέροχο! Και είναι και φουντωτούλι, ε? Δεν είναι ιδέα μου!
Όσο για τα ονόματα, έχουν προταθεί αρκετά στο θέμα της (μάλλον) Λούνα, οπότε, μπες να διαλέξεις, και από αυτά που πρότεινες εσύ σ' εμένα!
Πάντως το πορτοκαλοασπράκι, το βλέπω για "Λουκουμά"!
Όσο για τα ονόματα, έχουν προταθεί αρκετά στο θέμα της (μάλλον) Λούνα, οπότε, μπες να διαλέξεις, και από αυτά που πρότεινες εσύ σ' εμένα!
Πάντως το πορτοκαλοασπράκι, το βλέπω για "Λουκουμά"!
-
Mood :
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Σελίδα 1 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios