Γατουλα με σπασμενη λεκανη!!! (Τα γατακια της γειτονισσας...)
+23
Fotoula
ladycat
NiaR
HillONE
tsili
Maro
nosyparker
melitta
jovanita
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
Anatoli
Milly
vaso
LAROGATA
Silmaril
Λιαννα
rotonda
flokatoula
Πούπσυ
SuperCatz
MHTSI
Chouzouris
XIONIS
27 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 6
Σελίδα 3 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: Γατουλα με σπασμενη λεκανη!!! (Τα γατακια της γειτονισσας...)
Τωρα που ξεπερασα το φοβο για την αιμοραγια νομιζω οτι ειναι καιρος να αρχησω να ανησυχω για το τι θα γινει μετα. Αν της μεινει κουσουρι στο ποδαρακι και κουτσαινει ή κολλησει στραβα ή λεκανη θα την παρει κανεις???
Διοτι δε γινεται να μην ανησυχω για κατι! Παντα κατι βρισκω!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την XIONIS στις Κυρ Σεπ 19, 2010 3:40 pm, 1 φορά
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
XIONIS έγραψε:Τωρα που ξεπερασα το φοβο για την αιμοραγια νομιζω οτι ειναι καιρος να αρχησω να ανησυχω για το τι θα γινει μετα. Αν της μεινει κουσουρι στο ποδαρακι και κουτσαινει λλη κολλησει στραβα ή λεκανη θα την παρει κανεις???
Άι μαρή χαζή!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
XIONIS έγραψε:Τωρα που ξεπερασα το φοβο για την αιμοραγια νομιζω οτι ειναι καιρος να αρχησω να ανησυχω για το τι θα γινει μετα. Αν της μεινει κουσουρι στο ποδαρακι και κουτσαινει ή κολλησει στραβα ή λεκανη θα την παρει κανεις???
Όλο και κάποιος θα βρεθεί να την πάρει Ασπασία. Έχει και κόσμο που υιοθετεί, τυφλά κι ανάπηρα. Και ζουν ζωή χαρισάμενη.
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
Εχει ο Θεός Ασπασία και γι' αυτήν την ψυχούλα! Μην ανησυχείς τώρα γι' αυτό...Ας γίνει καλά και δεν θα την εγκαταλείψει η τύχη της που την έφερε και στο δρόμο σου!
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!! Δεν ειναι γατι αυτο ειναι ο Ταρζαν στο θηλυκο του με 4 ποδια και ουρα!!!! Γυρισα απο το μαγαζι και την χαιδεψα της επαιξα την καθαρισα κλπ. Φαινεται δεν της ηταν αρκετο γιατι με φωναζε για αρκετη ωρα αλλα σταματησε... Παω μεσα να δω τι γινεται και βλεπω τον Πιπη ανεβασμενο στο παραθυρο να κοιταει εξω! Λεω παει, ερηξε τον Χιονη κατω και θαυμαζει το εργο του, αφου ο Πιπης δεν ανεβαινει ποτε στο παραθυρο. Σκυβω να ω τι κοιταει και τι βλεπω? Την Ταρζανιτσα ανεβασμενη στα καγκελα!!!!! Πως διαολο σκαρφαλωσε με σπασμενη λεκανη στην κουτα, και στα καγκελα που εχουν και πεγμα και ψαθα δεν ξερω!!!! Εδω τοσα χρονια φιλοξενω γατακια στο πισω μπαλκονι (Πολυς, Ποκοπικος κλπ.) και ποτε δεν εχει συμβει!!! Σκεφτηκα να φερω ενα κλουβ ι για κουνελια απο το μαγαζι αλλα δε γινεται νωριτερα απο αυριο αργα το απογευμα ή το βραδακι που θα ερθει ο Κωστας απο Γερμανια. Εν τω μεταξυ τι γινεται??? Αυτη δεν κρατιεται!!! Εβαλα πανω απο την κουτα μια φλις κουβερτουλα και την επιασα με πολλα μανταλακια γυρω γυρω τα εβγαλε και την βρηκα ξαναεξω!!! Μαλλον θα κλεισω την κουτα και θα βαλω βαρος απο πανω αλλα τη λυπαμαι γμτ... Ουτε αερα δε θα μπορει να παρει!!! Μα τι διαολι ειναι αυτο????? Να την προσεχω μη χτυπησει και αυτη να χοροπηδαει σαν το κατσικι??? Θα την σπασει εντελως τη λεκανη της η πανχαζη!!!!
-
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Mood :
απιστευτη η μικρη!!!!Σκεψου και το θετικo:το γατινι αισθανεται καλα και αυτο σημαινει οτι θα αναρρωσει γρηγορα! Διαολι παντως πραγματικα.....!!!
Λιαννα- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 8)Η Μελενια ,ο Σωκρατης,η Gilda ,η Σισσυ,η Μινετ,το Κολοκυθακι ,η Σκαρλετ και ο Λεοναρντο!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας+
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον πανεμορφο Snow ,το Μικυ και το Λουκουμα ....Α και τη Μαγια!!!!!!!!!!!!
Motto : υπαρχουν και χειροτερα,αλλα υπαρχουν και καλυτερα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/06/2009
Mood :
Φοβιστικό κι επικίνδυνο μεν
αλλά από τη άλλη
Ρε είναι άπαιχτα τα γατιά
αλλά από τη άλλη
Milly- Συνερ-γάτα
-
Τόπος : Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων : .. και άνω
Motto : Τίποτα δεν μένει εκεί για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2007
Mood :
Γι'αυτο τα αγαπαμε ομως.....!!!Μίλλυ έγραψε:Φοβιστικό κι επικίνδυνο μεν
αλλά από τη άλλη
Λιαννα- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 8)Η Μελενια ,ο Σωκρατης,η Gilda ,η Σισσυ,η Μινετ,το Κολοκυθακι ,η Σκαρλετ και ο Λεοναρντο!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον πανεμορφο Snow ,το Μικυ και το Λουκουμα ....Α και τη Μαγια!!!!!!!!!!!!
Mood :
Τα γατια ειναι απαιχτα ναι... Εγω ομως τα εχω παιξει... Μεχρι να φερω αυριο το κλουβι για τα κουνελια πειραζει πολυ να κλεισω το πανω μερος της κουτας και να βαλω και βαλω και βαρος πανω? Φοβαμαι οτι θα πεσει απο το μπαλκονι...
Τελικα πιστευω οτι δεν εσπασε η λεκανη απο κλωτσια αλλα 99,9% επεσε απο μπαλκονι...
Τελικα πιστευω οτι δεν εσπασε η λεκανη απο κλωτσια αλλα 99,9% επεσε απο μπαλκονι...
-
Mood :
Ακριβώς.Λιαννα έγραψε:Γι'αυτο τα αγαπαμε ομως.....!!!Μίλλυ έγραψε:Φοβιστικό κι επικίνδυνο μεν
αλλά από τη άλλη
Βέβαια σκέφτομαι την καρδούλα της Ασπασίας,...πήγε κι ήρθε...
Milly- Συνερ-γάτα
-
Mood :
Μηπως υπαρχει καποιο μικρο δωματιο η αποθηκη ωστε να την εβαζες εκει για το βραδυ?Παλι ομως μεσα στην κουτα-γατοφορο ωστε να μη βγει.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Βάλε αρκεί να μπορεί να αναπνέει άνετα.XIONIS έγραψε:Τα γατια ειναι απαιχτα ναι... Εγω ομως τα εχω παιξει... Μεχρι να φερω αυριο το κλουβι για τα κουνελια πειραζει πολυ να κλεισω το πανω μερος της κουτας και να βαλω και βαλω και βαρος πανω? Φοβαμαι οτι θα πεσει απο το μπαλκονι...
Milly- Συνερ-γάτα
-
Mood :
Το πρωι παταγε εστω και στη μυτη το πισω δεξι ποδαρακι ενω τωρα φαινεται σα να μη το παταει καθολου. Φοβαμαι μην εκανε ζημια
-
Mood :
Anatoli έγραψε:Μηπως υπαρχει καποιο μικρο δωματιο η αποθηκη ωστε να την εβαζες εκει για το βραδυ?Παλι ομως μεσα στην κουτα-γατοφορο ωστε να μη βγει.
Αν υπηρχε θα την ειχα εκει απο την αρχη Τετα μου! Δυστυχως δεν υπαρχει ουτε WC αφου ειναι παλια μονοκατοικια και εχει μονο ενα μεγαλο μπανιο. Ουτε στο σπιτακι του κηπου μπορω να την βαλω γιατι εχει σε πολλα πραγματα να σκαρφαλωσει και με πολλα πραγματα να χτυπησει... Το σκατογατουλι μου εχει κοψει χρονια απο τη ζωη μου...
-
Mood :
XIONIS έγραψε:Anatoli έγραψε:Μηπως υπαρχει καποιο μικρο δωματιο η αποθηκη ωστε να την εβαζες εκει για το βραδυ?Παλι ομως μεσα στην κουτα-γατοφορο ωστε να μη βγει.
Αν υπηρχε θα την ειχα εκει απο την αρχη Τετα μου! Δυστυχως δεν υπαρχει ουτε WC αφου ειναι παλια μονοκατοικια και εχει μονο ενα μεγαλο μπανιο. Ουτε στο σπιτακι του κηπου μπορω να την βαλω γιατι εχει σε πολλα πραγματα να σκαρφαλωσει και με πολλα πραγματα να χτυπησει... Το σκατογατουλι μου εχει κοψει χρονια απο τη ζωη μου...
Ασπασία, τα έχω περάσει και εγώ και σε καταλαβαίνω... Έχω το δωμάτιο που είχα την Μελίττα όταν είχε σπάσει το πόδι της, αλλά πως θα έρθει εδώ? Εγώ έχω το συνέδριο, δεν μπορώ να κατέβω πριν τις 5/10, και μέχρι τότε θα είναι αργά. Πάντως αν μπορείς να την φέρεις, θα έχει την φροντίδα μιας νοσοκόμας με μεγάλη πείρα σε ατίθασα τραυματισμένα γατιά..
melitta- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι, θερμοκρασία πάνω από 35
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Κίμπα φυσικά..
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2009
Mood :
Ευχαριστω βρε Μαρακι μου αλλα απο αυριο θα τη βαλω σ'ενα κλουβι για κουνελια κι ο Θεος βοηθος!!!Eκει να δεις πως θα χτυπιεται να βγει αλλα δε θα της κανω το χατιρι!!!! Τουλαχιστον εκει το κατω μερος ειναι πλαστικο και δεν κινδυνευει να πιατει το ποδαρακι κι εχει καγκελα απο πανω ωστε θα μπορει να βλεπει εξω γιατι απ οτι καταλαβα την ενοχλουσε που δεν ειχε ορατοτητα στην κουτα...
Ασε που δεν κανει να περπαταει πολυ. Ειπε ο γιατρος να ειναι περιορισμενη σε μικρο χωρο (π.χ. κουτα που να χωραει μονο μια γαατοφορο και την αμμο της) γι αυτο ειχα προσαρμοσει την κουτα στη γατοφορο. Κριμα η κατασκευη που ειχα κανει!!! Τετοιο θαυμασιο εργο!!!!
Ασε που δεν κανει να περπαταει πολυ. Ειπε ο γιατρος να ειναι περιορισμενη σε μικρο χωρο (π.χ. κουτα που να χωραει μονο μια γαατοφορο και την αμμο της) γι αυτο ειχα προσαρμοσει την κουτα στη γατοφορο. Κριμα η κατασκευη που ειχα κανει!!! Τετοιο θαυμασιο εργο!!!!
-
Mood :
Δεν νομίζω. Μη φοβάσαι.XIONIS έγραψε:Το πρωι παταγε εστω και στη μυτη το πισω δεξι ποδαρακι ενω τωρα φαινεται σα να μη το παταει καθολου. Φοβαμαι μην εκανε ζημια
Τώρα ότι έγινε.. έγινε.
Όλα διορθώνονται.
Milly- Συνερ-γάτα
-
Mood :
Που να το φανταζομουνα βρε Μιλλυ τη πρωτη μερα που την ειδα που ηταν εντελως ακινητη οτι θα μεταλλασοταν στο δρακο της Τασμανιας??? Σου εμοιαζε οτι θα γινοταν τοσο ζωηρη???
-
Mood :
Με τίποτα. Και ειδικά με τέτοια λεκάνη.XIONIS έγραψε:Που να το φανταζομουνα βρε Μιλλυ τη πρωτη μερα που την ειδα που ηταν εντελως ακινητη οτι θα μεταλλασοταν στο δρακο της Τασμανιας??? Σου εμοιαζε οτι θα γινοταν τοσο ζωηρη???
Όμως τα μικρά -όπως όλα τα μικρά- θέλουν νάνακαλύψουν το κόσμο.
Τί υπάρχει πέρα απ΄το μπαλκόνι, πίσω απ΄το ράφι , ανάμεσα στα καλώδια, μέσα στο πλυντήριο...
Ελπίζω από αύριο να πάνε όλα καλά. Και θα πάνε...
Milly- Συνερ-γάτα
-
Mood :
Βάλτη μέσα στο σπίτι να την πάρουν αγκαλίτσα τα υπόλοιπα να κοιμηθείτε όλοι μαζί!!!!
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
Nαι αμε!!! Αμα την περιλαβουν η Νεφελη και ο Πιπης δε θα μεινει κοκκαλο γερο!!!
Εν τω μεταξυ εχω βαλει την κουβερτα πανω στην κουτα απο πανω ενα βαρυ δερματινο δισκο απο πανω ενα μπετονι νερο και ενα τσουβαλακι αμμο αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρι οτι το διαολι δε θα βρει τροπο να την κοπανησει και παλι... Δε θα κοιμηθω αποψε...
Εν τω μεταξυ εχω βαλει την κουβερτα πανω στην κουτα απο πανω ενα βαρυ δερματινο δισκο απο πανω ενα μπετονι νερο και ενα τσουβαλακι αμμο αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρι οτι το διαολι δε θα βρει τροπο να την κοπανησει και παλι... Δε θα κοιμηθω αποψε...
-
Mood :
Ασπασάκι καλημέρα!
Πώς πέρασε το βράδυ? Όλα καλά με το Μελινάκι?
Πώς πέρασε το βράδυ? Όλα καλά με το Μελινάκι?
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
καλε σε δουλεύει το τερατάκι ?
ευτυχώς ειναι καλύτερα
Πως κοιμηθήκατε??
ευτυχώς ειναι καλύτερα
Πως κοιμηθήκατε??
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Δεν κοιμηθηκαμε.... Βρυκολακιασα!!! Σηκωνομουν ανα μισαωρο να δω αν εχει γκρεμισει τα οχυρωματικα εργα κι εχει ανεβει στα καγκελα... Τελικα της εφερα το κλουβι για τα κουνελια οπου εστρωσα μια πανα, το οποιο χωραει μονο ενα μικρο κρεβατακι, ενα δισκακι με αμμο και δυο μικρα μπωλακια με νερο και φαγητο. Εβαλα και μεσα στο κρεβατακι πανα για να ειναι πιο αφρατο και η μικρη την εχει καταβρει!!!! Εχει απλωσει την αριδα της και καθεται και χαζευει εξω!!! Τελικα αυτο μαλλον την ενοχλουσε οτι δεν εβλεπε τιποτα εξω με την κουτα και τη γατοφορο!!! Μολις ερθει ο Κωστας θα βγαλω φωτογραφιες να σας δειξω!!! Εκειν ειναιν πολυ περιορισμενος ο χωρος αλλα μαλλον της αρεσει περισσοτερο. Αντε να δουμε πως θα περασει ο μηνας... Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν αντεχω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να βλεπω ζωα σε κλουβια...
-
Mood :
Μπραβο Ασπασακι!Ολα μια χαρα θα πανε!Το παταει το ποδαρακι?
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Δεν ειδα κατι ανησυχητικο...Αλλα απο την αλλη εκει που ειναι τωρα δεν εχει και χωρο να κινηθει οποτε...
-
Mood :
ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙς ΤΟΝ ΡΟΥΛΗ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΛΕΚΑΝΗ Κ ΟΥΡΑ ΤΩΡΑ ΠΗΔΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΣΙΚΙ ΑΠΟ ΚΑΝΑΠΕ ΣΕ ΚΑΝΑΠΕ Κ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Κ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΟΛΟ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ Κ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ Κ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΓΜΤ
ladycat- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Μασαζάκι και αέρα ζήτησε η κυρία??!!
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
flokatoula έγραψε:Μασαζάκι και αέρα ζήτησε η κυρία??!!
Λιαννα- Γατού Fan Park
-
Mood :
Η μικρη Μέλι(να) στην προηγουμενη ζωη της πρεπει να ηταν κουνελακι γιατι ενω στη γατοφορο και την κουτα που ηταν πολυ μεγαλυτερη χτυπιοταν να βγει εξω, στο κλουβι για τα κουνελια που ειναι μια σταλια την εχει καταβρει!!!!
Εγω στεναχωριεμαι που ειναι στριμωγμενη, ασχετα αν ειναι περιορισμενη για το καλο της για να δεσει η λεκανη, κι αυτη γουργουριζει ολη την ωρα ευτυχισμενη, κανει πατουσακια στο αερα, μασουλαει το κρεβατι της και χαζευει εξω! Προφανως αυτο που την ενοχλουσε εινα οτι δεν εβλεπε τιποτα λογω κουτας και τωρα που βλεπει γυρω της δεν την ενδιαφερει να παει πουθενα!!!!
Εγω στεναχωριεμαι που ειναι στριμωγμενη, ασχετα αν ειναι περιορισμενη για το καλο της για να δεσει η λεκανη, κι αυτη γουργουριζει ολη την ωρα ευτυχισμενη, κανει πατουσακια στο αερα, μασουλαει το κρεβατι της και χαζευει εξω! Προφανως αυτο που την ενοχλουσε εινα οτι δεν εβλεπε τιποτα λογω κουτας και τωρα που βλεπει γυρω της δεν την ενδιαφερει να παει πουθενα!!!!
-
Mood :
Τι γλυκό γατούνι που είναι βρε Άσπα μου η μικρή Μιλένια
Milly- Συνερ-γάτα
-
Mood :
Σου αρεσει ε???? Αντε βρε, να στη φερω δωρο να της βγαλεις και το ονομα σου!!!!
-
Mood :
XIONIS έγραψε:Σου αρεσει ε???? Αντε βρε, να στη φερω δωρο να της βγαλεις και το ονομα σου!!!!
Milly- Συνερ-γάτα
-
Mood :
-
Mood :
Μια χαρα τα παει η μικρουλα!!
-
Mood :
Σελίδα 3 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Παρόμοια θέματα
» η γατούλα που φιλοξενώ...
» Γατούλα χτυπημένη
» γαλαζοπρασινοματα γατουλα
» Γατούλα VS Ασβέστης
» αρρωστη γατουλα
» Γατούλα χτυπημένη
» γαλαζοπρασινοματα γατουλα
» Γατούλα VS Ασβέστης
» αρρωστη γατουλα
Σελίδα 3 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios