Μικ,Σιεννα και Σαμπι:τα ανακυκλωγατακια
+13
niou
LAROGATA
Λιαννα
Fairy dogmother
tsili
alexia54
nosyparker
SuperCatz
MHTSI
Anatoli
Chouzouris
Fotoula
~Zouzou~
17 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 4
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Μικ,Σιεννα και Σαμπι:τα ανακυκλωγατακια
Θα 'λεγα να αφήσεις τους ενδιαφερόμενους να διαλέξουν αυτοί ποιο γατάκι θα πάρουν κι όποιο μείνει να το κρατήσεις εσύ.
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
Καλη ιδεα!nosyparker έγραψε:Θα 'λεγα να αφήσεις τους ενδιαφερόμενους να διαλέξουν αυτοί ποιο γατάκι θα πάρουν κι όποιο μείνει να το κρατήσεις εσύ.
Γιατι αν συνεχισω ετσι οπως κανω,με βλεπω με 5 γατια.
nosyparker έγραψε:Θα 'λεγα να αφήσεις τους ενδιαφερόμενους να διαλέξουν αυτοί ποιο γατάκι θα πάρουν κι όποιο μείνει να το κρατήσεις εσύ.
Nαι, ή τουλάχιστον να αποφασίσεις ποιο θες και να λες ότι ελεύθερο το άλλο για υιοθεσία..
Αν τους λες ότι δεν ξέρεις, θα ψάξουν αλλού...
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Το προβλημα ειναι πως δεν ξερω ποιο να κρατησω.SuperCatz έγραψε:nosyparker έγραψε:Θα 'λεγα να αφήσεις τους ενδιαφερόμενους να διαλέξουν αυτοί ποιο γατάκι θα πάρουν κι όποιο μείνει να το κρατήσεις εσύ.
Nαι, ή τουλάχιστον να αποφασίσεις ποιο θες και να λες ότι ελεύθερο το άλλο για υιοθεσία..
Αν τους λες ότι δεν ξέρεις, θα ψάξουν αλλού...
Μου αρεσουν και τα δυο.
Το καθε ενα εχει διαφορετικο χαρακτηρα.
Απο την αρχη μου αρεσε η Sienna,αλλα οσο μεγαλωνει η Sabi ομορφαινει και φτιαχνει πολυ καλο χαρακτηρα.
Ειδικα οι ραβδωσεις της με εχουν τρελανει.
Δεν μου εχει τυχει ποτε να εχω γατι με τετοιο σχεδιασμο η' ταρταρουγακι.
Ετσι μου ειναι αρκετα δυσκολο να διαλεξω.
niou έγραψε: Τα ταρταρουγακια τα σπανε!
μιλαω εκ πειρας!
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
niou έγραψε: Τα ταρταρουγακια τα σπανε!
μιλαω εκ πειρας!
Το συγκεκριμένο, η Σιέννα, έχει και πολύ ιδιαίτερη φάτσα.
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
mi dialekseis kapoio, ase na se dialeksei ekeino. 'i alliws ase na paroun oi endiaferomenoi k o,ti meinei...! akkougetai kapws alla des to sa na to afineis sti moira k kala!!!.....
alexia54- Prime Cat
-
Τόπος : Αλεξανδρούπολη (και Γατ-άβυσσο)
Αριθμός γατουνίων : Hazel aka fountoukaki (k kapoies akoma sto patriko mou..)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μια γατοσ-πίτα γάτο απ'όλα!!!
Motto : in the end everything's gonna be ok. if it's not ok, it's not the end..
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/06/2010
Mood :
Sabi
Sienna
Sabi,Sienna and Mick
Ο Πασχαλης προσεχει τα μικρα. Ειναι φρουρος εξω απο το σπιτι τους.
Sienna
Sabi,Sienna and Mick
Ο Πασχαλης προσεχει τα μικρα. Ειναι φρουρος εξω απο το σπιτι τους.
Κουκλακια ειναι!!!Και ο Πασχαλης φουντωσε!
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Το Πασχαλινι οσο παει και φουντωνει.Anatoli έγραψε:Κουκλακια ειναι!!!Και ο Πασχαλης φουντωσε!
Σαν αρκουδακι θα μοιαζει σε λιγο καιρο το σκασμενο.
ola kouklia zwgrafista alla i Sabi..........
alexia54- Prime Cat
-
Mood :
Η Sabi εχει μια ιδιαιτερη ομορφια που την κανει να φαινεται πολυ γλυκια.alexia54 έγραψε:ola kouklia zwgrafista alla i Sabi..........
Γι'αυτο εχω παθει τρελα μαζι της.
Ναι ο κερατουκλος μεγαλωσε και παχυνε.niou έγραψε: πως μεγαλωσε ετσι το Πασχαλακη??
Ρε Χρύσα, έχω πάθει σοκ!
Πώς μεγάλωσε έτσι ο Πασχάλης????!!
Πέρα απ' το ότι είναι κούκλος , μεγάλωσε και ΦΟΥΝΤΩΣΕ!!!
Για τα μικρά δεν το συζητάω, Sienna, δαγκωτό!
-
Mood :
SuperCatz έγραψε:Ρε Χρύσα, έχω πάθει σοκ!
Ναι Βικυ το σκατοπαιδακι εγινε γαταρος και ειναι και μικρουλης ακομη,που σημαινει πως προκειται να μεγαλωσει κι αλλο.
Τα 2 μικρα κοριτσακια ειναι τα πιο ησυχα γατακια που εχω δει. Ειδικα η Sienna,απο τοτε που την βρηκαμε μονο 2 φορες εχω ακουσει τη φωνουλα της. Και θα ελεγα πως ειναι ενα ντροπαλο χαδιαρικο γατακι.
Η Sabi ειναι λιγο ζωηρουλα,συνεχεια μετακινειται μεσα στην κουτα και χθες για πρωτη φορα με κοιταξε καταματα.
Ειναι και αυτη μια μικρη χαδιαρα.
Γενικα με το που ακουμπησεις το κεφαλακι τους σηκωνονται λιγο και σε κοιτανε και επειτα ξαπλωνουν ανασκελα για να τα χαιδεψεις στην κοιλιτσα.
Αν και δεν τα εχω πολλες μερες,εχω δεθει μαζι τους. Κατι που κανει δυσκολο το να τα δωσω.
ax ti leeees einai na ta fas ola tous!! pwpww ola ta gatakia tou kosmou einai toso ma toso teleia, asxetws tou pws 8a ginoun megalonwntas...egw exw erwteutei ti Sabi me ta patousakia ta koutsika ta maura k to koiloubini to fountwtooo!!!!! makari na vrei wraia oikogeneia k ekeini k ola tous!! agapes mou!!!!!!!!!!
alexia54- Prime Cat
-
Mood :
Υπέροχα είναι όλα τους!
Μην τα δώσεις, αν σε παίρνει...
-
Mood :
Πω πω ο Πασχάλης ειναι ΘΕΟΣ.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
SuperCatz έγραψε:Υπέροχα είναι όλα τους!
Μωρε εμενα με παιρνει να τα κρατησω και τα 2,αλλα βλεπω τη μανα μου να με κυνηγαει με κανα σκουποξυλο και δεν με συμφερει.
Αν εμενα μονη μου θα τα κρατουσα ολα.
Καλά, θα δεις πώς θα πάει..
-
Mood :
Tελικα θα κρατησουμε τη Sabi.
Μακαρι να μπορουσα να κρατησω και τα δυο αλλα δεν γινετε.
Θα φτιαξω κανενα αφισακι της μικρης και να την βαλλω για υιοθεσια.
Μακαρι να μπορουσα να κρατησω και τα δυο αλλα δεν γινετε.
Θα φτιαξω κανενα αφισακι της μικρης και να την βαλλω για υιοθεσια.
Καλώς τη δεχτήκατε τη Sabi λοιπόν.
Ελπίζω να βρεθεί γρήγορα σπιτάκι και για τη Σιέννα.
Ο Πασχάλης είναι το κάτι άλλο!!!!
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
tsili έγραψε:Καλώς τη δεχτήκατε τη Sabi λοιπόν.
Σε ευχαριστουμε tsili!
Ζουζου ποσο μικρη ειναι η Σιεννα και τα υπολοιπα? Γιατι νομιζω οτι εφοσον ειναι ορφανα και δεν θηλαζουν θα μπορουσαν να πανε γρηγοροτερα σε καποιο σπιτι για υιοθεσια. 1,5 μηνας πολυ δεν ειναι εαν ενδιαφερθει καποιος γιτι να περιμενει τοσο?
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Anatoli έγραψε:Ζουζου ποσο μικρη ειναι η Σιεννα και τα υπολοιπα? Γιατι νομιζω οτι εφοσον ειναι ορφανα και δεν θηλαζουν θα μπορουσαν να πανε γρηγοροτερα σε καποιο σπιτι για υιοθεσια. 1,5 μηνας πολυ δεν ειναι εαν ενδιαφερθει καποιος γιτι να περιμενει τοσο?
Τα μικρα ειναι 18 ημερων σημερα.
Θελω να τα δωσω σε 1,5 μηνα περιπου για να μπορεσω να τα μαθω να τρωνε και να πηγαινουν στην αμμολεκανη τους.Επισης νιωθω ασχημα αν τα δωσω σε καποιον τωρα,νιωθω πως θα φερω τον ενδιαφερομενο σε δυσκολη θεση.
Kαι δεν εχω ξαναζησει ποτε εως τωρα κατι τετοιο,θελω να τα μεγαλωσω εγω μεχρι να φτασουν 40+ημερων.
~Zouzou~ έγραψε:Anatoli έγραψε:Ζουζου ποσο μικρη ειναι η Σιεννα και τα υπολοιπα? Γιατι νομιζω οτι εφοσον ειναι ορφανα και δεν θηλαζουν θα μπορουσαν να πανε γρηγοροτερα σε καποιο σπιτι για υιοθεσια. 1,5 μηνας πολυ δεν ειναι εαν ενδιαφερθει καποιος γιτι να περιμενει τοσο?
Θελω να τα δωσω σε 1,5 μηνα περιπου για να μπορεσω να τα μαθω να τρωνε και να πηγαινουν στην αμμολεκανη τους.Επισης νιωθω ασχημα αν τα δωσω σε καποιον τωρα,νιωθω πως θα φερω τον ενδιαφερομενο σε δυσκολη θεση.
Kαι δεν εχω ξαναζησει ποτε εως τωρα κατι τετοιο,θελω να τα μεγαλωσω εγω μεχρι να φτασουν 40+ημερων.
Πού το ξέρεις ότι είναι 18 ημερών?
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Τα πηγα σε κτηνιατρο και μου ειπε πως ειναι 18 ημερων περιπου.Chouzouris έγραψε:~Zouzou~ έγραψε:Anatoli έγραψε:Ζουζου ποσο μικρη ειναι η Σιεννα και τα υπολοιπα? Γιατι νομιζω οτι εφοσον ειναι ορφανα και δεν θηλαζουν θα μπορουσαν να πανε γρηγοροτερα σε καποιο σπιτι για υιοθεσια. 1,5 μηνας πολυ δεν ειναι εαν ενδιαφερθει καποιος γιτι να περιμενει τοσο?
Πού το ξέρεις ότι είναι 18 ημερών?
~Zouzou~ έγραψε:
-
Mood :
Eιδα ενα βιντεακι στο youtube με british shorthair tabby kittens και μου φαινεται πως η Sabi μοιαζει λιγο με τα μικρα του βιντεο.
Kαλησπερα!
Τα μικρακια μεγαλωνουν και απο εχθες ο Μικ αρχισε την εξερευνηση εξω απο τη "φωλια". Η κουτα που τα εχω ειναι αρκετα μεγαλη και με ενα ανοιγμα απο μπροστα το οποιο ειναι λιγο ψηλο για να μην μπορουν τα μικρα να βγουν εξω. Ο Μικ δυστυχως σκαρφαλωνει και κανωντας κατι σαν κωλοτουμπα βγαινει εξω.Σημερα το πρωι που βγηκε εξω,ο Πασχαλης το πηρε απο το λαιμο και το πηγε μεσα στο κηπο. Ο Μικ φωναζε και η μανα μου εχωσε μια φαπα στον Πασχαλη για να αφησει το μικρο,αλλα αυτος τιποτα. Μετα του εριξε μια πιο δυνατη φαπα και το αφησε κατω. Το πηραμε το μικρο,το βαλλαμε στην κουτα,αλλα αυτο ξαναβγηκε.
Φοβαμαι καμια μερα που θα λειπω μην γινει κανενα ατυχημα. Ξερω πως ο Πασχαλης δεν το κανει απο κακια,αλλα επειδη θελει να παιξει.
Απο εδω και περα οταν πλησιαζει την κουτα η' τα μικρα θα τον φωναζω ετσι ωστε να καταλαβει πως αυτο που κανει ειναι κακο.
Τα μικρα εχουν βγαλλει κι αλλα δοντακια αλλα δεν τρωνε ακομα στερεα τροφη. Χθες δοκιμασα να τους δωσω κρεμα ξηρης τροφης. Εβαλλα σε ενα ποτηρακι λιγη ξηρη τροφη για γατακια και την ελιωσα με βραστο νερο. Οταν κρυωσε η κρεμουλα,εβαλλα ελαχιστη στο δαχτυλο μου και προσπαθησα να τα ταισω,δεν εφαγαν ομως γιατι τους μυριζε ασχημα.
Σκεφτηκα να τους δωσω κονσερβα για γατακια που ειμαι 100% σιγουρη οτι θα φανε,μιας και οποτε ταιζα τα μεγαλα με κονσερβα τα μικρα εκαναν σαν τρελα και οταν εβρεχα το δαχτυλο μου στο ζουμακι αυτα το εγλυφαν,αλλα φοβαμαι μην μου κανουν διαρροια απο την αποτομη και βαρια αλλαγη φαγητου.
Τα μικρακια μεγαλωνουν και απο εχθες ο Μικ αρχισε την εξερευνηση εξω απο τη "φωλια". Η κουτα που τα εχω ειναι αρκετα μεγαλη και με ενα ανοιγμα απο μπροστα το οποιο ειναι λιγο ψηλο για να μην μπορουν τα μικρα να βγουν εξω. Ο Μικ δυστυχως σκαρφαλωνει και κανωντας κατι σαν κωλοτουμπα βγαινει εξω.Σημερα το πρωι που βγηκε εξω,ο Πασχαλης το πηρε απο το λαιμο και το πηγε μεσα στο κηπο. Ο Μικ φωναζε και η μανα μου εχωσε μια φαπα στον Πασχαλη για να αφησει το μικρο,αλλα αυτος τιποτα. Μετα του εριξε μια πιο δυνατη φαπα και το αφησε κατω. Το πηραμε το μικρο,το βαλλαμε στην κουτα,αλλα αυτο ξαναβγηκε.
Φοβαμαι καμια μερα που θα λειπω μην γινει κανενα ατυχημα. Ξερω πως ο Πασχαλης δεν το κανει απο κακια,αλλα επειδη θελει να παιξει.
Απο εδω και περα οταν πλησιαζει την κουτα η' τα μικρα θα τον φωναζω ετσι ωστε να καταλαβει πως αυτο που κανει ειναι κακο.
Τα μικρα εχουν βγαλλει κι αλλα δοντακια αλλα δεν τρωνε ακομα στερεα τροφη. Χθες δοκιμασα να τους δωσω κρεμα ξηρης τροφης. Εβαλλα σε ενα ποτηρακι λιγη ξηρη τροφη για γατακια και την ελιωσα με βραστο νερο. Οταν κρυωσε η κρεμουλα,εβαλλα ελαχιστη στο δαχτυλο μου και προσπαθησα να τα ταισω,δεν εφαγαν ομως γιατι τους μυριζε ασχημα.
Σκεφτηκα να τους δωσω κονσερβα για γατακια που ειμαι 100% σιγουρη οτι θα φανε,μιας και οποτε ταιζα τα μεγαλα με κονσερβα τα μικρα εκαναν σαν τρελα και οταν εβρεχα το δαχτυλο μου στο ζουμακι αυτα το εγλυφαν,αλλα φοβαμαι μην μου κανουν διαρροια απο την αποτομη και βαρια αλλαγη φαγητου.
Mεγαλώνουν τα μικράκια μωρέ...
Για την τροφή δεν έχω εμπειρία να σου πω...
Για την τροφή δεν έχω εμπειρία να σου πω...
-
Mood :
Τέλεια τα μικράκια!!! Και γω αν ήμουν στη θέση σου τη Sabi θα κρατούσα..όλα τους είναι πανέμορφα αλλα αυτό μου έκανε το κλίκ μόλις το είδα!! Τέλεια!! Εύχομαι να βρούνε μια υπέροχη οικογένεια..
xrysa_514- Prime Cat
-
Τόπος : Μυτιλήνη...
Αριθμός γατουνίων : 1 προς το παρόν...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Δε μπορώ να διαλέξω!!!
Motto : Seize the day...
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/03/2010
Mood :
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Σελίδα 3 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios